Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.19., 23:11juj Kiscsillag, most elolvastam, amiket írtál: hypo, citromlés injekció... ezekkel komoly károkat okozhatsz magadnak! pszichiáter tudta, hogy ezt csinálod?
juj Kiscsillag, most elolvastam, amiket írtál: hypo, citromlés injekció... ezekkel komoly károkat okozhatsz magadnak! pszichiáter tudta, hogy ezt csinálod?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.12.19., 23:03Ha esetleg nem tudnátok ma éjjel aludni, és visz a kényszer írni, írni, írni fogadjátok szeretettel ezt a laza, röpke, mintegy nyolc és fél órás időtartamú Full HD mixet, írosgatás közben jól spanolja a hangulatot ...
... csak nektek, csak most, csak itt ...
Amelie Lens egész estés mixe @ Labyrinth Club 2017
Ha esetleg nem tudnátok ma éjjel aludni, és visz a kényszer írni, írni, írni fogadjátok szeretettel ezt a laza, röpke, mintegy nyolc és fél órás időtartamú Full HD mixet, írosgatás közben jól spanolja a hangulatot ...
... csak nektek, csak most, csak itt ...
Amelie Lens egész estés mixe @ Labyrinth Club 2017
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.19., 23:02Na, ruhák elpakolva, kiteregetve, gyerekek alszanak, megittam már egy pohár bort, úgy hogy most megkeresem a művészet-terápiás képeket 🙂
Na, ruhák elpakolva, kiteregetve, gyerekek alszanak, megittam már egy pohár bort, úgy hogy most megkeresem a művészet-terápiás képeket 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.19., 21:57Idézet tőle: Jura76Mániás ide,vagy oda,mit gondolsz mit csinál egy fogoly egy táborban? Ugyanezt.
Mit csinál egy menekült,amikor a családja halálra éhezi magát kvázi mert nem engedik meleg vízhez és ételhez? ugyanezt
Neked,amennyit ismerek belőled,komoly életkörülményeid vannak,komolyan meg kell küzdj ténylegesen nehéz dolgokkal,és mánia,ide,oda,mondhatsz erre akármit,ember legyen a talpán,aki kiállja azokat,amiket te.
ügyes nő vagy,ügyesebb sokaknál,akik ide biggyesztenek,közben a fodros hajú fejüket és a fehér seggüket eltartják és egyetemre taxival járnak(khm khm, saját stílus,na de off),szóval ne csüggedj,a jó befektetésnek,erőfeszítésnek szokott kamata lenni!!
Köszönöm. Én nem rangsorolok, h kinek mennyire nehéz. Biztos sokan vannak, akik belekényelmesednek a betegségbe és tehetnének többet is, illetve olyanok is, akiket ha keresztrefeszítenének sem tudnának dolgozni, minden napjuk pokol és nem nagyon van miben reménykedniük.
Én legalább a nehezén túl vagyok és látok eredményeket. Nagyon remélem, h a célt is elérem.
Idézet tőle: Jura76Mániás ide,vagy oda,mit gondolsz mit csinál egy fogoly egy táborban? Ugyanezt.
Mit csinál egy menekült,amikor a családja halálra éhezi magát kvázi mert nem engedik meleg vízhez és ételhez? ugyanezt
Neked,amennyit ismerek belőled,komoly életkörülményeid vannak,komolyan meg kell küzdj ténylegesen nehéz dolgokkal,és mánia,ide,oda,mondhatsz erre akármit,ember legyen a talpán,aki kiállja azokat,amiket te.
ügyes nő vagy,ügyesebb sokaknál,akik ide biggyesztenek,közben a fodros hajú fejüket és a fehér seggüket eltartják és egyetemre taxival járnak(khm khm, saját stílus,na de off),szóval ne csüggedj,a jó befektetésnek,erőfeszítésnek szokott kamata lenni!!
Köszönöm. Én nem rangsorolok, h kinek mennyire nehéz. Biztos sokan vannak, akik belekényelmesednek a betegségbe és tehetnének többet is, illetve olyanok is, akiket ha keresztrefeszítenének sem tudnának dolgozni, minden napjuk pokol és nem nagyon van miben reménykedniük.
Én legalább a nehezén túl vagyok és látok eredményeket. Nagyon remélem, h a célt is elérem.
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.19., 21:52Mániás ide,vagy oda,mit gondolsz mit csinál egy fogoly egy táborban,ahonnan nem szökhet meg és stb? Ugyanezt.
Mit csinál egy halálra fagyó ember,amikor a családja halálra éhezi magát kvázi mert nem engedik meleg vízhez és ételhez? ,lehet hogy pont ugyanezt
ember és ember kérdése,kinek mennyit bír el az idegrendszere,mánia,ide,vagy oda...
Mániás ide,vagy oda,mit gondolsz mit csinál egy fogoly egy táborban,ahonnan nem szökhet meg és stb? Ugyanezt.
Mit csinál egy halálra fagyó ember,amikor a családja halálra éhezi magát kvázi mert nem engedik meleg vízhez és ételhez? ,lehet hogy pont ugyanezt
ember és ember kérdése,kinek mennyit bír el az idegrendszere,mánia,ide,vagy oda...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.19., 21:42Idézet tőle: Jura76Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Jura76Idézet tőle: KiscsillagItt folytatom a krízis topikos beszélgetést.
Én falcolási késztetésnél a látványra is vágyok. Ezt azzal is tudnám pótolni, hogy lefestem v lerajzolom a vágást, vért stb. Mivel nem tudok rajzolni így ilyenkor netes képet nézek falcolásról és ebben élem ki a morbid késztetésem. Fájdalomra is vágyok, ezt elképzelem. Sokszor felevenítek régi falcolásos emléket és ez is elég. Illetve igyekszek arra is gondolni, hogy holnap is van és brutál összevágott végtaggal nem mutatnék jól. Legszívesebben kb 10-20-30 kisebb vágást csinálnèk, ami azért elég feltűnő...
Zene, forró fürdő, alvás is segíthet. Alvás másnapra tesz rendbe. Addig az akutabb késztetést kell orvosolni.
Ne falcold magad Kiscsillag...van annál jobb elfoglaltság is...egyébként nagyon jó ,hogy ilyen pontosan meg tudod fogalmazni,miért élvezed a falcolást,és mivel tudod azt átvezetni(képek nézegetése)
Amikor én falcoltam az izgalomért falcoltam...most sem tudom egészen pontosan megfogalmazni,hogy a VÉR látványát hogyan dolgozza fel az elmém
Én sajnos nem tudtam soha megfogalmazni,mivel tudom átvezeni ezt.
Egyébként Te,Kiscsillag amikor vágod magad,azt milyen eszközzel szoktad csinálni,és a körülményekre odafigyelsz-e?(ez egy érdekes kérdés,leírom miért)
Már nem szoktam vágni. Pontosabban: az elmúlt 2 évben 1x falcoltam, a mániás pörgés alatt.
Előtte borotvapengét használtam. Általában fürdés közben. Előtte ritkán jut eszembe fertőtleníteni a karom vagy a pengét. Utána szoktam alkoholt v hypot önteni a sebre mert az csípi. Az szívás, hogy a vágás kb 3 mp-ig tart és a fájdalom sem több 10 mp-nél. Ezt azzal tudom hosszabbítani., ha csípős valamit öntök rá.
Ŕégebben (hogy ne legyen heg) inzulinos fecskendővel citromlét (ami teába való) vagy sima csapvízet adtam be a vállamba. Patikában fillérekért lehet venni. A citromlé gyulladást okozott, (főleg ha nem egy injet adtam be), csomókat a vállamban, ezáltal tartósabb fájdalmat
Te marhára élményszerűen írod le a dolgokat,legalábbis neten az írásodból ez jön le...
