DÜHÖNGŐ 2
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.07., 08:18Én valamikor 11 körül aludtam el és hajnal 4 körül keltem. De nem ittam, nem az okozza, a cataflan miatt nem is mernék inni. A depit meg főleg este érzem. Volt egy stresszes lakasfelújításunk, az amorrtizált le. Azóta van minden.
A pörgés mi nálad? Mindenfélét csinálnál?
Én valamikor 11 körül aludtam el és hajnal 4 körül keltem. De nem ittam, nem az okozza, a cataflan miatt nem is mernék inni. A depit meg főleg este érzem. Volt egy stresszes lakasfelújításunk, az amorrtizált le. Azóta van minden.
A pörgés mi nálad? Mindenfélét csinálnál?
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.05.07., 06:02Mennyit tudtál aludni?
Remélem, nem lesz baj. Vissza lehet azt még szorítani talán AP emelésével.
Én kibaszott mérges vagyok, mert nem elég, hogy pörgök, még az allergiám (szénanáthám) is előjött életemben először. FASZA!! Allergia gyógyszert kell szednem, ami lenyom. És máshogy, mint a xanax meg az AP. Szóval három dolog nyom le. És pörgök. Tegnap és tegnapelőtt fájdalomcsillapítót is bevettem, mert lázasnak éreztem magam (persze tudtam, hogy nem vagyok az). Attól jobb lett. Marékszám szedem a gyógyszereket emiatt (is).
Mennyit tudtál aludni?
Remélem, nem lesz baj. Vissza lehet azt még szorítani talán AP emelésével.
Én kibaszott mérges vagyok, mert nem elég, hogy pörgök, még az allergiám (szénanáthám) is előjött életemben először. FASZA!! Allergia gyógyszert kell szednem, ami lenyom. És máshogy, mint a xanax meg az AP. Szóval három dolog nyom le. És pörgök. Tegnap és tegnapelőtt fájdalomcsillapítót is bevettem, mert lázasnak éreztem magam (persze tudtam, hogy nem vagyok az). Attól jobb lett. Marékszám szedem a gyógyszereket emiatt (is).
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.05.07., 05:57Idézet tőle: ElijahShadeMég ha csak az lenne, ma rámentem időjárásjelzőre, Windows 10-es laptopokon mindig ki van írva hőmérséklet, De nem értettem mi az a piros !, és azt is jelentheti, hogy változékony időjárás, vagy azt, hogy ciklonok keringenek, fronthatás meg egyszerre eső és napsütes, ilyesmiket.
Azt én sem értem és kurvára idegesít!
Idézet tőle: ElijahShadeMég ha csak az lenne, ma rámentem időjárásjelzőre, Windows 10-es laptopokon mindig ki van írva hőmérséklet, De nem értettem mi az a piros !, és azt is jelentheti, hogy változékony időjárás, vagy azt, hogy ciklonok keringenek, fronthatás meg egyszerre eső és napsütes, ilyesmiket.
Azt én sem értem és kurvára idegesít!
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.07., 04:15Nem birok aludni a depitől. Ráadásul az előző két pszichózisom is ilyen izületi gyulladással kezdődött, mint ami most van. Csinálnom kellene a dolgaimat, de úgy érzem, az élet veszélyes hely. Pedig azt kellene mondanom, az élet szeszélyes, hejj! Szép kilátások.
Nem birok aludni a depitől. Ráadásul az előző két pszichózisom is ilyen izületi gyulladással kezdődött, mint ami most van. Csinálnom kellene a dolgaimat, de úgy érzem, az élet veszélyes hely. Pedig azt kellene mondanom, az élet szeszélyes, hejj! Szép kilátások.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.06., 22:10Éljen!
Páratartalom: 60% :3
Egyik ablak bukóra nyitva nagyszobában, én máshol alszom, így minden oké lesz. 😉
Csak 1 órán át kellett 2 ablakot kinyitni teljesre (szerencsére van szúnyogháló), hogy 77%-ról 60%-ra lemenjen.
