Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.10.01., 18:34Fuh, a földrengés nagyon gáz... Volt szerencsém egy egészen kicsihez (nagyjából 2 éve) és kurva ijesztő volt. Mondjuk legközelebb már tudnám, hogy mi az... és nem lenne olyan ijesztő. (Vagy tudni fogom ... és nem lesz ...)
Fuh, a földrengés nagyon gáz... Volt szerencsém egy egészen kicsihez (nagyjából 2 éve) és kurva ijesztő volt. Mondjuk legközelebb már tudnám, hogy mi az... és nem lenne olyan ijesztő. (Vagy tudni fogom ... és nem lesz ...)
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.01., 18:00Kellemetlen, de legalább volt vize inni és tudott hova pisilni. Nálam földrengés elgondolás szokott lenni, de csak futólag, gyerekkoromban viszont nagyon féltem attól, hogy földrengés lesz.
Kellemetlen, de legalább volt vize inni és tudott hova pisilni. Nálam földrengés elgondolás szokott lenni, de csak futólag, gyerekkoromban viszont nagyon féltem attól, hogy földrengés lesz.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.10.01., 17:51Nem olyan naaagy baj, hogy magaddal viszed mindenhova, mert pl. tavaly nyáron az egyik barátnőm 24 órát töltött a fürdőszobájában, esélytelen volt, hogy ki tudjon jönni... (Tolóajtó van, a tolóajtó mögött/mellett papírdobozok voltak, bement (mobil nélkül), leestek a dobozok, a tolóajtót nem tudta kinyitni.) Másnap a lánya meg az unokatesója szabadították ki...
Nem olyan naaagy baj, hogy magaddal viszed mindenhova, mert pl. tavaly nyáron az egyik barátnőm 24 órát töltött a fürdőszobájában, esélytelen volt, hogy ki tudjon jönni... (Tolóajtó van, a tolóajtó mögött/mellett papírdobozok voltak, bement (mobil nélkül), leestek a dobozok, a tolóajtót nem tudta kinyitni.) Másnap a lánya meg az unokatesója szabadították ki...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.01., 16:44Virsli lesz végül is (piros cba hámozott csirke), majonézes tormával. Meg a maradék kóla (hazafelé kellett volna venni, de már csőlátásom volt az álmosságtól, ilyenkor nincs kontroll és megveszek minden hülyeséget ami aztán rám rohad és dobom ki, ami most nem kellene ilyen árak mellett).
Virsli lesz végül is (piros cba hámozott csirke), majonézes tormával. Meg a maradék kóla (hazafelé kellett volna venni, de már csőlátásom volt az álmosságtól, ilyenkor nincs kontroll és megveszek minden hülyeséget ami aztán rám rohad és dobom ki, ami most nem kellene ilyen árak mellett).
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.01., 16:42Engem sem hívnak max, heti 1-2-3x, ezért paranoid hülyeség a dolog. 🙂 De mivel nem akadályoz meg a rendes napi életvitelben, ezért elnézem magamnak.
Engem sem hívnak max, heti 1-2-3x, ezért paranoid hülyeség a dolog. 🙂 De mivel nem akadályoz meg a rendes napi életvitelben, ezért elnézem magamnak.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.10.01., 16:34Nekem nincs ilyen problémám mert a kutya sem hív. Ha mégis ilyenre vetemedne valaki, akkor visszahívom.
Nekem nincs ilyen problémám mert a kutya sem hív. Ha mégis ilyenre vetemedne valaki, akkor visszahívom.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.01., 16:30Idézet tőle: Roxy.Amikor alszol, kapcsold ki a telód.
Nem lehet. Konstans paranoid elképzelésem, hogy akkor hívnak valami fontossal, amikor nincs nálam (viszem mindenhova, még a fürdőbe is), vagy éppen lemerült (40%-nál már töltöm).
Idézet tőle: Roxy.Amikor alszol, kapcsold ki a telód.
Nem lehet. Konstans paranoid elképzelésem, hogy akkor hívnak valami fontossal, amikor nincs nálam (viszem mindenhova, még a fürdőbe is), vagy éppen lemerült (40%-nál már töltöm).
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.01., 15:18Hát nem aludtam sokat. Először Krisz hívott fel, hogy valami nőkről érdeklődjön, aztán meg a félörökös a népszámlálási papír ügyében.
