Skizofrénia 3.5
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.01.05., 00:48vagy a franc se tudja tán még több
vagy a franc se tudja tán még több
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.01.05., 00:47hát nem értem robo san én 10 éve szedek abilifit
hát nem értem robo san én 10 éve szedek abilifit
Idézet tőle: Moncsa81 ekkor: 2020.01.04., 23:17Nekem most van egy minimális rezsivel bíró nagyon kicsi lakásom, és alkalmi munkákat vállalok napi bejelentéssel. Itt nem kell bevallani sem a betegséget vagy leszázalékolást és úgy osztom be ahogy akarom. pl. Lehet egy héten csak két vagy max három napot menni, azt sem kötelező jelleggel.
Nekem most van egy minimális rezsivel bíró nagyon kicsi lakásom, és alkalmi munkákat vállalok napi bejelentéssel. Itt nem kell bevallani sem a betegséget vagy leszázalékolást és úgy osztom be ahogy akarom. pl. Lehet egy héten csak két vagy max három napot menni, azt sem kötelező jelleggel.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2020.01.01., 22:58Az abilify-tól tablettában szedve, finoman szólva is lef*stam a bokám, méghozzá szinte napi gyakorisággal. Injekcióban nem olyan vészes, bár piával kombinálva ua. az eredmény. Viszont olyan álmatlanságot okozott az injekció, amitől napközben már szinte narkolepszia-szerű rohamok jöttek rám. Magyarul az abilify viszonylag tűrhetően indul (a hasmenés is csak később jön ki), viszont nem egy életre szóló gyógyszer, azt már sikerült (rajtunk) kitapasztalni. Egyébként ifjúkorában festék adalékanyagként sem igazán vált be. Magyarul nem jó semmire, annak ellenére, hogy világra szóló felhajtást és hírverést csináltak körülötte. A cél az lett volna, hogy legyen egy olyan antipszichotikum, mi nem "szedál". Na, igen. Csakhogy, sajnos az "egyéb" mellékhatások miatt (amiket sokáig titkoltak) hosszú távon nem lehet ezzel sem együtt élni.
Az abilify-tól tablettában szedve, finoman szólva is lef*stam a bokám, méghozzá szinte napi gyakorisággal. Injekcióban nem olyan vészes, bár piával kombinálva ua. az eredmény. Viszont olyan álmatlanságot okozott az injekció, amitől napközben már szinte narkolepszia-szerű rohamok jöttek rám. Magyarul az abilify viszonylag tűrhetően indul (a hasmenés is csak később jön ki), viszont nem egy életre szóló gyógyszer, azt már sikerült (rajtunk) kitapasztalni. Egyébként ifjúkorában festék adalékanyagként sem igazán vált be. Magyarul nem jó semmire, annak ellenére, hogy világra szóló felhajtást és hírverést csináltak körülötte. A cél az lett volna, hogy legyen egy olyan antipszichotikum, mi nem "szedál". Na, igen. Csakhogy, sajnos az "egyéb" mellékhatások miatt (amiket sokáig titkoltak) hosszú távon nem lehet ezzel sem együtt élni.
Idézet tőle: Predi ekkor: 2019.12.29., 16:42Nem szeretném az Abilifyt leváltani, mivel jól megfogja a parámat. Sajnos ez a mellékhatása. Köszönöm a tanácsokat!
Nem szeretném az Abilifyt leváltani, mivel jól megfogja a parámat. Sajnos ez a mellékhatása. Köszönöm a tanácsokat!
Idézet tőle: Predi ekkor: 2019.12.28., 20:28Szia!
Valószínűleg az Abilify mellékhatása okozza a hasmenésemet. Sajnos nem hat ellene egyetlen gyógyszer sem pl. széntabletta, Enterobene.
Le fogom magam százalékoltatni. Megpróbálok 4 órában dolgozni más munkakörben. Köszönöm a tanácsodat!
Szia!
Valószínűleg az Abilify mellékhatása okozza a hasmenésemet. Sajnos nem hat ellene egyetlen gyógyszer sem pl. széntabletta, Enterobene.
Le fogom magam százalékoltatni. Megpróbálok 4 órában dolgozni más munkakörben. Köszönöm a tanácsodat!
