Ajándék neked
Idézet tőle: Bird45 ekkor: 2017.12.24., 12:15Sziasztok!
Én is Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek, és egészségben bővelkedő Boldog Új Esztendőt is! 🙂
Sziasztok!
Én is Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek, és egészségben bővelkedő Boldog Új Esztendőt is! 🙂
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.12.24., 09:15Legyen békés, kellemes estétek és ünnepetek! Köszönöm a sok ajándékot, nagyon jól esik 🙂
Legyen békés, kellemes estétek és ünnepetek! Köszönöm a sok ajándékot, nagyon jól esik 🙂
Idézet tőle: Evelyn28 ekkor: 2017.12.24., 05:38Gácsi Krisztiánnak, csaklenniakartvalakinek, JesseCusternek és Minden Kedves Búra tagnak szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok.
Gácsi Krisztiánnak, csaklenniakartvalakinek, JesseCusternek és Minden Kedves Búra tagnak szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.24., 04:46Kwinek, ,Gácsi Krisztiánnak, BabarcziEszternek. Kiscsillagnak, Jolánnak, Roxinak,Columbónak, Crazynek, Déliának, Holdfénynek, Parotnak,Rednek, csaklenniakartamvalakinek, Roboman,Windstomnak,Sweet Harmonynak,Kleónak, Heartandsoulnak,lucilyunak, Commander Ceen-ek. Lilla 1331-nek, és azoknak akikkel még nemismerjük írottan sem egymást.
Kívánok szép csendes szorongásmentes békés ünnepet!
Kwinek, ,Gácsi Krisztiánnak, BabarcziEszternek. Kiscsillagnak, Jolánnak, Roxinak,Columbónak, Crazynek, Déliának, Holdfénynek, Parotnak,Rednek, csaklenniakartamvalakinek, Roboman,Windstomnak,Sweet Harmonynak,Kleónak, Heartandsoulnak,lucilyunak, Commander Ceen-ek. Lilla 1331-nek, és azoknak akikkel még nemismerjük írottan sem egymást.
Kívánok szép csendes szorongásmentes békés ünnepet!
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.12.24., 04:23Azt az Oceana számot én is rongyosra hallgattam, amikor megjelent. Én is kívánok boldog karácsonyt mindenkinek, főleg Neked, Krisztián. Itt egy alkoholmentes karácsonyi dal:
Azt az Oceana számot én is rongyosra hallgattam, amikor megjelent. Én is kívánok boldog karácsonyt mindenkinek, főleg Neked, Krisztián. Itt egy alkoholmentes karácsonyi dal:
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.24., 04:11Akkor megragadom az alkalmat:
Köszönet Eszternek, Krisznek és a modiknak a munkájukért.
Abisnak köszönöm a privis levelezést, Roxynak a sok hasznos infót, támogatást. Jolánnak, hogy sokszor meghallgatott. Kleónak es dopaminnak köszönöm a sok vidám hsz-t.
Holdfény egy angyal, köszönöm neki.
Akkor megragadom az alkalmat:
Köszönet Eszternek, Krisznek és a modiknak a munkájukért.
Abisnak köszönöm a privis levelezést, Roxynak a sok hasznos infót, támogatást. Jolánnak, hogy sokszor meghallgatott. Kleónak es dopaminnak köszönöm a sok vidám hsz-t.
Holdfény egy angyal, köszönöm neki.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.12.23., 22:20Sziasztok!
Minden Búra lakónak kívánom!
Úgy teljenek az ünnep napjai,ahogyan az számára a legjobb.
Békés, Boldog Ünnepeket Kívánok !
Krisz ,mivel mi együtt már elég sokat:
Beszélgettünk,vitáztunk,veszekedtünk,bocsánatot kértünk egymástól, röhögtünk , hülyéskedtünk,(na az első grillezésünkről nem is szólva .
Szóval, én ugyanaz a nagyszájú boszorkány maradok ,de azért tudd :
Sziasztok!
Minden Búra lakónak kívánom!
Úgy teljenek az ünnep napjai,ahogyan az számára a legjobb.
Békés, Boldog Ünnepeket Kívánok !
Krisz ,mivel mi együtt már elég sokat:
Beszélgettünk,vitáztunk,veszekedtünk,bocsánatot kértünk egymástól, röhögtünk , hülyéskedtünk,(na az első grillezésünkről nem is szólva .