Éljen!
Páratartalom: 60% :3
Egyik ablak bukóra nyitva nagyszobában, én máshol alszom, így minden oké lesz. 😉
Csak 1 órán át kellett 2 ablakot kinyitni teljesre (szerencsére van szúnyogháló), hogy 77%-ról 60%-ra lemenjen.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.06., 21:43Még ha csak az lenne, ma rámentem időjárásjelzőre, Windows 10-es laptopokon mindig ki van írva hőmérséklet, De nem értettem mi az a piros !, és azt is jelentheti, hogy változékony időjárás, vagy azt, hogy ciklonok keringenek, fronthatás meg egyszerre eső és napsütes, ilyesmiket.
Még ha csak az lenne, ma rámentem időjárásjelzőre, Windows 10-es laptopokon mindig ki van írva hőmérséklet, De nem értettem mi az a piros !, és azt is jelentheti, hogy változékony időjárás, vagy azt, hogy ciklonok keringenek, fronthatás meg egyszerre eső és napsütes, ilyesmiket.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.06., 21:39Idézet tőle: ElijahShade''A cél halál, az élet küzdelem,
S az ember célja e küzdés maga.''
Madáchtól ezt a 2 sort utálom...
Idézet tőle: ElijahShade''A cél halál, az élet küzdelem,
Madáchtól ezt a 2 sort utálom...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.06., 21:32Csak feledékeny. Ma ilyen nap van, megcsináltam mámmá vacsiját, és elfelejtettem a hidegkaját visszatenni a hűtőbe, aztán amikor kivitte a tányért stb., ő tette be... na, ilyen feledékenységet okozó időjárás van 😀
Csak feledékeny. Ma ilyen nap van, megcsináltam mámmá vacsiját, és elfelejtettem a hidegkaját visszatenni a hűtőbe, aztán amikor kivitte a tányért stb., ő tette be... na, ilyen feledékenységet okozó időjárás van 😀
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.06., 21:31''A cél halál, az élet küzdelem,
''A cél halál, az élet küzdelem,
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.06., 21:25Mekkora bolond vagyok.
Felmostam és mostam ágyneműt is meg sok ruhát, DE nem nyitottam ki ablakot bukóra míg oda voltam 7 órán át, így 77% páratartalom. *facepalm*
Most ki is nyitottam mindkét nagyszobai ablakot teljesen 30 percre - 1 óra, és nyitva kell lenni bukóra egyik ablaknak egész éjjel.
Mekkora bolond vagyok.
Felmostam és mostam ágyneműt is meg sok ruhát, DE nem nyitottam ki ablakot bukóra míg oda voltam 7 órán át, így 77% páratartalom. *facepalm*
Most ki is nyitottam mindkét nagyszobai ablakot teljesen 30 percre - 1 óra, és nyitva kell lenni bukóra egyik ablaknak egész éjjel.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.05.06., 17:49Én is....
Én is....
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.05.06., 16:34Azt hiszem egyedül fogok megrohadni.. 🙁
Azt hiszem egyedül fogok megrohadni.. 🙁
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.21., 18:00Idézet tőle: gb.kittySzerintetek hogy lehet azt leküzdeni,hogy ki nem állhatom az evéssel kapcsolatos hangokat,mással kapcsolatban,pl csámcsogás,vagy ha valaki kattog a műfogával,vagy ráharap a kanálra a fogával?
Ugyanez mondjuk a hangos ásítás,vagy az orrszívás torok köszörülés.
Egyszerüen annyira idegesít,hogy el tudnék rohanni,majd szétvet az ideg ilyenkor vagy mi.
Nem bírom az ilyen hangokat.
Ugyanez. + büfögés/fingás.
Idézet tőle: gb.kittySzerintetek hogy lehet azt leküzdeni,hogy ki nem állhatom az evéssel kapcsolatos hangokat,mással kapcsolatban,pl csámcsogás,vagy ha valaki kattog a műfogával,vagy ráharap a kanálra a fogával?
