Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

Szóval még ha a wifit lekapcsolnák amit nem fognak akkor is lenne mobilnetem amit ők vettek nekem 😛

De lehet csak sima 5 giga.

Igen, téged.

Az már jó. A korlátlan b.szott drága.

Ha engem kérdeztél akkor asszem 5+5 gigás talán.

Azt csak ő tudná, mit is mondott, mert az evangélisták néhány száz évvel később írták le. Hogy mennyit változhatott 400 év alatt az eredeti szöveg, jaj. (Na mert amikor a kutyám elkapta a kerítésen kidugott kutyaorrot – amiből persze volt nagy balhé –, két óra múlva az utca végén már azt hallották az ebédelésből visszajövő kutyástársak, hogy "a kutyaiskolából kitörtek a pitbullok, és ártatlan kerti kutyákat támadtak meg". Ez 2 óra!!! alatt.)

Korlátlan, vagy csak a 4 gigás?

Ezen  a lelki szegény definíción is vitáznak pár száz éve. 🙂 A Jézuska egyértelműbben is beszélhetett volna, ha istenfiaként tudta, hogy a róla szóló népmesékből egyszer még vallás kerekedik.

Nekem még nem volt a régi telomon ilyen netforgalom.Meg sose voltam előfizetéses.Most lett mobilnetem előfizetéssel először pár hónapja.

"Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa." (Máté 5:3)

Meg mit lehet ilyesmivel elérni, amikor ma már kb. nincs olyan mobil előfizetés, amiben nincs akármennyi netforgalom beletéve.

Hát hogy nem segitettem valamiben meg nem ugy történt egyből ahogy ők akarták.

Onnan tudom, h gőze se lenne, hogy ugye van neki egy IPTV-boxa. Aztán "elment" a tv, mondok, akkor telefon (vezetékes) sincs. Ezt már tudta, nem értette, de régebbről tudta. Aszongya: akkor bekapcsolja a lepitopit, és jutyubozik. Röhögtem, h "Te, akkor WiFi sincs". Elképedt. 😀

Hihihi. Mit szólna a mámmá, ha kikapcsolnám a wifijét? Amúgy nem jönne rá, mi a baj... Mondjuk még soha, senkinek nem jutott az eszébe, de ha Walaki kihúzná és eldugná a stickemet, nem hiszem, hogy túlélné. Rövid távon sem. Mondjuk a kábelnetet sem buzerálta a lányom sem. Igaz, elromlott az magától.

Vagyis?

Hát mert nem ugy történtek a dolgok ahogy ők elképzelték.

Neked miért "nyomták ki" a netet?

Én ugy oldottam meg a netkinyomást hogy vettem usb-t gépre amivel lehet wifizni.Routeren rajta van a jelszó.

Olyan borzasztó rossz (nekem), hogy szeretnék beszélgetni de nem tudok. Ez bizonyára azért alakult ki, mivel áll. elhalgattattak / elhallgattatnak. 1xrűen nem engedtek senkihez sem szólni, s már nem megy. Mai napig is állandóan kinyomják a netem, ha úgy tartja kedvük. Elköltözni nem tudok, nincs pénzem, s önállótlan vok. +csak A Szerelmemmel élnék 1ütt, Ha el is tudnék költözni. 

Köszi szépen mind.kinek smileyheart

harmony: várunk vissza mihamarabb!

Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! <3

Sajnálom, hogy be kell emnned. 🙁

Ha viszont utána jobb lesz, akkor ne bánd. 🙂

Kedves hazineni,

a szorongásaim felerősödése miatt kell befeküdnöm, gondolom beállítják a gyógyszert, bár ezt nem mondták...

Köszi szépen az érdeklődést smileyheart

Köszi szépen Kleóka smileyheart

Telefonom sem lesz, mert hamar lemerül sajna...

Miért kell most befeküdnöd Sweet Harmony? 🙁

Te is nekünk...

Telefonod sem lesz???

Jövő héttől kórházban leszek, be kell "feküdnöm", nem lesz net sem ott, s valószínűleg jóideig bent kell majd lennem (én így gondolom), kitartás Mindenkinek, Hiányozni fogtok nekem cryingcrying heartheartheart

angelVeled leszek, ha offline leszel, tudom hogy érezni fogodangelheart

Igen, Te Tőled smileyheart

(Mindjárt elzárják a netemet...)