Szóval, én ugyanaz a nagyszájú boszorkány maradok ,de azért tudd :
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.12.23., 21:01Kacsosz!
Végig szkájpoltunk az elmúlt években sacperkábé több száz órát minimum!
"Mélyen legbelül, tudom sírsz!" -- énekli Oceana Mahlmann
Fogadd szeretettel ezt a dalt, és légy inkább vidám, kacagós, mint legtöbbször!
Köszi mindent! És B.Ú.É.K.!
Kacsosz!
Végig szkájpoltunk az elmúlt években sacperkábé több száz órát minimum!
"Mélyen legbelül, tudom sírsz!" -- énekli Oceana Mahlmann
Fogadd szeretettel ezt a dalt, és légy inkább vidám, kacagós, mint legtöbbször!
Köszi mindent! És B.Ú.É.K.!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.12.23., 20:21Köszönöm parrot! Megsírattál! De a megkönnyebülés könnyei ezek!
Parrot, Kiwi, Kiscsillag!
Nektek külön küldök egy kis dobozkát benne van egy dal hallga csak! ...
( ... Mint ahogy ti is megannyiszor meghallgattatok engem, minden nyafogásom, és a többi -- és a többi ... )
... és még sok-sok jó ismerősömnek akiket a Búra nélkül sose ismertem volna meg!
Na uff elég. Szólottam vala. Itt a doboz, benne a dal!
Köszönöm parrot! Megsírattál! De a megkönnyebülés könnyei ezek!
Parrot, Kiwi, Kiscsillag!
Nektek külön küldök egy kis dobozkát benne van egy dal hallga csak! ...
( ... Mint ahogy ti is megannyiszor meghallgattatok engem, minden nyafogásom, és a többi -- és a többi ... )
... és még sok-sok jó ismerősömnek akiket a Búra nélkül sose ismertem volna meg!
Na uff elég. Szólottam vala. Itt a doboz, benne a dal!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.12.23., 20:03Köszönöm Eszternek, hogy idestova 18 éve -- minden nehézség ellenére -- kitartóan összefogja a Búra Közösséget!
Köszönet Columbónak, Crazynek, Déliának, Tigerlilynek, Kiwinek, Kiscsillagnak és Robomannak az immár tekintélyes időtartamú moderátori csapatmunkát!
Tigerlilynek külön köszönet a rengeteg hasznos szakmai információért!
Köszönöm Evelynnek, Hóembernek, Huang Cvinek, Vásárhelyi Beának, Poisonkidnek, Gittának, Áginak, Péternek, Parrotnak, Zsuzsinak, Csillának, Diának és Trevornak, hogy vállalták a rádiós szerepléseket!
Köszönöm Eszternek, hogy idestova 18 éve -- minden nehézség ellenére -- kitartóan összefogja a Búra Közösséget!
Köszönet Columbónak, Crazynek, Déliának, Tigerlilynek, Kiwinek, Kiscsillagnak és Robomannak az immár tekintélyes időtartamú moderátori csapatmunkát!
Tigerlilynek külön köszönet a rengeteg hasznos szakmai információért!
Köszönöm Evelynnek, Hóembernek, Huang Cvinek, Vásárhelyi Beának, Poisonkidnek, Gittának, Áginak, Péternek, Parrotnak, Zsuzsinak, Csillának, Diának és Trevornak, hogy vállalták a rádiós szerepléseket!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.12.23., 19:32Elmúlt egy év, sok örömmel, bánattal, s most lehetőséget adunk hogy, egymásnak megköszönjük a segítséget, a bátorítást, az egész éves helytállást! Írj egy Búrafelhasználót, akinek a virtuális ajándékot kuldenéd! Néhány jó szó, egy kellemes kép, ahogy érzitek! Ezúton is kívánva Kellemes Ünnepeket Mindnyájunknak!
Elmúlt egy év, sok örömmel, bánattal, s most lehetőséget adunk hogy, egymásnak megköszönjük a segítséget, a bátorítást, az egész éves helytállást! Írj egy Búrafelhasználót, akinek a virtuális ajándékot kuldenéd! Néhány jó szó, egy kellemes kép, ahogy érzitek! Ezúton is kívánva Kellemes Ünnepeket Mindnyájunknak!