Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.10.08., 14:25Szokásos havi puffadás,hasfájás,hányinger.
Elmúlhatna ez a változókor,pedig most kezdődik talán.
Majd megvizsgálnak ,vagy nem....
Szokásos havi puffadás,hasfájás,hányinger.
Elmúlhatna ez a változókor,pedig most kezdődik talán.
Majd megvizsgálnak ,vagy nem....
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.10.07., 19:58Sok ilyen van...
Vannak a nyugtatók (pl. nyugtató típusú benzók), vannak az altatók, amik kétfélék lehetnek: non-benzó és benzó { https://stresszdoktor.hu/altatok-benzok-es-z-szerek.html } és lehet antidepinek is altató hatása... Nem beszélve az antipszichotikumokról, amiknek "széles spektrumú nyugtató" volt az első neve.
Sok ilyen van...
Vannak a nyugtatók (pl. nyugtató típusú benzók), vannak az altatók, amik kétfélék lehetnek: non-benzó és benzó { https://stresszdoktor.hu/altatok-benzok-es-z-szerek.html } és lehet antidepinek is altató hatása... Nem beszélve az antipszichotikumokról, amiknek "széles spektrumú nyugtató" volt az első neve.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.10.07., 19:57Volt most egy hosszabb időszakom, amikor biztos voltam benne, hogy a problémámat a pajzsmirigy okozza. Mert minden tünet stimmel, fogyás, hízás, stb. De.voltam ultrahangon: a pazsmirigyem tökéletes. A vérkép még később lesz, de most már úgy látom, nem a pazsmirigy, hanem az, ami. Nem tudom, melyik a jobb.
Volt most egy hosszabb időszakom, amikor biztos voltam benne, hogy a problémámat a pajzsmirigy okozza. Mert minden tünet stimmel, fogyás, hízás, stb. De.voltam ultrahangon: a pazsmirigyem tökéletes. A vérkép még később lesz, de most már úgy látom, nem a pazsmirigy, hanem az, ami. Nem tudom, melyik a jobb.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.07., 19:42Nem biztos, hogy benzoizé. Most nem tudom a gyógyszer neveket. Altatónak vagy minek használják, lórúgás jellegű. Eh.
Nem biztos, hogy benzoizé. Most nem tudom a gyógyszer neveket. Altatónak vagy minek használják, lórúgás jellegű. Eh.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.10.07., 19:37Imádom a Family Guy-t. 🙂
Egyébként benzodiazepin nélkül én olyan szinten szorongok, hogy elviselhetetlen. Másfél évig nem szedtem, fuh, borzasztó volt. És engem speciel egyáltalán nem szedál.
Imádom a Family Guy-t. 🙂
Egyébként benzodiazepin nélkül én olyan szinten szorongok, hogy elviselhetetlen. Másfél évig nem szedtem, fuh, borzasztó volt. És engem speciel egyáltalán nem szedál.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.10.07., 19:14Vannak napok, amik a pihenésre vannak. Nekem egyébként sikerült leszoknom teljesen a Frontinról. Már másfél hónapja. Sokkal jobb így.
Vannak napok, amik a pihenésre vannak. Nekem egyébként sikerült leszoknom teljesen a Frontinról. Már másfél hónapja. Sokkal jobb így.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.07., 19:10És igen, sikerült fél4kor magamhoz térnem. Ilyen lehet az, amikor valaki olyan benzoizét szed, és nem tud felébredni, mert mintha valami nyúlós ragacs lenne az agya helyén.
A mai napom kuka. Ettem, aztán Andor-t meg family guy-t néztem a disney +on.
És igen, sikerült fél4kor magamhoz térnem. Ilyen lehet az, amikor valaki olyan benzoizét szed, és nem tud felébredni, mert mintha valami nyúlós ragacs lenne az agya helyén.
A mai napom kuka. Ettem, aztán Andor-t meg family guy-t néztem a disney +on.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.10.07., 15:21Én is ebben bízom, de akkor már UFO nők raboljanak el :-).
Én is ebben bízom, de akkor már UFO nők raboljanak el :-).
