Ismerkedés, barátkozás, társkeresés
Idézet tőle: Outcalled ekkor: 2019.01.07., 10:42Én is hónapokig nézegettem az oldalt, mire regeltem. ...Meg mire írni merek 😀
Elolvastam pár blogbejegyzést és fórumhozzászólást. Írnék, csak nemtom, mit. Legszívesebben mindenkit megölelgetnék. Persze csak virtuálisan, mert utálom, ha hozzámérnek.
Szóval heló
Én is hónapokig nézegettem az oldalt, mire regeltem. ...Meg mire írni merek 😀
Elolvastam pár blogbejegyzést és fórumhozzászólást. Írnék, csak nemtom, mit. Legszívesebben mindenkit megölelgetnék. Persze csak virtuálisan, mert utálom, ha hozzámérnek.
Szóval heló
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2019.01.05., 20:12Idézet tőle: kormoskandurmi az avatarodon lévő molekula?
Ezt a gyógyszert szedi (egy másik topicban kiderült)
Idézet tőle: kormoskandurmi az avatarodon lévő molekula?
Ezt a gyógyszert szedi (egy másik topicban kiderült)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.01.05., 19:30Idézet tőle: kharzaksziasztok,társat keresek,nem szexpartnert(ennyi már elárul mindent.
😀 😀 😀
Idézet tőle: kharzaksziasztok,társat keresek,nem szexpartnert(ennyi már elárul mindent.
😀 😀 😀
Idézet tőle: kormoskandur ekkor: 2019.01.05., 19:28mi az avatarodon lévő molekula?
mi az avatarodon lévő molekula?
Idézet tőle: onlywriter ekkor: 2019.01.05., 16:17Valaki beszélgetni, ismerkedni? rohadtul felőröl a magány és kilátástalannnak látok mindent..
Valaki beszélgetni, ismerkedni? rohadtul felőröl a magány és kilátástalannnak látok mindent..
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2019.01.04., 20:11Antidepi is jó lehet! Ha nem tud aludni, altató vagy nyugtató.
Leginkább egy jó pszichlógust javasolnék, aki segíti a gyászfeldolgozásban.
Hány éves a húgod? Van valaki,akihez érzelmileg közel áll?
Antidepi is jó lehet! Ha nem tud aludni, altató vagy nyugtató.
Leginkább egy jó pszichlógust javasolnék, aki segíti a gyászfeldolgozásban.
Hány éves a húgod? Van valaki,akihez érzelmileg közel áll?
Idézet tőle: elvagyodas ekkor: 2019.01.04., 19:51Sziasztok!
Olvassa az oldalt olyan, akinek van tapasztalata depressziós rokon segítésében? A húgom rosszul van, amióta az anyánk meghalt. Szerintetek erre szedhet antidepresszánst? De szívesen barátkoznék bárkivel, aki hozzám hasonlóan krízist él át. 24 éves lány vagyok
Sziasztok!
Olvassa az oldalt olyan, akinek van tapasztalata depressziós rokon segítésében? A húgom rosszul van, amióta az anyánk meghalt. Szerintetek erre szedhet antidepresszánst? De szívesen barátkoznék bárkivel, aki hozzám hasonlóan krízist él át. 24 éves lány vagyok
Idézet tőle: Pillangólélek ekkor: 2019.01.04., 14:57Sziasztok!
Már régóta szemezgettem ezzel az oldallal, de nem mertem regisztrálni, most pedig úgy döntöttem, miért ne...Nincsenek barátaim, pedig nagyon nagy igényem lenne rá. Teljesen bezárkózva élem a mindennapjaimat, csak a munka és a suli, meg a saját hobbijaim, de teljesen üresnek érzem az életem.
Szívesen barátkoznék korombeliekkel, ha vannak, hogy a problémáinkat is megbeszélhessük egymással.
