OFF
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2020.04.30., 12:50Mondom, hogy jó csaj lenne Harmony csak ezt az anorexiát mellőzni kellene meg az ezzel kapcsolatos gondolkodást is.
Mondom, hogy jó csaj lenne Harmony csak ezt az anorexiát mellőzni kellene meg az ezzel kapcsolatos gondolkodást is.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2020.04.30., 12:29Nekem csak egy valami hiányzik a képről...egy kis mosoly? 🙂
Nekem csak egy valami hiányzik a képről...egy kis mosoly? 🙂
Idézet tőle: Marcell83 ekkor: 2020.04.30., 12:05Interfunk, semmigond, nembaj ha n. értesz+. Tudom, H. beteges, de n. csak a "normális" létezik a világban. ITT 1 mostani kép rólam, az előbb csin. tam. EZ sztem nem olyan rossz kép. Kezdek tetszeni magamnak, kitartás Nektek
Interfunk, semmigond, nembaj ha n. értesz+. Tudom, H. beteges, de n. csak a "normális" létezik a világban. ITT 1 mostani kép rólam, az előbb csin. tam. EZ sztem nem olyan rossz kép. Kezdek tetszeni magamnak, kitartás Nektek
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2020.04.30., 11:58Ha beteg akkor kezeltesse magát, én is azt teszem. De nem fogok bólogatni a hülyeségre.
Ha beteg akkor kezeltesse magát, én is azt teszem. De nem fogok bólogatni a hülyeségre.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2020.04.30., 11:35A hajamat tépem már lassan Harmony! Én se vagyok semmi a neurózisommal, de nálad ez az egész úgy beteges ahogy van.. és mondhatok én itt bármit, Te csak azértis a vesztedbe mész..
A hajamat tépem már lassan Harmony! Én se vagyok semmi a neurózisommal, de nálad ez az egész úgy beteges ahogy van.. és mondhatok én itt bármit, Te csak azértis a vesztedbe mész..
Idézet tőle: Marcell83 ekkor: 2020.04.30., 11:05Gyakran az alvásba menekülök... HA! Eltűnnék innen esetleg egy ideig akkor az van, H mindenem elvették. Pedig sztem ponthogy jutalmazni kellene hogy n. akarok felhízni. DE! mostmár az lesz HA el is veszik a mobilom / gépem akkor SE eszek, hanem majjjd alszok. Úgyis már szinte cs. ez van nekem. Le akarok fogyni 40 kg alá.
Gyakran az alvásba menekülök... HA! Eltűnnék innen esetleg egy ideig akkor az van, H mindenem elvették. Pedig sztem ponthogy jutalmazni kellene hogy n. akarok felhízni. DE! mostmár az lesz HA el is veszik a mobilom / gépem akkor SE eszek, hanem majjjd alszok. Úgyis már szinte cs. ez van nekem. Le akarok fogyni 40 kg alá.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2020.04.30., 10:52A BMI amúgyis elég becsapós, mert nem nézi az izom és a zsírtömeg arányt. Se a csontot, se a vizet. Pedig az is más mindenkinél. És akkor még emellett a testalkat is...
nekem 22 a BMI-m, de fenékre és combra mindenhogy kerek vagyok. Jobban, mint szeretném. (hülye körte-testalkat)
A BMI amúgyis elég becsapós, mert nem nézi az izom és a zsírtömeg arányt. Se a csontot, se a vizet. Pedig az is más mindenkinél. És akkor még emellett a testalkat is...
