Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 558 / 569Következő
Idézet tőle: Jura76

hát az lehet,hogy több a baktérium a konyharuhán,de amikor a dagadt disznó nő csupasz kézzel bassza össze neked a szendvicsed,az nem jó

máshol,más országokban erre a célra rendszeresített kesztyűt,egyebet használnak

neked nincs hányingered ilyenkor,ha látnád hogy épp csupasz kézzel rakják össze a csibeburgered?

Semmiféle hányingerem nincs. Feltételezem, hogy tiszta a kezük. Ennyi. 

Nyilván nem olvastad a 100 év magányt, de asszem abban írják, hogy nagymami (Dél-Amerikában vagyunk) úgy tálalja az unokáinak a főtt babot minden nap, hogy kiönti az udvarra a földre, aztán lehet enni. 

hát az lehet,hogy több a baktérium a konyharuhán,de amikor a dagadt disznó nő csupasz kézzel bassza össze neked a szendvicsed,az nem jó

máshol,más országokban erre a célra rendszeresített kesztyűt,egyebet használnak

neked nincs hányingered ilyenkor,ha látnád hogy épp csupasz kézzel rakják össze a csibeburgered?

A legfinomabb csoki az az ilyen marcipános tallér, csokibevonattal. Alkoholos (és gyümölcsös) persze. 

Ha valaki tudja, hogy miről beszélek, írja már meg. 🙂

De a mekis kaja se nagyon...egyszer láttam hogy a kajámat puszta kézzel rakja egybe...rákérdeztem...egyből jött a főnők és ott ment a "sugdolózás"(hátul ültem)...figyi van fogyasztóvédelem...::D:D:D:D  :'(

Bocsi, de a Mekiben tényleg kézzel rakják össze a kaját és FELTESZEM, hogy megmosott kézzel. Csak hogy kicsit sokkoljalak: egy konyharuhán vagy egy konyhai szivacson több baktérium van, mint a wc-ben... Otthon is!

Off: Én régebben szerettem a gyrost. De amikor meséli egy nő,hogy annó fanszörzetet talált a gírosban,meg én is egyszer valami "hajszálat",meg te is tudod,hogy azért megfogja a tökét,ha viszket vakarja,egy kis seggfogás,stb,közben mehet a klasszikus kézmozdulat amikor vágja a gíroszt. 😀

na én azóta SEHONNAN,de még az eddig megbízhatónak tartott családi barátnak számító a gíroszt olcsóbban adó kerületi gíroszostól sem veszek gíroszt,aki szintén arab.

De a mekis kaja se nagyon...egyszer láttam hogy a kajámat puszta kézzel rakja egybe...rákérdeztem...egyből jött a főnők és ott ment a "sugdolózás"(hátul ültem)...figyi van fogyasztóvédelem...::D:D:D:D  :'(

De ugyanígy vagyok a rendelhető pizzával is...én nem adok jattot mert na  nekem is kell a pénz...de hát simán beleköphet a pizzámba hagyjuk már a jóhiszemüséget

otthon,csinálni,az már más

Ezért jobb a tudatlanság. Sosem turkáltam a rendelt kaját, hogy megtudjam mi van benne, aminek éppen nem kellene.. vagy hogy amiből készült mennyire friss.. jobb az ilyet nem tudni. 

Egyébként akármilyen szőr- vagy hajszál belehullhat otthon is az ételedbe, ha magadnak csinálod. Függetlenül attól, hogy vakarod-e a tököd közben vagy nem. Ha a ruhádra vagy bármire egy szösz vagy haj vagy bármi rá van tapadva, törvényszerű, hogy a kajádban fog landolni.

Én nem tudom a márkákat, de délután nekiültem, és kivégeztem egy mikuláscsomagot. Most nyammogok az utolsó darabon, ami egy tábla tibi.

De jogos a kérdésed,s szerintem másokban is felmerült már.Nyilván ,ha két azonos nemű ember szerelmes egymásba,akkor próbálják megadni azokat a plusz dolgokat,pl.dilidó,stb,amitől a másiknak mégjobb lesz a szex.Pl.könnyebben kielégül....

De olyat kell megkérdezni,aki erre hajt,mármint a szexuális kielégülésre..

Egy igazi szerelemnél a másik test érintése is kiválthat extázist,míg egy lepedőakrobata ugrálhat napokig,ha nincs meg a tűz...

Ezért sosem hittem az alkalmi kapcsolatokban,hát nem állatok vagyunk.

nah jó nem írok h Kiscsillag hsz-e legyen felül, mert fontos neki ahogy látom 🙂

az elejét értem 🙂 viszont a golya hogy jön a képbe lezbiknél? csak az érdekelt h miért kell segédeszköz? ha egy nő nőt szeret? mind1 h ki kit, bár lehet én nem érek ehhez 🙂

Érzelmekről van szó egy igazi kapcsolatban,s annak nincs neme.

