Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Ismerkedés, barátkozás, társkeresés

Sziasztok.tegnap regisztraltam az oldalra, az hogy itt lehet e ismerkedni nem tudom , de ugy vagyok vele , minden meger egy probat.fiatalos gondolkodasom mellett, tok jo , mert maganyos vagyok.utalom ezt.szoval en baratokat keresnek.

küzdj ellene, robomannak sikerült

Az előzmények egy kicsit össze vannak keveredve, vagy csak nálam...? Nem látom, hogy ki melyik hozzászólásra reagált, amúgy nálam gond az, hogy kevés időt szabad a neten töltenem, nem sok időm van itthon. Van hogy 1hét szabad nekem, másik hét meg teljesen le vagyok kötve. Én sajna 36 éves vagyok már, de a képek mostaniak, csak nem vagyok már fiatal de még sosem volt igazi párom és kapcsolatom sem... lehet így a jó nekem, nem tudom. Szeretek levelezni de kevés időm van. Kedves Hátsócsülök Neked üzenem, elolvastam a privit csak sajnos alig vagyok itthon is egyedül... anyu és a férje laknak itt, meg én. Remélem lesz időm válaszolni hamarosan. Köszi, hogy levetted a képet, mert rossz volt nézni a levágott csülköt. Rendes vagy smiley

Én nem akarok nyalizni vagy valami de nekem bejössz aranyos lánynak tűnsz! 🙂 
Ne add fel, szerintem szép vagy meg minden kicsit olvastam pár hozzá szollásod. 
Szerintem az a baj hogy nincsenek körülötted olyan emberek akik tanítottak, segítettek egyedülállosodni.  Egy vajas kenyeret csak meg tudsz kenni magadnak, vagy egy zacskós levest megfőzni. Ne aggodj én kis kicsit különc kocka vagyok még is fogjuk rá önálló vagyok. 

Én 26 vagyok és nehezen ismerkedek lányokkal XD nem tudom ez valami hiány vagy mi. De én saját börömön rájöttem egy depressziós/lelki beteg ember is rengeteget fejlődhet ha jó emberek veszik körül. Szerintem ne addjátok fel az egészet, szép lassan de lehet fejlődni. Én mikor nagyon mély depressziós voltam, az egészet úgy kezdtem napi fél/1 órát eljártam sétálni.  

Az én hobbim a tánc, nem önreklám akar lenni de kicsit nekem azért segített hogy ne süllyedjek túl mélyre lelkileg. 

Én nem akarok nyalizni vagy valami de nekem bejössz aranyos lánynak tűnsz! 🙂 
Ne add fel, szerintem szép vagy meg minden kicsit olvastam pár hozzá szollásod. 
Szerintem az a baj hogy nincsenek körülötted olyan emberek akik tanítottak, segítettek egyedülállosodni.  Egy vajas kenyeret csak meg tudsz kenni magadnak, vagy egy zacskós levest megfőzni. Ne aggodj én kis kicsit különc kocka vagyok még is fogjuk rá önálló vagyok. 

Én 26 vagyok és nehezen ismerkedek lányokkal XD nem tudom ez valami hiány vagy mi. De én saját börömön rájöttem egy depressziós/lelki beteg ember is rengeteget fejlődhet ha jó emberek veszik körül. Szerintem ne addjátok fel az egészet, szép lassan de lehet fejlődni. Én mikor nagyon mély depressziós voltam, az egészet úgy kezdtem napi fél/1 órát eljártam sétálni.  

Az én hobbim a tánc, nem önreklám akar lenni de kicsit nekem azért segített hogy ne süllyedjek túl mélyre lelkileg. 

https://www.youtube.com/watch?v=Eo1nU6UgLog

Szívesen ismerkedem, barátkozom. Aki szeretne velem beszélgetni írjon privit vagy írok én.

Nem tudom, hogy kitől kérhetnék segítséget, mert félek, hogy intézetbe kerülök... gondnokság alatt állok.

Félek anyukám férjétől, mert gyakran erőszakos velem cryingcryingcrying

Bocsi, ne haragudj, de borzasztó a kép amit feltettél, nem szeretnélek megbántani, csak engem zavar, tudom, az enyém is szar, de ez a hátsócsülök borzalom cryingcryingcrying

Köszi a segítséget heart

Az még odébb van sajnos 🙂

Na jólvan, rakok fel néhány szar képet magamról, ami nincs photoshoppolva, hanem sima camerával fotóztam és nem nyúltam hozzá:

Sziasztok!

Beszélgető partnert keresek!

Idézet tőle: Sweet Harmony

na de én elégedett vagyok az életemmel, csak amiatt aggódom, ha Édesanyámék majd már nem tudnak segíteni, mi lesz velem... elég önállótlan vagyok, s bezárkóztam.