nekem 22 a BMI-m, de fenékre és combra mindenhogy kerek vagyok. Jobban, mint szeretném. (hülye körte-testalkat)
Idézet tőle: Marcell83 ekkor: 2020.04.30., 10:50Én 163cm/47kg jelenleg, de mostanában voltam 46kg is, csak hazajött Anyu férje, s +int tömnek... hiába, már volt H. kibírtam, H. yooo NINCS net se mobil, de végülis sokáig nem bírtam... ma ettem 1 kis szelet kenyeret+1banánt, iszonyúan telinek érzem magam s sokkknak ezt, de KELL a mobilom, anélkül létezni nemtudok... a net még hagyján HA NINCS, de vmi "gép" kell. Van még 1 asztali gépem 20 éves az jooo, és még azzal is kibírom... F*** kivan már az evéssel (+ivással), de ellenőrizgetnek itthon. Tudják már aztis, H. szoktam hányni néha. Azt mondták LEmondják a netet HA! n. eszek v. hányok +mobilom is ELszedik örökre. Ink. eszek vmennyit s HA! NINCS itthon Anya férje Fastolok. DE már erre is rájött s fenyeget... utálom ezt. Hogy így irányítják az életem... nemtom mi a megoldás, saját pénzem nincs merrr Lmegy rezsire. Még kise futja, csak Anyuék segítenek.
Én 163cm/47kg jelenleg, de mostanában voltam 46kg is, csak hazajött Anyu férje, s +int tömnek... hiába, már volt H. kibírtam, H. yooo NINCS net se mobil, de végülis sokáig nem bírtam... ma ettem 1 kis szelet kenyeret+1banánt, iszonyúan telinek érzem magam s sokkknak ezt, de KELL a mobilom, anélkül létezni nemtudok... a net még hagyján HA NINCS, de vmi "gép" kell. Van még 1 asztali gépem 20 éves az jooo, és még azzal is kibírom... F*** kivan már az evéssel (+ivással), de ellenőrizgetnek itthon. Tudják már aztis, H. szoktam hányni néha. Azt mondták LEmondják a netet HA! n. eszek v. hányok +mobilom is ELszedik örökre. Ink. eszek vmennyit s HA! NINCS itthon Anya férje Fastolok. DE már erre is rájött s fenyeget... utálom ezt. Hogy így irányítják az életem... nemtom mi a megoldás, saját pénzem nincs merrr Lmegy rezsire. Még kise futja, csak Anyuék segítenek.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.04.30., 10:24Elhiszem.
Tényleg nagyon furcsa.
60 kg-nál a normál BMI legeslegalján voltam, de voltam 54 kilós is, akkor is megjött. Sőt, még a gyógyszereknek sem sikerült bekavarniuk a ciklusomba (eddig).
Elhiszem.
Tényleg nagyon furcsa.
60 kg-nál a normál BMI legeslegalján voltam, de voltam 54 kilós is, akkor is megjött. Sőt, még a gyógyszereknek sem sikerült bekavarniuk a ciklusomba (eddig).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.04.30., 10:01Nagyon alkati. Nekem jól hangzott a 163/52, de úgy néztem ki, mint egy dachaui menekült... Pont a 25-ös BMI-vel vok "ideális" - persze csak súlyban.
Ez a tiaprid nem hizlal, 2.-szorra sem, de azért fogyni épp nem enged, az megállt tőle, pedig még -3-5 kiló lenne jó. Ne legyünk telhetetlenek 🙁
Nagyon alkati. Nekem jól hangzott a 163/52, de úgy néztem ki, mint egy dachaui menekült... Pont a 25-ös BMI-vel vok "ideális" - persze csak súlyban.
Ez a tiaprid nem hizlal, 2.-szorra sem, de azért fogyni épp nem enged, az megállt tőle, pedig még -3-5 kiló lenne jó. Ne legyünk telhetetlenek 🙁
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.04.30., 09:50van cset a chat fülön. aki akar csetelni, ott tud 😉
van cset a chat fülön. aki akar csetelni, ott tud 😉
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.04.30., 09:50Na, én NAGYON irigylem azt a 180!!!!!/70-et...
A szarszemétrohadék Li spec. pont hizlalni nem hizlalt engemet. Igaz, se étvágyam, se kedvem még enni sem volt tőle...
Na, én NAGYON irigylem azt a 180!!!!!/70-et...
A szarszemétrohadék Li spec. pont hizlalni nem hizlalt engemet. Igaz, se étvágyam, se kedvem még enni sem volt tőle...
