Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.12.14., 06:33Mostanában egyre kevesebbet iszom. Kocsmába nem is járok. Talán mostanára jutott el a tudatomig, hogy a kocsmákról egy ilyen túlidealizált kép élt bennem, és nagyon másféle közönség jár oda, mint annak idején az egyetemi kocsmákba. Talán ez az egyetlen kocsma, ahová még néhanapján beteszem a lábam. Szóval már egy ideje nem járok kocsmába, nem iszom töményet, csak néha egy kis édeskés, gyenge bort, vagy sört. Azt sem olyan jó szívvel már. Nem, nem történt nagyobb probléma belőle, tudtommal nem is ment az egészségem rovására sem, de nagyon meguntam már. Öregszünk-e? Igaz, hogy így egy kicsit nyomottabb a kedélyem, de valamit valamiért, piszkosul sok pénzbe kerül, ha valaki inni akar normálisabban, meg az a rohadt másnaposság. Az idegeimre ment. Nem mondom, hogy soha nem iszom, de beálltam az ilyen fontolva haladó szociális ivók közé.
Mostanában egyre kevesebbet iszom. Kocsmába nem is járok. Talán mostanára jutott el a tudatomig, hogy a kocsmákról egy ilyen túlidealizált kép élt bennem, és nagyon másféle közönség jár oda, mint annak idején az egyetemi kocsmákba. Talán ez az egyetlen kocsma, ahová még néhanapján beteszem a lábam. Szóval már egy ideje nem járok kocsmába, nem iszom töményet, csak néha egy kis édeskés, gyenge bort, vagy sört. Azt sem olyan jó szívvel már. Nem, nem történt nagyobb probléma belőle, tudtommal nem is ment az egészségem rovására sem, de nagyon meguntam már. Öregszünk-e? Igaz, hogy így egy kicsit nyomottabb a kedélyem, de valamit valamiért, piszkosul sok pénzbe kerül, ha valaki inni akar normálisabban, meg az a rohadt másnaposság. Az idegeimre ment. Nem mondom, hogy soha nem iszom, de beálltam az ilyen fontolva haladó szociális ivók közé.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.14., 00:44Megírtam végre a sztorimat a blogba, felszabadító, hogy kijött belőlem. Persze most még nagyon fáj, ma tudtam meg (ma fogtam fel igazán), hogy van valakije. Holnap szerintem törlöm magam a meleg társkeresőről, ha lesz hozzá erőm.
Sok kemény alkoholt kérek....ha rögbimeccs lesz a tévében, kikapcsolom.
Megírtam végre a sztorimat a blogba, felszabadító, hogy kijött belőlem. Persze most még nagyon fáj, ma tudtam meg (ma fogtam fel igazán), hogy van valakije. Holnap szerintem törlöm magam a meleg társkeresőről, ha lesz hozzá erőm.
Sok kemény alkoholt kérek....ha rögbimeccs lesz a tévében, kikapcsolom.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.13., 21:32Jövő héten koktélozás a barátnőimmel! Teljesen véletlenül ismerik is egymást, szóval már csak el kell döntenem, hogy egy ugyanazon vagy két külön este piálok-e.
Jupi.
Jövő héten koktélozás a barátnőimmel! Teljesen véletlenül ismerik is egymást, szóval már csak el kell döntenem, hogy egy ugyanazon vagy két külön este piálok-e.
Jupi.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.13., 20:28Dopamin, szuper zene, szürreális álom. És lassan, de haladó költözés, meg egy csomó vodka. Mi kell még? 🙂
(azért a vodkázással vigyázz, kemény ital, de túl tiszta, hogy észrevegyük....)
Dopamin, szuper zene, szürreális álom. És lassan, de haladó költözés, meg egy csomó vodka. Mi kell még? 🙂
(azért a vodkázással vigyázz, kemény ital, de túl tiszta, hogy észrevegyük....)
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.13., 17:22Idézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: heartandsoulHa már a Pina Colada-t kipróbáltad, akkor szerintem érdemes kipróbálni a Sex on The Beach-et, meg az Orgasmus-t is.
Kipróbálhatnám... 🙂 Úgy látszik, nekem a rumosak jönnek be.
http://www.italclub.hu/koktelok/rum-cachaca-koktel - mojito, pina colada
A vodkásakat
http://www.italclub.hu/koktelok/Vodka-koktel - sex on the beach
és a likőrösöket
http://www.italclub.hu/koktelok/Likor-koktel - orgasm
meghagyom nektek...
Élvezzétek. 🙂
Csak le akartam írni, hogy nem csak pina colada és mojito koktélokat ittam, hanem margaria koktélt is (tequilás).
http://www.italclub.hu/koktel/Margarita
Meg kell majd újra kóstolnom ezeket, hogy melyik a legfinomabb. 🙂
Idézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: heartandsoulHa már a Pina Colada-t kipróbáltad, akkor szerintem érdemes kipróbálni a Sex on The Beach-et, meg az Orgasmus-t is.
