Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

affektiv zavarokban szenvedők

én meg olyan vagyok, hogy vannak érzékenyebb napjaim.. főleg most nem tudom hanyadik napi gyógyszercsökkentés alatt állok, de igyekszem jól lenni.

Egyébként én végig kedves voltam, bár nálam az ilyesmit nem feltétlen a szimpátia motiválja. 🙂

köszi Olvasta egy jó könyvajánlót:

Szeretne egészségesebb lenni, mint valaha? Akkor Első az étel! Ma már nem titok, hogy testi-lelki egészségünket is elsősorban az befolyásolja, hogy mi kerül a tányérunkra. Étkezésünk ugyanis kihat a hormonháztartásunkra, az emésztésünk, az immunrendszerünk és az agyunk működésére, sőt általános közérzetünk és teljesítőképességünk is ettől függ. A sokféle, gyakran ellentmondásos étrendi javaslatok káoszában igazi unikum Az étel az első, ami közérthető összefoglalóját nyújtja az idevágó tudományos eredményeknek, és reális, teljesíthető tervvel, tanácsokkal és receptek sorával támogatja az életmódváltást.

Sokat tűnődtem az elmúlt napokon, hogy ha csináltatnék egy ételallergia tesztet monjuk elég boros az ára, de ha mondjuk kiderül, hogy nem jó nekem a búzaliszt v. bármi más és mégis azt eszem, nem lehet hogy ettől is gáz az ember ?

mert pl. Szendi Gábor azt mondja hogy elég ha be van állítva mit kajálunk és rendbeteszi az emebrt pszichésen is

Ott az leírásban. Törlésnél a hozzászólásaid(és a nicknév mellette-legalábbis ez a legutóbbi harci helyzet) megmaradnak. 🙂

A blogodban olvastam a kérdésed.

örülök, hogy tudsz nevetni annyi gyógyszer mellett!

én felvállalom amiket írtam, tehát a hozzászólsaimat nem fogom törölni, és mivel Eszter tényleg sajnálja, h megbántott lehet hogy magamat se mert a  ti bántásotok  meg nem érdekel annyira csak ha nyírtok, az nem jó, mert érzékeny vagyok.

Nekem példakép kell, aki betegséggel él de él, naponta túlél és dolgozik. Számomra Eszter az. És bár vannak hullámzásaim, prblémáim de igyekszem jobban lenni ezért gondoltam menedél ez a  hely. Az van ha túl jól vagyok, akkor figyelemfelkeltést provokálok, de igyekszem változatani ezen, érzelemmentes gép legyek, aki az egyéniségét nem vilogtatja, ugye ez a cél??

Huh, mell iszonyat fárasztó vagy.

Köszi a pontosítást.

Mivel látom, kerested: Jobbra lent:

Saját felhasználói fiókom törlése.

Ezzel felfüggeszted a regisztrációd, de nem törlöd a hozzászólásaid. Azokat egyenként tudod törölni, a szerkesztés gombbal! A hozzászólásaidnál továbbra is látszani fog a nicked. Teljes törlést vagy a nick eltűntetését megfelelő indoklással kérheted az admintól, de nem jár alanyi jogon.

Viszlát! 🙂

Kedves Avana ez egy általános kérdés, szóval lefordítom, azaz pontosítok, lehet hogy nem igazán voltam egyértelmű. Tehát: Érdekel, hogy vajon nem vagyok e az, és azért keresem a betegségleírást, ezt jelenti a gyengébbek kedvéért, tehát hogy elolvassam, mert érdekel, nem illik-e rám. AZAZ Nem tőled/tőletek kérdezem, hogy nem vagyok-e szem.zavaros, hanem én nem tudom, h vajon az vok-e  és keresem azt a betegségfajta leírását, amit a filmek a témában ajánlott vk. vami disszociatív ilyesmi. Egyébként priviben már egy felhasználó válaszolt. NINCS FENT A BÚRÁN EZ A BETEGSÉG ! tehát hiába is keresem a búrán ezt. 

TÁJÉKOZÓDNÉK A TÉMÁBAN! REMÉLEM NEM HARAPJÁTOK LE A MELLEMET EZÉRT!!! nagyon köszönöm a kedvességed, hogy egyáltalán reagáltál. MELLESLEG már csak átmenetileg vok itt, kihasználtam volna kis időmet míg nem töröl Eszter ugyanis-e kedves brigádból inkább menekülnék....egy büdös szavat sem úgy értitek, ahogyan azt gondolom ez igencsak idegesítő már.

Persze van öniróniám is, mondok egy viccet: Cím: Figyelem őrült!

Felhívjuk az M7 esen utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben robok.- mondja a rádió.

Egy ember hallgatja a közlemény, majd felcsattan: Hogyhogy egy??? -MIND!!!

Nem hibázatatok senki, csak nem jött össze itt nekem, ennyi. De annak örülök, hogy legalább parrott röhögöt egyet, ezzel én is törlesztettem! 😉

Megragadva az alkalmat megköszönök mindenkinek mindent.

Lehet, tévedek, de mintha azt írtad volna itt-ott, hogy nem szereted, ha diagolnak, bestresszel.

érdekel, hogy én vajon nem vagyok e kevert személyiségzavaros és hogy miért nem látoma  disszociatív szm zavart a búrán fent.

borderfiu légyszíves ne zaklass másokat, egy rossz szót se írj le mások irányába, ellenkező esetben kitiltásban részesülsz. köszönjük a megértést.

