Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.16., 16:46most hogy küzdöm a valódi vodkával jól is esik inkább itt inni a sárga földig és hagyni hogy forogjon az amit elcsesztünk
most hogy küzdöm a valódi vodkával jól is esik inkább itt inni a sárga földig és hagyni hogy forogjon az amit elcsesztünk
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.12.16., 16:37virtuális kocsma mégis forog a szoba,azt hiszem valamit nagyon el...kurta az élet ,s már nem lesz egyenes.Ezt elcsesztük.
virtuális kocsma mégis forog a szoba,azt hiszem valamit nagyon el...kurta az élet ,s már nem lesz egyenes.Ezt elcsesztük.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.12.16., 16:37virtuális kocsma mégis forog a szoba,azt hiszem valamit nagyon el...kurta az élet ,s már nem lesz egyenes.ezt elcsesztük.
virtuális kocsma mégis forog a szoba,azt hiszem valamit nagyon el...kurta az élet ,s már nem lesz egyenes.ezt elcsesztük.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.12.16., 16:15Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Az egészitalkészletet kérem kísérőként egy jogásszal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiwi kedves 🙂
Italkészlet prezentálva és kerítettem jogászt is
Köszönöm dopamin! Justitia italkészlet mi kell még...igyunk hát, a sárga föld meg előbb utóbb beterít!!!
Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Az egészitalkészletet kérem kísérőként egy jogásszal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiwi kedves 🙂
Köszönöm dopamin! Justitia italkészlet mi kell még...igyunk hát, a sárga föld meg előbb utóbb beterít!!!
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.12.16., 16:15Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Az egészitalkészletet kérem kísérőként egy jogásszal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiwi kedves 🙂
Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Az egészitalkészletet kérem kísérőként egy jogásszal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiwi kedves 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.16., 16:14Idézet tőle: WindstormJónapot kívánok!
Itt árulnak csokoládét?
Szép napot Windstrom , igen itt kapható csokoládé is a fizetség egy szép szó, vicc vagy videó ami éppen jön belőlled és akor amikor megvan szóval van hitel is
Én ezt a csokit szeretem de bármilyen beszerezhető a vidám halottmosó kocsma és kávéházban
Idézet tőle: WindstormJónapot kívánok!
Itt árulnak csokoládét?
Szép napot Windstrom , igen itt kapható csokoládé is a fizetség egy szép szó, vicc vagy videó ami éppen jön belőlled és akor amikor megvan szóval van hitel is
Én ezt a csokit szeretem de bármilyen beszerezhető a vidám halottmosó kocsma és kávéházban
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.16., 16:08Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Az egészitalkészletet kérem kísérőként egy jogásszal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiwi kedves 🙂
Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Az egészitalkészletet kérem kísérőként egy jogásszal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiwi kedves 🙂
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.12.16., 14:51Az egészitalkészletet kérem kísérőként egy jogásszal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az egészitalkészletet kérem kísérőként egy jogásszal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.16., 12:04Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagSzia Kleó!
Örülők, h kiengedtek! Otthon mennyire tudsz járkálni? Később még várható javulás? A parkinzonizmusos problémád terén van változás?
Szia!
Bottal járok, de már tudok anélkül is. Utcára is kéne menni, de még nem merek, persze ebben van szocfób is. Amióta nincs lítium meg Arisppa, sokat javult a parkinsonizmus.
A kórházakban hetekig csak a xanaxot adták, aztán mire teljesen szuicid lettem, kisírtam, hogy a saját! Brintellixemet adják. Nehéz volt, még az áteremet is be kellett vonni.
Kedden megyek kontrollra, akkor több minden kiderül, taxival akarok menni, remélem, nem lesz csúszós idő...Az rémlik, hogy a lítium elhagyását javasolták. Az új infó, hogy az Arrispát sem adják. A kórház álláitotta le a többi gyszert. Miért? A mánia ellen most semmit nem kapsz? Brintellix és Xanax kombóval jól vagy? Örülök, h a parkinzonizmusos tünetek javultak.
Bocs a sok kérdésért. 🙂
A lítiumot már a kh előtt elhagytam. Az Arisppat "önhatalmúlag" hagytam abba, meg is kínlódtam ezzel, de jobb nélküle.
Szerintem egyrészt nem mertek ilyen gysz-eket adni, másrészt meg is mondták, h drága, de hát vittem magammal... Végül is abból adtak. Azóta jobban vagyok, de azért depisen. Egyelőre semmi hangstab., áterem meg szabin van, úgyh majd jövőre kitalálunk vmit.
Te hogy vagy? Amit visszaolvastam, eéggé dilemmában. A barinőm szerint nem kell előre gondolkodni a dolgokon, ráér, amikor "ott vannak".Tök jóóóóóóóó, hogy nem szeded a lítiumot (én kődepis lettem tőle harmadik nekifutásra).
Hangulatstabi majd mindenképpen kell, de ezt te is tudod.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagSzia Kleó!
Örülők, h kiengedtek! Otthon mennyire tudsz járkálni? Később még várható javulás? A parkinzonizmusos problémád terén van változás?
Szia!
Bottal járok, de már tudok anélkül is. Utcára is kéne menni, de még nem merek, persze ebben van szocfób is. Amióta nincs lítium meg Arisppa, sokat javult a parkinsonizmus.
A kórházakban hetekig csak a xanaxot adták, aztán mire teljesen szuicid lettem, kisírtam, hogy a saját! Brintellixemet adják. Nehéz volt, még az áteremet is be kellett vonni.
Kedden megyek kontrollra, akkor több minden kiderül, taxival akarok menni, remélem, nem lesz csúszós idő...Az rémlik, hogy a lítium elhagyását javasolták. Az új infó, hogy az Arrispát sem adják. A kórház álláitotta le a többi gyszert. Miért? A mánia ellen most semmit nem kapsz? Brintellix és Xanax kombóval jól vagy? Örülök, h a parkinzonizmusos tünetek javultak.
Bocs a sok kérdésért. 🙂
A lítiumot már a kh előtt elhagytam. Az Arisppat "önhatalmúlag" hagytam abba, meg is kínlódtam ezzel, de jobb nélküle.