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.04.30., 09:43Én mindig nagyon vékony voltam, kivéve mirtazapine és olanzapine fogyasztásakor, de még az sem volt ilyen durva, mint ami most van (jó, jó, tudom, lítium). Most még fogyókúrázom is, ami azt jelenti, hogy evésnél kb. felét eszem a szokottnak. Mindenesetre óvatoskán ráálltam a mérlegre és csodák csodája, csak 70 kiló vagyok a 180 cm-hez. Ami jól hangzik, de nem az. Viszont ha minőségi leggingset vesz az ember lánya magának, akkor az egészen jól áll.
De tény, hogy akit szeretünk, azt elfogadjuk 10-15-20-25 kilóval többel vagy kevesebbel (?).
Én mindig nagyon vékony voltam, kivéve mirtazapine és olanzapine fogyasztásakor, de még az sem volt ilyen durva, mint ami most van (jó, jó, tudom, lítium). Most még fogyókúrázom is, ami azt jelenti, hogy evésnél kb. felét eszem a szokottnak. Mindenesetre óvatoskán ráálltam a mérlegre és csodák csodája, csak 70 kiló vagyok a 180 cm-hez. Ami jól hangzik, de nem az. Viszont ha minőségi leggingset vesz az ember lánya magának, akkor az egészen jól áll.
De tény, hogy akit szeretünk, azt elfogadjuk 10-15-20-25 kilóval többel vagy kevesebbel (?).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.04.30., 09:20Aki szeret, +-10 kilóval is szeret! Mondjuk itt kellett volna gyanakodnom, h az ex meg épp -15-tel NEM szeretett... Csakhogy én meg jól éreztem (volna) magam 🙁
Aki szeret, +-10 kilóval is szeret! Mondjuk itt kellett volna gyanakodnom, h az ex meg épp -15-tel NEM szeretett... Csakhogy én meg jól éreztem (volna) magam 🙁
Idézet tőle: Vpollard ekkor: 2020.04.30., 04:30Erről eszembe jutott, h amikor a Leponextől 25 kilót híztam, és rettenetesen néztem ki, a párom mindig azt mondogatta: "nem vagy te kövér, pont jó vagy, eddig voltál sovány". aztán később, mikor már sikerült valamennyit leadnom, egyszer így kezdett egy mondatot: "amikor kövér voltál...". Na mondom, elkaptalak!:)) szeretett és szépnek látott, de vak azért ő se volt. jót nevettünk rajta...
Erről eszembe jutott, h amikor a Leponextől 25 kilót híztam, és rettenetesen néztem ki, a párom mindig azt mondogatta: "nem vagy te kövér, pont jó vagy, eddig voltál sovány". aztán később, mikor már sikerült valamennyit leadnom, egyszer így kezdett egy mondatot: "amikor kövér voltál...". Na mondom, elkaptalak!:)) szeretett és szépnek látott, de vak azért ő se volt. jót nevettünk rajta...
Idézet tőle: Marcell83 ekkor: 2020.04.29., 22:07HA! Már Challenge, akkor én max. 1olyanba megyek bele, H. 1 ideig n. cserélek profilképet, nem vok jooo a versenyekben, de 1 ilyet most kipróbálok... nekem ez is kemény lesz, tekintve H. mindig az érzelmeim sodornak. Nos, mennyi ideig Ne cseréljek profilképet...?
HA! Már Challenge, akkor én max. 1olyanba megyek bele, H. 1 ideig n. cserélek profilképet, nem vok jooo a versenyekben, de 1 ilyet most kipróbálok... nekem ez is kemény lesz, tekintve H. mindig az érzelmeim sodornak. Nos, mennyi ideig Ne cseréljek profilképet...?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.04.29., 21:52Az attól is függ, h honnan nézzük. Egyszer B. piás fejjel levezette, hogy "most mindenesetre egész jól nézel ki". Mondtam neki: "B.-kám! Igyál még egy sört, és még jobban fogok." Hosszan elgondolkodott, aztán azt dünnyögte, hogy "ja. Ja.
Az attól is függ, h honnan nézzük. Egyszer B. piás fejjel levezette, hogy "most mindenesetre egész jól nézel ki". Mondtam neki: "B.-kám! Igyál még egy sört, és még jobban fogok." Hosszan elgondolkodott, aztán azt dünnyögte, hogy "ja. Ja.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2020.04.29., 21:42Challenge accepted. Alkalomadtán sort kerítünk rá. Annyira én sem vagyok szép. (Pláne részegen.)
