Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

A Festősarok

Oldal 1 / 2Következő

Igen.

Te vagy a képen?

Most spontán alkottam, 2-3 óra alatt (saját fotózással), csak mint koncepciót.

Majd megcsinálom vastagabb lánccal ha lesz időm és kedvem, meg vasrudak / vasrács kellene a fa ketreclécek helyére, meg a füstön sem látszik jól a kéz (majd egy kezet csinálok át füstre) + jobban el kell dolgozni a füstöt a körvonalaknál.

Köszi

Ma el is kezdem. Vége a sulinak most én is idő milliomos vagyok 🙂 

Idézet tőle: Linzer

De igen. Ritkán rajzolok de tervezek még hasonlót csinálni 

Folytasd! Szerintem nagyon jók! 🙂

Linzer: zseniálisak! Nem tudtam, h te rajzoltad őket. Még rajzolj feltétlenül.

Idézet tőle: CsakEgyValaki

Mi a véleményetek?

Nekem nagyon tetszenek.

Csak nem te készítetted őket? 🙂

De igen. Ritkán rajzolok de tervezek még hasonlót csinálni 

Mi a véleményetek?

Nekem nagyon tetszenek.

Csak nem te készítetted őket? 🙂

Az, hogy a készítőnek rohadt sok türelme volt.

Még a Tűzvirágok c. japán film festő karakterének a képei jutottak az eszembe.

Mi a véleményetek?

További képek a rajzokról

Mi a véleményetek?

További képek a rajzokról

Köszönöm, Bird45 🙂

Idézet tőle: Liliomlány

A lógusom kiadta házinak, hogy rajzoljam le a safe place-emet. Már tologattam egy ideje, igaz időm se nagyon volt rá. De végre ezt a feladatot is letudtam.

Nagyon jól sikerült! :))

A lógusom kiadta házinak, hogy rajzoljam le a safe place-emet. Már tologattam egy ideje, igaz időm se nagyon volt rá. De végre ezt a feladatot is letudtam.

Idézet tőle: Kiwi1.2.3.

Én kifejezetten örültem a fotóidnak!A gombákról készültek főleg, soknál ráéreztél,hogy fő témát nem  rakjuk középre ,hanem harmadolunk ! Nem tudom milyen géppel fotózol,de ha esetleg úgy érzed leköt a fotózás (tapasztalat: nagyon jó terápia is!!)érdemes a gép manuális adottságait is kihasználni (nagyon jó fotós oldalak vannak ahol mindent elmagyaráznak, mi mire való) kísérletezgetni ,játszani ezekkel,azaz nem automata beállítást használni. Hajnalban, fák között beszűrődő fény,harmat, brutál képeket lehet lőni egy erdőben.Mázlista vagy ,hogy erdő mellett laksz!! További jó fotózást kívánok!

Mázlista vagyok,de más okok miatt is.A sors kegyeltje,idáig.A gép :Samsung ES95,és annyira érdekel a fotózás,hogy megtaláljam ezeket a gonosz kis gombákat az erdőben,mert nagyon okosak,sokkal előbb voltak itt a bolygón mint az ember! 🙂

Üzleti és hobbi  célra használom a fényképezőgépet, hirdetéseket feladni,ahhoz fotózni,kis házi kedvencemet lefotózni.A jelszavam az,hogy olcsó legyen és egyszerű.Utoljára anyámnak vettem egy ugyanilyet használtan 6e-ért,és tökéletesen működik. A hangrögzítője is elég jó.A képeket meg amiket ide feltettem erősen át kellett méretezni,még a rendszeren belül is,eredeti méretük 16 megapixeles formátumból jött le.

Én kifejezetten örültem a fotóidnak!A gombákról készültek főleg, soknál ráéreztél,hogy fő témát nem  rakjuk középre ,hanem harmadolunk ! Nem tudom milyen géppel fotózol,de ha esetleg úgy érzed leköt a fotózás (tapasztalat: nagyon jó terápia is!!)érdemes a gép manuális adottságait is kihasználni (nagyon jó fotós oldalak vannak ahol mindent elmagyaráznak, mi mire való) kísérletezgetni ,játszani ezekkel,azaz nem automata beállítást használni. Hajnalban, fák között beszűrődő fény,harmat, brutál képeket lehet lőni egy erdőben.Mázlista vagy ,hogy erdő mellett laksz!! További jó fotózást kívánok!

Fotósarok van? Na mindegy,ezek nem festmények,de majdnem.Ma készültek az erdőben ami mellett élek,kirándulni voltam keresztül-kasul ,és árkon bokron keresztül az erdőn,és léptem-nyomon gombákat találtam.Sok volt a pók és a szúnyog,más probléma nem volt.Meg egy kicsit eltévedtem,az elején eleredt az eső,én meg a fényképezőgéppel ami ugye elég kényes a vízre, szóval ennek ellenére tovább mentem,és csodák csodája elállt az eső,és folytathattam az utamat.

Igen.

Köszönöm. blush

Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is nagyon szép lett! Ügyes vagy! 🙂

Igen.

Köszönöm. blush

...

Ezt te készítetted? 😮 Nagyon jó lett!

...

