Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

ja jó éjt!

én annyira nem vagyok nagy futó, sportos családom van az egyik részről, de én a néptáncon nőttem fel, barátom mondta az semmi, a futás a jó, azért táncoltam neki olyat amin látszott hogy tetszik neki

majd futni is fogok

apukámnak van egy könyve chi futás, majd abból tanulok technikát, na meg tönkremennek az izületeid vagy kiöregednek, szóval azt is óvatosan kell, meg maszirozni kell a lábadat, vagy masziroztatni, komolyan.

De most nem futunk?

Jó éjt spell!

Én futni szeretek,akkor állok meg,ha már fáj...

lola

Neked ki kéne próbálnod a gordeszkát, edzeni kell hozzá rendesen, én még sose deszkáztam, de szeretem és egyszer majd ugy gondoltam kipróbálom,most itt lenne az ideje, csak még pénz kell a felszerelésre

lola

itt is beszélhetünk, de meg is kereshetsz, úgy őszintén, ami nem artozik másokra csak kettőnkre.

Megintzsivány feküdj már vissza....írok én neked olyat hogy sírvafakadsz.Spellt nem engedem...

meg fenyegetőzöl itt nekem zsivany a pszichiátriával hogy odakerülök vagy majd bevisznek

zsivany hány éve vagy száraz?

Bele.

igy van zsivany ezt irtam neked

te meg azt irtad nekem az azelőtti levelemre hogy hülyeségeket beszélek, na azt te beszélsz itt bőven

nem látlak zsivany, nemtom miért ilyen ez a honlap vagy az én netem lassú.

Lassan feküdnöm kell holnap suli, meg program, már ha eltudok aludni.Ha nem lehet leszek egy picit még, de sokat nem netezhetek este.

Nem bántasz meg lola

De azért egy öszinte beszélgetés már lehet beleférne kettőnk között.

Ime ezt irta nekem a spellboud emailben:

Ha kell a haverjaim hozzád érkezned ozt megmutatják neked majd a Grand Canyont.Tudod valahogy én szeretek élni és nem másokkal kibaszni, hogy is mondjam netán megölni, csak ugy véletlenü(elfelejtem?)l.Beütöm a stratégádat.Persze lehetnénk barátok is.

Tudom mit mondtam,nem akartalak bántani ezzel.

Oké spell.

lola

Itt beszélgessünk, mert az Off-ba nagyon betömörültek az emberek és szerintem mi már ott nem férünk el, te se hergeld ott magad, meg állj le velük vitázni, jól el vannak ők ott.Mi meg itt tudunk normálisan és kedvesen beszélgetni egymással, ugy barátilag(nem felejtem el mit mondtál)

köszi a vigasztaló szavakat harmony és vackor! ez nagyon jól esik.

Ezt én is úgíy látom, hogy mindenki fontos - valakinek. Ami biztos, hogy mindenki pótolhatatlan. Egyetlen, és megismételhetetlen.

Idézet tőle: Mobid2

harmony irta:

"Miért van az, hogy van amikor való világ szereplőnek érzem magam (álmodok is róla), máskor meg egy nagy senkinek?"

Én abszolút egy senki vagyok, semmi jelentöségem a világban, kivéve a szük családi kört. És ez igy is marad. Annak sincs jelentösége, csak magammal szemben, hogy hány kiló vagyok, mit ettem, sportoltam-e aznap vagy nem.

Egész egyszerüen NEM SZÁMIT.

Ha meghalnék se gyászolnának meg sokan, persze nem akarok, csak ki szeretném emelni mennyire egy kis senki pontja vagyok a nagyvilágnak.