Fáj a fejem, eszek egy algopyrint, aztán lassan az ebéden kellene gondolkozni, házi sajtburger legyen vagy virsli főzve, majonézes tormával.
Hát nem aludtam sokat. Először Krisz hívott fel, hogy valami nőkről érdeklődjön, aztán meg a félörökös a népszámlálási papír ügyében.
Fáj a fejem, eszek egy algopyrint, aztán lassan az ebéden kellene gondolkozni, házi sajtburger legyen vagy virsli főzve, majonézes tormával.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.10.01., 11:36sajnos ...
cikk az indexen ...
Telt ház a gyermekpszichiátrián, egyre több az önsértő fiatal
sajnos ...
cikk az indexen ...
Telt ház a gyermekpszichiátrián, egyre több az önsértő fiatal
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.10.01., 11:29Idézet tőle: Roxy.Idézet tőle: gb.kittyHali!
Ki hogy van ?
Halika!
Egész jól. És te?
Rémálok,stb xar alvás.
Valami felpuffasztott,pedig csak gombakrém levest ettem,meg egy pici káposztás tésztát.
Sosem tudom kialudni magam.
Idézet tőle: Roxy.Idézet tőle: gb.kittyHali!
Ki hogy van ?
Halika!
Egész jól. És te?
Rémálok,stb xar alvás.
Valami felpuffasztott,pedig csak gombakrém levest ettem,meg egy pici káposztás tésztát.
Sosem tudom kialudni magam.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.10.01., 11:15Szokásos.
10-es skálán 5-ös.
Fent gyerek háttérzajnak gügyög meg rohangál, de már megszoktam.
Zenét hallgatok, olvasgatok neten, ilyesmi.
Kicsit felzaklattak egyes őrültek beszédei külpolitikában (külföldi ember).
Am ennyi.
Szokásos.
10-es skálán 5-ös.
Fent gyerek háttérzajnak gügyög meg rohangál, de már megszoktam.
Zenét hallgatok, olvasgatok neten, ilyesmi.
Kicsit felzaklattak egyes őrültek beszédei külpolitikában (külföldi ember).
Am ennyi.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.10.01., 10:58Gyerekkorom kedvenc játéka!
Ma már böngészőből is játszható akár!
Nagyon funny emlékek nekem.
Egyszerű de jópofa.
Ehhez tényleg nem kell extra knowledge. 😉
Egy kis lazulós antidepinek is megfelel! 😀
Commander Keen 4: Secret of the Oracle
"ÁRKÁD" játénak mondtuk
ugra bugra, jobbra balra, lövöldözés kábítólövedékes játékpisztollyal XD XD XD
egy minimális logikai készség azért kell!
Commander Keen 4: Secret of the Oracle - DOS
https://www.retrogames.cz/play_411-DOS.php
kellemes játszásdit - ha van kedvetek - ebben a borongós időben.
garantált kikapcsolódás! - röhögés! XD XD XD
Gyerekkorom kedvenc játéka!
Ma már böngészőből is játszható akár!
Nagyon funny emlékek nekem.
Egyszerű de jópofa.
Ehhez tényleg nem kell extra knowledge. 😉
Egy kis lazulós antidepinek is megfelel! 😀
Commander Keen 4: Secret of the Oracle
"ÁRKÁD" játénak mondtuk
ugra bugra, jobbra balra, lövöldözés kábítólövedékes játékpisztollyal XD XD XD
egy minimális logikai készség azért kell!
Commander Keen 4: Secret of the Oracle - DOS
https://www.retrogames.cz/play_411-DOS.php
kellemes játszásdit - ha van kedvetek - ebben a borongós időben.
garantált kikapcsolódás! - röhögés! XD XD XD
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.01., 08:15Idézet tőle: Roxy.Egyáltalán nem aludtál?
Hát nem. Majd du. 2 felé lefexek, aztán este 10kor felébredek, és megint nem alszok el reggelig. Ez a természetes alvási ciklusom.
Idézet tőle: Roxy.Egyáltalán nem aludtál?
Hát nem. Majd du. 2 felé lefexek, aztán este 10kor felébredek, és megint nem alszok el reggelig. Ez a természetes alvási ciklusom.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.01., 06:29Gyerekkoromban a szomszéd srácnak volt pedálos Moszkvics, azt mennyire imádtam ha néha hozzájutottam.
