OFF
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.19., 20:19Miért? Tök buli, legközelebb lehet Rómeóval ébred együtt 😀
Tolószékben lehet asztrálszexelni, jelentsen a szó bármit 😀
Miért? Tök buli, legközelebb lehet Rómeóval ébred együtt 😀
Tolószékben lehet asztrálszexelni, jelentsen a szó bármit 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.19., 20:06Holdfény,ezt az alvajárósdit megvágtam magam dolgot ,én nem érzem humorosnak, inkább aggasztónak v engem hagyott el a humorom?
Holdfény,ezt az alvajárósdit megvágtam magam dolgot ,én nem érzem humorosnak, inkább aggasztónak v engem hagyott el a humorom?
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.19., 18:10Tetőre? Ès aztán visszamásztàl? Arra ébredtèl, hogy megvágta a lábad valami?
Hamár ott jártàl, miért nem ugrottàl egy fejest?
Tetőre? Ès aztán visszamásztàl? Arra ébredtèl, hogy megvágta a lábad valami?
Hamár ott jártàl, miért nem ugrottàl egy fejest?
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.19., 10:15Ja, èppen ráértem, gondoltam lemérem mert nekem sokkal gyorsabbnak tűnt 😀
Mit számít, hogy a másik erős-e? Ha be van gyógyszerezve, ájult állapotban a kádban már senki nem erős
Ja, èppen ráértem, gondoltam lemérem mert nekem sokkal gyorsabbnak tűnt 😀
Mit számít, hogy a másik erős-e? Ha be van gyógyszerezve, ájult állapotban a kádban már senki nem erős
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.19., 09:59És a másik is erős?
És a másik is erős?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.19., 08:27Juj, akbar, jobbulást! Gyors jobbulást!!!!!!
Juj, akbar, jobbulást! Gyors jobbulást!!!!!!
Idézet tőle: akbar ekkor: 2016.08.19., 08:14Tegnap kihúzták az egyik fogam,amiből sajnos egy kisebb műtét lett. Gyakorlott vagyok fájdalom terén,de ez valami pokoli. Nem tudok enni,sem a számat kinyitni,megdagadt a képem,fáj a fülem,belázasodtam,és semmi,de semmi fájdalomcsill.nem használ. A doki mondta,h.erre számítsak,gondoltam"öcsém nekem magyarázol",hetente migrénem van,ha nincs akkor csak"szimplán"fáj a fejem,mint állat,új már nem érhet. Tévedtem. Sokat járok fogászatra magas a fájdalomküszöböm,de most majd megveszek.
Tegnap kihúzták az egyik fogam,amiből sajnos egy kisebb műtét lett. Gyakorlott vagyok fájdalom terén,de ez valami pokoli. Nem tudok enni,sem a számat kinyitni,megdagadt a képem,fáj a fülem,belázasodtam,és semmi,de semmi fájdalomcsill.nem használ. A doki mondta,h.erre számítsak,gondoltam"öcsém nekem magyarázol",hetente migrénem van,ha nincs akkor csak"szimplán"fáj a fejem,mint állat,új már nem érhet. Tévedtem. Sokat járok fogászatra magas a fájdalomküszöböm,de most majd megveszek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.14., 13:33Persze csak viccnek szántam!
Persze csak viccnek szántam!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.14., 11:17Tündériek vagytok lányok! Bikinis képek mikor lesznek?
Tündériek vagytok lányok! Bikinis képek mikor lesznek?
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.08.14., 10:51Idézet tőle: RevengeAmikor úgy érzem, hogy haszontalan az életem, arra gondolok, hogy van aki vízimentő az olimpiai uszodában.
De amúgy lehet nem is hülyeség, mert ha Phelps megkergül és nem akar kijönni a medencéből, ki kell menteni 😀
Én összeengedném Hosszú Katinkával, aztán ússzál genyó!
Nem olyan rossz állás az! Biztos kap vagy 2000 eurót csak az üldögélésért.
