Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

Szia itur! Megkérdezhetem, milyen bipolár vagy? I vagy II? Én II.

Szia!

Köszi smiley

Sziasztok! Nemrég regisztráltam az oldalra.

Idézet tőle: holdfény

Berigu értem köszönöm.:-)

laughsmileyheart

Köszi!

De akinél korábban voltam az csak eleinte küldött EKG-ra.

Sajnálatos, hogy a te orvosod nem utal vizsgálatra.

Windstormnak lelkiismeretes az orvosa,ezért küldi Ekg vizsgálatra rendszeresen.Az enyém ,na felejtsük el.

Sajnos,anno azért nem vettek fel sporttagozatos osztályba hatévesen,mert ,,gyenge,,volt a szivem.Tehát ez alkati kérdés is.Ha egy antidepi v.antipszicho kiválthatja a ritmuszavart,nálam ki is fogja.A triciklikus antidepik a mumusok főleg,a modernebb gyógyszereknél már kevesebb ez a mellékhatás.Van,aki csak a triciklikus antidepire reagál jól,lásd,a kényszerbetegek első számú gyógyszere az anafranil.

Elsősorban az antipszichotikumok mellékhatása a szív ingerületképző zavara.Arritmiák.Nálam a truxal-t egy nap után leállították emiatt.Azt hiszem,a gerodorm-ot is kórházi felügyelet mellett kezdik el,s nézik az Ekg-t.Szerintem én az anafranil miatt extrázom,de a rivo megszünteti,most ki kell húznom ezt a pár hetet.

Köszi,jobban vagyok.Nemkéne volt ügyeletben,s nagyon lelkiismeretesen kivizsgált.

Jaj de jó!A sport rengeteget segít.Ma jobban vagyok,mármint hangulatilag.Azt el kell mondanom,hogy mióta egy csepp antipszicho-val kiegészítettük a gyógyszereimet,nem zuhanok le mély depresszióba.Mégiscsak van abba valami,hogy mostanában nem csak a skizofrének kapják.Ha nem veszem be,másnap rosszabb a közérzetem.Végülis nem nagy áldozat,ha több előnye van,mint hátránya.Most a Ripedonról beszélek.

Zalaegerszegi vagyok.Randi lett volna?Akkor pesti feltétlenül!Csak vicceltem ám,nehogy kiregisztrálj a Búráról.Egyébként Nemkéne te előző életedben sürgősségi orvos lehettél.wink

Sziasztok!Az orvos nem mondott semmit anno a magas pulzusomra.A sport segítene,de sokkal aktívabban kellene futni,kardiózni.Szabad levegőn lenni.Csak mondom,motiválatlan vagyok,ok.elvégzem a teendőimet.S hogy miért nem váltok gyógyszert?Félek,hogy nagyon bezavarna az alvásomba,s akkor mégtöbb antipszicho kellene .Anafranil helyett esetleg velaxint szedhetnék,vagy újra cymbaltát,á nem tudom.

Nekem meg csak 50. Kb. 20 éve csökkent le ennyire.

Magas a nyugalmi pulzusom,98.Ideges szívnek hívják.Azért jó kondiban vagyok,edzésekre járok heti háromszor,s az a szívemnek is jót tesz.A vérnyomásom 120/80.Mégegyszer köszönöm,hogy próbálsz segíteni.Olyan lassan pötyögtetem be a mondandómat,hogy addigra te másik öt kérdést leírsz.Majd beszámolok az állapotomról,igérem.

Ha hazamegyek pár hét múlva,újra megnézetem magam a kardiológussal.Egy 24 órás holtert rakatok fel.Köszi,hogy segítesz,én is mindig attól félek,hogy infarktusom lesz.Ez a fokozott szorongás zavar inkább.Szorongok amiatt,hogy motiválatlan,lusta dög lettem.Az arcom is borzalom,táskás szemek,felpuffadt arcbőr,látszik,hogy gyógyszeren élek.

Nem,már nem szorít.Az esti kombót bevettem,1mg rivo,75 mg anafr,50mg lamolep,0,5 ripedon.Ez elvileg nem sok gyógyszer,szóval nem nyom.A cigi gyanús nekem.A kv extrákat okoz,a,cigi pedig a szúrást.

