Beszélgetések
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.19., 19:06lola
ma voltam városban elintézni az ügyeimet aztán voltam barátomnál, majd átjött hozzám.Anyum csinált padlizsán szushit.Padlizsán szelet megsütve lapon, beletekerve rizs és nyers tofu.Leöntve szójaszósz, erős pista és méz keverék öntettel, keményitővel, felmelegitve.
lola
ma voltam városban elintézni az ügyeimet aztán voltam barátomnál, majd átjött hozzám.Anyum csinált padlizsán szushit.Padlizsán szelet megsütve lapon, beletekerve rizs és nyers tofu.Leöntve szójaszósz, erős pista és méz keverék öntettel, keményitővel, felmelegitve.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.18., 19:57jól van kedves zizzentlány, összedobom rá a pénzt, ha gond van lesz még nagyobb
és mit csinálsz?
jól van kedves zizzentlány, összedobom rá a pénzt, ha gond van lesz még nagyobb
és mit csinálsz?
Idézet tőle: Zizzentlány ekkor: 2012.09.18., 19:54ha nem szólsz lola, én észre sem veszem, hogy elírta... na majd "becézésnek" fogom fel 🙂
ha nem szólsz lola, én észre sem veszem, hogy elírta... na majd "becézésnek" fogom fel 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.18., 19:47lola
én leirtam ugy a neveket ahogy te is leirtad.Mire nem válaszoltam? Most válaszolok.
lola
én leirtam ugy a neveket ahogy te is leirtad.Mire nem válaszoltam? Most válaszolok.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.18., 19:44Arra céloztam hogy akinek írsz,legalább a nevét írd le helyesen.:)A zene természetesen nem tetszik,ami nem lepett meg.:)Tegnap nem válaszoltál egy kérdésre.
Arra céloztam hogy akinek írsz,legalább a nevét írd le helyesen.:)A zene természetesen nem tetszik,ami nem lepett meg.:)Tegnap nem válaszoltál egy kérdésre.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.18., 19:40sok okosságot lola
most hallgatom John Kellytől a Wobble Part 1-et , bent van a zeneterápia topicban, nagyon nagy dal.
sok okosságot lola
most hallgatom John Kellytől a Wobble Part 1-et , bent van a zeneterápia topicban, nagyon nagy dal.
Idézet tőle: Zizzentlány ekkor: 2012.09.18., 19:28spellbound, én küzdősportolok és ne aggódj, főleg kezdőként, vigyáznak rád és semmi bajod nem fog esni. Egy idő után a huplis sípcsont elkerülhetetlen, de azt csak akkor érzed, ha végighúzod rajta az ujjad 🙂
spellbound, én küzdősportolok és ne aggódj, főleg kezdőként, vigyáznak rád és semmi bajod nem fog esni. Egy idő után a huplis sípcsont elkerülhetetlen, de azt csak akkor érzed, ha végighúzod rajta az ujjad 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.18., 19:13Még 2011-ben, nyáron egy kocsmának az üzemeltetője.Aztán korház, majd rendörségen feljelentés, amit ő végül letegadott.Aztán én meg ott mondtam hoyy skizoaffektiv vagyok, meg rohadékok voltak a rendőrök is, eléggé.A feljelentésemet meg se kaptam.Be volt dagadva a szemem, és rosszul voltam, egész nap nem ettem, csak reggel, és nem engedtek el kaját venni mig várakoztam, csak müanyga kávspohárból ihattam csapvizet.Aztán este hatfelé már kezdtem rosszabbul lenni, meg beszoltak hogy ne álljak a várórészen hanem üljek le, ugye én tettem a feljelentést.Szóval nem tetszett nekik a képem, hülyék voltak.Meséltem neki egyik barátomról, mikor kérdezték miért mondtam neki hogy vigyázzon a kocsija szinére, 5 ször mondtam neki, nem beszéltünk sokat, csak az utcán találkoztunk.Aztán később utánam futott ,.belökött egy épületbe hátulról és ott kétszer megütött utána kiszabadultam.Szóval mondták a rendőrök hogy ismerik a barátomat, volt gondjuk vele.Képzeld azt mondtam hogy, a jelentésben benne van, illetve benne kell lennie, csak nem kaptam készhez, hogy a terapom Tibor Zsámboki simán legyőzi Steven Segal-t.Szerintem ez igy is van.De azt mondták hogy Steven Segal már buddhista lett.
jójó lola
azt elvárhatjuk hogy mindenki barátként viselkedjen velünk, de ahogy a terapom mondta, nem vagyunk aranypénz hogy mindenki szeressen minket.
tudod most a spellbound nem akar harcolni, hanem üldögélni, meditálni, és ha valaki lovon, fegyverzetben közelit és kérdezz meg hogy meséljek róla, mondjuk az ahimsáról, azt mondom neki hogy nem, szálj le a lóról, tedd le fegyverzeted és páncélod/vérted, és akkor mellém ülhetsz alázatot tanulni
Még 2011-ben, nyáron egy kocsmának az üzemeltetője.Aztán korház, majd rendörségen feljelentés, amit ő végül letegadott.Aztán én meg ott mondtam hoyy skizoaffektiv vagyok, meg rohadékok voltak a rendőrök is, eléggé.A feljelentésemet meg se kaptam.Be volt dagadva a szemem, és rosszul voltam, egész nap nem ettem, csak reggel, és nem engedtek el kaját venni mig várakoztam, csak müanyga kávspohárból ihattam csapvizet.Aztán este hatfelé már kezdtem rosszabbul lenni, meg beszoltak hogy ne álljak a várórészen hanem üljek le, ugye én tettem a feljelentést.Szóval nem tetszett nekik a képem, hülyék voltak.Meséltem neki egyik barátomról, mikor kérdezték miért mondtam neki hogy vigyázzon a kocsija szinére, 5 ször mondtam neki, nem beszéltünk sokat, csak az utcán találkoztunk.Aztán később utánam futott ,.belökött egy épületbe hátulról és ott kétszer megütött utána kiszabadultam.Szóval mondták a rendőrök hogy ismerik a barátomat, volt gondjuk vele.Képzeld azt mondtam hogy, a jelentésben benne van, illetve benne kell lennie, csak nem kaptam készhez, hogy a terapom Tibor Zsámboki simán legyőzi Steven Segal-t.Szerintem ez igy is van.De azt mondták hogy Steven Segal már buddhista lett.
