Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

Nekem alvás..jó éjt.

ittam ma egy citromos alkoholmentes sört, de csak kicsit, de üvegbe

sültkrumplit, ketchappa, mustárral, 2 banánt

megyek szórakozni.Volt vagy lesz?A jelenben kell élni...erről beszélgehetnénk.

És Te?

Mai program?Mi volt vagy mi lesz? Mit eszel?

Hogy smint? Mai program?Lassan mennem kell, csak még eszek.

Szia Spell!

lola, szia, jaja de jó hogy itt vagy!

"Egy üveg vodka alján megtalálhatjuk az elveinket.

Vajon mindig megtalálom ott az elveimet?"

Hol lehet, mi lehet az Annácskával? Annyira várom a levelét.Olyan szerelmes tudok lenni belé.

hol volt olyan kirohanásom? én nem tudok róla, ird már be légyszi, mert ilyen nincs amit te irsz.Tudod ha nem tudod alátámasztani amit mondasz akkor az nem bizonyitott tény és nem igazsáág.Hazudozni menjél máshová, csak ne a Parlementbe.

ejjel ketto van 

egy bolondal targyalok itt a buran 

en is bolond vagyok 

dehogy fekezem a nevetest , jot tesz nekem ddddd

Szoljal !

Hallod spell azt hiszem ha igy folytatod tovabb akkor megint nagyon csunyan kibuksz . Lattam par olyan kirohanast amikor elvesztetted a kapcsolatot a valosaggal .

Tudom  , hogy nehez neked . Ami rohejes az pedig rohejes akar van papir rola akar nincs 

Vagy majd B.E.-nek szólok hogy hivja rád a mentőt és a rendőrt, tudod veszélyes az amit te csinálsz.

Gaby Neked valamit nagyon gyorsan abba kéne hagynod.Eléggé gáz ha a cselekedeited és gondolataidat nem tudod uralni, irányitani.

Gaby 

Ez nem a te topicod, ne offold, és ha már szétröhögted magad, fáradj arrébb,ez egy pszchés honlap, nem pedig nevető nyáritábor.Remélem jól érzed magad.Neked aztán lehet életed ha ennyi jut összsen hogy ide irsz ekkora semmitmondó dolgokat.Vagy szóljak a topicgazdának?Majd ő kimoderál innen.

ha nem fejezitek be rohogogorcsbe fogok meghalni 

Idézet tőle: spellbound02

Szerintem még nem olvasta, mert még most nem rég irtam, este.Ráérek holnap elolvasni a választ.Tudod nekem mennyire fontos ő,és a levél is ugyanolyan fontos.

Jaj van problémád hiszen jártál dokihoz, szedtél gyógyszert.Az hogy most itt segitesz az jó, meg hogy ide jársz beszélgetni.De nekem is a terápia arról szól,de majd még elbeszélgetek vele hogy mégis minek járok?, nekem más a felfogásom a tudatról,másik 4 tudatállapotban hiszek és tudok ami az elmében van, mint amit a pszicholgia állit.Pl. amit Feldmár András irt le a könyvében.Szerintem az baromság.Szóval ezt még át kell beszélnem vele, egyébként a terápiám jó.Szóval azért is kezdtük el hogy kideritsük hogy mikor és hogyan kezdődött ez az egész velem, ez egy hipnotikus visszaviteles kezelés.

Pistikém,

Hallottam, hogy gond van veled. Igazán sajnálom, hogy ottlétem idején nem tudtam segíteni Neked, de légy öszinte és valld be magadnak, hogy nem adtál sok lehetőséget számomra.