Ezek hirtelen felindulások,ugye?
Hypo a sebre???? Isten mentsen meg téged ilyenektől,!!!!!!!!!
Csillagom,valami másra vezesd ezt át,mert amiket leírtál,borzasztóan károsak rád nézve.
Hirtelen? Nézőpont kérdese. Eltervezem, fürdésig várok és közben vágok. Annyira nem hirtelen, h előrántom a pengét és vágok. Ilyen sztem eddig 1x volt. Többnyire eltervezem (már eldöntöttem, hogy vágni fogok) és órákkal később teszem meg.
Ez múlt, mostanában csak késztetésem van . Nem szoktam vágni. 1 kivételes eset volt. Életem első és remélem utolsó mániás időszakában. Hetekig nem fogadott a dokim...
Citromlés injet kb 4-5 éve adtam be utoljára.
Idézet tőle: Jura76Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Jura76Idézet tőle: KiscsillagItt folytatom a krízis topikos beszélgetést.
Én falcolási késztetésnél a látványra is vágyok. Ezt azzal is tudnám pótolni, hogy lefestem v lerajzolom a vágást, vért stb. Mivel nem tudok rajzolni így ilyenkor netes képet nézek falcolásról és ebben élem ki a morbid késztetésem. Fájdalomra is vágyok, ezt elképzelem. Sokszor felevenítek régi falcolásos emléket és ez is elég. Illetve igyekszek arra is gondolni, hogy holnap is van és brutál összevágott végtaggal nem mutatnék jól. Legszívesebben kb 10-20-30 kisebb vágást csinálnèk, ami azért elég feltűnő...
Zene, forró fürdő, alvás is segíthet. Alvás másnapra tesz rendbe. Addig az akutabb késztetést kell orvosolni.
Ne falcold magad Kiscsillag...van annál jobb elfoglaltság is...egyébként nagyon jó ,hogy ilyen pontosan meg tudod fogalmazni,miért élvezed a falcolást,és mivel tudod azt átvezetni(képek nézegetése)
Amikor én falcoltam az izgalomért falcoltam...most sem tudom egészen pontosan megfogalmazni,hogy a VÉR látványát hogyan dolgozza fel az elmém
Egyébként Te,Kiscsillag amikor vágod magad,azt milyen eszközzel szoktad csinálni,és a körülményekre odafigyelsz-e?(ez egy érdekes kérdés,leírom miért)
Már nem szoktam vágni. Pontosabban: az elmúlt 2 évben 1x falcoltam, a mániás pörgés alatt.
Előtte borotvapengét használtam. Általában fürdés közben. Előtte ritkán jut eszembe fertőtleníteni a karom vagy a pengét. Utána szoktam alkoholt v hypot önteni a sebre mert az csípi. Az szívás, hogy a vágás kb 3 mp-ig tart és a fájdalom sem több 10 mp-nél. Ezt azzal tudom hosszabbítani., ha csípős valamit öntök rá.
Ŕégebben (hogy ne legyen heg) inzulinos fecskendővel citromlét (ami teába való) vagy sima csapvízet adtam be a vállamba. Patikában fillérekért lehet venni. A citromlé gyulladást okozott, (főleg ha nem egy injet adtam be), csomókat a vállamban, ezáltal tartósabb fájdalmat
Te marhára élményszerűen írod le a dolgokat,legalábbis neten az írásodból ez jön le...
Csillagom,valami másra vezesd ezt át,mert amiket leírtál,borzasztóan károsak rád nézve.
Hirtelen? Nézőpont kérdese. Eltervezem, fürdésig várok és közben vágok. Annyira nem hirtelen, h előrántom a pengét és vágok. Ilyen sztem eddig 1x volt. Többnyire eltervezem (már eldöntöttem, hogy vágni fogok) és órákkal később teszem meg.
Ez múlt, mostanában csak késztetésem van . Nem szoktam vágni. 1 kivételes eset volt. Életem első és remélem utolsó mániás időszakában. Hetekig nem fogadott a dokim...
Citromlés injet kb 4-5 éve adtam be utoljára.
Idézet tőle: Liliána ekkor: 2017.12.19., 21:23Idézet tőle: JolánKiscsillag, Csilla. Tényleg van egy régi művészetterápiás topic, ahol én már megosztottam egy linkben a terápiás képeimet (Columbo még emlékezett is rá) :). Azok között van egy olyan kép,hogy egy alak elvágott csuklóval fekszik. Jó sok pirosat raktam rá, és abban benne van a saját vérem is, mert akkor megvágtam magam. És ráragasztottam a képre a törött üveget is, amit használtam. Majd visszakeresem, és megmutatom. Kiscsillag, ilyesmit te is csinálhatnál EGYSZER, és utána azt a képet nézegethetnéd, ha rádjön a inger...
Na erre én is kíváncsi vagyok.
Idézet tőle: JolánKiscsillag, Csilla. Tényleg van egy régi művészetterápiás topic, ahol én már megosztottam egy linkben a terápiás képeimet (Columbo még emlékezett is rá) :). Azok között van egy olyan kép,hogy egy alak elvágott csuklóval fekszik. Jó sok pirosat raktam rá, és abban benne van a saját vérem is, mert akkor megvágtam magam. És ráragasztottam a képre a törött üveget is, amit használtam. Majd visszakeresem, és megmutatom. Kiscsillag, ilyesmit te is csinálhatnál EGYSZER, és utána azt a képet nézegethetnéd, ha rádjön a inger...
Na erre én is kíváncsi vagyok.
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.19., 21:23Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Jura76Idézet tőle: KiscsillagItt folytatom a krízis topikos beszélgetést.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Jura76Idézet tőle: KiscsillagItt folytatom a krízis topikos beszélgetést.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.19., 21:20Idézet tőle: Jura76Idézet tőle: KiscsillagItt folytatom a krízis topikos beszélgetést.
Ne falcold magad Kiscsillag...van annál jobb elfoglaltság is...
egyébként nagyon jó ,hogy ilyen pontosan meg tudod fogalmazni,miért élvezed a falcolást,és mivel tudod azt átvezetni(képek nézegetése)
A heg is zavar, az is ha tudják mások h vagdosom magam.
Idézet tőle: Jura76Idézet tőle: KiscsillagItt folytatom a krízis topikos beszélgetést.
egyébként nagyon jó ,hogy ilyen pontosan meg tudod fogalmazni,miért élvezed a falcolást,és mivel tudod azt átvezetni(képek nézegetése)
A heg is zavar, az is ha tudják mások h vagdosom magam.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.19., 21:19Idézet tőle: JolánKocsmatársak! Elkedvetlenedtem egy kicsit a Búrában, de biztos én is hülye vagyok, egyrészt túlérzékeny, másrészt mindenhol írogatok mindent, ahelyett, hogy maradnék a drága kis kocsmámnál! Nem baj, találtam itthon még bort, azt mindjárt megiszom, hogy kocsmahangulatom legyen. Csak közben le kéne fektetnem a gyerekeket, mert már über késő van, de még nem pakoltam el a ruhákat. Ez látszólag nem függ össze, de kevés a helyünk a fenyőfa miatt, a szárító a gyerekszobában van.
Dopamin, nem felejtettem el a feladatot a 10 jó képességről, ma agyaltam rajta, és lehangoló, de egy sem jutott eszembe, nem hogy 10. Lehet, hogy nincsenek jó képességeim? Nyilván vannak, meg kell erőltetnem magam.
