Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 71 / 202Következő

Miért? Tök buli, legközelebb lehet Rómeóval ébred együtt 😀 

Tolószékben lehet asztrálszexelni, jelentsen a szó bármit 😀

Holdfény,ezt az alvajárósdit  megvágtam magam dolgot ,én nem érzem humorosnak, inkább aggasztónak v engem hagyott el a humorom?

Tetőre? Ès aztán visszamásztàl? Arra ébredtèl, hogy megvágta a lábad valami?

Hamár ott jártàl, miért nem ugrottàl egy fejest? 

Mivel vágtad meg magad? És miért?

Csak nem menstruálsz? 😀

Ja, èppen ráértem, gondoltam lemérem mert nekem sokkal gyorsabbnak tűnt 😀

Mit számít, hogy a másik erős-e? Ha be van gyógyszerezve, ájult állapotban a kádban már senki nem erős

És a másik is erős? 

Stopperrel mérted?

Pontosan 4 perc kell ahhoz, hogy egy erős ember megfojtson egy másikat.

Juj, akbar, jobbulást! Gyors jobbulást!!!!!!

Tegnap kihúzták az egyik fogam,amiből sajnos egy kisebb műtét lett. Gyakorlott vagyok fájdalom terén,de ez valami pokoli. Nem tudok enni,sem a számat kinyitni,megdagadt a képem,fáj a fülem,belázasodtam,és semmi,de semmi fájdalomcsill.nem használ. A doki mondta,h.erre számítsak,gondoltam"öcsém nekem magyarázol",hetente migrénem van,ha nincs akkor csak"szimplán"fáj a fejem,mint állat,új már nem érhet. Tévedtem. Sokat járok fogászatra magas a fájdalomküszöböm,de most majd megveszek.

Nagy itt a csend. Hogy vagytok? smiley

Puszi ölelés. smiley

Persze csak viccnek szántam! laugh 

Tündériek vagytok lányok! Bikinis képek mikor lesznek?

Idézet tőle: Revenge

Amikor úgy érzem, hogy haszontalan az életem, arra gondolok, hogy van aki vízimentő az olimpiai uszodában.

De amúgy lehet nem is hülyeség, mert ha Phelps megkergül és nem akar kijönni a medencéből, ki kell menteni 😀 

Én összeengedném Hosszú Katinkával, aztán ússzál genyó! 

Nem olyan rossz állás az! Biztos kap vagy 2000 eurót csak az üldögélésért.

Nézőpont kérdése hogy mivel hasznosabb eladni valami permezett árut, vagy biztosítási ügynökként lehúzni másokat stb. 

Amúgy meg sima medencéknél sem lehet sok akció, max havonta 1x.

Élek, nem szabadultok tőlem olyan könnyen 🙂

De facen is megtaláltok 🙂

Jobbulást Holdfény! 🙂

Remélem jobban leszel Holdfény! 🙂

Jobbulást!!!!!! 

Ez marha jó! :)) Csak kicsit drága lehet. 

Hát én észre sem vettem. 😀

Hogy az előbb nyomtam azt, hogy szar lehet magatokkal beszèlgetni, mert senki nem ért meg vagy hiànyzik belőletek a bizalom. Közben meg végülis jó, hogy legalább magatokban meg tudtok bízni. 

Jól van, nem tudok fogalmazni na 😀

Ezt hogy érted? 

De bírom, amikor fullon szembemegyek a kb fél órája leírt vèleményemmel 😀

Na ez a veszélyes 😀

Mikor headseten beszèlgetek, néznek ràm is hülyèn az emberek 😀 

Aztán lehet, hogy ti sokkal jobban nyomjátok, mert legalàbb magatok előtt be meritek vàllalni a dolgokat, másoknak még az sem megy. 

😀 Róka ezen most jót nevettem. 

Hát igen. 😀 

Van aki meghallgat, de valahogy akkor is megmarad az az érzés, hogy egyedül vagyok a  problémámmal. Meg sokszor nincs is kedvem elmondani másnak a gondjaim. 

Odáig nem süllyedek. 😀 

És ha valaki nem áll szóba magával? Az milyen lehet?

