Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.12.24., 09:26Boldog Ünnepeket mindenkinek!
Boldog Ünnepeket mindenkinek!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.12.24., 00:43A home office (itthon vagyok de a munkahelyen is) megzavart teljesen. Utálom az édességet, egy rúd Mercy-től rosszul lettem, mákos kalácsot sem kívánom, meg a szexet sem (heti 1 maszti), nincsenek dührohamok de van szorongás, dekoncentráció, étvágytalanság és teljes alvási zavar. Meg ez a nyamvatag érzés, mintha egy dohos sötét házban vagy alagútban lennék, és onnan néznék kifelé.
Ez töxar, most ki vagyok?
A home office (itthon vagyok de a munkahelyen is) megzavart teljesen. Utálom az édességet, egy rúd Mercy-től rosszul lettem, mákos kalácsot sem kívánom, meg a szexet sem (heti 1 maszti), nincsenek dührohamok de van szorongás, dekoncentráció, étvágytalanság és teljes alvási zavar. Meg ez a nyamvatag érzés, mintha egy dohos sötét házban vagy alagútban lennék, és onnan néznék kifelé.
Ez töxar, most ki vagyok?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.12.23., 21:55Kleó!
Minden ok? Vagy semmi sem? Keveset látlak itt, igaz én is ritkán jövök.
Kleó!
Minden ok? Vagy semmi sem? Keveset látlak itt, igaz én is ritkán jövök.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.12.23., 09:29Most látom, hogy írtad a tüneteket.
Most több másik vírus is nagyon aktív. Anyu munkahelyén sorra dőlnek ki hónapok óta. Én is mire meggyógyulok az egyikből, jön a másik.
Most látom, hogy írtad a tüneteket.
Most több másik vírus is nagyon aktív. Anyu munkahelyén sorra dőlnek ki hónapok óta. Én is mire meggyógyulok az egyikből, jön a másik.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.12.23., 09:25Orrtúrós, nyalókás vagy vércseppes volt?
Most hogy vagy?
Orrtúrós, nyalókás vagy vércseppes volt?
Most hogy vagy?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.12.23., 09:06Önteszt volt, a munkahely vett belőle régebben 7-8 darabot ha kell valakinek, és hétfőn hazaküldtek a tünetek miatt egy ilyennel. A negatívság is inkább az ő megnyugvásukat szolgálja, én eléggé leszarom.
Sok év óta magas az az izé a véremben, ami gyulladáskor lesz magas, szóval az immunrendszerem amúgy is mindig pörög valamin, nem hinném, hogy csak úgy le tudja bármi is támadni a szervezetemet.
Meg 4-5 naponta belepisilek reggel egy keveset egy pohár vízbe és megiszom, ami elég undi, de jó visszajelzés az immunrendszernek, amolyan önoltás.
Önteszt volt, a munkahely vett belőle régebben 7-8 darabot ha kell valakinek, és hétfőn hazaküldtek a tünetek miatt egy ilyennel. A negatívság is inkább az ő megnyugvásukat szolgálja, én eléggé leszarom.
Sok év óta magas az az izé a véremben, ami gyulladáskor lesz magas, szóval az immunrendszerem amúgy is mindig pörög valamin, nem hinném, hogy csak úgy le tudja bármi is támadni a szervezetemet.
Meg 4-5 naponta belepisilek reggel egy keveset egy pohár vízbe és megiszom, ami elég undi, de jó visszajelzés az immunrendszernek, amolyan önoltás.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.12.23., 08:59Ha Skizo-nak hívsz, akkor visszanevezem magam arra. 🙂
Élek, home office van. Tünetben maradt a torokkaparás, az oldalfájás, meg az enyhe gyengeség érzet. Az esti izzadás és melegemvan-érzés elmúlt.
Ha Skizo-nak hívsz, akkor visszanevezem magam arra. 🙂
Élek, home office van. Tünetben maradt a torokkaparás, az oldalfájás, meg az enyhe gyengeség érzet. Az esti izzadás és melegemvan-érzés elmúlt.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.12.23., 07:43Idézet tőle: Kleóegyes emberek immunrendszere képes olyan gyorsan elbánni az új típusú koronavírussal, hogy a tesztjeik negatívnak bizonyulnak
Ilyen ritkán még súlyos tünetesnél is van. Beviszik a kórházba mással nem magyarázható fulladással. Két oldali kiterjedt tüdőgyulladás. Letesztelimk és még a laboros PCR is negatív. Tesztelik pár nap múlva újra és akkor lesz pozitív.
