Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.11.27., 19:31cső csumi csá
jó búrázást mindenkinek
legyen egy csodás hétvégétek
peace love & harmony
jut eszembe ....
puszika szerelmes hercegnő
remélem jól vagy XD
cső csumi csá
jó búrázást mindenkinek
legyen egy csodás hétvégétek
peace love & harmony
jut eszembe ....
puszika szerelmes hercegnő
remélem jól vagy XD
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.11.27., 16:37Dudom, nem ide tartozik, de: jobb lett a verkepem. Hugysav magas: örököltem. Gyulladás van : műtöttek, még mindig 2 centis piros folt. Veseműködés zöld! Szóval sokévi gyógyszer mellett is lehet elfogadható vérkép, csak azért írom.
Májfunkció tökéletes. Azért holnap nem nézetném meg...
Dudom, nem ide tartozik, de: jobb lett a verkepem. Hugysav magas: örököltem. Gyulladás van : műtöttek, még mindig 2 centis piros folt. Veseműködés zöld! Szóval sokévi gyógyszer mellett is lehet elfogadható vérkép, csak azért írom.
Májfunkció tökéletes. Azért holnap nem nézetném meg...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.27., 15:26Idézet tőle: KleóItt 20-22 fok van, mintha az Arktiszon lennék...
20-22 fokban ugyanezt tapasztalom.
Dolgozni (önkéntes) 2 pulcsiban szoktam + poncsó.
Idézet tőle: KleóItt 20-22 fok van, mintha az Arktiszon lennék...
20-22 fokban ugyanezt tapasztalom.
Dolgozni (önkéntes) 2 pulcsiban szoktam + poncsó.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.11.27., 14:50Megvettem a harmadik palackal... Reggel vért vettek tőlem, vam.mire fogni 🙂
Mindegy.
Megvettem a harmadik palackal... Reggel vért vettek tőlem, vam.mire fogni 🙂
Mindegy.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.11.27., 14:29Egyébként éljen a Búra!
Egyébként éljen a Búra!
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.11.27., 14:28Az a baj, elfogyott.... De lehet szerzek még; régen nem lazítottam. Csak ma ez a második palack száraz vörös mézzel. Ez nem annyira.káros. de ma kell még valami.
Az a baj, elfogyott.... De lehet szerzek még; régen nem lazítottam. Csak ma ez a második palack száraz vörös mézzel. Ez nem annyira.káros. de ma kell még valami.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.11.27., 13:26Növekszik az üvegben a légtér, csökken a depi. Nem ez a világ rendje, de nem tudok másképp lazítani.
Növekszik az üvegben a légtér, csökken a depi. Nem ez a világ rendje, de nem tudok másképp lazítani.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.27., 11:55Az csak trauma generátor lenne nekem, ha ki kell jönni a jó meleg védettség alól a hidegbe. Pláne így télen reggel, munkás üzemmódban.
Az csak trauma generátor lenne nekem, ha ki kell jönni a jó meleg védettség alól a hidegbe. Pláne így télen reggel, munkás üzemmódban.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.11.27., 09:47Nálunk távfűtés van, szabályozhatatlan radiátorokkal. Mindig meleg van. Túl meleg. Kijöttek nyáron szelepet cserélni, de azt mondták, lehetetlen kicserélni. Ez van.
Megittam reggelről fél liter bort. Most aztán főleg meleg van. Még egy pohárral iszok aztán ennyi mára.
Nálunk távfűtés van, szabályozhatatlan radiátorokkal. Mindig meleg van. Túl meleg. Kijöttek nyáron szelepet cserélni, de azt mondták, lehetetlen kicserélni. Ez van.
Megittam reggelről fél liter bort. Most aztán főleg meleg van. Még egy pohárral iszok aztán ennyi mára.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.27., 08:59Itt azért a nagy szobában tud 18 fok lenni reggel, mert nagyok az ablakok, és nem hagyom éjszakára állandóan fűteni a konvektort.
