Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

A Festősarok

ElőzőOldal 2 / 2

Hú, nagyon szép képek vannak itt.

Idézet tőle: Nomád

Egy sumi-e féleség 

A Pécsi mecset (legrosszabb festményem sztem)

Hősök tere részlet

Néha esküszöm jobb lenne egy nagyob papír mint ezek az a4-es kakik

mondjuk egy rendes vászon , dehát nincs hely ahoz hogy szétmaszatoljak mindent....

A monogrammomat cenzúráztam 

Hú, de jók. 

Sziasztok!

Én is láttam ,és nagyon kifejezőek,bár

Engem meglepett kissé,hogy a diszlexiát is idesorolta , mivel ez nem tartozik a  mentális betegségek közzé.Egyik disz sem betegség, hanem hiányállapot.

A diszlexia (olvasászavar) diszkalkulia(számolászavar)és a diszgráfia(írászavar)szerzett v fejlődés (idegrendszeri)során kialakult  információfeldolgozási  eltérés ,azaz az agy bizonyos területének részképességzavara.

Elnézést,nem okoskodni akartam, csak érintett voltam disz témában, onnan az info.

Szerintem ez a csodás a művészetben 🙂 Hogy nem lehet csak úgy elmenni melletük. Illetve lehet, de akkor nem jön át az üzenet 🙂 Viszont elég nagy port kavart. Sokan úgy érzik, nem pontos. De hát ez épp ettől művészet. Azért meg külön tisztelet az alkotónak, hogy ezt a témát ragadta meg 🙂

ezt én is láttam a napokban, felkapott poszt lett. van egy pár, amit nem igazán tudok értelmezni, de a szorongásos nagyon ütős.

köszi a dícséretet mindkettőtöknek 🙂

Federica Barbara épületekbe foglalta a mentális betegségeket és személyiségzavarokat. Ajánlom megtekintésre, nem egyszerűek, de szerintem annál jobban sikerültek. Persze egy csomó hiányzik, remélem csinál majd hiánypótlást 😉

http://9gag.com/gag/apprX2b?ref=fbp

Igazán nincs mit, kedves Holdfény! Jót tett nekem 🙂 Mintha tudtad volna, hogy rajzolnom kell a túlélés érdekében. 🙂 Köszönöm Neked, hogy figyelsz rám 🙂 heart

Tessék, drága Holdfény! Elkészültem 🙂 

Félfamentes lap, fekete és színes tűfilcek, kék golyóstoll, fehér és fekete zselés toll 🙂 És ezeket kombináltam össze-vissza 🙂  

Csengelle! nagyon tetszik, amit festettél, én sajnos nem tudok festeni 🙁 Ügyes vagy 😉

ezen a héten pingáltam először nagyon hosszú ideje. házi feladat volt a pszichológusomnak. amúgy semmi energiát nem érzek az ilyesmihez nagyon régóta. 🙁 

Mit rajzoljak neked, kedves Holdfény? Vagy legyen meglepi? 😉

Örülök, ha tetszik 😉

Valójában nem találtam ki mögé sztorit, csak rajzoltam. Úgymond próbára tettem a képességeimet 🙂

Az biztos,hogy tényleg van érzéked a vonalak egybefüggő rendszerré alakításához. 😀

Amúgy,ez a hölgy egy tengerparton sétáló "fodros" haj-beütésű európai nő mangásított változata,vagy egy japán lány,aki épp szomorú,mert elmarad az osztálya Párizsba való kirándulása?

Kivételesen szántam időt az aprólékos részletekre. 🙂 Vélemények? 

Ha szeretenéd, le tudlak rajzolni 😀

Én arra emlékszem,hogy volt nekem egy olyan huszonéves barátnőm,kis egyetemre járó csaj,aki szintén japán és/vagy manga b*zi volt.(a szó jó,vicces értelmében)

Annyira féltékeny voltam,hogy irritlt ez a japánimádata,még a csengőhangját is megváltoztattam valami japcsiról rendes hangra. 😀 Azóta se volt olyan nőm,akihez olyan erősen kötődtem volna.

Szóval engem letudnál rajzolni manga-verzióban?

Igen, ez nekem totálisan terápiás, meg szórakozás, hobbi, hát, gyakorlatilag az életem. Képregényt is csinálok, majd feldobom ami kész van, valamelyik nap.

És ja, én ilyen mangás vagyok. Néha festek, ott a pointilista stílus jött be. A prtrék nem mennek, de bárkit képes vagyok lerajzolni mangás stílusban 😀 Szoktam is, általában ez szokott lenni a szülinapi ajándék 🙂

Tulajdonképpen,én mindig azt mondtam a rokonomnak,nálam fiatalabb,mikor jött haza régen az iskolából,hogy "hoztam rajzból ötöst","hoztam énekből,tesiből"mhogy ne ezekből,hanem matekból,töriből,irodalomból hozzál,és akkor kapsz valamit.

Ettől függetlenül ezt a kézügyességet biztos lehet hasznosítani valahol,valamikor,azon túl,hogy neked gondolom ez kicsit terápiás jellegű is.

Nekem nincs terápiás "eszközöm". Gitárom,nem szeretek rajzolni,semmi.

Max hegedűlni,de az meg drága,szóval nem opció. 😀

És mindig mangás,vagy ilyesmi rajzokat csinálsz?

Szóval,pl portékat próbáltál már? Másról.

Fuhh, engem nagyon sokminden le tud kötni, a szobrok pont annyira nem. Illetve a régiek. Az újak, ezek a polgárpukkasztók, meg abszurd dolgok nagyon.

