Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 75 / 569Következő

Mitől aludnál jól?

Húha, az mitől tud penészedni? Voltak benne gyümölcsdarabok is?

Egyáltalán nem használom a telefonon a netet. VIber is csak a skót barátnő miatt volt meg.
Stlinox, Sanval nagyban nuku, szóval nem alszom valami jól altatóval sem. De majd változik.

🙁

Te kinek a temetésére?

Írtam Viber-en is valamelyik nap, de gondoltam, hogy azt nem nézed.

A messze vidék nem jó télen, temetéssel meg főleg. 🙁

Karikor biztos hív nagybátyám enni, lehet átmegyek, hátha most nem zsírban sült hal lesz, hanem rendes olajban. Máshova nem megyek, meg ide sem jelezte eddig senki, hogy jönne.

Milyen az a nem nagyon stilnoksz-képes?

Jajj nekem, ennyi az idő! Sajnos alunni köll, mert nem lesz jó a vízvezeték szerelés...ha elfogyott a cefre...szép álmokat 🙂

A penészedő pálinka az nem jó, inkább hanyagold. Nekem nincs semmim, csak az immunrendszerem, de körülöttem szó szerint mindenki elkapta...furcsa ez...mostanra már mindent láttam, oltással és annélkül is lettek betegek, ki enyhébben, ki meg halottan...ja, meg ez a kalici is döntött lefelé mindenkit, én meg megúsztam, pedig még néhány éve folyamat kórházban töltöttem az időszakot, most meg semmi baj...szerencsére...biztos a sok hagyma, c-vitamin, meg az adrenalin 🙂

Ez a vírus aggaszó. Kaptam két szputnyikot de kellene harmadik. Csak nem tudom mit.

Nálam meg fogyóban a pia. Az asszony állítólag vett. De nem találom. Van egy olyan pálesz a hűtőben, ami alul penészedik a muanyag palakban. Nem merek beleinni...

Hmm, legalább nem vagyok egyedül. Reggel talán könnyebb lesz, úgy szokott lenni. Pillanatnyilag mindig rosszabbnak látszanak a dolgok, mint amennyire valóban azok...nem dolgozok, viszont anyámnál csapot meg zuhanyt kell szerelnem, eeeeejj, semmi kedvem hozzá, de legalább nem unatkozok 🙂

Sajnálom... Én is be vagyok kicsit nyomva...

Ez az év egy szr...a héten két ismerősöm írt rám, hogy koronát kaptak, és nem találkozhatunk. A családból a nagybátyám élettársa tüdőembóliát kapott a héten, plusz amnéziás (korona szövődmény...) Én meg be vagyok bszva... A fröccs friss szódával nagyobbat üt...hétfőn vettem egy szódaszifont, most van kipróbálva...eddig működik, csak a kedvem szr a sok hülyeségtől, itt is csak azt olvasom, hogy bajok vannak... 🙁

Van még valaki?

A másik meh, hogy szerinte. Az állatoknak is van lelk7k. Az 3n macskámnak biztos. Szerintem lelk7k van!

Azon gondolkodom, hogy csak az alkohol tart életben bagy fordítva...

Sajnálom 🙁

Én is temetésre készülök. 🙁

Kedves vagy, hogy hiányolsz.
Megvagyok. Nekem is hétfőn temetés, meg utána egy héttel az unokatesómé, jó messze, vidéken .
Apámmal 22-én Karácsony, fiammal szenteste. Én főzök, meg valam kis hangulatot is kell teremtenem.
Még nem vagyok nagyon stillnox-képes.
Pár napíg igyexem lazítani.

Holnap szombat, de csak névleg, mert dolgozni kell otthon 10-4ig. 🙁

De aztán keddtől szabi. Utána héten 4 nap munka majd szabik + évvége.

Hol van Matiri?

Hétfőn megvolt a temetés. Nem nagyon zizizett be, mint az várható volt. A macera ügyintézgetés jobban megvisel miatta, az szorongós mint mindig.

FACEBOOKON LÁTTAM

JÁRTAMBAN KELTEMBEN

GONDOLTAM MEGOSZTOM

......

(itt is)

XD XD XD

...

nevessünk együtt!

,,,,

Kellemes Ünnepeket!

Rájöttem egy jó adura mámmá ellen! Ő már évtizedek óta fújja, h X éves, és ne akarjunk tőle ennyit. Na, tegnap elegem lett az ugráltatásból, és mondtam: már én is mégiscsak 60 éves vagyok, hát elfáradok... 😀

Hát ha már alkohol nincs is jobb mint a házi pálinka, régen fiatalokn nagy pálinka pusztító gépezet voltam. 😀
Egyszer régi legjobb barátnak elmentem fát vágni randi előtt, "2012" táján. 😀 
Aztán hála gyanánt adott egy pár felest, volt benne dinnye, szilva, körte, meg eper. stb.
4-5 feles lenyomtam gyorsan, kérdeztem is tőle mikor fogom érezni a hatását.
Kijöttem a kapun, még csak a szomszéd házig jutottunk el már rám tört a röhögögörcs. 😀
Szóval voltak szép emlékeim, sajnos mióta gyógyszert szedek nem iszok egy kortyot se.