Hallottam, hogy hozzájutottál valami anyaghoz Feldmártól. Óvva intelek töle. Nekem eljuttattak két könyvét és két DVD-jét, úgy hogy ismerem a témát. Ö minden gátlás nélkül szeret hajigálni szavakat a levegöbe de nem méri annak következményeit. Ö egy jól felkészült, tanúlt, olvasot pszihoterápista, de sajnos nem csinálta meg a saját terápiáját valaki mással, azelött hogy kezelne kezdene másokat, vagy ha igen, akkor rosszúl kezelték, vagy az a módszer nem volt alkalmas a gyógyitására. Kezelései során felismert bizonos törvényszerüségeket az emberi elme müködéséröl, de mivel saját magából indul ki, ez nem hagyja, hogy jól alkalmazza ezeket az ismereteket. Ö azt hiszi, hogy az anyja nem szerette, útálta. Lehet, hogy el akarta vetélni, de ha nem vetélte el, vagy nem tudta, ez azt jelenti, hogy tudat alatt nem is akarta tehát szerette. Valószínüleg nem ismeri a mély pszichológia eggyik alaptörvényét, hogy amit tudatosan elutasitunk, útálunk, tudat alatt magunkhoz vonzzunk, kötjük. (Az elme kétértelmüségének törvénye.) Ezért kialakult benne ez a rögeszme és nem tudta megérezni az anyja szeretetét késöbb. Amikor egy anya élve szül egy gyereket, az azt jelenti, hogy eléggé szerette, másképp meg se születne. Ezek az emberek nem képesek érezni a környezetük szeretetét és nem is képesek szeretni. Ez nem a te eseted. Én kikérdeztem anyádat. Megtudtam, hogy te szerelemben fogantál és boldog volt, hogy a világra jöttél. Erröl meg fogsz tudni gyözödni ha a segítségemmel átéled ezeket a pillanatokat. Vannak jó dolgok abban amit Feldmár mond de azt egésszséges kritikával kell hallgatni. Amit képletesen mond, nem lehet szó szerint értelmezni. Ezt nagyon könnyü félreértelmezni, vagy kiragadni belöle dolgokat a saját rögeszme alátámasztására.

Minden a te hozzáállásodtól függ. Ha szeretettel válaszolsz a környezetednek, akkor minden megváltozik, minden könnyebb lessz. Ez a jelentése annak, hogy szeretni kell. Ha nem, akkor az élet nehéz. Minden töled függ. Minden ami veled történik te magad vonzod. (Vonzás törvénye) Mindattól amitöl menekülsz szembetalálkozol újra meg újra, amíg el nem fogadod a saját felelösségedet, hogy magad teremtetted azokat a körülményeket, amiket gyülölsz. Senki sem bünös a te helyzeted miatt. Ez a te felelösséged. Amikor belátod, az életed megváltozik.

Nem tudom hol és mikor szaladt be a gatyamadzagod. Ezt csak a hipnotikus visszaviteles kezelések során lehet feltárni és meggyógyítani. Ha alázatosan beismered, hogy segitségre szorúlsz és elfogadod, kéred a segítségemet, bármikor elkezdhetjük a kezelést Skype-on keresztül. (az alázatosság nem tévesztendö össze a megalázkodásssal, ami a büszkeség ellentéte.  Az alázatosság az a követendö arany középút Buddha tanítása szerint) Ne gondold, hogy ez egy ingyenes kezelés, ami nem ér semmit. Vedd úgy, hogy már  ki van fizetve. (Mindenki akit Ecuadoron kívül kezelek Skype-on 50,00 Dollart fizet minden egy órás kezelésért) Úgy, hogy használd ki ezt a lehetöséget. Amikor megtalálod a szeretetet a szíved mélyén, minden megváltozik. Bizzál Istenben, magadban, bennem és a kezelésben. Amig az eredmények mutatkoznak el kell fogadnod a gyógyszeres kezelést.  Rövidesen vissza fogod nyerni a személyiséged egyensúját. Vissza kell nyerned az egyensujt az életedben. Ez a legfontosabb. Erre teremtettem a Lotus Ryu Ju-Jitsut, erre let teremtve ez a kezelés is. Símulj be a környezetedbe és várom válaszodat. Amit nekem elmondasz a kezelés során, az köztünk marad.

Üdv. Tibi.

tenyleg kesz vagyok 

Jó éjt lola.Nekem nagyon jó legyél és vigyázz a testi épségedre is.Tudod én néha törékeny alkat vagyok.

🙂

Lola

Tibi a terapeutám.hipnoterapeuta.net.

Nézd meg.Te értesz az internethez.