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.10.07., 13:45Ha nem teljesen egyértelmű, a fény a felső lakásból jön. 🙂 Mármint a bal oldali képen az élesebb fény a konyhából, a kevésbé éles a felső lakásból.
Ha nem teljesen egyértelmű, a fény a felső lakásból jön. 🙂 Mármint a bal oldali képen az élesebb fény a konyhából, a kevésbé éles a felső lakásból.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.10.07., 06:58Ma kellene bringázni, jó időt írnak. Fel a pilisbe, hátha elrabolnak az ufók. De az unalmas út is jó, leányfalura.
Ma kellene bringázni, jó időt írnak. Fel a pilisbe, hátha elrabolnak az ufók. De az unalmas út is jó, leányfalura.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.10.07., 06:25Én jól, csak az aggaszt, hogy ma jönnek a szerelők és szét fogják verni a konyhámat egy ponton (ahol évekkel ezelőtt beáztam). Nyilván a cél nem a szétverés, hanem a javítás és helyreállítás...
Kassák: Romboljatok, hogy... (artpool.hu)
Kassák Lajos:
Romboljatok hogy építhessetek
És építsetek hogy győzhessetek
Én jól, csak az aggaszt, hogy ma jönnek a szerelők és szét fogják verni a konyhámat egy ponton (ahol évekkel ezelőtt beáztam). Nyilván a cél nem a szétverés, hanem a javítás és helyreállítás...
Kassák: Romboljatok, hogy... (artpool.hu)
Kassák Lajos:
Romboljatok hogy építhessetek
És építsetek hogy győzhessetek
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.10.07., 06:19Na bakker, erre válaszoltam tegnap mobilkáról és nem jelent meg...
Szóval nekem asszem csináltak már. De nem tudom, hogy mikor és miért.
Agorafóbiásként meg CT-be és MRI-be akkor fekszem bele, ha nem vagyok magamnál. De akkor nem fekszem, hanem fektetnek. (Az agorafóbia és a klausztrofóbia együtt járnak sztem kábé mindig, bár rendszertanilag a klausztrofóbia az agorafóbia "alá" van besorolva.)
Na bakker, erre válaszoltam tegnap mobilkáról és nem jelent meg...
Szóval nekem asszem csináltak már. De nem tudom, hogy mikor és miért.
Agorafóbiásként meg CT-be és MRI-be akkor fekszem bele, ha nem vagyok magamnál. De akkor nem fekszem, hanem fektetnek. (Az agorafóbia és a klausztrofóbia együtt járnak sztem kábé mindig, bár rendszertanilag a klausztrofóbia az agorafóbia "alá" van besorolva.)
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.10.06., 23:23Szegény gyomrod, azért valami meleget érdemes enni kétnaponta, ha mást nem, hát ilyen por/zacskós levest, vagy konzerv akármilyen meleg ételt, amit melegíteni kell.
A rendszeres fájdalomcsillapító-szedés meg nem jó, de itt mindenki függ valamitől, így elnézzük, de négy keksznél több dolgot is kell enni gyógyszerre.
Szegény gyomrod, azért valami meleget érdemes enni kétnaponta, ha mást nem, hát ilyen por/zacskós levest, vagy konzerv akármilyen meleg ételt, amit melegíteni kell.
A rendszeres fájdalomcsillapító-szedés meg nem jó, de itt mindenki függ valamitől, így elnézzük, de négy keksznél több dolgot is kell enni gyógyszerre.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.10.06., 22:49Nem, de felvetettem dokinak, és ő azt mondta, nem ajánlja.
Én megbízom benne, mert miatta nem voltam bentfekvő beteg átrián 2009 óta.
Nem, de felvetettem dokinak, és ő azt mondta, nem ajánlja.
Én megbízom benne, mert miatta nem voltam bentfekvő beteg átrián 2009 óta.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.10.06., 22:07Nekem pánik, depi, magas vérnyomás van szinte mindig egy szinten, mert egyik antidepi sem használ nagyon rossz mellékhatások nélkül, valamelyikektől ingerült leszek, másoktól bevizelek, harmadik székrekedés, negyedik kóros májenzim-szint emelkedés, ötödik önkéntelen merevedés. Kösssz... nem.