Gyerekkoromban a szomszéd srácnak volt pedálos Moszkvics, azt mennyire imádtam ha néha hozzájutottam.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.01., 06:28Ma elmegyek valakinek a cuccáért egy boltba, és 10kor akartam felkelni amihez beállítottam az ébresztőt, de annyira paráztam hogy nem ébredek fel rá hogy féltem elaludni.
Ma elmegyek valakinek a cuccáért egy boltba, és 10kor akartam felkelni amihez beállítottam az ébresztőt, de annyira paráztam hogy nem ébredek fel rá hogy féltem elaludni.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.30., 22:54Amúgy én örülök, hogy viszonylag jól be vannak állítva gyógyszereim, meg 2010 óta nagyjából elvagyok. Persze vannak hullámhegyek, hullámvölgyek, de kinek nincsenek?
Amiket ma olvasok legtöbb pszichológus, pszichoterapeuta, áter lelkéről és hozzáállásáról neten, az elkeserítő.
Sokan látják, hogy van önsértési nyom, falcolás, máris bevág átriára, pedig ugye aki falcol, az nem akar meghalni, csak feszültséget nem tudja mással levezetni bizonyos helyzetekben (még, arra kéne terápia).
Szegény egyik buras tagot is önsértése miatt beutalta átriára iskolapszichológus, pedig terápiára kellett volna.
Ugye egy rossz szakember még sokat ronthat is egy ember állapotán, és senkire nincs ráírva, hogy ki rossz, ki nem.
Kis burakritika:
- szerintem kellene, hogy lehessen öngyilkosságról, krízisről, gyászról beszélni, mert nem mindenkinek van pénze, vagy van közelében TB-s pszichológus, a lelki elsősegély meg annyit ér, mint Mari néni/Pista bácsi a szomszédból.
Valóban, egyeseknek felkavaró lehet, de aki tudja, hogy őt felkavarja, az nem néz bele topikba - pl. engem felkavart kicsit pedo topik, így nem néztem bele sokat annó, amíg volt.
Tulajdonképpen azért nincsenek burán, mert viszonylag funkcióját vesztette - nem lehet már beszélni szinte semmiről, ami betegséggel kapcsolatos.
Én ritkán nézek fel, egy nap 1-szer. 2-szer, így ez nekem nem fáj, csak visszajelzem.
A rekord az volt, hogy egy nap itt voltam és írtam 3 órát - de ez csak egyszer volt.
Napi átlag fél - 1 óra.
Amúgy én örülök, hogy viszonylag jól be vannak állítva gyógyszereim, meg 2010 óta nagyjából elvagyok. Persze vannak hullámhegyek, hullámvölgyek, de kinek nincsenek?
Amiket ma olvasok legtöbb pszichológus, pszichoterapeuta, áter lelkéről és hozzáállásáról neten, az elkeserítő.
Sokan látják, hogy van önsértési nyom, falcolás, máris bevág átriára, pedig ugye aki falcol, az nem akar meghalni, csak feszültséget nem tudja mással levezetni bizonyos helyzetekben (még, arra kéne terápia).
Szegény egyik buras tagot is önsértése miatt beutalta átriára iskolapszichológus, pedig terápiára kellett volna.
Ugye egy rossz szakember még sokat ronthat is egy ember állapotán, és senkire nincs ráírva, hogy ki rossz, ki nem.
Kis burakritika:
- szerintem kellene, hogy lehessen öngyilkosságról, krízisről, gyászról beszélni, mert nem mindenkinek van pénze, vagy van közelében TB-s pszichológus, a lelki elsősegély meg annyit ér, mint Mari néni/Pista bácsi a szomszédból.
Valóban, egyeseknek felkavaró lehet, de aki tudja, hogy őt felkavarja, az nem néz bele topikba - pl. engem felkavart kicsit pedo topik, így nem néztem bele sokat annó, amíg volt.
Tulajdonképpen azért nincsenek burán, mert viszonylag funkcióját vesztette - nem lehet már beszélni szinte semmiről, ami betegséggel kapcsolatos.
Én ritkán nézek fel, egy nap 1-szer. 2-szer, így ez nekem nem fáj, csak visszajelzem.
A rekord az volt, hogy egy nap itt voltam és írtam 3 órát - de ez csak egyszer volt.