Challenge accepted. Alkalomadtán sort kerítünk rá. Annyira én sem vagyok szép. (Pláne részegen.)
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2020.04.29., 21:33Én is nagyon szép fiú vagyok, de úgysem mennék teráPIÁba, maximum, ha egyenlő félként kezelnének, és lehetne 5 percenként koccintani a beszélgetés során...
Én is nagyon szép fiú vagyok, de úgysem mennék teráPIÁba, maximum, ha egyenlő félként kezelnének, és lehetne 5 percenként koccintani a beszélgetés során...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.04.29., 19:12Nagyon szép lány vagy, de ezt úgysem fogod elfogadni, ezzel a súlyos önképzavarral... Nagyon kellene terápiába menj!
Ó, azt könnyebb felsorolni, hogy min nem változtatnék. Mondjuk ha a testem jó lenne, érdemes lenne kicserélni a fejemet...
Nagyon szép lány vagy, de ezt úgysem fogod elfogadni, ezzel a súlyos önképzavarral... Nagyon kellene terápiába menj!
Ó, azt könnyebb felsorolni, hogy min nem változtatnék. Mondjuk ha a testem jó lenne, érdemes lenne kicserélni a fejemet...
Idézet tőle: Marcell83 ekkor: 2020.04.29., 12:47Köszi szépen, H. +kérdezted Kleóka, nekem is több testrészemmel van problémám, ellőször is gyakran pufinak látom az arcomat (nem mindig de gyakran), a másik, H. az állam nagyon kicsi... nem igazán tetszem magamnak, mondjuk néhány kép tetszik magamról de kevés az olyan. S Te min szeretnél változtatni magadon...? Szerintem TE Tökéletesen nézel ki, de komolyan, én szeretnék olyan szép lenni, mint Te
Köszi szépen, H. +kérdezted Kleóka, nekem is több testrészemmel van problémám, ellőször is gyakran pufinak látom az arcomat (nem mindig de gyakran), a másik, H. az állam nagyon kicsi... nem igazán tetszem magamnak, mondjuk néhány kép tetszik magamról de kevés az olyan. S Te min szeretnél változtatni magadon...? Szerintem TE Tökéletesen nézel ki, de komolyan, én szeretnék olyan szép lenni, mint Te
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.04.29., 11:17Na, az nekem is jót tesz. Csak ne lehelném be alóla a szemüvegem, mert az halálra idegesít.
De mi az magadban, ami úgy nem tetszik, hogy pont eltakarja a maszk? Mert nekem van több is.
Na, az nekem is jót tesz. Csak ne lehelném be alóla a szemüvegem, mert az halálra idegesít.
De mi az magadban, ami úgy nem tetszik, hogy pont eltakarja a maszk? Mert nekem van több is.
Idézet tőle: Marcell83 ekkor: 2020.04.11., 16:30Ne tévesszen + Senkit az új burás nevem, csak sajnos kidobódott véletlenül a "Sweet Harmony" fh.névhez tartozó Jelszavam, az emailcímem (az) +szűnt, így kénytelen leszek ezt a fh.nevet használni, Bocsánat...
Ne tévesszen + Senkit az új burás nevem, csak sajnos kidobódott véletlenül a "Sweet Harmony" fh.névhez tartozó Jelszavam, az emailcímem (az) +szűnt, így kénytelen leszek ezt a fh.nevet használni, Bocsánat...