3 tv? Ez vicces.

köszi a válaszokat, mindig görcsöl a laábam, 7 éve citogent eszem, a bal lábgörcsöm, gőzöm nincs mitől van. talán angiológiára kell menjek. azért ide írtam, mert én affektív zavaros vagyok, mellesleg lábgörcs fórumot nem találtam.

Idézet tőle: parrot

Magamba zárva!Imádlak!smiley

Én is téged ! 😀 Na most jól összefostuk a topikot! 😀

Magamba zárva!Imádlak!smiley

A pszichés betegségek nagy témakör,ha ilyen infokat tudunk,vagy van véleményünk egy sajátos mellékhatásról,talán egy erre a kérdésre szakosodott fórumba írjunk.Csak nem akarom,hogy szétessenek az infok a Búrán.Komolyan ,nem bántó szándékkal írom.Engem tényleg érdekel a kérdés,a párom is ezzel küzd,szemét egy dolog.S elvileg pszichésen egészséges,persze mellettem ki az?smiley

Szerintem Házikuszmacskusz arra lett volna kíváncsi,hogy az ő betegségére jellemző e az izomgörcs,és mi rá a megoldás. Dührohamod kezelésével kapcsolatban,te sem a dühöngőbe írnál,hanem a border topicba,mert ott a helye,lehet hogy egy tünet.

A pszichés betegségek nagy témakör,ha ilyen infokat tudunk,vagy van véleményünk egy sajátos mellékhatásról,talán egy erre a kérdésre szakosodott fórumba írjunk.Csak nem akarom,hogy szétessenek az infok a Búrán.Komolyan ,nem bántó szándékkal írom.Engem tényleg érdekel a kérdés,a párom is ezzel küzd,szemét egy dolog.S elvileg pszichésen egészséges,persze mellettem ki az?smiley

A lábgörcs etc.miért ebben a fórumban kerül megbeszélésre.Az agyamat dobjam el megint.Tessék végiggörgetni a témákat,s ott beszélgetni a magnéziumról ill.a lábgörcsről.smiley

"vagy van e összefüggés a begörcsölések és a pszichés betegségek között?"  Ezért kedves Parrot! 

A lábgörcs etc.miért ebben a fórumban kerül megbeszélésre.Az agyamat dobjam el megint.Tessék végiggörgetni a témákat,s ott beszélgetni a magnéziumról ill.a lábgörcsről.smiley

én annyit tudok előadni házikuszmacskusz, hogy a gyógyszereknek lehetnek olyan mellékhatásai hogy izom görcs/izom merevség, mely hosszú távon alkalmazva a gyógyszert enyhülhetnek/elmúlhatnak. üdv, krisz

Sziasztok! affektív zavaros vok, nemtom, hogy miért görcsöla  bal lábom. Igyak magnéziumot? vagy van e összefüggés a begörcsölések és a pszichés betegségek között?

nekem nem meghatározott személyiség zavarom és kevert affektív zavarom van, mindenből egy nagyon kicsi. Halovány hangulatingadozásaim vannak, szorongásból fakadó alvás nehezítettség,

Tetszik ez a monológod Aurora! 🙂

gondolom hangulatzavarnak minősül az, ha a kapcsolataim által széthullok és depresszíven megható sírhatnék csinálnikellvalamitdenemtudok érzés fog el ha másnapra egyedül maradok, mintha ki lennék lopva, mert elmúlt, megfosztottak újra, úgy néz ki függőségben szenvedek, és hiába szívok cigiből ezret, a füstje leszek, és a füst csak a zenére táncol, a könnyeim is csak a zenére táncolnak, ez bizonyítja hogy van bennem érzés, van bennem érzelem, szóval ez míg így sem ürességérérzet, de ha elmúlik a zene és elmúlik a cigim kiszárad az arcom is és nem hullik többé rajta könny, csak bámulok ki a fejemből, és arra gondolok még kell egy cigi.

Itt lehet kérdezni tőlem.

Nekem állítólag a depressziós típus, skizoaffektív zavarnak, plussz kényszeresség, de en magamon nem találok kényszeres mehanizmusokat

Én évek óta 'szenvedek' hangulati zavarban. Utóbbi időben már sikerült elérni hogy betegbelátást irtak papiromra, de gondolom következőnek bármikor megkapom az ellenkezőjét is. Gyógyszeres terápiában részesülök. Én jó magam megbizom az orvosomban, kifejezetten szimpatikus és jól gyógyszerel.Szeretnék járni terápiára.Sajnos az illetékes szakrendelésnél nem kapok pszichológust, és jó magánszakorvost még nem találtam.Talán tudok egyet, csak annak utána kell járni hogy van-e magánrendelése, a többit elutasítom.Jelenleg jól vagyok, általában mániás problémákkal, de alapvetően az ellenkezőjével indult ami egy súlyosabb mély depressziós állapot volt. Nem vagyok és nem is voltam pszichotikus.A gyógyszereim a hangulatingadozásra kell, más problémát az orvossal együtt nem látunk.

nekem általában bipoláris és skizoaffektiv zavar mániás tipusa van megadva diagnozisként már jó pár éve

szivesen beszélgetnék erről