Idézet tőle: Kleóegyes emberek immunrendszere képes olyan gyorsan elbánni az új típusú koronavírussal, hogy a tesztjeik negatívnak bizonyulnak
Ilyen ritkán még súlyos tünetesnél is van. Beviszik a kórházba mással nem magyarázható fulladással. Két oldali kiterjedt tüdőgyulladás. Letesztelimk és még a laboros PCR is negatív. Tesztelik pár nap múlva újra és akkor lesz pozitív.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.12.23., 07:39Idézet tőle: John DoeLehet ez is, de a torok kaparás is megvan még. Meg már izzadok is. Ha nincs vírus, lehetnek tünetek?
Milyen teszted volt? Laborba küldött agyig feltolt pálcás?
Önteszt? Abból az antigénest csak 2-3 cm-re kell feltolni, de az csak az elejèn mutat ki valamit, ha egyáltalán kimutatja. Sajnos más vírusra is pozitívvá válhat némelyik.
Az ujj szűrós antitestet néz, az 10-14 nap után mutat pozitivitást. Ez az oltás utáni antitestet is kimutatja.
Nyálas teszt is csak az elején mutatja ki.
Van olyan is (nem tudom melyiknél), ami még pozitivitást mutathat akkor is, ha vki már tünetmentes, nem fertőz.
Idézet tőle: John DoeLehet ez is, de a torok kaparás is megvan még. Meg már izzadok is. Ha nincs vírus, lehetnek tünetek?
Milyen teszted volt? Laborba küldött agyig feltolt pálcás?
Önteszt? Abból az antigénest csak 2-3 cm-re kell feltolni, de az csak az elejèn mutat ki valamit, ha egyáltalán kimutatja. Sajnos más vírusra is pozitívvá válhat némelyik.
Az ujj szűrós antitestet néz, az 10-14 nap után mutat pozitivitást. Ez az oltás utáni antitestet is kimutatja.
Nyálas teszt is csak az elején mutatja ki.
Van olyan is (nem tudom melyiknél), ami még pozitivitást mutathat akkor is, ha vki már tünetmentes, nem fertőz.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.12.22., 18:24Skizo, hogy vagy? Élsz még?
Nekem nem tudom, mi bajom, hányingerem van sokszor, fáj a fejem, rossz a közérzetem, néha nagyon fázok, stb.
Skizo, hogy vagy? Élsz még?
Nekem nem tudom, mi bajom, hányingerem van sokszor, fáj a fejem, rossz a közérzetem, néha nagyon fázok, stb.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.20., 20:42Van, csak kimutathatatlan mennyiségben, ami tünetet már okozhat, ahogy küzd vele a szervezet.
De van ám most influenza- meg rhinovírus is! 😉
Van, csak kimutathatatlan mennyiségben, ami tünetet már okozhat, ahogy küzd vele a szervezet.
De van ám most influenza- meg rhinovírus is! 😉
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.12.20., 20:17Lehet ez is, de a torok kaparás is megvan még. Meg már izzadok is. Ha nincs vírus, lehetnek tünetek?
Lehet ez is, de a torok kaparás is megvan még. Meg már izzadok is. Ha nincs vírus, lehetnek tünetek?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.20., 20:08egyes emberek immunrendszere képes olyan gyorsan elbánni az új típusú koronavírussal, hogy a tesztjeik negatívnak bizonyulnak
egyes emberek immunrendszere képes olyan gyorsan elbánni az új típusú koronavírussal, hogy a tesztjeik negatívnak bizonyulnak
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.12.20., 13:29Ráadásul elfogyott! A fenéve már!
Ráadásul elfogyott! A fenéve már!
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2021.12.20., 13:25Én sem szerem a home officet. Bár én most sörözök itthon, de nem jó vnc-n dolgozni.
Én sem szerem a home officet. Bár én most sörözök itthon, de nem jó vnc-n dolgozni.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.12.20., 12:26Ma hazaküldtek home office-ba, meg adtak egy covid tesztet, mert egy hete kapar a torkom + izomfájás bár nem a nyaknál hanem lejjebb + esti melegem van érzés (Omikron tünetek). Persze negatív lett a teszt. Undorító home office.
Ma hazaküldtek home office-ba, meg adtak egy covid tesztet, mert egy hete kapar a torkom + izomfájás bár nem a nyaknál hanem lejjebb + esti melegem van érzés (Omikron tünetek). Persze negatív lett a teszt. Undorító home office.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.12.15., 15:32Este bevettem egy fél stilnox-ot, de szerintem mászkáltam, mert reggel nyitva volt a konyhaajtó, amit a manóufóveszély és a hangos hűtő miatt mindig becsukok, ha egyedül alszok a kisszobában.