Üdv,
egy 20 éves lány
(U.i: Írjatok rám kérlek, mert még nem tudom, hogyan lehet itt beszélgetni.)
Sziasztok!
Már régóta szemezgettem ezzel az oldallal, de nem mertem regisztrálni, most pedig úgy döntöttem, miért ne...Nincsenek barátaim, pedig nagyon nagy igényem lenne rá. Teljesen bezárkózva élem a mindennapjaimat, csak a munka és a suli, meg a saját hobbijaim, de teljesen üresnek érzem az életem.
Szívesen barátkoznék korombeliekkel, ha vannak, hogy a problémáinkat is megbeszélhessük egymással.
Üdv,
egy 20 éves lány
(U.i: Írjatok rám kérlek, mert még nem tudom, hogyan lehet itt beszélgetni.)
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.12.07., 10:35Házikusz
E kommented alapján meg amiket még olvastam itt Tőled írtam privit
Idézet tőle: házikuszszia! én szívesen találkozok veled, barátságból. 43 éves nő vagyok, egyedül nevelem két gyerekemet.
Házikusz
E kommented alapján meg amiket még olvastam itt Tőled írtam privit
Idézet tőle: házikuszszia! én szívesen találkozok veled, barátságból. 43 éves nő vagyok, egyedül nevelem két gyerekemet.
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.11.26., 05:53szia! én szívesen találkozok veled, barátságból. 43 éves nő vagyok, egyedül nevelem két gyerekemet.
szia! én szívesen találkozok veled, barátságból. 43 éves nő vagyok, egyedül nevelem két gyerekemet.
Idézet tőle: Karl Augst ekkor: 2018.11.25., 21:51Sziasztok, most találtam rá erre az oldalra. Igen, nekem lenne kedvem beszélgetni, barátkozni, és szükségem is lenne végre valakire, aki megért.
Sziasztok, most találtam rá erre az oldalra. Igen, nekem lenne kedvem beszélgetni, barátkozni, és szükségem is lenne végre valakire, aki megért.
Idézet tőle: J.Anna ekkor: 2018.11.25., 18:13Ha valakinek lenne kedve barátkozni/beszélgetni, akkor írjon bátran. Eléggé elmagányosodtam. Szeretnék ebből kitörni.
Ha valakinek lenne kedve barátkozni/beszélgetni, akkor írjon bátran. Eléggé elmagányosodtam. Szeretnék ebből kitörni.
Idézet tőle: onlywriter ekkor: 2018.11.20., 14:25Valamiféle párkapcsolatra gondoltam az ismerkedés terén... aki hasonlú beállítottságú mint én és megtudjuk nagyon is érteni egymást!
Valamiféle párkapcsolatra gondoltam az ismerkedés terén... aki hasonlú beállítottságú mint én és megtudjuk nagyon is érteni egymást!
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.11.20., 12:41szia én csak magamat tudom ajánlani, barátnak, ha segít 43 éves elmagányosodott kétgyerekes nő. Én ismerőst barátot keresek.
szia én csak magamat tudom ajánlani, barátnak, ha segít 43 éves elmagányosodott kétgyerekes nő. Én ismerőst barátot keresek.
Idézet tőle: onlywriter ekkor: 2018.11.20., 10:19Sziasztok. Azthittem már nem létezik ez a topic...de rá akadtam. Valakinek lenne kedve ismerkedni egy 28 éves borderline-os fiúval? A "normális" életben a normális semmi bajjal nem küzdő embereknél mindig elbuktam, mert soha senki nem tudott megérteni, egy beteg agy máshogy gondolkozik. Remélem szerencsével járok és érdeklek talán vkit.. Írj nyugodtan ha úgy gondolod. 🙂
Sziasztok. Azthittem már nem létezik ez a topic...de rá akadtam. Valakinek lenne kedve ismerkedni egy 28 éves borderline-os fiúval? A "normális" életben a normális semmi bajjal nem küzdő embereknél mindig elbuktam, mert soha senki nem tudott megérteni, egy beteg agy máshogy gondolkozik. Remélem szerencsével járok és érdeklek talán vkit.. Írj nyugodtan ha úgy gondolod. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.16., 13:40Egy esetben 99,9% annak az esélye, hogy egyedül maradsz: ha nem keresel senkit.