Mióta Mitrazapine-t szek kizárolag csak 1 alkalommal ittam, de akkor is volt egy fura állapot és egyáltalán nem tudtam berugni.
Egy születésnapi buli volt és megkívántam, de sajnos úgy látszik ameddig gyógyszert szedek minden alkoholt kerülnöm kell.

Amúgy ki mit gondol így hogy Mitrazapine-t szedek ezt még is meddig kell szednem? Ha most úgy nézzűk depressziós vagyok és a gyógyszer segít akkor lehetséges egy életre rajtuk kell élnem? 
2X alkalmommal próbáltam már elhagyni, de mind kettő kudarcba fulott. Mikor elsőnek próbáltam elhagyni, 2020 január még sokkal depressziósabb volt gyógyszer nélkül. 2 Hétig voltam gyógyszer mentes maga a pókol volt, most idén ismét próbáltam leállni oktoberban, meg feleztem az adagót de még úgy is borzalmasan éreztem magam. Vissza jöttek a mély pontok és a nyomasztó depressziós érzés.

+ Hát azért évi 2-3X alkalommal jó volna alkalmanként kicsit inni, azért úgy elég cikinek érzem ha elhívnak egy eskűvőre és csak én nem iszok.

Csak tudnám, ki és mikor dugott el magam elől 1,5 dl vodkát... Mindegy, meglepetésként ért.

Hát szerintem próbálj meg kitartani, sajnos ez a Covdi arra rádöbentette az embert hogy még a rosszat is becsülni kell.
Hát jobbulást, remélhetőleg javul a helyzet idővel.

De ott nincs felelősség, nem kell gondolkozni. Pl. mikor 2x évesen plakátnyomtató mellett voltam. Elindult, aztán néha odanézett az ember és közben azt csinált amit akart (interneten csajozott pl.).

Oda akarnak, de csak jövő ősszel vagy mi.

Himihumiban is ott kell lenni...

Nem az ököröstársék akarnak odaköltözni?

Max. elköltözök a féllakásomba. Ott csak a rezsit kell fizetni, azt meg tudom akármilyen himihumi munkából részmunkaidőben is.

Ne csináld!

Covidos lett a munkahelyen egy nő gyereke, mármint nem ott lett covidos, hanem a nő ott dolgozik ahol én. Így home office javasolt, tegnaptól itthon is vagyok. Elég undorító, a munkahely a második otthonod - az otthonod a második munkahelyed. Így nem érzem magam itthon. Mintha a laptop egy dimenziólyuk lenne, ahol a munkahely beáramlik a lakásba. De haladni sem tudok semmivel, hiszen itthon vagyok, itthon pedig nem dolgozunk.

Januárban fel kellene mondani.

Ügyes. 🙂

Idei nem publikus shuffle videóm, régen sokan jártam discoba. Maradt még valami a tudásombóll 🙂

Shuffle videó

SIKER!

ÚJRA MŰKÖDÜNK!

Én is gratulálok kuma33! Szép dolgokat csinálsz, nagyon kreatív és ügyes vagy!

Köszönöm, a lánynak is tetszett, meg is kaptam érte a jutalmat... 🙂

Nagyon klassz! Irtó ügyes vagy!

Azért befújunk... ágyneműcsere ilyenek.

Remélhetőleg nem volt szaporulat.

Gusztustalan dög, fuj.

Nagyon rút állat.

Frászt, azt csak kidobom az ablakon. Ez ágyi... Vöröske, kicsi.

Az a zöld, hagyományos típus?

Juhé, poloska! Nem szállóról, mindent összevetve mámmá hozhatta a kh.-ból... Annyira örülök!

A madár sörnyitóm is olyan, hogy a madár farka az erőkar.

Hmm, tényleg, nem is rossz ötlet! Majd lehet, hogy kísérletezek vele, bár ahhoz inkább egy rákot tudnék elképzelni, annak van ollója ugye... Van amúgy tervben egy elég nagy kihívás, egy csillagjegyes szobor, szintén ilyen 20 Ft-os körüli mérettel, vízöntő...a hordóból kifolyó, hullámzó vizet már kifaragtam egy darab köracélból, méretben jó is lenne, de hogy egy emberi figurát hogy fogok egy vágókoronggal megoldani...hát, kelleni fog még más szerszám is... 😎

Nagyon jó, azon gondolkodtam, mire lehetne hasznalni. Pl. Sörnyitó, ha a belsejét kialakítod. Van egy hasonlóm, az madár, de sört lehet vele nyitni.

De így is jó, ahogy van.

Munka közben daraboltam az anyagot, aztán leesett egy 4centis darab a végéből...kicsit duzzogtam, mert mások helyett kellett pár dolgot megcsinálni, így fogtam magam, elvonultam egy sarokba egy sarokcsiszolóval meg egy vágókoronggal, egy kombináltfogóval, meg a kis fémdarabkával, és darálni kezdtem...ez lett a vége fél óra után 😆 Persze a feketeséget már itthon tettem rá, az egy kicsit bonyolultabb kémiai folyamat, az egy óra volt...nem rég adtam oda a lánykának, akivel éppen barátkozunk, hát, jól sikerült, tetszett neki 🙂

Elemi erővel tört rám a rántott csirkemell vagy óriás lapított rántottdisznó evési vágy, sültkrumplival, mitől lehet? Ettem kolbászos rántottát ebédre (rosszul is lettem a fele után), lehet ez zavart be.

Nagyon jó!

ElőzőOldal 75 / 569Következő