Valami kialakul,szereted,szerelmes vagy,nem tudod az életedet nélküle elképzelni.

A női test,s igazándiból az emberi test engem inkább taszít,a szexualitás önmagában sosem érdekelt.

Viszont ha a szerelem kialakult,akkor a testiség jön vele együtt,s állítólag a gólya.

Na,a gólya nem jön ,csak a heteroknál,viszont örökbefogadni lehet már,itthon még a házasság intézménye nem elfogadott,szokás szerint utolsóként kullogunk Európában.

én már csak azt nem értem, ha valaki nem akarja férfivel csinálni, akkor miért kell segédeszköz egyáltalán? az már sztem olyan mintha férfival lenne nem? akkor mire kellenek a nők? 

Visszatérve a leszbikus alkalmi kapcsolatokra,szerintem itt is sok a fertőzésveszély.Ha egy nő,aki elmondása szerint már 168 kapcsolaton van túl,biztos óvatos lennék,pl.óvszer használat,stb.Ez rendkívül veszélyes játék.

S a leszbikusság nem egy ,,izgalmas,tehát kipróbálom,,dolog...Itt emberek,érzések,s ugyanolyan konfliktusok vannak,mint a heteroknál.

Én nem vagyok leszbi,de az izgalom,s a szürke hétköznapokból való kitörés érzése ismerős...

Tehát megértem,ha valaki így menekül a valós élettől,de észnél kell lenni!!!

Én is csak olvasok,bereg.nélkül.

Hát,itt azért általában tudják,hogy a gyógyszer téma érdekel,bár kicsit megsajnáltam Jolánt,hiába a netes vágyakozása a nő után...viszont az asztalon való művégtagos közösüléshez majdnem hozzászóltam,mert fontos,hogy jó minőségű felcsatolhatót használjon,különben leesik...szóval a vákumost szerezd be Jolán,azzal nem égtek ... Csak olvastam valahol,s nem a tapasztalat beszél...cheeky

Nem csak a milka csoki szarabb minpségű. 

Figyi nekünk kelet-európai koldusnépnek jó ez a szar minőség,hát nem tök mindegy?

Off: Én régebben szerettem a gyrost. De amikor meséli egy nő,hogy annó fanszörzetet talált a gírosban,meg én is egyszer valami "hajszálat",meg te is tudod,hogy azért megfogja a tökét,ha viszket vakarja,egy kis seggfogás,stb,közben mehet a klasszikus kézmozdulat amikor vágja a gíroszt. 😀

na én azóta SEHONNAN,de még az eddig megbízhatónak tartott családi barátnak számító a gíroszt olcsóbban adó kerületi gíroszostól sem veszek gíroszt,aki szintén arab.

De ugyanígy vagyok a rendelhető pizzával is...én nem adok jattot mert na  nekem is kell a pénz...de hát simán beleköphet a pizzámba hagyjuk már a jóhiszemüséget

otthon,csinálni,az már más

Viszonylag gyakran olvasom ezt a fórumrészt, ha nem is szólok hozzá, meg be sem vagyok lépve sokszor. Ha most viccelődni akarnék, azt mondanám, hogy azért nem voltam eddig belépve, mert az kellett volna hozzá, hogy kipipáljam a "Nem vagyok robot" rubrikát.

Jolán, kérlek írj le 10 pozitív tulajdonságod is smiley

Az utolsó kicsit eröltetett, de össze akartam szedni tizet. 🙂

Ma reggel megint megszégyenített a férjem, hogy nem csinálok semmit. Miközben örülten fáj a fejem, a tegnapi (részben tök felesleges) bárlátogatás miatt. Meg azért mert beteg vagyok. Nem tudom, hogy lehet kijönni ebből a szituációból.

Ez gyorsan ment Jolán köszönöm,  most kérlek írj le 10 pozitív tulajdonságod

Dopamin:

- lustaság

- gyávaság

- következetlenség

- indulatok, érzelmek kezeletlensége

- hiszékenység

- önzőség

- nem kitartás

- zabálás (fegyelmezetlenség)

- mások hibáztatása (a felelősség fel nem vállalása az életemért)

- igénytelenség

Na ezt inkább ide. 

Őt nem ismerem annyira, láttam a nickjét de talán nem kommunikáltunk az oldalon. Őszintén? Én sem vagyok oda a privát léttel hiszen abból sokan nem tanulhatnak persze pár privit azért váltok. Pl pont egy ilyen privát levél lepötyögése segített eljutnom egyik helyről a másikra amikor féltem felszállni a buszra. Szerintem megbeszélhetnétek ezt Crazyval az helyet hogy engeded fájni magad.