jójó lola
azt elvárhatjuk hogy mindenki barátként viselkedjen velünk, de ahogy a terapom mondta, nem vagyunk aranypénz hogy mindenki szeressen minket.
tudod most a spellbound nem akar harcolni, hanem üldögélni, meditálni, és ha valaki lovon, fegyverzetben közelit és kérdezz meg hogy meséljek róla, mondjuk az ahimsáról, azt mondom neki hogy nem, szálj le a lóról, tedd le fegyverzeted és páncélod/vérted, és akkor mellém ülhetsz alázatot tanulni
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.18., 18:39Bocsika de én Spell-nek foglak hívni,mert azt tudom,mit jelent,és rövidebb is..Megvertek az utcán???Ki mert Téged bántani??:(
Bocsika de én Spell-nek foglak hívni,mert azt tudom,mit jelent,és rövidebb is..Megvertek az utcán???Ki mert Téged bántani??:(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.18., 11:34kedves lola
Ide szeretnék eljárni küzdősportot tanulni, remélem lesz rá pénzem.
http://www.combatclubdebrecen.hu/
Előfordult már hogy megvertek az utcán, és aljas módos, hiába magyaráztam neki lőtte többször is mi a normális, mi a béke, mi a tisztesség, meg hova tartsa magát.Mindig kedves voltam, de nem értette meg.Ez van, nekem erre szerintem szükségem van, persze azt nem szeretném hogy úgy tönkremenjen a testem, fogtam már olyan lábcsontot ahol érezni lehetet hogy más lett, gondolom mélyedés, vagy kitüremkedés, a sok rugkapálásoktól.Igaz, nem tudom hogy működik, lehet semmi baja nem lesz tőle az embernek.
Valahogy le kell szokni a cigiről, vagy abba kell hagyni, engem meg ez úgy is érdekel, és már egy ideje tervezem hogy tanuljak valamit.Nekem a jiu jitsu tetszik a legjobban, mert azthiszem az eléggé ügyességen alapul.Vigyáznom kell a testi épségemre.Fiatal, vagány srác vagyok, és néha akadhat valaki akinek szemet szúr az hogy ott létezek ahol éppen ő.
Aztán nézelődtem ma görkorikat.Lehet nem fogok gördeszkézni, mert mondták nekem hogy az extreme sport és még a végén összetöröm magam.Szóval csak úgy lájtosan.Jobban kell vigyáznom magamra, mint eddig.
kedves lola
Ide szeretnék eljárni küzdősportot tanulni, remélem lesz rá pénzem.
http://www.combatclubdebrecen.hu/
Előfordult már hogy megvertek az utcán, és aljas módos, hiába magyaráztam neki lőtte többször is mi a normális, mi a béke, mi a tisztesség, meg hova tartsa magát.Mindig kedves voltam, de nem értette meg.Ez van, nekem erre szerintem szükségem van, persze azt nem szeretném hogy úgy tönkremenjen a testem, fogtam már olyan lábcsontot ahol érezni lehetet hogy más lett, gondolom mélyedés, vagy kitüremkedés, a sok rugkapálásoktól.Igaz, nem tudom hogy működik, lehet semmi baja nem lesz tőle az embernek.
Valahogy le kell szokni a cigiről, vagy abba kell hagyni, engem meg ez úgy is érdekel, és már egy ideje tervezem hogy tanuljak valamit.Nekem a jiu jitsu tetszik a legjobban, mert azthiszem az eléggé ügyességen alapul.Vigyáznom kell a testi épségemre.Fiatal, vagány srác vagyok, és néha akadhat valaki akinek szemet szúr az hogy ott létezek ahol éppen ő.
Aztán nézelődtem ma görkorikat.Lehet nem fogok gördeszkézni, mert mondták nekem hogy az extreme sport és még a végén összetöröm magam.Szóval csak úgy lájtosan.Jobban kell vigyáznom magamra, mint eddig.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.17., 22:32kedves lola
kérlek ide irj nekem, ez a mi kis helyünk és légyszives szólits engem spellbound-nak, kis betüvel irva és ne spellnek.
Most micimackós kép van a profilomon.Az ágyhuzatomon épp ő van rajta és szerintem még ez épp takaróhuzat, mert egyébként régen volt egy szép sziámi cicánk ami szinte mindent összeszaggatott, bentlakásos volt és imádott szundizni, lustálkodni és nem sok ágyhuzat maradt épen, igy mindig kellett venni újakat, a régik meg meg lettek foltozva.Nekem van sajátom, az kék krepp és virágos mintájú, meg Kronborg nagytakaró, nagypárna és kispárna, és mindegyiknek ugyanilyen a huzata is.Nyárra kell majd már csak egy vékony paplant beszereznem.Monstanság mindig gyűjtöttem és gyűjtök saját cuccukra ahogy pénzemből futja.Mint pl a saját tányérkészlet, vettem evőeszközkészletet is csak az eltört, de kaptam apumtól újat, de az nem az enyém örökre.Tudod vega vagyok, aztán nem szeretek olyan tányérből csuporból inni, meg evőeszköz ami nem vegas, nem annak lett szánva.Meg saját edények, amiből a gőzölőt és a tefal wokomat szeretem a legjobban, meg ilyen lasagnes tál(már mint azt szoktam általában csinálni benne) egyebek.
kedves lola
kérlek ide irj nekem, ez a mi kis helyünk és légyszives szólits engem spellbound-nak, kis betüvel irva és ne spellnek.