Este bevettem egy fél stilnox-ot, de szerintem mászkáltam, mert reggel nyitva volt a konyhaajtó, amit a manóufóveszély és a hangos hűtő miatt mindig becsukok, ha egyedül alszok a kisszobában.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.12.15., 10:05Gyors eljárás volt. Apám szeptemberben halt meg, és jó 2,5 hónap múlva volt a temetés.
Én is a két nagymamámat szerettem a legjobban a családból.
Gyors eljárás volt. Apám szeptemberben halt meg, és jó 2,5 hónap múlva volt a temetés.
Én is a két nagymamámat szerettem a legjobban a családból.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.12.15., 10:00Tompán fáj a bal oldalam a kezem mellett. Tegnap óta meg ritkán beleszúr alul is, ott nem tudom milyen emberi szerv van. De nem vagyok lázas, nagyon picit köhögök de azt máskor is szoktam. Meg egész nap aludnék, de azt is szoktam máskor is.
Tompán fáj a bal oldalam a kezem mellett. Tegnap óta meg ritkán beleszúr alul is, ott nem tudom milyen emberi szerv van. De nem vagyok lázas, nagyon picit köhögök de azt máskor is szoktam. Meg egész nap aludnék, de azt is szoktam máskor is.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.12.14., 15:46Anyámat eltemettük.
Még mindig nem tudom, hogy van-e mennyország.
Azt éreztem, hogy velem volt, és hátranézegettem, hogy bevárjam.
És mindig kapcsolni kellett.
De hogy teljes öröm legyen az ünnepi készülődés, az unokatestvéremet is hétfőn temetjük.
A fiam úgy sírt, mint a záporeső, pedig felnőtt férfi. Én meg azon is sírtam, hogy ő mennyire szerette a nagyanyját.
Anyámat eltemettük.
Még mindig nem tudom, hogy van-e mennyország.
Azt éreztem, hogy velem volt, és hátranézegettem, hogy bevárjam.
És mindig kapcsolni kellett.
De hogy teljes öröm legyen az ünnepi készülődés, az unokatestvéremet is hétfőn temetjük.
A fiam úgy sírt, mint a záporeső, pedig felnőtt férfi. Én meg azon is sírtam, hogy ő mennyire szerette a nagyanyját.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.12., 20:13Képzeljétek, ma simán tegezett a harmincas pénztáros csaj, nem véletlenül, mert 3x is. Igaz, rajtam volt a védőháló, na de akkor is! Ilyenkor rendkívül meg szoktam lenni elégedve magammal, osztán úgy egy héten belül lenéniznek... 🙁
Képzeljétek, ma simán tegezett a harmincas pénztáros csaj, nem véletlenül, mert 3x is. Igaz, rajtam volt a védőháló, na de akkor is! Ilyenkor rendkívül meg szoktam lenni elégedve magammal, osztán úgy egy héten belül lenéniznek... 🙁
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.12., 20:02"Mivel a semmiben hajóz
S hogy mi lesz, tudja, mint a jós,Mert álmaiban megjelent
Emberi formában a csend"Ő is átélte, én is. Igen, lehet toxémia, lehet pszichotikus halu... Vagy mégsem az?
"Mivel a semmiben hajóz
S hogy mi lesz, tudja, mint a jós,
Mert álmaiban megjelent
Emberi formában a csend"
Ő is átélte, én is. Igen, lehet toxémia, lehet pszichotikus halu... Vagy mégsem az?
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.12.12., 16:56Köszi, nekem jó lesz a meló, ha végre folytatódik. Tudod, a nyelvi lektorálás.
Pasi meg... na, hagyjuk is 🙂
Majd holnap elmondom, van-e mennyország.
Köszi, nekem jó lesz a meló, ha végre folytatódik. Tudod, a nyelvi lektorálás.
Pasi meg... na, hagyjuk is 🙂
Majd holnap elmondom, van-e mennyország.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.12.12., 12:16Volt egy Star Trek Voyager rész, amiben a kapitány megsebesül és halálközeli állapotba kerül, és látja a hajót meg a legénységet ahogy búcsúztatják, majd találkozik az apjával, aki mondja, hogy menjen vele. Aztán gyanús lesz a kapitánynak valami, és kérdezősködni kezd, majd rájön, hogy az egész csak egy látomás ami egy űrlény generál, aki a halottak lelkének energiájával táplálkozik, viszont akaratuk ellenére nem tudja az embereket a "mátrixához" vinni, ezért trükközik.
Nekem már most élő állapotban sok a kérdésem a halálközeli élményekkel kapcsolatban, szóval szerintem vagy az agy szórakozik, vagy tényleg van valami svindli a dologban.