Idézet tőle: Predi ekkor: 2019.12.20., 15:58Laboratóriumi munkában gátolnak, a szakmám ilyen jellegű. Egyrészt 7 órára kellene menni dolgozni. Mivel gyógyszerrel alszom el, nehezen kelek fel. De nem ez a legnagyobb baj. Reggeltől délig napi 3-4 hasmenésem van. Motivációs szintem alacsony. Nem tudok napi 8 órában koncentrálni. Ebben a szakmában viszont csak 8 órás munkát lehet vállalni. Hangulatom is gyakran ingadozik.
Laboratóriumi munkában gátolnak, a szakmám ilyen jellegű. Egyrészt 7 órára kellene menni dolgozni. Mivel gyógyszerrel alszom el, nehezen kelek fel. De nem ez a legnagyobb baj. Reggeltől délig napi 3-4 hasmenésem van. Motivációs szintem alacsony. Nem tudok napi 8 órában koncentrálni. Ebben a szakmában viszont csak 8 órás munkát lehet vállalni. Hangulatom is gyakran ingadozik.
Idézet tőle: Predi ekkor: 2019.12.20., 13:23Sziasztok!
Egy számomra nagyon fontos kérdésben szeretném kikérni tanácsotokat. Jelenleg 31 éves férfi vagyok. Diagnózisaim paranoid skizofrénia, depresszió, kényszer. Nem tudok dolgozni, de nem is vagyok leszázalékolva még. Apám nagyon akarja, hogy dolgozzak valamit, de nem érti meg, hogy nem tudok. Attól fél, hogy 10 év múva, ha megéri (akkor ő 73 éves lesz), nem lesz keresetem. Ez alatt azt értem, nem fogom tudni a fűtést sem fizetni. A segély erre valószínűleg nem lesz elég, miután leszázalékoltatom majd magam. Anyám meg nem akar velem együtt lakni.
Ti hogy gondolkoztok erről a témáról? Mi erre a kérdésre a bevált gyakorlat? Hogy intézitek a megélhetést, ha már a szüleitek sem tudnak nektek segíteni?
Privátban is jöhet az üzenet!Köszönöm!
Sziasztok!
Egy számomra nagyon fontos kérdésben szeretném kikérni tanácsotokat. Jelenleg 31 éves férfi vagyok. Diagnózisaim paranoid skizofrénia, depresszió, kényszer. Nem tudok dolgozni, de nem is vagyok leszázalékolva még. Apám nagyon akarja, hogy dolgozzak valamit, de nem érti meg, hogy nem tudok. Attól fél, hogy 10 év múva, ha megéri (akkor ő 73 éves lesz), nem lesz keresetem. Ez alatt azt értem, nem fogom tudni a fűtést sem fizetni. A segély erre valószínűleg nem lesz elég, miután leszázalékoltatom majd magam. Anyám meg nem akar velem együtt lakni.
Ti hogy gondolkoztok erről a témáról? Mi erre a kérdésre a bevált gyakorlat? Hogy intézitek a megélhetést, ha már a szüleitek sem tudnak nektek segíteni?
Privátban is jöhet az üzenet!
Köszönöm!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.11.13., 05:09"Végül is ez a egyetlen igazi mentális betegség, itt van minden gondolkodási szétesés, hallucináció ami tényleg elmebaj és sose lesz gyógyítható !" – na???
"Végül is ez a egyetlen igazi mentális betegség, itt van minden gondolkodási szétesés, hallucináció ami tényleg elmebaj és sose lesz gyógyítható !" – na???
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.11.13., 04:36Éééérdekes. A gyszerváltás kapcsán nekem is ez jutott rögtön az eszembe...
És ugye a kommentelő szakértők, h kvázi minden skizofrént elzárva kellene tartani... Furcsa: ez ügyben nem emlegetik, hogy "el kell érkezni a XXI. századba".
Éééérdekes. A gyszerváltás kapcsán nekem is ez jutott rögtön az eszembe...
És ugye a kommentelő szakértők, h kvázi minden skizofrént elzárva kellene tartani... Furcsa: ez ügyben nem emlegetik, hogy "el kell érkezni a XXI. századba".
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2019.11.12., 19:58Idézet tőle: kharzakszar az élet
Az enyém is. Én már rongyéletnek hivom mert nem látom értelmét. Közben meg azt kell hallgassam milyen piti problémáim vannak, másoknak sokkal nagyobb. Az enyém szerintük nem is létezik csak a fejemben...