Most micimackós kép van a profilomon.Az ágyhuzatomon épp ő van rajta és szerintem még ez épp takaróhuzat, mert egyébként régen volt egy szép sziámi cicánk ami szinte mindent összeszaggatott, bentlakásos volt és imádott szundizni, lustálkodni és nem sok ágyhuzat maradt épen, igy mindig kellett venni újakat, a régik meg meg lettek foltozva.Nekem van sajátom, az kék krepp és virágos mintájú, meg Kronborg nagytakaró, nagypárna és kispárna, és mindegyiknek ugyanilyen a huzata is.Nyárra kell majd már csak egy vékony paplant beszereznem.Monstanság mindig gyűjtöttem és gyűjtök saját cuccukra ahogy pénzemből futja.Mint pl a saját tányérkészlet, vettem evőeszközkészletet is csak az eltört, de kaptam apumtól újat, de az nem az enyém örökre.Tudod vega vagyok, aztán nem szeretek olyan tányérből csuporból inni, meg evőeszköz ami nem vegas, nem annak lett szánva.Meg saját edények, amiből a gőzölőt és a tefal wokomat szeretem a legjobban, meg ilyen lasagnes tál(már mint azt szoktam általában csinálni benne) egyebek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.15., 21:38Ja sörrel a kezedben, barátaid körében, vidám hangulatban , mikor nevetgélsz akkor ilyen előse fordul.Nem tudom hogy te mire gondolsz.Furcsa egy felfogásod lehet.Nem olvastam a szövegeit, de zeneileg szerintem vannak jó dalai.
Ja sörrel a kezedben, barátaid körében, vidám hangulatban , mikor nevetgélsz akkor ilyen előse fordul.Nem tudom hogy te mire gondolsz.Furcsa egy felfogásod lehet.Nem olvastam a szövegeit, de zeneileg szerintem vannak jó dalai.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.15., 21:14Jaj ne már, jókat lehet rá ugrálni, főleg ha sörös hangulatban van az ember.Én már nem iszok.
Jaj ne már, jókat lehet rá ugrálni, főleg ha sörös hangulatban van az ember.Én már nem iszok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.15., 21:05nézd meg a roboman blogjába rakott zenét, régen nagyott pörögtem pár számra, olyan jó kis bulizós
majd rakok még be zenéket, mindig nézek újakat
most mentholos filterrel szivom a cigit és kellemes mentholos ize van.Pegazus márka.
nézd meg a roboman blogjába rakott zenét, régen nagyott pörögtem pár számra, olyan jó kis bulizós
majd rakok még be zenéket, mindig nézek újakat
most mentholos filterrel szivom a cigit és kellemes mentholos ize van.Pegazus márka.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.15., 20:18web-programozónak tanulok és ebből szeretnék megélni.Szeretnék egy vállakozást , talán haverokkal, ők ugy is et tanulták,mármint informatikát.Pénzem talán van rá elegendő beiinditani.Szeretem a sulit és érdekel is, kicsit kevés órám van , mivel estibe járok, és mondjuk ott a programozást, most a c++ lesz azthiszem az alap amivel elkezdjük arra kevés óra van.Jók, kedvesek és szépek a tanárok férfiakban olyan átlagosan jóképüek, de most nagyon nem számit.Jók az iskolatársak is, azok közt is vannak jófejek és kedvesek , meg akikkel tudok barátkozni és a sulival,informatikával kapcsolatos dolgokról beszélni.Eddig csak az alap informaikta óra az ami nem valami érdekes, a többi nagyon jó, nekem tetszenek, jónak találom a képzést.Hogy mennyit kell még plusszba tanulnom hogy tudjak honlapokat csinálni azt nem tudom, mert ugy nézz ki nem annyira biztos hogy ott mindent megtanitanak profin, csak amire az idejükből futja.Akarok egy laptopot hogy a szobámban tudjak tanulni, programozni, ott kényelmesebb, meg jobban elvagyok ugy ha egyedül tanulok és nincs körülöttem senki.
Aztán ha ezt elvégeztem és beiinditanék egy céget, utána elmennék majd még jóga-oktatónak(talán valami ilyesmi képzésük van) tanulni a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolába.Ez csak úgy hobbi szinten, nem akarok jógát oktatni vele , csak ha nem lenne más kereseti lehetőségem, vagy ha kitanulnám akkor ingyenesen lehet tartanék jógaórákat, szerintem azok hasznosak.
web-programozónak tanulok és ebből szeretnék megélni.Szeretnék egy vállakozást , talán haverokkal, ők ugy is et tanulták,mármint informatikát.Pénzem talán van rá elegendő beiinditani.Szeretem a sulit és érdekel is, kicsit kevés órám van , mivel estibe járok, és mondjuk ott a programozást, most a c++ lesz azthiszem az alap amivel elkezdjük arra kevés óra van.Jók, kedvesek és szépek a tanárok férfiakban olyan átlagosan jóképüek, de most nagyon nem számit.Jók az iskolatársak is, azok közt is vannak jófejek és kedvesek , meg akikkel tudok barátkozni és a sulival,informatikával kapcsolatos dolgokról beszélni.Eddig csak az alap informaikta óra az ami nem valami érdekes, a többi nagyon jó, nekem tetszenek, jónak találom a képzést.Hogy mennyit kell még plusszba tanulnom hogy tudjak honlapokat csinálni azt nem tudom, mert ugy nézz ki nem annyira biztos hogy ott mindent megtanitanak profin, csak amire az idejükből futja.Akarok egy laptopot hogy a szobámban tudjak tanulni, programozni, ott kényelmesebb, meg jobban elvagyok ugy ha egyedül tanulok és nincs körülöttem senki.
Aztán ha ezt elvégeztem és beiinditanék egy céget, utána elmennék majd még jóga-oktatónak(talán valami ilyesmi képzésük van) tanulni a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolába.Ez csak úgy hobbi szinten, nem akarok jógát oktatni vele , csak ha nem lenne más kereseti lehetőségem, vagy ha kitanulnám akkor ingyenesen lehet tartanék jógaórákat, szerintem azok hasznosak.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.15., 20:03Tök jó hogy suliba jársz. Mit is tanulsz pontosan??bocsi ha nem emlékszem...nem vagyok észnél mostanában...
Tök jó hogy suliba jársz. Mit is tanulsz pontosan??bocsi ha nem emlékszem...nem vagyok észnél mostanában...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.15., 19:57Semmi különös.Tegnap voltam picit bulizni a barátommal, rég nem láttuk már egymást.Itthon vannak még tesómék, tegnap voltak esküvőn, ezért helyezték mostanra az időpontot mikor hazajönnek.Ma elmentem a tescoba füzeteket venni, hogy az iskolába legyen mibe irnom.És vettem egy sport napszemüveget uv400-ast, le volt értékelve és nagyon jó.Átlátszó, nagy lencse, és ilyen barnás-kicsit szürkés kicsit fényes-csillogogós keret.Neten nem találok róla képet.Ha majd mégis beteszem.