Kiscsillag, Csilla. Tényleg van egy régi művészetterápiás topic, ahol én már megosztottam egy linkben a terápiás képeimet (Columbo még emlékezett is rá :). Azok között van egy olyan kép,hogy egy alak elvágott csuklóval fekszik. Jó sok pirosat raktam rá, és abban benne van a saját vérem is, mert akkor megvágtam magam. És ráragasztottam a képre a törött üveget is, amit használtam. Majd visszakeresem, és megmutatom. Kiscsillag, ilyesmit te is csinálhatnál EGYSZER, és utána azt a képet nézegethetnéd, ha rádjön a inger...
szuper, nagyon kiváncsi vagyok rá
Idézet tőle: JolánKocsmatársak! Elkedvetlenedtem egy kicsit a Búrában, de biztos én is hülye vagyok, egyrészt túlérzékeny, másrészt mindenhol írogatok mindent, ahelyett, hogy maradnék a drága kis kocsmámnál! Nem baj, találtam itthon még bort, azt mindjárt megiszom, hogy kocsmahangulatom legyen. Csak közben le kéne fektetnem a gyerekeket, mert már über késő van, de még nem pakoltam el a ruhákat. Ez látszólag nem függ össze, de kevés a helyünk a fenyőfa miatt, a szárító a gyerekszobában van.
Dopamin, nem felejtettem el a feladatot a 10 jó képességről, ma agyaltam rajta, és lehangoló, de egy sem jutott eszembe, nem hogy 10. Lehet, hogy nincsenek jó képességeim? Nyilván vannak, meg kell erőltetnem magam.
Kiscsillag, Csilla. Tényleg van egy régi művészetterápiás topic, ahol én már megosztottam egy linkben a terápiás képeimet (Columbo még emlékezett is rá :). Azok között van egy olyan kép,hogy egy alak elvágott csuklóval fekszik. Jó sok pirosat raktam rá, és abban benne van a saját vérem is, mert akkor megvágtam magam. És ráragasztottam a képre a törött üveget is, amit használtam. Majd visszakeresem, és megmutatom. Kiscsillag, ilyesmit te is csinálhatnál EGYSZER, és utána azt a képet nézegethetnéd, ha rádjön a inger...
szuper, nagyon kiváncsi vagyok rá
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.19., 21:16Kocsmatársak! Elkedvetlenedtem egy kicsit a Búrában, de biztos én is hülye vagyok, egyrészt túlérzékeny, másrészt mindenhol írogatok mindent, ahelyett, hogy maradnék a drága kis kocsmámnál! Nem baj, találtam itthon még bort, azt mindjárt megiszom, hogy kocsmahangulatom legyen. Csak közben le kéne fektetnem a gyerekeket, mert már über késő van, de még nem pakoltam el a ruhákat. Ez látszólag nem függ össze, de kevés a helyünk a fenyőfa miatt, a szárító a gyerekszobában van.
Kocsmatársak! Elkedvetlenedtem egy kicsit a Búrában, de biztos én is hülye vagyok, egyrészt túlérzékeny, másrészt mindenhol írogatok mindent, ahelyett, hogy maradnék a drága kis kocsmámnál! Nem baj, találtam itthon még bort, azt mindjárt megiszom, hogy kocsmahangulatom legyen. Csak közben le kéne fektetnem a gyerekeket, mert már über késő van, de még nem pakoltam el a ruhákat. Ez látszólag nem függ össze, de kevés a helyünk a fenyőfa miatt, a szárító a gyerekszobában van.
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.19., 20:48Idézet tőle: KiscsillagItt folytatom a krízis topikos beszélgetést.
Idézet tőle: KiscsillagItt folytatom a krízis topikos beszélgetést.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.19., 20:36Itt folytatom a krízis topikos beszélgetést.
Itt folytatom a krízis topikos beszélgetést.
Idézet tőle: crazy ekkor: 2017.12.19., 20:18bocs,hogy újra itt.. én sört kérek,kb tíz percenként egy korsóval! akinek gondja van velem,privi...elsósorban Try akivel szeretném ezt megbeszélni
bocs,hogy újra itt.. én sört kérek,kb tíz percenként egy korsóval! akinek gondja van velem,privi...elsósorban Try akivel szeretném ezt megbeszélni
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2017.12.19., 20:04Sziasztok! Gondoltam körülnézek ebbe a topicba is. Szép estét! 🙂
Sziasztok! Gondoltam körülnézek ebbe a topicba is. Szép estét! 🙂
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.19., 19:14Idézet tőle: dopaminnem hinném hogy ez történik minél alacsonyabb az ár annál több a jatt. És hiszem hogy van aki szívvel lélekkel örömmel végzi a munkáját.
Hát,durva amit leírtál.
A pizzázós futárra visszatérve,ha pizzafutárkodnék,és éhbérért dolgoznék,nem tudna érdekelni(nem a rosszindulatúságom miatt),hogy milyen patyolatiszta dobozban mennyire higiénikusan adom át a pizzát,és mennyivel húzom le az embert.
Egyébként ez tényleg így van,bár kétségtelen,és ez is tény,hogy boldogok a tudatlanok...:D(saját véleményem)
A nők általában jóhiszeműek,egyébként ahogy látom te is.(függetlenül,hogy milyen a nemed ):D
Idézet tőle: dopaminnem hinném hogy ez történik minél alacsonyabb az ár annál több a jatt. És hiszem hogy van aki szívvel lélekkel örömmel végzi a munkáját.
Hát,durva amit leírtál.
A pizzázós futárra visszatérve,ha pizzafutárkodnék,és éhbérért dolgoznék,nem tudna érdekelni(nem a rosszindulatúságom miatt),hogy milyen patyolatiszta dobozban mennyire higiénikusan adom át a pizzát,és mennyivel húzom le az embert.
Egyébként ez tényleg így van,bár kétségtelen,és ez is tény,hogy boldogok a tudatlanok...:D(saját véleményem)
A nők általában jóhiszeműek,egyébként ahogy látom te is.(függetlenül,hogy milyen a nemed ):D
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.19., 12:08Kozben eszembe jutott meg pozitiv tulajdonsag, mert a multkor csak hatot irtam:
- szenvedelyes vagyok
-fanatikus vagyok, ha valami lelkesit, abba rengeteg energiat bele tudok fektetni (Ez ellentmond annak, amit korabban irtam, hogy lusta vagyok. Igazabol elkezdeni vagyok lusta a dolgokat.)
- igazsagos vagyok, legalabbis arra torekszem
- kreativ vagyok
Na , megvan a 10! 🙂 Majd gondolkozok a kepessegeket is.
(Francia telefonrol irok, azert nincs ekezet)
Kozben eszembe jutott meg pozitiv tulajdonsag, mert a multkor csak hatot irtam:
- szenvedelyes vagyok
-fanatikus vagyok, ha valami lelkesit, abba rengeteg energiat bele tudok fektetni (Ez ellentmond annak, amit korabban irtam, hogy lusta vagyok. Igazabol elkezdeni vagyok lusta a dolgokat.)
- igazsagos vagyok, legalabbis arra torekszem
- kreativ vagyok
Na , megvan a 10! 🙂 Majd gondolkozok a kepessegeket is.
(Francia telefonrol irok, azert nincs ekezet)
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.19., 11:53Dopamin, Roxy koszonom. Foleg azt, hogy szerethetonek tartotok. De akkor miert nem szeretnek? Vagy miert nem erzem, hogy szeretnek?