Idézet tőle: kharzakszar az élet
Az enyém is. Én már rongyéletnek hivom mert nem látom értelmét. Közben meg azt kell hallgassam milyen piti problémáim vannak, másoknak sokkal nagyobb. Az enyém szerintük nem is létezik csak a fejemben...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.11.12., 14:57Előjött a kövek alól egyből két vallásos is, hogy a jézus meg a démonok... Kommentelnék, de nincs kamus FB profilom.
Sajna ismert eset ugye olyan, hogy (jó) gyógyszerekkel "normális", anélkül meg közveszélyes fenyegető és feljelentő, majd öngyilkos.
Szegény csávó, gondolom a dokihoz ment az orvoslátogató, hogy a cége most hozott ki egy új és jó és mindenféle pozitív gyógyszert, az meg váltott mert miért ne, amikor egy hónapig csak heti pár mg-al lehetett volna a régit csökkenteni erős kontrollal. Egyértelmű a doki felelőssége.
Előjött a kövek alól egyből két vallásos is, hogy a jézus meg a démonok... Kommentelnék, de nincs kamus FB profilom.
Sajna ismert eset ugye olyan, hogy (jó) gyógyszerekkel "normális", anélkül meg közveszélyes fenyegető és feljelentő, majd öngyilkos.
Szegény csávó, gondolom a dokihoz ment az orvoslátogató, hogy a cége most hozott ki egy új és jó és mindenféle pozitív gyógyszert, az meg váltott mert miért ne, amikor egy hónapig csak heti pár mg-al lehetett volna a régit csökkenteni erős kontrollal. Egyértelmű a doki felelőssége.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2019.11.09., 15:44Nem tudom ki vagy, Takács Mónika, de június óta leszoktam. Zéró cigi. Meg vagy elégedve?
Nem tudom ki vagy, Takács Mónika, de június óta leszoktam. Zéró cigi. Meg vagy elégedve?
Idézet tőle: TakácsMónika ekkor: 2019.11.09., 14:31Jaj bartika te nagyon sokat dohányzol. A betegségek mellett azt mondják érdemes abbahagyni a károsító szereket. Itthon ment a szidkozódás h ki itt a kurv@ , persze nem mindennapi de ügyet se veszek rá
Jaj bartika te nagyon sokat dohányzol. A betegségek mellett azt mondják érdemes abbahagyni a károsító szereket. Itthon ment a szidkozódás h ki itt a kurv@ , persze nem mindennapi de ügyet se veszek rá
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2019.11.06., 16:09írtam a gyógyszer topikba.
írtam a gyógyszer topikba.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2019.11.06., 16:07kösz a kérdést valamivel. csak egésznap alszom meg bevan lassulva a mozgásom. ez a ripedon emelésnek köszönhető vagy a rivotril?
kösz a kérdést valamivel. csak egésznap alszom meg bevan lassulva a mozgásom. ez a ripedon emelésnek köszönhető vagy a rivotril?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2019.11.06., 16:06kharzak, jobban vagy?
kharzak, jobban vagy?
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.11.05., 16:42Nem vagyok jól énse, egy rabnak érzem magam itthon de nem tudok elköltözni se albérletbe mert nincs pénzem... dolgozni nem bírok...
Nem vagyok jól énse, egy rabnak érzem magam itthon de nem tudok elköltözni se albérletbe mert nincs pénzem... dolgozni nem bírok...
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2019.11.04., 14:04Én is 28 vagyok és most rúgtak ki egy újabb munkahelyről. Én se dolgozok.
Hol laksz? Ez alapján el lehet dönteni hová tartozol
Én is 28 vagyok és most rúgtak ki egy újabb munkahelyről. Én se dolgozok.
Hol laksz? Ez alapján el lehet dönteni hová tartozol
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2019.11.03., 12:53Egyszerüen utálok itt lakni ahol most vagyunk,idegesítőek a szomszédok anyukám szerint nem azok,lehet csak beképzelem és el akarok költözni. amint ezt a témát felvetem anyukámmal csunyán összeveszünk,és frusztráltak leszünk mind a ketten. jönnek az ünnepek én csak azt kértem anyutól karácsonyra hogy költözzünk el. nem teljesíti,nemtudok mit csinálni. messze van mindentől a hely,én meg magam alá pisilek lassan 30 évesen és úgy fekszem vissza az ágyba. egy csőd vagyok dolgozni nem igazán tudok,bár keresgéltem munkákat,de ugyse jönne össze semmi nekem,anyukám lassan agyvérzést kap tőlem.légyszi segítsetek hogy lehet ebből a pokolból ki lábalni. lehet sokmindenem megvan de szeretetet senkitől sem kapok. probáltak már velem minden féle gyógyszert egyik se vállt be , talán ezek a szerek tesznek tönkre. nem segit senki rajtam,ha tehetnék belém is rugnának egyet az utcán,mit nem érő ember ez 28 éves és nem dolgozik. Ha valaki tud 1-2 kerületben lakást szóljon bár anyám rá se legyint de azért egy probát megér.