Az is megoldás lehet a lebukás elkerülése érdekében ha telefonon fehívod magad! 😀

Addig jó, amíg össze nem vesztek magatokkal 😀 

De szerintem ez kicsit szomorú dolog, hogy ennyire nincs körülöttetek senki aki megért vagy akár meghallgat. 

Hát igen, és akkor hogyan magyarázom meg? 😀 Bocs, de én vagyok a legjobb beszélgető társam? Végül is...jó hallgatóság vagyok. Bár elég gyakran szólom le magam. 

Én is szeretek magammal beszélgetni,néha jobb mint másokkal.Szerintem sem probléma hogy magunkkal dumálunk,csak ne vegye észre senki,mert az elég ciki tud lenni!

Remélem...hát köszi!

Így is fel lehet fogni..:D

Hát én folyton beszélek magamhoz. Hangosan. 🙂 Soha nem gondoltam, hogy nagy baj lenne ezzel. Sétálni is jártam a közelbe egy helyre, ahol kevesen járnak. És akkor nyugodtan beszélgethettem magammal. 🙂 Néha jött valaki, gondolom sík hülyének nézett, én lefagytam, aztán ment tovább mindenki az útján. 

És az baj, ha suttogva szoktam magamhoz dumálni? Mármint elég fura, csak ritkán van ilyen, ha nagyon szarul érzem magam. Bár lehet csak azért, mert beszélnék róla valakinek csak akkor épp nincs senki akinek mondhatnám....és csak egy idő után veszem észre, hogy konkrétan magamnak mondom. >< 

.

Végigolvastam. 

Mindenki legyen jobban és gyógyuljon meg. 

Nem tudok, csak kérdezek.

Szerintem egész életemben sok időt töltöttem egyedül, zárkózottabb voltam gyereknek is, ezért alakult ki önmagam szórakoztatására az élénkebb belső lelki élet.

kevert: kevert személyiségzavar. Első körben elkerülő voltam, utána módosult kevertre. Ezeket a diagokat el is fogadom. Ha végigzongorázom, a border tünetei közül is hozok párat.

Feeling, azért az jó benne, hogy már így eltudod fogadni és élni vele nagyjából. 

Idézet tőle: Feeling

Nekem ez egyértelműen hallucináció. Ahogy a vizuális hallucináció is az volt, ami szintén nagyon valósnak tűnt. 

Kié egyértelmű Feeling?

Hú, Avana, te tudsz! smiley Úgy érzem igazak lehetnek, amiket mondasz, mert azt hiszem én is így gondolom, vagyis mintha a pszichiáterem is ilyeneket mondott.

Te is bordi vagy? Vagy látom kevert, az milyen?

Nekem kevésbé megy az "agyalás"(ennek hívom) irányítása; egyszer rá is csavarodtam arra, le lehet-e állítani a gondolkodást, persze nem. 

Lehet, akkor itt a határvonal, hogy elfogadod-e a magadának vagy másnak tulajdonítod.

De pl. ott vannak a  kényszergondolatok, azok is olyanok, hogy idegennek érezheti az ember, mert olyasmik kínozzák, amik a személyiségétől távol állnak vagy abszurdak. Ennél is ingadozik, mennyire éljük bele magunkat. 

Ó, akkor most azt nem tudom, mi az a téveszme. Lehet, hogy igazad lesz.

Szerintem ez halunak nem halu..avagy nem tudom.  De elindulhat téveszme irányba is, ha nagyon paranoid. Az enyém nem tartom annak.

Viszont engem is foglalkoztat, vajon aki "normális", csinál-e ilyet, hogy magában beszél magával.

Azt hiszem az az énem egy általam lehasított része lehet, legalábbis a terápiás beszélgetések kapcsán ezt hozom ki belőle. Meg pszichotikus szorongásnak is nevezett egy tünetemet a pszichiáter. Szóval, az is én vagyok, aki bántani akar. De az nem hang.

Talán hogy az egyik "kívülről" jövőnek(hang) tűnik, a másikat "belülről"(gondolat) érzékeljük? 

Dehát ez se stimmel, mert volt, aki a hangot is a fejében megjelenőnek érezte. 

Elég ijesztő az enyém, de csak azért, mert rosszat akar nekem.

ElőzőOldal 71 / 202Következő