Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 70 / 202Következő
Idézet tőle: georg77

Róka most bemásolod másnak a poénját??? Kreatív...

Ezt nem értem...

De érzem, hogy barátok leszünk...laughcheekywink

Róka most bemásolod másnak a poénját??? Kreatív...

Idézet tőle: Róka

Idézet tőle: Magamba Zárva

nahát ide még nem írt semmit Róka. Biztos nem tudja mi az az OFF 🙂

Róka fóbiád van????

Na, megjött az ellenség laugh

Simabőrűűű....

Idézet tőle: Magamba Zárva

Róka fóbiád van????

Na, megjött az ellenség laugh

Róka fóbiád van????

bazd meg! tiszteljétek már meg annyival Zsikét, h nem a topicjában "offoltok"...

Idézet tőle: Andris

Vérge megírtam a könyvem smiley 19 nap alatt, nem is rossz.

Nekem 36 év kellett hozzá, címe "A hiány ",aztán 4 év alatt kiradíroztam,így lett egy üres könyvem amivel kitörölhetem a ..ggem! 😀

Idézet tőle: Róka

Kellene szervezni egy utat Jeruzsálembe a Siratófalhoz!

Sokan összegyűlnénk!?!

Én csak gyógyítanék, isteni erővel. A démonoktól!

Vérge megírtam a könyvem smiley 19 nap alatt, nem is rossz.

Kellene szervezni egy utat Jeruzsálembe a Siratófalhoz!

Sokan összegyűlnénk!?!

Hidegvér mindenkinek!

Nem ez a lényeg! Egyébként én igen,mert nekem nincs,így fogalmam sincs hogy miről beszélek,de az biztos hogy amig képtelen vagy fenntartani egy családot anyagilag,addig csak lehúzod őket,és ez bizony a gyereket is megviseli,mert ilyenkor nem csak gyengének látszol,hanem az is vagy! A gyereknek biztonságra van szüksége,amit kétlek hogy 15E kp.-val el lehet érni,valszeg ez a legfőbb probléma! Tedd rendbe az életed,ha tudod!!!!! Mindegy hogy csinálod,itthon,külföldön,csak csináld! Tiszta szívből sok sikert kívánok! 

Cirkuszt és kenyeret! Az kell a népnek!

B.Lime

Szerintem ezekkel az anomáliákkal nem tudsz mit kezdeni, ne erre irányítsd az energiáidat. Ha van munkád, megélhetésed, lakhatásod, már kevesebb a fogás rajtad. Próbálj a gyereked anyjával normális kapcsolatot fenntartani, hiszen az a gyerek, és a saját érdeked is.

Ahogy látom még mindig nem engedted el ezt a kapcsolatot, hogy tovább lépj, pedig mérgez téged ez a helyzet így. Csak a párod döntése vagy a tied is volt a különköltözés?

Skizofrénia... surprise

Ha a tőzsde bipolár, szedjen lítiumot!!! 

Továbbra sem látom nemsanyi.:(

Elsőre nem jött össze

Nekem nem látszik a csatolmány.:(

A tőzsde is tiszta bipolár lett

Hagyjuk már ezt a ki dolgozik, ki nem témát, mert baromi ideges és zaklatott és mérges leszek tőle. Basszus, én is szeretnék dolgozni, meg tudom, hogy ez társadalmilag elvárt, meg csak akkor vagyok ember, ha dolgozom, de akkor is elegem van!!!!!!!!!!!! Elegem van abból, hogy utálom magam azért, mert nem dolgozom. 

Holdfény, drukkolok neked! 🙂

Idézet tőle: holdfény

Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok, én meg gyenge, lázas és fájok, kaptam injekciót rá.

Eredmény szept 13-án lesz.

Sajnos nem volt erőm kimászni az esőre.

Szép estét kívánok mindenkinek szeretettel.

13-on nekem szerencse napom, remélem a legjobbakat. Megjegyzem és majd érdeklődöm. Kitartást és jobbulást.