Egyszerüen utálok itt lakni ahol most vagyunk,idegesítőek a szomszédok anyukám szerint nem azok,lehet csak beképzelem és el akarok költözni. amint ezt a témát felvetem anyukámmal csunyán összeveszünk,és frusztráltak leszünk mind a ketten. jönnek az ünnepek én csak azt kértem anyutól karácsonyra hogy költözzünk el. nem teljesíti,nemtudok mit csinálni. messze van mindentől a hely,én meg magam alá pisilek lassan 30 évesen és úgy fekszem vissza az ágyba. egy csőd vagyok dolgozni nem igazán tudok,bár keresgéltem munkákat,de ugyse jönne össze semmi nekem,anyukám lassan agyvérzést kap tőlem.légyszi segítsetek hogy lehet ebből a pokolból ki lábalni. lehet sokmindenem megvan de szeretetet senkitől sem kapok. probáltak már velem minden féle gyógyszert egyik se vállt be , talán ezek a szerek tesznek tönkre. nem segit senki rajtam,ha tehetnék belém is rugnának egyet az utcán,mit nem érő ember ez 28 éves és nem dolgozik. Ha valaki tud 1-2 kerületben lakást szóljon bár anyám rá se legyint de azért egy probát megér.
Idézet tőle: Moncsa81 ekkor: 2019.10.31., 20:26Én csak heti 2-3 napban vállalok munkát alkalmi bejelentéssel. Itt nem nagyon kérdezősködnek és ennyit kibírok egy héten, de teljes munkaidő nem hiszem hogy menne. Engem is érdekelne hogy munkavállalás kérdésében mi a helyzet, kinek hogyan sikerül betegséggel megoldani.
Én csak heti 2-3 napban vállalok munkát alkalmi bejelentéssel. Itt nem nagyon kérdezősködnek és ennyit kibírok egy héten, de teljes munkaidő nem hiszem hogy menne. Engem is érdekelne hogy munkavállalás kérdésében mi a helyzet, kinek hogyan sikerül betegséggel megoldani.
Idézet tőle: dobókocka ekkor: 2019.10.17., 16:57Szia! Szerintem olyasmit keress, amiről úgy érzed, hogy biztonsággal meg tudod csinálni. Azért ez 3 olyan betegség, ami külön-külön is igen befolyásolja a munkaképességet. Hogy mit gondolnak a szüleid - sztem az ő generációjuk nagyon nehezen érti meg a mentális betegek világát, aggódnak, hogy miből fogsz megélni, mert gondolom ők nem tudnak élethosszig támogatni. Én is találkoztam ilyen orvosokkal - fogalmuk nincs, milyen ezzel élni. Szóval szerintem azt vedd figyelembe, ami neked jó. Az is nagy dolog, ha el tudsz helyezkedni, meg hogy tovább tudtál tanulni, nem lehetett éppen könnyű.
Szia! Szerintem olyasmit keress, amiről úgy érzed, hogy biztonsággal meg tudod csinálni. Azért ez 3 olyan betegség, ami külön-külön is igen befolyásolja a munkaképességet. Hogy mit gondolnak a szüleid - sztem az ő generációjuk nagyon nehezen érti meg a mentális betegek világát, aggódnak, hogy miből fogsz megélni, mert gondolom ők nem tudnak élethosszig támogatni. Én is találkoztam ilyen orvosokkal - fogalmuk nincs, milyen ezzel élni. Szóval szerintem azt vedd figyelembe, ami neked jó. Az is nagy dolog, ha el tudsz helyezkedni, meg hogy tovább tudtál tanulni, nem lehetett éppen könnyű.
