Beszélgetések
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.16., 20:01Idézet tőle: Kleóbeteg...? :(((
Prosztata megnagyobbbodása van. Magas valamilyen vérszínt. Most negyedszer fognak tőle szövettant venni. Azt hiszem, ő már nem férfi. 🙁 57 éves.
Idézet tőle: Kleóbeteg...? :(((
Prosztata megnagyobbbodása van. Magas valamilyen vérszínt. Most negyedszer fognak tőle szövettant venni. Azt hiszem, ő már nem férfi. 🙁 57 éves.
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.16., 19:45Megvolt. Elötte való időben nagyon féltem, de ma már nem. Ő bátortalan-szégyenlős volt, én meg felszabadult. Sokat nevettem. 2 órát beszélgettünk, és haza hozott.Én mondtam, hogy szeretnék haza menni. (Rám jött a hasmenés. 😮 ) Nem hívtam be, mert itt még istálló van nálam. Szépen elváltunk. Két puszi. Nem maradtunk semmiben. Írtam facéra. Most had gondolkozzon! Azt hiszem, beteg... 🙁
Megvolt. Elötte való időben nagyon féltem, de ma már nem. Ő bátortalan-szégyenlős volt, én meg felszabadult. Sokat nevettem. 2 órát beszélgettünk, és haza hozott.Én mondtam, hogy szeretnék haza menni. (Rám jött a hasmenés. 😮 ) Nem hívtam be, mert itt még istálló van nálam. Szépen elváltunk. Két puszi. Nem maradtunk semmiben. Írtam facéra. Most had gondolkozzon! Azt hiszem, beteg... 🙁
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.16., 12:36Idézet tőle: LuciannKb. 1 óra múlva telefon, és indulok. Szoríjatok! (y) 36-37 év telt el, amikor utoljára láttuk egymást. 😮
Idézet tőle: LuciannKb. 1 óra múlva telefon, és indulok. Szoríjatok! (y) 36-37 év telt el, amikor utoljára láttuk egymást. 😮
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.16., 12:29Idézet tőle: Kleóláttam már karón varnyút... igaz, több év kitartás volt benne
és régi szerelmet többet is láttam, ami fölülírt egy-egy hosszú házasságot
ennek ellenére a "szerető" pozíciója a legszarabb
A legszarabb, nyilván. (y)
Idézet tőle: Kleóláttam már karón varnyút... igaz, több év kitartás volt benne
A legszarabb, nyilván. (y)
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.16., 12:28Idézet tőle: lolaMás nő férje nekem sohasem kellene. CSAK vesztesként léphetsz ki ebből,ha belemész.
Én is mindig ezt vallottam, és így is éltem. Ő a régi nagy szerelmem, és ő keresett meg engem. Ez még csak egy tali... Kérdés, mire megy ki a játék? 😮
Idézet tőle: lolaMás nő férje nekem sohasem kellene. CSAK vesztesként léphetsz ki ebből,ha belemész.
Én is mindig ezt vallottam, és így is éltem. Ő a régi nagy szerelmem, és ő keresett meg engem. Ez még csak egy tali... Kérdés, mire megy ki a játék? 😮
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.15., 21:13megjegyzem: én mint feleség totál vesztesként léptem ki, de erkölcsi győzelemnek tartom...
bele is betegedtem, és 12 év volt feldolgozni...
mondjuk én spéci gyári hülye vagyok 😀
megjegyzem: én mint feleség totál vesztesként léptem ki, de erkölcsi győzelemnek tartom...
bele is betegedtem, és 12 év volt feldolgozni...
mondjuk én spéci gyári hülye vagyok 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.15., 21:10láttam már karón varnyút... igaz, több év kitartás volt benne
láttam már karón varnyút... igaz, több év kitartás volt benne
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.15., 20:51és még:
http://www.youtube.com/watch?v=L9TKwd98bA4&feature=em-hot-vrecs
az nálam is sokáig akadály volt... de végül is csak egy állapot! 😉
és még:
az nálam is sokáig akadály volt... de végül is csak egy állapot! 😉
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.04.15., 20:34http://www.youtube.com/watch?v=TtYhsF5h4Fg&feature
5 perc múlva olyan lesz, mintha tegnap találkoztatok volna utoljára...
5 perc múlva olyan lesz, mintha tegnap találkoztatok volna utoljára...
