Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 201 / 202Következő

nekem elég lenne az ősz, meg a tavasz..:)

én pl nagyon szeretem a telet is:)  a hóesésest meg imádom. szóvaloda is egy like:)  a meleget sak strandon, vagy hűvösben csípem. de a mérsékelt égövön van mindkettő jócskán , hál az égnek 🙂

Idézet tőle: harmony

mert oda születni kell... 🙂  

😀

Tök király lenne Afrikában lakni vagy valami trópusi esőerdőben :-))) 

mert oda születni kell... 🙂  

Idézet tőle: Kiscsillag

Én elég jól bírom a meleget.

A telet utálom, 25 fok alatt fázok.

detto 🙂

Csatlakozom. 🙂

Idézet tőle: Kiscsillag

Én elég jól bírom a meleget.

A telet utálom, 25 fok alatt fázok.

detto 🙂

ha ok a futás, akkor cserélhetünk 🙂

nekem elég lesz az esti futás:)  ha már hegyek nicnsnek a szomszéban.. max ha összehordok egyet:)

én egyiket sem szeretem, de a melegből már elég lenne a fele is

jó lehet 🙂 én még egy erdővel is megelégednék 🙂

delila,én ezt szeretem a hegyekben. felmenni egy hegy tetejére, leülni, ás csak úgy bámulni a tájat. ráadásul uyge a hegyekben mindig hüvös van:)

gondolom este csak lehet azért mozogni, talán csak kevesebbet..:)

:DD

Kedves Dr Atti, mit írna fel nekem?

valamit ami azonnal hat, és elfelejthetem magamat? 😀

😀 jó dokid lehet 🙂

😀  még  kádban sem ülök 😀 most nem is tudom hová mennék... kár h ilyen meleg van, talán valami hűvös erdőbe...persze ahol nincs senki..és biztos leülnék egy pokrócra, és bámulnék ki a fejemből 🙂

:D:D tena lady:)

én is ovlastam tegnap este a hőségriadót, meg hogy ne sportoljon az se aki edzett és egészséges fizikailag iylen időben  még késő este se :O:O na szép.. akkor mi legyen?? vajh a levegő elég hűvös még a belélegzéshez???

bár én nehezen bírom a meleget, ki se dugom a viszonylag hűvös lakásból az orrom,c sak max az erkélyre, de azért hogy ne mozogjon az ember már este se.. mondjuk itt 34 fok van... ennél azért szinte minden nyáron van extrémebb hőség kisgyerekkorom óta.

mosollyal tökéletesen egyetértek, a nevetés, humor az egyik legjobb gyóygszer! pláne lelki bajokra.

de jó lenne 😀

de sajna, nincs laptopom.

😀 igen, az biztos, hogy jó kedélyjavító vagy 🙂

Szia Atti, hogy vagy ma?

😀 jó éjt

Vagy még ezek után fog kinőni :-))) Na jó tényleg abbahagyom... kicsit túlzásba vittem. De jót szórakoztunk, köszi Atti a feladványt. 🙂 Jóéjt mindenkinek!

Idézet tőle: atti

Még nincs itt

Atti akkor ezek szerint "hordozható bajusz" 🙂 

Amugy jóéjt! Én is lépek.

Szia Atti 🙂

Igen, nagyon helyes volt 🙂

Szerintem, Atti is az, csak nem akarja, hogy megtudjuk 🙂

Amugy most mondok vmit: tinikoromban éltem haltam Freddie Mercury-ért, akinek ugye bajusza volt, és sokkal jobban tetszett bajusszal, mint bajusz nélkül. 🙂 És apu is bajuszos és imádom, és szerintem a bajusz az jól néz ki.

XDDD

Atti, ha hiszed ha nem,nem baj hogy bajusz van a fejeden. Ha csak ez zavar még nyugodtan tehetsz fel képet.:)

Szóval Atti bajuszos, most megtudtuk :-))) 

Én sem..

Áááá, lehet hogy Atti éppen a börtönből ír, és ilyen arcot lefedő izét hord, amivel kirabolják a bankot... húú akkor jó lesz vigyázni vele........ (bocsi Atti :-D) 

Delia, bocs befejezem, nem akarom hogy belehalj a nevetésbe..... most a viccet félretéve, nem tudom mire gondoltál Atti.

Igen az a nőknek a fején nagyon ronda, igazad volt Atti 😀

Na jó nem találgatok: Műbajusz. Tessék, ki van találva XD

vagy arcgödröcske? :-))

Én nem bírok magammal, kevésbé viccesen 😀 mert a nevetés hízlal, sztem híztam megint 10kg-ot 😀

vagy arcgödröcske? :-))

Delia, mi lehet gömbölyű ami a fejen van? Labda? Nem tudok rájönni... -.-

Idézet tőle: delia0

olyan kis gömbölyű Atti?

Lehet én vagyok Atti fején? XD

akkor már inkább én 🙂

Én is de ezt akkor kell amikor senki nem látja.. mert még hülyébbnek néznek,ha itt nevetgélek... sőt lassan dobálom magam 😀

Idézet tőle: delia0

olyan kis gömbölyű Atti?

Lehet én vagyok Atti fején? XD

Miért, szerintem vannak olyan egyének akik szeretnek kirívóan öltözködni, és Atti nem egy hétköznapi figura az írásai alapján. Nevess nyugodtan hangosan is. Örülök, ha nevetsz 🙂

Harmony, nem akarok hangosan nevetni..:D 😀

olyan kis gömbölyű Atti?

Sajnálom ha kissé extrém elképzeléseim vannak, dehát adtál rá "alapot" :-DDD Esetleg bajusz vagy szakáll.....

😀 😀 jajjj meghalok 😀

Vagy rövidlátó szemüveg, vagy smink....

Vagy "púp" a fejen? :-))) már nem tudok mit kitalálni tényleg... lehetne hétköznapi férfi sapka is de az túl egyértelmű lenne. Vagy esetleg gázálarc... :-)))

Női kalap? 🙂 

(végig a gépnél ültem, és nem estem le a székről ;-))

😀

paróka? :-)))

🙂 Atti írtam privit az előbb. láttad már?

ElőzőOldal 201 / 202Következő