Azért, nem lehetsz senki szerintem, mert ott vannak a szeretteid, akiknek fontos vagy. Ő nekik pl szükségük van rád. Nem tudom milyen érzés lehet az, hogy nem számít hogy vagy e valaki. Nekem nagyon számít, hogy legyek valaki, bár néha elkap az az érzés, hogy tulajdonképpen minden mindegy, úgyis vége lesz egyszer (valószínűleg), akkor minek kellett ez a sok szenvedés / stb. De valójában igenis hogy érdekelnek a dolgok, érdekel az, hogy anyu szeret e, hogy jó életem van e, hogy mások szeretnek e, hogy fontos vagyok e - az akarok lenni. Fontos, hogy legyek valaki. Fontos, hogy akiket szeretek, azok viszont szeressenek. De ez sokszor nem adott, vagy nem tudok róla, mert nem mutatják ki, vagy titokban, vagy sehogy.

Egyébként nem vagy tényleg senki, itt is sokan olvasnak, meg van egy kisfiad is, akinek nagyon fontos vagy / leszel, meg még mások is...

Idézet tőle: spellbound02

mindenki fontos a világban, minden egyes emberi lény pótolhatalan és utánozhatalan, aza egyedi.Már aki nem akar senkit sem utánozni, csak lenni önmaga.És persze a szeretet a legfontosabb.

Tényleg ezt szokták mondani, de nem tudom hogy tényleg igaz e. 🙂 Tehát az, hogy mindenki fontos (valakinek).

mindenki fontos a világban, minden egyes emberi lény pótolhatalan és utánozhatalan, aza egyedi.Már aki nem akar senkit sem utánozni, csak lenni önmaga.És persze a szeretet a legfontosabb.

harmony irta:

"Miért van az, hogy van amikor való világ szereplőnek érzem magam (álmodok is róla), máskor meg egy nagy senkinek?"

Én abszolút egy senki vagyok, semmi jelentöségem a világban, kivéve a szük családi kört. És ez igy is marad. Annak sincs jelentösége, csak magammal szemben, hogy hány kiló vagyok, mit ettem, sportoltam-e aznap vagy nem.

Egész egyszerüen NEM SZÁMIT.

Ha meghalnék se gyászolnának meg sokan, persze nem akarok, csak ki szeretném emelni mennyire egy kis senki pontja vagyok a nagyvilágnak.

.

.

az asztrológiát tanulmányozod hogy jobban megértsd a karmáidat?

Neked még az se normális ha két férfi megöleli egymást? Van neked férfi tesvéred? Barátod? szeretteid?De nőket ölelgetsz, hatásos jógád van.

plazacica - Frank Zappa - Valley Girl

Na, itt van mar a kurva spellbound02 megint.

egyedül csak Isten szerettére van szükséged

Csak a Harmony irta, hogy "hianyzik a szeretet".

Nekem is hianyzik az a szeretet amivel en a jogasokat szerettem, es ok is szerettek engem mielott elbeszelgettem volna veluk az en felelmeimrol es fajdalmaimrol.

Szerettem oket. Aztan fajdalmas lett.  De ez inkabb csak egy ilyen vallasos szeretet. Talan egy vonzodas Istenhez. Es az emberek belemozdulnak. Mint amikor valaki nezi a TV-t es agy masik a TV ele all.  Legyszi alljal ki a kepbol.  Aztan erre megsertodik.

Amikor valami akadaly kerul en es Isten koze, nekem azt az akadalyt Isten mindig kimozditja.

En azt gondolom, hogy ugyan azt az Istent mi mind masfelekeppen fugjuk fel. Es ezek a felfogasok mindenkeppen valosak az egyes szemelyek szamara.  Ne bats mast.

Nekem is hianyzik a szeretet. En azt gondolom, hogy ez a szeretet hianyzasa az en vonzodasom Isten fele.

És ki nyert érmet az olimpián cselgáncsban a mygarok körül?

zizi falundizi

Haliho;

Harmony-nak igaza van. Akik nekem bejonnek azoknak en ne, es vica verza.

Aztan valami ilyesmi.  Bar szerintem ez csak kommunikacio, beszelgetokepesseg kerdese.  Meg hat vannak ezek az ize dolgok, amiket ugy tudnek megfogalmazni, hogy erzelmi ingadozasok. Egyszer tetszik masko nem.  Beszol valami eroser, es akkor mar nem is kell nekem.

