Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 12 / 569Következő

Valaki tudja esetleg, hogy hogyan lehet fb videót megosztani itt?

Sajnálom. 🙁

Szokásos havi puffadás,hasfájás,hányinger.

Elmúlhatna ez a változókor,pedig most kezdődik talán.

Majd megvizsgálnak ,vagy nem....

Még mindig gyógyulóban a nem-kovid kovidból... 2 hete.

És te?

Szia. Röviden: xarul.

Ki hogy van lányok fiúk?

😀 Nem fogászati!

Hát ez egy fogas kérdés...

Szerintetek az alkoholmérgezésben elpatkolás természetes halálnak számít?

Sok ilyen van...

Vannak a nyugtatók (pl. nyugtató típusú benzók), vannak az altatók, amik kétfélék lehetnek: non-benzó és benzó { https://stresszdoktor.hu/altatok-benzok-es-z-szerek.html } és lehet antidepinek is altató hatása... Nem beszélve az antipszichotikumokról, amiknek "széles spektrumú nyugtató" volt az első neve. 

Volt most egy hosszabb időszakom, amikor biztos voltam benne, hogy a problémámat a pajzsmirigy okozza. Mert minden tünet stimmel, fogyás, hízás, stb. De.voltam ultrahangon: a pazsmirigyem tökéletes. A vérkép még később lesz, de most már úgy látom, nem a pazsmirigy, hanem az, ami. Nem tudom, melyik a jobb.

Nem biztos, hogy benzoizé. Most nem tudom a gyógyszer neveket. Altatónak vagy minek használják, lórúgás jellegű. Eh.

Imádom a Family Guy-t. 🙂

Egyébként benzodiazepin nélkül én olyan szinten szorongok, hogy elviselhetetlen. Másfél évig nem szedtem, fuh, borzasztó volt. És engem speciel egyáltalán nem szedál.

Soha nem vagyok kipihent, mindig van valamilyen szintű álmosság érzésem.

Vannak napok, amik a pihenésre vannak. Nekem egyébként sikerült leszoknom teljesen a Frontinról. Már másfél hónapja. Sokkal jobb így.

És igen, sikerült fél4kor magamhoz térnem. Ilyen lehet az, amikor valaki olyan benzoizét szed, és nem tud felébredni, mert mintha valami nyúlós ragacs lenne az agya helyén.

A mai napom kuka. Ettem, aztán Andor-t meg family guy-t néztem a disney +on.

Köszi, én is. 🙂

Idézet tőle: Roxy.

Felülről beáztunk. 2 év után ma végre helyrehozták.

Remélem jó lesz 🙂

Remélem jó lesz 🙂

Én is ebben bízom, de akkor már UFO nők raboljanak el :-).

Ha nem teljesen egyértelmű, a fény a felső lakásból jön. 🙂 Mármint a bal oldali képen az élesebb fény a konyhából, a kevésbé éles a felső lakásból.

Szerintem elég jópofák. 🙂

Mexikói lépcső:

Sivatagi rókakölyök:

Képet képtelenség feltölteni, úh. egy link:

https://kepkuldes.com/album/eiB77

Jajjj!

Ez  hogy sikerült ? 🙁

Egyébként telóról ctrl c-t és ctrl v-t hogyan kell nyomni?

Képet képtelenség feltölteni, úh. egy link:

https://kepkuldes.com/album/eiB77

Ma kellene bringázni, jó időt írnak. Fel a pilisbe, hátha elrabolnak az ufók. De az unalmas út is jó, leányfalura.

Én jól, csak az aggaszt, hogy ma jönnek a szerelők és szét fogják verni a konyhámat egy ponton (ahol évekkel ezelőtt beáztam). Nyilván a cél nem a szétverés, hanem a javítás és helyreállítás...  

Kassák: Romboljatok, hogy... (artpool.hu)

Kassák Lajos:

Romboljatok hogy építhessetek

És építsetek hogy győzhessetek

Na bakker, erre válaszoltam tegnap mobilkáról és nem jelent meg... 

Szóval nekem asszem csináltak már. De nem tudom, hogy mikor és miért.

