Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

FENYEGETÉS!

Szia!

Semmi igaziból, csak sajnos kicsit kibuktam akkor (szokásosan). Amit írtam igaz, de sajnos tökmindegy mit írok, akkor is muszáj szednem a bogyókat. Bár eléggé fura, mert mostanában mintha nem mérgezne annyira a gyógyszer - vagyis hogy JÓL érzem magam - nem is értem mitől van ez a "pálfordulat", hogy most így hatnak a bogyók. Lehet, hogy mégis eljutott a címzettekhez az üzenetem? Végülis mindegy, de az tuti, hogy ha ki akarnak nyírni (bárki), ahhoz nagyon okosnak kell lennie, de ezekután már nem fogják hagyni hogy bármi bajom legyen XD Úgyhogy megvédem én magam. 🙂 

Mi történt?

FENYEGETÉS A PSZICHIÁTRIÁNAK INTÉZVE!!!!

Tartalma:
És persze pont engem akanak kiirtani, de ahhoz előbb kelll kelniük! a pszichiátrián igaziból kurvára leszarnak, és otthagynak ha mondjuk beszarsz a "pelusba", vagy lekötöznek, meg kiröhögik azt akit bevisznek, IGEN pontosan, ez egy GYILKOLÓ INTÉZET!!!!! De vannak bizonyítékaim (hangfelvételek) hogyan bánnak a betegekkel. És egy jó helyre elmentettem amit nem egyszerű megtalálni igaziból :DDDD (Ja, hozzátenném, hogy én sem találnám már meg... DE LÉTEZIK!) - És ha egy ujjal is Reményhez nyúltok, vagy ártotok neki, akkor soha a büdös életbe nem kerül elő az a hangfelvétel, de majd az utókor előássa valahonnan! :DDDDDD Úgyhogy így merjetek bárkit is kinyírni ezekután!