Egyszerüen annyira idegesít,hogy el tudnék rohanni,majd szétvet az ideg ilyenkor vagy mi.
Ugyanez. + büfögés/fingás.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.19., 09:26Idézet tőle: John DoeMizofónia?
https://index.hu/tudomany/til/2016/11/01/irtozik_a_csamcsogastol_szorcsogestol_szipogastol_akkor_on_lehet_hogy_mizofonias/
Ezaz,igen.
Ezek szerint nincs mit tenni 🙁
Jájj!
Idézet tőle: John DoeMizofónia?
Ezaz,igen.
Ezek szerint nincs mit tenni 🙁
Jájj!
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.19., 08:15Szerintetek hogy lehet azt leküzdeni,hogy ki nem állhatom az evéssel kapcsolatos hangokat,mással kapcsolatban,pl csámcsogás,vagy ha valaki kattog a műfogával,vagy ráharap a kanálra a fogával?
Szerintetek hogy lehet azt leküzdeni,hogy ki nem állhatom az evéssel kapcsolatos hangokat,mással kapcsolatban,pl csámcsogás,vagy ha valaki kattog a műfogával,vagy ráharap a kanálra a fogával?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.04.13., 12:33Komolyan, ez már tiszta szégyen ami itt zajlik.Azt nem lehet leírni,hogy alkoholt vagy bármilyen szert fogyasztunk,de azt igen,hogy van aki két órán keresztül próbál könnyíteni magán!Ez a színvonal magáért beszél!
Ez az egész,azokra is szégyen akik nem tesznek ez ellen semmit pedig,pont ez lenne a dolgok!Hát, gratulálok!
Komolyan, ez már tiszta szégyen ami itt zajlik.Azt nem lehet leírni,hogy alkoholt vagy bármilyen szert fogyasztunk,de azt igen,hogy van aki két órán keresztül próbál könnyíteni magán!Ez a színvonal magáért beszél!
Ez az egész,azokra is szégyen akik nem tesznek ez ellen semmit pedig,pont ez lenne a dolgok!Hát, gratulálok!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.28., 15:26ElijahShade, most jobban áttanulmányoztam amit írtál..hát halok megfele :D.
"Remélem nem késő
Hol egy nyugtató
Jöhet már a mentő
Itt vagyok hahó, a vasmacsó, a vasmacsó
ElijahShade, most jobban áttanulmányoztam amit írtál..hát halok megfele :D.
"Remélem nem késő
Hol egy nyugtató
Jöhet már a mentő
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.28., 04:16Idézet tőle: TitokmarTanuld meg értelmezni amit irtam te eldrogozott agyú idióta.Ha találkoztam olyannal aki a táskáját maga mellett tartotta akkor szóltam neki hogy leülnék és nem parádéztam meg csináltam a feszkót.Miféle kettős mércéről beszélsz akkor?Agyadra ment a férfigyülölet meg a sok gyógyszer te kretén.
Ezek szerint a gyógyszert szedőknek vigyázni kell, nehogy agyáaa menjen. Vajon ez mit takar?
Idézet tőle: TitokmarTanuld meg értelmezni amit irtam te eldrogozott agyú idióta.Ha találkoztam olyannal aki a táskáját maga mellett tartotta akkor szóltam neki hogy leülnék és nem parádéztam meg csináltam a feszkót.Miféle kettős mércéről beszélsz akkor?Agyadra ment a férfigyülölet meg a sok gyógyszer te kretén.
Ezek szerint a gyógyszert szedőknek vigyázni kell, nehogy agyáaa menjen. Vajon ez mit takar?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.28., 04:14Idézet tőle: TitokmarJa utolsó mondatom lenne ez jó.Keménykedsz itt te szarházi patkány.Semmi alapod nincs erre hogy ezt leird.Ritka egy féreg az ilyen amelyik erőszakkal akarja a másikba folytani a szót és ostoba is mert azt feltételezi hogy biztos megölné a másikat meg stb.Az éremnek két oldala van.Ha rátámadsz a másikra akkor az megvédheti magát.Ehhez tartsd magad te senkiházi fenyegető szarházi lepukkant alak.Érved nincs és erőszakkal fenyegetőzől.Ostoba morálisan alsóbbrendű senkiházi.