0,9%, ha megtalál valaki, ami a szobádban ülve nehéz lesz.
Egy esetben 99,9% annak az esélye, hogy egyedül maradsz: ha nem keresel senkit.
0,9%, ha megtalál valaki, ami a szobádban ülve nehéz lesz.
Idézet tőle: Vraneck Nóra ekkor: 2018.10.13., 07:11🙂
🙂
Idézet tőle: Vraneck Nóra ekkor: 2018.10.12., 17:04De amugy baratkozni is lehet nem feltetlen tarskereso a topic 🙂
De amugy baratkozni is lehet nem feltetlen tarskereso a topic 🙂
Idézet tőle: Vraneck Nóra ekkor: 2018.10.12., 17:03Attol meg van aki lehet szeretne... 🙂
Attol meg van aki lehet szeretne... 🙂
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.04., 17:12Az asszimetria nem is ronda.
Az asszimetria nem is ronda.
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.10.04., 17:11Engem nyugodtan moderálj ha ennyire irritállak.
Engem nyugodtan moderálj ha ennyire irritállak.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.04., 17:08Idézet tőle: HuIigán
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: HuIigánIdézet tőle: KiscsillagBúra talihoz lenne vkinek kedve?
Nem, mert gonosz kis uborkák vagytok mind
Ronda Gyökér!
Ez nem is ronda, egy kis cukormókuscsimbók gyökér
De. Asszimetrikus, gnóm és csak 4 foga van. Barna mint a szar!
Idézet tőle: HuIigán
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: HuIigánIdézet tőle: KiscsillagBúra talihoz lenne vkinek kedve?
Ronda Gyökér!
De. Asszimetrikus, gnóm és csak 4 foga van. Barna mint a szar!
Idézet tőle: HuIigán ekkor: 2018.10.04., 17:04
Ronda Gyökér!
Ronda Gyökér!
Idézet tőle: HuIigán ekkor: 2018.10.04., 17:03Nem nézek focit csak valami arab forma van itt az egyik gyrososnál, aztán ez a név jutott az eszembe. Hakan Sükür meg nem is arab mi?
Nem nézek focit csak valami arab forma van itt az egyik gyrososnál, aztán ez a név jutott az eszembe. Hakan Sükür meg nem is arab mi?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.04., 16:56Idézet tőle: HuIigánIdézet tőle: KiscsillagBúra talihoz lenne vkinek kedve?
Ronda Gyökér!
Idézet tőle: HuIigánIdézet tőle: KiscsillagBúra talihoz lenne vkinek kedve?
Ronda Gyökér!
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.10.04., 16:51És milyen jó a memóriája, H. S. a 2002-es foci vb nagy sztárja volt.
Hogy én ezt honnan tudom... Nya az mindegy is
És milyen jó a memóriája, H. S. a 2002-es foci vb nagy sztárja volt.
Hogy én ezt honnan tudom... Nya az mindegy is
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.10.04., 16:40Na jól lemaradtam, Hakan Sükür válogatott focistából mikor lett gyros töltő kisiparos?
Na jól lemaradtam, Hakan Sükür válogatott focistából mikor lett gyros töltő kisiparos?
Idézet tőle: HuIigán ekkor: 2018.10.04., 16:36Akkor engem átvertek a gyrososnál, mert annak a szósznak köze nem volt ehhez. Köcsög Hakan Sükür
Akkor engem átvertek a gyrososnál, mert annak a szósznak köze nem volt ehhez. Köcsög Hakan Sükür
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.10.04., 16:23