Nézőpont kérdése hogy mivel hasznosabb eladni valami permezett árut, vagy biztosítási ügynökként lehúzni másokat stb.
Amúgy meg sima medencéknél sem lehet sok akció, max havonta 1x.
Idézet tőle: RevengeAmikor úgy érzem, hogy haszontalan az életem, arra gondolok, hogy van aki vízimentő az olimpiai uszodában.
De amúgy lehet nem is hülyeség, mert ha Phelps megkergül és nem akar kijönni a medencéből, ki kell menteni 😀
Én összeengedném Hosszú Katinkával, aztán ússzál genyó!
Nem olyan rossz állás az! Biztos kap vagy 2000 eurót csak az üldögélésért.
Nézőpont kérdése hogy mivel hasznosabb eladni valami permezett árut, vagy biztosítási ügynökként lehúzni másokat stb.
Amúgy meg sima medencéknél sem lehet sok akció, max havonta 1x.
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.08.11., 21:48Jobbulást Holdfény! 🙂
Jobbulást Holdfény! 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.11., 18:13Jobbulást!!!!!!
Jobbulást!!!!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.11., 09:11Ez marha jó! :)) Csak kicsit drága lehet.
Ez marha jó! :)) Csak kicsit drága lehet.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.10., 21:26Hogy az előbb nyomtam azt, hogy szar lehet magatokkal beszèlgetni, mert senki nem ért meg vagy hiànyzik belőletek a bizalom. Közben meg végülis jó, hogy legalább magatokban meg tudtok bízni.
Jól van, nem tudok fogalmazni na 😀
Hogy az előbb nyomtam azt, hogy szar lehet magatokkal beszèlgetni, mert senki nem ért meg vagy hiànyzik belőletek a bizalom. Közben meg végülis jó, hogy legalább magatokban meg tudtok bízni.
Jól van, nem tudok fogalmazni na 😀
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.10., 21:07De bírom, amikor fullon szembemegyek a kb fél órája leírt vèleményemmel 😀
Na ez a veszélyes 😀
De bírom, amikor fullon szembemegyek a kb fél órája leírt vèleményemmel 😀
Na ez a veszélyes 😀
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.10., 21:05Mikor headseten beszèlgetek, néznek ràm is hülyèn az emberek 😀
Aztán lehet, hogy ti sokkal jobban nyomjátok, mert legalàbb magatok előtt be meritek vàllalni a dolgokat, másoknak még az sem megy.
Mikor headseten beszèlgetek, néznek ràm is hülyèn az emberek 😀
Aztán lehet, hogy ti sokkal jobban nyomjátok, mert legalàbb magatok előtt be meritek vàllalni a dolgokat, másoknak még az sem megy.
Idézet tőle: Sohamár ekkor: 2016.08.10., 20:52Hát igen. 😀
Van aki meghallgat, de valahogy akkor is megmarad az az érzés, hogy egyedül vagyok a problémámmal. Meg sokszor nincs is kedvem elmondani másnak a gondjaim.
Hát igen. 😀
Van aki meghallgat, de valahogy akkor is megmarad az az érzés, hogy egyedül vagyok a problémámmal. Meg sokszor nincs is kedvem elmondani másnak a gondjaim.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 20:50És ha valaki nem áll szóba magával? Az milyen lehet?
És ha valaki nem áll szóba magával? Az milyen lehet?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 20:42Az is megoldás lehet a lebukás elkerülése érdekében ha telefonon fehívod magad! 😀
Az is megoldás lehet a lebukás elkerülése érdekében ha telefonon fehívod magad! 😀
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.10., 20:40Addig jó, amíg össze nem vesztek magatokkal 😀
De szerintem ez kicsit szomorú dolog, hogy ennyire nincs körülöttetek senki aki megért vagy akár meghallgat.
Addig jó, amíg össze nem vesztek magatokkal 😀
De szerintem ez kicsit szomorú dolog, hogy ennyire nincs körülöttetek senki aki megért vagy akár meghallgat.