Ha ez megnyugtat, ezzel én is pont így vagyok, hogy "Mi lesz velem, ha már nem lesznek a szüleim?" (vagy nem tudnak segíteni), mostanra már állandósult emiatt nálam a szüleim miatti aggódás, ugyanis nem mai gyerekek már ők sem... 🙁 Önállóságban meg kb. egy 10 éves gyerek szintjén vagyok (ez komoly...), bár lehet ő már jóval önállóbb nálam... frown

Sziasztok, csak beköszöntem. Megvagyok, sz*rul, de azért jól is. Boldog vagyok, csak beteg... na de én elégedett vagyok az életemmel, csak amiatt aggódom, ha Édesanyámék majd már nem tudnak segíteni, mi lesz velem... elég önállótlan vagyok, s bezárkóztam. Mind1, majd lesz vhogy...

Barátokat keresek.

sziasztok! 28 éves férfi társat keres hosszútávú párkapcsolatra,nyugodtan irhattok rám.

Sziasztok! 🙂

Sziasztok, 30 éves férfi vagyok, lassan 31, szívesen ismerkednék, barátkoznék. Aki akar beszélgetni írjon nyugodtan. 🙂

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

Már a LGBTQIA klubok tagjai is jelölhetik egyszerűbben a dolgok állását.

Üdv,

K.

thx

Aki a "nem bináris" kategóriákat jelöli, értelemszerűen részletezheti profilon.

Már a LGBTQIA klubok tagjai is jelölhetik egyszerűbben a dolgok állását.

Üdv,

K.

Sziasztok!

Látom halott ez a topic egy kicsit. Én is "idebiggyesztem" magam. Dél-Vasi "gyerek" vagyok 28 éves. Aki esetleg hasonlo "paraméterekkel rendelkezik" és hölgyemény, annak meghálálom megkeresését egy mosolygós smile-ival aztán majd meglátjuk... 🙂

Sziasztok! 🙂 valószínűleg nem fogok itt sem társat találni de azért megpróbálom. Sajnos már unom a társkeresőket és a sekélyes embereket rajtuk, hát ha itt több sikerrel járok. Pécsről írok 25 éves fiú vagyok egy jó ideje szingli és már nem bírom idegileg. Sokan azt mondják, hogy milyen jó egyedül lenni, meg élvezze ki az ember meg hogy úgy ismered meg önmagad igazán, ez egy jó nagy faszság már bocsánat 😀 gyűlölök egyedül lenni és azt még jobban gyűlölöm hogy egyszerűen nem találok normális lányt. Ha van kedved beszélgetni írjon valaki nyugodtan. Sajnos nem merek rá írni senkire mert nem tudom mikor lépett be utoljára szóval kb az esélye hogy vissza írnak 0. én viszont egy darabig nézni fogom ezt szóval írjatok! 

Sziasztok, szívesen beszélgetek bárkivel, aki képes eltűrni a néha ( gyakran ) előbukkanó negativitásomat. 

A profilotokon eztán jelölhetitek -- ha akarjátok -- ismerkedési szándékotokat! Sok sikert! ... "Kezeket a paplan felé! Éljnek a csajok!" 😉

sziasztok lányok! Én egy kedves "aranyos" srác vagyok mikor milyen,társat keresek egy aranyos mennyecskét aki szivesen beszélgetne velem komolyabb dolgokról is,és a lelkitársam lenne.

Üdv.! Örülök, hogy összeszedted a bátorságod! Látod, itt lehet kommunikálni mindenféléről, komoly és komolytalan dolgokról, betegségről stb. Meg szoktak lenni találkozók is. Nézz körül, ha kedved van, írjál blogot, szólj hozzá bármihez!

udv új vagyok és most szedtem össze a bátorságom hogy írjak ide. Magányos skizo nemtommi vagyok. szeretnék ismerkedni vagy komunikálni valakivel már nem tartom magam teljesen selejtnek igy elkezdtem próbálkozni.

Idézet tőle: Sweet Harmony

Igen, aszex vagyok.
Sajnos ritkán jutok netközelbe, de majd megpróbálok írni neked hamarosan.

Várom hogy irj. 

Ha aszex vagy akkor már a leszbikusság kizárva. Az már más h inkább nőkre gondolsz, ez nem jelent leszbikusságot. Én férfiakra gondolok (nő vagyok, a képem ne tévesszen meg, az csak a mániám (volt)), de ettől nem vagyok heteró mert szexmentesen akarok élni, nem vonzódom senkihez és nem kivánok senkivel lefeküdni. Tehát aszex vagyok én is. 

Igen, aszex vagyok.
Sajnos ritkán jutok netközelbe, de majd megpróbálok írni neked hamarosan.

Nem lehet, hogy aszex vagy? Ehhez feltenném azt a kérdést, hogy vágysz arra, hogy csináld nőkkel? Vagy csak maszturbálás közben gondolsz nőkre és elég is neked ennyi? mert nem mindegy. Mert én is aszex vagyok. Beszélhetnénk erről privátban ha gondolod. Én se voltam még senkivel és nem is akarok. 

