Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

20 kilót fogytam, mióta nem vagyoki kényszerevő. Amikor még este negyed Zyprexával is faltam, az azért marha durva volt. Úgy éreztem, ha rögtön nem kapok kaját, éhenhalok. A legboldogítóbbak a gyorskaják voltak. Hihetetlen, de ha sajtburgert ettem krumplival, plusz karamelles vagy epres fagyi, az volt a Mennyország. Utána még 1 órán keresztül boldog voltam.Rengeteget adzettem, mert az is boldogított. Most, hogy hatékony gyógyszerrel "meg van oldva a boldogságom", alig eszem és kifejezetten nem is sportolok sajnos, mert rendben vagyok. Kisportolt alak azért kéne.. 🙂

valaki nem akar beszelgetni?

Idézet tőle: Norika

“Ne hessegesd el a szomorúságot. Oktalanul jön; talán öregszel ilyen pillanatokban, talán megértettél valamit, elbúcsúzol a szomorúság negyedórájában valamitől. S mégis, a szomorúság megszépíti az életet. Nem szükséges, hogy mesterséges világfájdalommal mászkálj a földi tereken, lehorgasztott fővel, az élet és minden tünemény reménytelen mulandóságán elmélkedve, a tűnő örömök fantomjai után koslatva. Először is, az örömök, melyek eltűnnek, talán nem is voltak igazi örömök. Emlékezzél csak… Aztán: a szomorúság egy váratlan pillanatban leborítja csodálatos, ezüstszürke ködével szemed előtt a világot, s minden nemesebb lesz, a tárgyak is, emlékeid is. A szomorúság nagy erő. Messzebbről látsz mindent, mintha vándorlás közben csúcsra értél volna. A dolgok sejtelmesebbek, egyszerűbbek és igazabbak lesznek ebben a nemes ködben és gyöngyszín derengésben. Egyszerre emberebbnek érzed magad. Mintha zenét hallanál, dallam nélkül. A világ szomorú is. S milyen aljas, milyen triviális, milyen büfögő és kibírhatatlan lenne egy teljesen elégedett világ, milyen szomorú lenne a világ szomorúság nélkül!”

Én elhessegetem,ha tudom, mert ha átengedem magam neki, akkor sokkal jobban befordulok. Tiszta vicc, néha, ha nagyon kikészülök szinte mazochista módon előveszem a képzeletbeli listámat, hogy mi minden miatt vagyok még borzasztóan boldogtalan, és akkor azokon mind önsajnálok egy sort. Szóval én ehhez még gyenge vagyok, hogy ne féljek tőle. Egyszer a falásrohamok ellen olvastam egy olyan tanácsot, hogy amikor érzed, hogy jön a kényszer, állj meg, és gondold végig, hogy mi olyan elviselhetetlenül szar most, hogy nem bírod ki, csak ha valami ilyet művelsz. Megpróbáltam, hát nem volt vicces... Inkább a 3000 kalória 🙂 

“Ne hessegesd el a szomorúságot. Oktalanul jön; talán öregszel ilyen pillanatokban, talán megértettél valamit, elbúcsúzol a szomorúság negyedórájában valamitől. S mégis, a szomorúság megszépíti az életet. Nem szükséges, hogy mesterséges világfájdalommal mászkálj a földi tereken, lehorgasztott fővel, az élet és minden tünemény reménytelen mulandóságán elmélkedve, a tűnő örömök fantomjai után koslatva. Először is, az örömök, melyek eltűnnek, talán nem is voltak igazi örömök. Emlékezzél csak… Aztán: a szomorúság egy váratlan pillanatban leborítja csodálatos, ezüstszürke ködével szemed előtt a világot, s minden nemesebb lesz, a tárgyak is, emlékeid is. A szomorúság nagy erő. Messzebbről látsz mindent, mintha vándorlás közben csúcsra értél volna. A dolgok sejtelmesebbek, egyszerűbbek és igazabbak lesznek ebben a nemes ködben és gyöngyszín derengésben. Egyszerre emberebbnek érzed magad. Mintha zenét hallanál, dallam nélkül. A világ szomorú is. S milyen aljas, milyen triviális, milyen büfögő és kibírhatatlan lenne egy teljesen elégedett világ, milyen szomorú lenne a világ szomorúság nélkül!”

tiszta depi vok...:S :S :S

-

-

-

"én nem a legtöbb ember vagyok" -pedig ez tetszik! 🙂
De tudom hogyan érted, én se vagyok a legtöbb ember. :/

Dehogyis a lefekvést értettem alatta 🙂 én nem a legtöbb ember vagyok :(. igaz viszont, hogy nem árt éjjel aludni, és nappal fent lenni. Úgyhogy talán tényleg jobb, ha holnap folytatjuk ezt.

Köszönöm, és neked is jó pihenést!

Oké, bocs h így "faggatlak"
menj nyugodtan, csak azért gondoltam h gond
(remélem a nézőpont kérdése azt jelenti h sehonnan se nagy gond:) mert ilyenkor a legtöbb embernek az elintéznivalója az h lefekszik.

Ha nem beszélünk már akkor jóéjt!

Nincs gond, azaz persze nézőpont kérdése. Csak lenne egy fontos "elintéznivalóm"

Írtam neked, tényleg ne haragudj! igyekszem majd bepótolni 🙂

Hallod, ha véletlen nem látom ott kicsiben jobb oldalt, nem talállak meg...

Valami gond van?
(Tudom, mindig ezt kérdem...)