Idézet tőle: Predi ekkor: 2019.10.17., 15:18Sziasztok! Nem rég regisztráltam erre az oldalra, eddig csak olvastam. Én visszatérő depresszióval, kényszerrel, paranoid skizofréniával kűzdök. Érdeklődnék, hogy ezekkel a betegségekkel lehet-e akármit is dolgozni? Szüleim minden másnap megkérdezik, hogy keresem-e a munkát. 4 vagy 6 órás melót gondltam. Nem tudom mi jöhet számításba. Eü. diplomát sikerült nagy nehezen szereznem (nem szeretném leírni pontosan milyent). Lényeg az, hogy 8 órában nem tudok végig koncentrálni. Pszichiáterem megkérdezte, hogy miért nem tudok 8 órában dolgozni (merthogy a diplomámmal csak 8 órában lehetne elhelyezkedni). Szerintem ostoba az orvosom, hogy ilyent megkérdez tőlem. Neki jobban kellene tudnia mik a skizofrénia negatív tünetei. Megmondtam neki, hogy ez nem olyan betegség mint a nátha... (Legalább kicsit kellemetlenül érezte magát ő is.) Még nem vagyok leszázalékolva. Ha nem muszáj, nem is akarok leszázalékolást. Köszönöm mindenkinek a segítséget munkaügyben! (egy 31 éves férfi)
Sziasztok! Nem rég regisztráltam erre az oldalra, eddig csak olvastam. Én visszatérő depresszióval, kényszerrel, paranoid skizofréniával kűzdök. Érdeklődnék, hogy ezekkel a betegségekkel lehet-e akármit is dolgozni? Szüleim minden másnap megkérdezik, hogy keresem-e a munkát. 4 vagy 6 órás melót gondltam. Nem tudom mi jöhet számításba. Eü. diplomát sikerült nagy nehezen szereznem (nem szeretném leírni pontosan milyent). Lényeg az, hogy 8 órában nem tudok végig koncentrálni. Pszichiáterem megkérdezte, hogy miért nem tudok 8 órában dolgozni (merthogy a diplomámmal csak 8 órában lehetne elhelyezkedni). Szerintem ostoba az orvosom, hogy ilyent megkérdez tőlem. Neki jobban kellene tudnia mik a skizofrénia negatív tünetei. Megmondtam neki, hogy ez nem olyan betegség mint a nátha... (Legalább kicsit kellemetlenül érezte magát ő is.) Még nem vagyok leszázalékolva. Ha nem muszáj, nem is akarok leszázalékolást. Köszönöm mindenkinek a segítséget munkaügyben! (egy 31 éves férfi)
Idézet tőle: HBrigi ekkor: 2019.10.15., 12:19Kedves fórumozók!
Egy cikksorozatot írok az nlc.hu-ra, ami mentális problémával küszködők családtagjaival/párjával/gyerekével/barátaival vagy más, az illetőhöz közel álló személlyel/személyekkel készült interjúkból állna. A témát azért tartom fontosnak, mert szeretnék ezzel segíteni azoknak, akik ebben a cipőben járnak, illetve azt is szeretném, hogy az emberek általánosságban többet tudjanak meg a pszichés zavarokról, és ne stigmatizálják azokat, akik mentális problémáktól szenvednek.
A következő kórképekkel rendelkező emberek hozzátartozóit keresném: depresszió, borderline, skizofrénia, paranoid zavar, pánikbetegség, poszttraumás stressz betegség, kényszerbetegség, generalizált szorongás, anorexia és bulimia (tudom, hogy sokszor ezek közül egyszerre több is fennáll). A cikkben természetesen lehet teljesen anonim módon szerepelni.
Ha úgy érzed, szívesen segítenél nekem, kérlek, írj egy e-mailt a hbrigitta88@gmail.com-ra. Előre is nagyon köszönöm, és további szép napot kívánok mindenkinek!
Hidvégi Brigi
Kedves fórumozók!
Egy cikksorozatot írok az nlc.hu-ra, ami mentális problémával küszködők családtagjaival/párjával/gyerekével/barátaival vagy más, az illetőhöz közel álló személlyel/személyekkel készült interjúkból állna. A témát azért tartom fontosnak, mert szeretnék ezzel segíteni azoknak, akik ebben a cipőben járnak, illetve azt is szeretném, hogy az emberek általánosságban többet tudjanak meg a pszichés zavarokról, és ne stigmatizálják azokat, akik mentális problémáktól szenvednek.
A következő kórképekkel rendelkező emberek hozzátartozóit keresném: depresszió, borderline, skizofrénia, paranoid zavar, pánikbetegség, poszttraumás stressz betegség, kényszerbetegség, generalizált szorongás, anorexia és bulimia (tudom, hogy sokszor ezek közül egyszerre több is fennáll). A cikkben természetesen lehet teljesen anonim módon szerepelni.