Mármint otthon is ez volt.Csak egy hete vagyok kint.Mi a jobb,zombisító gyógyszert szedni,s közben tuningolni magadat kv,cigi,energiaital stb.,vagy pörgetőbb antidepit szedni,max.este egy kis antipszicho ,hogy tudj aludni?

Nagyon kevés ripedont szedek,0,5 mg-ot.Csak alvásra.De örülök,ha nem kell bevennem,egy gyógyszerrel kevesebb.viszont délben elaludtam,két órát.Ez a pihenőidőm,én meg ahelyett,hogy a mellettem lévő kondiba mennék,vagy sétálnék Londonban,bebújok az ágyba,s a takarót a fejemre húzva alszom.Ez megy pár hónapja.Pedig annyira örültem,hogy végre leálltam a cymbaltáról.

Nem szíveredetű.Komplex kardiológiai vizsgálaton voltam egy éve.Olyan,mintha ülnének a mellkasomon,illetve a,bal mellembe beleszúrogat.Rivo-ra csökken.Végülis az lehet a gond,hogy mióta az anafranilt szedem ellustultam,nehezemre esik bármit csinálni.Ezt ellensúlyozva iszok sok kávét,cigi is fél doboz.Persze,hogy extrázok.

heart

Csak szorongás,meg egy,kis szívritmuszavar.Hiirtelen hagytam abba a Ripedont,s,gondolom ezért van.Sikerült elaludnom tegnap,ill.tegnapelőtt nélküle,kb.5-6 órát aludtam is,de egész nap hulla voltam,ill.feszült.Nekem nagyon fontos a normális alvás,mennyiség,minőseg egyaránt.Lényeg,szorít a mellkasom.

Nem tudom...

Holdfeny: Ennek orulok, a lenyeg hogy jol legyel!! 🙂

Kardio: 23 eves vagyok. 🙂

Szia Holdfeny! 🙂

A magyar es az angol lett a legjobb, a magyar 4-es, az emelt angol 61% lett, szoval ha minden jol megy a szobelin is, akkor meg van a nyelvvizsgam! 

9-en 12:30 lesz az angol, a tobbi a 20-24-es heten. Gondoljatok majd ram akkor. 🙂

Koszonom hogy kerdezted. 🙂

Te hogy vagy?

Puszi, oleles neked is 🙂

Ja, en nem ilyen szinten, hanem elvarasaim azokkal szemben vannak, akik kozeledni probalnak hozzam... vegyuk ezt ugy, hogy a kifejezett fiuhoz merem oket...

Idézet tőle: wannabefixed

Idézet tőle: Zoli74

Na akkor már alakulhat is egy "1D rajongók ide" c. topik is. 😛 😀

Zoliii.... :DD

Wanna... :DD

Idézet tőle: Zoli74

Zoliii.... :DD

Guess what, en vagyok a vilag legnagyobb 1D rajongoja 😀 Ok a kedvenceim, meg a 5SOS.

Hat ilyen elvarasok, hogy igy nezzen ki, ugy nezzen ki, ilyen-olyan legyen... ugye ezek az elkepzelt elvarasok, amiket csak fanfictionokben lehet olvasni, vagy amiket elkepzelsz a szemely moge, akiert rajongsz.
Pl ez, hogy nekem zenesz/enekes pasi kell, ez olyan irrealis elvaras, marmint ha belegondolunk annyira megsem... De nyilvan nem ilyen kis magyar bandakra gondolok.  

Idézet tőle: Kardiopulmonologia

Nem, dehogyis. Rájuk szálltam és leginkább külföldiek voltak, a többségében olasz focisták, de előfordult más is. Én nem találkozni akartam velük meg irogatni nekik, hanem róluk irni szerettem történeteket. És gyűlöltem őket, de nem ilyen igazi gyűlölet volt hanem mániás gyűlölésnek neveztem. Ez olyan hogy rengeteget foglalkozol velük, élvezed ha szenved és élvezem, hogy gyűlölöm. Mindig szenvedtettem a történeteimben őket. Egyszerre mindig csak eggyel foglalkoztam és ő volt mindig a főszereplő. Általában sokat szenvedett benne meg kiközösitették és ezt élveztem. Meg lefekvéskor mindig kigondoltam róluk ilyen történeteket, olyanokat, hogy pl szenvednek. Ez már a végére nagyon betegessé vált, már annyira gyűlöltem őket hogy az már átment igazi gyűlöletbe. Ezért hagytam abba. Igazából fél évente vagy évente váltottam le őket, de ezt sem én döntöttem el hanem magától alakult ki és nem szabadott erőltetni. Tehát nem én döntöttem el hogy kivel fogok foglalkozni hanem elkezdett magától kialakulni. 