A vodkásakat
és a likőrösöket
meghagyom nektek...
Élvezzétek. 🙂
Csak le akartam írni, hogy nem csak pina colada és mojito koktélokat ittam, hanem margaria koktélt is (tequilás).
http://www.italclub.hu/koktel/Margarita
Meg kell majd újra kóstolnom ezeket, hogy melyik a legfinomabb. 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.13., 16:50szép estét , ma kipakoltuk a ruhákat ágynemüket minden olyan cuccot ami ruhaféle haldoklok. 3 napja nincs főtt étel mert nem érünk rá főzni 😀 vadász kaja van hűtöből ki mit lő maghának. Ezt a dalt most találtam angolul nem tudok de megfogott 🙂 pihentető álmokat ja ha itt tartunk akkor éjjel valakivel harcoltam és vesztésre áltam és valamiért magambs szúrtam a kést mentem az áterhez hogy sergítsen erre jött hogy zárt osztály én meg hogy itt szeretnék lenni itt nincs hely adott egy beutalót pestre én meg szabadkoztam hogy ővele is milyen nehéz dolgom volt meg neki is velem egy idegennel nem kezdem újra erre egy rokonom aki utál engem ott kihajintott egy marék pénzt én meg mondtam ez nem így működik tegye el mert szarba tesz közben kijött az áter elzavarta a pénzével együtt a rokont és mondta menjek a sebészetre hogy varjanak össze aztán 25 ös szobában van hely.
elég jó vagyok álomfejtésben de ezt nem tudom összerakni teljesen....
szép estét , ma kipakoltuk a ruhákat ágynemüket minden olyan cuccot ami ruhaféle haldoklok. 3 napja nincs főtt étel mert nem érünk rá főzni 😀 vadász kaja van hűtöből ki mit lő maghának. Ezt a dalt most találtam angolul nem tudok de megfogott 🙂 pihentető álmokat ja ha itt tartunk akkor éjjel valakivel harcoltam és vesztésre áltam és valamiért magambs szúrtam a kést mentem az áterhez hogy sergítsen erre jött hogy zárt osztály én meg hogy itt szeretnék lenni itt nincs hely adott egy beutalót pestre én meg szabadkoztam hogy ővele is milyen nehéz dolgom volt meg neki is velem egy idegennel nem kezdem újra erre egy rokonom aki utál engem ott kihajintott egy marék pénzt én meg mondtam ez nem így működik tegye el mert szarba tesz közben kijött az áter elzavarta a pénzével együtt a rokont és mondta menjek a sebészetre hogy varjanak össze aztán 25 ös szobában van hely.
elég jó vagyok álomfejtésben de ezt nem tudom összerakni teljesen....
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.13., 07:02Sziasztok, látom isztok rendesen Én gép nélkül és magamon kivül voltam a költözés eléggé kiborított még ezer zsák van amit ki kell pakolni vasárnap pihenő napot akartunk tartani mondván megdöglünk erre fél napos áramszünet jött természetesen nekiálltunk melózni ha már tv-t se nézhetünk na meg veszekedni. A testvérem szókincse leszűkűlt a f@asz pics@ kurva életbe b@szdmeg meg a g betüvel kezdődő 4 betűből álóra. Ez miatt igen sűrűn megmondom neki a magamét érti csak fel nem fogja ugyanúgy folytatja Ezért egyszer volt egy hatalmas körjáratos napom úgyintézés címén hát bementem egy valódi kocsmába ahol össze is ugrottam a kiszolgálóval mert kioktatott hogy miért nem köszönök mondtam úgy jöttem be jónapot kívánok hol a problémája mindenki halotta mindenki köszönt csak őn nem pedig halható volt idáig is bagy őnek külön kell köszönni és akkor milyen módon? Csókolom , jónapot , szia? kb ní igy csak agitáltabban na ezt a kört lefutottuk persze abbahagyva nincs nyertes kérdem egy fél vodkát meg egy kávét 5 cukorral tejjel vagy tejszinnel. Erre elémbaszott egy deci vodkát míg készítette a kávét elgondolkoztam hogy reggel éhgyomorra egy decivel kezdjek vagy konfrontálódjak úgy döntöttem megnézem mit csinál velem egy deci vodka hát lehúztam letettem a poharat és kimentem a kávéval cigizni aztán bevittem a poharat és kurva hangosan megköszöntem és elköszöntem na aznap minden útba eső kocsmába betértem 6 óra alatt hat deci vodkát ittam 6 kávéval és semmi bajom nem lett jobban sem lettem. Másnap azért is egy decivel kezdtem ugyanott harmadnapra már sziázott az a csaj mert beszóltam hogy még mindig nincs az Irénke az már tud mindent rólam mit hogy iszok az a váltós és a bázis egy kocsmában már évek óta ismer a kedvessel ott szoktunk szolídan iddogálni.
aztán egy hétig mindennap benyomtam egy két három deci vodkát tegnap azért örültem hogy le kell menni a boltba mert hogy akkor ezt a kis vodkás szertartást eljátszom de a zöldséges srác feltartott és így elmaradt a vodka pedig kívántam ez a gáz észnél kell maradnom ugysem segít és úgysem csipek be.
a lakás romokban még mindig ágyakat szekrényekez húzkodunk mert a végén mégis úgy jó ahogy én fejben elterveztem előszörre de a testvéremnek persze nem volt úgy jó.