Idézet tőle: bartika

juuj, de vagány!

murray head, én leszek az első rendelőd. Arra fogok pénzt gyűjteni, h megvehessem valamelyik szőnyegedet. Pont akarok szőnyeget vásárolni. Ilyenre akarok lépni, mikor felébredek a hálószobában.

Küldök neked képet priviben. Ez sajnos nem az én szőnyegem.

Voltam "fonókában", egy fonó tanfolyamon. Én voltam az egyetlen, aki nem tudott egy nap alatt sem megtanulni fonni. 🙂 (Orsóval tanultunk először, aztán a többiek még rokkával is, azt én már meg sem próbáltam.)

Egy olyan nő tartotta, aki szőnyegeket sző. Nnna azokat érdemes lenne megnézni... Hú, de gyönyörűek voltak. 

juuj, de vagány!

murray head, én leszek az első rendelőd. Arra fogok pénzt gyűjteni, h megvehessem valamelyik szőnyegedet. Pont akarok szőnyeget vásárolni. Ilyenre akarok lépni, mikor felébredek a hálószobában.

Idézet tőle: Tribute78

Vannak kutyáid Murray?:) Lehet,hogy műértő-restaurátor/destruktor keverékek művész kennelből?

Ráhibáztál. 🙂 Most hála istennek csak egy van. Asszem műértőnek mondanám. Az én szőnyegeimhez nem nyúlt. 🙂

Vannak kutyáid Murray?:) Lehet,hogy műértő-restaurátor/destruktor keverékek művész kennelből?

Hát ilyen egy igazi szőnyeg. Kétségkívül nem saját munka. Sajnos úgy látom, hogy annak dacára, hogy megjavíttattam, megint több helyen el van szakadva. 🙁

Ovisista ,Columbo,igen Afremov!:) 

Afremov képeit terápiás céllal is felteszik pszichiátriai lapok,mert állítólag nyugtat a sok vibráló szín,engem inkább feszültté tesz.A minimalista stílust kedvelem,na,azt viszont nagyon.

Sziasztok! És Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel Kedves Tribute78! MInden Jókat és mindég Előre is!

Hát Leonyíd Afremov Biztos! Persze csak ha Jól írom a nevét! Lényeg, hogy nem nagyon ilyen témájú Képket Készítget, hanem tájképeket, illetve esős utcai és Üdülő Helyi Káprázatosságokat festő késsel!

Nagyon Örülök, hogy ezt is megIsmerhettem Tőled!

Hálásasan Köszönöm és minden Jókat és mindég! Hajrá Előre a Gyógyulandokba!

Pláne, ha ilyen Remekek is SEgíthetnek Jobban Lenni a legeselegeslegJobban Léteknél is, ugye?!?

Amikor valaki tényleg tud festeni.Nem ecsettel készült az alkotás!Na ki tudja ki az illető aki ezt alkotta? (Ovisistát kérdezem első sorban!:)

Kezdem érteni 🙂 

Idézet tőle: Kleó

Ne aggódj, van ellenzéki is. Inkább azt mondd meg, mi kerül egy sima csipkebugyin 8000 Ft-ba?

Valakinek el kell jutnia a Bahamák-ra is.Mondjuk a te pénzedből,vagy máséból.A brand-et meg kell fizetni,ezt így adják be a képedbe.Viszont ebay-en,most néztem, 200 ft alatt is van már csipkebugyi amit ingyen szállítással hoznak Kínából,csak kell nyitni  a vásárláshoz egy külön bankszámlát,és nem árt,ha jól beszélsz angolul.(ez itt a reklám helye volt.)

Ne aggódj, van ellenzéki is. Inkább azt mondd meg, mi kerül egy sima csipkebugyin 8000 Ft-ba?

Nézem a burát,már kormánypárti plakát is van a reklámok között?

Na de sebaj,kicsit paint-eltem hozzá.Ha van viccpárt,akkor ezen is kérem nevetni!

Most utolsónak a dec. 20-án bemásolt képeket látom.

Ti látjátok a képeket az utolsó pár hsz-ban?

Másnak látszanak a képek? Nekem egy csomó nem látszik. 

Idézet tőle: postagalamb

Kivételesen szántam időt az aprólékos részletekre. 🙂 Vélemények? 

Postagalamb, nagyon tetszenek a rajzaid! Gyönyörűen rajzolsz! Kár, hogy nem tudtam rájönni, hogyan tudnám a nézetet kinagyítani... :/

A látás művészete 🙂 (Régen grafika szakra jártam)

Fénymásolat. 

Szia postagalamb;

Nagyon jok a kepek. Nekem nagyon tetszenek.

Koszi szepen, hogy beraktad ezeket.

Szuper jók. :))

kár h összehúzta a képeket..

Idézet tőle: Kiscsillag

Liliána!

Nagyon szépek!

Köszönöm.

De csak egy az enyém, a fa.

Idézet tőle: Jolán

Liliána, szépek a képeid 🙂 Az utolsó az olyan Csontváry-ihletettségű?

Köszi. 🙂

Teljes mértékben. 🙂

Liliána!

Nagyon szépek!

Liliána, szépek a képeid 🙂 Az utolsó az olyan Csontváry-ihletettségű?

Oldal 1 / 2Következő