Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.22., 10:52Idézet tőle: KleóEz baleset-mentes volt! Na, majd a főzése!
Amúgy sem vagyok stabil mozgásszervileg. 🙁
De ez még ront rajta. Gerinced is sérülhet!
Idézet tőle: KleóEz baleset-mentes volt! Na, majd a főzése!
Amúgy sem vagyok stabil mozgásszervileg. 🙁
De ez még ront rajta. Gerinced is sérülhet!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.22., 10:32Idézet tőle: KleóA rizsmosás ugye nem veszélyes?
Ki tudja....
Idézet tőle: KleóA rizsmosás ugye nem veszélyes?
Ki tudja....
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.22., 10:31Idézet tőle: KleóNa, csak azért kezdek el piálni, mert megígértem nektek!
Jobb volna megtartani a mozgásszervi stabilitásod.
Idézet tőle: KleóNa, csak azért kezdek el piálni, mert megígértem nektek!
Jobb volna megtartani a mozgásszervi stabilitásod.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.22., 09:45Ezt túléltem. Most mán iszok... Ahogy volt kolléganőm zalai nagybátyja mondá: Nem mindegy, hogy tüle halok meg vagy érte???
Ezt túléltem. Most mán iszok... Ahogy volt kolléganőm zalai nagybátyja mondá: Nem mindegy, hogy tüle halok meg vagy érte???
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.22., 09:32Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóSzokott. Depi jele...
Oh.
Hogyan tudod/szoktad rendezni az alvásritmusod?
A doki nem meri a hivatalos maxnál jobban emelni a Brintit (mánia veszély...), de télen estére dupla adag Tiapridal. El is kezdem, csak ennyi piácskával nem mertem, mert reggel éhen hal a mámmá.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóSzokott. Depi jele...
Oh.
A doki nem meri a hivatalos maxnál jobban emelni a Brintit (mánia veszély...), de télen estére dupla adag Tiapridal. El is kezdem, csak ennyi piácskával nem mertem, mert reggel éhen hal a mámmá.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.22., 08:25Idézet tőle: KleóTegnap még jobban bebacctam. A földön csücsülve nehéz volt felmászni az ágyra. Még jó, h nem borult fel a kisasztal, mert arra a mámmá is felébred, csak lecsúszott róla ez-az , persze a teló is. Egész jól bírja.
Még van lime- os vodka.
Neked ilyenkor gumi szoba kellene. 🙂 Ott nem érnének balesetek.
Idézet tőle: KleóTegnap még jobban bebacctam. A földön csücsülve nehéz volt felmászni az ágyra. Még jó, h nem borult fel a kisasztal, mert arra a mámmá is felébred, csak lecsúszott róla ez-az , persze a teló is. Egész jól bírja.
Még van lime- os vodka.
Neked ilyenkor gumi szoba kellene. 🙂 Ott nem érnének balesetek.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.22., 08:24Idézet tőle: KleóSzokott. Depi jele...
Oh.
Idézet tőle: KleóSzokott. Depi jele...
Oh.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.22., 08:06Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóNem volt fazék, csak fritu. Juhtúróval töltött husi sült krumplival. A mámmáét kicsit letálaltam, mondjuk tegnap volt csak felnyalva a konyha, összeszedtem, oszt mit tudja ő?
Ja, X időnként (józanul is) leforrázom magam...
Veszélyes hely neked a konyha.
Húha, az épületgépészetileg is meredek terep 😉
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóNem volt fazék, csak fritu. Juhtúróval töltött husi sült krumplival. A mámmáét kicsit letálaltam, mondjuk tegnap volt csak felnyalva a konyha, összeszedtem, oszt mit tudja ő?
Húha, az épületgépészetileg is meredek terep 😉
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.22., 08:03Tegnap még jobban bebacctam. A földön csücsülve nehéz volt felmászni az ágyra. Még jó, h nem borult fel a kisasztal, mert arra a mámmá is felébred, csak lecsúszott róla ez-az , persze a teló is. Egész jól bírja.