ez esku tok erdekesen hangzik 😀

En inkabb torteneteket olvasok "sztarokkal", ugye fanfictionoket... Rovidebb egyreszeseket, mondjuk ez nincs annyira elonyomre, mert nagyon beleelem magam aztan meg 🙁

Meg teljesen elerhetetlen, es atugorhatatlan lecet teszek magam ele, foleg az ilyenek miatt.

Szia Holdfeny es Mindenki!

de aranyosak vagytok, h gondoltatok ram.. Elkerulte szerintem a figyelmemet meg nagyon be volt lassulva a netem es nagyon nehezen toltott be a Bura..elhasznaltam a korhazban 🙂

most olvasgatom vissza, Veletek mik tortentek aztan ugyis irtam volna a Wellbutrin gyogyszerekhez, sokat gondoltam ratok.

hazaengedett, holnap lesz 2. hete, heti 2 alkalom pszichoterapia

gyogyszereim kozul a frontint kivette.. Ezt annyira jol nem viselem egyelore, a reggeli-deli wellbutrin + este 50mg valdoxan egesz helyrerak..

Na,megjöttem az átertől.A kwentiax-ot lecseréljük Risperdálra,vagyis Ripedon-ra.Csak 0,5mg-ot kellene bevennem,vagy kevesebbet,hogy tudjak aludni.Hízlal?Nem tudjátok?Holnap váltom ki,aztán meglátom.Zombi nem akarok lenni.

Én is el tudnám kerülni ha nem mennék egyáltalán semmilyen munkára, de akkor meg zsebpénzem sem lenne. A tavalyi munkaügyis tanfolyamból megszedtem magam, maradt még belőle de az is fogyóban van. Én fizetem még a tévét, internetet otthon és még magamnak veszek dolgokat. Hát nem tudom mi lesz ezután ha ez elfogy. 

Legszivesebben nekik rontanék hogy hagyjanak békén semmi közük hozzá de nem tehetem

Értem, bár igazad van, ezek az átmeneti munkák azért még mindig jobbak kicsit, minthogy évekig dolgozz ugyanazon a munkahelyen.

Én sosem kérdezősködök másoktól, hogy mit dolgoznak, van-e kapcsolatuk, nem tartozik rám, így ők se kérdezzenek engem, nekem ez a véleményem.

Én még azt utálom hogy állandóan kérdezősködnek, hogy milyen munkám volt, vagy van vagy hogy mit csinálok, van-e barátom, ha nincs akkor miért nincs? Ez általában a munkahelyeken szokott előfordulni de rohadt idegesitő mert állandóan hazudnom kell

Na igen, ez is ismerős. Bár nem értem, hogy mi közük hozzá?! Na én az ilyen embereket szelektálom is mindig az ismeretségi körömből.

Mondjuk én nem szoktam hazudni, inkább azt mondom, hogy erről nem szeretnék beszélni, vagy megmondom az igazat, esetleg kicsit árnyaltabban fogalmazok a valóságnál. De leginkább kerülöm az ilyen helyzeteket, illetőket, és akkor nem kérdezősködnek.

A suliban még nekem sem volt különösebb problémám, leszámítva a szakmunkás iskolát. Igaz azt is elvégeztem, bár eléggé nehezen, mert nagyon utáltam tanulni. Ráadásul annyira pofátlan volt az áruismeret tanárunk, mert nagy előszeretettel osztogatta az egyeseket. Fel is lázadtunk ellene, de csak osztogatta tovább őket, úgyhogy nekem és még néhányunknak elegünk lett, és nem jártunk be az óráira, vagy csak ritkán. Aztán szerencsére nagy nehezen végül sikerült kibulizni magunknak egy másik tanárt.

Szóval már akkoriban kialakult bennem a "lázadó" típus, ami később csak még erősebb lett bennem. Nem hangos lázadó voltam, hanem csendes, tehát pl. ami nem tetszett azt egyszerűen nem csináltam meg, vagy nem mentem el oda, ahová el kellett volna. De igazán öntörvényű az utóbbi években lettem csak, és most már ez így is marad... 