10 kepesseg, amiben megallom a helyem? Nehez lesz, mert mostanaban nagyon lent van az onbizalmam, es a visszajelzesek sem emelik. 🙁
Dopamin, Roxy koszonom. Foleg azt, hogy szerethetonek tartotok. De akkor miert nem szeretnek? Vagy miert nem erzem, hogy szeretnek?
10 kepesseg, amiben megallom a helyem? Nehez lesz, mert mostanaban nagyon lent van az onbizalmam, es a visszajelzesek sem emelik. 🙁
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.19., 06:44nem hinném hogy ez történik minél alacsonyabb az ár annál több a jatt. És hiszem hogy van aki szívvel lélekkel örömmel végzi a munkáját.
nem hinném hogy ez történik minél alacsonyabb az ár annál több a jatt. És hiszem hogy van aki szívvel lélekkel örömmel végzi a munkáját.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.19., 06:41Kaja ügyben vagy megveszem és megeszem lesz ami lesz találok vagy nem találok vagy megcsinálom otthon slussz.
Amúgy Pesten a jó nevű étkeztető cég szalmonellás eperlevese miatt bentragadtam 7 napra a kórházban pár kolleganővel együtt merthát ne vigyük ki a fertőzést kvázi karanténban voltunk nem vígasztalta a gyerekem hogy majd kaptunk fejenként 20 ezer forint pénzt és engem sem de ettől független a feladatom és az ápolást maximálisan elvégeztem plusz kb óránként végigment mindenki a nagyon fertőző területeket kilincsek szóval sacc 20 percenként törölve volt.
Gyerekkoromban ha a hús már büdös volt nagyanyám ecetben kiáztatta és készítette, a cigányok a dögkútból éltek és a ma hajléktalanjai is vígan esznek a kukába kidobott élelmiszereinkból.
Nem vagyok ellene se melette a kaja mizériának de szerintem egyéni tolerancia kérdése ki mit vállal be
Kaja ügyben vagy megveszem és megeszem lesz ami lesz találok vagy nem találok vagy megcsinálom otthon slussz.
Amúgy Pesten a jó nevű étkeztető cég szalmonellás eperlevese miatt bentragadtam 7 napra a kórházban pár kolleganővel együtt merthát ne vigyük ki a fertőzést kvázi karanténban voltunk nem vígasztalta a gyerekem hogy majd kaptunk fejenként 20 ezer forint pénzt és engem sem de ettől független a feladatom és az ápolást maximálisan elvégeztem plusz kb óránként végigment mindenki a nagyon fertőző területeket kilincsek szóval sacc 20 percenként törölve volt.
Gyerekkoromban ha a hús már büdös volt nagyanyám ecetben kiáztatta és készítette, a cigányok a dögkútból éltek és a ma hajléktalanjai is vígan esznek a kukába kidobott élelmiszereinkból.
Nem vagyok ellene se melette a kaja mizériának de szerintem egyéni tolerancia kérdése ki mit vállal be
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.18., 23:26Idézet tőle: csaklenniakartvalakiPontosabban, ez a tipikus mentalitás, hogy ha nem vagyok megfizetve, akkor szarok mindenbe? Ha a kedvem úgy tartja, akkor beköpök az élelmiszerbe, mert keveset keresek és/vagy mert nehezen kell boldogulnom?
Pontosan olyan hozzáállás, mint azé a milliomos tulajdonosé, aki bekameráztatja a gyártósort, hogy az emberei véletlenül se vegyenek visszább a tempóból.
A munkáltató minél olcsóbban akar dolgoztatni, ez mindig is így volt és így is lesz. Ha valaki nem csinálja annyiért, lesz másvalaki a munkára. És mindig van egy másik valaki.
De kövessük a példád.
Akkor nem leszek strucc, ne egyek ilyen helyen? Ne költsem a pénzem a szendvicsre, akkor miből lesz a haszna? A szendvicseket ugyanúgy meg kell csinálni ezután is, de kisebb bevétel mellett. Innentől pedig tiszta sor, hogy a dolgozó még kevesebbet fog kapni, higy valahonnan pótolni kell a kiesést. Akkor ő ezután már bele is szarik a parizel alá vagy mi?
Amit írsz,tökéletesen igaz. Annyival kiegészíteném,hogy én speciel szarok más hasznára,ahogy te is az enyémre.
Itt felülről jövő változtatás kellene.
Na mindenesetre amióta láttam tényleg,hogy a csaj megnyalja a kést,kanalat,aztán azzal keni meg a másnap eladandó szendvicseket,fuhh...hát nem fogok enni ilyen helyeken...:D
És ez még egy jó nevű pékség volt,és az most is. A káposztát én mostam,mondom hogy meg mi,azt mondta,csak dobjam bele a mosogatóba,jó mosom,kamera figyel ahogy írtad,
aztán mobilozás,minél hamarabb kész legyünk,cigizett a csaj,mobilozott,aztán kentük a szendvicseket,meg hát raktuk bele a dolgokat,ami másnap 6-700 ft. 😀 Egyszer a kés a ruhájába is beletörölte,aztán folytattuk a kenést,ja meg leesett a földre,azt mondta nyugodtan vegyem fel és tovább. 😀
ha erre te azt mondod,belefér,a te döntésed 😀
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiPontosabban, ez a tipikus mentalitás, hogy ha nem vagyok megfizetve, akkor szarok mindenbe? Ha a kedvem úgy tartja, akkor beköpök az élelmiszerbe, mert keveset keresek és/vagy mert nehezen kell boldogulnom?
Pontosan olyan hozzáállás, mint azé a milliomos tulajdonosé, aki bekameráztatja a gyártósort, hogy az emberei véletlenül se vegyenek visszább a tempóból.
A munkáltató minél olcsóbban akar dolgoztatni, ez mindig is így volt és így is lesz. Ha valaki nem csinálja annyiért, lesz másvalaki a munkára. És mindig van egy másik valaki.
De kövessük a példád.
Akkor nem leszek strucc, ne egyek ilyen helyen? Ne költsem a pénzem a szendvicsre, akkor miből lesz a haszna? A szendvicseket ugyanúgy meg kell csinálni ezután is, de kisebb bevétel mellett. Innentől pedig tiszta sor, hogy a dolgozó még kevesebbet fog kapni, higy valahonnan pótolni kell a kiesést. Akkor ő ezután már bele is szarik a parizel alá vagy mi?
Amit írsz,tökéletesen igaz. Annyival kiegészíteném,hogy én speciel szarok más hasznára,ahogy te is az enyémre.
Itt felülről jövő változtatás kellene.
Na mindenesetre amióta láttam tényleg,hogy a csaj megnyalja a kést,kanalat,aztán azzal keni meg a másnap eladandó szendvicseket,fuhh...hát nem fogok enni ilyen helyeken...:D
És ez még egy jó nevű pékség volt,és az most is. A káposztát én mostam,mondom hogy meg mi,azt mondta,csak dobjam bele a mosogatóba,jó mosom,kamera figyel ahogy írtad,
aztán mobilozás,minél hamarabb kész legyünk,cigizett a csaj,mobilozott,aztán kentük a szendvicseket,meg hát raktuk bele a dolgokat,ami másnap 6-700 ft. 😀 Egyszer a kés a ruhájába is beletörölte,aztán folytattuk a kenést,ja meg leesett a földre,azt mondta nyugodtan vegyem fel és tovább. 😀
ha erre te azt mondod,belefér,a te döntésed 😀
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.18., 22:31Idézet tőle: Naproxy-mandula-cseresznye,az előző nickneveid,tán nem???
milyen irl adat ?
Te honnan tudod, hogy mi volt a hozzászólásban?