Drukkolok a munka miatt, meg, hogy jó munka legyen. Az mondjuk nem tudom, hogy milyen, mert nekem minden munka egy kényszertábor.
Meg pasi ügyben is. Mintha írtad volna valamikor, hogy csak azzal tudsz intimitást elképzelni akibe szerelmes vagy, szóval ha lesz ilyen pasi, akkor drukk, hogy szeressen vissza. 🙂
Volt egy Star Trek Voyager rész, amiben a kapitány megsebesül és halálközeli állapotba kerül, és látja a hajót meg a legénységet ahogy búcsúztatják, majd találkozik az apjával, aki mondja, hogy menjen vele. Aztán gyanús lesz a kapitánynak valami, és kérdezősködni kezd, majd rájön, hogy az egész csak egy látomás ami egy űrlény generál, aki a halottak lelkének energiájával táplálkozik, viszont akaratuk ellenére nem tudja az embereket a "mátrixához" vinni, ezért trükközik.
Nekem már most élő állapotban sok a kérdésem a halálközeli élményekkel kapcsolatban, szóval szerintem vagy az agy szórakozik, vagy tényleg van valami svindli a dologban.
Drukkolok a munka miatt, meg, hogy jó munka legyen. Az mondjuk nem tudom, hogy milyen, mert nekem minden munka egy kényszertábor.
Meg pasi ügyben is. Mintha írtad volna valamikor, hogy csak azzal tudsz intimitást elképzelni akibe szerelmes vagy, szóval ha lesz ilyen pasi, akkor drukk, hogy szeressen vissza. 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.12.12., 08:38Hát ez elég vegyes. Mert anyukám többször is esett kómába és amikor felvilágosodott, akkor mesélt, hogy ott milyen jó. Én csak mondtam neki, hogy van szabad akarat, neki kell eldöntenie, hogy itt akar velünk lenni még, vagy ott a többiekkel.
Én elég spirituális vagyok, de valahogy ebben nem hiszek, tényleg valami agyi tevékenységnek, toxémiának tartom.
Munka pár hónap múlva, talán addigra lesz pénz a pályázatra.
Pasi meg... ahogy alakul.
Hát ez elég vegyes. Mert anyukám többször is esett kómába és amikor felvilágosodott, akkor mesélt, hogy ott milyen jó. Én csak mondtam neki, hogy van szabad akarat, neki kell eldöntenie, hogy itt akar velünk lenni még, vagy ott a többiekkel.
Én elég spirituális vagyok, de valahogy ebben nem hiszek, tényleg valami agyi tevékenységnek, toxémiának tartom.
Munka pár hónap múlva, talán addigra lesz pénz a pályázatra.
Pasi meg... ahogy alakul.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.11., 23:02Tegnap a 2. 2 dekás vizecskének a felét meghagytam, mert nem kívántam... Ma (holnap hajnalban) vajon musz. fél litert meginni? Nem hinném... De ember tervez, stb.
Tegnap a 2. 2 dekás vizecskének a felét meghagytam, mert nem kívántam... Ma (holnap hajnalban) vajon musz. fél litert meginni? Nem hinném... De ember tervez, stb.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.11., 22:59*
Most igazán korán jöttem fel, oszt mégis alig voltatok... És még Roxy által emlegetett éjfél sincs.
*
Most igazán korán jöttem fel, oszt mégis alig voltatok... És még Roxy által emlegetett éjfél sincs.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.12.11., 15:52Van valamilyen túlvilág-elképzelésed?
Én ma voltam kint a temetőben megnézni + kifizetni a sírkövet, de nem volt olyan érzésem, hogy apám ott van vagy ilyesmi. Hiányérzet meg szomorúság haloványan a háttérben, de az nem én.
Van kilátás új munka és új pasi témakörben? Mik az elvárások?
Van valamilyen túlvilág-elképzelésed?
Én ma voltam kint a temetőben megnézni + kifizetni a sírkövet, de nem volt olyan érzésem, hogy apám ott van vagy ilyesmi. Hiányérzet meg szomorúság haloványan a háttérben, de az nem én.
Van kilátás új munka és új pasi témakörben? Mik az elvárások?
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.12.11., 15:19Oh, köszi, megleszek. Elfogadom lassan, hogy nincs már anyám. Apám remélem, még bírja egy ideig.
Lesz talán végre újra meló meg pasi és akkor minden oké.
Tudod, rossz pénzbe nem csap a ménkű.
Oh, köszi, megleszek. Elfogadom lassan, hogy nincs már anyám. Apám remélem, még bírja egy ideig.
Lesz talán végre újra meló meg pasi és akkor minden oké.
Tudod, rossz pénzbe nem csap a ménkű.