Szerintem egyrészt nem mertek ilyen gysz-eket adni, másrészt meg is mondták, h drága, de hát vittem magammal... Végül is abból adtak. Azóta jobban vagyok, de azért depisen. Egyelőre semmi hangstab., áterem meg szabin van, úgyh majd jövőre kitalálunk vmit.
Te hogy vagy? Amit visszaolvastam, eéggé dilemmában. A barinőm szerint nem kell előre gondolkodni a dolgokon, ráér, amikor "ott vannak".
Tök jóóóóóóóó, hogy nem szeded a lítiumot (én kődepis lettem tőle harmadik nekifutásra).
Hangulatstabi majd mindenképpen kell, de ezt te is tudod.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.12.16., 11:56Örülök, h jobban vagy!
Sajnos általában az orvosoknak fogalmuk sincs a pszí betegségekről és azok következményeiről, csak "rettegnek" tőlük.
Örülök, h jobban vagy!
Sajnos általában az orvosoknak fogalmuk sincs a pszí betegségekről és azok következményeiről, csak "rettegnek" tőlük.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.16., 11:48Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagSzia Kleó!
Szia!
Bocs a sok kérdésért. 🙂
Te hogy vagy? Amit visszaolvastam, eéggé dilemmában. A barinőm szerint nem kell előre gondolkodni a dolgokon, ráér, amikor "ott vannak".Igen, terap is azt mondta, hogy ráérek kitalálni a megoldást. Mivel még pontosan nem tudom, hogy mikor kezelnek (csak azt, hogy valszeg 1-3 hónapon belül) és azt sem, hogy mennyi mellékhatása lesz így sok mindenen nem is tudok még gondolkodni. Max infót gyűjteni (pl halasztható e a kezelés v mhely enged halasztást stb).
Alapból jól vagyok. A nálam szokásosnál jobban, energikusabban.
Azt értem, h nem mertek. Azt is hogy drága. Azt nem, hogy visszaesest kockáztatni hogy merték. Örülök, hogy megszabadultál az Arrispától.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagSzia Kleó!
Szia!
Bocs a sok kérdésért. 🙂
Te hogy vagy? Amit visszaolvastam, eéggé dilemmában. A barinőm szerint nem kell előre gondolkodni a dolgokon, ráér, amikor "ott vannak".
Igen, terap is azt mondta, hogy ráérek kitalálni a megoldást. Mivel még pontosan nem tudom, hogy mikor kezelnek (csak azt, hogy valszeg 1-3 hónapon belül) és azt sem, hogy mennyi mellékhatása lesz így sok mindenen nem is tudok még gondolkodni. Max infót gyűjteni (pl halasztható e a kezelés v mhely enged halasztást stb).
Alapból jól vagyok. A nálam szokásosnál jobban, energikusabban.
Azt értem, h nem mertek. Azt is hogy drága. Azt nem, hogy visszaesest kockáztatni hogy merték. Örülök, hogy megszabadultál az Arrispától.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.12.16., 11:34Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagSzia Kleó!
Szia!
Bocs a sok kérdésért. 🙂
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagSzia Kleó!
Szia!
Bocs a sok kérdésért. 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.16., 11:18Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagSzia Kleó!
Szia!
Bocs a sok kérdésért. 🙂
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagSzia Kleó!
Szia!
Kedden megyek kontrollra, akkor több minden kiderül, taxival akarok menni, remélem, nem lesz csúszós idő...
Az rémlik, hogy a lítium elhagyását javasolták. Az új infó, hogy az Arrispát sem adják. A kórház álláitotta le a többi gyszert. Miért? A mánia ellen most semmit nem kapsz? Brintellix és Xanax kombóval jól vagy? Örülök, h a parkinzonizmusos tünetek javultak.
Bocs a sok kérdésért. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.12.16., 09:35Idézet tőle: KiscsillagSzia Kleó!
Szia!
Kedden megyek kontrollra, akkor több minden kiderül, taxival akarok menni, remélem, nem lesz csúszós idő...
Idézet tőle: KiscsillagSzia Kleó!
Szia!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.16., 09:22Szia Kleó!
Szia Kleó!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.16., 07:43A legnagyobb bajban is találkoztam derűs, erős emberekkel. Nem féltek - s ez már maga a boldogság előszobája. És nem panaszkodtak, nem siránkoztak, nem növelték gondolatilag a bajaikat, hanem azt keresték, hogyan lehet helyzetükből fölállni. " (Müller Péter)
minden szeretetemmel nektek
A legnagyobb bajban is találkoztam derűs, erős emberekkel. Nem féltek - s ez már maga a boldogság előszobája. És nem panaszkodtak, nem siránkoztak, nem növelték gondolatilag a bajaikat, hanem azt keresték, hogyan lehet helyzetükből fölállni. " (Müller Péter)
minden szeretetemmel nektek
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.16., 06:23Idézet tőle: JolánJaj, ez nehezebb, mint gondoltam, kocsmatársak, sírva vigadok, de nagyon, pedig nem is ittam, most itthon sincs pia. Szerelmi bánat ez, nem tudom, mikor éreztem utoljára, talán sosem, legalábbis nem ilyen élesen. Most úgy érzem, elbasztam mindent, szerethetetlen hülye vagyok, amit elvesztettem, az már sosem lesz, ilyen szeretőm, szerelmem, aki ennyire a karjaiba vett volna, nem volt, nincs és nem is lesz. Nem érdemlem meg. Mert depressziós vagyok, kövér, negyven éves, kisgyerekes, frusztrált, a kapcsolatába beleragadt és lebénult, kielégíthetetlen és ráadásul reménytelenül hetero.