Napi átlag fél - 1 óra.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.29., 21:07Egyébként mennyibe került? Nekem 1400 forintba, egészen csodálkoztam, múlt dec.ben egy sokkal drágább tesztet vettünk és nem is mutatott eredményt. De az nyálas volt.
Egyébként mennyibe került? Nekem 1400 forintba, egészen csodálkoztam, múlt dec.ben egy sokkal drágább tesztet vettünk és nem is mutatott eredményt. De az nyálas volt.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.29., 20:55Ja-ja. Nekem kettő negatív tesztem van már és nem tudom, mikor voltam ilyen beteg. Talán 18 éve, amikor influenzás voltam. (Én nem szoktam influenzás lenni. Persze ez még változhat.)
A gyerek persze 1 perc alatt összerakta mindkétszer a tesztet, nekem sztem 2-3 óra lett volna, úh. az 50 perc igazán semmi...
Ja-ja. Nekem kettő negatív tesztem van már és nem tudom, mikor voltam ilyen beteg. Talán 18 éve, amikor influenzás voltam. (Én nem szoktam influenzás lenni. Persze ez még változhat.)
A gyerek persze 1 perc alatt összerakta mindkétszer a tesztet, nekem sztem 2-3 óra lett volna, úh. az 50 perc igazán semmi...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.29., 20:45Nem tudok autót vezetni, de már álmodtam párszor, hogy vezetek. Szimulátorban könnyebb, VR-ben még élvezetes is. Csak megfájdul a fejem, mert lusta vagyok elmenni a teszkóba egy feles közellátós szemcsit venni.
Nem tudok autót vezetni, de már álmodtam párszor, hogy vezetek. Szimulátorban könnyebb, VR-ben még élvezetes is. Csak megfájdul a fejem, mert lusta vagyok elmenni a teszkóba egy feles közellátós szemcsit venni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.29., 19:28Lekűttem a mámmát covid-tesztért, 50 percet kínlódtam, mire összeraktam. Ehhez képest a hi!-ig orrtúrás semmi. Na, mondok, ha nem mutat semmit, kidobtuk a pénztet... És láss csudát, kicsit kacskaringósan, bőven negatív!
Lekűttem a mámmát covid-tesztért, 50 percet kínlódtam, mire összeraktam. Ehhez képest a hi!-ig orrtúrás semmi. Na, mondok, ha nem mutat semmit, kidobtuk a pénztet... És láss csudát, kicsit kacskaringósan, bőven negatív!
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.29., 06:20Az első vizsgámon nagyon csúfosan megbuktam. Jó, nem tanított meg az oktatóm vezetni... Akkor úgy volt, hogy először ki kellett menni a rutinpályára, ott parkolni, aztán ha az oké volt, akkor lehetett menni a forgalomba. A rutinpályához egy olyan kereszteződésen kellett átkelni, hogy balról el kellett engedni az autókat (dupla sáv persze, mert miért ne), aztán egy nagyon keskeny járdasziget mellett állva el kellett engedni a jobbról jövő autókat is (dupla sáv). Hát nekem még ehhez a kereszteződéshez sem sikerült eljutni. Ezek után egy hónapig a szüleim felváltva tanítottak, mentem a második vizsgára. Közben az oktatómnak új autója lett, amiben még soha nem ültem. Rögtön azzal kezdődött a vizsga, hogy vmit be kellett állítanom, amit még soha nem állítottam be sehol. (Nem a tükör, nem az ülés, vmi más, nem emlékszem.) Leizzadtam, mert tudtam, hogy ha nem állítom be, akkor második vizsga is bukás, még mielőtt elindultunk volna. Valahogy megoldottam. Nem tudom, hogy sikerült. Elindultunk, mentünk egy nagyon keveset, mondja a vizsgabiztos, hogy kanyarodjak jobbra (már gyak.lag mentünk vissza a kiindulási ponthoz). Megkérdi: Hányasban vette be a kanyart? Mondom: 2-esben. Kérdi: Visszakapcsolt? Mondom: Természetesen. Mondja: Oké, akkor gyerünk tovább. Fél perc múlva ott voltunk a kiindulási helyen. Azt mondja: Parkoljon le. Leparkoltam (a létező legkönnyebb parkolási helyzetbe kellett, egyenesen előre, ferdén besorolni a már parkoló autók mellé.) Leállítom a motort. Azt mondja: Rendben, gratulálok.
