Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Introvertáltaknak szóló cikkek

ElőzőOldal 2 / 2

Házikuszmacskusz megihletett, ezért írtam egy cikket a pszichológusokról:

Milyen a jó pszichológus?

Alvásparalízist még nem éltem át, szerintem ne fogd fel olyan szörnyen, nekem ha lenne én inkább kísérletezgetnék hogy tudok e tudatosan álmodni, vagy kilépni a tesstemből stb. 🙂

Hát ha te álmatlanságban szenvedsz és a gyomrod is fáj, akkor igazából a tejeskávénál nem nagyon tudok károsabb dolgot. Ettől lehet az étvágytalanság is, mert tápanyag nincs benne, de azért telít.

Amúgy meg jól kell főszerezni. Értsd, egy rántottát el lehet készíteni a sima sóstól indulva, a bazsalikomos paradicsomos juhtúróson át, akár a fahéjas porcukros formában is. És ezt lehet alkalmazni akármilyen ételre. Találd meg te milyen fűszert szeretsz. Van pl aki mindent ketchuppal eszik..

Másik meg mitől kéne éhes legyél? Én sem voltam reggel, de azóta lepakoltam vagy 1.5tonnát, és utána már nagyon is!
Mozogjál, kis kocogás, guggolás, fekvőtámasz stb. Utána meglásd alíg várod hogy egyél.

Áhh sokmindent megéltem én már:P

Itt egy régebbi cikk a támában, nekem ez segített:

Gyomorideg kezelése házilag

Amúgy meg ha bárkinek van téma javaslata szivesen fogadom, és ha tudok akkor írok róla. 
Később szeretnék ilyen tanácsadás félével foglalkozni, és ebben blogban ki tudom próbálni, hogy mennyire is adok jó tanácsokat.

Fájdalomról az a véleményem hogy elősször azt kéne kezelni, és utána fókuszálni a jó alvásra. Illetve, akkor valószínüeg a fájdalom az oka a nehéz elalvásnak is..

Ez kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy kell jól vezetni ittasan. Nem igazán lehet, elősször ki kell józanodni és utána vezetni 🙂

Milyen fájdalomról van szó?

Szia Macskusz!

Hát ilyesmire nincs nekem sem képesítésem, úgyhogy amit mondani fogok azt kezeld fenttartásokkal. 

Ha nem találsz senkit, aki segítene ebben, akkor csak magadra számíthatsz. Ez nem gond, mivel sok gyógyszer hatása függ az egyéni szervezettől. Úgyhogy én azt mondom lassan próbáld, természetesekkel kiváltani a mostani gyógyszereid. De persze ne egyszerre.

Én is próbálkoztam párral, de kb semmi hatása nem volt. Szerintem a valerianak sem lehet sok, de ha te érzed, akkor használd éshagyd el amit a pszihó írt fel.

De az legyen tiszta hogy az alvás egy természetes állapot. Ha próbálgatod amiket leírtam, és kevésbé szorongásos helyzetben kialakul egy esti rutin elalvás előtt, akkor ennek idővel mennie kell szorongásosabb periódusokban is.

Aki írja neked ezeket fel, az nem kezeli a szorongásod? Neki lenne a dolga. 21 században nem abból áll a gyógyítás hogy felír valamit meg meghalgat, hanem hogy a gyógymódok széles tárházát kínála eléd ,míg rá nem jösztök a problémád okára és megszüntetitek. Úgyhogy a legjobb altatód hosszútávon egyjó szakember lenne!

Szia! szorongásos vagyok ebből fakadó álmatlanság. SSRI t szedek, de fél évente van egy egy kemény hónapom, amikor is természetes anyagokat szeretnék szedni az SSRI mellé.

Mint köztudott MAO-i A és B enzim van és az A-t tilos szedni.

Nagyon örülnék, ha fogallkoznál a blogodban azzal, hogy mit szaban és mint nem.

• Kava
  • Mulungu
  • Komló
  • Gaba
  • tyrosine
  • Glicine

Szeretnék végre jól aludni, évekig szedtema  valeriána relaxot a kedélyjavítóm mellé és késöbb olvastam csak, hogy azt nem is lett volna szabad.

Hát ez az, minde szart összeeszek és nem tudom mit szabat. A pszichiáter pedig a természetes cuccokat nem ismeri.

Akkor most kihez fordulhatok???

A könnyű elalvás titka

Előny a hátrányban

Szivesen 🙂

Legújabb cikk:

http://introvertaltak.blog.hu/2016/07/02/szem_orr_ajak_szarassag_kezelese

ElőzőOldal 2 / 2