OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 20:19nekem elég lenne az ősz, meg a tavasz..:)
nekem elég lenne az ősz, meg a tavasz..:)
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.06.20., 20:17én pl nagyon szeretem a telet is:) a hóesésest meg imádom. szóvaloda is egy like:) a meleget sak strandon, vagy hűvösben csípem. de a mérsékelt égövön van mindkettő jócskán , hál az égnek 🙂
én pl nagyon szeretem a telet is:) a hóesésest meg imádom. szóvaloda is egy like:) a meleget sak strandon, vagy hűvösben csípem. de a mérsékelt égövön van mindkettő jócskán , hál az égnek 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 20:04Idézet tőle: harmonymert oda születni kell... 🙂
😀
Idézet tőle: harmonymert oda születni kell... 🙂
😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.20., 19:54Tök király lenne Afrikában lakni vagy valami trópusi esőerdőben :-)))
Tök király lenne Afrikában lakni vagy valami trópusi esőerdőben :-)))
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.20., 19:53mert oda születni kell... 🙂
mert oda születni kell... 🙂
Idézet tőle: Mona ekkor: 2012.06.20., 19:11Idézet tőle: harmonyIdézet tőle: KiscsillagÉn elég jól bírom a meleget.
A telet utálom, 25 fok alatt fázok.
detto 🙂
Csatlakozom. 🙂
Idézet tőle: harmonyIdézet tőle: KiscsillagÉn elég jól bírom a meleget.
detto 🙂
Csatlakozom. 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.20., 17:34Idézet tőle: KiscsillagÉn elég jól bírom a meleget.
detto 🙂
Idézet tőle: KiscsillagÉn elég jól bírom a meleget.
detto 🙂
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.06.20., 14:51nekem elég lesz az esti futás:) ha már hegyek nicnsnek a szomszéban.. max ha összehordok egyet:)
nekem elég lesz az esti futás:) ha már hegyek nicnsnek a szomszéban.. max ha összehordok egyet:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 13:32én egyiket sem szeretem, de a melegből már elég lenne a fele is
én egyiket sem szeretem, de a melegből már elég lenne a fele is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 13:21jó lehet 🙂 én még egy erdővel is megelégednék 🙂
jó lehet 🙂 én még egy erdővel is megelégednék 🙂
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.06.20., 13:06delila,én ezt szeretem a hegyekben. felmenni egy hegy tetejére, leülni, ás csak úgy bámulni a tájat. ráadásul uyge a hegyekben mindig hüvös van:)
delila,én ezt szeretem a hegyekben. felmenni egy hegy tetejére, leülni, ás csak úgy bámulni a tájat. ráadásul uyge a hegyekben mindig hüvös van:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 12:54gondolom este csak lehet azért mozogni, talán csak kevesebbet..:)
gondolom este csak lehet azért mozogni, talán csak kevesebbet..:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 12:37:DD
:DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 12:24Kedves Dr Atti, mit írna fel nekem?
valamit ami azonnal hat, és elfelejthetem magamat? 😀
Kedves Dr Atti, mit írna fel nekem?
valamit ami azonnal hat, és elfelejthetem magamat? 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 12:18😀 jó dokid lehet 🙂
😀 jó dokid lehet 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 12:10😀 még kádban sem ülök 😀 most nem is tudom hová mennék... kár h ilyen meleg van, talán valami hűvös erdőbe...persze ahol nincs senki..és biztos leülnék egy pokrócra, és bámulnék ki a fejemből 🙂
😀 még kádban sem ülök 😀 most nem is tudom hová mennék... kár h ilyen meleg van, talán valami hűvös erdőbe...persze ahol nincs senki..és biztos leülnék egy pokrócra, és bámulnék ki a fejemből 🙂
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.06.20., 12:09:D:D tena lady:)
én is ovlastam tegnap este a hőségriadót, meg hogy ne sportoljon az se aki edzett és egészséges fizikailag iylen időben még késő este se :O:O na szép.. akkor mi legyen?? vajh a levegő elég hűvös még a belélegzéshez???
bár én nehezen bírom a meleget, ki se dugom a viszonylag hűvös lakásból az orrom,c sak max az erkélyre, de azért hogy ne mozogjon az ember már este se.. mondjuk itt 34 fok van... ennél azért szinte minden nyáron van extrémebb hőség kisgyerekkorom óta.
mosollyal tökéletesen egyetértek, a nevetés, humor az egyik legjobb gyóygszer! pláne lelki bajokra.