Talán ma kezdünk pakolni ruhákat kifelé de előtte lakcímbejelentést intézünk én és a fiam a fiam azért kell mert neki van kártyája amivel ingyen utazhat én meg ezen a járaton nem merek a tavalyi diák kártyával bérlet nélkül menni mivel nem tudok leugrani ha jönnek a mumusok. Nem tudom volt e valami de két napig sehonnan nem tudtam belépni. most öltözök és indulok sziasztok kitartást
Sziasztok, látom isztok rendesen Én gép nélkül és magamon kivül voltam a költözés eléggé kiborított még ezer zsák van amit ki kell pakolni vasárnap pihenő napot akartunk tartani mondván megdöglünk erre fél napos áramszünet jött természetesen nekiálltunk melózni ha már tv-t se nézhetünk na meg veszekedni. A testvérem szókincse leszűkűlt a f@asz pics@ kurva életbe b@szdmeg meg a g betüvel kezdődő 4 betűből álóra. Ez miatt igen sűrűn megmondom neki a magamét érti csak fel nem fogja ugyanúgy folytatja Ezért egyszer volt egy hatalmas körjáratos napom úgyintézés címén hát bementem egy valódi kocsmába ahol össze is ugrottam a kiszolgálóval mert kioktatott hogy miért nem köszönök mondtam úgy jöttem be jónapot kívánok hol a problémája mindenki halotta mindenki köszönt csak őn nem pedig halható volt idáig is bagy őnek külön kell köszönni és akkor milyen módon? Csókolom , jónapot , szia? kb ní igy csak agitáltabban na ezt a kört lefutottuk persze abbahagyva nincs nyertes kérdem egy fél vodkát meg egy kávét 5 cukorral tejjel vagy tejszinnel. Erre elémbaszott egy deci vodkát míg készítette a kávét elgondolkoztam hogy reggel éhgyomorra egy decivel kezdjek vagy konfrontálódjak úgy döntöttem megnézem mit csinál velem egy deci vodka hát lehúztam letettem a poharat és kimentem a kávéval cigizni aztán bevittem a poharat és kurva hangosan megköszöntem és elköszöntem na aznap minden útba eső kocsmába betértem 6 óra alatt hat deci vodkát ittam 6 kávéval és semmi bajom nem lett jobban sem lettem. Másnap azért is egy decivel kezdtem ugyanott harmadnapra már sziázott az a csaj mert beszóltam hogy még mindig nincs az Irénke az már tud mindent rólam mit hogy iszok az a váltós és a bázis egy kocsmában már évek óta ismer a kedvessel ott szoktunk szolídan iddogálni.
aztán egy hétig mindennap benyomtam egy két három deci vodkát tegnap azért örültem hogy le kell menni a boltba mert hogy akkor ezt a kis vodkás szertartást eljátszom de a zöldséges srác feltartott és így elmaradt a vodka pedig kívántam ez a gáz észnél kell maradnom ugysem segít és úgysem csipek be.
a lakás romokban még mindig ágyakat szekrényekez húzkodunk mert a végén mégis úgy jó ahogy én fejben elterveztem előszörre de a testvéremnek persze nem volt úgy jó.
Talán ma kezdünk pakolni ruhákat kifelé de előtte lakcímbejelentést intézünk én és a fiam a fiam azért kell mert neki van kártyája amivel ingyen utazhat én meg ezen a járaton nem merek a tavalyi diák kártyával bérlet nélkül menni mivel nem tudok leugrani ha jönnek a mumusok. Nem tudom volt e valami de két napig sehonnan nem tudtam belépni. most öltözök és indulok sziasztok kitartást
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.10., 11:13Idézet tőle: heartandsoulHa már a Pina Colada-t kipróbáltad, akkor szerintem érdemes kipróbálni a Sex on The Beach-et, meg az Orgasmus-t is.
A vodkásakat
és a likőrösöket
meghagyom nektek...
Élvezzétek. 🙂
Idézet tőle: heartandsoulHa már a Pina Colada-t kipróbáltad, akkor szerintem érdemes kipróbálni a Sex on The Beach-et, meg az Orgasmus-t is.
A vodkásakat
és a likőrösöket
meghagyom nektek...
Élvezzétek. 🙂
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.10., 11:08Idézet tőle: JolánKocsmatársak, vidám halottmosó kollégák!