Még van lime- os vodka.
Tegnap még jobban bebacctam. A földön csücsülve nehéz volt felmászni az ágyra. Még jó, h nem borult fel a kisasztal, mert arra a mámmá is felébred, csak lecsúszott róla ez-az , persze a teló is. Egész jól bírja.
Még van lime- os vodka.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.21., 23:02Mitől zavarodott össze az alvókád?
Mitől zavarodott össze az alvókád?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.21., 23:01Idézet tőle: KleóNem volt fazék, csak fritu. Juhtúróval töltött husi sült krumplival. A mámmáét kicsit letálaltam, mondjuk tegnap volt csak felnyalva a konyha, összeszedtem, oszt mit tudja ő?
Idézet tőle: KleóNem volt fazék, csak fritu. Juhtúróval töltött husi sült krumplival. A mámmáét kicsit letálaltam, mondjuk tegnap volt csak felnyalva a konyha, összeszedtem, oszt mit tudja ő?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.21., 22:21Nem volt fazék, csak fritu. Juhtúróval töltött husi sült krumplival. A mámmáét kicsit letálaltam, mondjuk tegnap volt csak felnyalva a konyha, összeszedtem, oszt mit tudja ő?
Nem volt fazék, csak fritu. Juhtúróval töltött husi sült krumplival. A mámmáét kicsit letálaltam, mondjuk tegnap volt csak felnyalva a konyha, összeszedtem, oszt mit tudja ő?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.21., 22:15Idézet tőle: KleóPfú, skacok, h délelőtt hogy bebacctam! Seggre esés, föl (még jó, h sikerült, meg a kaja is) vagy 3-4-szer...
Jó ég!
Mit főztél? Nehogy beleess egyszer a fazékba.
Idézet tőle: KleóPfú, skacok, h délelőtt hogy bebacctam! Seggre esés, föl (még jó, h sikerült, meg a kaja is) vagy 3-4-szer...
Jó ég!
Mit főztél? Nehogy beleess egyszer a fazékba.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.21., 22:11Pfú, skacok, h délelőtt hogy bebacctam! Seggre esés, föl (még jó, h sikerült, meg a kaja is) vagy 3-4-szer...
Pfú, skacok, h délelőtt hogy bebacctam! Seggre esés, föl (még jó, h sikerült, meg a kaja is) vagy 3-4-szer...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.21., 01:29Megpróbálom magam visszaszoktatni az éjszakai fő alvásra. Sokba is kerül, mert ha csak plusz rivo, nem kap a mámmá időben reggelit, sőt ebédet sem. Márpedig ez is időre megy, faxom.
Megpróbálom magam visszaszoktatni az éjszakai fő alvásra. Sokba is kerül, mert ha csak plusz rivo, nem kap a mámmá időben reggelit, sőt ebédet sem. Márpedig ez is időre megy, faxom.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.20., 12:20Hohó, tényleg, most jutott eszembe...régen láttam már a Harmonyt, mi van vele? Nem fórumozik már? Na jó, én is hagytam ki egy kis időt, csak most hirtelen beugrott az asztrális szex, meg az ilyen furcsaságok, aztán gondoltam rákérdezek, tudtok-e róla valamit...
Hohó, tényleg, most jutott eszembe...régen láttam már a Harmonyt, mi van vele? Nem fórumozik már? Na jó, én is hagytam ki egy kis időt, csak most hirtelen beugrott az asztrális szex, meg az ilyen furcsaságok, aztán gondoltam rákérdezek, tudtok-e róla valamit...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.17., 22:35Idézet tőle: Roxy.Hol a Kleó?? Aztán majd éjfélkor jön és kérdezi, hogy hol van mindenki.
Na, még megvagytok...
Idézet tőle: Roxy.Hol a Kleó?? Aztán majd éjfélkor jön és kérdezi, hogy hol van mindenki.