Agorafóbiásként meg CT-be és MRI-be akkor fekszem bele, ha nem vagyok magamnál. De akkor nem fekszem, hanem fektetnek. (Az agorafóbia és a klausztrofóbia együtt járnak sztem kábé mindig, bár rendszertanilag a klausztrofóbia az agorafóbia "alá" van besorolva.)

Ki hogy van lányok,fiúk?

Szegény gyomrod, azért valami meleget érdemes enni kétnaponta, ha mást nem, hát ilyen por/zacskós levest, vagy konzerv akármilyen meleg ételt, amit melegíteni kell.

A rendszeres fájdalomcsillapító-szedés meg nem jó, de itt mindenki függ valamitől, így elnézzük, de négy keksznél több dolgot is kell enni gyógyszerre.

Nem, de felvetettem dokinak, és ő azt mondta, nem ajánlja.

Én megbízom benne, mert miatta nem voltam bentfekvő beteg átrián 2009 óta.

Te nem próbáltad a Brintellixet? (A többit ua. szedem.)

Nekem pánik, depi, magas vérnyomás van szinte mindig egy szinten, mert egyik antidepi sem használ nagyon rossz mellékhatások nélkül, valamelyikektől ingerült leszek, másoktól bevizelek, harmadik székrekedés, negyedik kóros májenzim-szint emelkedés, ötödik önkéntelen merevedés. Kösssz... nem. 

Am legtöbb más gyógyszer sem használ nekem, csak Rivotril, Latrigil, Tiapridal meg kvetiapin - de csak legkisebb mennyiségben utóbbi, vagy bevizelés van éjjel.

Nem! Még a koponya-CT-től is irtózom.

Ugyan már. Csak csináltak neked EEG-t vmikor? Vagy még soha? Nem nagy turkálás az.

Aripiprazol... veh... Na azt én sem szedném szívesen. (Vót má'.) 

Jobbulást!

Muszáj téged "egyenesbe tenni". Aztán, ha stabilizálódsz, már nem eszik olyan forrón.

Na századjára csak sikerül úgy kiírni hogy ott is marad.Szóval story timee.Kb 2 napja szabadultam ki arról a helyről.2 teljes hetet voltam bent.Nem mondom hogy szörnyű volt,de egy perccel tovább se bírtam volna ottmaradni.Állítottak másik gyógyszert a rivo mellé,Explemedet.Volt egy este ami katasztrófa volt.Felpörögtem és közbe dühös voltam.Szerintem tudjátok hogy végeztem.Ez picit megérintett amúgy,szerintem nem tették jogosan..Na mindegy.Most amúgy nyílván nem minden csodás.Helyem nem találom és itthon is változtak a dolgok.Aztán beközlik hogy amint betöltöm a 18-at mehetek megint gyógyszert állítattni.Nem értem még mindig ezt amúgy de mindegy.Havonta pszichiátriára járni..szép

Soha többet inkább:(

EEG? Így is eleget turkálnak az agyamban a gyszerekkel... Még elektromosan is? Na neee...

Amit ajánlott Elija, a Protexint. 10 db 2000-vmennyi... Mámmá fizette. De ezek közül egyik sem occsó.

Én jelentkeztem... 

Csak én vagyok depis? :))) Vagy senkinek nem kell okosóra? Mondjuk nekem annyira nem kell, de ilyen kutatásban részt venni szerintem jó dolog lehet. Meg ez a K.-F. M. egy nagyon szimpatikus ember, sok videóját láttam. 

Ja jó. Akkor jól értettem. Na és melyiket vetted? És mennyiért? :)) Gondolom egy vagyon volt.

Az az antibiotikum. Az volt a kérdés, milyen probiotikumot vegyek hozzá. (Dokinő rám bízta.)

Másik böngésző. Nekem azzal most bejön az oldal mobilról is.

De hát már mondtad, hogy augmentin lesz... Vagy most mit nem értek?

Köcce!

Köszi. Gondolkodtam, melyiket vegyem, na, eldöntetett.

Köszönöm!

Sziasztok,
Ha mobilról nem lehet használi a fórumokat, arra mi a megoldás? Tudja valaki? Köszi.

ElőzőOldal 12 / 569Következő