A másik ismerete nélkül hogy oszthatsz meg véleményt? Látom, nagyon felhúztad magad.
Idézet tőle: TitokmarJa utolsó mondatom lenne ez jó.Keménykedsz itt te szarházi patkány.Semmi alapod nincs erre hogy ezt leird.Ritka egy féreg az ilyen amelyik erőszakkal akarja a másikba folytani a szót és ostoba is mert azt feltételezi hogy biztos megölné a másikat meg stb.Az éremnek két oldala van.Ha rátámadsz a másikra akkor az megvédheti magát.Ehhez tartsd magad te senkiházi fenyegető szarházi lepukkant alak.Érved nincs és erőszakkal fenyegetőzől.Ostoba morálisan alsóbbrendű senkiházi.
A másik ismerete nélkül hogy oszthatsz meg véleményt? Látom, nagyon felhúztad magad.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.27., 20:11A stílus maga az ember.
A stílus maga az ember.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.27., 19:36Megkérném Önt, hogy ne legyen olyan, mint a Vasmacsó a dalban:
A gyomrom ugrál, a hajam kihull
Ha eszembe villan Kobzos tanár úr
A koponyám bánta, amikor megszidott
Az igazgató úr meg az illemhelyen rámnyitottAz osztálytársnőm tetszett nagyon
Az arcán gúny volt és gőgös szánalom
Szemében girnyó, kukac voltam én
Ha szembe jönne mamár nagyon-nagyon-nagyon leütnémHiszen ma én vagyok a menő
A sikert halmozó
Én vagyok a Jenő
A híres nőfalóÉn vagyok a minden
Az égből származó
Én vagyok az Isten,
Az örökkévaló, a vasmacsó, a vasmacsóTudom, hogy én vagyok az Ernő
A zöldes űrmanó
A bégető napernyő
A szárnyas vizilóRemélem nem késő
Hol egy nyugtató
Jöhet már a mentő
Megkérném Önt, hogy ne legyen olyan, mint a Vasmacsó a dalban:
A gyomrom ugrál, a hajam kihull
Ha eszembe villan Kobzos tanár úr
A koponyám bánta, amikor megszidott
Az igazgató úr meg az illemhelyen rámnyitott
Az osztálytársnőm tetszett nagyon
Az arcán gúny volt és gőgös szánalom
Szemében girnyó, kukac voltam én
Ha szembe jönne mamár nagyon-nagyon-nagyon leütném
Hiszen ma én vagyok a menő
A sikert halmozó
Én vagyok a Jenő
A híres nőfaló
Én vagyok a minden
Az égből származó
Én vagyok az Isten,
Az örökkévaló, a vasmacsó, a vasmacsó
Tudom, hogy én vagyok az Ernő
A zöldes űrmanó
A bégető napernyő
A szárnyas viziló
Remélem nem késő
Hol egy nyugtató
Jöhet már a mentő
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2022.03.27., 19:36Senki nem vonta kétségbe a jogát ahhoz hogy leirja amit gondol.Te valakivel nagyon összekeversz.
Senki nem vonta kétségbe a jogát ahhoz hogy leirja amit gondol.Te valakivel nagyon összekeversz.
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2022.03.27., 19:33Folyamatosan projektálod magad de a másik nem érti.A másikat megöléssel fenyegetted ami durván aránytalan reakció.
Folyamatosan projektálod magad de a másik nem érti.A másikat megöléssel fenyegetted ami durván aránytalan reakció.
