OFF
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.08.09., 20:11Persze van olyan típus, aki "lázas tekintetű", van valami szenvedélye, pörög, izzik, ezt még inkább el tudom képzelni.
De a sima impulzuskontroll problémásat, háát....pedig nekem is akadnak(-tak) gondjaim ezen a téren.
Persze van olyan típus, aki "lázas tekintetű", van valami szenvedélye, pörög, izzik, ezt még inkább el tudom képzelni.
De a sima impulzuskontroll problémásat, háát....pedig nekem is akadnak(-tak) gondjaim ezen a téren.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 20:10Ja, amúgy én is így vagyok. De csak egy pasi volt, akiért lángoltam. A világ végére is elmentem volna. Neki szerintem nárcisztikus személyiségzavara lehetett. Viszont szakításunk után két hónappal megnősült.
Ja, amúgy én is így vagyok. De csak egy pasi volt, akiért lángoltam. A világ végére is elmentem volna. Neki szerintem nárcisztikus személyiségzavara lehetett. Viszont szakításunk után két hónappal megnősült.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.09., 20:07Attól miért lenne vonzóbb valaki, ha vannak dühkitörései?
Vagy én vagyok hülye? Ez alapján ítélitek meg az embereket?
Attól miért lenne vonzóbb valaki, ha vannak dühkitörései?
Vagy én vagyok hülye? Ez alapján ítélitek meg az embereket?
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.08.09., 20:02Sztem a dühkitörés "szükséges rossz"(már annál, aki olyan alkat).
De nekem ettől nem lesz vonzóbb senki.
Sztem a dühkitörés "szükséges rossz"(már annál, aki olyan alkat).
De nekem ettől nem lesz vonzóbb senki.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.09., 19:58Idézet tőle: AndrisRakjál Revenge! Lássuk lássuk. Ma van a nagy magamutogató búrás nap. Mindenki pakolja ki amije van!
Csak neked 😀
Idézet tőle: AndrisRakjál Revenge! Lássuk lássuk. Ma van a nagy magamutogató búrás nap. Mindenki pakolja ki amije van!
Csak neked 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 19:34Ha mindenki kipakolná......az a nagy meglepetések napja lenne.-szerintem.Nem ilyennek képzeltelek v igen nap.
Ha mindenki kipakolná......az a nagy meglepetések napja lenne.-szerintem.Nem ilyennek képzeltelek v igen nap.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 19:22Holdfény ,igaza van parrotnak,szerintem is mindenki a te képedet nézi.Nagy meglepetés ha valaki vállalja önmagát, még ha esetleg pár percig is marad fennt a kép .Gratulálok!!!
Holdfény ,igaza van parrotnak,szerintem is mindenki a te képedet nézi.Nagy meglepetés ha valaki vállalja önmagát, még ha esetleg pár percig is marad fennt a kép .Gratulálok!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 19:09Én ilyen durci Róka vagyok.
Persze néha nem.
Én ilyen durci Róka vagyok.
Persze néha nem.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.08.09., 19:07Rakjál Revenge! Lássuk lássuk. Ma van a nagy magamutogató búrás nap. Mindenki pakolja ki amije van!
Rakjál Revenge! Lássuk lássuk. Ma van a nagy magamutogató búrás nap. Mindenki pakolja ki amije van!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 19:05Cukkerek vagytok! Jót nevettem. Sajnos én nem láttam Holdfényt, de elhiszem, hogy szép. És igen Parrot és Eszter is.
Cukkerek vagytok! Jót nevettem. Sajnos én nem láttam Holdfényt, de elhiszem, hogy szép. És igen Parrot és Eszter is.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.09., 19:03Én is rakjak ki képet? Aztàn csodàlhattok 😀
Holdfény! Vedd le azt a ruhàt, amiatt fognak megismerni :O
Én is rakjak ki képet? Aztàn csodàlhattok 😀
Holdfény! Vedd le azt a ruhàt, amiatt fognak megismerni :O
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.08.09., 18:58Idézet tőle: holdfényKöszönöm Andris neked is puszi ölelés, de mindjárt lecserélem félek hogy felismernek.:-)
Ohh sokan láttak ebben a ruhában hátulról? 😀
Idézet tőle: holdfényKöszönöm Andris neked is puszi ölelés, de mindjárt lecserélem félek hogy felismernek.:-)
Ohh sokan láttak ebben a ruhában hátulról? 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:57Idézet tőle: holdfényTe is szép vagy Parrot és Róka is meg Eszter és stb.
Köszönöm nektek jól esik.:-)
Fiúk ti jöttök Magamba Zárva?
Nem találok szavakat,egy kedves tündéri lány aki nagyon vonzó is egyben,tökéletes,minden férfi álma! Pusziii!!!!
Idézet tőle: holdfényTe is szép vagy Parrot és Róka is meg Eszter és stb.