Ma reggel megint volt egy sztori, azt hittem az ablakon ugrok ki tényleg, rámírt, hogy mekkora szemét, önző dög vagyok, mert nem kérdeztem rá, hogy mi történt tegnap vele az inekciós kezelésen, pedig tudtam, hogy fájdalmas. Miután előtte lévő nap, szerdán este közölte a cseteléskor, hogy én túlságosan depressziós és instabil vagyok, és lecseszett, hogy mért nézegetem a barátja profilját, majd közölte, hogy végülis van valaki, akit mostanában "frekventál". De azért legyünk barátok. Én meg írtam, hogy a barátság nem fog menni, mert én szerelmes vagyok belé, úgy hogy ha van valakije, akkor most egy darabig nem jelentkeznék. Ebben maradtunk. Ehhez képest tegnap támogató sms-t kellett volna küldenem neki a kezelése miatt. Ma reggel meg szemét, önző szar vagyok, akit csak a szex érdekelt, meg hogy elsírjam a saját bajaimat. Felhívtam, nem vette fel, és zokogó üzenetet hagytam a rögzítőjén. Gyomorgörcs, teljes kiborulás, zombi állapot, a gyereket reggeli nélkül vittem el iskolába olyan későn, hogy már az igazgatóhoz kellett felcsöngetni.Valahogy végigzombiztam a napot, aztán írt egy sms-t, hogy most ő megértette, hogy ez a kapcsolat nekem többet jelentett, mint neki, és jobbnak látja teljesen megszakítani velem a kapcsolatot. Elköszöntünk szépen. Ettől mondjuk egy kicsit jobban lettem, és leszedem magam a meleg-fórumról. De most üresség van, hideg, értelmetlenség. Én voltam nagyon gáz, aki elcseszett egy ilyen szenvedélyesnek induló dolgot, amiből lehetett volna az évszázad szerelme, vagy ő a pszichopata? És most mit csináljak a férjemmel? Minek élek? Minek vagyok nő? A gyerekeimet is robotüzemmódba látom el. Minek kellett ez nekem? Mi lenne, ha visszatérnék a férfiakhoz, végülis mi a különbség, ha egy nő is így ki tud borítani? De a férfiaknak sem kellek. Bár azon a bizonyos oldalon több férfi jelentkező volt, mint női, csak nem akartam így megcsalni a férjem. De hogyan hagyom el, ha nincs rendes munkám? És ami van, azt hogy csinálom? Ma megőrültem a gyerekektől is. Nem akarom ezt a munkát már, de februárban még egyszer megpróbálom a tanfolyamot, most már vagy 1000 eurot és 3 évet beleraktam, legyen már eredménye. Mire meglesz a papírom, muszáj lesz már munkát keresnem... agybaj. Fáj a fejem. Nem tornázok, csak zabálok, 120 kilóra fogok hízni. Szétesett a csizmám, nem vettem újat. Hogy nézek ki? Mikor leszek jó nő? Mindjárt megöregszem. Mikor lesz nekem orgazmusom (rajtam kívül álló személlyel)? Tegnap a férjem órákig alázott a pénz miatt. És hogy többet nem vesz repülőjegyet Magyarországra. Nem szeret már, én sem szeretem, mit akarok még? Megint nőgyógyászati panaszom van, ez akkor jön elő, amikor nagyon nem akarok szexelni. Pedig nagyon akarok, de nem akárkivel. ELÉG! ELÉG! Tényleg önző vagyok? Tényleg nem lehetek vonzó a depressziómmal és az instabilitásommal? Egy boldogtalan nőt fárasztó hallgatni folyton. Ő megunta, most mást 'frekventál', de azért én írjak sms-t, különben önző szexfüggő dög vagyok. ÁÁÁÁÁ Miért kellett nekem ez? És miért szeretem még mindig? Miért akarom folyton felhívni, és beszélni vele???
Nem megy, nem tudok mit kezdeni az életemmel....
Nem látsz ki belőlle el kéne menned egyedül egy hétre valahová relaxálni és gondolkozni. Amúgy nem veszed észre hogy a női szerelmed zaklató és bántalmaz téged? Miközben nem volt semmi csak a fantáziád?
Írtad nem voltál soha egyedül hidd el képes vagy rá hogy egyedül élj
Irod a férjed melett vagy az anyagi biztonság miatt
Tudod volt már olyan amikor valakik külön mentek egy pár hétre és amíg küzdöttek a másik feladataival is megtanulták becsülni a másikat és tisztelni azért mert rájöttek mi is az ő szerepe ami olyan természetes volt hogy megvan csinálva, oldva
A másik állandóan ócsárolod magad ez így nem fog menni fel kell ismerned az értékeid végre és a hiányosságaid ezért most arra kérlek írj 10 negatív dolgot magadról mást ne csak sorolj fel 10 negatív jellemvonásod
írhatod ide is hisz nem lesz ujdonság számunkra hónapok óta figyellek
Idézet tőle: JolánJaj, ez nehezebb, mint gondoltam, kocsmatársak, sírva vigadok, de nagyon, pedig nem is ittam, most itthon sincs pia. Szerelmi bánat ez, nem tudom, mikor éreztem utoljára, talán sosem, legalábbis nem ilyen élesen. Most úgy érzem, elbasztam mindent, szerethetetlen hülye vagyok, amit elvesztettem, az már sosem lesz, ilyen szeretőm, szerelmem, aki ennyire a karjaiba vett volna, nem volt, nincs és nem is lesz. Nem érdemlem meg. Mert depressziós vagyok, kövér, negyven éves, kisgyerekes, frusztrált, a kapcsolatába beleragadt és lebénult, kielégíthetetlen és ráadásul reménytelenül hetero.
