OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 06:26Idézet tőle: holdfényAzon gondolkozom, hogy töröltetem magam.
Miért,a démonjaiddal jobb beszélgetni?
Idézet tőle: holdfényAzon gondolkozom, hogy töröltetem magam.
Miért,a démonjaiddal jobb beszélgetni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 06:14"Zoli a masik ertelmes". Hmmmm.... 😀
"Zoli a masik ertelmes". Hmmmm.... 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.24., 23:16Hát igen,már csak egy mosoly hiányzik Sohamár,de így is tündéri vagy! Jó ez a kép rólad!
Hát igen,már csak egy mosoly hiányzik Sohamár,de így is tündéri vagy! Jó ez a kép rólad!
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.08.24., 21:31Sztem az zavart meg, hogy a szerkesztőségi üzisben a 254-es hszedben keveredik a topik és a fórum kifejezés(nekem a Búra a fórum,a témák a topikok), tehat azt olvastam ki, hogy erre a fórumra nem valók ezek, nyissunk XY fórumot, holott sztem akkor topikot értettél alatta, így megkavarodtam, mert előbbi azt jelentené gyakorlatilag, hogy keressünk más fórumot ilyen célokra. A kettő azért máshogy hangzik.
Sztem az zavart meg, hogy a szerkesztőségi üzisben a 254-es hszedben keveredik a topik és a fórum kifejezés(nekem a Búra a fórum,a témák a topikok), tehat azt olvastam ki, hogy erre a fórumra nem valók ezek, nyissunk XY fórumot, holott sztem akkor topikot értettél alatta, így megkavarodtam, mert előbbi azt jelentené gyakorlatilag, hogy keressünk más fórumot ilyen célokra. A kettő azért máshogy hangzik.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.08.24., 21:25Szia Avana, számtalan lehetőség van a Búrán arra, hogy BÁRMIRŐL beszélgessetek. Bárki nyithat topikot, írhat blogot, chatelhet.
Semmilyen téma nem tilos -- csak az offolás.
Szia Avana, számtalan lehetőség van a Búrán arra, hogy BÁRMIRŐL beszélgessetek. Bárki nyithat topikot, írhat blogot, chatelhet.
Semmilyen téma nem tilos -- csak az offolás.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.24., 19:22Szerintem a fórum a mentális,érzelmi promlémákkal küzdő emberek életét tükrözi,nem pedig magát a "betegséget"!
Szerintem a fórum a mentális,érzelmi promlémákkal küzdő emberek életét tükrözi,nem pedig magát a "betegséget"!
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.08.24., 19:19Szerintem :
vannak, akik pszichés bajok témakörben(akár saját problem, akár családtagok) keresgélnek a google-ban és kilyukadnak ide. Tiszta sor, hogy elsősorban nem csevegni szeretnének, célzatosan jönnek. Miért is kezdene el ilyen helyen írni, akinek semmi baja; keres már fórumot.
Viszont akik régebb óta írnak ide, esetleg stabilizálódtak, vagy csak lefutották már a köreiket és szétbeszélgették magukat betegségek, gyógyszerek, bajok, problémák témakörben, hajlamosak "elkanászodni". Ebből lesznek a szexuális poénkodások, offolások, flörtök, egyéb csevegések. Szerintem teljesen érthető, hogy utóbbiak is megjelennek és több is a haszna, mint rogyásig tolni a panaszt. Meg is kockáztatom, több a kára folyton-folyvást ilyenekről olvasni, mintha lazítva lenne mással a téma.
Hiába tematikus a fórum, azért sztem nem jó magunkat kettészedni, hogy ide csak a problémákat hozzuk be. Betegség ide vagy oda, azért az emberek szeretnek dugni, gasztroangyalkodni, flörtölni, filmezni, csevegni. Urambocsá, itt ismerkedni. (nem, rám most ez nem igaz!)
Persze nem a krízist kéne ezekkel beteríteni vagy szigorúan tematikus topikokat, az is igaz.
(A fikázás pedig megint más ügy, most erről nem írtam.)