Pénteken voltam bulizni, miniruhában táncoltam, ittam Pina Coladat és Sex on the Beachot is, Orgasmus koktélt viszont nem találtam (most ezt vegyem szimbólikusnak...?), itthon meg balhé várt, mert a kicsi beteg, és ilyenkor egy Igazi Anyának otthon a helye. Éjszaka is. Online szeretőm szintén bulizott pénteken a saját környezetében, szerintem felszedett valakit, mert azóta kevésbé lelkesen jelentkezik. Én most megint szenvedek. Le kéne ezt tenni, de nem megy, függő lettem. El vagyok keseredve. Ha elengedem ezt az online ideát, akkor lehetséges, hogy sosem fedezem fel a saját szexualitásomat. Vigyázzatok, olyan állapotban vagyok, hogy a harmadik pohár után nyilt szexuális ajánlatokat fogok tenni mindenkinek, aki erre jár, férfi-nő-farkaskutya, de az is lehet, hogy meztelenül fogok táncolni a biliárdasztal tetején. Lehet, hogy ki leszek tiltva? Vagy ez a kocsma mindent elbír?
Humor az van bőven. :))
Addig jó.
Lehet, hogy azért nem volt orgazmus koktél, mert az ORGASM néven fut? Legalábbis itthon. A franciák olyan furák, lehet, hogy nem értették vagy nem akarták érteni...
A miniszoknyás táncért dicséret, jöhet még öltánc, hastánc, rúdtánc, meztelen tánc a biliárdasztal tetején.
"Mert megérdemled."
(Nálatok is volt ilyen L'Oreál reklám szöveg? "L'Oreál. Mert megérdemlem.")
🙂
Idézet tőle: JolánKocsmatársak, vidám halottmosó kollégák!
Pénteken voltam bulizni, miniruhában táncoltam, ittam Pina Coladat és Sex on the Beachot is, Orgasmus koktélt viszont nem találtam (most ezt vegyem szimbólikusnak...?), itthon meg balhé várt, mert a kicsi beteg, és ilyenkor egy Igazi Anyának otthon a helye. Éjszaka is. Online szeretőm szintén bulizott pénteken a saját környezetében, szerintem felszedett valakit, mert azóta kevésbé lelkesen jelentkezik. Én most megint szenvedek. Le kéne ezt tenni, de nem megy, függő lettem. El vagyok keseredve. Ha elengedem ezt az online ideát, akkor lehetséges, hogy sosem fedezem fel a saját szexualitásomat. Vigyázzatok, olyan állapotban vagyok, hogy a harmadik pohár után nyilt szexuális ajánlatokat fogok tenni mindenkinek, aki erre jár, férfi-nő-farkaskutya, de az is lehet, hogy meztelenül fogok táncolni a biliárdasztal tetején. Lehet, hogy ki leszek tiltva? Vagy ez a kocsma mindent elbír?
Humor az van bőven. :))
Addig jó.
Lehet, hogy azért nem volt orgazmus koktél, mert az ORGASM néven fut? Legalábbis itthon. A franciák olyan furák, lehet, hogy nem értették vagy nem akarták érteni...
A miniszoknyás táncért dicséret, jöhet még öltánc, hastánc, rúdtánc, meztelen tánc a biliárdasztal tetején.
"Mert megérdemled."
(Nálatok is volt ilyen L'Oreál reklám szöveg? "L'Oreál. Mert megérdemlem.")
🙂
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.10., 10:40Kocsmatársak, vidám halottmosó kollégák!
Kocsmatársak, vidám halottmosó kollégák!
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.08., 20:26The Chain of Screaming
Üvöltéslánc
"Marshall elsírja magát Arthur Hobbs, a főnöke előtt, mert az üvöltözött vele. Mindenki elmondja, hogy ő hogyan oldaná meg ezt a helyzetet. Marshall végül dönt, és a céget is otthagyja. Ted vesz egy új autót, amit szeretne megkímélni."
The Chain of Screaming
Üvöltéslánc
"Marshall elsírja magát Arthur Hobbs, a főnöke előtt, mert az üvöltözött vele. Mindenki elmondja, hogy ő hogyan oldaná meg ezt a helyzetet. Marshall végül dönt, és a céget is otthagyja. Ted vesz egy új autót, amit szeretne megkímélni."
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.12.08., 12:15Ha már a Pina Colada-t kipróbáltad, akkor szerintem érdemes kipróbálni a Sex on The Beach-et, meg az Orgasmus-t is.
Ha már a Pina Colada-t kipróbáltad, akkor szerintem érdemes kipróbálni a Sex on The Beach-et, meg az Orgasmus-t is.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.08., 08:45Idézet tőle: roxána2.0Egyik volt búrás társunk beszélt Kleóval és azt üzeni, hogy "Már bottal tud menni. Holnap hazamegy."
Volt Búrás?!? Miért csak VOLT?