Na, még megvagytok...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.17., 20:28Olvastam a már tünetmentes paranoid naplót (justthewind), és voltaképpen nekem is rengeteg az ilyen énközpontú gondolat. Pl. ma jöttem haza, és gondolkoztam, bemenjek-e a boltba. Aztán bementem, de bedugult a pénztár ahová álltam mert nem tudott karton dobozos sört kezelni az amúgy szimpi nő egy ügyfélnél. Átmentem a másikba, ott meg a lassú sorban mögöttem álló nénikét engedte be maga elé az előttem álló nő, akinél szintén bedugult a pénztár, és vissza kellett tennie az összes árúját újracsipogtatni.
Szóval biztos azért vett rá valaki/valami, hogy bemenjek, aztán húzta bent az időt, hogy ne tudjak kijönni, mert így lemaradtam valami nagyon fontos eseményről / lehetőségről, ami nekem jó lett volna.
Szerencsére az ilyeneket még ki tudom azzal védeni, hogy mások is álltak a sorban, másokat is feltartottak, és én csak rosszkor voltam rossz helyen.
Remélem megmaradok ezen a szinten, és nem lesz belőle súlyos pszichózis.
Olvastam a már tünetmentes paranoid naplót (justthewind), és voltaképpen nekem is rengeteg az ilyen énközpontú gondolat. Pl. ma jöttem haza, és gondolkoztam, bemenjek-e a boltba. Aztán bementem, de bedugult a pénztár ahová álltam mert nem tudott karton dobozos sört kezelni az amúgy szimpi nő egy ügyfélnél. Átmentem a másikba, ott meg a lassú sorban mögöttem álló nénikét engedte be maga elé az előttem álló nő, akinél szintén bedugult a pénztár, és vissza kellett tennie az összes árúját újracsipogtatni.
Szóval biztos azért vett rá valaki/valami, hogy bemenjek, aztán húzta bent az időt, hogy ne tudjak kijönni, mert így lemaradtam valami nagyon fontos eseményről / lehetőségről, ami nekem jó lett volna.
Szerencsére az ilyeneket még ki tudom azzal védeni, hogy mások is álltak a sorban, másokat is feltartottak, és én csak rosszkor voltam rossz helyen.
Remélem megmaradok ezen a szinten, és nem lesz belőle súlyos pszichózis.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.17., 20:02A vonatozás rész jó volt és olcsó (700ft oda vissza, máv app-al vett jeggyel). Visszafelé mondjuk 50 percet vártam, mert pont elment, és nem volt kellemes az idő.
Temetőbe elmentem ügyintézni, de kiderült, hogy csak időpontot tudok ügyintézni, hogy mikor mehetek ügyintézni.
Matiri fogadd őszinte részvétem, ha még nem írtam volna. 🙁
A vonatozás rész jó volt és olcsó (700ft oda vissza, máv app-al vett jeggyel). Visszafelé mondjuk 50 percet vártam, mert pont elment, és nem volt kellemes az idő.
Temetőbe elmentem ügyintézni, de kiderült, hogy csak időpontot tudok ügyintézni, hogy mikor mehetek ügyintézni.
Matiri fogadd őszinte részvétem, ha még nem írtam volna. 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.16., 08:51Holnap végre mehetek apám papírjaiért + egyebekért. Aztán intézni a temetést, hagyatékit, elmenni ide-oda, eh. Macera.
Holnap végre mehetek apám papírjaiért + egyebekért. Aztán intézni a temetést, hagyatékit, elmenni ide-oda, eh. Macera.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.14., 15:56Na jó, értem, de azt főzni kell, nem sütni, megfőzöd, összetrancsírozod egy kis vajjal, meg tejföllel, aztán kész a jó kis kaja...nem szoktam én sem sütni, mindent főzök, vagy bevágom a sütőbe, de előtte teszek rá fedőt, aztán röcsöghet a zsír, ahogy akar...