🙂
Volt benne irl adat, nyugi.
Idézet tőle: Naproxy-mandula-cseresznye,az előző nickneveid,tán nem???
milyen irl adat ?
Te honnan tudod, hogy mi volt a hozzászólásban?
🙂
Volt benne irl adat, nyugi.
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.18., 21:19Idézet tőle: csaklenniakartvalakiPontosabban, ez a tipikus mentalitás, hogy ha nem vagyok megfizetve, akkor szarok mindenbe? Ha a kedvem úgy tartja, akkor beköpök az élelmiszerbe, mert keveset keresek és/vagy mert nehezen kell boldogulnom?
De kövessük a példád.
lehet 😀 olyan csúnyát csak nem csinál
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiPontosabban, ez a tipikus mentalitás, hogy ha nem vagyok megfizetve, akkor szarok mindenbe? Ha a kedvem úgy tartja, akkor beköpök az élelmiszerbe, mert keveset keresek és/vagy mert nehezen kell boldogulnom?
De kövessük a példád.
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.18., 21:18Idézet tőle: csaklenniakartvalakiPontosabban, ez a tipikus mentalitás, hogy ha nem vagyok megfizetve, akkor szarok mindenbe? Ha a kedvem úgy tartja, akkor beköpök az élelmiszerbe, mert keveset keresek és/vagy mert nehezen kell boldogulnom?
De kövessük a példád.
De kövessük a példád.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2017.12.18., 21:12Pontosabban, ez a tipikus mentalitás, hogy ha nem vagyok megfizetve, akkor szarok mindenbe? Ha a kedvem úgy tartja, akkor beköpök az élelmiszerbe, mert keveset keresek és/vagy mert nehezen kell boldogulnom?
De kövessük a példád.
Pontosabban, ez a tipikus mentalitás, hogy ha nem vagyok megfizetve, akkor szarok mindenbe? Ha a kedvem úgy tartja, akkor beköpök az élelmiszerbe, mert keveset keresek és/vagy mert nehezen kell boldogulnom?
De kövessük a példád.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.18., 21:04Ugye tudjuk, hogy Jura76 kicsoda?
Ugye tudjuk, hogy Jura76 kicsoda?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.18., 21:00olyan kis csúnyán beszélsz 🙁
olyan kis csúnyán beszélsz 🙁
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.18., 20:26Idézet tőle: csaklenniakartvalakiAkkor ugyanígy elkaphatsz bármit a buszon, boltban vagy bármilyen publikus helyen.
Ha meg valaki bele akar köpni vagy beleborotválkozni a kajádba, megteheti azt a gyárban is. Jártam én is sajtgyárban, húsüzemben. Jobb nem tudni semmiről.
na de várjál már,elhiszem,hogy voltál ilyen olyany kaja gyárban,de elolvastad a konkrét,és ténylegesen látott,tapasztalt feketén szedett soraimat?
Itt te is tudod az a baj,hogy kevés a lóvé,és kurvára senki nem tartja be a fogyaszvédelmi,meg higiéniai szabályokat. Ahogy én sem tenném...
de amit írtál,hogy strucc és bele a földbe,egy kurva nagy badarság,és elnézésedet kérem 100x,de ez tipikus magyar mentalitás
ha nagyobb fizetést kapott volna az a középkorú anya,be van jelentve(mert ezeket nem jelentik be általában...khm khm,...),és meg tud élni,nem a kisgyerekével egy lyukban,albérletben nyomorogni,és megvannak a szabályok,akkor pénzt merne tenni rá az arra való ember,hogy nem csak ez a szendvicskészítő,hanem a mekis dagadt állat is felhúzná magára a kurva kesztyűt.
Magyarországon inkább otthon egyen az ember.
most komolyan,még én magyarázkodjak a jatt miatt a pizzás palinak,mert nekem is kell a zsé? menjé' már...
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiAkkor ugyanígy elkaphatsz bármit a buszon, boltban vagy bármilyen publikus helyen.
Ha meg valaki bele akar köpni vagy beleborotválkozni a kajádba, megteheti azt a gyárban is. Jártam én is sajtgyárban, húsüzemben. Jobb nem tudni semmiről.
na de várjál már,elhiszem,hogy voltál ilyen olyany kaja gyárban,de elolvastad a konkrét,és ténylegesen látott,tapasztalt feketén szedett soraimat?
Itt te is tudod az a baj,hogy kevés a lóvé,és kurvára senki nem tartja be a fogyaszvédelmi,meg higiéniai szabályokat. Ahogy én sem tenném...
de amit írtál,hogy strucc és bele a földbe,egy kurva nagy badarság,és elnézésedet kérem 100x,de ez tipikus magyar mentalitás
ha nagyobb fizetést kapott volna az a középkorú anya,be van jelentve(mert ezeket nem jelentik be általában...khm khm,...),és meg tud élni,nem a kisgyerekével egy lyukban,albérletben nyomorogni,és megvannak a szabályok,akkor pénzt merne tenni rá az arra való ember,hogy nem csak ez a szendvicskészítő,hanem a mekis dagadt állat is felhúzná magára a kurva kesztyűt.
Magyarországon inkább otthon egyen az ember.
most komolyan,még én magyarázkodjak a jatt miatt a pizzás palinak,mert nekem is kell a zsé? menjé' már...
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2017.12.18., 20:11Akkor ugyanígy elkaphatsz bármit a buszon, boltban vagy bármilyen publikus helyen.
Akkor ugyanígy elkaphatsz bármit a buszon, boltban vagy bármilyen publikus helyen.
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.18., 19:41Nem jó a tudatlanság,vagyis a kaja terén nem.
Gondolj bele,valakinek neadj isten a farokán lévő herpesz darabkája,vagy a herpeszének egy pici nedve kerül rá a kajádra,bárhol ahol kajával foglalkoznak direkten...no akkor te máris beteg leszel.
Vagy egy hpv-s neked van valami kis mikrosebe,és csak úgy belecsulázik a kajádba mert na,megteheti,senki nem tudja meg(én is megtenném,ha olyan okom lenne),máris fenn áll a veszélye hogy elkapod a hpv-t,és rákos leszel.
Vagy te szereted megenni mások nedvét,szörzetét?
Én nagyon rövid ideig dolgoztam éjszaka,szendvics csomagolás,másnap drágán azt árulta a pékség(600 ft volt,vagy mennyi).....
Na ketten voltunk....a csaj,aki velem volt,egy anyuka,középkorú,össze vissza nyalta a kenőanyagot,meg kést utána meg azzal kente meg a szendvicset és ment is eladásra 😀
meg cigi,meg a káposzta belebaszva a koszos mosogatóba...csak jó íze legyen... D
na azóta nem nagyon veszek kaját,max sütit,de ...jah jobb nem bele gondolni...
(nem,nem "arab" pékség,színmagyar pékség,milliárdos-milliomos tulajjal,akinek több péksége van...)
Nem jó a tudatlanság,vagyis a kaja terén nem.
Gondolj bele,valakinek neadj isten a farokán lévő herpesz darabkája,vagy a herpeszének egy pici nedve kerül rá a kajádra,bárhol ahol kajával foglalkoznak direkten...no akkor te máris beteg leszel.
Vagy egy hpv-s neked van valami kis mikrosebe,és csak úgy belecsulázik a kajádba mert na,megteheti,senki nem tudja meg(én is megtenném,ha olyan okom lenne),máris fenn áll a veszélye hogy elkapod a hpv-t,és rákos leszel.
Vagy te szereted megenni mások nedvét,szörzetét?