Semmi különös.Tegnap voltam picit bulizni a barátommal, rég nem láttuk már egymást.Itthon vannak még tesómék, tegnap voltak esküvőn, ezért helyezték mostanra az időpontot mikor hazajönnek.Ma elmentem a tescoba füzeteket venni, hogy az iskolába legyen mibe irnom.És vettem egy sport napszemüveget uv400-ast, le volt értékelve és nagyon jó.Átlátszó, nagy lencse, és ilyen barnás-kicsit szürkés kicsit fényes-csillogogós keret.Neten nem találok róla képet.Ha majd mégis beteszem.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.15., 19:32Szia Spell! Igen most már jó napom van..:))Dolgoztam 2-ig ma is.
Nem hiszem hogy beleférne az időmbe egy tanfolyam most,bár érdekel,de hacsak nem szombatonként lenne délután,nem tudnám még elkezdeni sem.amúgy minden okés.
Veled mi a helyzet?
Szia Spell! Igen most már jó napom van..:))Dolgoztam 2-ig ma is.
Nem hiszem hogy beleférne az időmbe egy tanfolyam most,bár érdekel,de hacsak nem szombatonként lenne délután,nem tudnám még elkezdeni sem.amúgy minden okés.
Veled mi a helyzet?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.15., 19:25Szia lola
Hogy vagy, mi járatban, otthon minden rendben? Jól telik a napod, munkád?
Gondolkodol még a masszőr tanfolyamon vagy már tovább léptél?
Szia lola
Hogy vagy, mi járatban, otthon minden rendben? Jól telik a napod, munkád?
Gondolkodol még a masszőr tanfolyamon vagy már tovább léptél?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 19:44hahahahah,haha, haha, hah, hah, hhah, hahaha, ha,haha
hahahahah,haha, haha, hah, hah, hhah, hahaha, ha,haha
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 19:24most ez érdekel computational neuroscience
most ez érdekel computational neuroscience
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 19:14Szia lola!
Hogy smint?Én kicsit fáradtan, de negrozni fogok cigi helyett, amennyire tudok.
Szia lola!
Hogy smint?Én kicsit fáradtan, de negrozni fogok cigi helyett, amennyire tudok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 19:02na ma voltam tesóval nagymamámnál a spaban, szép hotel is van ott.Aztán voltam ma suliba, utolsó óráról ami nem annyira fontos arról eljöttem, mert éhes voltam.Jók az órák.Van ott egy zenész is , ma nem volt, vele beszélgetek, meg barátkozok, vittem volna ma neki zenét meg dvd-t és könyvet(Zappa).Aztán szoktunk beszélgetni, mondtam hogy akarok dobolni, meg szivesen lennék Dj is.Vinnie Colaiuta-t mindketten ismertük,m mondta régen zenésztársai mindig az ő teknikáját akarták megtanulni, rájönni, néztek tőle oktató videót is.Ő nekem nagy kedvencem.Mondott nekem zenéket én is neki.Mondtam hogy úgy profin megakarok tanulni kottát irni , minden hangszert meg egybet hogy jót tudjak csinálni, eg ami egy zenésznek is kell.Persze idő, ismerős, meg tehetség kérdése, hátha van.Én most a cab-et hallgatom, Dennis Chambers dobolását, azthiszem jó kis groove-okat tud dobolni, meg tetszik a stilusa.Mondta hogy Dj-zés mellé egy kis konga dobot kell mellé rakni, mert abból ma jól meg lehet élni, még a csajok is ledobják a bugyijukat.:)
na ma voltam tesóval nagymamámnál a spaban, szép hotel is van ott.Aztán voltam ma suliba, utolsó óráról ami nem annyira fontos arról eljöttem, mert éhes voltam.Jók az órák.Van ott egy zenész is , ma nem volt, vele beszélgetek, meg barátkozok, vittem volna ma neki zenét meg dvd-t és könyvet(Zappa).Aztán szoktunk beszélgetni, mondtam hogy akarok dobolni, meg szivesen lennék Dj is.Vinnie Colaiuta-t mindketten ismertük,m mondta régen zenésztársai mindig az ő teknikáját akarták megtanulni, rájönni, néztek tőle oktató videót is.Ő nekem nagy kedvencem.Mondott nekem zenéket én is neki.Mondtam hogy úgy profin megakarok tanulni kottát irni , minden hangszert meg egybet hogy jót tudjak csinálni, eg ami egy zenésznek is kell.Persze idő, ismerős, meg tehetség kérdése, hátha van.Én most a cab-et hallgatom, Dennis Chambers dobolását, azthiszem jó kis groove-okat tud dobolni, meg tetszik a stilusa.Mondta hogy Dj-zés mellé egy kis konga dobot kell mellé rakni, mert abból ma jól meg lehet élni, még a csajok is ledobják a bugyijukat.:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.12., 12:57lola és egyebek akiket érdekel
nincs netem, illetve most valami miatt otthon rossz lett a netem.Járok suliba, nagyon király.Haladok vele egyre jobban.Rajzoltam két órán, 2x40 perc alatt egy képet, bescanneltem otthon, hogy berakjam profilnak, csak rossz a netem, majd megoldom valahogy.Tesómékkal ha minden igaz megyünk holnap termálba(spa).Ma ettem a bárkába 2 adag sültkrumplit.nézegettem az italokat, halgattam a zenét és majd ezt a képet kiakarom szinezni, meg átrajzolni, meg majd ebből rajzolni.Most erre is van időm.És vettem még ma egy gyűrűt, a bal kezemen hordom a gyűrűsujjamon, szép felirattal, volt már kettő belőle, egyet elajándékoztam, egyet meg széthajlitottam, de ez most örökre megmarad.Fel is avattam, hideg viz alá raktam.Meg beszélgettem, zenéthallgattam Atillával, aki az utcán szokott ülni és 'kéreget', meg biztos napozik.Őt kedvelem, majd viszek neki CD-ket csak kéne neki szereznem egy CD-lejátszót, meg most elromlott a fülhallgatója, azt is kellene neki szerezni egyet.Másik barátomat meg majd megkeresem ha lesz idő, halacskát.A suliba vannak jó emberek, akiket kedvelek és eltudok velük beszélgetni, jó a társaság.