Ne menj már, épp kibulliztam hogy egy kicsit netezhessek, tudod ma délután este fél 9-ig suliba voltam.

Jó éjt Spell.Jó legyél ám!!!

Ki az a Tibi?

Szerintem még nem olvasta, mert még most nem rég irtam, este.Ráérek holnap elolvasni a választ.Tudod nekem mennyire fontos ő,és a levél is ugyanolyan fontos.

Jaj van problémád hiszen jártál dokihoz, szedtél gyógyszert.Az hogy most itt segitesz az jó, meg hogy ide jársz beszélgetni.De nekem is a terápia arról szól,de majd még elbeszélgetek vele hogy mégis minek járok?, nekem más a felfogásom a tudatról,másik 4 tudatállapotban hiszek és tudok ami az elmében van, mint amit a pszicholgia állit.Pl. amit Feldmár András irt le a könyvében.Szerintem az baromság.Szóval ezt még át kell beszélnem vele, egyébként a terápiám jó.Szóval azért is kezdtük el hogy kideritsük hogy mikor és hogyan kezdődött ez az egész velem, ez egy hipnotikus visszaviteles kezelés.

Pistikém,

Hallottam, hogy gond van veled. Igazán sajnálom, hogy ottlétem idején nem tudtam segíteni Neked, de légy öszinte és valld be magadnak, hogy nem adtál sok lehetőséget számomra.

Hallottam, hogy hozzájutottál valami anyaghoz Feldmártól. Óvva intelek töle. Nekem eljuttattak két könyvét és két DVD-jét, úgy hogy ismerem a témát. Ö minden gátlás nélkül szeret hajigálni szavakat a levegöbe de nem méri annak következményeit. Ö egy jól felkészült, tanúlt, olvasot pszihoterápista, de sajnos nem csinálta meg a saját terápiáját valaki mással, azelött hogy kezelne kezdene másokat, vagy ha igen, akkor rosszúl kezelték, vagy az a módszer nem volt alkalmas a gyógyitására. Kezelései során felismert bizonos törvényszerüségeket az emberi elme müködéséröl, de mivel saját magából indul ki, ez nem hagyja, hogy jól alkalmazza ezeket az ismereteket. Ö azt hiszi, hogy az anyja nem szerette, útálta. Lehet, hogy el akarta vetélni, de ha nem vetélte el, vagy nem tudta, ez azt jelenti, hogy tudat alatt nem is akarta tehát szerette. Valószínüleg nem ismeri a mély pszichológia eggyik alaptörvényét, hogy amit tudatosan elutasitunk, útálunk, tudat alatt magunkhoz vonzzunk, kötjük. (Az elme kétértelmüségének törvénye.) Ezért kialakult benne ez a rögeszme és nem tudta megérezni az anyja szeretetét késöbb. Amikor egy anya élve szül egy gyereket, az azt jelenti, hogy eléggé szerette, másképp meg se születne. Ezek az emberek nem képesek érezni a környezetük szeretetét és nem is képesek szeretni. Ez nem a te eseted. Én kikérdeztem anyádat. Megtudtam, hogy te szerelemben fogantál és boldog volt, hogy a világra jöttél. Erröl meg fogsz tudni gyözödni ha a segítségemmel átéled ezeket a pillanatokat. Vannak jó dolgok abban amit Feldmár mond de azt egésszséges kritikával kell hallgatni. Amit képletesen mond, nem lehet szó szerint értelmezni. Ezt nagyon könnyü félreértelmezni, vagy kiragadni belöle dolgokat a saját rögeszme alátámasztására.

Minden a te hozzáállásodtól függ. Ha szeretettel válaszolsz a környezetednek, akkor minden megváltozik, minden könnyebb lessz. Ez a jelentése annak, hogy szeretni kell. Ha nem, akkor az élet nehéz. Minden töled függ. Minden ami veled történik te magad vonzod. (Vonzás törvénye) Mindattól amitöl menekülsz szembetalálkozol újra meg újra, amíg el nem fogadod a saját felelösségedet, hogy magad teremtetted azokat a körülményeket, amiket gyülölsz. Senki sem bünös a te helyzeted miatt. Ez a te felelösséged. Amikor belátod, az életed megváltozik.

