Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 73 / 569Következő

Chaten mostanság viszonylag elég jó élet van, a nem regisztráltak közül is írogatnak.

Áhhhá, de nagyon is lehetséges! Viszont amíg jelentősen nem őszül, nem festek, hadd lássák, h lenőve is uolyan randa..., izé, színű.

Háp konkrétan nem tudom, de általában ezek befolyásolnak mindenféle elanint.

Akkor a paJZSMIRIGY-ALULTERMELÉS SEM "CSAK" HIZLAL, HANEM SZŐKÍT IS??? Nem ordítok, csak megnyomódott a kepszlok, azt lusta vok átírni.

Áhhá! Szagkember. Pajzsmirigy-stimuláló gyszer???

Táplálkozás, hormon tartalmú gyszerek?

Basszus. Most nézem egy 2,5 évvel ezelőtti képemet, azóta is sötétedett a hajam... Tudom, tudom, másnak meg őszül... De ez mi a szentszartól lehet?

Valahogy nem kerül említésre, h egy magánhoz képest jelképes összeg, de a terápiás ülések nem ingyenesek...

Ugyi nem idézem őt, mert az már sértené az IRL-szabályokat, hisz' ott a neve.

Idézet tőle: genevyEve

„Attól még nem őrült, hogy hangokat hall” – éhező betegeken is segít az ország legkülönösebb pszichiátriai intézménye

„Attól még nem őrült, hogy hangokat hall” – éhező betegeken is segít az ország legkülönösebb pszichiátriai intézménye

Nagyon oké, csakhogy én meg az újságírónővel dolgoztam egy lapnál évekig. 🙁 Ja, valóban ilyen "nőiszociálisanérzékeny" csak hát... 

Köszi. 🙂

Na, akkor azé' +volt a mák...

Nagyon jól néz ki. Karácsonykor most ettem mákos gubát is, nagynéném azt csinált, most ő is jött nagybátyámékhoz karizni.

😀 Ez bejglis mák! Van benne mazsola (nem a malac), meg reszelt citromhéj is (tele káros kemikáliával).

Mákból nincs olyan, hogy túl sok! 🙂

Küldenék én John-nak fénypost., de sajnos túl sok lett benne a máktöltelék...

Sziasztok Kleó, óóóó és mindenki..

Eltűntem, orvosokról orvosokra jűrás volt, még nem fejeződött be ezévben, jövőre is menni kell, elegem van.

És újra energiámon felül világmegmentő voltam az utóbbi pár napban, idegösszeomlással. de gondoltam rátok soxorr.

nyehhh:(

ADY ENDRE

HARC A NAGYÚRRAL

Megöl a disznófejű Nagyúr,
Éreztem, megöl, ha hagyom,
Vigyorgott rám és ült meredten:
Az aranyon ült, az aranyon,
Éreztem, megöl, ha hagyom.

Sertés testét, az undokot, én
Simogattam. Ő remegett.
„Nézd meg, ki vagyok” (súgtam neki)
S meglékeltem a fejemet,
Agyamba nézett s nevetett.

(Vad vágyak vad kalandorának
Tart talán?) S térdre hulltam ott.
A zúgó Élet partján voltunk,
Ketten voltunk, alkonyodott:
„Add az aranyod, aranyod.”

„Engem egy pillanat megölhet,
Nekem már várni nem szabad,
Engem szólítnak útra, kéjre
Titokzatos hívó szavak,
Nekem már várni nem szabad.”

„A te szivedet serte védi,
Az én belsőm fekély, galád.
Az én szivem mégis az áldott:
Az Élet marta fel, a Vágy.
Arany kell. Mennem kell tovább.”

„Az én jachtomra vár a tenger,
Ezer sátor vár énreám,
Idegen nap, idegen balzsam,
Idegen mámor, új leány,
Mind énreám vár, énreám.”

„Az egész élet bennem zihál,
Minden, mi új, felém üget,
Szent zűrzavar az én sok álmom,
Neked minden álmod süket,
Hasítsd ki hát aranyszügyed.”

Már ránk szakadt a bús, vak este.
Én nyöszörögtem. A habok
Az üzenetet egyre hozták:
Várunk. Van-e már aranyod?
Zúgtak a habok, a habok.

És összecsaptunk. Rengett a part,
Husába vájtam kezemet,
Téptem, cibáltam. Mindhiába.
Aranya csörgött. Nevetett.
Nem mehetek, nem mehetek.

Ezer este múlt ezer estre,
A vérem hull, hull, egyre hull,
Messziről hívnak, szólongatnak
És mi csak csatázunk vadul:
Én s a disznófejű Nagyúr.

Igen. Biztos finom halkolbász lenne belőle. 🙂

Nehéz pontosan megállapítani, de biztos lehet belőle csinálni halkolbászt.

Ez disznófejű hal? Vagy haltestű disznó?

Idézet tőle: Robo-san

Nálunk annyi Coop van, mint a szemét. Szinte csak Coop van. Mini Coop, Maxi Coop, stb. Felvásároltak itt már szinte mindent.

+ egy pár Reál, oszt kész.

Nálunk gyalogtávolságban (100-300 méter) van Pláza, Coop, Spar, Aldi, Meki, 3 Nemzeti, Szakrendelő, háziorvosok, 0-24 órás patika, posta, 2 park, templom. Nem forgalmas helyen lakok, hanem onnan nyíló kis utcában. 