Problemaim vannak agressziv emberekkel.  En is tudok agressziv lenni. Lehet masnak is problemai vannak azzal amikor agressziv vagyok.  Altalaban meg akarom magam vedeni es tulsagosan erosen vedem magam.

Peldaul az egyik joga tanar lany probalt engem csavrgatni joga kozben.  Hat masokat is csavargat.  A ferje is ott van jogan.  Aztan megkertem hogy legyen szives csak szoban oktasson es ne csavargasson fizikailag.  Nagyon illendoen beszelgettem vele errol.  O meg kicsit kiborult es kovetelte, hogy mondjam meg miert.  En megmondtam, hogy en nem regen meg cselgancsoztam.  Sokaig cselgancsoztam. Kaptam errol oklevelet Tokyobol.  Es a joga alatt en erosen probalkozok csavargatni magam.  Ha erre meg valaki racsavar az nekem nagy fajdalmat is okozhat testileg.  Hirtelen felindulasbol es a fajdalombol  esetleg nekem beugrik az onvedelem, es a tanutl cselgancs mozdulatok is beugranak.  Gondolatban a cselgancsmozdulatok allandoan beugranak.  Ha en a fajdalom hatasara vegbeviszek egy ilyen cselgancs mozdulatot az nagyon eros karosodast okozhat annak aki ebbol reszesul.

Azt mar nem sikerult megmagyarazni, hogy ez csak akkor van amikor en erosen koncentralok a joga gyakorlatokra, es en mar a vegletekig probalom a testreszeimet csavargatni.  Joga elott es utan olelgethetnek engem a nok amennyit akarnak.  Azt nem szeretem ha a ferfiak engem olelgetnek, Fujj!!!

Na mindegy. Szoval a csavargatas, es az olelgetes nem ugyan az. Es a ferfiak es a nok sem egyformak nekem.

A jogasok eltavolodtak tolem es megsertodtek ram. En azt gondolom, hogy nekem a cselgancs ismeretek ebben az esetben sokat segitettek. Amikor cselgancsban mar valami faj nagyon, akkor en meg tudom az ellenfelemet kerni szoban vagy apro utogetessel, hogy azonnal hagyjuk abba a kuzdelmet. Erre mindenki nagyon figyel a cselgancsban.  Hat jogaban is azt gondoltam ha szolok, maj ertekelik. Aztan maskeppen ertekeltek. Leirtak, minthogy na a zsivany elvagta magat, nem akar ugy jogazni mint ahogyan mi gondoljuk hogy neki jogaznia kellene.

Azert neha visszamegyek, maskor meg csak magam probalok jogazni.  Nem megy nekem a joga olyan jol mint azelott.

En jol vagyok, koszonom szepen, es senki nem serult meg.

Tisztelettel;

zsivany

Nem vagyok jól, mert nagyon hiányzik a szeretet, a figyelem, és szeretném azt hinni, hogy nekem szól minden írás, ami másnak és jó. Igen nagyok az elvárásaim szinte irreálisak. Miért van az, hogy vannak tökéletes emberek, vagy annak tűnnek, és van a másik véglet, ami egyáltalán nem érdekel, hanem hidegen hagy? Én maximalista vagyok, de nem mindenben, illetve a másokkal szemben támasztott elvárásaim nagyon nagyok. Valaki kérdezte itt, hogy miért nem lehetünk csak saját magunk. Saját magunk akkor vonzó, ha arról írunk amit érzünk, de nem nyálasan, hanem tényszerűen, igazságot követve. Szeretem a helyes fiúkat. De van egy leghelyesebb. Nekem tetszik a hosszú haj a fiúkon. A rövid az nem annyira, de persze ha R levágná a haját, akkor is ő tetszene. De a hosszú haj az tetszik. kifejezetten. Meg a vékonyság is, de ehhez nem ragaszkodom. Először nekem kell ilyennek lennem, a hosszú haj már megvan és még növesztem. És természetes most a színe. Nem szeretem már rég a festett hajat. A la natúra. Nem tudom mit jelent de ez most jött. amugy akinek tetszik a stílusa azt próbálom utánozni, átvenni. Na ezért nem lehetek már művész. De egyedit akarok alkotni. Csak semmi ötletem. De én azért nem adom fel. Zsivány nem tudom mire utalt azzal, hogy akik neki bejönnek azoknak ő nem és fordítva... vagy valami ilyesmi. 