Igen a szexualitásra régebbről emlékszem, hogy beszélgettünk.

nem tudom, volt nekem is nagyon rossz érzésem hogy pár nagyon benfettes ki akar zárni, hogy idiótaságnak tűnik amit mondok másoknak és ilyesmi aztán megnyitottam ezt a kocsmát amibe belefér az hogy leírjam mi van velem hogy kicsit vidámkodjunk és jöhet az is ami fáj.

Igen amikor olvastam a régieket meg hogy ki hány álnicken lehet fenn nekem is rosszul esett és fájt, de túlléptem rajta ezzel a kocsmával nem engedhetem meg magamnak, hogy az szabályozzon hogy mások mit gondolnak rólam ....mert tudom ki vagyok én...és én itt vérőszinte akarok lenni és jöhet bármi ki belőllem nem szabályozom mert ide segíteni és gyógyulni jöttem.

Emlékszem, nemrégiben Crazy azt írta ide, hogy nem kíván részt venni a "bura magánéletében", és valahogy az az érzésem, hogy ő (is) azt hiszi, hogy én álnevekkel itt trollkodom, és lehet hogy ő is abban a hitben van, hogy én rossz vagyok, pedig én nem használok itt sem meg máshol sem álneveket, ha mégis volt olyan, azt normálisan tettem, szép dolgokat osztottam meg, de már nem használok álnevet, mert csak a baj van belőle.

Idézet tőle: dopamin

Idézet tőle: Sweet Harmony

:'(

Mi a baj pontosan Sweet Harmony? Látom, hogy küzdessz , de nem találom az előzményét.

Nem biztos, hogy bármi baj van, de nem gondolnám, hogy az én paranoitásom erősödött fel, mindinkább a sok "véletlen" "egyezés" - miszerint LEHETSÉGES, nem biztos, hogy valaki engem rossz fényben tüntethet fel, de én nem haragszom, csak egy picit fáj, hogy lehet, hogy sok ember engem lenéz, mert azt hiszi, hogy mindennap csokit eszem, plusz leszbi vagyok, ebből az az igazság, hogy szeretem a csokit, igen, ettem mostanában 1-2 táblával, de küzdök az evészavarral, leszbikus nem vagyok egyáltalán, sőt még a szexualitás is elég távol áll tőlem 🙂

Mi a baj pontosan Sweet Harmony? Látom, hogy küzdessz , de nem találom az előzményét.

Nem biztos, hogy bármi baj van, de nem gondolnám, hogy az én paranoitásom erősödött fel, mindinkább a sok "véletlen" "egyezés" - miszerint LEHETSÉGES, nem biztos, hogy valaki engem rossz fényben tüntethet fel, de én nem haragszom, csak egy picit fáj, hogy lehet, hogy sok ember engem lenéz, mert azt hiszi, hogy mindennap csokit eszem, plusz leszbi vagyok, ebből az az igazság, hogy szeretem a csokit, igen, ettem mostanában 1-2 táblával, de küzdök az evészavarral, leszbikus nem vagyok egyáltalán, sőt még a szexualitás is elég távol áll tőlem 🙂

Hát fogalmam sincs, hogy igaz lehet-e, de szépnek szép.

https://bidista.com/amikor-a-sas-megoregszik-kulonleges-dolgot-tesz-van-mit-tanulnunk-tole/

Drága Jolán , szeretném ha az előző hozzádszólásomra válaszolnál kicsit keresni kell de tegnap írtam megtalálod.

Én azt szeretném kérni, hogy amellett, hogy csinálja meg azt, amit kértél tőle, ezt is olvassátok el. 

https://www.facebook.com/spiritualisutikalauz/photos/rpp.1512122155719471/1955189784746037/?type=3&theater

Amikor a *valamelyik afrikai* törzsből valaki rosszat tesz a törzs egy másik tagjával, vagy fájdalmat okoz neki, akkor az illetőt kiállítják a falu közepére, és az egész törzs köré gyűlik. De ahelyett, hogy valami nyilvános büntetésben részesítenék, két napig folyamatosan sorolják neki mindazokat a jó dolgokat, amiket valaha is tett. Hogy miért?
A törzs hisz abban, hogy minden egyes ember jónak születik, és szeretetre, békére és boldogságra vágyik. Csak néha, a mindezekre való törekvés közben hibákat vétünk. És mivel a rossz cselekedeteket segélykiáltásként értelmezik, a törzs összegyűlik a társukért, és segítenek neki újra megtalálni önmagát, a jó természetét. Emlékeztetik őt arra, hogy ki is valójában.