Ha úgy érzed, szívesen segítenél nekem, kérlek, írj egy e-mailt a hbrigitta88@gmail.com-ra. Előre is nagyon köszönöm, és további szép napot kívánok mindenkinek!
Hidvégi Brigi
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2019.10.09., 07:46Kedves Közösség! A Szinapszis csapat üzenetét szeretném közvetíteni -- aki teheti, segítsen!
Sziasztok!A Szinapszis Kft. szkizofréniával élő betegek hozzátartozói körében végez kutatást mely az alábbi linken érhető el.
Kedves Közösség! A Szinapszis csapat üzenetét szeretném közvetíteni -- aki teheti, segítsen!
Sziasztok!
A Szinapszis Kft. szkizofréniával élő betegek hozzátartozói körében végez kutatást mely az alábbi linken érhető el.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2019.10.07., 04:18Egyszer hallottam egy Feldmár András videóban, hogy Indiában úgy gyógyítják a skizofréniát, hogy a csaalád ilyenkor összegyűlik, esznek-isznak, ameddig a tünetek el nem múlnajm és a tünetek soha nem térnek vissza, Ezzel szemben mi van Magyarországon, és az egész nyugati "orvoslásban"? Soroljam? Inkább nem. Kezdem úgy érezni, hogy egy szélmalmot csépelek. De még mindig jobban járok, mint akik beledöglenek a gyógyszerzésbe.
Egyszer hallottam egy Feldmár András videóban, hogy Indiában úgy gyógyítják a skizofréniát, hogy a csaalád ilyenkor összegyűlik, esznek-isznak, ameddig a tünetek el nem múlnajm és a tünetek soha nem térnek vissza, Ezzel szemben mi van Magyarországon, és az egész nyugati "orvoslásban"? Soroljam? Inkább nem. Kezdem úgy érezni, hogy egy szélmalmot csépelek. De még mindig jobban járok, mint akik beledöglenek a gyógyszerzésbe.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2019.09.19., 03:03ezzel párhuzamosan regeltem az antipszichiatria.hu és antipszichiatria.com domaineket. halihó, nyalihó 😀
ezzel párhuzamosan regeltem az antipszichiatria.hu és antipszichiatria.com domaineket. halihó, nyalihó 😀
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2019.09.19., 00:22Na, ide is leírom, mert úgy érzem, itt a helye. Akik eddig küzdöttek, bajlódtak a skizofréniával, úgymond "szenvedtek" benne, azt tudom mondani, most már ne szenvedjenek, megnyílt a világ első pro-skizo, anti-pszicho, oldala, tessék-lássék: https://www.vilaggep.com
Na, ide is leírom, mert úgy érzem, itt a helye. Akik eddig küzdöttek, bajlódtak a skizofréniával, úgymond "szenvedtek" benne, azt tudom mondani, most már ne szenvedjenek, megnyílt a világ első pro-skizo, anti-pszicho, oldala, tessék-lássék: https://www.vilaggep.com
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2019.08.31., 19:18😀
😀
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2019.08.31., 19:17Idézet tőle: Vásárhelyi Beus" Hogy valaki azt mondta, hogy én azt mondtam, az még nem azt jelenti, hogy tényleg azt mondtam. Azt mondtam, szeptemberig nem írok. Abban igazad van, hogy tényleg nincsen szeptember, de mindjárt itt lesz. :-"
Ez egy nagyon igaz mondás!
Örülök, hogy tetszik. 🙂 És holnap már real szeptember. 🙂 Szóval lényegében kibírtam... majdnem. 🙂 (Ez a sok szmájli onnan van, hogy a Vidor Fesztiválról jövök...)
Idézet tőle: Vásárhelyi Beus" Hogy valaki azt mondta, hogy én azt mondtam, az még nem azt jelenti, hogy tényleg azt mondtam. Azt mondtam, szeptemberig nem írok. Abban igazad van, hogy tényleg nincsen szeptember, de mindjárt itt lesz. :-"
Örülök, hogy tetszik. 🙂 És holnap már real szeptember. 🙂 Szóval lényegében kibírtam... majdnem. 🙂 (Ez a sok szmájli onnan van, hogy a Vidor Fesztiválról jövök...)
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2019.08.31., 19:01Idézet tőle: Anita43Én is kezdem feladni a tarskeresozest. Annyira reménytelen. (Főleg az én helyzetemben). Mondjuk én amúgy is inkább barátokat szeretnek találni, nem annyira kapcsolatot.