Hiányzik a szeretet. Nekem soha nem elég semmi. Csak mondd, hogy szeretsz R, és akkor már semmi más nem fog számítani. Veled akarok élni, de nem tudok..

Na szerintem lehet hogy veszélyben vagyok (lennék?). Spellbound is egyből eltűnt, el sem olvasta amit írtam. Akkor lehet, hogy nem érdekelte, mert valójában biztos ő egy szervezethez tartozik, akik ilyen szervezett zaklatásokat hajtanak végre (?). NAGYON remélem hogy nem. Én szeretek álomvilágban élni, ne ébresszetek fel. Azért jó lenne érezni, hogy nem vagyok egyedül, és hogy valaki szeret. Olyan magányos vagyok... vagyis annak érzem magam. Mamám imád, bár nem is értem miért. Anyu szerintem nem szeret. Mert ő Imrét szereti. Tesómat sem szereti biztos, ő csak magának él (anyu). Régen nem volt ilyen, sokat törődött velünk, megvolt mindenünk, szép lakás, meghitt családi hangulat, nagy séták apuval. Most csak mamám van de ő 100%-on. Minden gondolatomat lesi. Mit láthat bennem. Azért ez is elég hízelgő. Remélem más is látja bennem amit mamám. Ha az pozitív. Én tökéletes akarok lenni, és az is leszek. Erre megesküszöm. Szeretem magam, de néha nem tartom magam szépnek, máskor meg igen. Én nem írom azt amit lola, hogy szép vagyok, mert szerintem nem, sőt ronda. De a tükörben szépnek látom magam, meg úgy általában, csak nincs önbizalmam, mert nincs visszajelzés. De nem akarom hogy nyomuljon valaki, de azt se hogy egyáltalán lemondjanak rólam. Én szerintem, vagyis nekem tetszene az olyan ember mint én. De azért nem szeretnék találkozni a klónommal, mert megijednék 😀 Egy szó mint száz, ha szeretsz valakit, közöld vele, és ne utasítsd el, mert az nem jó. Persze kinek mi jön be. Nekem sokminden, de azért utálok szenvedni.