Tehát lehetne egy 10-es pozitívum lista is.

Igen most Kávé idő van ha kértek majd csinálok másikat ez az enyém laugh 

Drága Jolán , szeretném ha az előző hozzádszólásomra válaszolnál kicsit keresni kell de tegnap írtam megtalálod.

Valóban az a kék legtejesebb Lindt csokoládé volt szerencsém mindből fogyasztani 

úgy 20 évvel ezelőtt hoztak be kintről milka csokit ami karácsonyi ízesítésű volt azóta sem ettem de azóta is vágyok rá nagyon különleges ízvilága volt

Kocsmatarsak! Ma tiszta hulye vagyok, ittam sokat, ket mojitot es forralt bort is, nem kellett volna, mert gyogyszert is vettem be es faj a fejem egesz nap. Es megint elmentem leszbibarba, tok feleslegesen, ilyenkor csak kinzom magam, ugysem kivancsi ram senki, felesleges nyomoronc vagyok. Az volt, hogy elmentem szinhazba baratokkal es utana ahelyett hogy hazamentem volna, mint a tobbiek, irany a bar. Csak mert beszelgettunk a baratnoimmel azon, hogy milyen a gaz à piercing meg a tetko, es en is ezt mondtam, mert ez a betanult szovegem, de nem is igy gondolom, a piercing-tetko tok vagany es szexi meg egy 45 eves non id, ca ugy nez ki mint egy csavo. Mondtam a baratnoimnek, hogy megismerkedtem valakivel neten, de mar vege es most lelkibeteg vagyok, de nem pontositottam, hogy no, ok meg nyilvan azt hiszik, hogy pasi. El sem tudjak kepzelni. En folyton megjatszom magam, titokban elek, mindenkitol felek. O meg bator, nem felt a vilag velemenyetol, vele en is felszabadulhattam volna. EZT ELBASZTAM. Azt kellett volna mondanom mar az elejen, hogy szeretem es megyek, ott hagyok mindent magam mogott. De nekem ez nem jar, mert felek mindig. Nem tudom odaadni magam. Ezert nincs orgazmusom se. Es 'nem egy boldog, kiegyensulyozott no kepet mutatom. ' Ezt mondta nekem. Szerintem ezert nem kellettem neki. Nincs ehhez nekem jogom. Nyomorek vagyok. Most itt vagyok a parizsi ejszakaban, nem jon az ejszakai busz, hideg van, esik, pisilnem kell, cigizek pedig faj a torkom meg a fejem, fogalmam sincs hogy hazajutok-e, de ott is mi lesz? Nem tudom majd kialudni magam, mert reggel menni kell vasarolni, kulonben lecsesz a ferjem. Es à gyerekek a fejemen fognak ugralni. Barcsak elrabolnanak az ufok most ! Minek elek? 

Nem tudtam. Ez elég szomorú!

Amúgy én sem ismertem ezeket a csokikat. Az a kék az a csoki, amelyik a kép jobb szélén van. Ha jól olvastam, az tejcsoki, a legtejesebb közülük.

Ez az! Köszönöm! 🙂 Egyébként egy nagy táblát egyszerre meg tudok enni.

Tudtátok, hogy az itthon forgalmazott Milka csokik sokkal rosszabb minőségűek, mint a külföldön kaphatóak?

Idézet tőle: Windstorm

Ezek aztán a minőségi csokoládék! A szélén lévő kékkel szimpatizálok! Egyébként nagyon finom volt! 🙂 Köszönöm szépen! Már csak két Milka nagytáblás mogyorós tejcsokit kérnék! 🙂

Mi a kék? Azt nem ismerem.

na akor itt az előleg most hogy ittál is és a veséd sem szárad laugh

Akkor leöntök a torkomon még fél l fehércsokit... laugh

Képtelen vagyok képet küldeni...

Ezek aztán a minőségi csokoládék! A szélén lévő kékkel szimpatizálok! Egyébként nagyon finom volt! 🙂 Köszönöm szépen! Már csak két Milka nagytáblás mogyorós tejcsokit kérnék! 🙂

ne csak egyél igyál is laugh

Kiscsillag 🙂 talán aktuális is 

🙂

Idézet tőle: Kiwi1.2.3.

laughheart

Kiscsillag 🙂 talán aktuális is 

Jónapot kívánok!

Itt árulnak csokoládét?

Szép napot Windstrom , igen itt kapható csokoládé is a fizetség egy szép szó, vicc vagy videó ami éppen jön belőlled és akor amikor megvan szóval van hitel is laugh

Én ezt a csokit szeretem de bármilyen beszerezhető a vidám halottmosó kocsma és kávéházban 

hitelre kérek szépen egy vidám képet

ElőzőOldal 558 / 569Következő