Idézet tőle: Sohamár ekkor: 2016.08.10., 20:27Hát igen, és akkor hogyan magyarázom meg? 😀 Bocs, de én vagyok a legjobb beszélgető társam? Végül is...jó hallgatóság vagyok. Bár elég gyakran szólom le magam.
Hát igen, és akkor hogyan magyarázom meg? 😀 Bocs, de én vagyok a legjobb beszélgető társam? Végül is...jó hallgatóság vagyok. Bár elég gyakran szólom le magam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 20:20Én is szeretek magammal beszélgetni,néha jobb mint másokkal.Szerintem sem probléma hogy magunkkal dumálunk,csak ne vegye észre senki,mert az elég ciki tud lenni!
Én is szeretek magammal beszélgetni,néha jobb mint másokkal.Szerintem sem probléma hogy magunkkal dumálunk,csak ne vegye észre senki,mert az elég ciki tud lenni!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 19:21Hát én folyton beszélek magamhoz. Hangosan. 🙂 Soha nem gondoltam, hogy nagy baj lenne ezzel. Sétálni is jártam a közelbe egy helyre, ahol kevesen járnak. És akkor nyugodtan beszélgethettem magammal. 🙂 Néha jött valaki, gondolom sík hülyének nézett, én lefagytam, aztán ment tovább mindenki az útján.
Hát én folyton beszélek magamhoz. Hangosan. 🙂 Soha nem gondoltam, hogy nagy baj lenne ezzel. Sétálni is jártam a közelbe egy helyre, ahol kevesen járnak. És akkor nyugodtan beszélgethettem magammal. 🙂 Néha jött valaki, gondolom sík hülyének nézett, én lefagytam, aztán ment tovább mindenki az útján.
Idézet tőle: Sohamár ekkor: 2016.08.10., 19:16És az baj, ha suttogva szoktam magamhoz dumálni? Mármint elég fura, csak ritkán van ilyen, ha nagyon szarul érzem magam. Bár lehet csak azért, mert beszélnék róla valakinek csak akkor épp nincs senki akinek mondhatnám....és csak egy idő után veszem észre, hogy konkrétan magamnak mondom. ><
És az baj, ha suttogva szoktam magamhoz dumálni? Mármint elég fura, csak ritkán van ilyen, ha nagyon szarul érzem magam. Bár lehet csak azért, mert beszélnék róla valakinek csak akkor épp nincs senki akinek mondhatnám....és csak egy idő után veszem észre, hogy konkrétan magamnak mondom. ><
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 13:10.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 11:53Végigolvastam.
Mindenki legyen jobban és gyógyuljon meg.
Végigolvastam.
Mindenki legyen jobban és gyógyuljon meg.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.08.10., 10:17Nem tudok, csak kérdezek.
Szerintem egész életemben sok időt töltöttem egyedül, zárkózottabb voltam gyereknek is, ezért alakult ki önmagam szórakoztatására az élénkebb belső lelki élet.
kevert: kevert személyiségzavar. Első körben elkerülő voltam, utána módosult kevertre. Ezeket a diagokat el is fogadom. Ha végigzongorázom, a border tünetei közül is hozok párat.
Nem tudok, csak kérdezek.
Szerintem egész életemben sok időt töltöttem egyedül, zárkózottabb voltam gyereknek is, ezért alakult ki önmagam szórakoztatására az élénkebb belső lelki élet.
kevert: kevert személyiségzavar. Első körben elkerülő voltam, utána módosult kevertre. Ezeket a diagokat el is fogadom. Ha végigzongorázom, a border tünetei közül is hozok párat.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 10:16Feeling, azért az jó benne, hogy már így eltudod fogadni és élni vele nagyjából.
Feeling, azért az jó benne, hogy már így eltudod fogadni és élni vele nagyjából.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 10:12Idézet tőle: FeelingNekem ez egyértelműen hallucináció. Ahogy a vizuális hallucináció is az volt, ami szintén nagyon valósnak tűnt.
Kié egyértelmű Feeling?