Szerintem :
vannak, akik pszichés bajok témakörben(akár saját problem, akár családtagok) keresgélnek a google-ban és kilyukadnak ide. Tiszta sor, hogy elsősorban nem csevegni szeretnének, célzatosan jönnek. Miért is kezdene el ilyen helyen írni, akinek semmi baja; keres már fórumot.
Viszont akik régebb óta írnak ide, esetleg stabilizálódtak, vagy csak lefutották már a köreiket és szétbeszélgették magukat betegségek, gyógyszerek, bajok, problémák témakörben, hajlamosak "elkanászodni". Ebből lesznek a szexuális poénkodások, offolások, flörtök, egyéb csevegések. Szerintem teljesen érthető, hogy utóbbiak is megjelennek és több is a haszna, mint rogyásig tolni a panaszt. Meg is kockáztatom, több a kára folyton-folyvást ilyenekről olvasni, mintha lazítva lenne mással a téma.
Hiába tematikus a fórum, azért sztem nem jó magunkat kettészedni, hogy ide csak a problémákat hozzuk be. Betegség ide vagy oda, azért az emberek szeretnek dugni, gasztroangyalkodni, flörtölni, filmezni, csevegni. Urambocsá, itt ismerkedni. (nem, rám most ez nem igaz!)
Persze nem a krízist kéne ezekkel beteríteni vagy szigorúan tematikus topikokat, az is igaz.
(A fikázás pedig megint más ügy, most erről nem írtam.)
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.08.24., 18:32Nem gond, csak minden kitiltás körül ment a balhé -- ha ő igen, én nem, ha ő nem, én sem, stb...
Nem látok rá okot, hogy kitiltsalak, de ha okot adsz rá, szólni fogok...
Szeretném, ha a Búra azt nyújtaná, amire való. Egymás között élcelődni, szétoffolni topikokat akárhol lehet.
Nem gond, csak minden kitiltás körül ment a balhé -- ha ő igen, én nem, ha ő nem, én sem, stb...
Nem látok rá okot, hogy kitiltsalak, de ha okot adsz rá, szólni fogok...
Szeretném, ha a Búra azt nyújtaná, amire való. Egymás között élcelődni, szétoffolni topikokat akárhol lehet.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.24., 16:13Idézet tőle: borderfiuIdézet tőle: Magamba ZárvaHú de csend lett! 😀
A Búra megmentése érdekében mindenképpen.
Most jó kutya lett.
Idézet tőle: borderfiuIdézet tőle: Magamba ZárvaHú de csend lett! 😀
Most jó kutya lett.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.08.24., 16:09Hidegen hagy, hogy ki szomorú kinek a kitiltása miatt. Mindig volt valaki szomorú, miközben valaki más a kitiltást követelte, akárkiről van is szó. Vannak szabályok. Vannak figyelmeztetések. Aki nem hajlandó a szabályokat betartani, ki lesz tiltva. Ha Revenge hiányzik, csevegj vele a chaten, onnan (nagylelkűen) nem tiltottam ki. Egyébként a kitiltása egy hónap múlva lejár, de ha nem kapja össze magát, végleges lesz.
MINDENKITŐL elvárom, hogy bizonyos -- konkrét témákkal foglalkozó topikokban -- releváns hozzászólásokat/kérdéseket fogalmazzon meg, ne a saját örömére játszadozzon. Aki ezt nem képes betartani, menjen máshová. Nagy az internet.
Ha valakit kedvelsz, figyelmeztesd, amikor éppen megsérti a szabályokat -- még mielőtt kénytelen vagyok kitiltani.
Hidegen hagy, hogy ki szomorú kinek a kitiltása miatt. Mindig volt valaki szomorú, miközben valaki más a kitiltást követelte, akárkiről van is szó. Vannak szabályok. Vannak figyelmeztetések. Aki nem hajlandó a szabályokat betartani, ki lesz tiltva. Ha Revenge hiányzik, csevegj vele a chaten, onnan (nagylelkűen) nem tiltottam ki. Egyébként a kitiltása egy hónap múlva lejár, de ha nem kapja össze magát, végleges lesz.
MINDENKITŐL elvárom, hogy bizonyos -- konkrét témákkal foglalkozó topikokban -- releváns hozzászólásokat/kérdéseket fogalmazzon meg, ne a saját örömére játszadozzon. Aki ezt nem képes betartani, menjen máshová. Nagy az internet.