Akkor ez nálad más volt, hiszen te nem rajongtál a sztárokért, hanem gyűlölted őket. Bár nem igazán értem, hogy ez miért volt jó neked, ha az volt egyáltalán. 

Az alkalmi munkákat én se sokáig csináltam, pár hónap max., de ott is volt azért némi kötöttség, és azt sem viseltem túl jól. De azóta már semmilyen kötöttséget nem viselek jól, ez az öntörvényű, szabadúszó élet sokkal jobban tetszik nekem.

Ja, amúgy törölték a másik oldalon a rólad szóló topikot? Mert nem találom...

Családi segítséggel vagyok csak meg én is. Igaz csináltam alkalmi munkákat egy ideig, de azok sem tetszettek, így azokat is abbahagytam elég hamar.

Hát olyan sokat nem hiszem, hogy változtam, úgy összességében értve, inkább mindig csak egy kicsit, bizonyos dolgokban. Kb. ugyanaz az ember vagyok szerintem most is, mint 10-20 évvel ezelőtt, mármint emberileg, csak már nem gondolom azt, hogy pl. nekem ugyanazokat a köröket kell mindig futnom, mint a legtöbb embernek. És ez a szabadúszóbb élet nekem sokkal jobban tetszik. Az egyik leglényegesebb szempont az lett a számomra, hogy rájöttem, hogy nem kell semmiben sem megfelelni senki másnak, és nem számít, hogy mások mit mondanak. Csak kevés ember véleményére adok, és ezért szelektálni kellett az ismeretségi köreimet is, mert elég sokan zavartak vagy idegesítettek, így ezeket az illetőket ignoráltam.

Hmm, ez a híres emberre ráakaszkodás érdekesen hangzik. Nekem a volt lakótársam csinálta ezt, írogatott híres embereknek, meg némelyikükkel találkozgatott is. Próbált összejönni velük, de nem járt sikerrel. Te is hasonló célokkal kerested meg őket? Már ha nem titok...

Ja,írtad is a profilodban.A skizo miben nyilvánul meg nálad?Hangokat hallasz,ennyi?

Kardi!Te nem vagy borderline?

Nem gondolkoztál azon hogy orvoshoz menj? Egyébként dolgozol most? Ha igen, mit? Szüleiddel laksz? Életkorod? Neved alapján gondolom 74-ben születtél. 

Nekem már óvodás illetve még előtte is voltak dolgaim, tehát azóta megvannak és csak rosszabbodtak. Tehát ez van. Apám öccse sem százas, sok közös dolog van bennünk. Csak ő iszik full részegre én meg egy kortyot se, főleg gyógyszer mellett, de amúgy sem ittam.

Most megyek aludni, irj és akkor már csal holnap válaszolok. Jó éjt mindenkinek!

De egy időben gondolkoztam azon, hogy orvoshoz menjek, de már letettem róla. Egyrészt ők se nagyon értenének meg engem szerintem, meg nem is szeretném kiteregetni előttük a dolgaimat. Meg nekem tulajdonképpen így a jó most már, nem is szeretném már visszakapni a 7-8 évvel ezelőtti önmagamat. Az a korszakom csak megijeszt mindig, ha csak rágondolok, már sokkal előbb meg kellett volna lépnem a "feketebárányságot"...

Nem dolgozom már több éve, és egyedül lakom. És igen 42 éves vagyok, bár sokak szerint megakadtam egy 15 éves szintjén. 🙂  Ez bizonyos szempontokból így is van, de azért szerencsére messze nem mindenben.

Rendben, akkor holnap folyt. köv.

Jó éjt, szia. 

Én se vagyok főnök típus, és hát a felelősségben is igazad van, lehet én se bírnám.

Engem nem kezelnek semmivel sem, és nem szedek semmilyen gyógyszert, saját magam próbálom magamat kezelni több-kevesebb sikerrel.

Gyerekkoromban még viszonylag normális voltam úgymond, olyan 7-8 éve lettem ilyen "feketebárány" típus, aki nem tud beilleszkedni igazából semmilyen közösségbe, de már nem is akarok, mert elegem lett a sok sz**kavaró emberből az élet szinte minden területén.

