Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 73 / 202Következő

Persze van olyan típus, aki "lázas tekintetű", van valami szenvedélye, pörög, izzik, ezt még inkább el tudom képzelni. 

De a sima impulzuskontroll problémásat, háát....pedig nekem is akadnak(-tak) gondjaim ezen a téren.

Ja, amúgy én is így vagyok. De csak egy pasi volt, akiért lángoltam. A világ végére is elmentem volna. Neki szerintem nárcisztikus személyiségzavara lehetett. Viszont szakításunk után két hónappal megnősült.

Parrotra reagáltam.

Attól miért lenne vonzóbb valaki, ha vannak dühkitörései? 

Vagy én vagyok hülye? Ez alapján ítélitek meg az embereket? 

Sztem a  dühkitörés "szükséges rossz"(már annál, aki olyan alkat).

De nekem ettől nem lesz vonzóbb senki.

Idézet tőle: Andris

Rakjál Revenge! Lássuk lássuk. Ma van a nagy magamutogató búrás nap. Mindenki pakolja ki amije van!

Csak neked 😀

Ha mindenki kipakolná......az a nagy meglepetések napja lenne.-szerintem.Nem ilyennek képzeltelek v igen nap.

Holdfény ,igaza van parrotnak,szerintem is mindenki a te képedet nézi.Nagy meglepetés ha valaki  vállalja önmagát, még ha esetleg pár percig is marad fennt a kép .Gratulálok!!!

Én ilyen durci Róka vagyok.

Persze néha nem.

Rakjál Revenge! Lássuk lássuk. Ma van a nagy magamutogató búrás nap. Mindenki pakolja ki amije van!

Cukkerek vagytok! Jót nevettem. Sajnos én nem láttam Holdfényt, de elhiszem, hogy szép. És igen Parrot és Eszter is.

Én is rakjak ki képet? Aztàn csodàlhattok 😀 

Holdfény! Vedd le azt a ruhàt, amiatt fognak megismerni :O 

Andris ez jó volt!!!!!!!!!!smiley

Nem pár kell,hanem szenvedély,vágyakozás,álmodozás,vad éjszakák,v.nappalok.

Idézet tőle: holdfény

Köszönöm Andris neked is puszi ölelés, de mindjárt lecserélem félek hogy felismernek.:-)

Ohh sokan láttak ebben a ruhában hátulról? 😀

Te is szép vagy Parrot és Róka is meg Eszter és stb.

Köszönöm nektek jól esik.:-)

Fiúk ti jöttök Magamba Zárva?

Nem találok szavakat,egy kedves tündéri lány aki nagyon vonzó is egyben,tökéletes,minden férfi álma! Pusziii!!!!

Én nem rakok fel képet, de itt van egy feltöltve http://www.kephost.com/image/Fecg

Parrot értem, hát igen kell a szenvedély is.

Holdfény nagyon szexi vagy, ezentúl énis írom neked mindég hogy puszi ölelés 😀

Holdfény!Most tuti mindenki a te képedet nézi.sadÜhm,ühm.

Bakker,ez te vagy Holdfény?Beléd szerettem.A franc pasizzon.Gyere róka,te is szép vagy.smiley

Lecseréltem a képet nem tudom mért így rakja be:(

Úhhh,nagyon csinos... heart

Róka!Nem a pasi a lényeg,hanem hogy lángolhassak.Sajnos nálam ez.Normális kapcsolat kell,család,férj.Ez meg is van.De nekem még a pszichiáter is javasolta,hogy mindig legyen valaki,akiért oda vagyok.Mert ilyenkor sokkal boldogabb voltam az otthoni kapcsolatban is.Nehéz erről beszélni,de ez van.

Elég régóta tudom már kontrollálni,nyilván nem teljesen.Amiről beszélek,hogy szerintem igenis kellenek dühkitörések,fájdalmak az életben.Néha az zavar egy kapcsolatban,hogy minden nyugis,nincs szenvedély stb.Egy bipol férfi miért tud olyan vonzó lenni?Mert bizony az....

Parrot te sosem tudtad kontrollálni a dühkitöréseid? Nem volt olyan észrevetted és megálljt parancsoltál?

Amikor volt kapcsolatom, akkor is sokat voltam depressziós. Az elején lehet, hogy nem....

Túl egyszerű lenne, ha így működne a dolog: van pasi, nem kell gyógyszer és nem leszek depressziós, ha nincs, akkor meg igen.

Pasi nélkül is egész embernek kellene lennem, egészségesnek és vele együtt is.

Bár a borderek társfüggők.

Egy borderline igenis izgalmas tud lenni.Ismerek párat,nem magamból indulok ki.Mellettük sosem unod meg az életet.

Egyébként igazad van,a magány az egy pokoli állapot.

Ez egy ördögi kör. Nem azért vagyok depi, mert nincs pasim. De nyilván segítene.

De borderként és kötődési problémákkal eleve pont ezért nehéz.

Pl.Ha szerelmes vagy tuti nem kell annyi gyógyszer.

Akkor hajrá...

Azt gondolom,hogy a magány,társtalanság,a testi kapcsolat hiánya komoly tényező a depresszió kialakulásában.Borderként nálam legalábbis mindig visszavezethető ezekre a dolgokra.Persze egy házasságban is lehet magányos az ember.

Szóval ismerkedni kell,stb.stb.

Idézet tőle: parrot

Majd visszajönnek.Tőled is tanulok M.Z.smiley

Reménykedtem benne! 

Olyasmi, mint az asztrál keksz. Azt n/sem látta még senki, de feltételezések szerint finom.

Na kíváncsian várom. Hátha növeli a noradrenalin és a szerotonin szintemet wink

Majd visszajönnek.Tőled is tanulok M.Z.smiley

Nem tudom,a helyi szakértők leléptek...

Mi ez az asztrálszex?

Nahát!Két mondatot írtál.Túldolgoztad magad!Elolvassuk ám,ha többet írsz akkor is.

Nem mondod! 😀

Atti!Ügyes voltam?Tőled tanultam mindent....Úccseválaszolsz.Várlak vissza.sad

Nahát!Két mondatot írtál.Túldolgoztad magad!Elolvassuk ám,ha többet írsz akkor is.

Visszatérve az olimpiára,ma hánykor lesz az úszás?Megint hajnalban?Azokra nem gondolnak,akik gyógyszerrel alszanak s nem pasival...?

Pasi pótló gyógyszer? Ilyen is van?

Visszatérve az olimpiára,ma hánykor lesz az úszás?Megint hajnalban?Azokra nem gondolnak,akik gyógyszerrel alszanak s nem pasival...?

Szerintem nem! 😀

Utólag visszanézni nem ua.Szóval ez az olimpia olyan van is meg nincs is.

M.Z. melletted a Háború és békét el lehetne olvasni,már látom.Ja,bocs,hogy rövidítem a nevedet.smiley

Ne legyél annyira türelmetlen! 😀

Csak néhányan,ha berepül a hálóba egy jó falat...Te az vagy?

Felettébb ízletes! 

Holdfény,cseréld már le ezt a képet!Így nem kelünk el idén sem.Én is mindjárt vetkőzök.Bár akkor szegény Magamba zárva is elmegy,s hosszú böjt jön helyette.

Mert ugye ki minek érzi magát?Én szobanövénynek jelen pillanatban.

Akkor jól megkell locsólni!

Csak néhányan,ha berepül a hálóba egy jó falat...Te az vagy?

M.Z. melletted a Háború és békét el lehetne olvasni,már látom.Ja,bocs,hogy rövidítem a nevedet.smiley

ElőzőOldal 73 / 202Következő