Nem tudjuk, hogy a többi nyitva van-e.

Idézet tőle: Robo-san

Sziasztok. Ma nyit a Coop? Ennek örülök. De a Coop-tól sem kell csodát várni... Egyébként kellemes ünnepeket mindenkinek!

Nálunk nyitva, de nem biztos, hogy máshol is.

Nálunk annyi Coop van, mint a szemét. Szinte csak Coop van. Mini Coop, Maxi Coop, stb. Felvásároltak itt már szinte mindent.

+ egy pár Reál, oszt kész.

Sziasztok. Ma nyit a Coop? Ennek örülök. De a Coop-tól sem kell csodát várni... Egyébként kellemes ünnepeket mindenkinek!

Én sem láttam ilyeneket. Egyesek helyesek, mások nagyon rondák.

Szerintem ma már esélyes olyan boltot találni, ami nyitva van. 

Nálunk ma nyit a Coop.

Nincs tejfölöm és szerintem ma minden zárva. A 0-24 talán nem, de az legalább 5 perces séta, és lehet, hogy felvásárolták a tejföl készleteket.

Egész életemben érdekeltek az állatok, de ilyeneket még nem láttam!

https://aubtu.biz/1849/?utm_source=HaC&utm_medium=HaC&utm_campaign=HaC

Igen, alapjában véve azt gondolom, hogy a pokol szabadulna el. Csak jobban tetszene, ha nem így lenne. 

Meg felteszem, hogy a nagyon gazdag emberek föld alatti bunkereket építtetnének. 

Igen, az biztos hogy nem sok embernek maradna meg a hideg vére. Nagy részük lázongana az utcán, menne lopna és bűnözne mert tudja 6 hónap múlva úgy is meghal. Nincs mit veszitenie, és sajnos világvége esetén valóban inkább titkoloznának a kormányok.

Mert túl sok ember van és azok ha megremélülnek nem lehet őket vissza tartani.

Idézet tőle: Roxy.

De nagyon izgalmas, hogy mi lenne, ha ilyen tényleg történne. Azaz kiderülne, hogy egy közeledő üstökös miatt az embereknek fél éve maradt a biztos halálig. Mit csinálnának vajon az emberek? Jól viselkednének egymással?

Szerintem a legtöbb emberből kijönne az állat, ami mindig is bennük van evolúciósan csak társadalmi normás és civilizációs kontroll alatt. Mint a kutyák, macskák amik pillanatok alatt visszavadulnak a természetbe ha kell. Az ember önmagát háziasította, de teljesen megszelidíteni nem tudta.

Megettem 1 liter halászlevet (tegnap hoztam el). És van 6 palack 1,5literes Bomba, mint karácsonyi ajándék. Megpróbálom nem 2 nap alatt meginni.

Kiatartást!

Szí kösz az érdeklődést! Mámmának momentán lumbáhóóója van, mertmér'ne. De megcsináltuk a szokásos karigallyainkat, és jó bőkezűen ajándékozott. (Azért én is :P) Vmi van az emésztésével is, tegnap csak húsleves husival, de most fő egy kondér tőtött kápi, azt bezzeg beveszi a beteg emésztőrendszere...

Klejó!

Felétek mi a helyzet? 

Mámmához kitartást!

Szia Matiri! 

Örülök, hogy jól telt! :-):-)

Nekem egész jól telt a Szenteste. Ettünk lazacot, sajtos krumplipürét. Ma húslevest és töltött káposztát. Átjött Apu is. Szerencsére ő már nem iszik mert nem szerencsére teljesen tönkrement a mája. Nekünk hozott 7 dl 50 fokos házipáleszt, bort. Utóbbit még nem bontottuk fel.

Hehe. Én kb. a harmadánál abbahagytam, annyira nem tetszett. 

De nagyon izgalmas, hogy mi lenne, ha ilyen tényleg történne. Azaz kiderülne, hogy egy közeledő üstökös miatt az embereknek fél éve maradt a biztos halálig. Mit csinálnának vajon az emberek? Jól viselkednének egymással?

Netflixen filmet néztem, tök jó filmet találtam a címe. "Ne nézz fel" 
Mindenkinek bátran ajánlom, valóban remek alkotás! 🙂 Leonardo DiCaprio a főszereplő, és remekül játszik.
A Fő szereplő kiderül szedd antidepresszáns és xanaxot is.

NE NÉZZ FEL! | Hivatalos előzetes | Netflix

Idézet tőle: Kiscsillag

Hogy telt a Szentestétek?

Köszi Csillagocska, nagyon jól!
Két éve nem volt sem fám sem szentestém, most a fiammal voltam. Ettünk, társasoztunk, hozott finom bort is.
Még talán zene sem volt. A gyertya kanócát nem sikerült kivadásznunk.

Rokonnál voltam egy másik rokonnal, a sült hal nem volt jó, de a halászlé az igen, és hazahoztak autóval.

A tiéd hogy telt?

Hogy telt a Szentestétek?

Na ki ma a legelső alvási zavaros?

Maki társaim Kellemes Ünnepeket! 🙂

Kellemes ünnepeket és nyugalmat kívánok mindenkinek!

Boldog Karácsonyt mindenkinek! 🙂

Boldog Karácsonyt! 🙂

Boldog békés ünnepeket kívánok!

ElőzőOldal 73 / 569Következő