Ez az oldal azért más, mert itt nem ért még olyan dolog, ami annyira kiborított volna, így itt egész jól elvagyok. 🙂

Már kezdenek eltérni a témától, de sebaj, lényeg, hogy a topic él. Bár lehet nem sokáig, holnapra meg már senki se ir bele. 

Ott nagyon sok a rosszindulatú ember, sok nő egymásnak esik. Azért voltak ott barátaim, őket is otthagytam. Bersze nem önszántamból

Persze, minden csoda 3 napig tart csak, előbb-utóbb abbahagyják, és majd találnak maguknak újabb áldozatot, akit cseszegethetnek.

De igazad van, azért vannak ott jó arcok is, nem mindenki ilyen rosszindulatú.

[/quote]

Hát én is azt mondom, mint az orvosod, neked tényleg nem való a munka. Pláne az olyan munka nem, ahol sok munkatársad van. Tudom, mert én is ilyen vagyok, nem tudok beilleszkedni sehová sem, és hát nem is akarok. Elég egy beszólás vagy egy letolás, és már kész vagyok. 

Az viszont jó, hogy nem hagyod magad, és szembeszállsz a veled kötekedőkkel.

Azzal se foglalkozz szerintem, hogy apukád szerint semmi bajod sincs, és dolgoznod kellene menni. Nekem is ezt szokták mondani, de fogalmuk sincs arról, hogy miért lettem ilyen. Na nem mintha nagyon érdekelne engem bárki véleménye is. Főleg nem az olyanoké, akik okoskodnak, kioktatnak, leszólnak engem. 

[/quote]

Az a baj hogy apámtól függök. Mindig függök valakitől, mert egyszerűen egyedül nem vagyok meg. Igy soha nem lesz önálló életem, az biztos. Tehát valakinek mindig el kell majd tartania. De mi van akkor ha nem tudnak? Hajléktalan leszek vagy mi? mert a leszázalékolásbál is úgy van hogy csak bizonyos szolgálati időnek meg kell lenni és csak akkor jár pénz. 

Egyébként mit gondolsz, ha mégis dolgozi mennék, milyen munkát tudnál elképzelni nekem? Vagy lehet hogy tényleg sehová sem lenne érdemes elmennem igy?

[/quote]

Több dologban is hasonlítunk egymásra, szóval én át tudom érezni a helyzetedet. Én se vagyok meg egyedül, szóval ebben is egyezünk.

Hogy milyen munkát tudnék neked mégis elképzelni? Hát csakis olyat, amilyet nekem, de az sajnos lehetetlen. Vagyishogy te legyél a főnök, és akkor nem mernek neked ellent mondani. Beosztott munkakört semmiképpen nem tudok neked elképzelni, az nem neked való, hiszen te sem tudsz tűrni és nyelni, mint a legtöbb ember beosztottként egy munkahelyen.

Vagy még esetleg egy saját vállalkozás lehetne megoldás, bár ahhoz meg anyagi tőke kell sajnos...

Zoli74: Már nem érdekel egyáltalán, nincs szándékom visszamenni pedig higgye el mindenki, ha nagyon akarnék, vissza tudnék menni. Egy másik oldalra is vissza tudtam menni csak ki kellett játszani őket. Olvasom viszont a topicot, én mindig is szerettem ha velem foglalkoznak, ha a középpontban vagyok, tehát ezt most kifejezetten élvezem, még ha negatív is. Középpontban tudok úgy is lenni hogy ott sem vagyok, csak kell egy személy aki elindítja és azt magától tette gondolom. 

parrot: a személyiségzavart 18 éves kor után szokták diagnosztizálni tehát 24 évesen már kaphat szerintem az ember olyan diagnózist. Nekem már kisgyerek korban kezdődtek ezek a dolgok. Tavaly elkezdődött valami és csak egyre lejjebb mentem fene tudja miért, de akkor biztos a betegség miatt. Most már semmit sem tanulok, van három szakmám (kereskedő, virágkötő és szoc gondozó + érettségi). Az a baj hogy mostanában engem már semmi sem érdekel. Régebben szerettem rajzolni, színezni, történeteket írni, újságot olvasni. Csapatmunkában én sem tudok dolgozni mert nem tudok alkalmazkodni. Nem csinálok olyankor semmit, nem veszek részt és a többieknek meg ez nem tetszik. Az a jó ahol egyedül kell dolgozni akkor úgy csinálom ahogy akarom, viszont a felelősséget megint csak nem bírom, túl nagy rajtam a teher és ezt nem szoktam bírni. 