Köszönöm nektek jól esik.:-)
Fiúk ti jöttök Magamba Zárva?
Nem találok szavakat,egy kedves tündéri lány aki nagyon vonzó is egyben,tökéletes,minden férfi álma! Pusziii!!!!
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.08.09., 18:57Én nem rakok fel képet, de itt van egy feltöltve http://www.kephost.com/image/Fecg
Én nem rakok fel képet, de itt van egy feltöltve http://www.kephost.com/image/Fecg
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.08.09., 18:53Parrot értem, hát igen kell a szenvedély is.
Holdfény nagyon szexi vagy, ezentúl énis írom neked mindég hogy puszi ölelés 😀
Parrot értem, hát igen kell a szenvedély is.
Holdfény nagyon szexi vagy, ezentúl énis írom neked mindég hogy puszi ölelés 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:41Idézet tőle: holdfényLecseréltem a képet nem tudom mért így rakja be:(
Úhhh,nagyon csinos...
Idézet tőle: holdfényLecseréltem a képet nem tudom mért így rakja be:(
Úhhh,nagyon csinos...
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.08.09., 18:38Róka!Nem a pasi a lényeg,hanem hogy lángolhassak.Sajnos nálam ez.Normális kapcsolat kell,család,férj.Ez meg is van.De nekem még a pszichiáter is javasolta,hogy mindig legyen valaki,akiért oda vagyok.Mert ilyenkor sokkal boldogabb voltam az otthoni kapcsolatban is.Nehéz erről beszélni,de ez van.
Róka!Nem a pasi a lényeg,hanem hogy lángolhassak.Sajnos nálam ez.Normális kapcsolat kell,család,férj.Ez meg is van.De nekem még a pszichiáter is javasolta,hogy mindig legyen valaki,akiért oda vagyok.Mert ilyenkor sokkal boldogabb voltam az otthoni kapcsolatban is.Nehéz erről beszélni,de ez van.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.08.09., 18:34Elég régóta tudom már kontrollálni,nyilván nem teljesen.Amiről beszélek,hogy szerintem igenis kellenek dühkitörések,fájdalmak az életben.Néha az zavar egy kapcsolatban,hogy minden nyugis,nincs szenvedély stb.Egy bipol férfi miért tud olyan vonzó lenni?Mert bizony az....
Elég régóta tudom már kontrollálni,nyilván nem teljesen.Amiről beszélek,hogy szerintem igenis kellenek dühkitörések,fájdalmak az életben.Néha az zavar egy kapcsolatban,hogy minden nyugis,nincs szenvedély stb.Egy bipol férfi miért tud olyan vonzó lenni?Mert bizony az....
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.08.09., 18:29Parrot te sosem tudtad kontrollálni a dühkitöréseid? Nem volt olyan észrevetted és megálljt parancsoltál?
Parrot te sosem tudtad kontrollálni a dühkitöréseid? Nem volt olyan észrevetted és megálljt parancsoltál?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:29Amikor volt kapcsolatom, akkor is sokat voltam depressziós. Az elején lehet, hogy nem....
Túl egyszerű lenne, ha így működne a dolog: van pasi, nem kell gyógyszer és nem leszek depressziós, ha nincs, akkor meg igen.
Pasi nélkül is egész embernek kellene lennem, egészségesnek és vele együtt is.
Bár a borderek társfüggők.
Amikor volt kapcsolatom, akkor is sokat voltam depressziós. Az elején lehet, hogy nem....
Túl egyszerű lenne, ha így működne a dolog: van pasi, nem kell gyógyszer és nem leszek depressziós, ha nincs, akkor meg igen.
Pasi nélkül is egész embernek kellene lennem, egészségesnek és vele együtt is.
Bár a borderek társfüggők.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.08.09., 18:28Egy borderline igenis izgalmas tud lenni.Ismerek párat,nem magamból indulok ki.Mellettük sosem unod meg az életet.
Egy borderline igenis izgalmas tud lenni.Ismerek párat,nem magamból indulok ki.Mellettük sosem unod meg az életet.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:27Egyébként igazad van,a magány az egy pokoli állapot.
Egyébként igazad van,a magány az egy pokoli állapot.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:26Ez egy ördögi kör. Nem azért vagyok depi, mert nincs pasim. De nyilván segítene.
De borderként és kötődési problémákkal eleve pont ezért nehéz.
Ez egy ördögi kör. Nem azért vagyok depi, mert nincs pasim. De nyilván segítene.
De borderként és kötődési problémákkal eleve pont ezért nehéz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:25Akkor hajrá...
Akkor hajrá...
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.08.09., 18:22Azt gondolom,hogy a magány,társtalanság,a testi kapcsolat hiánya komoly tényező a depresszió kialakulásában.Borderként nálam legalábbis mindig visszavezethető ezekre a dolgokra.Persze egy házasságban is lehet magányos az ember.