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.04.08., 16:55
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2020.03.16., 13:05Amugy nálunk itthon még olyan volt hogy nem kaptam enni sokáig nem engedtek be a másik részbe.Esetleg akkor tudtam enni ha nem voltak otthon.Áramlekurás is volt.Netkihuzás.,Fagyasztó lelakatolása ,Bojlerlekapcsolás 😀
Amugy nálunk itthon még olyan volt hogy nem kaptam enni sokáig nem engedtek be a másik részbe.Esetleg akkor tudtam enni ha nem voltak otthon.Áramlekurás is volt.Netkihuzás.,Fagyasztó lelakatolása ,Bojlerlekapcsolás 😀
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2020.03.16., 10:25"Mostmár elaludt Anyukám, s Titokban VisszaDugtam a zsinórt, merrr' ma szerencsére Anyu elfeledte eldugni. Ma szerencsém volt " 😀
"Hogy mennyit haladt a világ úgy 45 év alatt! Nekünk még (megboldogult tinikorunkban) a vezetékes telefon dugóját húzták ki, persze beszélgetés közben 🙁 Az még olyan tárcsás volt, M. barátnőméknél lelakatolták a tárcsát... De mi tudtuk, hogyan lehet tárcsázás nélkül telózni Minden kornak megvan a védekezési technikája a szülői geciskedés ellen." 😀 hát jah és a kulcsot eldugták de a telefont meg nem zárták le 😀
"Mostmár elaludt Anyukám, s Titokban VisszaDugtam a zsinórt, merrr' ma szerencsére Anyu elfeledte eldugni. Ma szerencsém volt " 😀
"Hogy mennyit haladt a világ úgy 45 év alatt! Nekünk még (megboldogult tinikorunkban) a vezetékes telefon dugóját húzták ki, persze beszélgetés közben 🙁 Az még olyan tárcsás volt, M. barátnőméknél lelakatolták a tárcsát... De mi tudtuk, hogyan lehet tárcsázás nélkül telózni Minden kornak megvan a védekezési technikája a szülői geciskedés ellen." 😀 hát jah és a kulcsot eldugták de a telefont meg nem zárták le 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.03.15., 23:12Volt "nem teheted ki a lábad a lakásból" kulcseldugással. Na, megvártam, amíg ledöglenek, áttelóztam a szomszéd srácnak (szerencsétlent halálba szekálta az apja, 26 éves korában megöngyilkolta magát), na, ő kinyitotta a fürdőszobájuk ablakát, én a kisklozettunkét, a 2 közt van egy ún. lichthof, és itt van az alja. Gyerekjáték volt átmászni, ha buli volt, ott is ragadtam... Hajnalban vissza. 😀
Aha. Világítóudvar/vakudvar a fordítása, és itt a 2.-on van az alja, nem a fszt.-en, szerencsére. Úgy veszélyesebb lett volna a manőver, főleg visszafelé piásan.
Volt "nem teheted ki a lábad a lakásból" kulcseldugással. Na, megvártam, amíg ledöglenek, áttelóztam a szomszéd srácnak (szerencsétlent halálba szekálta az apja, 26 éves korában megöngyilkolta magát), na, ő kinyitotta a fürdőszobájuk ablakát, én a kisklozettunkét, a 2 közt van egy ún. lichthof, és itt van az alja. Gyerekjáték volt átmászni, ha buli volt, ott is ragadtam... Hajnalban vissza. 😀
Aha. Világítóudvar/vakudvar a fordítása, és itt a 2.-on van az alja, nem a fszt.-en, szerencsére. Úgy veszélyesebb lett volna a manőver, főleg visszafelé piásan.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.03.15., 23:06Hogy mennyit haladt a világ úgy 45 év alatt! Nekünk még (megboldogult tinikorunkban) a vezetékes telefon dugóját húzták ki, persze beszélgetés közben 🙁 Az még olyan tárcsás volt, M. barátnőméknél lelakatolták a tárcsát... De mi tudtuk, hogyan lehet tárcsázás nélkül telózni 😀 Minden kornak megvan a védekezési technikája a szülői geciskedés ellen.
Hogy mennyit haladt a világ úgy 45 év alatt! Nekünk még (megboldogult tinikorunkban) a vezetékes telefon dugóját húzták ki, persze beszélgetés közben 🙁 Az még olyan tárcsás volt, M. barátnőméknél lelakatolták a tárcsát... De mi tudtuk, hogyan lehet tárcsázás nélkül telózni 😀 Minden kornak megvan a védekezési technikája a szülői geciskedés ellen.
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.03.15., 22:43HA! felébred és észreveszi, akkor nem lesz ma netem...