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.15., 20:22Holnap lesz randim itt helyben a 36-37 év elötti régi szerelmemmel, aki másfél hónappal ezelött jelölt a facén. Két napja 4 órákat aludtam. Parázok, hogy vajon fogok-e tetszeni neki, meg amúgyis. 🙁 Majd írok, hogy ment le. Jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 🙂
Holnap lesz randim itt helyben a 36-37 év elötti régi szerelmemmel, aki másfél hónappal ezelött jelölt a facén. Két napja 4 órákat aludtam. Parázok, hogy vajon fogok-e tetszeni neki, meg amúgyis. 🙁 Majd írok, hogy ment le. Jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 🙂
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.15., 20:18Idézet tőle: jelenlétIdézet tőle: LuciannIdézet tőle: lolaLuciann..jeges a billentyűzet?:))
Az nem, de a térdem érzi 😀 , meg valahogy most fázik a kezem is. 😮 Télen nem volt ilyen ? 🙁
Vigyázz a térdedre Luciann, jól takarózz be vagy öltözz fel!:)
Nagyon kedves vagy, köszi. 🙂 Most azért már talán itt a tavasz. 🙂
Idézet tőle: jelenlétIdézet tőle: LuciannIdézet tőle: lolaLuciann..jeges a billentyűzet?:))
Az nem, de a térdem érzi 😀 , meg valahogy most fázik a kezem is. 😮 Télen nem volt ilyen ? 🙁
Nagyon kedves vagy, köszi. 🙂 Most azért már talán itt a tavasz. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.09., 18:13Idézet tőle: LuciannIdézet tőle: lolaLuciann..jeges a billentyűzet?:))
Idézet tőle: LuciannIdézet tőle: lolaLuciann..jeges a billentyűzet?:))
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.09., 18:03Idézet tőle: Kleómeg "lelkileg"... ha már így helyesírogatunk 😀
Nem látod, hogy már hajnal volt? 😀 De köszi! (y)
Idézet tőle: Kleómeg "lelkileg"... ha már így helyesírogatunk 😀
Nem látod, hogy már hajnal volt? 😀 De köszi! (y)
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.07., 07:42Idézet tőle: LuciannDe ha megsérülök lekilek, akkor majd jövök ide navalyodni nektek. 🙂
"nyavalyogni" akart lenni. Látszik, hogy már hajnal volt. 🙁
Idézet tőle: LuciannDe ha megsérülök lekilek, akkor majd jövök ide navalyodni nektek. 🙂
"nyavalyogni" akart lenni. Látszik, hogy már hajnal volt. 🙁
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.07., 07:40Idézet tőle: lolaLuciann..jeges a billentyűzet?:))
Idézet tőle: lolaLuciann..jeges a billentyűzet?:))
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.05., 03:20Idézet tőle: Kleóneeeee, ilyenekből sosem sül ki jó, melegítve csak a tőttöt káposzta
Azért a sosem, az túlzás. 😮
Idézet tőle: Kleóneeeee, ilyenekből sosem sül ki jó, melegítve csak a tőttöt káposzta
Azért a sosem, az túlzás. 😮
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.04., 21:43Idézet tőle: jelenlétja, töröld:D
Mármint a pasit töröljem az ismerőseim közül? 😮 De kezdem újra megszeretni. Azóta már írt, és fel is hívott. 🙂 120 km-re lakik tőlem. 🙁
Idézet tőle: jelenlétja, töröld:D
Mármint a pasit töröljem az ismerőseim közül? 😮 De kezdem újra megszeretni. Azóta már írt, és fel is hívott. 🙂 120 km-re lakik tőlem. 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.04., 11:45take it easy:D
take it easy:D
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.04., 11:45ja, töröld:D
ja, töröld:D
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.04., 11:19Nem is akármilyen céllal... 😮 Már azt is bánom, hogy visszajelöltem. 🙁 Túl sok stresszel jár az egész. 🙁
Nem is akármilyen céllal... 😮 Már azt is bánom, hogy visszajelöltem. 🙁 Túl sok stresszel jár az egész. 🙁
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.04.04., 11:17Sziasztok! Épp szivatva vagyok. Valaki azt írta tegnap, hogy ma ebéd után jön a facebookra, de nincs sehol. Én meg kiléptem. Ez már a harmadik ilyen. Ahhoz képest, hogy otthol dolgozik az 5 óra az 17:20, a 6 óra az 18:30, stb,...Ez a valaki a 36-37 évvel ezelötti szerelmem, aki több, mint egy hónappal ezelött megkeresett.
Sziasztok! Épp szivatva vagyok. Valaki azt írta tegnap, hogy ma ebéd után jön a facebookra, de nincs sehol. Én meg kiléptem. Ez már a harmadik ilyen. Ahhoz képest, hogy otthol dolgozik az 5 óra az 17:20, a 6 óra az 18:30, stb,...Ez a valaki a 36-37 évvel ezelötti szerelmem, aki több, mint egy hónappal ezelött megkeresett.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.04.02., 10:58Kleó szakmájánál fogva, jól olvassa az én amúgy egész más szakmaterületére tartozó diszlexia súlytotta írásomat. (Betű és néha szavak, felcserélése írásban, és kihagyása.)
Kleó szakmájánál fogva, jól olvassa az én amúgy egész más szakmaterületére tartozó diszlexia súlytotta írásomat. (Betű és néha szavak, felcserélése írásban, és kihagyása.)
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.04.02., 10:55Tényleg nagyon kedves* gondolatok és írás. És van benne egy ilyen kedves de imádni való esetlenség is, de valami profizmus/gyakorlotság ígérete/titka is.*
Tényleg nagyon kedves* gondolatok és írás. És van benne egy ilyen kedves de imádni való esetlenség is, de valami profizmus/gyakorlotság ígérete/titka is.*
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.04.02., 07:51Ez a norika nevű új hülye ez minek került ide?