Idézet tőle: FeelingNekem ez egyértelműen hallucináció. Ahogy a vizuális hallucináció is az volt, ami szintén nagyon valósnak tűnt.
Kié egyértelmű Feeling?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 10:10Hú, Avana, te tudsz! Úgy érzem igazak lehetnek, amiket mondasz, mert azt hiszem én is így gondolom, vagyis mintha a pszichiáterem is ilyeneket mondott.
Te is bordi vagy? Vagy látom kevert, az milyen?
Hú, Avana, te tudsz! Úgy érzem igazak lehetnek, amiket mondasz, mert azt hiszem én is így gondolom, vagyis mintha a pszichiáterem is ilyeneket mondott.
Te is bordi vagy? Vagy látom kevert, az milyen?
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.08.10., 10:08Nekem kevésbé megy az "agyalás"(ennek hívom) irányítása; egyszer rá is csavarodtam arra, le lehet-e állítani a gondolkodást, persze nem.
Nekem kevésbé megy az "agyalás"(ennek hívom) irányítása; egyszer rá is csavarodtam arra, le lehet-e állítani a gondolkodást, persze nem.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.08.10., 10:06Lehet, akkor itt a határvonal, hogy elfogadod-e a magadának vagy másnak tulajdonítod.
De pl. ott vannak a kényszergondolatok, azok is olyanok, hogy idegennek érezheti az ember, mert olyasmik kínozzák, amik a személyiségétől távol állnak vagy abszurdak. Ennél is ingadozik, mennyire éljük bele magunkat.
Lehet, akkor itt a határvonal, hogy elfogadod-e a magadának vagy másnak tulajdonítod.
De pl. ott vannak a kényszergondolatok, azok is olyanok, hogy idegennek érezheti az ember, mert olyasmik kínozzák, amik a személyiségétől távol állnak vagy abszurdak. Ennél is ingadozik, mennyire éljük bele magunkat.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 10:01Ó, akkor most azt nem tudom, mi az a téveszme. Lehet, hogy igazad lesz.
Ó, akkor most azt nem tudom, mi az a téveszme. Lehet, hogy igazad lesz.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.08.10., 09:59Szerintem ez halunak nem halu..avagy nem tudom. De elindulhat téveszme irányba is, ha nagyon paranoid. Az enyém nem tartom annak.
Viszont engem is foglalkoztat, vajon aki "normális", csinál-e ilyet, hogy magában beszél magával.
Szerintem ez halunak nem halu..avagy nem tudom. De elindulhat téveszme irányba is, ha nagyon paranoid. Az enyém nem tartom annak.
Viszont engem is foglalkoztat, vajon aki "normális", csinál-e ilyet, hogy magában beszél magával.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 09:55Azt hiszem az az énem egy általam lehasított része lehet, legalábbis a terápiás beszélgetések kapcsán ezt hozom ki belőle. Meg pszichotikus szorongásnak is nevezett egy tünetemet a pszichiáter. Szóval, az is én vagyok, aki bántani akar. De az nem hang.
Azt hiszem az az énem egy általam lehasított része lehet, legalábbis a terápiás beszélgetések kapcsán ezt hozom ki belőle. Meg pszichotikus szorongásnak is nevezett egy tünetemet a pszichiáter. Szóval, az is én vagyok, aki bántani akar. De az nem hang.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.08.10., 09:54Talán hogy az egyik "kívülről" jövőnek(hang) tűnik, a másikat "belülről"(gondolat) érzékeljük?
Dehát ez se stimmel, mert volt, aki a hangot is a fejében megjelenőnek érezte.
Talán hogy az egyik "kívülről" jövőnek(hang) tűnik, a másikat "belülről"(gondolat) érzékeljük?
Dehát ez se stimmel, mert volt, aki a hangot is a fejében megjelenőnek érezte.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.10., 09:53Elég ijesztő az enyém, de csak azért, mert rosszat akar nekem.
Elég ijesztő az enyém, de csak azért, mert rosszat akar nekem.