HA! felébred és észreveszi, akkor nem lesz ma netem...
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.03.15., 22:41Mostmár elaludt Anyukám, s Titokban VisszaDugtam a zsinórt, merrr' ma szerencsére Anyu elfeledte eldugni. Ma szerencsém volt
Mostmár elaludt Anyukám, s Titokban VisszaDugtam a zsinórt, merrr' ma szerencsére Anyu elfeledte eldugni. Ma szerencsém volt
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.03.15., 22:38Köszike, H ennyien hozzászóltatok írásomhoz, nálunk az a gond, H. a modem Anyukámék Hálószobájában van, a Jelszót tudom és megy is a net wifin a mobilomon + laptopon, de már rájöttek Anyuék HA! KIhúzzák a modem zsinórját s eldugják, nem tudok rácsatlakozni... saját pénzem NINCS, hogy vegyek a mobilba kártyát, ők meg nem adnak s nem engedélyezik H. vegyek bele (volt de kiszedték, ellopták Anyu férje), s van H. még a mobilomat is eldugják... már tudom, HA! yööön haza Anyu férje, minden mozdítható tárgyat el kell dugnom DE! van, H ígyis +találják. Kib@szás.
Köszike, H ennyien hozzászóltatok írásomhoz, nálunk az a gond, H. a modem Anyukámék Hálószobájában van, a Jelszót tudom és megy is a net wifin a mobilomon + laptopon, de már rájöttek Anyuék HA! KIhúzzák a modem zsinórját s eldugják, nem tudok rácsatlakozni... saját pénzem NINCS, hogy vegyek a mobilba kártyát, ők meg nem adnak s nem engedélyezik H. vegyek bele (volt de kiszedték, ellopták Anyu férje), s van H. még a mobilomat is eldugják... már tudom, HA! yööön haza Anyu férje, minden mozdítható tárgyat el kell dugnom DE! van, H ígyis +találják. Kib@szás.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.03.15., 21:52Az enyém azért, hogy kihasználhasson. 5 éves koromban rájöttek, hogy a pénzzel engem lehet manipulálni, és főleg apám élt (vissza) ezzel...
Az enyém azért, hogy kihasználhasson. 5 éves koromban rájöttek, hogy a pénzzel engem lehet manipulálni, és főleg apám élt (vissza) ezzel...
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2020.03.15., 21:41Az én anyám meg nem tud szeretni és nincs benne megértés.Szerintem valami nárcisztikus lehet.Bár mondjuk eltart.De lehet azt is azért hogy azt mondhassa milyen jó anya.
Az én anyám meg nem tud szeretni és nincs benne megértés.Szerintem valami nárcisztikus lehet.Bár mondjuk eltart.De lehet azt is azért hogy azt mondhassa milyen jó anya.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.03.15., 21:31Vedd hozzá, hogy a mámmá egy 84 éves nárcisztikus-border-hisztrionikus autokrata, akit az áterem szerint a gonoszság éltet. 😀
Vedd hozzá, hogy a mámmá egy 84 éves nárcisztikus-border-hisztrionikus autokrata, akit az áterem szerint a gonoszság éltet. 😀
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2020.03.15., 21:29"Onnan tudom, h gőze se lenne, hogy ugye van neki egy IPTV-boxa. Aztán "elment" a tv, mondok, akkor telefon (vezetékes) sincs. Ezt már tudta, nem értette, de régebbről tudta. Aszongya: akkor bekapcsolja a lepitopit, és jutyubozik. Röhögtem, h "Te, akkor WiFi sincs". Elképedt. " Ezen jót röhögtem főleg az elképedős részen 😀
"Onnan tudom, h gőze se lenne, hogy ugye van neki egy IPTV-boxa. Aztán "elment" a tv, mondok, akkor telefon (vezetékes) sincs. Ezt már tudta, nem értette, de régebbről tudta. Aszongya: akkor bekapcsolja a lepitopit, és jutyubozik. Röhögtem, h "Te, akkor WiFi sincs". Elképedt. " Ezen jót röhögtem főleg az elképedős részen 😀