Szuper hír! Várjuk ide vissza. Koccinthatnánk vele az egészségére.
Idézet tőle: roxána2.0Egyik volt búrás társunk beszélt Kleóval és azt üzeni, hogy "Már bottal tud menni. Holnap hazamegy."
Volt Búrás?!? Miért csak VOLT?
Szuper hír! Várjuk ide vissza. Koccinthatnánk vele az egészségére.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.07., 20:35Idézet tőle: JolánKocsmatársak vidám halottmosók. Hullaszag az van, de a vidámság? Én meg nem írok blogot, pedig kéne... és megint azt várom, hogy jöjjön egy sms. Mochito koktélt kérek bemelegítésnek, újból visszasznobulok. Aztán Sex on The Beach, aztán Pina Colada, aztán Orgasmus. Nincs semmi hátsó gondolatom....
A mojito-hoz és a pina colada-hoz volt szerencsém. A többit nem ismerem. 🙂
Idézet tőle: JolánKocsmatársak vidám halottmosók. Hullaszag az van, de a vidámság? Én meg nem írok blogot, pedig kéne... és megint azt várom, hogy jöjjön egy sms. Mochito koktélt kérek bemelegítésnek, újból visszasznobulok. Aztán Sex on The Beach, aztán Pina Colada, aztán Orgasmus. Nincs semmi hátsó gondolatom....
A mojito-hoz és a pina colada-hoz volt szerencsém. A többit nem ismerem. 🙂
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.07., 20:32Egyik volt búrás társunk beszélt Kleóval és azt üzeni, hogy "Már bottal tud menni. Holnap hazamegy."
Egyik volt búrás társunk beszélt Kleóval és azt üzeni, hogy "Már bottal tud menni. Holnap hazamegy."
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.07., 16:53Kocsmatársak vidám halottmosók. Hullaszag az van, de a vidámság? Én meg nem írok blogot, pedig kéne... és megint azt várom, hogy jöjjön egy sms. Mochito koktélt kérek bemelegítésnek, újból visszasznobulok. Aztán Sex on The Beach, aztán, Pina Colada, azt Orgasmus. Nincs semmi hátsó gondolatom....
Kocsmatársak vidám halottmosók. Hullaszag az van, de a vidámság? Én meg nem írok blogot, pedig kéne... és megint azt várom, hogy jöjjön egy sms. Mochito koktélt kérek bemelegítésnek, újból visszasznobulok. Aztán Sex on The Beach, aztán, Pina Colada, azt Orgasmus. Nincs semmi hátsó gondolatom....
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.06., 18:33Idézet tőle: Gácsi Krisztián" ... Ezt meg kell inni ... Az egészet meg kell inni ... Talán megbénít ez az ital vagy feledteti amiért jöttem vagy úgy megkínoz, hogy rimánkodok a halálért, de bárhogy könyörgök ne hallgass rám ... Az a dolgod, hogy megitasd velem az utolsó cseppig, ha erőszakkal kell is a számba öntened ... Értetted? ... "
Az egészet meg kell inni! - SunSetMix
Ez tök jó, Krisz! 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián" ... Ezt meg kell inni ... Az egészet meg kell inni ... Talán megbénít ez az ital vagy feledteti amiért jöttem vagy úgy megkínoz, hogy rimánkodok a halálért, de bárhogy könyörgök ne hallgass rám ... Az a dolgod, hogy megitasd velem az utolsó cseppig, ha erőszakkal kell is a számba öntened ... Értetted? ... "
Ez tök jó, Krisz! 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.12.06., 18:12" ... Ezt meg kell inni ... Az egészet meg kell inni ... Talán megbénít ez az ital vagy feledteti amiért jöttem vagy úgy megkínoz, hogy rimánkodok a halálért, de bárhogy könyörgök ne hallgass rám ... Az a dolgod, hogy megitasd velem az utolsó cseppig, ha erőszakkal kell is a számba öntened ... Értetted? ... "
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Az egészet meg kell inni! - SunSetMix
" ... Ezt meg kell inni ... Az egészet meg kell inni ... Talán megbénít ez az ital vagy feledteti amiért jöttem vagy úgy megkínoz, hogy rimánkodok a halálért, de bárhogy könyörgök ne hallgass rám ... Az a dolgod, hogy megitasd velem az utolsó cseppig, ha erőszakkal kell is a számba öntened ... Értetted? ... "
Posted by Krisztián Gácsi on Wednesday, December 6, 2017
" ... Ezt meg kell inni ... Az egészet meg kell inni ... Talán megbénít ez az ital vagy feledteti amiért jöttem vagy úgy megkínoz, hogy rimánkodok a halálért, de bárhogy könyörgök ne hallgass rám ... Az a dolgod, hogy megitasd velem az utolsó cseppig, ha erőszakkal kell is a számba öntened ... Értetted? ... "
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Posted by Krisztián Gácsi on Wednesday, December 6, 2017
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.05., 18:28Third Wheel
Tricikli
Újra felbukkan Trudy az ananász-incidens után. Egy barátnőjével arra készülnek, hogy kipróbáljanak valami újat, és ez úgy tűnik, az édeshármas. A csapat megpróbál segíteni Tednek, hogy összejöjjön. Eközben Robin randira megy, miközben próbálja magát tartani a saját maga által meghozott szabályhoz: nem borotválja le előtte a lábát.