Köszönöm, örülök, ha tetszenek, akkor nem hagyom abba 😀

Megmondom őszintén,én soha nem voltam művészet-rajongó. Teljességgel hidegen hagyott minden,festmény,stb. Egyedül a klasszikus zene,esetleg,de abból nem mindegyik,hanem a velős,szentiment,

Haverom gitározik...azt mondja nekem Jimmy Hendrix...mondom az ki? Ki az a quimby???? 😀

Én nem hallgatok ilyeneket,elvontakat csak.

Az avantgard is jó élményt tud nyújtani. Én az egyszerű,de tényleg sokatmondó dolgokat szeretem.

Hm...festeni én sem szeretek,csak kitenni a falra,ha mond valamit,vagy szép. 🙂 😀

Szobrot viszont már vennék,valami római mellszobrot,ha gazdag lennék.

Na,jól összefoglaltam a festő topikban a műv.ízlésemet. 😀

Egyébként,az tuti,hogy nagyon értesz a rajzoláshoz,van hozzá érzéked. Nekem nincs.

Én bármit szeretek ami elvont 😀 Az avantgárd az egyik kedvenc stílusirányzatom (ha már a fura dolgoknál tartunk) És a környezetemben én vagyok az egyetlen aki nyitott az ilyesmire. Képzelhetitek 🙁

Ki szereti az elvont,nagyon nagyon elvont festészetet?

Monokróm? Kinek van otthon?

Nekem egy olyan monokróm-om van itthon,aminek az egyik fele szürke-fekete közötti szín(ez számomra a betegség,a rossz dolgok,minden)a másik fele bíbor(ez pedig a kiegyensúlyozott fejlődés,a biztonság,a békesség,és a rothadástól mente3s élet).

Remélem egy vázlat is elfér itt 😀

Ez pedig a novellám eredeti példánya, mert még rajz is készült hozzá, a novellám meg a blogomon: Első hó

Update 

Újra itt vok , és tök jó hogy ez a thread megmaradt. 

Klassz festmények, csak így tovább, remélem még tudjuk folytatni ezt 

Most hogy visszajöttem , idelinkelem pár festményemet , azóta festettem ugyanis . 

Igaz már nem tintával hanem elösszőr temperával kezdtem , aztán akrillal folytattam 

OFF: nagyon jó a színes bemutatkozód. 🙂

(Szeretem, ha valami szép színes. 🙂

Sziasztok! 🙂

Az lenne a kérdésem, hogy lehetne esetleg reagálni a képekre, hogy nekem mit mondanak? Cím alapján természetesen. Részt veszek egy terápián, ahol mások művéről a téma (jelenleg cím) alapján elmondjuk, hogy nekünk mit mond a kép, mit éreztet velünk. Néha nem csak magunknak, de az adott festőnek is hatásos lehet, mert van, amit lehet, hogy ő tudat alatt megfest, rajzol, de nem látja. Persze nem kell készpénznek venni, csak akkor, ha valóban elgondolkodtató. Csak annyit kell befogadni belőle, ami hasznos. Mit szóltok az ötlethez?

Klasszak!wink

csináltam egy másik albumot:

http://hu.fotoalbum.eu/jolan2/a869582

Közben leblokkoltam a linket, mert rájöttem, hogy a saját, valódi nevemet is kiírja. Bocsánat. Majd felrakom valahova máshova, álnéven, és úgy megmutatom.

Berakom ide is a terápiás festményeimet (remélem nem baj).

Eddig nem mertem nagyon mutogatni, mert vannak benne "durva darabok", de most átragadt rám is a lelkesedés:

https://picasaweb.google.com/100598062913217596093/5928737261777097409

Ez már terápia!
Olyan jó nektek, hogy ki tudjátok magatokból rajzolni, festeni az érzéseket.
Nekem ez nem megy, mert olyan hülye maximalista vagyok, hogy csak szépet vagyok hajlandó alkotni, mármint ami nekem tetszik és harmonikus. A hangulataim eléggé nem szépek az utóbbi pár évben sajnos.
A kreativitást is edzésben kell tartani.
Mindig azt álmodom, hogy felvételizek és nem vesznek fel, pedig valójában elvégeztem két művészeti iskolát már.
De ebből is látszik, hogy nem a tehetség a fontos. Én mindenkit bátorítok, akinek nem baj, ha nem lesz "szép" (ez is relatív).
Bátran próbáljatok ki mindenféle anyagot, színt, technikát.
Az acrylt ajánlom, azt a két német boltban (A*di, Li*l) sokszor akcióban adják, nagyon jó áron. Nagyon jó sűrű és időtálló, fényes és lemosható. Tárgyakra is festhettek vele.

Kösz, Parrot! 🙂

Borderline dühkitörés után

menekülés otthonról

Magány

Egy sumi-e féleség 

A Pécsi mecset (legrosszabb festményem sztem)

Hősök tere részlet

Néha esküszöm jobb lenne egy nagyob papír mint ezek az a4-es kakik

mondjuk egy rendes vászon , dehát nincs hely ahoz hogy szétmaszatoljak mindent....

A monogrammomat cenzúráztam 

Köszönöm

Csak tinával és hagyományos ecsettel

sajna kifogytam a tintábol , ugyhogy vehetek újjat x)

Fel fogok tölteni még párat nemsokára

Jó képek Nomád! Tetszenek. Mivel festesz? 

Köszi!

frissítem neked, hogy lássák mások is:)

ElőzőOldal 2 / 2