Én nem tudom meddig leszek.

Kyle:

Dehogy ismerem jobban 🙂 én és a bennfentesség...

Talán ez a topic lenne a legjobb, de én most kilépnék kis időre, később megpróbálok visszanézni. Meddig leszel ébren?

Pszichiátriai GYÓGYszerek???

Nagyon bírom, hogy 5 éves korom óta kell kontrolálnom magam, főleg a hangulatom és érzéseim - és eddig elég jól sikerült, - de adnak egy gyógyszer, hogy könnyebb legyen, az rigtig nagyobb galibát okoz, mintsem a legrosszabb életszakaszok hatásai. :S :S :S

Személyes üzenet küldése

már nem aktuális, de köszi a kérdést

mi a baj jelenlét ?

🙁

van itt valaki?

Idézet tőle: Hazafi1

Luciann szia

szia

:DAz jo progi

Idézet tőle: Norika

sziasztok! mit csinaltok ebben a szep idoben? 

Én bontott téglát hordok és pucolok. 😀

Renbe kell rakni a kéményt, mielőtt a nagymáltóságú kéményseprő úr megbüntet.

sziasztok! mit csinaltok ebben a szep idoben? 

GYILKOSOK

"Férfi és nő sohasem érthetik meg egymást, mert mindegyik mást akar. A nő a férfit, a férfi a nőt." (Karinthy Frigyes)

Luciann szia

előfordulhat az is... de az ellenkezője is

persze lekvár egyik sem lesz 😀

Idézet tőle: Kleó

csak az segít, HA VAN MÁSIK!!!

Szaré fost? 😮 Má bocs, de csak ez jut eszembe. 😛 

Bonyoliut dolgok ezek. 🙁 Azt tudom, hogy én is magam alatt vagyok. 🙁 

nincs másik.................majd lesz de nem ez a fő bajom

csak az segít, HA VAN MÁSIK!!!

N a akkor

SZIA(sztok)

2 npjanm eszek és nem alszok mert ki vok bukva ..szoktam sírni  is ha a csajom leveleit olvasom...hiányzik..szeretem..

ja látom, bocs csak nem olvastam mostanában a búrát

Idézet tőle: Luciann

Senki nem akar beszélgetni? Senkinek nincs pasi gondja? 😮 Senki nincs csalódott állapotban? 😮 

De, én, kicsit, de nálam ez nő gond:D

Bár túlzottan csalódott nem vagyok(amúgy de, de mind1), mert számítani lehetett a dologra.

Mi lett a mútkori dologból végül?

Senki nem akar beszélgetni? Senkinek nincs pasi gondja? 😮 Senki nincs csalódott állapotban? 😮 

Idézet tőle: Luciann

hát, lehet. a súlyosságtól függ

Nem próbáltuk ki, de rajta vagyok! Azért, mert valamikor NAGYON szerettem. Pontosan azért keresett meg, hátha valamit fel lehet abból még éleszteni. De már másrészt viszont kezdek bedepizni. Most megy a huza-vona, hogy vajon ki miért nem tetszhetett a másiknak.

Idegőrlő, de nem tudom elengedni. Lehet, hogy rámegyek egy időre? 🙁  

ELENGEDTEM!!! Menjen a pi..@ba!!! Gátlásos, szégyenlős, önbizalomhiányos hülye!!! 😛 

Beteg ember. 2-án megint megy kórházba urológiára. Azóta megtudtam, hogy már a fél heréjét eltávolították. 😮 

hááát, abban a korban sokan még bőven azok...

Tegnap volt 2 hete a tali 36-37 év után. Valami KATASZTRÓFA volt. (Csak beszélgettünk.) Tegnap szakítottunk a facén VÉGLEG!!! Csak arra volt jó az egész, hogy engem rendesen felkavarjon!!! A hajnali ébredések is azóta vannak. 🙁 Írtam, hogy ide fogok jönni rinyálni. 🙁 

szia, Luci! nem sokat pihiztél...

Újabban 4 órákat alszom, vagy még annyit se. 🙁 Altatóval. Nem lesz ennek jó vége. 🙁 

szia, Luci! nem sokat pihiztél...

vmi tavaszi fáradtságnak híjják v mi...

lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, igen. 

vmi tavaszi fáradtságnak híjják v mi...

az seggit...

Tudom. Pillanatnyilag csak azt érzem, hogy nagyon fáradt vagyok. Sokmindentől. Még a téltől is. 🙁 

az seggit...

:DDD az csak huzivoni, de tényleg idegőrlő...

Veszem észre, igen. 🙁 Már azon a ponton vagyok, hogy blokkolom a facebook fiókomat. Kikapcsolom a mobil telefonomat. 🙁 Legjobb lenne, ha nekiállnék a nagytakarításnak. 🙁 

:DDD az csak huzivoni, de tényleg idegőrlő...

Nem próbáltuk ki, de rajta vagyok! Azért, mert valamikor NAGYON szerettem. Pontosan azért keresett meg, hátha valamit fel lehet abból még éleszteni. De már másrészt viszont kezdek bedepizni. Most megy a huza-vona, hogy vajon ki miért nem tetszhetett a másiknak.

Idegőrlő, de nem tudom elengedni. Lehet, hogy rámegyek egy időre? 🙁  

Jó, csak nem ilyen betegséggel. 😮 🙁 Meg valahogy nem is láttam benne a férfit. 😮 (20 évesen nagy KAN volt. 😀 )