Szóval ismerkedni kell,stb.stb.
Azt gondolom,hogy a magány,társtalanság,a testi kapcsolat hiánya komoly tényező a depresszió kialakulásában.Borderként nálam legalábbis mindig visszavezethető ezekre a dolgokra.Persze egy házasságban is lehet magányos az ember.
Szóval ismerkedni kell,stb.stb.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:15Idézet tőle: parrotMajd visszajönnek.Tőled is tanulok M.Z.
Reménykedtem benne!
Idézet tőle: parrotMajd visszajönnek.Tőled is tanulok M.Z.
Reménykedtem benne!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:14Olyasmi, mint az asztrál keksz. Azt n/sem látta még senki, de feltételezések szerint finom.
Olyasmi, mint az asztrál keksz. Azt n/sem látta még senki, de feltételezések szerint finom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:14Na kíváncsian várom. Hátha növeli a noradrenalin és a szerotonin szintemet
Na kíváncsian várom. Hátha növeli a noradrenalin és a szerotonin szintemet
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:07Nem tudom,a helyi szakértők leléptek...
Nem tudom,a helyi szakértők leléptek...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 18:04Mi ez az asztrálszex?
Mi ez az asztrálszex?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:59Idézet tőle: parrotNahát!Két mondatot írtál.Túldolgoztad magad!Elolvassuk ám,ha többet írsz akkor is.
Nem mondod! 😀
Idézet tőle: parrotNahát!Két mondatot írtál.Túldolgoztad magad!Elolvassuk ám,ha többet írsz akkor is.
Nem mondod! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:37Idézet tőle: parrotVisszatérve az olimpiára,ma hánykor lesz az úszás?Megint hajnalban?Azokra nem gondolnak,akik gyógyszerrel alszanak s nem pasival...?
Pasi pótló gyógyszer? Ilyen is van?
Idézet tőle: parrotVisszatérve az olimpiára,ma hánykor lesz az úszás?Megint hajnalban?Azokra nem gondolnak,akik gyógyszerrel alszanak s nem pasival...?
Pasi pótló gyógyszer? Ilyen is van?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:35Idézet tőle: parrotVisszatérve az olimpiára,ma hánykor lesz az úszás?Megint hajnalban?Azokra nem gondolnak,akik gyógyszerrel alszanak s nem pasival...?
Szerintem nem! 😀
Idézet tőle: parrotVisszatérve az olimpiára,ma hánykor lesz az úszás?Megint hajnalban?Azokra nem gondolnak,akik gyógyszerrel alszanak s nem pasival...?
Szerintem nem! 😀
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.08.09., 17:32Visszatérve az olimpiára,ma hánykor lesz az úszás?Megint hajnalban?Azokra nem gondolnak,akik gyógyszerrel alszanak s nem pasival...?
Visszatérve az olimpiára,ma hánykor lesz az úszás?Megint hajnalban?Azokra nem gondolnak,akik gyógyszerrel alszanak s nem pasival...?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:29Idézet tőle: parrotM.Z. melletted a Háború és békét el lehetne olvasni,már látom.Ja,bocs,hogy rövidítem a nevedet.
Ne legyél annyira türelmetlen! 😀
Idézet tőle: parrotM.Z. melletted a Háború és békét el lehetne olvasni,már látom.Ja,bocs,hogy rövidítem a nevedet.
Ne legyél annyira türelmetlen! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:27Idézet tőle: parrotCsak néhányan,ha berepül a hálóba egy jó falat...Te az vagy?
Felettébb ízletes!
Idézet tőle: parrotCsak néhányan,ha berepül a hálóba egy jó falat...Te az vagy?
Felettébb ízletes!
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.08.09., 17:27Holdfény,cseréld már le ezt a képet!Így nem kelünk el idén sem.Én is mindjárt vetkőzök.Bár akkor szegény Magamba zárva is elmegy,s hosszú böjt jön helyette.
Holdfény,cseréld már le ezt a képet!Így nem kelünk el idén sem.Én is mindjárt vetkőzök.Bár akkor szegény Magamba zárva is elmegy,s hosszú böjt jön helyette.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:25Idézet tőle: parrotMert ugye ki minek érzi magát?Én szobanövénynek jelen pillanatban.
Akkor jól megkell locsólni!
Idézet tőle: parrotMert ugye ki minek érzi magát?Én szobanövénynek jelen pillanatban.
Akkor jól megkell locsólni!
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.08.09., 17:22M.Z. melletted a Háború és békét el lehetne olvasni,már látom.Ja,bocs,hogy rövidítem a nevedet.
M.Z. melletted a Háború és békét el lehetne olvasni,már látom.Ja,bocs,hogy rövidítem a nevedet.