Introvertáltaknak szóló cikkek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 11:02Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: NárcifiúIdézet tőle: AndrisVedd elő a farkadat, és édesgesd a pofikájához, simizgetve a kisállatot nagyállattá.
Álmodik a nyomor, Nárcifiú?
Ki az a Nárcifiú?
Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: NárcifiúIdézet tőle: AndrisVedd elő a farkadat, és édesgesd a pofikájához, simizgetve a kisállatot nagyállattá.
Ki az a Nárcifiú?
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.09.08., 06:42Idézet tőle: NárcifiúIdézet tőle: AndrisVedd elő a farkadat, és édesgesd a pofikájához, simizgetve a kisállatot nagyállattá.
Idézet tőle: NárcifiúIdézet tőle: AndrisVedd elő a farkadat, és édesgesd a pofikájához, simizgetve a kisállatot nagyállattá.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.09.08., 06:13Idézet tőle: NemadomfelSzia Andris! Jó cikkeket, írsz. Van gy, amiben magamba ismertem.A gyorsulási versenyző.Olyan mintha rólam írtad volna.Sajnos már más örömöm, nem nagyon várnak,csak a sebbesség, és ezzel járó adrenalin.
Köszi Hogyne várnának örömök! Fogom én ezt bővíteni, készül a honlap is. Ahol sokkal részletesebb segítségek is lesznek.
Idézet tőle: NemadomfelSzia Andris! Jó cikkeket, írsz. Van gy, amiben magamba ismertem.A gyorsulási versenyző.Olyan mintha rólam írtad volna.Sajnos már más örömöm, nem nagyon várnak,csak a sebbesség, és ezzel járó adrenalin.
Köszi Hogyne várnának örömök! Fogom én ezt bővíteni, készül a honlap is. Ahol sokkal részletesebb segítségek is lesznek.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.09.08., 06:11Idézet tőle: NárcifiúIdézet tőle: AndrisVedd elő a farkadat, és édesgesd a pofikájához, simizgetve a kisállatot nagyállattá.
Nárcifiú, neked ez a kedves kutya avatar, nem illik a benne élő gonoszhoz 😀
Idézet tőle: NárcifiúIdézet tőle: AndrisVedd elő a farkadat, és édesgesd a pofikájához, simizgetve a kisállatot nagyállattá.
Nárcifiú, neked ez a kedves kutya avatar, nem illik a benne élő gonoszhoz 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.09.07., 20:37Szia Andris! Jó cikkeket, írsz. Van gy, amiben magamba ismertem.A gyorsulási versenyző.Olyan mintha rólam írtad volna.Sajnos már más örömöm, nem nagyon várnak,csak a sebbesség, és ezzel járó adrenalin.
Szia Andris! Jó cikkeket, írsz. Van gy, amiben magamba ismertem.A gyorsulási versenyző.Olyan mintha rólam írtad volna.Sajnos már más örömöm, nem nagyon várnak,csak a sebbesség, és ezzel járó adrenalin.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.07., 16:11Idézet tőle: AndrisVedd elő a farkadat, és édesgesd a pofikájához, simizgetve a kisállatot nagyállattá.
Idézet tőle: Andris
Vedd elő a farkadat, és édesgesd a pofikájához, simizgetve a kisállatot nagyállattá.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.09.03., 06:37Hát az nem túl jó, mert pont az lenne a lényege, hogy kommentelnek, vagy segítséget kérnek
Nyers vagyok kicsit, vagy durván fogalmazok néha?
Hát az nem túl jó, mert pont az lenne a lényege, hogy kommentelnek, vagy segítséget kérnek
Nyers vagyok kicsit, vagy durván fogalmazok néha?
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.08.14., 20:34Olvassák azt, látom én a katintások számát. Ha meg kirakja az index, akkor jó sokan 🙂 csakhát nem kommentálnak.
Olvassák azt, látom én a katintások számát. Ha meg kirakja az index, akkor jó sokan 🙂 csakhát nem kommentálnak.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.08.14., 13:48Idézet tőle: holdfénySzia Andris!
Elolvastam 🙂
Hátrány az introvertráltság?-ban a nehezebb kérdés előtt hogy helyett hegy van sehogy sem értettem mire rájöttem miért.:-)
Köszönöm szépen Neked.:-)
Szia Holdfény!
Én meg itt nem értem mire akarsz célozni 🙂 valamit rosszúl írtam és nem lehet érteni?
Puszi ölelés puszi!
Idézet tőle: holdfénySzia Andris!
Elolvastam 🙂
Hátrány az introvertráltság?-ban a nehezebb kérdés előtt hogy helyett hegy van sehogy sem értettem mire rájöttem miért.:-)
Köszönöm szépen Neked.:-)
Szia Holdfény!
Én meg itt nem értem mire akarsz célozni 🙂 valamit rosszúl írtam és nem lehet érteni?