Egy reménytelen szerelem taszított az emberek elutasításához, bezárkóztam, egész nap csak őrá gondoltam, küzdöttem, de elijesztettem. Azóta még nem tudtam úgy összeszedni a törött darabjait a szívemnek, és elzárkóztam minden emberi kapcsolat elől. Még nem álltam talpra. Azért gondolom, hogy leszbikus lehetek, mert most Édesanyámmal és a férjével élek egy lakásban, és nagyon nehezen szokom meg a férfi közelséget. Nőkkel régebben is jól kijöttem neten, a fiúkkal valahogy nem voltam soha olyan beszélőviszonyban... meg nem vonz a ffi nemi szerv, mondjuk a női sem, de általában nőkre gondolok, ha maszturbálok. 36 éves vagyok, de még nem volt kapcsolatom (igen, szűz vagyok, bár gyerekkoromban 5-6 évesen "játszottunk" a barátnőmmel, de az csak játék volt, és semmi extra élmény...) Azóta nulla kapcs, mert nem is volt túl sok udvarlóm, mindig zárkózott is voltam, olyan magamnak való... akik voltak vagy lehettek volna, nekem nem feleltek meg.

Miért építetted  le az ismeretségeidet? Miben nyilvánul meg a leszbikusság nálad? Még nem vagy benne biztos? Hány éves vagy? 

Lehet, hogy leszbikus vagyok crying

Sziasztok, leépítettem minden ismeretségemet.

Hogyan kezdjek el ismerkedni?

Van értelme?

Sziasztok, nem tudom jó helyen járok e, de gondoltam beköszönök: minden jót a béketűrő embereknek...!

Sziasztok, levelezőtársat keresek , mindegy milyen nemű, no homo. Csak dumálni.

Akkor egyértelmű, hogy márciusban Sopronban bulizunk! Juhú!

Még annyi hogy a netes haverjaim többsége is budapesti vagy annál keletebbi. Az a kevés aki a megyémből írt az meg hülye volt. Nem értem. 

Erről jut eszembe úgy tíz éve mikor még pesten laktunk, volt egy msn-es társaságom, és akkor egyedül voltam pesti. Akikkel úgy nagyon jóban voltam azok alföldiek voltak. Volt egy győri, na azzal meg utáltuk szinte egymást. Emiatt nem is nagyon tudtam senkivel találkozni. 

Hát értem. Az osztrák határnál vagyok. Úgy általában erre semmi se szokott lenni, ha Budapest elhagyják mennek az Alföldre ami még messzebb van. Most nem feltétlenül a te programodra gondolok hanem általában így szokott lenni mindenhol. 

Idézet tőle: Linzer

Aki nem budapesti az mindenről szinte lemarad. Folyamatosan ezt érzem. 

Folyamatosan írtam régebben is, hogy: MISKOLCRÓL (~200KM) (is)  és DEBRECENBŐL (~300KM) (is) JÖVÜNK!!!

+ többször írtam már, hogy a "keleti-régióban" is szinte bármikor szervezhetünk bulikat (Miskolc és környéke) !!! (volt is már többször is)

+ közösen szervezve, még idén télen a nyugat-régióban is lesz buli (Sárvár és környéke) !!!

Üdv,

K.

Idézet tőle: Kusanagi

FELHÍVÁS, ÚJRA ÉS ÚJRA! ( Csakhogy, NE UTÓLAG írjátok, hogy nem tudtatok róla ! cheeky )   Ismerkedés, barátkozás céljából (is) tökéletes alkalom a 2019. jan. 12., szombat este 18:00, Bp., Akvárium Klub !!! wink Gyertek !!! laugh Mozduljatok ki a szobátok falai közül !!! heart 

Aki nem budapesti az mindenről szinte lemarad. Folyamatosan ezt érzem. 

FELHÍVÁS, ÚJRA ÉS ÚJRA! ( Csakhogy, NE UTÓLAG írjátok, hogy nem tudtatok róla ! cheeky )   Ismerkedés, barátkozás céljából (is) tökéletes alkalom a 2019. jan. 12., szombat este 18:00, Bp., Akvárium Klub !!! wink Gyertek !!! laugh Mozduljatok ki a szobátok falai közül !!! heart 

óriási lehetőség az ismerkedésre a szombati buli! gyertek ha van kedvetek! jelenleg is erről beszélünk hangos chaten nézetek be a ts3 topikba!

("elvágyódás") bejegyzésére válaszul:

Én épp egy könyvet olvasok "Gyógyulás a gyászból" a címe. John W James és Russel Friedman a szerző. A Könytárban vettem ki, mert Apukám 1 hónapja halt meg és nem tudok mit kezdeni az érzéseimmel. Ugyanakkor látom, hogy a családunkban milyen sokan ragadtak bele a gyászba és a feldolgozatlanság az élet minden területére rányomta a bélyegét. Eddig úgy gondolom ez a könyv elég korrekt és tiszta képet ad a gyászról és a gyászfeldolgozásról. Gyakorlatban még nem tudtam mindent végigcsinálni, mert konkrét feladatok vannak benne, amihez Partnerre lenne szükség..így egyedül nem megy...De az alapján, amit eddig is tudtam, úgy gondolom hasznos lehet ez a könyv.

Szia Süni! 🙂

Nemrég regisztráltam, és gondoltam beköszönök: Sziasztok.

Szia! Írjál, szólj hozzá nyugodtan!

Üdv. a "csapatban"!