Ha valakit kedvelsz, figyelmeztesd, amikor éppen megsérti a szabályokat -- még mielőtt kénytelen vagyok kitiltani.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.24., 15:50Idézet tőle: FeelingSzomorú vagyok Rev kitiltása miatt. 🙁
Én bírtam a srácot,a nyers,fanyar humorával együtt!
Idézet tőle: FeelingSzomorú vagyok Rev kitiltása miatt. 🙁
Én bírtam a srácot,a nyers,fanyar humorával együtt!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.24., 15:47Idézet tőle: borderfiuIdézet tőle: Magamba ZárvaHú de csend lett! 😀
Te most büntiben vagy,nem beszélhetsz! Irány a sarokba vezekelni,mert különben virgács lesz! 😀 Vagy sokkoló! 😀
Idézet tőle: borderfiuIdézet tőle: Magamba ZárvaHú de csend lett! 😀
Te most büntiben vagy,nem beszélhetsz! Irány a sarokba vezekelni,mert különben virgács lesz! 😀 Vagy sokkoló! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.24., 15:41Idézet tőle: Magamba ZárvaHú de csend lett! 😀
Idézet tőle: Magamba ZárvaHú de csend lett! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.24., 15:35Hú de csend lett! 😀
Hú de csend lett! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.24., 08:27Vezessétek le máshol az energiát, ne egymást támadjátok!
Szerintem mindenki kap eleget amúgy is a kinti életben.
Vezessétek le máshol az energiát, ne egymást támadjátok!
Szerintem mindenki kap eleget amúgy is a kinti életben.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.24., 06:59Idézet tőle: FeelingIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Én is nehezen asszimilálódom. 4 órát nem voltam gépközelben, és olyan mintha a zárton őrjöngenének a betegek. Elrendelek mindenkinek egy rivotrilt.
Doktornő!
Nekem mindjárt kettőt adjon 😀
Nekem az cucc kell amitől csurog a nyálam,és csak bambán pislogok naponta egyet!
Akkor elég lesz egy rivo mindkettőtöknek, jön a bilincs a kórházi ágyhoz, és az ostorommal egy picit eldádázlak titeket.:)
Én is kaphatok?
Nem sajnálom senkitől Feeling.:) Főleg ha lenyugszanak egy kicsit a kedélyek tőle.
Idézet tőle: FeelingIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Én is nehezen asszimilálódom. 4 órát nem voltam gépközelben, és olyan mintha a zárton őrjöngenének a betegek. Elrendelek mindenkinek egy rivotrilt.
Doktornő!
Nekem az cucc kell amitől csurog a nyálam,és csak bambán pislogok naponta egyet!
Akkor elég lesz egy rivo mindkettőtöknek, jön a bilincs a kórházi ágyhoz, és az ostorommal egy picit eldádázlak titeket.:)
Én is kaphatok?
Nem sajnálom senkitől Feeling.:) Főleg ha lenyugszanak egy kicsit a kedélyek tőle.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.24., 04:15Idézet tőle: holdfénySzia Rev!
Hogy vagy?
Szia Holdfény!
Jól vagyok köszi, éppen ebben a hulladék gyárban úgy csinàlok mintha dolgoznék 😀
Te hogy vagy?
Idézet tőle: holdfénySzia Rev!
Hogy vagy?
Szia Holdfény!
Jól vagyok köszi, éppen ebben a hulladék gyárban úgy csinàlok mintha dolgoznék 😀
Te hogy vagy?
Idézet tőle: Carvin ekkor: 2016.08.23., 20:43Nem találtam neki jobb topic-ot:
http://kepek.444.hu/2016/02/08/csodalatosan-mallik-szet-lipotmezo
Nem találtam neki jobb topic-ot:
http://kepek.444.hu/2016/02/08/csodalatosan-mallik-szet-lipotmezo
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 19:53filmajánló fórumot nem találom:
Bódy Gábor Nárcisz és Psyché
Vigyázat művészfilm, de tuti! már akinek bejön!
filmajánló fórumot nem találom:
Bódy Gábor Nárcisz és Psyché
Vigyázat művészfilm, de tuti! már akinek bejön!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 19:44Marci88 szerelmes Holdfénybe!!!!!!!