Sokmindenen gondolkozok, és megint oda jutottam, hogy van valami jelentőségem. És ennek a fórumnak is van valami szerepe, de nem az aminek fent van tartva. Itt valami többről van szó. Miért van az, hogy van amikor való világ szereplőnek érzem magam (álmodok is róla), máskor meg egy nagy senkinek? Ezek az ellentétek nem jók, és jobb lenne mindig a top-on lenni. Keresett egy fiú engem, mobilon írt, akit régóta ismerek, hogy elveszítette az email címemet. akkor én arra gondoltam, hogy kis furfangossággal, akár ki is deríthetné, ha annyira meg akarja szerezni. De nem, ő annyira nem ásta bele magát... de aztán beugrott hogy az a srác nem is ért a gépekhez annyira, vagy csak titkolja. Én nem írtam vissza neki, mert nem akartam vele barátkozni, illetve ő telefonon akar velem beszélni (nem R), de én meg úgy nem akarok. Azt meg ugye nem írhatom meg, hogy nem akarok vele telefonálni. Illetve ez összetett, mert nem is akarok meg nem is tudok. Van egy másik fiú, akiről ma tudtam meg, hogy közeledni akart felém, illetve mamámról vele beszélgettünk, és mamám elárulta, hogy vele is beszélgetett, és hogy találkozni akart velem, meg nagyon szeretett. Na én ezt sem hiszem el, mert szerintem akkor cölibátust kellett volna fogadnia. Mert ha valaki engem akar, akkor nagyon kitartónak és hűségesnek kell lennie. Aztán persze más kérdés, akar e valaki, ha nem hát nem, de ha igen annak örülök. Vannak emberek itt és máshol, akik nagyon megfognak, de nem biztos hogy ezt nyíltan ki merem nekik fejezni, mivel eléggé félek a visszautasítástól, de persze úgy sem tudnék senkivel együtt lenni, na de azért jó tudni ha valaki szeret. Mert akkor esetleg én is tudok neki adni szeretetet a magam módján. Bár csodát ne várjatok tőlem, magányos magamnak való típus vagyok. Igaz, lehet nem kellek sok embernek, de talán kevés az szívesen barátkozna velem (remélem). Én néha úgy érzem mikor megyek a boltba, hogy különleges vagyok. Mert hosszú hajam van, és az elég vonzó - a hosszú haj. És barna a hajam, de olyan szőkés barna, kicsit ilyen világos, de a sötétben meg sötét. Na mindegy, csak azért írom, hogy van önbizalmam, de amikor senki nem ír, és nem keres akkor meg nagyon nincs. Jó lenne ha azokkal az emberekkel, akik nekem fontosak, előrébb tudnánk lépni, és nem csak "kerülgetnénk egymást". Mert nem tudok rájönni hogy ennek mi az értelme - de biztos van, csak én nem tudom hogy mi az. Aztán lehetséges az is, hogy mindent negatívan kell felfogni, és tök más van mint amiben néha hiszek. Mindent számításba veszek. Lehet a legrosszabb is de lehet a legjobb is. Na most melyik az igaz? Babarczy Eszter igen kivételezett egyén. De nem tudom ő mit gondol, de biztos hogy olvassa az írásokat. Vagy ha nem akkor úgy járt mint én, hogy a saját weboldala neki nem olyan vonzó. Mert a szomszéd fűje..... de szerintem ha nagyon olyan mint ahogy elképzelem akkor olvassa. De lehet az is hogy zaklatják. Valakik. És ezért óvatos. Elvégre eléggé ismert személy. De tényleg nem tudom mi az igazság. Csak találgatok. Nekem a figyelem az tetszik, néha még az illetlenség is, de az nem sűrűn. Tegnap láttam egy pókot a falon, és arra gondoltam, hogy most ezt a gondolatomat is archiválják, és figyeltem lesz e erre utaló mondat. Én továbbra is kitartok amellett, hogy tudják a gondolataimat, de hogy mi a cél azt nem tudom. Lehet jó is rossz is én mindig felkészülök a legrosszabbra. Majd még írok...

Én is akartam már menni Nyiregyre, mert ott a legjobb a szoc. munkás szak.Miskolcon is jó, az is szép város, nekem.Oda a Kulturális antropológia miatt akartam, talán földrajzzal egybekötve.

Itt nem unatkoznál,Talán a depidből jobban kijönnél, meg az érzelmi sivárságból, ha olyanod is van.Nekem a legfontosabb az egészség.Ettől függetlenül ha ráérsz szivesen fogadunk, és majd eltöltjük együtt a időt, beszélgetünk, akár a betegségekről is, mert abból alaposan ki kell mászni.

Majd beszélünk róla, csak nem szeretném ha belehalnál az unalomba.A lustaság csak fél egészség.

Hát itt a legnagyobb veszély, ami fenyeget, hogy halálra unom magam. Köszi, de még maradok. Aztán jövőre, ha mennék oda az egyetem miatt, biztos tudunk találkozni. Volt már olyan, hogy el akartam menni itthonról (konkrétan Debrecenbe), de a szüleim nem nagyon engednek. Azért köszi, hogy gondolsz rám ilyenekben is, de majdcsak megoldom magam.

igen a dekorációs munkánál a sliccer veszélyes, főleg ha nem vagy vega

Vannak itt jóhelyek.Megtudnál élni a rehabmunkából itt is,, talán csak a kaját kéne kifizetned ha nálunk laknál, de talán még az elintézhető hogy ingyenes legyen.Hidd el nagyon szép Debrecen, félig itt van a nyirség is.Sok jó barátom ban itt errefelé, meg konkrétan Debrecen legjobb utcájában lakok.Szinte mindent ismerek itt errefelé.És Debrecen nagyon biztonságos.Szerintem te veszélyes környéken lakhatsz.Aggódok érted.Érted?Nem kell az a rokkantnyugdij, dolgozni jobb.Itt talán tudok is valamit keresni neked, vagy akár még Pesten is.