Hát elég más volt a két vizsga. :))
Az első vizsgámon nagyon csúfosan megbuktam. Jó, nem tanított meg az oktatóm vezetni... Akkor úgy volt, hogy először ki kellett menni a rutinpályára, ott parkolni, aztán ha az oké volt, akkor lehetett menni a forgalomba. A rutinpályához egy olyan kereszteződésen kellett átkelni, hogy balról el kellett engedni az autókat (dupla sáv persze, mert miért ne), aztán egy nagyon keskeny járdasziget mellett állva el kellett engedni a jobbról jövő autókat is (dupla sáv). Hát nekem még ehhez a kereszteződéshez sem sikerült eljutni. Ezek után egy hónapig a szüleim felváltva tanítottak, mentem a második vizsgára. Közben az oktatómnak új autója lett, amiben még soha nem ültem. Rögtön azzal kezdődött a vizsga, hogy vmit be kellett állítanom, amit még soha nem állítottam be sehol. (Nem a tükör, nem az ülés, vmi más, nem emlékszem.) Leizzadtam, mert tudtam, hogy ha nem állítom be, akkor második vizsga is bukás, még mielőtt elindultunk volna. Valahogy megoldottam. Nem tudom, hogy sikerült. Elindultunk, mentünk egy nagyon keveset, mondja a vizsgabiztos, hogy kanyarodjak jobbra (már gyak.lag mentünk vissza a kiindulási ponthoz). Megkérdi: Hányasban vette be a kanyart? Mondom: 2-esben. Kérdi: Visszakapcsolt? Mondom: Természetesen. Mondja: Oké, akkor gyerünk tovább. Fél perc múlva ott voltunk a kiindulási helyen. Azt mondja: Parkoljon le. Leparkoltam (a létező legkönnyebb parkolási helyzetbe kellett, egyenesen előre, ferdén besorolni a már parkoló autók mellé.) Leállítom a motort. Azt mondja: Rendben, gratulálok.
Hát elég más volt a két vizsga. :))
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.29., 06:103.- Tanuló: Most azt nem értem, ha be akarok tolatni egy parkolóba, azt miért nem lehet egyesben, mikor úgy sokkal könnyebb lenne!
4.- Az utca elején 30-as övezet (jobbkéz-szabály) és egy megállni tilos tábla. Az első útkereszteződéshez érve, jobbról jön egy gépkocsi, tanuló rálép a gázra, én erre befékezek.
Oktató: Jobbkéz-szabály van, el kellene engednünk a jobbról jövőt!
Tanuló: Hogy engedjem el, ha ott volt a Megállni Tilos tábla? Nem állhatok meg!
Oktató: Az nem vonatkozik az elsőbbségadásra.
Tanuló: Na most már tényleg nem értem ezt a k..va KRESZ-t!7.- Gyalogos-átkelőnél áll egy gyalogos. Nem engedjük el.
Oktató: Ezt a gyalogost át kellett volna engedni!
Tanuló: Most akkor tolassak vissza?9.- Tanuló: Ha zöld lesz, mi is elinduljunk?
Oktató: Dehogyis, várjuk meg, hátha van még egy negyedik szín is.
3.- Tanuló: Most azt nem értem, ha be akarok tolatni egy parkolóba, azt miért nem lehet egyesben, mikor úgy sokkal könnyebb lenne!
4.- Az utca elején 30-as övezet (jobbkéz-szabály) és egy megállni tilos tábla. Az első útkereszteződéshez érve, jobbról jön egy gépkocsi, tanuló rálép a gázra, én erre befékezek.
Oktató: Jobbkéz-szabály van, el kellene engednünk a jobbról jövőt!
Tanuló: Hogy engedjem el, ha ott volt a Megállni Tilos tábla? Nem állhatok meg!
Oktató: Az nem vonatkozik az elsőbbségadásra.
Tanuló: Na most már tényleg nem értem ezt a k..va KRESZ-t!
7.- Gyalogos-átkelőnél áll egy gyalogos. Nem engedjük el.
Oktató: Ezt a gyalogost át kellett volna engedni!
Tanuló: Most akkor tolassak vissza?
9.- Tanuló: Ha zöld lesz, mi is elinduljunk?