Én is igy gondoltam. Nekem 37évesen jött az igazi, akit annyira kerestem. Viszont teljesen más, mint amit/akit elképzeltem. Nyilván, mert olyan ember, akire nem gondoltam volna, például nem az én elképzelésem szerint néz ki és nem olyan a személyisége.
Idézet tőle: Anita43Én is kezdem feladni a tarskeresozest. Annyira reménytelen. (Főleg az én helyzetemben). Mondjuk én amúgy is inkább barátokat szeretnek találni, nem annyira kapcsolatot.
Én is igy gondoltam. Nekem 37évesen jött az igazi, akit annyira kerestem. Viszont teljesen más, mint amit/akit elképzeltem. Nyilván, mert olyan ember, akire nem gondoltam volna, például nem az én elképzelésem szerint néz ki és nem olyan a személyisége.
Idézet tőle: Anita43 ekkor: 2019.08.31., 18:47Én is kezdem feladni a tarskeresozest. Annyira reménytelen. (Főleg az én helyzetemben). Mondjuk én amúgy is inkább barátokat szeretnek találni, nem annyira kapcsolatot.
Én is kezdem feladni a tarskeresozest. Annyira reménytelen. (Főleg az én helyzetemben). Mondjuk én amúgy is inkább barátokat szeretnek találni, nem annyira kapcsolatot.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2019.08.31., 18:29" Hogy valaki azt mondta, hogy én azt mondtam, az még nem azt jelenti, hogy tényleg azt mondtam. Azt mondtam, szeptemberig nem írok. Abban igazad van, hogy tényleg nincsen szeptember, de mindjárt itt lesz. :-"
" Hogy valaki azt mondta, hogy én azt mondtam, az még nem azt jelenti, hogy tényleg azt mondtam. Azt mondtam, szeptemberig nem írok. Abban igazad van, hogy tényleg nincsen szeptember, de mindjárt itt lesz. :-"
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2019.08.31., 18:28Idézet tőle: AngelGirl35Na ez van a sokadik próbálkozás után...az ismerkedésben....csak épp most döntöttem el hogy végérvényesen befejeztem a netes ismerkedést.... :'( :'( egy hogy amúgyis veszélyesebb is...a másik az hogy szószerint nagyon fájdalmasan lerázott egy rendes fiú :'( :'( akit itt ismertem meg de a fészbookon folytattuk a beszélgetést...és az a szomorú hogy olyan igazán mély beszélgetések nem is voltak sajnos...mert még addig se sajnos nem is jutottunk el......azért is rájöttem erre mert ezzel a lelkibetegséggel...nagyon nehéz komoly párkapcsolatot találni :'( :'( és még egészséges embereknek is nagyon nehéz..hát még olyannak akinek ilyen komoly lelki sérülései vannak.....
Csak valami jó tanács...esetleg valaki reagál ???? amúgy előre Köszönöm.... a választ...és további nagyon szép estét....
Én az összes barátomat elvesztettem, beleértve a legjobbat is. Eléggé rosszul érintett, úgyhogy megértelek. Viszont egy idősebb nő (sőt, kettő is, de az egyik jobban) megszeretett és sziinte napi szinten telefonálunk egymásnak. Szóval lépj ki a klisékből, hogy szerinted kiihez kellene közeledni és aki veled is barátkozni akar, azt nagyon meg kell becsülni. Az én legjobb barátaim, egy kis társaság, szintén nem hiv, nem jelentkezik és ami a legrosszabb, hogy válaszra sem méltatnak. A legjobb barátom és egyben a férjem a támaszom.
Idézet tőle: AngelGirl35Na ez van a sokadik próbálkozás után...az ismerkedésben....csak épp most döntöttem el hogy végérvényesen befejeztem a netes ismerkedést.... :'( :'( egy hogy amúgyis veszélyesebb is...a másik az hogy szószerint nagyon fájdalmasan lerázott egy rendes fiú :'( :'( akit itt ismertem meg de a fészbookon folytattuk a beszélgetést...és az a szomorú hogy olyan igazán mély beszélgetések nem is voltak sajnos...mert még addig se sajnos nem is jutottunk el......azért is rájöttem erre mert ezzel a lelkibetegséggel...nagyon nehéz komoly párkapcsolatot találni :'( :'( és még egészséges embereknek is nagyon nehéz..hát még olyannak akinek ilyen komoly lelki sérülései vannak.....