Puszi ölelés puszi!
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.08.05., 18:22Igen persze, azt azt jelenti, hogy át fogom nézni és azt mondom magamban: te intró, ambi vagy extró vagy. De neked ezt nem árulhatom el, mivel nincs hogy elmondjam: P
Többen is kitöltötték utólag, honnan tudjam te melyik voltál? 🙂
Amúgy mi a gond az emailel? Túl sok fölösleges email kapsz és nem akarsz mégtöbbet?
Igen persze, azt azt jelenti, hogy át fogom nézni és azt mondom magamban: te intró, ambi vagy extró vagy. De neked ezt nem árulhatom el, mivel nincs hogy elmondjam: P
Többen is kitöltötték utólag, honnan tudjam te melyik voltál? 🙂
Amúgy mi a gond az emailel? Túl sok fölösleges email kapsz és nem akarsz mégtöbbet?
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.26., 19:40Nem írtam még, és van is erről pár ötletem, csak nem tudtam hogy érdekli az embereket
Na ez lesz akkor következő, és szuper kreativitás fejlesztő gyakorlatokat is rakok közé!
Nem írtam még, és van is erről pár ötletem, csak nem tudtam hogy érdekli az embereket
Na ez lesz akkor következő, és szuper kreativitás fejlesztő gyakorlatokat is rakok közé!
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.20., 18:06Betti a 21 éves lány mesél nekünk, ő hogyan éli meg az introvertáltságot
Betti a 21 éves lány mesél nekünk, ő hogyan éli meg az introvertáltságot
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.17., 14:14Nem volt direkt, csak nem jelezte ki a helyesírás ellenőrző, sőt neki így a jó: P Na de javítottam.
Nem volt direkt, csak nem jelezte ki a helyesírás ellenőrző, sőt neki így a jó: P Na de javítottam.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.16., 19:30Nekem csak egy két izület meg izom.
Hát de csak kéne valami jó táplálkozást öszedobni nem? Ami nem károsítja a gyomrot, hanem épp regenerálja. Ok hogy nincs étvágyad, de rosszabb érzés megenni valamit mikor nem kívánod, mint egy óra fájdalom? El kell dönteni.
Na de nem akartalk én streszelni, ilyenkor inkább lazítani kell, valami jó film program stb.
Nekem csak egy két izület meg izom.
Hát de csak kéne valami jó táplálkozást öszedobni nem? Ami nem károsítja a gyomrot, hanem épp regenerálja. Ok hogy nincs étvágyad, de rosszabb érzés megenni valamit mikor nem kívánod, mint egy óra fájdalom? El kell dönteni.
Na de nem akartalk én streszelni, ilyenkor inkább lazítani kell, valami jó film program stb.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.16., 19:08Van új írás a blogon, majd holnap teszed ide is, mert ki akarok próálni valamit.
Álmokról meg annyi az írásom, hogy rendkívül sok régi emlék, napi esemény, személyisgétípus, de talán még az emlékezési képességek is befolyásolják. Így nem igazán lehet rájuk számítani, és várni hogy megmondják a frankót nekünk.
Persze ha van valami nagyon sokszor visszatérő rémálom azzal kell foglalkozni, de azzal is inkább úgy, hogy mitől ennyire fontos esemény ez az életünkben, hogy még álomban is megjelenik stb.
A cél inkább az legyen hogy teljesen ébren, tudjuk mit akarunk és tudjuk mit kell tenni érte 🙂
Fáj még a gyomrod?
Van új írás a blogon, majd holnap teszed ide is, mert ki akarok próálni valamit.
Álmokról meg annyi az írásom, hogy rendkívül sok régi emlék, napi esemény, személyisgétípus, de talán még az emlékezési képességek is befolyásolják. Így nem igazán lehet rájuk számítani, és várni hogy megmondják a frankót nekünk.
Persze ha van valami nagyon sokszor visszatérő rémálom azzal kell foglalkozni, de azzal is inkább úgy, hogy mitől ennyire fontos esemény ez az életünkben, hogy még álomban is megjelenik stb.
A cél inkább az legyen hogy teljesen ébren, tudjuk mit akarunk és tudjuk mit kell tenni érte 🙂
Fáj még a gyomrod?
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.11., 12:50Létrehoztam a blog facebook oldalát is. Egyenlőre csak egy lájk van, ha tetszenek az írások, akkor jó lenne ha ti is lájkolnátok 🙂
https://www.facebook.com/Introvert%C3%A1ltak-k%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9ge-308179369524586/?fref=ts
Létrehoztam a blog facebook oldalát is. Egyenlőre csak egy lájk van, ha tetszenek az írások, akkor jó lenne ha ti is lájkolnátok 🙂
https://www.facebook.com/Introvert%C3%A1ltak-k%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9ge-308179369524586/?fref=ts