Am legtöbb más gyógyszer sem használ nekem, csak Rivotril, Latrigil, Tiapridal meg kvetiapin - de csak legkisebb mennyiségben utóbbi, vagy bevizelés van éjjel.
Nekem pánik, depi, magas vérnyomás van szinte mindig egy szinten, mert egyik antidepi sem használ nagyon rossz mellékhatások nélkül, valamelyikektől ingerült leszek, másoktól bevizelek, harmadik székrekedés, negyedik kóros májenzim-szint emelkedés, ötödik önkéntelen merevedés. Kösssz... nem.
Am legtöbb más gyógyszer sem használ nekem, csak Rivotril, Latrigil, Tiapridal meg kvetiapin - de csak legkisebb mennyiségben utóbbi, vagy bevizelés van éjjel.
Idézet tőle: Bogi ekkor: 2022.10.06., 20:22Na századjára csak sikerül úgy kiírni hogy ott is marad.Szóval story timee.Kb 2 napja szabadultam ki arról a helyről.2 teljes hetet voltam bent.Nem mondom hogy szörnyű volt,de egy perccel tovább se bírtam volna ottmaradni.Állítottak másik gyógyszert a rivo mellé,Explemedet.Volt egy este ami katasztrófa volt.Felpörögtem és közbe dühös voltam.Szerintem tudjátok hogy végeztem.Ez picit megérintett amúgy,szerintem nem tették jogosan..Na mindegy.Most amúgy nyílván nem minden csodás.Helyem nem találom és itthon is változtak a dolgok.Aztán beközlik hogy amint betöltöm a 18-at mehetek megint gyógyszert állítattni.Nem értem még mindig ezt amúgy de mindegy.Havonta pszichiátriára járni..szép
Soha többet inkább:(
Na századjára csak sikerül úgy kiírni hogy ott is marad.Szóval story timee.Kb 2 napja szabadultam ki arról a helyről.2 teljes hetet voltam bent.Nem mondom hogy szörnyű volt,de egy perccel tovább se bírtam volna ottmaradni.Állítottak másik gyógyszert a rivo mellé,Explemedet.Volt egy este ami katasztrófa volt.Felpörögtem és közbe dühös voltam.Szerintem tudjátok hogy végeztem.Ez picit megérintett amúgy,szerintem nem tették jogosan..Na mindegy.Most amúgy nyílván nem minden csodás.Helyem nem találom és itthon is változtak a dolgok.Aztán beközlik hogy amint betöltöm a 18-at mehetek megint gyógyszert állítattni.Nem értem még mindig ezt amúgy de mindegy.Havonta pszichiátriára járni..szép
Soha többet inkább:(
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.10.06., 20:08Amit ajánlott Elija, a Protexint. 10 db 2000-vmennyi... Mámmá fizette. De ezek közül egyik sem occsó.
Amit ajánlott Elija, a Protexint. 10 db 2000-vmennyi... Mámmá fizette. De ezek közül egyik sem occsó.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.10.06., 20:05Én jelentkeztem...
Csak én vagyok depis? :))) Vagy senkinek nem kell okosóra? Mondjuk nekem annyira nem kell, de ilyen kutatásban részt venni szerintem jó dolog lehet. Meg ez a K.-F. M. egy nagyon szimpatikus ember, sok videóját láttam.
Én jelentkeztem...
Csak én vagyok depis? :))) Vagy senkinek nem kell okosóra? Mondjuk nekem annyira nem kell, de ilyen kutatásban részt venni szerintem jó dolog lehet. Meg ez a K.-F. M. egy nagyon szimpatikus ember, sok videóját láttam.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.10.06., 20:03Ja jó. Akkor jól értettem. Na és melyiket vetted? És mennyiért? :)) Gondolom egy vagyon volt.
Ja jó. Akkor jól értettem. Na és melyiket vetted? És mennyiért? :)) Gondolom egy vagyon volt.
Idézet tőle: Ex Nihilo ekkor: 2022.10.06., 18:10Sziasztok,
Ha mobilról nem lehet használi a fórumokat, arra mi a megoldás? Tudja valaki? Köszi.
Sziasztok,
Ha mobilról nem lehet használi a fórumokat, arra mi a megoldás? Tudja valaki? Köszi.