És van egy üveg Unicumom, huhus hangulatom is van néhanapján, majd a barátokkal megisszuk, csak összekell gyülekeznünk.
lola és egyebek akiket érdekel
nincs netem, illetve most valami miatt otthon rossz lett a netem.Járok suliba, nagyon király.Haladok vele egyre jobban.Rajzoltam két órán, 2x40 perc alatt egy képet, bescanneltem otthon, hogy berakjam profilnak, csak rossz a netem, majd megoldom valahogy.Tesómékkal ha minden igaz megyünk holnap termálba(spa).Ma ettem a bárkába 2 adag sültkrumplit.nézegettem az italokat, halgattam a zenét és majd ezt a képet kiakarom szinezni, meg átrajzolni, meg majd ebből rajzolni.Most erre is van időm.És vettem még ma egy gyűrűt, a bal kezemen hordom a gyűrűsujjamon, szép felirattal, volt már kettő belőle, egyet elajándékoztam, egyet meg széthajlitottam, de ez most örökre megmarad.Fel is avattam, hideg viz alá raktam.Meg beszélgettem, zenéthallgattam Atillával, aki az utcán szokott ülni és 'kéreget', meg biztos napozik.Őt kedvelem, majd viszek neki CD-ket csak kéne neki szereznem egy CD-lejátszót, meg most elromlott a fülhallgatója, azt is kellene neki szerezni egyet.Másik barátomat meg majd megkeresem ha lesz idő, halacskát.A suliba vannak jó emberek, akiket kedvelek és eltudok velük beszélgetni, jó a társaság.
És van egy üveg Unicumom, huhus hangulatom is van néhanapján, majd a barátokkal megisszuk, csak összekell gyülekeznünk.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.11., 09:47ha gondot okoz az, h írtál itt ezekről, akkor töröld a hozzászólásaidat.
szerintem jó az, ha az ember vállalja magát. utólag is. a nyílt fórumos hozzászólások, ha beazonosíthatóak, jelenthetnek problémát. nem találok semmi rosszat abban, h az ember törli ezeket, ha tudja, ha lehetséges. a többi már mindenkinek a maga gondja.
ha gondot okoz az, h írtál itt ezekről, akkor töröld a hozzászólásaidat.
szerintem jó az, ha az ember vállalja magát. utólag is. a nyílt fórumos hozzászólások, ha beazonosíthatóak, jelenthetnek problémát. nem találok semmi rosszat abban, h az ember törli ezeket, ha tudja, ha lehetséges. a többi már mindenkinek a maga gondja.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.09.11., 09:30Idézet tőle: Vicky PollardIdézet tőle: harmonyEz éppen olyan, mint amikor valaki hibázik, és megváltozik, és utána már látja hogy hibát követett el, és mások még mindig az akkori énjét hozzák fel neki. Jó értem én jogos, amit írtál, de nem szép hogy így kiírtad ide ezt rólam. Vagy szerinted az?
úgy érzed, ez hiba volt? miért?
egyébként igen, én is rajta vagyok a mai napig is azon a portálon, de már csak ritkán nézek be, elég pocsék lett.
Nem azért érzem hibának, mert "hiba" melegnek lenni, hanem azért, mert én már nem ugyanaz az ember vagyok, és sok ember még mindig azzal köt össze aki voltam, ezért talán megfontoltabbnak kellett volna lennem, olyan értelemben, hogy nem ilyen nyilvánosan "felvállalni" a dolgokat. De akkor még nem igazán gondolkoztam úgy, hogy előre terveztem volna, mi lesz a jövőben, nem gondoltam át a dolgokat. Pl sok helyről törölni sem lehet magunkat, és mondjuk ha munkát akarnék vállalni, akkor sok helyen utánanézhetnek az embernek, de ez csak egy példa. A lényeg, hogy nem egyszerű "eltüntetni" a régi dolgainkat, és akik nem ismernek azzal azonosíthatnak. Nem arról van szó, hogy szégyellem a múltamat, mert az is hozzám tartozik. De azért már nem akarnék az lenni aki voltam. A lányok már nem vonzanak, és teljesen heteronak érzem magam. Vagyis ha azt vesszük, sokkal jobban "járnék" a lányokkal, empatikusabbak, a legtöbbje, érzelmesebbek, stb, a fiúk nem annyira empatikusak, dehát ha egyszer már a fiúk vonzanak akkor ez van. Na mindegy, csak nem akarom hogy a múltam határozza meg mások hozzáállását, és szeretném eltüntetni igen, a régi dolgaimat, és megfontoltabban cselekedni. Pl most itt írogatnom sem kéne ezekről, de ha már szóba került... végülis én kezdtem. Tulajdonképpen csak a megfontolatlanságom volt a hiba, semmi más.
Idézet tőle: Vicky PollardIdézet tőle: harmonyEz éppen olyan, mint amikor valaki hibázik, és megváltozik, és utána már látja hogy hibát követett el, és mások még mindig az akkori énjét hozzák fel neki. Jó értem én jogos, amit írtál, de nem szép hogy így kiírtad ide ezt rólam. Vagy szerinted az?
egyébként igen, én is rajta vagyok a mai napig is azon a portálon, de már csak ritkán nézek be, elég pocsék lett.