Marci88 szerelmes Holdfénybe!!!!!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 19:33Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Pelust már nem is kapunk? Pedig az nagyon király! 😀
Pelus nincs, de kiváló latex szájpecek akad.:)
Most leromboltad a tündi- bündi szexi doktornéni álomvilágomat!
Sajnálom. Majd kárpótollak egy plüssbilinccsel és egy cirógatós paskolóval.:) Vagy sokkolóval?
Gyengéd érzéki szeretkezést szeretem,a tökön lövés Tasar-el nem nagyon hoz izgalomba!
Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Sajnálom. Majd kárpótollak egy plüssbilinccsel és egy cirógatós paskolóval.:) Vagy sokkolóval?
Gyengéd érzéki szeretkezést szeretem,a tökön lövés Tasar-el nem nagyon hoz izgalomba!
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.23., 19:28Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 19:25Hehe,de Revange a Kristály tónál lakik,én tudom! 😀
Hehe,de Revange a Kristály tónál lakik,én tudom! 😀
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.23., 19:24Ooo hát aztán az nagy cucc, hogy Szombathelyen lakok, Daninak hívnak.
Nem titok. Többen láttak is képet rólam ès akkor mivan? Eddig egyikük sem akart visszaélni vele.
Ooo hát aztán az nagy cucc, hogy Szombathelyen lakok, Daninak hívnak.
Nem titok. Többen láttak is képet rólam ès akkor mivan? Eddig egyikük sem akart visszaélni vele.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.23., 19:23Idézet tőle: AvanaGondolom, azert ez is tanulsag tobbeknek, hogy nem erdemes valogatas nelkul, hamar bemutatkozni, kephez nevet tarsitani...
Hát onnantól kezdve, hogy megy a facebook chatelés, már nincs visszaút.
Idézet tőle: AvanaGondolom, azert ez is tanulsag tobbeknek, hogy nem erdemes valogatas nelkul, hamar bemutatkozni, kephez nevet tarsitani...
Hát onnantól kezdve, hogy megy a facebook chatelés, már nincs visszaút.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.08.23., 19:22Gondolom, azert ez is tanulsag tobbeknek, hogy nem erdemes valogatas nelkul, hamar bemutatkozni, kephez nevet tarsitani...
Gondolom, azert ez is tanulsag tobbeknek, hogy nem erdemes valogatas nelkul, hamar bemutatkozni, kephez nevet tarsitani...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 19:18Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.23., 19:10Figyelem rendészeti közlemény: Parrotot várják a hangosbemondónál!
ACHTUNG! ACHTUNG! Találtak egy angol beteget (vagy német gyereket?)
Figyelem rendészeti közlemény: Parrotot várják a hangosbemondónál!
ACHTUNG! ACHTUNG! Találtak egy angol beteget (vagy német gyereket?)
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.23., 19:06Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 18:53Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.23., 18:48Idézet tőle: rhiannon-roxánaNa most röhögtem egy jót. Kedves Macska Doktornő, én xanaxot kérek szépen ill. nem is kérek, megyek és beveszem.
Most kezdődik a buli, ne szedáld magad. Bolondbál.
Idézet tőle: rhiannon-roxánaNa most röhögtem egy jót. Kedves Macska Doktornő, én xanaxot kérek szépen ill. nem is kérek, megyek és beveszem.
Most kezdődik a buli, ne szedáld magad. Bolondbál.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.23., 18:45Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 18:43Na most röhögtem egy jót. Kedves Macska Doktornő, én xanaxot kérek szépen ill. nem is kérek, megyek és beveszem.
Na most röhögtem egy jót. Kedves Macska Doktornő, én xanaxot kérek szépen ill. nem is kérek, megyek és beveszem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 18:42Idézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Nekem az a cucc kell amitől csurog a nyálam,és csak bambán pislogok naponta egyet!
Idézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Nekem az a cucc kell amitől csurog a nyálam,és csak bambán pislogok naponta egyet!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 18:37Idézet tőle: holdfénySzia Magamba Zárva!
Köszönöm kérdésed kicsit jobban. Nem fáj annyira.