:D:D tena lady:)
én is ovlastam tegnap este a hőségriadót, meg hogy ne sportoljon az se aki edzett és egészséges fizikailag iylen időben még késő este se :O:O na szép.. akkor mi legyen?? vajh a levegő elég hűvös még a belélegzéshez???
bár én nehezen bírom a meleget, ki se dugom a viszonylag hűvös lakásból az orrom,c sak max az erkélyre, de azért hogy ne mozogjon az ember már este se.. mondjuk itt 34 fok van... ennél azért szinte minden nyáron van extrémebb hőség kisgyerekkorom óta.
mosollyal tökéletesen egyetértek, a nevetés, humor az egyik legjobb gyóygszer! pláne lelki bajokra.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 11:50de jó lenne 😀
de sajna, nincs laptopom.
de jó lenne 😀
de sajna, nincs laptopom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 11:36😀 igen, az biztos, hogy jó kedélyjavító vagy 🙂
😀 igen, az biztos, hogy jó kedélyjavító vagy 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.20., 11:18Szia Atti, hogy vagy ma?
Szia Atti, hogy vagy ma?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 20:44😀 jó éjt
😀 jó éjt
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 20:19Vagy még ezek után fog kinőni :-))) Na jó tényleg abbahagyom... kicsit túlzásba vittem. De jót szórakoztunk, köszi Atti a feladványt. 🙂 Jóéjt mindenkinek!
Vagy még ezek után fog kinőni :-))) Na jó tényleg abbahagyom... kicsit túlzásba vittem. De jót szórakoztunk, köszi Atti a feladványt. 🙂 Jóéjt mindenkinek!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 20:17Idézet tőle: attiMég nincs itt
Atti akkor ezek szerint "hordozható bajusz" 🙂
Amugy jóéjt! Én is lépek.
Idézet tőle: attiMég nincs itt
Atti akkor ezek szerint "hordozható bajusz" 🙂
Amugy jóéjt! Én is lépek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 20:13Szia Atti 🙂
Szia Atti 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 20:09Igen, nagyon helyes volt 🙂
Szerintem, Atti is az, csak nem akarja, hogy megtudjuk 🙂
Igen, nagyon helyes volt 🙂
Szerintem, Atti is az, csak nem akarja, hogy megtudjuk 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 20:07Amugy most mondok vmit: tinikoromban éltem haltam Freddie Mercury-ért, akinek ugye bajusza volt, és sokkal jobban tetszett bajusszal, mint bajusz nélkül. 🙂 És apu is bajuszos és imádom, és szerintem a bajusz az jól néz ki.
Amugy most mondok vmit: tinikoromban éltem haltam Freddie Mercury-ért, akinek ugye bajusza volt, és sokkal jobban tetszett bajusszal, mint bajusz nélkül. 🙂 És apu is bajuszos és imádom, és szerintem a bajusz az jól néz ki.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 20:05XDDD
XDDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 20:03Atti, ha hiszed ha nem,nem baj hogy bajusz van a fejeden. Ha csak ez zavar még nyugodtan tehetsz fel képet.:)
Atti, ha hiszed ha nem,nem baj hogy bajusz van a fejeden. Ha csak ez zavar még nyugodtan tehetsz fel képet.:)
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 20:01Szóval Atti bajuszos, most megtudtuk :-)))
Szóval Atti bajuszos, most megtudtuk :-)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 19:56Én sem..
Én sem..
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:53Áááá, lehet hogy Atti éppen a börtönből ír, és ilyen arcot lefedő izét hord, amivel kirabolják a bankot... húú akkor jó lesz vigyázni vele........ (bocsi Atti :-D)
Delia, bocs befejezem, nem akarom hogy belehalj a nevetésbe..... most a viccet félretéve, nem tudom mire gondoltál Atti.