http://www.jobbmintatv.hu/online/Igy_jartam_anyatokkal/3_evad/3_resz
Third Wheel
Tricikli
Újra felbukkan Trudy az ananász-incidens után. Egy barátnőjével arra készülnek, hogy kipróbáljanak valami újat, és ez úgy tűnik, az édeshármas. A csapat megpróbál segíteni Tednek, hogy összejöjjön. Eközben Robin randira megy, miközben próbálja magát tartani a saját maga által meghozott szabályhoz: nem borotválja le előtte a lábát.
http://www.jobbmintatv.hu/online/Igy_jartam_anyatokkal/3_evad/3_resz
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.05., 18:01Bachelor Party
A legénybúcsú
http://www.jobbmintatv.hu/online/Igy_jartam_anyatokkal/2_evad/19_reszhttp://www.jobbmintatv.hu/online/Igy_jartam_anyatokkal/2_evad/19_resz
Marshall legénybúcsúját Ted szervezi, mint a tanúja. Barney szeretné, ha sztriptíztáncosok is lennének, amire nemet mondanak. Mégis szerez egy nőt, és ezel tönkreteszi az estét. Közben Robin egy vibrátort vesz Lilynek nászajándékba, amit roppant kínos körülmények között kellene átadnia.
Bachelor Party
A legénybúcsú
http://www.jobbmintatv.hu/online/Igy_jartam_anyatokkal/2_evad/19_reszhttp://www.jobbmintatv.hu/online/Igy_jartam_anyatokkal/2_evad/19_resz
Marshall legénybúcsúját Ted szervezi, mint a tanúja. Barney szeretné, ha sztriptíztáncosok is lennének, amire nemet mondanak. Mégis szerez egy nőt, és ezel tönkreteszi az estét. Közben Robin egy vibrátort vesz Lilynek nászajándékba, amit roppant kínos körülmények között kellene átadnia.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.01., 17:32Idézet tőle: dopaminKleónk vodkát kért sörrel ügyesen javul csak lassan üdvözletét küldi
Örülök, h javulgat. Kitartást kívánok neki!
Lehet már tudni, h várhatóan mikor engedik ki?
Idézet tőle: dopaminKleónk vodkát kért sörrel ügyesen javul csak lassan üdvözletét küldi
Örülök, h javulgat. Kitartást kívánok neki!
Lehet már tudni, h várhatóan mikor engedik ki?
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.01., 08:19Idézet tőle: dopaminJóreggelt éppen az áternál ülök kifogyott a gyógyszerem igy költözés közben fasza erre időt szánni de ha nem szedem belassulok tegnap ittam egy ír wiszki kávét jólesett ma forró meggyes vodkát fogok inni kiderült adományozni sem egyszerű ,még a vöröskeresztnek sem végül hajléktalanoknak tudtuk odaadni a sok pólót melegítőt kabátot takarókat stb a testvérem önmagához képest sokat szelektált de igy is rengeteg ruhát megtartott viszont a tusfürdőket összeönthetem juhééééé. Vigyázzatok magatokra igyatok rendesen 🙂
Páliinkás jó reggelt!! Kitartást az áternél üldögéléshez.
Idézet tőle: dopaminJóreggelt éppen az áternál ülök kifogyott a gyógyszerem igy költözés közben fasza erre időt szánni de ha nem szedem belassulok tegnap ittam egy ír wiszki kávét jólesett ma forró meggyes vodkát fogok inni kiderült adományozni sem egyszerű ,még a vöröskeresztnek sem végül hajléktalanoknak tudtuk odaadni a sok pólót melegítőt kabátot takarókat stb a testvérem önmagához képest sokat szelektált de igy is rengeteg ruhát megtartott viszont a tusfürdőket összeönthetem juhééééé. Vigyázzatok magatokra igyatok rendesen 🙂
Páliinkás jó reggelt!! Kitartást az áternél üldögéléshez.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.01., 07:33Jóreggelt éppen az áternál ülök kifogyott a gyógyszerem igy költözés közben fasza erre időt szánni de ha nem szedem belassulok tegnap ittam egy ír wiszki kávét jólesett ma forró meggyes vodkát fogok inni kiderült adományozni sem egyszerű ,még a vöröskeresztnek sem végül hajléktalanoknak tudtuk odaadni a sok pólót melegítőt kabátot takarókat stb a testvérem önmagához képest sokat szelektált de igy is rengeteg ruhát megtartott viszont a tusfürdőket összeönthetem juhééééé. Vigyázzatok magatokra igyatok rendesen 🙂
Jóreggelt éppen az áternál ülök kifogyott a gyógyszerem igy költözés közben fasza erre időt szánni de ha nem szedem belassulok tegnap ittam egy ír wiszki kávét jólesett ma forró meggyes vodkát fogok inni kiderült adományozni sem egyszerű ,még a vöröskeresztnek sem végül hajléktalanoknak tudtuk odaadni a sok pólót melegítőt kabátot takarókat stb a testvérem önmagához képest sokat szelektált de igy is rengeteg ruhát megtartott viszont a tusfürdőket összeönthetem juhééééé. Vigyázzatok magatokra igyatok rendesen 🙂
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.11.30., 09:58lucylui:
Ne kötözködj mán vazze!!