Egyébként nem vagy rosszul ennyi gyógyszertől?

Ok, sejtettem, hogy olvasod továbbra is a dolgokat ott, eléggé aktív most is az a topik...

Lehet, hogy itt sok a beteg ember, de az is biztos, hogy ott is... 🙂

Parrot: Egyáltalán nem vagyok jókedvű és el vagyok keseredve mert egyre kilátástalanabb vagyok. Az orvos azt mondta hagyjam a fenébe a munkakeresést, mert azzal csak rosszabbat teszek magammal, meg ilyen állapotban jobb ha nem dolgozom. Eddig mindig csak kudarc ért, vagyis október óta, kicsit előtte mióta orvoshoz járok. 14 évesen is voltam akkor kényszeresség volt a diagnózis, tovább küldtek vizsgálatra, de nem vittek el. Apám szerint nem vagyok beteg, teljesen normális vagyok és dolgoznom kellene. Szerinte az a bajom, hogy nem csinálok semmit, nincsenek céljaim. Nos céljaim soha sem voltam és valószinű nem is lesznek. Terveim sincsenek. Igen, hölgy vagyok. 

Zoli74: Igen négy betűs volt az a forum is és akkor már tudod hogy melyik is az, Most hogy törölve lettem, egyik ottani barátom létrehozott egy topicot rólam, hogy mégis miért töröltek mi történt. Nos úgy tűnik egyesek akik elküldtek a fenébe hiányolnak és már 4 oldal született rólam. Nem tudom láttad-e. 

Hát én is azt mondom, mint az orvosod, neked tényleg nem való a munka. Pláne az olyan munka nem, ahol sok munkatársad van. Tudom, mert én is ilyen vagyok, nem tudok beilleszkedni sehová sem, és hát nem is akarok. Elég egy beszólás vagy egy letolás, és már kész vagyok. 

Az viszont jó, hogy nem hagyod magad, és szembeszállsz a veled kötekedőkkel.

Azzal se foglalkozz szerintem, hogy apukád szerint semmi bajod sincs, és dolgoznod kellene menni. Nekem is ezt szokták mondani, de fogalmuk sincs arról, hogy miért lettem ilyen. Na nem mintha nagyon érdekelne engem bárki véleménye is. Főleg nem az olyanoké, akik okoskodnak, kioktatnak, leszólnak engem. 

Hát,24 évesen,mikor még nincs is egyértelmű diagnózis,hogy lehet leírni egy embert.Mikor még nem mondták ki,hogy Border vagyok,kb.20 éve,mindig kudarcot vallottam.Ma már tudom,hogy találhattam volna megfelelő állást,ami nem teamworker-t igényel.S úgy alakítottam volna az életem.Te milyen területen vagy otthon,mit tanulsz most?

Igen, láttam, hogy többen is kerestek téged ott azóta. Akkor képben vagyok, ismerem a sztorit.

Ne is törődj velük, időnként neki esnek bizonyos embereknek ott, és megpróbálják porig alázni őket... :S 

Szia Kardiopulmonologia!

Gondolom az a másik fórum egy szintén 4 betűs oldal volt ugye?

Mert szerintem ismerem a történetet, amiért kitiltottak téged onnan. Bár ahhoz a topikhoz én nem szóltam hozzá egyszer sem, csak olvastam.

Igazad van, nagyon sok ott a gonosz ember, sokmindenkibe belekötnek, akik másképp gondolkodnak, mint ők.

Persze itt is vannak néha kisebb cirkuszok, de messze nem annyi, mint ott.

Remélem, hogy itt jobban be tudsz majd illeszkedni, de szerintem itt megértőbbek lesznek az emberek veled szemben.

Szóval üdv közöttünk!

Nagyon örülök,hogy ilyen részletesen leírsz mindent.Tudod,itt a Búrán sok témát érintünk,külön fórumokon,szóval,ha lesz kedved és időd,jó lenne,ha a saját tapasztalataid leírnád.Ha látszik,hogy van új hozzászólás,akkor általában jönnek a többiek is.Nem érzem rajtad az elkeseredettséget,inkább jókedvűnek tűnsz.Mit tanulsz egyébként?S hölgy vagy?