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2022.03.27., 19:32Ja utolsó mondatom lenne ez jó.Keménykedsz itt te szarházi patkány.Semmi alapod nincs erre hogy ezt leird.Ritka egy féreg az ilyen amelyik erőszakkal akarja a másikba folytani a szót és ostoba is mert azt feltételezi hogy biztos megölné a másikat meg stb.Az éremnek két oldala van.Ha rátámadsz a másikra akkor az megvédheti magát.Ehhez tartsd magad te senkiházi fenyegető szarházi lepukkant alak.Érved nincs és erőszakkal fenyegetőzől.Ostoba morálisan alsóbbrendű senkiházi.
Ja utolsó mondatom lenne ez jó.Keménykedsz itt te szarházi patkány.Semmi alapod nincs erre hogy ezt leird.Ritka egy féreg az ilyen amelyik erőszakkal akarja a másikba folytani a szót és ostoba is mert azt feltételezi hogy biztos megölné a másikat meg stb.Az éremnek két oldala van.Ha rátámadsz a másikra akkor az megvédheti magát.Ehhez tartsd magad te senkiházi fenyegető szarházi lepukkant alak.Érved nincs és erőszakkal fenyegetőzől.Ostoba morálisan alsóbbrendű senkiházi.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.27., 19:28Nem érted, de sebaj. Csak te, te, te.
Egyébként meg te kezdtél itt sorban személyeskedni, inkább fejezd be, kanocska!
Nem érted, de sebaj. Csak te, te, te.
Egyébként meg te kezdtél itt sorban személyeskedni, inkább fejezd be, kanocska!
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2022.03.27., 19:27Tanuld meg értelmezni amit irtam te eldrogozott agyú idióta.Ha találkoztam olyannal aki a táskáját maga mellett tartotta akkor szóltam neki hogy leülnék és nem parádéztam meg csináltam a feszkót.Miféle kettős mércéről beszélsz akkor?Agyadra ment a férfigyülölet meg a sok gyógyszer te kretén.
Tanuld meg értelmezni amit irtam te eldrogozott agyú idióta.Ha találkoztam olyannal aki a táskáját maga mellett tartotta akkor szóltam neki hogy leülnék és nem parádéztam meg csináltam a feszkót.Miféle kettős mércéről beszélsz akkor?Agyadra ment a férfigyülölet meg a sok gyógyszer te kretén.
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2022.03.27., 19:25Mitől lenne az utolsó mondatom?Szerencsétlen drogos ribanc.Hogy jössz te ahhoz hogy a megölésemmel fenyegessél?Kretén.A surmó fogalmával se vagy tisztában.Az hogy nincs humorérzéked és egyből a másik megölésével fenyegetsz ha válaszol az megint csak rólad árulkodik.
Mitől lenne az utolsó mondatom?Szerencsétlen drogos ribanc.Hogy jössz te ahhoz hogy a megölésemmel fenyegessél?Kretén.A surmó fogalmával se vagy tisztában.Az hogy nincs humorérzéked és egyből a másik megölésével fenyegetsz ha válaszol az megint csak rólad árulkodik.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.27., 19:16Kleó jólmegmondta!
Kleó jólmegmondta!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.27., 19:11Hímsoviniszta. Ffiszütyő oké, a kismama meg forduljon föl állva 2 tatyóval, mert nem érdekel más, baccok rá figyelni, mi van körülöttem. Én, én és én!
Hímsoviniszta. Ffiszütyő oké, a kismama meg forduljon föl állva 2 tatyóval, mert nem érdekel más, baccok rá figyelni, mi van körülöttem. Én, én és én!
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.27., 19:02Na, leírtam border topikba a részletes szakkönyves, egyéni és egyéb forrásos infókat.
Na, leírtam border topikba a részletes szakkönyves, egyéni és egyéb forrásos infókat.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.27., 18:52Apám, nem válaszolnál te semmit, vagy az lenne az utolsó mondatod.
Mit dicsexel vele, hogy surmó vagy? Vettél bérletet annak a nyomoronc tatyónak? (Földre én sem teszem, de kegyeskedek kicsi ölemben elhelyezni.)
Szóval 1 tatyónak van helye, 3-mal meg menjen a francba???
Apám, nem válaszolnál te semmit, vagy az lenne az utolsó mondatod.