Nem azért érzem hibának, mert "hiba" melegnek lenni, hanem azért, mert én már nem ugyanaz az ember vagyok, és sok ember még mindig azzal köt össze aki voltam, ezért talán megfontoltabbnak kellett volna lennem, olyan értelemben, hogy nem ilyen nyilvánosan "felvállalni" a dolgokat. De akkor még nem igazán gondolkoztam úgy, hogy előre terveztem volna, mi lesz a jövőben, nem gondoltam át a dolgokat. Pl sok helyről törölni sem lehet magunkat, és mondjuk ha munkát akarnék vállalni, akkor sok helyen utánanézhetnek az embernek, de ez csak egy példa. A lényeg, hogy nem egyszerű "eltüntetni" a régi dolgainkat, és akik nem ismernek azzal azonosíthatnak. Nem arról van szó, hogy szégyellem a múltamat, mert az is hozzám tartozik. De azért már nem akarnék az lenni aki voltam. A lányok már nem vonzanak, és teljesen heteronak érzem magam. Vagyis ha azt vesszük, sokkal jobban "járnék" a lányokkal, empatikusabbak, a legtöbbje, érzelmesebbek, stb, a fiúk nem annyira empatikusak, dehát ha egyszer már a fiúk vonzanak akkor ez van. Na mindegy, csak nem akarom hogy a múltam határozza meg mások hozzáállását, és szeretném eltüntetni igen, a régi dolgaimat, és megfontoltabban cselekedni. Pl most itt írogatnom sem kéne ezekről, de ha már szóba került... végülis én kezdtem. Tulajdonképpen csak a megfontolatlanságom volt a hiba, semmi más.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.11., 09:22Idézet tőle: harmonyEz éppen olyan, mint amikor valaki hibázik, és megváltozik, és utána már látja hogy hibát követett el, és mások még mindig az akkori énjét hozzák fel neki. Jó értem én jogos, amit írtál, de nem szép hogy így kiírtad ide ezt rólam. Vagy szerinted az?
Idézet tőle: harmonyEz éppen olyan, mint amikor valaki hibázik, és megváltozik, és utána már látja hogy hibát követett el, és mások még mindig az akkori énjét hozzák fel neki. Jó értem én jogos, amit írtál, de nem szép hogy így kiírtad ide ezt rólam. Vagy szerinted az?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.09.11., 09:21Azért volt sokáig fent, ugyanis nem tudtam törölni. Még most is regisztrálva vagyok valamelyik oldalon, de már egyáltalán nem érzem azt, hogy "oda tartoznék". Igazad van, hogy fura lehet olvasni tőlem ezt a hozzászólást, hogy bánt ha valaki meleg, hát ez csak azért van, mert akit szeretek valószínűleg meleg, és fiú, és ezért fáj annyira a dolog. Nem akartam én bántani a melegeket, mindenkinek joga van annak lenni ami akar, csak fáj hogy pont akit szeretek, annál nincs esélyem... dehát ez van. Az élet kitol néha az emberekkel - sajnos. Ok, nem baj hogy írtad, mindegy... elvégre mindenki azt ír amit akar.
Azért volt sokáig fent, ugyanis nem tudtam törölni. Még most is regisztrálva vagyok valamelyik oldalon, de már egyáltalán nem érzem azt, hogy "oda tartoznék". Igazad van, hogy fura lehet olvasni tőlem ezt a hozzászólást, hogy bánt ha valaki meleg, hát ez csak azért van, mert akit szeretek valószínűleg meleg, és fiú, és ezért fáj annyira a dolog. Nem akartam én bántani a melegeket, mindenkinek joga van annak lenni ami akar, csak fáj hogy pont akit szeretek, annál nincs esélyem... dehát ez van. Az élet kitol néha az emberekkel - sajnos. Ok, nem baj hogy írtad, mindegy... elvégre mindenki azt ír amit akar.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.11., 09:16társkereső oldalon volt fenn a képed. lehet ezt másképp nevezni is, elnézést. nem bántani akarlak, csak fura, h így meg vagy rökönyödve azon, h egyesek melegek. én se vagyok az, aki voltam pár éve, sőt azt hiszem, senki sem marad ugyanaz, ha csak nem kómában fekszik. szóval oké az, h változtál, csak kicsit szemforgatóan álságosnak érzem az írásodat a sokáig látott társkereső hirdetésed ismeretében.
társkereső oldalon volt fenn a képed. lehet ezt másképp nevezni is, elnézést. nem bántani akarlak, csak fura, h így meg vagy rökönyödve azon, h egyesek melegek. én se vagyok az, aki voltam pár éve, sőt azt hiszem, senki sem marad ugyanaz, ha csak nem kómában fekszik. szóval oké az, h változtál, csak kicsit szemforgatóan álságosnak érzem az írásodat a sokáig látott társkereső hirdetésed ismeretében.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.09.11., 09:13Egyébként megkérdezhetem, honnan szedted az infót? Netán te is fent voltál rajta?
Egyébként megkérdezhetem, honnan szedted az infót? Netán te is fent voltál rajta?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.09.11., 09:11Ez éppen olyan, mint amikor valaki hibázik, és megváltozik, és utána már látja hogy hibát követett el, és mások még mindig az akkori énjét hozzák fel neki. Jó értem én jogos, amit írtál, de nem szép hogy így kiírtad ide ezt rólam. Vagy szerinted az?
Ez éppen olyan, mint amikor valaki hibázik, és megváltozik, és utána már látja hogy hibát követett el, és mások még mindig az akkori énjét hozzák fel neki. Jó értem én jogos, amit írtál, de nem szép hogy így kiírtad ide ezt rólam. Vagy szerinted az?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.09.11., 09:09Nem hirdettem magam soha, egy db-ig tetszettek a lányok, de igen változnak a dolgok, és soha nem hirdettem magam, max fent voltam rajta, de nem vagyok meleg, nem is voltam, esetleg biszex, de már az sem, nem értem miért írod ezt így ide, ez kicsit nem túl szép dolog tőled szerintem. Nem vagyok álszent, az ember sosem ugyanaz, és már én sem vagyok az aki voltam. De mindegy.