Ma reggel megint volt egy sztori, azt hittem az ablakon ugrok ki tényleg, rámírt, hogy mekkora szemét, önző dög vagyok, mert nem kérdeztem rá, hogy mi történt tegnap vele az inekciós kezelésen, pedig tudtam, hogy fájdalmas. Miután előtte lévő nap, szerdán este közölte a cseteléskor, hogy én túlságosan depressziós és instabil vagyok, és lecseszett, hogy mért nézegetem a barátja profilját, majd közölte, hogy végülis van valaki, akit mostanában "frekventál". De azért legyünk barátok. Én meg írtam, hogy a barátság nem fog menni, mert én szerelmes vagyok belé, úgy hogy ha van valakije, akkor most egy darabig nem jelentkeznék. Ebben maradtunk. Ehhez képest tegnap támogató sms-t kellett volna küldenem neki a kezelése miatt. Ma reggel meg szemét, önző szar vagyok, akit csak a szex érdekelt, meg hogy elsírjam a saját bajaimat. Felhívtam, nem vette fel, és zokogó üzenetet hagytam a rögzítőjén. Gyomorgörcs, teljes kiborulás, zombi állapot, a gyereket reggeli nélkül vittem el iskolába olyan későn, hogy már az igazgatóhoz kellett felcsöngetni.Valahogy végigzombiztam a napot, aztán írt egy sms-t, hogy most ő megértette, hogy ez a kapcsolat nekem többet jelentett, mint neki, és jobbnak látja teljesen megszakítani velem a kapcsolatot. Elköszöntünk szépen. Ettől mondjuk egy kicsit jobban lettem, és leszedem magam a meleg-fórumról. De most üresség van, hideg, értelmetlenség. Én voltam nagyon gáz, aki elcseszett egy ilyen szenvedélyesnek induló dolgot, amiből lehetett volna az évszázad szerelme, vagy ő a pszichopata? És most mit csináljak a férjemmel? Minek élek? Minek vagyok nő? A gyerekeimet is robotüzemmódba látom el. Minek kellett ez nekem? Mi lenne, ha visszatérnék a férfiakhoz, végülis mi a különbség, ha egy nő is így ki tud borítani? De a férfiaknak sem kellek. Bár azon a bizonyos oldalon több férfi jelentkező volt, mint női, csak nem akartam így megcsalni a férjem. De hogyan hagyom el, ha nincs rendes munkám? És ami van, azt hogy csinálom? Ma megőrültem a gyerekektől is. Nem akarom ezt a munkát már, de februárban még egyszer megpróbálom a tanfolyamot, most már vagy 1000 eurot és 3 évet beleraktam, legyen már eredménye. Mire meglesz a papírom, muszáj lesz már munkát keresnem... agybaj. Fáj a fejem. Nem tornázok, csak zabálok, 120 kilóra fogok hízni. Szétesett a csizmám, nem vettem újat. Hogy nézek ki? Mikor leszek jó nő? Mindjárt megöregszem. Mikor lesz nekem orgazmusom (rajtam kívül álló személlyel)? Tegnap a férjem órákig alázott a pénz miatt. És hogy többet nem vesz repülőjegyet Magyarországra. Nem szeret már, én sem szeretem, mit akarok még? Megint nőgyógyászati panaszom van, ez akkor jön elő, amikor nagyon nem akarok szexelni. Pedig nagyon akarok, de nem akárkivel. ELÉG! ELÉG! Tényleg önző vagyok? Tényleg nem lehetek vonzó a depressziómmal és az instabilitásommal? Egy boldogtalan nőt fárasztó hallgatni folyton. Ő megunta, most mást 'frekventál', de azért én írjak sms-t, különben önző szexfüggő dög vagyok. ÁÁÁÁÁ Miért kellett nekem ez? És miért szeretem még mindig? Miért akarom folyton felhívni, és beszélni vele???
Nem látsz ki belőlle el kéne menned egyedül egy hétre valahová relaxálni és gondolkozni. Amúgy nem veszed észre hogy a női szerelmed zaklató és bántalmaz téged? Miközben nem volt semmi csak a fantáziád?
Írtad nem voltál soha egyedül hidd el képes vagy rá hogy egyedül élj
Irod a férjed melett vagy az anyagi biztonság miatt
Tudod volt már olyan amikor valakik külön mentek egy pár hétre és amíg küzdöttek a másik feladataival is megtanulták becsülni a másikat és tisztelni azért mert rájöttek mi is az ő szerepe ami olyan természetes volt hogy megvan csinálva, oldva
A másik állandóan ócsárolod magad ez így nem fog menni fel kell ismerned az értékeid végre és a hiányosságaid ezért most arra kérlek írj 10 negatív dolgot magadról mást ne csak sorolj fel 10 negatív jellemvonásod
írhatod ide is hisz nem lesz ujdonság számunkra hónapok óta figyellek
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.15., 23:36
Én jelenlegi helyzetemből fakadóan nem értek egyet a családi dolgon alapuló házasodással sem,és az exhibicíós hozzáállással végképp.
Én egy mondattal értek egyet: "Korábban az introvertáltság érték volt,(legalábbis nőknél),manapság megfordult a trend"
Az a baj,hogy annyira de annyira nem fogják fel az emberek,hogy közösségben élnek(nem véletlen,szociálpszichológiai szakirodalmi könyv említi,egy európai/nyugati hogyan határozza meg magát: "ÉN.....stb,egy ázsiai hogyan: "Mi...stb).
Akárhogy lenézed az arabokat,zsidókat,cigányokat,kínaiakat, és négereket: Náluk(most általánosítok és nem peace-zek)nincs magányos nő,sem férfi. Közösség. Nálunk nincs olyan,hogy ha rosszat csináltál(relatív a rossz,de nem vagyok most píszi),akkor a szomszéd család is csúnyán néz rád és stb. vagy valami hasonló..persze ennek van hátránya na mindegy,....
Ez tuti közrejátszik,hogy ennyi drogos,magányos,nemi beteg ember van a világunkban.
Én férfi vagyok,volt tapasztalatom,NEM annyi de volt: orba szájba csalják a gyerekes anyukák a férjüket,és ezek még 30 évesek
De ha nő lennék,én is szarul érezném magam,hisz pláne az egyetemisták,fiatalok körében hány olyan férfi van,aki azt mondja hogy gyereket akar,és vállalkozni,fejlődni,építkezni fog? Buli,buli,buli...akinek meg megadatik..mázlista...nőként én nagyon megválogatnám kivel,mert oké,szex jó,de a sok jóbol is megárt a sok!(na ez hülye lezárás volt,de nagyjából érti aki kicsit aprít a tejbe)
Sok intelligens(isme3rek nem egy ilyet) huszonéves nő nem véletlen hogy 30 de akár idősebb férfival van együtt.
Én jelenlegi helyzetemből fakadóan nem értek egyet a családi dolgon alapuló házasodással sem,és az exhibicíós hozzáállással végképp.
Én egy mondattal értek egyet: "Korábban az introvertáltság érték volt,(legalábbis nőknél),manapság megfordult a trend"
Az a baj,hogy annyira de annyira nem fogják fel az emberek,hogy közösségben élnek(nem véletlen,szociálpszichológiai szakirodalmi könyv említi,egy európai/nyugati hogyan határozza meg magát: "ÉN.....stb,egy ázsiai hogyan: "Mi...stb).