Oktató: Dehogyis, várjuk meg, hátha van még egy negyedik szín is.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.28., 21:49Hát ezen szétröhögtem magam.
https://www.vezess.hu/vezetunk/2020/09/17/tanulovezetok-aranykopesei/
Hát ezen szétröhögtem magam.
https://www.vezess.hu/vezetunk/2020/09/17/tanulovezetok-aranykopesei/
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.28., 18:28Holnap megyek az endorkrinolinhoz. 14. 🙁 Nem kevés a gyógyszer, hanem sok. És most majd másik fajtát fogok kapni, úgy tudom.
Holnap megyek az endorkrinolinhoz. 14. 🙁 Nem kevés a gyógyszer, hanem sok. És most majd másik fajtát fogok kapni, úgy tudom.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.28., 05:17Meglett a TSH eredményem. Faszán átcsapott a felülműködés alulműködésbe. De nagyon... Várom, hogy fél 9-9 legyen, hogy felhívhassam a barátnőm anyukáját, aki orvos és elmondhassam neki az eredményt. (Augusztusban kimaradt egy vérvétel {havonta kellett volna-kellene} és szept.ben nem tudtam menni endokrinológushoz, mert lemondták az időpontom.) Érthető már, hogy miért vagyok ilyen kib.szott sz.rul.
Meglett a TSH eredményem. Faszán átcsapott a felülműködés alulműködésbe. De nagyon... Várom, hogy fél 9-9 legyen, hogy felhívhassam a barátnőm anyukáját, aki orvos és elmondhassam neki az eredményt. (Augusztusban kimaradt egy vérvétel {havonta kellett volna-kellene} és szept.ben nem tudtam menni endokrinológushoz, mert lemondták az időpontom.) Érthető már, hogy miért vagyok ilyen kib.szott sz.rul.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.28., 05:14Végülis ez nem rossz hír, hiszen te pont attól szoktál parázni, hogy mi lesz veled nélküle...
Végülis ez nem rossz hír, hiszen te pont attól szoktál parázni, hogy mi lesz veled nélküle...
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.27., 21:12Na de megállapítottuk, hogy kovidos vagy meg mámmá is, nem?
Én most már biztos vagyok abban, hogy kovidos voltam. Még mindig k.rva sz.rul vagyok. (Látjátok feleim, kipontoztam a csúnya szavakat.) Felváltva fáj a torkom, a gyomrom, folyt az orrom, most már csak folyton fújni kell, stb. stb. stb. stb. stb. stb.
Na de megállapítottuk, hogy kovidos vagy meg mámmá is, nem?
Én most már biztos vagyok abban, hogy kovidos voltam. Még mindig k.rva sz.rul vagyok. (Látjátok feleim, kipontoztam a csúnya szavakat.) Felváltva fáj a torkom, a gyomrom, folyt az orrom, most már csak folyton fújni kell, stb. stb. stb. stb. stb. stb.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.27., 20:58Jaj, tényleg. Bakker. Elfelejtettem. Hát naná, mert a lítiumtól akkor meg gondolom alulműködött a pajzsmirigyem és volt rajtam vagy 17 kiló felesleg. Vagy 15. De teljesen magától lement tavaly nyár végén-ősz elején. Ill. hát nem magától, hanem a pajzsmirigy alulműködés átcsapott felülműködésbe. Hatásos fogyókúra. Csak kicsit egészségtelen.
Jaj, tényleg. Bakker. Elfelejtettem. Hát naná, mert a lítiumtól akkor meg gondolom alulműködött a pajzsmirigyem és volt rajtam vagy 17 kiló felesleg. Vagy 15. De teljesen magától lement tavaly nyár végén-ősz elején. Ill. hát nem magától, hanem a pajzsmirigy alulműködés átcsapott felülműködésbe. Hatásos fogyókúra. Csak kicsit egészségtelen.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.27., 19:24Ah, a semleges téma. Mámmá szerint híztam, én is úgy érzem, a mérleg szerint –1 kg. Hasvízkór, hasnyálmirigy-gyula, zsírmáj, püffedés???
Ah, a semleges téma. Mámmá szerint híztam, én is úgy érzem, a mérleg szerint –1 kg. Hasvízkór, hasnyálmirigy-gyula, zsírmáj, püffedés???