Nem hirdettem magam soha, egy db-ig tetszettek a lányok, de igen változnak a dolgok, és soha nem hirdettem magam, max fent voltam rajta, de nem vagyok meleg, nem is voltam, esetleg biszex, de már az sem, nem értem miért írod ezt így ide, ez kicsit nem túl szép dolog tőled szerintem. Nem vagyok álszent, az ember sosem ugyanaz, és már én sem vagyok az aki voltam. De mindegy.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.11., 09:07Idézet tőle: harmonybár nem itélem el a homoszexuálisokat és pedofilokat, de azért valahol nekem nem tetszenek ezek a dolgok. Az ismerőseim között van meleg, és kicsit bánt, meg mélyen érintett, dehát mindenkinek saját dolga, de azért engem kicsit zavar ez a dolog. Olyan kirekesztő érzés,
ez azért vicces, mert évekig hirdetted magad a pride portálon és írtál is oda, szóval nem igazán értem, milyen jogon "bánt" ez téged... változnak az emberek, értem én, de azért álszentbe nem kéne átmenni..://
Idézet tőle: harmonybár nem itélem el a homoszexuálisokat és pedofilokat, de azért valahol nekem nem tetszenek ezek a dolgok. Az ismerőseim között van meleg, és kicsit bánt, meg mélyen érintett, dehát mindenkinek saját dolga, de azért engem kicsit zavar ez a dolog. Olyan kirekesztő érzés,
ez azért vicces, mert évekig hirdetted magad a pride portálon és írtál is oda, szóval nem igazán értem, milyen jogon "bánt" ez téged... változnak az emberek, értem én, de azért álszentbe nem kéne átmenni..://
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.09.11., 09:03Szeretnék beszélgetni, csak nem tudom milyen témáról, meg mihez lehetne kapcsolódni. Hiányzik a fórumozás, de most olyan csendes voltam inkább, nem is történt semmi különös velem. Hirtelen túl sokan jöttek a burára, kicsit jobb volt míg családias hangulat volt (1-2 ember), könnyebb volt követni. Nem tetszik hogy a homoszexualitás topikban kapásból 40 hozzászólás van, meg a pedofília topikban. Nekem ez a két téma, olyan kissé tabu, mert bár nem itélem el a homoszexuálisokat és pedofilokat, de azért valahol nekem nem tetszenek ezek a dolgok. Az ismerőseim között van meleg, és kicsit bánt, meg mélyen érintett, dehát mindenkinek saját dolga, de azért engem kicsit zavar ez a dolog. Olyan kirekesztő érzés, mert én nő vagyok, és ha egy férfi pl arról ír, hogy csak a fiúk jönnek be neki, az olyan mintha én egy nagy sz*r lennék, és sose fog rám nézni, ezt nem kéne így magamra vennem, de bánt, mert ez olyan megkülönböztetés. Nem igénylek figyelmet, tényleg nem. Jól megvagyok akkor is ha magamat kell elszórakoztatnom. De nem vagyok meleg illetve pedofil párti. De azt sem támogatom, hogy mindenki csak hetero lehet. Legyen az mindenki ami akar, de ne hangoztassa, mint valami "erényt", vagy különleges dolgot, van és kész, de nem kell folyton mondani hogy a fiúk cukibbak, stb... ez már kicsit rossz, mert volt rá példa (nem itt), és rosszul érintett. Most ez csak úgy eszembe jutott...
Szeretnék beszélgetni, csak nem tudom milyen témáról, meg mihez lehetne kapcsolódni. Hiányzik a fórumozás, de most olyan csendes voltam inkább, nem is történt semmi különös velem. Hirtelen túl sokan jöttek a burára, kicsit jobb volt míg családias hangulat volt (1-2 ember), könnyebb volt követni. Nem tetszik hogy a homoszexualitás topikban kapásból 40 hozzászólás van, meg a pedofília topikban. Nekem ez a két téma, olyan kissé tabu, mert bár nem itélem el a homoszexuálisokat és pedofilokat, de azért valahol nekem nem tetszenek ezek a dolgok. Az ismerőseim között van meleg, és kicsit bánt, meg mélyen érintett, dehát mindenkinek saját dolga, de azért engem kicsit zavar ez a dolog. Olyan kirekesztő érzés, mert én nő vagyok, és ha egy férfi pl arról ír, hogy csak a fiúk jönnek be neki, az olyan mintha én egy nagy sz*r lennék, és sose fog rám nézni, ezt nem kéne így magamra vennem, de bánt, mert ez olyan megkülönböztetés. Nem igénylek figyelmet, tényleg nem. Jól megvagyok akkor is ha magamat kell elszórakoztatnom. De nem vagyok meleg illetve pedofil párti. De azt sem támogatom, hogy mindenki csak hetero lehet. Legyen az mindenki ami akar, de ne hangoztassa, mint valami "erényt", vagy különleges dolgot, van és kész, de nem kell folyton mondani hogy a fiúk cukibbak, stb... ez már kicsit rossz, mert volt rá példa (nem itt), és rosszul érintett. Most ez csak úgy eszembe jutott...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.10., 20:13lola
tudok mditálni, vagy ha nagyon pörgök vagy gondolataim járnak, akkor koncentrálok, és akár utána megpróbálok meditálni egy rövid ideig, pár perc , már az is segit, egyébként mindenhol lehet meditálni, de egyébként a napi meditációhoz kell egy oltár, de a szabadban is nagyon jó.Nekem a szobámban van egy kép, egy kis polc, majd normlisan kidisztem, néha szoktam füstölőzni és gy csinálom, gyakorlom, megy, megyeget, szeretem csinálni, amikor meg kezdő vagy akkor én mondjuk, de más is ahogy halottam nagyon nagy lendülettel veti bele magát a mditációba ha még nem is megy,mert annyira szép és kecsegtető az amit attól kaphatsz, vagy elérhetsz, vagy hogy jobb lgyen a lelki, tudatállapotod vagy egészségesebb legyél, jobban aludjál.Szeretek Krishnára is gondolni.
Reggel kell meditálni, legalábbis akkor mindig kellene, mert akkor még minden csendes, nem ébredt fel a város és más a környezet 'rezgése'(?), nyugalom van mindenhol.
Ajánlom neked, csak hidd el hogy jó neked, és ha nem megy akkor i csináld és nagyon lelkesen lehet, viszont komolyan kell csinálni,nem lehet 'tréfából', mert akkor leragad az ember a pihengetésnél, az nem jó, többet ér 5 perc jó meditáció,mint egy 1 óra rossz meditáció, lényeg hogy mindig törekedni kell a jóra, persze amikor elkezdjük hogy kedvet kapjunk hozzá akkor én mondjuk mindig leültem bármikor, de ez én vagyok, nem biztos hogy én lennék ebben a követendő példa
lola
tudok mditálni, vagy ha nagyon pörgök vagy gondolataim járnak, akkor koncentrálok, és akár utána megpróbálok meditálni egy rövid ideig, pár perc , már az is segit, egyébként mindenhol lehet meditálni, de egyébként a napi meditációhoz kell egy oltár, de a szabadban is nagyon jó.Nekem a szobámban van egy kép, egy kis polc, majd normlisan kidisztem, néha szoktam füstölőzni és gy csinálom, gyakorlom, megy, megyeget, szeretem csinálni, amikor meg kezdő vagy akkor én mondjuk, de más is ahogy halottam nagyon nagy lendülettel veti bele magát a mditációba ha még nem is megy,mert annyira szép és kecsegtető az amit attól kaphatsz, vagy elérhetsz, vagy hogy jobb lgyen a lelki, tudatállapotod vagy egészségesebb legyél, jobban aludjál.Szeretek Krishnára is gondolni.