Akárhogy lenézed az arabokat,zsidókat,cigányokat,kínaiakat, és négereket: Náluk(most általánosítok és nem peace-zek)nincs magányos nő,sem férfi. Közösség. Nálunk nincs olyan,hogy ha rosszat csináltál(relatív a rossz,de nem vagyok most píszi),akkor a szomszéd család is csúnyán néz rád és stb. vagy valami hasonló..persze ennek van hátránya na mindegy,....
Ez tuti közrejátszik,hogy ennyi drogos,magányos,nemi beteg ember van a világunkban.
Én férfi vagyok,volt tapasztalatom,NEM annyi de volt: orba szájba csalják a gyerekes anyukák a férjüket,és ezek még 30 évesek
De ha nő lennék,én is szarul érezném magam,hisz pláne az egyetemisták,fiatalok körében hány olyan férfi van,aki azt mondja hogy gyereket akar,és vállalkozni,fejlődni,építkezni fog? Buli,buli,buli...akinek meg megadatik..mázlista...nőként én nagyon megválogatnám kivel,mert oké,szex jó,de a sok jóbol is megárt a sok!(na ez hülye lezárás volt,de nagyjából érti aki kicsit aprít a tejbe)
Sok intelligens(isme3rek nem egy ilyet) huszonéves nő nem véletlen hogy 30 de akár idősebb férfival van együtt.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.15., 20:50Roxy: meleg/leszbikus/bi oldal. Az legutolsó kategóriába belefér, hogy férfiak érdeklődjenek irántam 🙂
Én most nem érzem jól magam, akármiben vagyok. Most úgy érzem, vonzanak a nők, de leszbikusnak nem mondanám magam, inkább biszexnek. De előbb a bonyolult életemet kéne megoldani. De hogyan?
Nagyon rosszul vagyok, és nincs kivel beszélnem....
Roxy: meleg/leszbikus/bi oldal. Az legutolsó kategóriába belefér, hogy férfiak érdeklődjenek irántam 🙂
Én most nem érzem jól magam, akármiben vagyok. Most úgy érzem, vonzanak a nők, de leszbikusnak nem mondanám magam, inkább biszexnek. De előbb a bonyolult életemet kéne megoldani. De hogyan?
Nagyon rosszul vagyok, és nincs kivel beszélnem....
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.15., 20:23Idézet tőle: JolánJaj, ez nehezebb, mint gondoltam, kocsmatársak, sírva vigadok, de nagyon, pedig nem is ittam, most itthon sincs pia. Szerelmi bánat ez, nem tudom, mikor éreztem utoljára, talán sosem, legalábbis nem ilyen élesen. Most úgy érzem, elbasztam mindent, szerethetetlen hülye vagyok, amit elvesztettem, az már sosem lesz, ilyen szeretőm, szerelmem, aki ennyire a karjaiba vett volna, nem volt, nincs és nem is lesz. Nem érdemlem meg. Mert depressziós vagyok, kövér, negyven éves, kisgyerekes, frusztrált, a kapcsolatába beleragadt és lebénult, kielégíthetetlen és ráadásul reménytelenül hetero.
"Bár azon a bizonyos oldalon több férfi jelentkező volt, mint női,"
Ööö, ez nem egy leszbi/bi oldal volt?
Hagyjál már ezekkel, hogy hogy nézel ki meg hány éves vagy. Anyám. Én kizárólag szürke pulcsi, szürke tréning nadrág kombóban járok és k.rva jól érzem magam.
És igen, lehet, hogy hetero vagy, csak még nem volt dolgod jó pasival.
Idézet tőle: JolánJaj, ez nehezebb, mint gondoltam, kocsmatársak, sírva vigadok, de nagyon, pedig nem is ittam, most itthon sincs pia. Szerelmi bánat ez, nem tudom, mikor éreztem utoljára, talán sosem, legalábbis nem ilyen élesen. Most úgy érzem, elbasztam mindent, szerethetetlen hülye vagyok, amit elvesztettem, az már sosem lesz, ilyen szeretőm, szerelmem, aki ennyire a karjaiba vett volna, nem volt, nincs és nem is lesz. Nem érdemlem meg. Mert depressziós vagyok, kövér, negyven éves, kisgyerekes, frusztrált, a kapcsolatába beleragadt és lebénult, kielégíthetetlen és ráadásul reménytelenül hetero.
"Bár azon a bizonyos oldalon több férfi jelentkező volt, mint női,"
Ööö, ez nem egy leszbi/bi oldal volt?
Hagyjál már ezekkel, hogy hogy nézel ki meg hány éves vagy. Anyám. Én kizárólag szürke pulcsi, szürke tréning nadrág kombóban járok és k.rva jól érzem magam.
És igen, lehet, hogy hetero vagy, csak még nem volt dolgod jó pasival.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.15., 20:13Idézet tőle: KleóSziasztok!
Bocs, most nem olvasok vissza 7 hetet, de üdvözlök mindenkit, és köszönet az értem aggódóknak. Újra itthon és járásképesen. Igaz, utcára még nem megyek, de abban benne van a szocfób is.
Szia Kleó!!!!!
De jó látni téged!
Idézet tőle: KleóSziasztok!
Bocs, most nem olvasok vissza 7 hetet, de üdvözlök mindenkit, és köszönet az értem aggódóknak. Újra itthon és járásképesen. Igaz, utcára még nem megyek, de abban benne van a szocfób is.
Szia Kleó!!!!!
De jó látni téged!
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.15., 19:58Kleó, szia! 🙂
Én most sírva vigadok, illetve csak sírás van, de ha egyhétig mattrészeg leszek, utána majd egyhül talán...
Kleó, szia! 🙂
Én most sírva vigadok, illetve csak sírás van, de ha egyhétig mattrészeg leszek, utána majd egyhül talán...
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.15., 19:56Jaj, ez nehezebb, mint gondoltam, kocsmatársak, sírva vigadok, de nagyon, pedig nem is ittam, most itthon sincs pia. Szerelmi bánat ez, nem tudom, mikor éreztem utoljára, talán sosem, legalábbis nem ilyen élesen. Most úgy érzem, elbasztam mindent, szerethetetlen hülye vagyok, amit elvesztettem, az már sosem lesz, ilyen szeretőm, szerelmem, aki ennyire a karjaiba vett volna, nem volt, nincs és nem is lesz. Nem érdemlem meg. Mert depressziós vagyok, kövér, negyven éves, kisgyerekes, frusztrált, a kapcsolatába beleragadt és lebénult, kielégíthetetlen és ráadásul reménytelenül hetero.