Én nagyon rövid ideig dolgoztam éjszaka,szendvics csomagolás,másnap drágán azt árulta a pékség(600 ft volt,vagy mennyi).....
Na ketten voltunk....a csaj,aki velem volt,egy anyuka,középkorú,össze vissza nyalta a kenőanyagot,meg kést utána meg azzal kente meg a szendvicset és ment is eladásra 😀
meg cigi,meg a káposzta belebaszva a koszos mosogatóba...csak jó íze legyen... D
na azóta nem nagyon veszek kaját,max sütit,de ...jah jobb nem bele gondolni...
(nem,nem "arab" pékség,színmagyar pékség,milliárdos-milliomos tulajjal,akinek több péksége van...)
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.18., 16:02Amikor kutyám , macskám vagy hosszú hajam volt bármelyikkel bárhol találkozhattam akár a tányéromban is. Gyülölöm a hajszálat az emberit ki nem állhatom a sajátomat végképp nem.
Más országokban előtted szelik le a legyekkel mászott húst és készítik el retkes asztalon eszel talán tányér sincs üveg vagy porcelán hanem fatálat kapsz és legyek vannak mindenütt por pókháló és kosz. És semmi bajunk nem lett tőle csak inni kellett kis kobrás pálinkát párat .
Alapból figyelem valamiért a bolti vásárlásnál vagyok kihegyezve arra hogy levágják az a szeletet ami már barnul párizsifélénél és igen kesztyűs kézzel bánjanak a kajámmal abszolútt hülyeség saját szememmel láttam mi megy egy húsüzemben egy konzervgyárban szóval hülyeség ez az én flúgom
A tudatlanság áldás
Amikor kutyám , macskám vagy hosszú hajam volt bármelyikkel bárhol találkozhattam akár a tányéromban is. Gyülölöm a hajszálat az emberit ki nem állhatom a sajátomat végképp nem.
Más országokban előtted szelik le a legyekkel mászott húst és készítik el retkes asztalon eszel talán tányér sincs üveg vagy porcelán hanem fatálat kapsz és legyek vannak mindenütt por pókháló és kosz. És semmi bajunk nem lett tőle csak inni kellett kis kobrás pálinkát párat .
Alapból figyelem valamiért a bolti vásárlásnál vagyok kihegyezve arra hogy levágják az a szeletet ami már barnul párizsifélénél és igen kesztyűs kézzel bánjanak a kajámmal abszolútt hülyeség saját szememmel láttam mi megy egy húsüzemben egy konzervgyárban szóval hülyeség ez az én flúgom
A tudatlanság áldás
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.18., 10:18Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: Jolántíz pozitív tulajdonság? nem biztos, hogy menni fog
- őszinteség (nem igaz, hogy sosem hazudok, de mindig rosszul érzem magam tőle)
- humánum (amikor épp nincs tele az agyam a depresszióval, mert akkor mindenkinek kurvaanyja)
- igazságérzet
- intelligencia
- empátia (ugyanaz, mint a humánumnál)
- becsületesség (egyszer nyúltam le pénzt egy munkahelyemről, ahol mindenki lopott, és dühített, hogy én nem, de olyan szarul éreztem magam tőle, hogy másnap visszadugtam a pénzt)
- nem tudok többet, ez csak hat, majd még gondolkozom
Most akkor mond el szerinted miért olyan nehéz 10 pozitív tulajdonságod összeszedni és csak 7 jött össze mikor a negatív tulajdonságaid pik-pak összedobtad?
Milyennek érezlek én?
Őszintének,
jó anyának,
figyelmesnek,
gondoskodónak,
jószívűnek,
kedvesnek,
olyan embernek akiben hatalmas a vágy hogy szerethessen, örömöt adhasson
szeretni valónak
jó humorúnak,
érzékenynek,
empatitkusnak
"őszintének és szókimondónak
olyan embernek, aki nagyon törekszik arra, hogy jó anya legyen
szeretni valónak
jó humorúnak,"
Másolva és kicsit kiegészítve, nekem ezek.
Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: Jolántíz pozitív tulajdonság? nem biztos, hogy menni fog
- humánum (amikor épp nincs tele az agyam a depresszióval, mert akkor mindenkinek kurvaanyja)
- igazságérzet
- intelligencia
- becsületesség (egyszer nyúltam le pénzt egy munkahelyemről, ahol mindenki lopott, és dühített, hogy én nem, de olyan szarul éreztem magam tőle, hogy másnap visszadugtam a pénzt)
Most akkor mond el szerinted miért olyan nehéz 10 pozitív tulajdonságod összeszedni és csak 7 jött össze mikor a negatív tulajdonságaid pik-pak összedobtad?
Milyennek érezlek én?
Őszintének,
jó anyának,
figyelmesnek,
gondoskodónak,
jószívűnek,
kedvesnek,
szeretni valónak
jó humorúnak,
érzékenynek,
empatitkusnak
"őszintének és szókimondónak
olyan embernek, aki nagyon törekszik arra, hogy jó anya legyen
szeretni valónak
jó humorúnak,"
Másolva és kicsit kiegészítve, nekem ezek.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.18., 10:15Idézet tőle: JolánRoxy, ezek a marcipános-alkoholos csokik egészen vonzóak. 🙂
Ugye? :)))
Idézet tőle: JolánRoxy, ezek a marcipános-alkoholos csokik egészen vonzóak. 🙂
Ugye? :)))
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.18., 10:13Na itt lehet tátani a szájakat.
http://www.jocsoki.hu/Athon_Berg?page={page}
Amire gondoltam:
marcipán-csoki-szilva-madeira
marcipán-csoki-málna-narancslikőr
marcipán-csoki-sárgabarack-brandy
marcipán-csoki-eper-pezsgő
marcipán-csoki-cseresznye-rum
marcipán-csoki-szőlő-muskotály.
Nyami.
Na itt lehet tátani a szájakat.
http://www.jocsoki.hu/Athon_Berg?page={page}
Amire gondoltam:
marcipán-csoki-szilva-madeira
marcipán-csoki-málna-narancslikőr
marcipán-csoki-sárgabarack-brandy
marcipán-csoki-eper-pezsgő
marcipán-csoki-cseresznye-rum
marcipán-csoki-szőlő-muskotály.
Nyami.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.18., 09:01nem vagyok kedves, nagyon határozott és kökemény ember vagyok, de tudom hogy lebecsülöd magad, nem szabad , kell az értékeidet felismerned, úgyhogy új feladat 10 képesség amiben megállod jól a helyed
nem vagyok kedves, nagyon határozott és kökemény ember vagyok, de tudom hogy lebecsülöd magad, nem szabad , kell az értékeidet felismerned, úgyhogy új feladat 10 képesség amiben megállod jól a helyed
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.18., 08:08Idézet tőle: Jolántíz pozitív tulajdonság? nem biztos, hogy menni fog
- igazságérzet
- intelligencia
Milyennek érezlek én?
Őszintének,
jó anyának,
figyelmesnek,
gondoskodónak,
jószívűnek,
kedvesnek,
szeretni valónak
jó humorúnak,
érzékenynek,
empatilusnak
Idézet tőle: Jolántíz pozitív tulajdonság? nem biztos, hogy menni fog
- igazságérzet
- intelligencia
Milyennek érezlek én?