Na jó, értem, de azt főzni kell, nem sütni, megfőzöd, összetrancsírozod egy kis vajjal, meg tejföllel, aztán kész a jó kis kaja...nem szoktam én sem sütni, mindent főzök, vagy bevágom a sütőbe, de előtte teszek rá fedőt, aztán röcsöghet a zsír, ahogy akar...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.14., 15:47Nem tudok vele mit kezdeni. Mirelit sült krumplit sütöttem régen, de tiszta dzsuva lett a konyha (pedig van olajfogó rácsom), szóval leszoktam róla.
Nem tudok vele mit kezdeni. Mirelit sült krumplit sütöttem régen, de tiszta dzsuva lett a konyha (pedig van olajfogó rácsom), szóval leszoktam róla.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.14., 14:23A virsli alapból nem egy jó kaja, én csináltam korábban, csak azt löncshúsnak hívták...a lényege a virslinek, párizsinak, löncshúsnak, vagdalthúsnak, hogy ugyanaz, csak az állaga más. Konzervgyárban dolgoztam, meg a Pick-nél, onnan tudom. Több, mint 80% zsír van bennük, ezért nem a legjobb, ezzel van összekombinálva némi fejhús, meg egyéb, vágóhídi aprólék, ami még ehető...szerintem nem a legjobb...akkor már inkább egy jó kis füstölt kolbász, vagy sütnivaló kolbász....
A virsli alapból nem egy jó kaja, én csináltam korábban, csak azt löncshúsnak hívták...a lényege a virslinek, párizsinak, löncshúsnak, vagdalthúsnak, hogy ugyanaz, csak az állaga más. Konzervgyárban dolgoztam, meg a Pick-nél, onnan tudom. Több, mint 80% zsír van bennük, ezért nem a legjobb, ezzel van összekombinálva némi fejhús, meg egyéb, vágóhídi aprólék, ami még ehető...szerintem nem a legjobb...akkor már inkább egy jó kis füstölt kolbász, vagy sütnivaló kolbász....
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.13., 22:29Oh. 🙁
Oh. 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.13., 20:42Sajnos nem lett szardinia véve pedig én most ennék, túrót meg nem veszünk eleve mert minek, viszont tejföl van. Főztem virslit, de nagy puffadt verzió lett belőle, amit hidegen ettem ráadásul, szóval most rosszul vagyok.
Sajnos nem lett szardinia véve pedig én most ennék, túrót meg nem veszünk eleve mert minek, viszont tejföl van. Főztem virslit, de nagy puffadt verzió lett belőle, amit hidegen ettem ráadásul, szóval most rosszul vagyok.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.13., 19:04Ezt a receptet az egyik, határon túli munkatársam mondta, ilyet kajáltak a koszovói háború alatt...nekem nagyon bejön, és semmi bajom nincs tőle, bár én megspékelem némi vöröshagymával, meg fűszerpaprikával, magyarul olyan, mint a halas körözött 🙂 Jó, persze, náluk annak idején örültek, hogy volt mit enni, az egy kemény időszak volt, de szerencséjükre jókat tudtak kajálni még a fegyverropogás alatt is 😆
Ezt a receptet az egyik, határon túli munkatársam mondta, ilyet kajáltak a koszovói háború alatt...nekem nagyon bejön, és semmi bajom nincs tőle, bár én megspékelem némi vöröshagymával, meg fűszerpaprikával, magyarul olyan, mint a halas körözött 🙂 Jó, persze, náluk annak idején örültek, hogy volt mit enni, az egy kemény időszak volt, de szerencséjükre jókat tudtak kajálni még a fegyverropogás alatt is 😆
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.13., 19:00Székrekedéssel nem lesz baj az biztos. 😀
Székrekedéssel nem lesz baj az biztos. 😀
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.13., 18:58Ha még nem kajáltál volna, javasolnék egy doboz olajos szardíniát, félzsíros túró és 20%-os tejföl keverékével, meg egy jó szelet kenyérrel...tuti, hogy jobban leszel tőle 🙂
Ha még nem kajáltál volna, javasolnék egy doboz olajos szardíniát, félzsíros túró és 20%-os tejföl keverékével, meg egy jó szelet kenyérrel...tuti, hogy jobban leszel tőle 🙂