Jaj, ez nehezebb, mint gondoltam, kocsmatársak, sírva vigadok, de nagyon, pedig nem is ittam, most itthon sincs pia. Szerelmi bánat ez, nem tudom, mikor éreztem utoljára, talán sosem, legalábbis nem ilyen élesen. Most úgy érzem, elbasztam mindent, szerethetetlen hülye vagyok, amit elvesztettem, az már sosem lesz, ilyen szeretőm, szerelmem, aki ennyire a karjaiba vett volna, nem volt, nincs és nem is lesz. Nem érdemlem meg. Mert depressziós vagyok, kövér, negyven éves, kisgyerekes, frusztrált, a kapcsolatába beleragadt és lebénult, kielégíthetetlen és ráadásul reménytelenül hetero.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.12.15., 19:46Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.15., 19:16ha a kedves maszíroz az csak 3 percig tart aztán egymásnak esünk ....bár az is relaxál
nem mojító tettem kis vodkát a tesóm kólájába használt na le vagy meg de döglök szépet estét álmot pihentetőt vagy csak alvásot mindenkinek akinek kell innen valami vigye bátran 😀
ha a kedves maszíroz az csak 3 percig tart aztán egymásnak esünk ....bár az is relaxál
nem mojító tettem kis vodkát a tesóm kólájába használt na le vagy meg de döglök szépet estét álmot pihentetőt vagy csak alvásot mindenkinek akinek kell innen valami vigye bátran 😀
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.15., 18:48Idézet tőle: dopaminMa 10 órától a városban krosnyoráztunk (mentünk) sorban ügyintézni fénymásolni vásárolni patika 100 as bolt élelmiszer adományért a fiammal a töke ki volt utál menni úgy kb egyre hazaértünk a testvérem meg friss erővel nekiindított minket azon feladatok elvégzésére amit fejben kitalált. Már nemérzem a lában de a derekam meg a hátam megdöglött kéne egy maször aki legalább úgy érti a dolgát mint én mellé egy deci vodka meg 2 deci forralt bor
Hehe. 🙂
Kedvesed nem masszíroz meg?
Tesódnak mojito "energiaital"?
Idézet tőle: dopaminMa 10 órától a városban krosnyoráztunk (mentünk) sorban ügyintézni fénymásolni vásárolni patika 100 as bolt élelmiszer adományért a fiammal a töke ki volt utál menni úgy kb egyre hazaértünk a testvérem meg friss erővel nekiindított minket azon feladatok elvégzésére amit fejben kitalált. Már nemérzem a lában de a derekam meg a hátam megdöglött kéne egy maször aki legalább úgy érti a dolgát mint én mellé egy deci vodka meg 2 deci forralt bor
Hehe. 🙂
Kedvesed nem masszíroz meg?
Tesódnak mojito "energiaital"?
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.15., 18:42Idézet tőle: dopaminKleóval ma beszéltem otthon van bottal jár és néha elfelejti vinni ami szerintem azért pozitív mert ilyenkor jobban van és nincs szüksége rá persze neki is vannak most is akadások izomgörcs stb de üdvözletét küldi és ha valaki segíit megfelelő pozícióba helyezni a számítógépét akkor jön vissza közzénk addig is üdvözletét küldi nektek
Ó de jó!! Köszi az infót!
Idézet tőle: dopaminKleóval ma beszéltem otthon van bottal jár és néha elfelejti vinni ami szerintem azért pozitív mert ilyenkor jobban van és nincs szüksége rá persze neki is vannak most is akadások izomgörcs stb de üdvözletét küldi és ha valaki segíit megfelelő pozícióba helyezni a számítógépét akkor jön vissza közzénk addig is üdvözletét küldi nektek
Ó de jó!! Köszi az infót!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.15., 18:01Kiscsillag örülök ha megmosolyogtatlak igazság szerint tavaly amikor először kerültem valóban átriára egy hétig nem beszéltem de az első naptól jött az ölembe egy macska aki senkinek nem engedte az érintést sem de engem nem hagyott békén nem bántottam elüldögéltem vele aztán egy hét múlva megszólaltam és dölt a röhögés mindenkiből az áter bejött vizitelni és a párbeszédünkön kinlódtak a szobatársak hogy ne röhögjenek fel de néha a nővérek is pl megérdeklődtem melyik gyógyszer okoz nekem impotenciát mert a kedvesem nagyon nehezményezi a dolgot meg sok mást is pl hogyha ezek az alkeszek ilyen gizdák lehet én is lefogynék ha alkoholista lennék ? Sokszor ő is felnevetett pedig mindig igyekezett beszaratni a betegeit azzal az átható pillantásával de olyan is volt hogy levizitelt úgy hogy egy lurva szót sem szóltunk képzeld el bejött a slep vele ő rámnézett felvonta a szemöldökét én megingattam a fejem megint eljátszottuk aztán bólintottunk egymásnak és mi megbeszéltük hogy van?
így is úgyis.
adjak valamit?
most várjunk
viszlát
viszlát
mindez fél perc alatt 🙂 senki nem értette.
Már nagyon megválogatom mitől leszek ideges de az igazságtalanság nekem is egy nyomógomb de mivel ismerem hogy ez egy nyomógomb ha velem igazágtalanok képes vagyok vigyorogni szembe az engem basztatóval sajnos ha mást bántanak nem birom én sem
A új lelkész annyira lámpalázas volt amikor az első szentbeszédét tartotta, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét. Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a vízbe, és néhány korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni.
A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot, és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni, egyáltalán, pompásan érezte magát. Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától, amely a következőket tartalmazta:
"Kedves Testvérem!
1. Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyben az egészet
2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe
3. A misekönyv nem poháralátét
4. Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának
5. Tíz parancsolat van és nem tizenkettő
6. Tizenkét tanítvány volt és nem tíz
7. Nem utalunk a keresztre mint arra a "nagydarab T-betűre"
8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint "DJ JC-t és bandáját"
9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel"
10. A kígyó tekergett az almafán nem pedig az "Isten fasza"
11. Nem utalunk Júdásra mint arra "a faszfej"-re
12. A Pápa szent, nincs kigolyózva és nem nevezzük "Keresztatyának"
13. Az Atya, a Fiú és a Szent Lélek nem a Fater, a Kiccsávó és a Kriptaszökevény
14. Júdás harminc ezüst pénzen adta el Jézust és nem két fillérért, az Olajfák hegyén és nem a kínai piacon.
És egyébként is, a bűnösök a pokolra mennek és nem a büdös picsába.
Kiscsillag örülök ha megmosolyogtatlak igazság szerint tavaly amikor először kerültem valóban átriára egy hétig nem beszéltem de az első naptól jött az ölembe egy macska aki senkinek nem engedte az érintést sem de engem nem hagyott békén nem bántottam elüldögéltem vele aztán egy hét múlva megszólaltam és dölt a röhögés mindenkiből az áter bejött vizitelni és a párbeszédünkön kinlódtak a szobatársak hogy ne röhögjenek fel de néha a nővérek is pl megérdeklődtem melyik gyógyszer okoz nekem impotenciát mert a kedvesem nagyon nehezményezi a dolgot meg sok mást is pl hogyha ezek az alkeszek ilyen gizdák lehet én is lefogynék ha alkoholista lennék ? Sokszor ő is felnevetett pedig mindig igyekezett beszaratni a betegeit azzal az átható pillantásával de olyan is volt hogy levizitelt úgy hogy egy lurva szót sem szóltunk képzeld el bejött a slep vele ő rámnézett felvonta a szemöldökét én megingattam a fejem megint eljátszottuk aztán bólintottunk egymásnak és mi megbeszéltük hogy van?
így is úgyis.
adjak valamit?
most várjunk
viszlát
viszlát
mindez fél perc alatt 🙂 senki nem értette.
Már nagyon megválogatom mitől leszek ideges de az igazságtalanság nekem is egy nyomógomb de mivel ismerem hogy ez egy nyomógomb ha velem igazágtalanok képes vagyok vigyorogni szembe az engem basztatóval sajnos ha mást bántanak nem birom én sem
A új lelkész annyira lámpalázas volt amikor az első szentbeszédét tartotta, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét. Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a vízbe, és néhány korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni.
A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot, és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni, egyáltalán, pompásan érezte magát. Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától, amely a következőket tartalmazta:
"Kedves Testvérem!
1. Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyben az egészet
2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe
3. A misekönyv nem poháralátét
4. Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának
5. Tíz parancsolat van és nem tizenkettő
6. Tizenkét tanítvány volt és nem tíz
7. Nem utalunk a keresztre mint arra a "nagydarab T-betűre"
8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint "DJ JC-t és bandáját"
9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel"
10. A kígyó tekergett az almafán nem pedig az "Isten fasza"
11. Nem utalunk Júdásra mint arra "a faszfej"-re
12. A Pápa szent, nincs kigolyózva és nem nevezzük "Keresztatyának"
13. Az Atya, a Fiú és a Szent Lélek nem a Fater, a Kiccsávó és a Kriptaszökevény
14. Júdás harminc ezüst pénzen adta el Jézust és nem két fillérért, az Olajfák hegyén és nem a kínai piacon.
És egyébként is, a bűnösök a pokolra mennek és nem a büdös picsába.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.15., 17:39Idézet tőle: dopaminkiscsillag mit kérsz ? ?
Úgyértem nem az urológustól bár szerintem elég jól néz ki és vicces is 🙂
Benyomtam 2 felest. Lehet iszok egy harmadikat is. Ok: felkúrták az agyam..Igazságtalansággal. Legszívesebben egy kést szúrnék a lábamba.
Jageir-t szeretem. Bort is. És a humorod! Mindig mosolygok, amikor írsz! 🙂
Idézet tőle: dopaminkiscsillag mit kérsz ? ?
Benyomtam 2 felest. Lehet iszok egy harmadikat is. Ok: felkúrták az agyam..Igazságtalansággal. Legszívesebben egy kést szúrnék a lábamba.
Jageir-t szeretem. Bort is. És a humorod! Mindig mosolygok, amikor írsz! 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.15., 17:19Idézet tőle: dopaminKleóval ma beszéltem otthon van bottal jár és néha elfelejti vinni ami szerintem azért pozitív mert ilyenkor jobban van és nincs szüksége rá persze neki is vannak most is akadások izomgörcs stb de üdvözletét küldi és ha valaki segíit megfelelő pozícióba helyezni a számítógépét akkor jön vissza közzénk addig is üdvözletét küldi nektek
Nagyon vàrom! 🙂
Idézet tőle: dopaminKleóval ma beszéltem otthon van bottal jár és néha elfelejti vinni ami szerintem azért pozitív mert ilyenkor jobban van és nincs szüksége rá persze neki is vannak most is akadások izomgörcs stb de üdvözletét küldi és ha valaki segíit megfelelő pozícióba helyezni a számítógépét akkor jön vissza közzénk addig is üdvözletét küldi nektek
Nagyon vàrom! 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.15., 17:15Kleóval ma beszéltem otthon van bottal jár és néha elfelejti vinni ami szerintem azért pozitív mert ilyenkor jobban van és nincs szüksége rá persze neki is vannak most is akadások izomgörcs stb de üdvözletét küldi és ha valaki segíit megfelelő pozícióba helyezni a számítógépét akkor jön vissza közzénk addig is üdvözletét küldi nektek
Kleóval ma beszéltem otthon van bottal jár és néha elfelejti vinni ami szerintem azért pozitív mert ilyenkor jobban van és nincs szüksége rá persze neki is vannak most is akadások izomgörcs stb de üdvözletét küldi és ha valaki segíit megfelelő pozícióba helyezni a számítógépét akkor jön vissza közzénk addig is üdvözletét küldi nektek
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.15., 17:05Ma 10 órától a városban krosnyoráztunk (mentünk) sorban ügyintézni fénymásolni vásárolni patika 100 as bolt élelmiszer adományért a fiammal a töke ki volt utál menni úgy kb egyre hazaértünk a testvérem meg friss erővel nekiindított minket azon feladatok elvégzésére amit fejben kitalált. Már nemérzem a lában de a derekam meg a hátam megdöglött kéne egy maször aki legalább úgy érti a dolgát mint én mellé egy deci vodka meg 2 deci forralt bor
Ma 10 órától a városban krosnyoráztunk (mentünk) sorban ügyintézni fénymásolni vásárolni patika 100 as bolt élelmiszer adományért a fiammal a töke ki volt utál menni úgy kb egyre hazaértünk a testvérem meg friss erővel nekiindított minket azon feladatok elvégzésére amit fejben kitalált. Már nemérzem a lában de a derekam meg a hátam megdöglött kéne egy maször aki legalább úgy érti a dolgát mint én mellé egy deci vodka meg 2 deci forralt bor
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.15., 16:56kiscsillag mit kérsz ? ?
kiscsillag mit kérsz ? ?