Te gyönyörű vagy heartheartheart

heartÉn tőlem? Majdhogynem csak magamról karattyolok feszt.... :/ Gyakran inkább hallgatok is, egyrészt nem akarok untatni senkit, másrészt nem érzem magam elég bölcsnek az aktuális témához, de szívesen olvasok, mindig figyelek, mint a macskák:) Szerintem Te nem csak kívülről vagy sokkal szebb nálamblushangel

Köszi szépen, de sztem nem... hm, inkább Tőled smileyheart

winkHât éppen attól csodálatos hogy Te is itt vagy.....!

Milliárdnyi Bocsánatot kérek szépen Mindenkitől, nem szerettem volna teliírni ezt a gyönyörű-csodálatos oldalt a sok hülyeségemmel, kérlek szépen Bocsássatok meg nekem heartheartheart

Én most elbújok +int, 1ideig nem fogok ide írni smileyheart

Édesem rakj azonnal rendet kiboritod a papát és a mamát! <3 

Én rumliban szeretek élni laughheart

köszönjük 🙂

újra up & running! 😉

Sziasztok! jó volt az év végi hajrá a reklám szempontjából részetekről.

ezért óriási köszönet!

több ezer forintot kattintottatok össze 2-3 nap alatt.

de sajnos nem értük el a kifizetési küszöböt szinte pár száz forint híjján.

Eszternek köszönhetően ebben a hónapban sem maradunk pszichológus és búra nélkül

azonban kérnék mindenkit legyetek egész évben folyamatosan aktívak reklám katt szempontjából is

(két-három bejegyzés/blog/fórum katt utána úgygondolom belefér egy kis nézelődés a reklám ajánlatok között)

hiszen így nyugodtabban tud működni a búra anyagiak terén  is!

és hajtunk a jogi státusz megerősítésére is ehhez is kell pénzügyi forgalom

amit a búrára, és a pszichológusra használunk fel természetesen.

legyen szép új esztendőtök!

köszi hogy itt vagytok!

üdv!

Ink marADok a Hallgatásnál...

Jöhetnek a tippek, H meddig bírom 😉 <3

Ha 65kg lennél, elvennélek feleségül. 😉

Sziasztok!

A Búra jövője a tét, de legfőképpen, hogy tudjuk üzemeltetni a weboldalt stabilan továbbbra is! Sajnos ebben a hónapban a kifizetési küszöb alatt vagyunk jelenleg, de nem sokkal! Ha beleerősítenétek, hogy vennétek pár cipőt, zoknit, valamit (azaz elég lenne megnézni a rellámajánlatokat ami a Búrán van) sokat segítenétek!

A havi pszichológusi költségeket is ebből fizetjük. Jó lenne ha nem esne ki egy havi bevétel.

Köszi ha segítetek! Nektek csak egy pár kattintás, de a Búrának sokat jelent!

Szívélyes üdvözlettel!

163 cm vagyok és 49.6 kg de most este étkezés után 50 kg.

Nekem pl NAGYON Tetszik a Soványság, de engem meg nem hagynak itthon Lefogyni Soványra cryingheart

Szerintem eléggé Sovány vagy heartheartheart

Nekem nem ez, csak nincs étvágyam, általában 2x eszek egy nap, de van, hogy 1x. Szerencsére nem vagyok sovány, mert éhes vagyok néha, csak nem olyan gyakran.

Illetve hogy talán ezt a betegséget úgy hívják, hogy Anorexia Nervosa...

Ez érdekes, mármint kb majdnem 1xre írtuk ezt. Én utólag láttam, H TE is hasonlót írtál... szerintem vmit kéne enned... így is már nagyon sovány vagy Kedves Artifical Skizo. Tudom, H a betegséged ez sajnos, hogy nem szeretnél enni. Nekem is, de ez eddig még nem derült ki igazán...

Najó, inkább nem is az van, hanem ideges vagyok... a betegségem okozza sajnos és állandóan ez van sad

Nekem most kombinált napom van, idegesség, feszültség, letargia, éhség.

Vettem pár dolgot szilveszterre, de eddig 1db. valaki jelezte biztosra, hogy jönne, illetve kérdezte, hogy jöhet-e. De vele nézni egymást egész este nem lenne túl jó (nincs vele semmi bajom amúgy), szóval valószínűleg lemondom és inkább játszok kedden.

Lehet, hogy sütök egy pizzát most ebéd-vacsira. Szerencsére a rengeteg töltött káp elfogyott, mert már nem nagyon tudnék ránézni se.