Mit dicsexel vele, hogy surmó vagy? Vettél bérletet annak a nyomoronc tatyónak? (Földre én sem teszem, de kegyeskedek kicsi ölemben elhelyezni.)
Szóval 1 tatyónak van helye, 3-mal meg menjen a francba???
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.27., 17:45Szerintem is maradj, nincsen semmi baj veled 🙂 😉
Szerintem is maradj, nincsen semmi baj veled 🙂 😉
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.27., 17:44Küldött valaki nekem egy szakkönyvből border csoportosítását, angolul van, DE lefordítom magyarra, és leírom border topikba, hogy lásd, hogy mennyire összetett ez, és még én saját tapasztalataim is leírom.
Küldött valaki nekem egy szakkönyvből border csoportosítását, angolul van, DE lefordítom magyarra, és leírom border topikba, hogy lásd, hogy mennyire összetett ez, és még én saját tapasztalataim is leírom.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.27., 17:27Borostyán jól megfogalmazta a lényeget. Ugyanezt üzenem!
Maradj itt velünk!
Borostyán jól megfogalmazta a lényeget. Ugyanezt üzenem!
Maradj itt velünk!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.27., 16:47gb.kitty ne foglalkozz a rosszindulatú hozzászólásokkal.Ha nagyon szarul vagyok vagy voltam (remélem már nem leszek annyira) akkor én is ilyen dühöngő,szurkálódós voltam,de az nem másokról szólt hanem rólam. És én is éreztem egy ilyet egy időben, hogy jobb lenne ha meghalnék,de ezt inkább privátban oszd meg valakivel, mert ezt a legtöbb ember nem szereti,képtelenek felfogni, hogy ez nem fenyegetés hanem, csak egy érzés. Neked is ugyanannyi jogod van leírni a véleményed mint bárkinek!Azt hogy ezt valaki teljesen másképp gondolja az az ő dolga.Én is szoktam hülyeségeket írni és egyáltalán nem érdekel ha valakit ez zavar, nyugodtan lapozzon tovább!Ennyi!
gb.kitty ne foglalkozz a rosszindulatú hozzászólásokkal.Ha nagyon szarul vagyok vagy voltam (remélem már nem leszek annyira) akkor én is ilyen dühöngő,szurkálódós voltam,de az nem másokról szólt hanem rólam. És én is éreztem egy ilyet egy időben, hogy jobb lenne ha meghalnék,de ezt inkább privátban oszd meg valakivel, mert ezt a legtöbb ember nem szereti,képtelenek felfogni, hogy ez nem fenyegetés hanem, csak egy érzés. Neked is ugyanannyi jogod van leírni a véleményed mint bárkinek!Azt hogy ezt valaki teljesen másképp gondolja az az ő dolga.Én is szoktam hülyeségeket írni és egyáltalán nem érdekel ha valakit ez zavar, nyugodtan lapozzon tovább!Ennyi!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.27., 16:41Ha ezt nárcisztikusnak látod, akkor nem border. Nem hallottam olyanról, h borderesekre ilyen jellemző lenne. Elsősorban hangulatingadozás, érzelmi labilitás jellemző.
Ha ezt nárcisztikusnak látod, akkor nem border. Nem hallottam olyanról, h borderesekre ilyen jellemző lenne. Elsősorban hangulatingadozás, érzelmi labilitás jellemző.
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2022.03.27., 15:46Hát szerintem a borderline kvintesszenciája amikor először találkozol valakivel bementek a boltba mondod hogy veszel péksütit és közli hogy neki nem kell.(kb 10-20 perce láttátok először egymást biztos neki akartam venni 😀 ) Kicsit ilyen nárcisztikus nekem ez a hozzállás.
Hát szerintem a borderline kvintesszenciája amikor először találkozol valakivel bementek a boltba mondod hogy veszel péksütit és közli hogy neki nem kell.(kb 10-20 perce láttátok először egymást biztos neki akartam venni 😀 ) Kicsit ilyen nárcisztikus nekem ez a hozzállás.