Őszintének,
jó anyának,
figyelmesnek,
gondoskodónak,
jószívűnek,
kedvesnek,
szeretni valónak
jó humorúnak,
érzékenynek,
empatilusnak
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.18., 08:00Kedves Delia,
Nos én férfival is használok segédeszközt amikor az örömszerzés a szerelem vágy így kívánja az én kedvesem imád örömet adni nekem
Más voltam nővel is ott a szerelem a másik elfogadása kívánása miatt lett kapcsolat nagyon furcsa volt amikor először érintett csókolt de a vágy elindult bennem. Ez a kapcsolatom 2 éig tartott és igen ott is használtunk vibrátort ( kb egy év után szereztük be) de szintén a másik öröme orgazmusa érdekében és természetes volt mert kértük megmondtuk mit kívánunk mi a most a jó mi legyen még .
Számomra egy kapcsolat érzelmi alapon indul...meglátni és megszeretni vagy megkívánni sosem történt meg
Kedves Delia,
Nos én férfival is használok segédeszközt amikor az örömszerzés a szerelem vágy így kívánja az én kedvesem imád örömet adni nekem
Más voltam nővel is ott a szerelem a másik elfogadása kívánása miatt lett kapcsolat nagyon furcsa volt amikor először érintett csókolt de a vágy elindult bennem. Ez a kapcsolatom 2 éig tartott és igen ott is használtunk vibrátort ( kb egy év után szereztük be) de szintén a másik öröme orgazmusa érdekében és természetes volt mert kértük megmondtuk mit kívánunk mi a most a jó mi legyen még .
Számomra egy kapcsolat érzelmi alapon indul...meglátni és megszeretni vagy megkívánni sosem történt meg
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.12.18., 06:25Idézet tőle: WindstormRoboman!
Egészségedre!
Volt benne mikulás? Azt is kivégezted?
Köszönöm, kedves Windstorm!
Miki nem volt benne, csak csoki, frutti, bonbon, meg szaloncukor...
A munkahelyi Karácsonyra kaptuk. Amúgy bármekkora csomagot kapok édességből, képes vagyok nekülni és megenni, holott magamnak nem nagyon szoktam ilyesmit vásárolni...
Idézet tőle: WindstormRoboman!
Egészségedre!
Volt benne mikulás? Azt is kivégezted?
Köszönöm, kedves Windstorm!
Miki nem volt benne, csak csoki, frutti, bonbon, meg szaloncukor...
A munkahelyi Karácsonyra kaptuk. Amúgy bármekkora csomagot kapok édességből, képes vagyok nekülni és megenni, holott magamnak nem nagyon szoktam ilyesmit vásárolni...
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.17., 22:27tíz pozitív tulajdonság? nem biztos, hogy menni fog
- igazságérzet
- intelligencia
tíz pozitív tulajdonság? nem biztos, hogy menni fog
- igazságérzet
- intelligencia
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.17., 22:19sziasztok, Dopamin, válaszolok mindjárt, de felmerültek itt leszbikus kérdések, és mint 'majdnem érintett' válaszolnék. 🙂 Mivel a témát nagyjából én dobtam be, és és én részletezem naturálisan (asztal tetején, stb...) Bocs, a szexulalitás topic elhalt, itt meg lehet mindent, ez egy igazi kocsma 🙂
Parrot: nem veszek semmilyen segédeszközt, a nő nincs már, talán sosem lesz másik, ha igen, akkor majd meglátjuk.. nem az a célom, hogy mindenképp megdugassam magam dildóval, vagy kielégíttessem magam, bár hiányzik, bevallom őszintén. Csak magamat tudom szórakoztatni, mert akivel szexelek, azzal nem jó. A fertőzésektől én is félek, állítólag neki nem voltak alkalmi kapcsolatai, mondjuk akkor nem jön ki a 130akármennyi, de mindegy is, most már nem feladatom, hogy kiderítsem, mi az igazság. Még mindig nagyon fáj a történet, írni fogok még egyet a blogomba. Ez NEM CSAK szexuális felindulás volt. Részemről semmiképp.
Miért használnak ilyen műizét a leszbik? Szerintem leszbikusból is sokféle van, én magam nem is tartom annak, maximum biszexnek, de azt sem gyakorlom. 🙂 A pszichológusom szerint én most menekülök a férfiak elől, és a nőkben is a férfit látom (azért tetszenek meg az ilyen 'macsónők'). Ő amúgy tényleg ez a tipus, még a hangja is mély, szerintem a tesztoszteron szintje is magasabb az átlag nőnél, nála tehát ez a kiegészítő teljesen logikus. Amúgy azt mondta, hogy nem kötelező, hangulattól függ, meg a partner igényeitől. Volt, amikor valamilyen női viselkedésről beszélgettünk, és azt mondta nekem 'ti nők'. Még rá is kérdeztem a személyes névmásra? Ilyen témában ő nem 'nőként' reagál. És a másik kérdés: miért jó a másik félnek a műizé? Ha azt akarja, hogy 'jól megrakják', miért nem férfivel csinálja? Ezt lehetne tőlem kérdezni, bár nekem még csak idea szintjén van meg a dolog. (Tulajdonképpen lehet, hogy ha kipróbálnám nem is jönne be, és rájönnék, hogy ez a leszbizés tévút. De az is lehet, hogy sokkal jobb lenne, mint eddig bármi, és akkor azzal kell szembenéznem, hogy leszbikus vagyok, csak eddig elnyomtam. Vagy egyiksem, mittudomén. Egyenlőre ez csak elmélkedés.) Nekem egyértelműen azért vonzóbb a műizé női használóval, mert az igazival 10 percig reszelnek rajtam, aztán alvás. Ha nagyon nyavajgok, akkor van egy kis simi-simi, unottan, de nekem kell befejezni, és olyan erölködés az egész, már mind a ketten unjuk. És így szexelek 10 éve, de igazából az előző pasiaimmal sem volt jó. Biztos én is hibás vagyok, de talán nem is keresgéltem elég lelkesen. Nem tudom. Viszont úgy érzem, hogy ha egy nő csinálja ugyanezt segédeszközzel, akkor ott az ÉN KIELÉGÍTÉSEM a végcél, ez a fontos, ezért van az egész erőfeszítés. És neki az az örömforrás, hogy én kielégülök. Na ez az, amit nem érzek régóta, igazából még sosem éreztem. Hogy fontos lenne az én kielégülésem. Ez az, ami úgy hiányzik, lelkileg is megvisel, elhanyagolva érzem magam. (Ezzel most egy kicsit ellentmondok a fenti önmagamnak, na mindegy.) A szerelem is hiányzik, nyilván, de alapvetően az odafigyelés, a kölcsönös intimitás. Az, hogy úgy érezzem, fontos vagyok, jó nő vagyok, jó, hogy itt vagyok. Most jó, hogy erre rákérdeztetek, mert én sem ismertem még fel azt a választ eddig. 🙂
sziasztok, Dopamin, válaszolok mindjárt, de felmerültek itt leszbikus kérdések, és mint 'majdnem érintett' válaszolnék. 🙂 Mivel a témát nagyjából én dobtam be, és és én részletezem naturálisan (asztal tetején, stb...) Bocs, a szexulalitás topic elhalt, itt meg lehet mindent, ez egy igazi kocsma 🙂
Parrot: nem veszek semmilyen segédeszközt, a nő nincs már, talán sosem lesz másik, ha igen, akkor majd meglátjuk.. nem az a célom, hogy mindenképp megdugassam magam dildóval, vagy kielégíttessem magam, bár hiányzik, bevallom őszintén. Csak magamat tudom szórakoztatni, mert akivel szexelek, azzal nem jó. A fertőzésektől én is félek, állítólag neki nem voltak alkalmi kapcsolatai, mondjuk akkor nem jön ki a 130akármennyi, de mindegy is, most már nem feladatom, hogy kiderítsem, mi az igazság. Még mindig nagyon fáj a történet, írni fogok még egyet a blogomba. Ez NEM CSAK szexuális felindulás volt. Részemről semmiképp.