Nem tudom hol és mikor szaladt be a gatyamadzagod. Ezt csak a hipnotikus visszaviteles kezelések során lehet feltárni és meggyógyítani. Ha alázatosan beismered, hogy segitségre szorúlsz és elfogadod, kéred a segítségemet, bármikor elkezdhetjük a kezelést Skype-on keresztül. (az alázatosság nem tévesztendö össze a megalázkodásssal, ami a büszkeség ellentéte.  Az alázatosság az a követendö arany középút Buddha tanítása szerint) Ne gondold, hogy ez egy ingyenes kezelés, ami nem ér semmit. Vedd úgy, hogy már  ki van fizetve. (Mindenki akit Ecuadoron kívül kezelek Skype-on 50,00 Dollart fizet minden egy órás kezelésért) Úgy, hogy használd ki ezt a lehetöséget. Amikor megtalálod a szeretetet a szíved mélyén, minden megváltozik. Bizzál Istenben, magadban, bennem és a kezelésben. Amig az eredmények mutatkoznak el kell fogadnod a gyógyszeres kezelést.  Rövidesen vissza fogod nyerni a személyiséged egyensúját. Vissza kell nyerned az egyensujt az életedben. Ez a legfontosabb. Erre teremtettem a Lotus Ryu Ju-Jitsut, erre let teremtve ez a kezelés is. Símulj be a környezetedbe és várom válaszodat. Amit nekem elmondasz a kezelés során, az köztünk marad.

Üdv. Tibi.

Lefekszem,aludj jól,szép álmokat!!

Már jól vagyok de ne csinálj ilyet többet...

Milyen problémáimról??Nekem nincsenek problémáim.És visszaírt?

beszélgessünk itt ahogy a topic is rija jógáról filmekről, ki hogy van...

Szia lola

Hogy vagy? Képzeld irtam B.A.-nak iwiwen.Ma.

Beszélned kellene a problémáidról a Mental_Szakemberrel.Ő jó ember.

Szia Spell:)))

Spell! Nem tudom,látod -e ezt ,csak szeretném hogy tudd hogy én itt vagyok,és várlak vissza,majd írok néha hátha elolvasod kintről..olvastam amit írtál nekem,és én tudom hogy te nem akarsz bántani senkit...barátok vagyunk és gondolok rád sokat..gyere vissza hamar.

Megjöttél?ideje volt:))) mi tartott ennyi ideig?

Kedves anna.Zilola.ne.

kicsit meglehetek fázva, mert egyre csúnyábban köhögök.Ih áh.

megettem a káposzta levelet?

Van aki meg, a nyuszifűl, megkérdezte a tanárbácsi, mit kell tenni nebulók a káposztával? Miután lebontottad, újra visszateszed a leveleket, nem megeszed.A tanár a nebulót megbuktatta.

Gondolkodol hogy ki vagy? Kik a barátaid?Tisztelnek és megbiznak benned? Kitartasz a döntéseid mellett?Megkérdőjelezik a döntéseidet?

szerintem nagyon csini sapi

jó kis márka lehet, de hát ez női, én más vagyok.Láttam mondjuk férfi 'baseball' cap-be.Barátomnak.

Boarex. A hunok szabir nevű törzséből származott fejedelemnő, ki a VII sz első negyedében a perzsák és a bizánciak közti háborúk alatt egy hadsereg élén a bizánciakhoz csatlakozott. A B. név tekintve ,hogy Konstantin császár szavaiból következtetve a szabirok a magyarokkal vegyültek össze, s nyilván őket nevezik mondáink sobe-mongeroknak, Csaba népének, valószinűleg a kun-kabar eredetű Bruska v. Boruska nemzetség nevével egyezik. Vámbéry(Magy. ER. 40.1) Bareznek olvassa a nevet (Boarex helyett) és a török <<barsz>> azaz párduc szóbol származtatja.