Te hogy vagy?
Puszi ölelés Neked és mindenkinek szeretettel.
Nem tudom,kicsit agressziós vagyok,lehet hogy borderizálódom! 😀
Idézet tőle: holdfénySzia Magamba Zárva!
Köszönöm kérdésed kicsit jobban. Nem fáj annyira.
Te hogy vagy?
Puszi ölelés Neked és mindenkinek szeretettel.
Nem tudom,kicsit agressziós vagyok,lehet hogy borderizálódom! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 18:35Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Mindenki szedálja le magát a .icsába,és minden probléma megoldódik! 😀
Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Mindenki szedálja le magát a .icsába,és minden probléma megoldódik! 😀
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.23., 18:34Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Doktornő!
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.23., 18:32Idézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Idézet tőle: rhiannon-roxánaJa, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 18:29Ja, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Ja, köszönöm. Még nem egészen sikerült felfognom, hogy mi történt itt a távollétemben...
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.23., 18:27Idézet tőle: rhiannon-roxánaHonnan tudtuk volna, hogy ez Zsike topikja?
Nem ez, a másik. Abba is belespameltek.
Idézet tőle: rhiannon-roxánaHonnan tudtuk volna, hogy ez Zsike topikja?
Nem ez, a másik. Abba is belespameltek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 18:25Holdfény hogy vagy?
Holdfény hogy vagy?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 18:25Honnan tudtuk volna, hogy ez Zsike topikja?
Honnan tudtuk volna, hogy ez Zsike topikja?
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.23., 18:22Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeKi honnan csúszott le... Ez van, akkor most szar ügy van, egyszer fent egyszer lent.
De hogy azzal nincs semmi megoldva, hogy itt rinyálsz a fattyadért az is biztos.
Plusz ha te úgyis olyan sokat tudsz rólam, akkor azt is, hogy én honnan jöttem fel és miért vagyok 'büszke' a szaros gyári melómra.
Ja,szar ügy,viszont baromi kalandos,nincs unalom,csupa izgalom és semmi röhögés! 😀
Visszafelé sem volt unalmas, küzdöttem, pofára estem, felálltam. Most sem könnyű, de csinálom, mert én nem tehetem meg, hogy itt rinyàlok a családom miatt, de semmit nem csinálok hogy jobb legyen.
Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: RevengeKi honnan csúszott le... Ez van, akkor most szar ügy van, egyszer fent egyszer lent.
De hogy azzal nincs semmi megoldva, hogy itt rinyálsz a fattyadért az is biztos.
Plusz ha te úgyis olyan sokat tudsz rólam, akkor azt is, hogy én honnan jöttem fel és miért vagyok 'büszke' a szaros gyári melómra.
Ja,szar ügy,viszont baromi kalandos,nincs unalom,csupa izgalom és semmi röhögés! 😀
Visszafelé sem volt unalmas, küzdöttem, pofára estem, felálltam. Most sem könnyű, de csinálom, mert én nem tehetem meg, hogy itt rinyàlok a családom miatt, de semmit nem csinálok hogy jobb legyen.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 18:00Idézet tőle: RókaIdézet tőle: georg77Róka most bemásolod másnak a poénját??? Kreatív...
Ezt nem értem...
De érzem, hogy barátok leszünk...
Túl gyors barátkozás...
Nem akarok tolakodó lenni, de ez nem borderlájn vicc?
Idézet tőle: RókaIdézet tőle: georg77Róka most bemásolod másnak a poénját??? Kreatív...
Ezt nem értem...
De érzem, hogy barátok leszünk...
Túl gyors barátkozás...
Nem akarok tolakodó lenni, de ez nem borderlájn vicc?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.23., 17:59Idézet tőle: RevengeKi honnan csúszott le... Ez van, akkor most szar ügy van, egyszer fent egyszer lent.
Idézet tőle: RevengeKi honnan csúszott le... Ez van, akkor most szar ügy van, egyszer fent egyszer lent.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.23., 17:49Ki honnan csúszott le... Ez van, akkor most szar ügy van, egyszer fent egyszer lent.
Ki honnan csúszott le... Ez van, akkor most szar ügy van, egyszer fent egyszer lent.