Áááá, lehet hogy Atti éppen a börtönből ír, és ilyen arcot lefedő izét hord, amivel kirabolják a bankot... húú akkor jó lesz vigyázni vele........ (bocsi Atti :-D)
Delia, bocs befejezem, nem akarom hogy belehalj a nevetésbe..... most a viccet félretéve, nem tudom mire gondoltál Atti.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 19:53Igen az a nőknek a fején nagyon ronda, igazad volt Atti 😀
Igen az a nőknek a fején nagyon ronda, igazad volt Atti 😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:52Na jó nem találgatok: Műbajusz. Tessék, ki van találva XD
Na jó nem találgatok: Műbajusz. Tessék, ki van találva XD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 19:52Idézet tőle: harmonyvagy arcgödröcske? :-))
Én nem bírok magammal, kevésbé viccesen 😀 mert a nevetés hízlal, sztem híztam megint 10kg-ot 😀
Idézet tőle: harmonyvagy arcgödröcske? :-))
Én nem bírok magammal, kevésbé viccesen 😀 mert a nevetés hízlal, sztem híztam megint 10kg-ot 😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:50vagy arcgödröcske? :-))
vagy arcgödröcske? :-))
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:50Delia, mi lehet gömbölyű ami a fejen van? Labda? Nem tudok rájönni... -.-
Delia, mi lehet gömbölyű ami a fejen van? Labda? Nem tudok rájönni... -.-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 19:48Idézet tőle: harmonyIdézet tőle: delia0olyan kis gömbölyű Atti?
Lehet én vagyok Atti fején? XD
akkor már inkább én 🙂
Idézet tőle: harmonyIdézet tőle: delia0olyan kis gömbölyű Atti?
akkor már inkább én 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 19:47Én is de ezt akkor kell amikor senki nem látja.. mert még hülyébbnek néznek,ha itt nevetgélek... sőt lassan dobálom magam 😀
Én is de ezt akkor kell amikor senki nem látja.. mert még hülyébbnek néznek,ha itt nevetgélek... sőt lassan dobálom magam 😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:47Idézet tőle: delia0olyan kis gömbölyű Atti?
Idézet tőle: delia0olyan kis gömbölyű Atti?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:46Miért, szerintem vannak olyan egyének akik szeretnek kirívóan öltözködni, és Atti nem egy hétköznapi figura az írásai alapján. Nevess nyugodtan hangosan is. Örülök, ha nevetsz 🙂
Miért, szerintem vannak olyan egyének akik szeretnek kirívóan öltözködni, és Atti nem egy hétköznapi figura az írásai alapján. Nevess nyugodtan hangosan is. Örülök, ha nevetsz 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 19:46Harmony, nem akarok hangosan nevetni..:D 😀
olyan kis gömbölyű Atti?
Harmony, nem akarok hangosan nevetni..:D 😀
olyan kis gömbölyű Atti?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:43Sajnálom ha kissé extrém elképzeléseim vannak, dehát adtál rá "alapot" :-DDD Esetleg bajusz vagy szakáll.....
Sajnálom ha kissé extrém elképzeléseim vannak, dehát adtál rá "alapot" :-DDD Esetleg bajusz vagy szakáll.....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 19:43😀 😀 jajjj meghalok 😀
😀 😀 jajjj meghalok 😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:42Vagy rövidlátó szemüveg, vagy smink....
Vagy rövidlátó szemüveg, vagy smink....
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:41Vagy "púp" a fejen? :-))) már nem tudok mit kitalálni tényleg... lehetne hétköznapi férfi sapka is de az túl egyértelmű lenne. Vagy esetleg gázálarc... :-)))
Vagy "púp" a fejen? :-))) már nem tudok mit kitalálni tényleg... lehetne hétköznapi férfi sapka is de az túl egyértelmű lenne. Vagy esetleg gázálarc... :-)))
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:40Női kalap? 🙂
(végig a gépnél ültem, és nem estem le a székről ;-))
Női kalap? 🙂
(végig a gépnél ültem, és nem estem le a székről ;-))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 19:36😀
😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.06.19., 19:33paróka? :-)))
paróka? :-)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.06.19., 19:21🙂 Atti írtam privit az előbb. láttad már?
🙂 Atti írtam privit az előbb. láttad már?