Csak remélem, a kis Segg (hörsegg), nem kezd el bealudni.
És akkor jöhet a siránkozás, hogy már a gáz sem olyan, mint régen!
Itt azért a nagy szobában tud 18 fok lenni reggel, mert nagyok az ablakok, és nem hagyom éjszakára állandóan fűteni a konvektort.
Csak remélem, a kis Segg (hörsegg), nem kezd el bealudni.
És akkor jöhet a siránkozás, hogy már a gáz sem olyan, mint régen!
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.26., 08:21Na, az engem is nagyon zavar. Néha veszek zoknit is.
Mondjuk az éjszakai fázást úgy is szoktam kikerülni, hogy forró fürdő után megyek ágyba, És imádom a nagy puffos dunnákat.
Meg ugye ha az ember fázik, kontra működéssel elkezd izzadni tőle.
Azt sem szeretem.
Na, az engem is nagyon zavar. Néha veszek zoknit is.
Mondjuk az éjszakai fázást úgy is szoktam kikerülni, hogy forró fürdő után megyek ágyba, És imádom a nagy puffos dunnákat.
Meg ugye ha az ember fázik, kontra működéssel elkezd izzadni tőle.
Azt sem szeretem.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.26., 06:09Én az a sok pullóveres, meleg tea ivó fajta vagyok, ezt sokkal jobban szeretem, mintha folyik rólam a víz nyáron.
Tudom Kleó, te egyiptomi vagy 😉
Én az a sok pullóveres, meleg tea ivó fajta vagyok, ezt sokkal jobban szeretem, mintha folyik rólam a víz nyáron.
Tudom Kleó, te egyiptomi vagy 😉
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.26., 06:07Idézet tőle: John Doe18 fokban már ki is lehet hűlni, hipotermiásan. 🙂
Természetesen jó meleg takaróval gondoltam. Nekem jól esik, segít a szervezetnek is pihenőbb módba merülni.
Idézet tőle: John Doe18 fokban már ki is lehet hűlni, hipotermiásan. 🙂
Természetesen jó meleg takaróval gondoltam. Nekem jól esik, segít a szervezetnek is pihenőbb módba merülni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.26., 05:36Jaj, megint lemaradtam mindenről. Most du. később aludtam el, de tovább is. Jött mámmá, és élből csesztetett. Mondtam: kuss már! Erre kiment, 5 perc múlva vissza, és folytatta, nem bírja ki.
Jaj, megint lemaradtam mindenről. Most du. később aludtam el, de tovább is. Jött mámmá, és élből csesztetett. Mondtam: kuss már! Erre kiment, 5 perc múlva vissza, és folytatta, nem bírja ki.
Idézet tőle: Gabgab ekkor: 2021.11.25., 14:31Idézet tőle: Matiri-newMondjuk személyeskedés, privát információk megosztása hitelrontás céljából, provokáció és destruktív magatartás.
Itt valakinek van hitele? 😀
Idézet tőle: Matiri-newMondjuk személyeskedés, privát információk megosztása hitelrontás céljából, provokáció és destruktív magatartás.
Itt valakinek van hitele? 😀
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.25., 13:46Lázzal 30 fokos lakásban is fázok.
Hőemelkedéssel 26-30 fok elég ahhoz, h ne fázzak.
Lázzal 30 fokos lakásban is fázok.
Hőemelkedéssel 26-30 fok elég ahhoz, h ne fázzak.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.25., 13:45Idézet tőle: Matiri-new26 fuck! 🙂
Az ideális alvási hőmérséklet takaróval kábé 18-20 fok.
De te tudod 😉18-20 fokban nekem 5 takaró kell. 🙂
Költségtakarékossági okból 23 fokra van állítva a fűtés. Így 2 takaró és zokni is kell a pizsihez. Felkelni nincs kedvem mert megfagyok.
Rendkívül fázós vagyok.