Ja, hát igen. Én 4-kor kelek, mert megyek DOLGOZNI! 

Na menjetek aludni. indecision

Nekem legalább van munkahelyem ember!!! 

Majd azt én szabályozom, hogy mire fókuszálok.  

1 napra? Tegnap is itt osztottad az észt, hogy menjen mindenki külföldre stb. Ehhez képest: te évek óta itt nyivàkolsz, hogy jajj a gyerek, meg most mit csinàljak? Fogadd meg a sajàt tanàcsodat és menj ki külföldre. 

Ha igazán szarban van az ember, akkor ahhoz nyúl, amihez tud és nem neten picsog meg önsajnál és osztja az észt úgy, hogy ő maga még csak meg sem teszi amiről prédikál.

Ismerős a szöveg? Na akkor ehhez tartsd magad. 

Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok, én meg gyenge, lázas és fájok, kaptam injekciót rá.

Eredmény szept 13-án lesz.

Sajnos nem volt erőm kimászni az esőre.

Szép estét kívánok mindenkinek szeretettel.

Jobbulást Holdfény! 

Gondolok rád, hogy hamarabb meggyógyulj 🙂

puszi

B.lime:)

Szerintem ha külföldre mész, és hónapokig nem lát a gyermek, akkor el fog felejteni, abban az esetben, ha a körülötte élők nem támogatnak a skype kapcsolattartásban, illetve az emléked ápolásában. Szóval nem emlegetik neki, hogy apával mi van.

Jobbulást kívánok!

Istenem,nagyon sajnálom. Valami eredmény van már szövettanról,vagy valamiről? Tudom nem sokat segít,de gondolunk Rád, kitartás!

Jobbulást Holdfény! Esik az eső, te azt szereted nagyon.:)

Ami kikészít, az megerősít. crying

Szegénykém. Jobbulást!

Holdfény, gyógyulj meg hamar! surprise

Jaj holdfény. 🙁

Jobbulást!

Sajnálom. 🙁 Azért továbbra is jobbulást. 

Miért tetted ki?

Amúgy Broáfff!

Ja, meg vanlaugh

ó, én lemaradtam a chat-ről.sad

Nemsokára valódi szíveket meg kedves embereket küldök mindenkinek. blushlaugh

Házikuszmacskusz!Hát,chat-et kirakni,hogy mindenki olvashassa....Mégha mindkét fél hozzá is járul,nem tudom,jó ötlet -e.Borderfiú küldözgeti naphosszat a sziveket nekünk is,megmosolyogjuk,ennyi.

Jól van akkor 🙂

Mit nyomtál? Adsz nekem is?

Idézet tőle: akbar

Áhh,sajnos nem. A doki szerint ez nagyon lassan gyógyul,akár több hétig is.Felszerelt antibigyóval,fájdalomcsillapítóval(nem hat) és utamra bocsátott. Egy hét múlva vissza kell mennem.

Fujj fogfájás, nekem nemrég vadászták ki a bölcsesség fogamat, varrták is meg minden. Nem tudtam enni, meg beszélni, hogy örültek a köcsög munkatársak 😀

Jobbulást!

Igen fenn van a mennyekbe, melyik ajtón menjek be?

Mi az hogy mit szeretek?

Szexre gondolsz, hű piszkos a fantáziám.:-)

Asztrálszex.:-)

Az erkély ajtón 😀

Csak felsoroltad hogy miket nem szeretsz, most sorold hogy miket igen. 

Áhh,sajnos nem. A doki szerint ez nagyon lassan gyógyul,akár több hétig is.Felszerelt antibigyóval,fájdalomcsillapítóval(nem hat) és utamra bocsátott. Egy hét múlva vissza kell mennem.

Neked van párod? Most akkor mi lesz velünk? :O 

Mit szeretsz?

ElőzőOldal 70 / 202Következő