Miért használnak ilyen műizét a leszbik? Szerintem leszbikusból is sokféle van, én magam nem is tartom annak, maximum biszexnek, de azt sem gyakorlom. 🙂 A pszichológusom szerint én most menekülök a férfiak elől, és a nőkben is a férfit látom (azért tetszenek meg az ilyen 'macsónők'). Ő amúgy tényleg ez a tipus, még a hangja is mély, szerintem a tesztoszteron szintje is magasabb az átlag nőnél, nála tehát ez a kiegészítő teljesen logikus. Amúgy azt mondta, hogy nem kötelező, hangulattól függ, meg a partner igényeitől. Volt, amikor valamilyen női viselkedésről beszélgettünk, és azt mondta nekem 'ti nők'. Még rá is kérdeztem a személyes névmásra? Ilyen témában ő nem 'nőként' reagál. És a másik kérdés: miért jó a másik félnek a műizé? Ha azt akarja, hogy 'jól megrakják', miért nem férfivel csinálja? Ezt lehetne tőlem kérdezni, bár nekem még csak idea szintjén van meg a dolog. (Tulajdonképpen lehet, hogy ha kipróbálnám nem is jönne be, és rájönnék, hogy ez a leszbizés tévút. De az is lehet, hogy sokkal jobb lenne, mint eddig bármi, és akkor azzal kell szembenéznem, hogy leszbikus vagyok, csak eddig elnyomtam. Vagy egyiksem, mittudomén. Egyenlőre ez csak elmélkedés.) Nekem egyértelműen azért vonzóbb a műizé női használóval, mert az igazival 10 percig reszelnek rajtam, aztán alvás. Ha nagyon nyavajgok, akkor van egy kis simi-simi, unottan, de nekem kell befejezni, és olyan erölködés az egész, már mind a ketten unjuk. És így szexelek 10 éve, de igazából az előző pasiaimmal sem volt jó. Biztos én is hibás vagyok, de talán nem is keresgéltem elég lelkesen. Nem tudom. Viszont úgy érzem, hogy ha egy nő csinálja ugyanezt segédeszközzel, akkor ott az ÉN KIELÉGÍTÉSEM a végcél, ez a fontos, ezért van az egész erőfeszítés. És neki az az örömforrás, hogy én kielégülök. Na ez az, amit nem érzek régóta, igazából még sosem éreztem. Hogy fontos lenne az én kielégülésem. Ez az, ami úgy hiányzik, lelkileg is megvisel, elhanyagolva érzem magam. (Ezzel most egy kicsit ellentmondok a fenti önmagamnak, na mindegy.) A szerelem is hiányzik, nyilván, de alapvetően az odafigyelés, a kölcsönös intimitás. Az, hogy úgy érezzem, fontos vagyok, jó nő vagyok, jó, hogy itt vagyok. Most jó, hogy erre rákérdeztetek, mert én sem ismertem még fel azt a választ eddig. 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.17., 19:41Idézet tőle: roxyIdézet tőle: Jura76De a mekis kaja se nagyon...egyszer láttam hogy a kajámat puszta kézzel rakja egybe...rákérdeztem...egyből jött a főnők és ott ment a "sugdolózás"(hátul ültem)...figyi van fogyasztóvédelem...::D:D:D:D :'(
Bocsi, de a Mekiben tényleg kézzel rakják össze a kaját és FELTESZEM, hogy megmosott kézzel. Csak hogy kicsit sokkoljalak: egy konyharuhán vagy egy konyhai szivacson több baktérium van, mint a wc-ben... Otthon is!
Ott van, amit kézzel raknak a szendvicsbe, van amihez nem szabad hozzáérni. A nyers húst eldobható kesztyűvel rakják a grillre és a kész húshoz sem szabad kézzel hozzáérni. A salihoz is eldobható kesztyű van. Ubit, hagymát kézzel rakják a szendvicsbe. 30 percenként 30 mp-ig kell könyékig kefével kezet mosni. Rongycsere 30 percenként van. Igaz ezeket nem tartják be, gyakorlatilag ritkább.
Idézet tőle: roxyIdézet tőle: Jura76De a mekis kaja se nagyon...egyszer láttam hogy a kajámat puszta kézzel rakja egybe...rákérdeztem...egyből jött a főnők és ott ment a "sugdolózás"(hátul ültem)...figyi van fogyasztóvédelem...::D:D:D:D :'(
Bocsi, de a Mekiben tényleg kézzel rakják össze a kaját és FELTESZEM, hogy megmosott kézzel. Csak hogy kicsit sokkoljalak: egy konyharuhán vagy egy konyhai szivacson több baktérium van, mint a wc-ben... Otthon is!
Ott van, amit kézzel raknak a szendvicsbe, van amihez nem szabad hozzáérni. A nyers húst eldobható kesztyűvel rakják a grillre és a kész húshoz sem szabad kézzel hozzáérni. A salihoz is eldobható kesztyű van. Ubit, hagymát kézzel rakják a szendvicsbe. 30 percenként 30 mp-ig kell könyékig kefével kezet mosni. Rongycsere 30 percenként van. Igaz ezeket nem tartják be, gyakorlatilag ritkább.
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.17., 19:16nos,ezt felrakhattam volna a "pesten hallottam" meg ilyen cspoprtokba,de ez tudod melyik cég pizzája? Ez kérlek alássan a Don Pepe pizzája. Utána visszavitték,és másodszor is ugyanilyet hoztak ki,végül visszaadták a pénzt,mert apám is,én is agresszívan követeltük vissza.jó étvágyat,de ez még 2016 nyarán volt.
jól elkanyarodunk témákban
nos,ezt felrakhattam volna a "pesten hallottam" meg ilyen cspoprtokba,de ez tudod melyik cég pizzája? Ez kérlek alássan a Don Pepe pizzája. Utána visszavitték,és másodszor is ugyanilyet hoztak ki,végül visszaadták a pénzt,mert apám is,én is agresszívan követeltük vissza.jó étvágyat,de ez még 2016 nyarán volt.
jól elkanyarodunk témákban
Idézet tőle: Jura76 ekkor: 2017.12.17., 19:05hát oké,de itt azért lehetne kesztyűt húzni,dél amerikában meg elhiszem hogy az őslakos indiánok így esznek,vagy az európaiak ott régebben
amúgy,a lényeg hogy az ilyen mások csinálják a kaját dolog nem olyan biztonságos,belém már kötött a pizzás csóka,hogy a jatt...oké tudom hogy a pizzafutárok mennyit-vagyis semennyit- keresnek,de mondom mindig,csóró magyar srác vagyok,mosolyogva,adjél mán vissza pontosan. 😀
aztán lehet volt olyan hogy a nyálát is megettem a pizzával együtt,ki tudja,elég kötekedős ügyfél vagyok
de mutatok valamit
hát oké,de itt azért lehetne kesztyűt húzni,dél amerikában meg elhiszem hogy az őslakos indiánok így esznek,vagy az európaiak ott régebben
amúgy,a lényeg hogy az ilyen mások csinálják a kaját dolog nem olyan biztonságos,belém már kötött a pizzás csóka,hogy a jatt...oké tudom hogy a pizzafutárok mennyit-vagyis semennyit- keresnek,de mondom mindig,csóró magyar srác vagyok,mosolyogva,adjél mán vissza pontosan. 😀
aztán lehet volt olyan hogy a nyálát is megettem a pizzával együtt,ki tudja,elég kötekedős ügyfél vagyok
de mutatok valamit