The show must go on
lucylui:
Ne kötözködj mán vazze!!
The show must go on
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.11.30., 09:24Kedves kocsmalakók. Ilyen korán (még munka előtt) nem illik inni, tehát csak kávézom. Apátia van, folyton álmos vagyok, hetek óta nem láttam a pszichológusomat. Szomorúság van. De ezt már uncsi mondani. Szar az idő is.
Örülök a gyógyulóknak, költözőknek.
Vidám történeteket kérek 🙂
Kedves kocsmalakók. Ilyen korán (még munka előtt) nem illik inni, tehát csak kávézom. Apátia van, folyton álmos vagyok, hetek óta nem láttam a pszichológusomat. Szomorúság van. De ezt már uncsi mondani. Szar az idő is.
Örülök a gyógyulóknak, költözőknek.
Vidám történeteket kérek 🙂
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.29., 21:19Idézet tőle: dopaminKleónk vodkát kért sörrel ügyesen javul csak lassan üdvözletét küldi
Köszönjük a jó hírt, jobbulást neki!!
Idézet tőle: dopaminKleónk vodkát kért sörrel ügyesen javul csak lassan üdvözletét küldi
Köszönjük a jó hírt, jobbulást neki!!
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.11.29., 20:47Csak próbáltam egy kicsit feldobni az ellaposodott hangulatot.
Hol ért véget a show? Bezárt a kocsma?
Feküdj le nyugodtan ha álmos vagy.
Mindenki azt gondol amit akar.
Csak próbáltam egy kicsit feldobni az ellaposodott hangulatot.
Hol ért véget a show? Bezárt a kocsma?
Feküdj le nyugodtan ha álmos vagy.
Mindenki azt gondol amit akar.
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2017.11.29., 20:21itt most ért véget a "show"...
alvásidő van, hahó ÉS hétköznp mit fognak rólunk gondolni?
"ezek csak a f.szverésben és az ivásban gyszerben jók"
itt most ért véget a "show"...
alvásidő van, hahó ÉS hétköznp mit fognak rólunk gondolni?
"ezek csak a f.szverésben és az ivásban gyszerben jók"
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.11.29., 19:08Jó estét kívánok kedves kocsmázók!
Kérem,hogy mindenki foglaljon helyet,
vegyen a kezébe valamit, egy italt, vagy egy koktélt,
kezdődik az esti show!
Jó estét kívánok kedves kocsmázók!
Kérem,hogy mindenki foglaljon helyet,
vegyen a kezébe valamit, egy italt, vagy egy koktélt,
kezdődik az esti show!
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.11.29., 19:04
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.27., 22:20Jolán, megértelek, de mi lenne, ha valami humort csempésznél a férjeddel kapcsolatos dolgokba?
Láttátok már együtt Woody Allen filmjét? https://port.hu/adatlap/film/tv/amit-tudni-akarsz-a-szexrol-everything-you-always-wanted-to-know-about-sex-but-were-afraid-to-ask/movie-43357
Nagyon vicces.
Vagy esetleg rajzolhatnál neki erotikus képregényt...
Jolán, megértelek, de mi lenne, ha valami humort csempésznél a férjeddel kapcsolatos dolgokba?
Láttátok már együtt Woody Allen filmjét? https://port.hu/adatlap/film/tv/amit-tudni-akarsz-a-szexrol-everything-you-always-wanted-to-know-about-sex-but-were-afraid-to-ask/movie-43357
Nagyon vicces.
Vagy esetleg rajzolhatnál neki erotikus képregényt...
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.27., 22:17Idézet tőle: JolánKocsmatársak!
Azt mondtam, hogy ha végigcsinálom a hétvégét, akkor ma pezsgőt bontok itt. Na hát végigcsináltam, szombat délután kézműves foglalkozás 30 résztvevővel, vasárnap 5 km futóverseny, utána még pezsgőt is ittam valóban, mert elmentünk az anyósom születésnapját ünnepelni.