Idézet tőle: Matiri-new26 fuck! 🙂
Az ideális alvási hőmérséklet takaróval kábé 18-20 fok.
De te tudod 😉
18-20 fokban nekem 5 takaró kell. 🙂
Költségtakarékossági okból 23 fokra van állítva a fűtés. Így 2 takaró és zokni is kell a pizsihez. Felkelni nincs kedvem mert megfagyok.
Rendkívül fázós vagyok.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.25., 01:18Este elaludtam a székben, aztán a kanapén folyattatm. Teljesen megizzadtam, pedig 26 fok körül van. Gondolom, ha beteg lennék, akkor inkább fáztam volna, nem?
Most meg jó lenne visszaaludni, mert 5 óra felébredős alvás után egész nap ásítozni fogok.
Este elaludtam a székben, aztán a kanapén folyattatm. Teljesen megizzadtam, pedig 26 fok körül van. Gondolom, ha beteg lennék, akkor inkább fáztam volna, nem?
Most meg jó lenne visszaaludni, mert 5 óra felébredős alvás után egész nap ásítozni fogok.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.23., 11:24Mondjuk személyeskedés, privát információk megosztása hitelrontás céljából, provokáció és destruktív magatartás.
Mondjuk személyeskedés, privát információk megosztása hitelrontás céljából, provokáció és destruktív magatartás.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.23., 10:31Szerintem az alap moderációs elvek, ami a neten olvasható máshol is.
Személyeskedés, gyűlöletbeszéd, provokáció, hitelrontás. Esetleg szándékos destruktív magatartás.
Talán "csak" ennyi.
És én köszönöm a munkátokat!
Szerintem az alap moderációs elvek, ami a neten olvasható máshol is.
Személyeskedés, gyűlöletbeszéd, provokáció, hitelrontás. Esetleg szándékos destruktív magatartás.
Talán "csak" ennyi.
És én köszönöm a munkátokat!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.23., 10:21Észrevesszük, aztán találjuk ki egyenként az emberek ingerküszöbét, hogy mit csináljunk. Roxy is ez miatt érezte magát rosszul.
Észrevesszük, aztán találjuk ki egyenként az emberek ingerküszöbét, hogy mit csináljunk. Roxy is ez miatt érezte magát rosszul.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.23., 09:59Engem nem zavar, ha valamelyik tag itt őrjöng.
A ti dolgotok, hogy észre vegyétek.
Nem vagyok már ÁVH-s jelentgető.
A személyeskedés sem zavar, mert nem érdekel a renomém.
Aki ismer, úgyis tudja, milyen vagyok.
Ha valakit egy ilyen beírás befolyásol, hát legyen.
Ez a való világ!
Charlie-t megvédem, ha kell. Magamat is, és akiket kedvelek.
Engem nem zavar, ha valamelyik tag itt őrjöng.
A ti dolgotok, hogy észre vegyétek.
Nem vagyok már ÁVH-s jelentgető.
A személyeskedés sem zavar, mert nem érdekel a renomém.
Aki ismer, úgyis tudja, milyen vagyok.
Ha valakit egy ilyen beírás befolyásol, hát legyen.
Ez a való világ!
Charlie-t megvédem, ha kell. Magamat is, és akiket kedvelek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.23., 09:47Moderációs dolgokat (valakit zavar a valami pl.) ide lehet írni szerintem:
https://www.bura.hu/forumok/moderacioval-kapcsolatos-kerdesek-es-moderatori-uzenetek
Vagy privátba valamelyik adminnak, ha nem akarod a nyilvánosságot.
Moderációs dolgokat (valakit zavar a valami pl.) ide lehet írni szerintem:
https://www.bura.hu/forumok/moderacioval-kapcsolatos-kerdesek-es-moderatori-uzenetek
Vagy privátba valamelyik adminnak, ha nem akarod a nyilvánosságot.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.23., 09:43Ha indítok egy Anorex Séf blogot, ahhoz csatlakoztok?