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.15., 11:01Idézet tőle: dopaminjó reggelt 🙂
Ez kellett most.
Idézet tőle: dopaminjó reggelt 🙂
Ez kellett most.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.14., 13:23Most ilyen hangulatom van. De úgy döntöttem, hogy én ezen túl leszek, előbb -utóbb, csak bírjam ki, hogy nem megyek az LGBT oldalra (úgyis mindig egy kölyökképű félmesztelen csávó képe ugrott fel, már nagyon untam:)
Most ilyen hangulatom van. De úgy döntöttem, hogy én ezen túl leszek, előbb -utóbb, csak bírjam ki, hogy nem megyek az LGBT oldalra (úgyis mindig egy kölyökképű félmesztelen csávó képe ugrott fel, már nagyon untam:)
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.14., 11:59Idézet tőle: dopaminTegnap vettem egy mojítót a tesómnak mint energia ital ( mivel ő kb 10 éve megszentült és nem iszik alkoholt mert csúnyán berugatták ) egész elviselhető volt a pakolás minden rohadt ruhás féle zsákot kipakoltunk gyakorlatilag nem is veszekedtünk basszus lehet alkalmazom neki ezeket a kis bolti katyvaszokat 😀 csak rá ne jöjjön hogy van benne alkohol
Idézet tőle: dopaminTegnap vettem egy mojítót a tesómnak mint energia ital ( mivel ő kb 10 éve megszentült és nem iszik alkoholt mert csúnyán berugatták ) egész elviselhető volt a pakolás minden rohadt ruhás féle zsákot kipakoltunk gyakorlatilag nem is veszekedtünk basszus lehet alkalmazom neki ezeket a kis bolti katyvaszokat 😀 csak rá ne jöjjön hogy van benne alkohol
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.14., 06:45Tegnap vettem egy mojítót a tesómnak mint energia ital ( mivel ő kb 10 éve megszentült és nem iszik alkoholt mert csúnyán berugatták ) egész elviselhető volt a pakolás minden rohadt ruhás féle zsákot kipakoltunk gyakorlatilag nem is veszekedtünk basszus lehet alkalmazom neki ezeket a kis bolti katyvaszokat 😀 csak rá ne jöjjön hogy van benne alkohol
Én a tiszta italokat kedvelem gin, vodka , teqila, ouzó, vagy frankó házi pálesz. Ebből mély nyomot hagyott egy őrségi barátom vadszedres pálinkája sk szedte készítette érződött az illata fél litert pusziltam be de át is rendeztem a nővérszállói szobám a legmegfelelőbbre
Valamint a bodza pálinka volt még igen finom.
A Panyolai pálinkákból az almás fahéjas hagyott emlékezetes ízérzetet bennem
Borokból ha nem akarom hogy fájjon a fejem akkor vörös édes a varga féle merlott kifizethető árban a többi bor elmegy szódával étkezés után vagy frissiteni nyáron
meg nem tudom venni de a jégbor igen csodálatos ital
likőrökből talán a bailest innám meg egy időben literszámra csináltam a barátaimnak házilag de sosem tudott két napot állni hogy beérjen mindig felitta valaki
martini édes és száraz változatát is meginnám
Pezsgőből a Cinzano vagy Martini Asti az amitől nem fáj a fejem a többi peszgőt csak akor iszom meg ha narancs vagy baracklével hígíthatom ha nem akkor nem iszom mert nem ér meg egy kis adag egynapi fejfájást.
Egyébként az italozási szabályaim szerint max kétfajta italt fogyaszthatok egy alkalommal ez valami rövid és sör vagy fröccs több keverés nincs.
Jolán megkeresem a blogodat mindjárt
Tegnap vettem egy mojítót a tesómnak mint energia ital ( mivel ő kb 10 éve megszentült és nem iszik alkoholt mert csúnyán berugatták ) egész elviselhető volt a pakolás minden rohadt ruhás féle zsákot kipakoltunk gyakorlatilag nem is veszekedtünk basszus lehet alkalmazom neki ezeket a kis bolti katyvaszokat 😀 csak rá ne jöjjön hogy van benne alkohol
Én a tiszta italokat kedvelem gin, vodka , teqila, ouzó, vagy frankó házi pálesz. Ebből mély nyomot hagyott egy őrségi barátom vadszedres pálinkája sk szedte készítette érződött az illata fél litert pusziltam be de át is rendeztem a nővérszállói szobám a legmegfelelőbbre
Valamint a bodza pálinka volt még igen finom.
A Panyolai pálinkákból az almás fahéjas hagyott emlékezetes ízérzetet bennem
Borokból ha nem akarom hogy fájjon a fejem akkor vörös édes a varga féle merlott kifizethető árban a többi bor elmegy szódával étkezés után vagy frissiteni nyáron
meg nem tudom venni de a jégbor igen csodálatos ital
likőrökből talán a bailest innám meg egy időben literszámra csináltam a barátaimnak házilag de sosem tudott két napot állni hogy beérjen mindig felitta valaki
martini édes és száraz változatát is meginnám
Pezsgőből a Cinzano vagy Martini Asti az amitől nem fáj a fejem a többi peszgőt csak akor iszom meg ha narancs vagy baracklével hígíthatom ha nem akkor nem iszom mert nem ér meg egy kis adag egynapi fejfájást.
Egyébként az italozási szabályaim szerint max kétfajta italt fogyaszthatok egy alkalommal ez valami rövid és sör vagy fröccs több keverés nincs.
Jolán megkeresem a blogodat mindjárt