A gépen nekem meg van a A Pallas nagy lexikon.Persze van paraszt nagy lexikon is, szerintem, valahol, csak nem találom.

lola

Én nem bántok senkit.Te most engem rosszindulatúnak vagy hülyének nézel? Olvasd már el mit irt ő, lerészegez engem, meg hogy baromságokat irok, stb. Ti bántotok másokat.

Emlékszel még hogy az elején mikor csak beszélgettem veled, te meg elkezdtél lehülyézni, ln meg elmagyaráztam neked hogy ezt nem kéne, normálisan, rögtön odavágtad hogy bántalak.Nem.Emlékszel mit kérdeztem tőled róla?.... olvasd vissza

Barátom, bár azóta egyszer sem találkoztam vele, Kicsi mesélte, ment az utcán este, szórakozóhelyen, jött vele szembe 3 ember, megakarták késelni.Fogta, elővette a pillangókését és belevágta a térdébe.Utána mondta hogy tudod kivagyok én, kinek a keresztfia, mondta most vagy elmentek vagy mindhármotok torkát elvágom.Mondta ha nekem bármi bajom lenne, nektek úgy is annyi, mert én gyorsabb vagyok, de nem öllek meg titteket, de a rokonaim azok majd kikészitenek.A 3 ember el is ment.A rugós bicska már teljesen más eset, azzal másképp bánnak.Remélem érted, embert nem ölünk.

empátia,részvét, könyörület(-daya-) ennek az egyik aspektusa az ahimsa, az erőszakmentesség.Magyarázzam el neked mégjobban?

Spell.Én a barátod vagyok és mindíg az empátiáról beszélsz nekem,akkor most hol van?Egy olyan embert bántasz aki fontos nekem.Értelek én hidd el,de nem ez a módja...

úgy hogy törekvés életet élsz

a sötétség vagy a fényt választod, vágyélet vagy törekvésélet, a kettőt nem lehet együtt, nem lehet azt csinálni hogy egyszer ezt, másszor azt.Ez nem zárja ki a sexet.

a spiritualitásban nincs megalkuvás, és nincs kompromisszum.A hétköznapi emberi életben a kompromisszumnak meg van a szerepe, itt viszont olyan nincs.

Lemondani a vágyéletről?Azt hogy lehet?

Mondjuk ha lemondanának a vágyéletről, se nem szenvednének, se nem ártanának másnak.Boldogok lennének.

Mi ez a receptoros irás?

De azért a pedo topicban beszélgetsz.miért? Milyen megoldásra gondolsz a mondat végén?

.

Én vagyok.Ki van még, csak a saját magát nem kontrolláló, pedofilok csoportja akik igazából semmit nem akarnak tenni purifyn kivül a pedojuk ellen amivel másoknak nagyon nagy rosszat tudnak okozni.Tudod egy gyermek még azt is megérzi ha csak úgy nézel rá.

De hát ők ide járnak reklámozni, meg elfogadtatni a pedofiliát miközben semmit nem tesznek ellene.Inkább verik... aztán meg egyesek börtönbe kerülnek, és végül csak odáig jutnak hogy el tudnak menni pszichológusnak, de mikor ott lenne a megoldás azt már nem akarják.

Barátaim??Ti vagytok!

Milyen a munkád? Hogy érzed magad? Vannak-e barátaid? Nem érdekel mégis az a gyógymasszőr képzés? Én mondjuk, mivel ilyen hétvégente tanulós a suli, 3 éves, természetgyógyászat, ahol lehet tanulni többféle masszőr technikát is.Ha lesz pénzem, akkor úgy érzem hogy hétvégente rá fogok érni elvégezni az iskolát.

http://www.tegye.com/

Én reggel 8-tól dolgozom,este 6 ig...én nem vagyok olyan érdekes.Barátok vagyunk persze.Miről meséljek neked?

Intéztem a dolgaimat.

És te mit szoktál csinálni? Olyan keveset irsz nekem, azt mondtad hogy barátok leszünk akik mindent megbeszélnek.Persze a barátságodnak én örülök.

Inkább ide írok.Mit csináltál ma Spell?

Sublime - Greatest hits

zeneterápia

És én ezt meg is irtam B.E.-nek email-ben.

B.A.;)