Nem volt elég a többi?
Kedves norika a Micimackó az hogy jutott a te eszecskédbe az isten sugallta neked, meg a csuprocskádnak?
hülye picsa
ez a rakéta nevű iditóta meg ha nem tud normális érthető emberi szöveget leírni akkor a többi hülye hogy érti?
mert elbeszélgetnek vele, pedig nem mond semmit
Ez a norika nevű új hülye ez minek került ide?
Nem volt elég a többi?
Kedves norika a Micimackó az hogy jutott a te eszecskédbe az isten sugallta neked, meg a csuprocskádnak?
hülye picsa
ez a rakéta nevű iditóta meg ha nem tud normális érthető emberi szöveget leírni akkor a többi hülye hogy érti?
mert elbeszélgetnek vele, pedig nem mond semmit
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.04.01., 21:50nem gunyolodasbol de olyan vagy mint mici macko o is a konyhat es a csuprait szereti a legjobban:))) legalabbis nekem ez jutott most eszembe errol:)
nem gunyolodasbol de olyan vagy mint mici macko o is a konyhat es a csuprait szereti a legjobban:))) legalabbis nekem ez jutott most eszembe errol:)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.27., 19:30én azért itt is köszönök mindent a tegnapiért...
"Csak a barátaimtól óvj meg, Istenem, az ellenségeimtől majd megvédem magamat!" (Lord Byron)
én azért itt is köszönök mindent a tegnapiért...
"Csak a barátaimtól óvj meg, Istenem, az ellenségeimtől majd megvédem magamat!" (Lord Byron)
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.02.27., 19:121. Amit évek hosszú során felépítettél, egy másodperc alatt romba dőlhet. Ne törődj vele! Te csak építs.
2. Ha valakinek segítesz, az emberek haragudni fognak rád.
Ne törődj vele! Te csak segíts annak, akinek szüksége van rá!3. Minden tőled telhetőt tégy meg a világért! Ezért rúgást kapsz cserébe.
Ne törődj vele! Te csak tedd, ami tőled telik!4. Azt a jót, amit ma cselekszel, holnapra elfelejtik.
Ne törődj vele! Te csak tedd a jót!5. A becsületesség, a tisztesség és az igazmondás támadhatóvá tesz.
Ne törődj vele! Te csak légy becsületes, tisztességes és őszinte!6. Az ember ésszerűtlenül gondolkodik, helytelenül cselekszik és önző.
Ne törődj vele! Te csak szeresd felebarátodat!7. Ha jót teszel, azt mások úgy tekintik majd, hogy hátsó szándék vezet.
Ne törődj vele! Te csak tedd a jót!8. Ha céljaid vezérelnek, hamis barátaid és igaz ellenségeid lesznek.
Ne törődj vele! Te csak kövesd céljaidat!
1. Amit évek hosszú során felépítettél, egy másodperc alatt romba dőlhet. Ne törődj vele! Te csak építs.
2. Ha valakinek segítesz, az emberek haragudni fognak rád.
Ne törődj vele! Te csak segíts annak, akinek szüksége van rá!
3. Minden tőled telhetőt tégy meg a világért! Ezért rúgást kapsz cserébe.
Ne törődj vele! Te csak tedd, ami tőled telik!
4. Azt a jót, amit ma cselekszel, holnapra elfelejtik.
Ne törődj vele! Te csak tedd a jót!
5. A becsületesség, a tisztesség és az igazmondás támadhatóvá tesz.
Ne törődj vele! Te csak légy becsületes, tisztességes és őszinte!
6. Az ember ésszerűtlenül gondolkodik, helytelenül cselekszik és önző.
Ne törődj vele! Te csak szeresd felebarátodat!
7. Ha jót teszel, azt mások úgy tekintik majd, hogy hátsó szándék vezet.
Ne törődj vele! Te csak tedd a jót!
8. Ha céljaid vezérelnek, hamis barátaid és igaz ellenségeid lesznek.
Ne törődj vele! Te csak kövesd céljaidat!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.02.23., 17:08na, én 13 évesen... apám egyetlen jó húzása volt: rajtakapott, no pedagógia, 7 "átlövős" pofon, beszóltam, h páratlan, még 2, de a 10.-et szó szerint a fal adta... le is szoktam azonnal, pedig már az (elit)suliban is csináltam... mondtam neki, ezt az egyet megköszönöm
bár mindenhez ilyen természetesen álltak volna hozzá...
na, én 13 évesen... apám egyetlen jó húzása volt: rajtakapott, no pedagógia, 7 "átlövős" pofon, beszóltam, h páratlan, még 2, de a 10.-et szó szerint a fal adta... le is szoktam azonnal, pedig már az (elit)suliban is csináltam... mondtam neki, ezt az egyet megköszönöm
bár mindenhez ilyen természetesen álltak volna hozzá...