Garantáltan kurvajól főzök és egy falatot sem eszem belőle.
Ha indítok egy Anorex Séf blogot, ahhoz csatlakoztok?
Garantáltan kurvajól főzök és egy falatot sem eszem belőle.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.23., 09:35Aztán aludtam még 3,5 órácskát. Most is bírnék... Már megemeltem téli adagra a tiapridalt, persze 1 db. még nem hat.
Aztán aludtam még 3,5 órácskát. Most is bírnék... Már megemeltem téli adagra a tiapridalt, persze 1 db. még nem hat.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.23., 02:09Az már nincs! Nem a ház, a népszabi.
Aludtam egy picit, 11 órát, kivéve amíg megkapta a mámmá a vacsit. Rizs oké. 😀
Az már nincs! Nem a ház, a népszabi.
Aludtam egy picit, 11 órát, kivéve amíg megkapta a mámmá a vacsit. Rizs oké. 😀
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.11.22., 16:44Kedves John!
Köszönöm szépen a kiírást!
Illetve be is fizettem a szerverparkba azonnal!
Így ezúton is minden Búra felhasználó, és olvasó részéről is hálás köszönet!
Kedves John!
Köszönöm szépen a kiírást!
Illetve be is fizettem a szerverparkba azonnal!
Így ezúton is minden Búra felhasználó, és olvasó részéről is hálás köszönet!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.22., 16:31Kedves népek, támogassátok a Búrát lehetőségetek szerint, hogy legyen!
Én most küldtem egy 3ezrest.
Részletek a Támogatás dobozban a jobb oldalon, illetve mobilon ha letekertek akkor Jelenlévő felhasználók alatt látszik.
Köszönjük!
Kedves népek, támogassátok a Búrát lehetőségetek szerint, hogy legyen!
Én most küldtem egy 3ezrest.
Részletek a Támogatás dobozban a jobb oldalon, illetve mobilon ha letekertek akkor Jelenlévő felhasználók alatt látszik.
Köszönjük!
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.22., 15:41Ez valami különleges étel? 🙂
Mánbocsánat, de nem tudtam. Itt mondjuk 30 perc alatt kész van.
Kakajó nincs, csak fahéj.
Ez valami különleges étel? 🙂
Mánbocsánat, de nem tudtam. Itt mondjuk 30 perc alatt kész van.
Kakajó nincs, csak fahéj.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.22., 15:34Idézet tőle: John DoeJó házi tejberizst régen ettem.
jellemző, úgy olvastam, hogy régen égettem 🙂
Idézet tőle: John DoeJó házi tejberizst régen ettem.
jellemző, úgy olvastam, hogy régen égettem 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.22., 15:08Idézet tőle: KleóÉs szoktam elégetni direkt is dolgokat...
Áh, kérek drukkot, mingyá mék főzni a rizsát!
Hogy vagytok? (Te és a rizs)
Idézet tőle: KleóÉs szoktam elégetni direkt is dolgokat...
Áh, kérek drukkot, mingyá mék főzni a rizsát!
Hogy vagytok? (Te és a rizs)
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.22., 11:17Idézet tőle: KleóVagy seggre... Ott ki van párnázva 😀
Már csak azért is lehet tudat alatt szándékos, mert legtöbb a megégetés.
Erősen gyanús.
Idézet tőle: KleóVagy seggre... Ott ki van párnázva 😀
Erősen gyanús.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.22., 11:16Vagy seggre... Ott ki van párnázva 😀
Vagy seggre... Ott ki van párnázva 😀
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.22., 11:14Idézet tőle: KleóÁ, már bírja... Estem már hanyatt is.
Jobb nem kockáztatni. Előre igyekezz esni, ha eshetnéked van.
Idézet tőle: KleóÁ, már bírja... Estem már hanyatt is.
Jobb nem kockáztatni. Előre igyekezz esni, ha eshetnéked van.