Csak valami jó tanács...esetleg valaki reagál ???? amúgy előre Köszönöm.... a választ...és további nagyon szép estét....
Én az összes barátomat elvesztettem, beleértve a legjobbat is. Eléggé rosszul érintett, úgyhogy megértelek. Viszont egy idősebb nő (sőt, kettő is, de az egyik jobban) megszeretett és sziinte napi szinten telefonálunk egymásnak. Szóval lépj ki a klisékből, hogy szerinted kiihez kellene közeledni és aki veled is barátkozni akar, azt nagyon meg kell becsülni. Az én legjobb barátaim, egy kis társaság, szintén nem hiv, nem jelentkezik és ami a legrosszabb, hogy válaszra sem méltatnak. A legjobb barátom és egyben a férjem a támaszom.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2019.08.19., 11:53Egyébként a Face-n azt olvastam, a Mályi-tónál volt egy kis gubanc. Pl.: mentőhelikopter. Azért néztem vissza hamarabb.
Név nyilván nem volt említve. És hát, eléggé aggódtam. Ez van.
Egyébként a Face-n azt olvastam, a Mályi-tónál volt egy kis gubanc. Pl.: mentőhelikopter. Azért néztem vissza hamarabb.
Név nyilván nem volt említve. És hát, eléggé aggódtam. Ez van.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2019.08.19., 11:49Idézet tőle: Vásárhelyi BeusRobo-san, azt mondtad nem irsz ide többet 🙂 Mi történt, hogy visszanyúltál a gyökerekhez?
Én ilyet nem mondtam, tudtommal. Hogy valaki azt mondta, hogy én azt mondtam, az még nem azt jelenti, hogy tényleg azt mondtam. Azt mondtam, szeptemberig nem írok. Abban igazad van, hogy tényleg nincsen szeptember, de mindjárt itt lesz. 🙂
Idézet tőle: Vásárhelyi BeusRobo-san, azt mondtad nem irsz ide többet 🙂 Mi történt, hogy visszanyúltál a gyökerekhez?
Én ilyet nem mondtam, tudtommal. Hogy valaki azt mondta, hogy én azt mondtam, az még nem azt jelenti, hogy tényleg azt mondtam. Azt mondtam, szeptemberig nem írok. Abban igazad van, hogy tényleg nincsen szeptember, de mindjárt itt lesz. 🙂
Idézet tőle: roxy ekkor: 2019.08.18., 21:23Szerintem itt a búrán nyugodtan írjál, szólj hozzá, beszélgess, ismerkedj bárkivel, aki szimpatikus, nem csak fiúkkal, hanem lányokkal is.
Szerintem sokan arra használják a búrát, hogy csak priviznek meg csetelnek, pedig ez egy fórum is.
Ajánlom például a Vidám (halottmosó) kocsmát és kávéházat, meg az OFF topikot. De ebbe a topikba is írhatsz, úgy hallottam, hajdanán nagyon népszerű topik volt az elődje. Blogokból meg van mindenféle.
Ne keseredj el!
Szerintem itt a búrán nyugodtan írjál, szólj hozzá, beszélgess, ismerkedj bárkivel, aki szimpatikus, nem csak fiúkkal, hanem lányokkal is.
Szerintem sokan arra használják a búrát, hogy csak priviznek meg csetelnek, pedig ez egy fórum is.
Ajánlom például a Vidám (halottmosó) kocsmát és kávéházat, meg az OFF topikot. De ebbe a topikba is írhatsz, úgy hallottam, hajdanán nagyon népszerű topik volt az elődje. Blogokból meg van mindenféle.
Ne keseredj el!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.08.18., 21:21Sajnos a visszautasítás esélye benne van az ismerkedésben. Ilyenkor kell vállat vonni és "next please". Tudom, erre nem képes csak úgy az ember, és benne van a kudarctól való újabb félelem is, de máshogy nem lehet csinálni. Pláne interneten, ahol az ismerkedés nem precíziós dolog, hanem inkább a nagy számok matematikája. 🙂
Sajnos a visszautasítás esélye benne van az ismerkedésben. Ilyenkor kell vállat vonni és "next please". Tudom, erre nem képes csak úgy az ember, és benne van a kudarctól való újabb félelem is, de máshogy nem lehet csinálni. Pláne interneten, ahol az ismerkedés nem precíziós dolog, hanem inkább a nagy számok matematikája. 🙂