Ehhez képest ma mély depi van, sírás, kiabálás, idegeskedés egész nap, talán a fáradság is összegyűlt. Visszatért az online szerető is, bár megváltozott a kommunikációnk. Most már inkább lelki támogató, ilyennek viszont fárasztó. Idegesíti a depresszióm. Hiányzik nekem még egy olyan ember, aki gáznak tart betegen? A férjem meg próbál visszahódítani, ez is fárasztó. Én már nagyon nehezen szexelek vele. Már azt is felajánlottam, hogy én elvégzem a házimunkát, foglalkozok a gyerekekkel, ő meg eltart cserébe, a szexxel meg hagyjuk békén egymást, mindenki keres magának, akit akar. De ebbe nem megy bele. Pedig, most hogy már tudom, mi az a szexuális vágy, egyre inkább felismerem, hogy iránta ilyesmit nagyon rég nem éreztem. Jó, tudom, hagynom kéne most egy kicsit a szex témát, koncentrálnom kéne inkább a munkára, de azzal is szarul állok. És legszivesebben folyton aludnék. Nagyon mély a depi, és nincs kivel megbeszélnem, a pszichológusom is betegszabin van.
Na mindegy, pezsgőzzünk, az jót fog tenni mindenkinek. Állom a cehhet! Elisszuk a hétvégén keresett pénzemet.
Gratulálok, hogy sikerült megcsinálni hétvégén, amit kellett/terveztél!!
Egy kis humor.
"Az alkohol felerősítheti ennek a gyógyszernek a hatását."
"Soha nem tudom, hogy ez most figyelmeztetés, vagy biztatás."
folyt. köv.
Idézet tőle: JolánKocsmatársak!
Azt mondtam, hogy ha végigcsinálom a hétvégét, akkor ma pezsgőt bontok itt. Na hát végigcsináltam, szombat délután kézműves foglalkozás 30 résztvevővel, vasárnap 5 km futóverseny, utána még pezsgőt is ittam valóban, mert elmentünk az anyósom születésnapját ünnepelni.
Ehhez képest ma mély depi van, sírás, kiabálás, idegeskedés egész nap, talán a fáradság is összegyűlt. Visszatért az online szerető is, bár megváltozott a kommunikációnk. Most már inkább lelki támogató, ilyennek viszont fárasztó. Idegesíti a depresszióm. Hiányzik nekem még egy olyan ember, aki gáznak tart betegen? A férjem meg próbál visszahódítani, ez is fárasztó. Én már nagyon nehezen szexelek vele. Már azt is felajánlottam, hogy én elvégzem a házimunkát, foglalkozok a gyerekekkel, ő meg eltart cserébe, a szexxel meg hagyjuk békén egymást, mindenki keres magának, akit akar. De ebbe nem megy bele. Pedig, most hogy már tudom, mi az a szexuális vágy, egyre inkább felismerem, hogy iránta ilyesmit nagyon rég nem éreztem. Jó, tudom, hagynom kéne most egy kicsit a szex témát, koncentrálnom kéne inkább a munkára, de azzal is szarul állok. És legszivesebben folyton aludnék. Nagyon mély a depi, és nincs kivel megbeszélnem, a pszichológusom is betegszabin van.
Na mindegy, pezsgőzzünk, az jót fog tenni mindenkinek. Állom a cehhet! Elisszuk a hétvégén keresett pénzemet.
Gratulálok, hogy sikerült megcsinálni hétvégén, amit kellett/terveztél!!
Egy kis humor.
"Az alkohol felerősítheti ennek a gyógyszernek a hatását."
"Soha nem tudom, hogy ez most figyelmeztetés, vagy biztatás."
folyt. köv.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.11.27., 21:46Kocsmatársak!
Kocsmatársak!
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.26., 20:59Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: dopamintermészetes köszönöm a fizit is cupp
Milyen fizit? 🙂
Fizikoterápia? Fizika korrepetálás? Fizu?
Fizu ebben a kocsmában szinte bármi kapható mindenféle ital kávé tea nyugibogyó fáfdalom csillapító üindenért egy szép szó vicc kép vagy videó a fizettség 🙂
Ja, értem. 🙂
Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: dopamintermészetes köszönöm a fizit is cupp
Milyen fizit? 🙂
Fizikoterápia? Fizika korrepetálás? Fizu?
Fizu ebben a kocsmában szinte bármi kapható mindenféle ital kávé tea nyugibogyó fáfdalom csillapító üindenért egy szép szó vicc kép vagy videó a fizettség 🙂
Ja, értem. 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.26., 19:13Ja ezek nem sirámok csak tényközlések és hátha valakinek ebből valami hasznnos rumos tejszinhabos kávét iszom ahol megismertem lafasztálénak hívták kis rum kis lafasztálé nagyrumosat iszom 🙂
Ja ezek nem sirámok csak tényközlések és hátha valakinek ebből valami hasznnos rumos tejszinhabos kávét iszom ahol megismertem lafasztálénak hívták kis rum kis lafasztálé nagyrumosat iszom 🙂