Szia spellbound

Jól hangzik a rehab munka, már csináltam, amikor rosszabbul voltam, de nem hiszem, hogy elengednének oda lakni. Ha csinálnám is a rehab munkát, abból még szerintem nem lehet megélni. Én most jól vagyok itt, ahogy vagyok, valami belső nyugalom szállt meg, nem akarok változtatni. Remélem, Te is jól vagy, mert kicsit aggódtam tegnap, amikor írtad, hogy halálfélelmed van, vagy valami ilyesmi. Én ilyen szigorú(bb)an ellenőrzött kocsmákba járok, nemigen ismerkedek idegenekkel, nem akarok rossz társaságba keveredni. Az alkoholról, arról a kevésről is készséggel le tudok mondani, most úgy érzem. Ma se ittam semmit. Cigire nem nagyon van pénzem, már egy hete a szivarka megy, brrr. Szombaton megyek bulizni, arra "gyűjtök". Az ilyen dekorációs meg designer dolgokon elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy egyelőre nem. Bár lehet, hogy jobban járnék, ha elhúznék a városból, félek belevágni az ismeretlenbe. Most a rokkantnyugdíjam megújítását várom, amig az nincs meg, rehab munkára se mehetek, sajnos. Szóval most várakozok...

Szia roboman

Hogy vagy?
Én jól. JA van kedved beszélgetni?

Tegnap gondoltam hogy jöhetnél ide lanki, itt is van ilyen rehabpénz a nappali korházban végzett munkáért.Aztán gondoltam mellette mondjuk tudnál tanulni levelezőn mondjuk informatikát, vagy ilyen esti iskolába, de van fototanfolyam isA jelentkezési időt pontosan nem tudom, de aug 31. szokott lenni,  vagy ugy csinálják hogy első körben eddig, mondjuk julius 20, aztán ha valaki nem jutott be, mégegyszer megpróbálhatja és aug. 31 lehet jelentkezni.Vanerre sok tanfolyam, vagy nem szeretnél dekorációs lenni? Talám tudnék neked munkát találni benne, számitógépes, vagy csak sia dekorációs, egy kis rajzérzék kell, aztán meglehet tanulni.Van itt még sok okj-s tanfolyam válogathatsz.Aztán meg egyetem, egyértelmű.Akár még valami munkát is találhatunk neked, csak ez sok idő és nem nagyon valószinű, de ki tudja?

látom senki nem beszélget.Főleg nem a Gabi aki nyomul rám buzilag, meg előtte barátkozna, fogalam sincs ki Ozzy, aztán ha hozzá szólnak sipirrc, na ennek aztán volt értelme épp ide jönni ebbe a topicba vagy hozzám,.Keressen más játszópajtást.Befejeztem.Jó?

Szia Gabi

Most mondjad miről akarsz beszélgetni, mert én ugy 5 előtt szeretnék lefeküdni alaudni, egyedül.Lehet túloztam, de hidd el nem akartam én akkortájt ilyesfajta hovatartozású barátokat, mint most.

Beszélgessünk...

Mit szeretsz csinálni?

Ha te akarsz barátkozni kezd a Black Sabbath-tal?Tudod nálam alap. Azon nőttem fel, tudod akkor a buzi bácsikat egyáltalán nem kedvelotem, érted ezt? Utánna jöhet maqjd Ozzy, mert megérdemled.

Ki az az ozzy?

Ja ugye olvasol Vértes Gabi, majd Ozzy kiirtja belőled, még az irmagját is

???

ugye milyen szép lenne

csókod lenne tested csereberéje

látom nagy témák vannak, bele a karodba

ja van valakinek kedve beszélgetni?

vagy mindenki munkáan és iskolában? vagy alszotok?

Kiscsillag! Rendben, semmi gond, csak aggódtam!