Reggel kell meditálni, legalábbis akkor mindig kellene, mert akkor még minden csendes, nem ébredt fel a város és más a környezet 'rezgése'(?), nyugalom van mindenhol.
Ajánlom neked, csak hidd el hogy jó neked, és ha nem megy akkor i csináld és nagyon lelkesen lehet, viszont komolyan kell csinálni,nem lehet 'tréfából', mert akkor leragad az ember a pihengetésnél, az nem jó, többet ér 5 perc jó meditáció,mint egy 1 óra rossz meditáció, lényeg hogy mindig törekedni kell a jóra, persze amikor elkezdjük hogy kedvet kapjunk hozzá akkor én mondjuk mindig leültem bármikor, de ez én vagyok, nem biztos hogy én lennék ebben a követendő példa
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.10., 10:46roboman, atti, SD(?te ki vagy, meg miért itt?)
jöttök ide beszélgetni? vagy csak olvastok és nézelődtök? na..
roboman, atti, SD(?te ki vagy, meg miért itt?)
jöttök ide beszélgetni? vagy csak olvastok és nézelődtök? na..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.07., 09:21lola
Hazajöteek tesómék.Örülök nekik, majd jókat beszélgetünk, eszünk, meg elleszünk egymással.Ennek most örülök nagyon, csak ugy volt hogy délelőtt njönnek, aztán felhivtam őket és 2 órát mondtak.
lola
Hazajöteek tesómék.Örülök nekik, majd jókat beszélgetünk, eszünk, meg elleszünk egymással.Ennek most örülök nagyon, csak ugy volt hogy délelőtt njönnek, aztán felhivtam őket és 2 órát mondtak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 22:07Ma reggel olyan jó zenére inditottam el a napomat hogy el sem tudod képzelni.
Nagyon jó a web-programozó szak.Nagyon érdekes és tetszik, csak szokatlan nekem ez a fajta tudomány, de érdekel és szerintemk menni fog ez nekem.Szeretem a kihivásokat és teljesitem őket.Jó fej emberek vannak és jó tanárok.Képzeld egy mosógépet is egy BASIC-el programozol be.Meg olyan gondlatok jöttek nekem hogy el sem hiszed, ugy jutottak eszembe az ujabbanál ujabb szinte meghökkentő dolgok.Nagyon érdekes és nagyon jó a suli.Mesélhetek róla egy keveset.Van benne jövő.Ha megvan a mosógép csak egy kis mosópor és ugy viszi ki a koszos ruhából a szennyeződést hogy ihaj.De informatika az alapja.
Nekem te olyan jó társaság vagy és lennél bármikor.Hidd el.
Ma reggel olyan jó zenére inditottam el a napomat hogy el sem tudod képzelni.
Nagyon jó a web-programozó szak.Nagyon érdekes és tetszik, csak szokatlan nekem ez a fajta tudomány, de érdekel és szerintemk menni fog ez nekem.Szeretem a kihivásokat és teljesitem őket.Jó fej emberek vannak és jó tanárok.Képzeld egy mosógépet is egy BASIC-el programozol be.Meg olyan gondlatok jöttek nekem hogy el sem hiszed, ugy jutottak eszembe az ujabbanál ujabb szinte meghökkentő dolgok.Nagyon érdekes és nagyon jó a suli.Mesélhetek róla egy keveset.Van benne jövő.Ha megvan a mosógép csak egy kis mosópor és ugy viszi ki a koszos ruhából a szennyeződést hogy ihaj.De informatika az alapja.
Nekem te olyan jó társaság vagy és lennél bármikor.Hidd el.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.06., 18:36Spell!Nem szó nélkül léptem le,írtam hogy "jó éjt".. de már éjfélkor nem vagyok jó társaság mert fáradt vagyok .Bocsi...
Spell!Nem szó nélkül léptem le,írtam hogy "jó éjt".. de már éjfélkor nem vagyok jó társaság mert fáradt vagyok .Bocsi...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.06., 13:03lola
én mondjuk elmennék egy gyógymasszőrhöz, csak tudnia kell hogy az egyik bokámon szalagszakadás volt, meg majd most elakarok menni a termálba, egész nyáron nem voltam termálban, fürdőbe simán nem járok, azt annyira nem szeretem, uszodába voltam, majd suli mellett szeretnék eljárni úszni
lola
én mondjuk elmennék egy gyógymasszőrhöz, csak tudnia kell hogy az egyik bokámon szalagszakadás volt, meg majd most elakarok menni a termálba, egész nyáron nem voltam termálban, fürdőbe simán nem járok, azt annyira nem szeretem, uszodába voltam, majd suli mellett szeretnék eljárni úszni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 22:30lola és a többiek, küldök egy dalt nektek
Baby's love story in my head
http://www.youtube.com/watch?v=Q1gx9-54Y5k&feature=related
lola és a többiek, küldök egy dalt nektek
Baby's love story in my head
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 21:56ne értsd félre amit mondok , semmi rosszat nem akarok neked
zsivanynak sem
ne értsd félre amit mondok , semmi rosszat nem akarok neked
zsivanynak sem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.05., 21:55az nem esik jól lola hogy csak ugy lelépsz szó nélkül egy beszélgetésből, ami amugy is kicsit nehézkesen indul be
a kétségméreg a legrosszabb
az nem esik jól lola hogy csak ugy lelépsz szó nélkül egy beszélgetésből, ami amugy is kicsit nehézkesen indul be
a kétségméreg a legrosszabb