Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 200 / 202Következő

Atti ne töröld már az írásaid minden honnan...jók azok ott ahol vannak, akinek nem tetszik ne olvassa, ne is írjon, ha még is, akkor nem veszed figyelembe és kész :))

Atti, amugy köszi hogy inspirálsz. 🙂 mármint jó hogy írod a hízást, mert legalább ma nem eszek megint, és ez tökjó. De most komolyan.

Én meg igyekszem fogyni :-))) 48-nál tartok. De sosem elég. Örülök ha boldoggá tehettelek akár egy pillanatra is. Ma kicsit nem voltam/vagyok önmagam, de azért, már kezdek magamra találni ismét.

Mindent jó értelemben. 🙂 úgy értettem.

Hogy egy kicsit radírozzunk is:

http://www.youtube.com/watch?v=FbeFxdnMqiw&feature=related

műmell? Esetleg mellékvágányra tereltek valakit? Nem ismerem az illetőt... 

Vagány ez a Győzike sokmindent bevállallt. :-DDD

Most én is zavarban vagyok, liliomot is olvasgattam, és a példaképem lett. A panasz az valahol jó, főleg ha magunkra vonatkoztatjuk. A kihívás az kihívás, de a jó vadászathoz kell a misztikum 😉 Rejtvényekben beszélek, mert szeretem a rejtvényeket. Remélem más is értékeli. Néha én sem értem, de azért kell. Hogyan lehet itt bevágódni? Kell e egyáltalán? Nekem kell. Illetve reménykedem benne, hogy nem elveszett ügy. Ha pirulós vagy atti akkor a "hűvösben" jól ellehetsz, már ha megfogadod a jó tanácsot. 😉 De ha inkább kékülős vagy akkor nehogy a pirossal hozzon össze a sors. Én magam a zöldeket szeretem rántott jöhet, csirke nélkül. Karfiol mániás voltam mostmár inkább cukkini. De leginkább semmi. az a bűvös 48. Lehetne lejjebb is. Ha nem érted nem baj, de talán a hatást így is elérem. A Vadászat indul!!! Vagy már benne vagyunk a közepében? 🙂

A töltött káposztát nem szeretem, csak a vega kajákat. pl padlizsán, CUKKINI, RÉPA, RETEK..... a mogyoró is jöhet 😉 bár az inkább kemény dió lesz azt hiszem! A mikulás elkésett az idén, nem hozott csak hagymahéjat, hogy megkönnyezzük a régi szép emlékeket. De az emlék ÉL! Idézzük fel, és éljük együtt! (ez is a jelmondatom - MOST!)

A Jelszavam: "NE LEGYÉL MŰ! LEGYÉL TE MAGAD A MŰ!" 

(Hátha bejön ez valakinek)

na nem akarok itt harmony helyett beszélni..

Atti, esetleg válthatnánk pár értékes gondolatot... itt. Tetszik a stílusod! Remélem én is megnyerő leszek/vagyok számodra. 

Sziasztok! Olyan magányos vagyok...

help

Hiába................ nem ismertek. Nem egy harmónikus ember vagyok. A káoszban élek, a REND-et szeretem. a kihívás én magam vagyok. Hm. Ez így van.

Mi vagyok ha nem ez? De jó hogy van OFF..... de az ON-t jobb szeretem. Kapcsoljatok rá 😉

a hiány az ami be van pótolva, csak nem látszik. nem létezik hiány csak többlet. az anyag szaporodik. el"rákosodik" a Föld, a világ, minden. Mert az R betűket szeretjük. 

spellbound atti

atti, én ma írogattam bőven 🙂 az a baj hogy magamról nem mindig van mit írni, a többiek meg tényleg elcsendesedtek, én minden nap itt lógok szinte egész nap, de ha nincs nagy téma amibe beleszólhatnék, akkor nem tudok mit írni... De te is írhatnál valamiket, lehet hogy lenne aki szól hozzá valamit, ha nem írsz, ez nem derül ki.

Jó reggelt kedves atti!

Mi ujsi hogy vagy mostanság?

😀 oké 🙂 így már megvan, ez is jó 🙂

az első nagyon jó:) a másodikat nem találom sehol... írok privit.

Qumbytól ezek a kedvenceim :http://www.youtube.com/watch?v=d8m8sQ6U57E&feature=related

Szécsi Palitól ez : http://www.youtube.com/watch?v=yA7VFd5lrfk

Máté Pétertől ez:http://www.youtube.com/watch?v=NvSdO58dsQo

és még sok mindent szeretek 🙂 küldhetsz bármit 🙂 ha épp müködik a net, meghallgatom. a mú dolgokat én sem szeretem,és nem szoktam a tv-ben nézni egyik ilyen műsort sem nem tud lekötni. még a csiga biga is fent van youtubon 🙂

Ne durcizz 😀  imádom a vihart 🙂 de elég nehezen jön, ha jön egyáltalán. filmet néztem, végre végig tudtam nézni egyet. pedig vártam, hogy küldesz zenét, de ha elmúlik a nagyon nagyon....akkor majd küldj 😀

De pedig tényleg 🙂 😀

Csak általánosságban mondtam 🙂

Hát itt vok, és jól vagyok köszi 🙂 nem nagyon szeretnék veszekedni, de mindig látok valamit, ami nem stimmel... pedig nem akarok látni, és nem bírom megállni, hogy ne szóljak 😀 vagy is ritkán 😀 és lehet csak én látom így 🙂

Igen csak kissé fáradtan ébredtem , de később tévézek talán bealszok kicsit :))És 1x csak este lesz..... Köszi h szorítasz nekem:))))

Ma jön haza a párom. nem tudom miért talán a vasárnapi balhénk miatt de nagyon szorongok:( Most voltam lenn a boltban egész testemben remegtem. Pedig tegnap mondta h alig várja h velem legyen mégis úgy félek .....remélem jól telik a hétvégénk.. ilyenkor mindig izgulok h minden rendben legyen Igaz későn ér haza éjjel de én már ilyenkor nem találom a helyem kényszeresen takarítok sajna a hajam nagyon hullik és allergiás a hajszálaimra, Ma végre nyugodtan alhatom , egyedül minden apró neszre felébredek megijedek a dörgés villámlástól néha még az esőtől is .Jó lesz majd nyugodtan megpihenni mert már nagyon fáradt vagyok...

http://www.youtube.com/watch?v=B8y_7cr1kxg

Gina Te vagy a millióból ....

Köszi a Piramist nagyon szeretem:) 

Kedves atti:)

Sok igazság van abban amit írtál 🙂 Mondjuk én magam egyáltalán nem vagyok mű.

Túlságosan is igazi vagyok igazi foggal, mellel , valós gondokkal , igazi könnyekkel, nem szeretem a mű dolgokat a töltött káposztát is én magam készítem mert párom imádja..Semmiben nem szeretem a mű dolgot mert az igazinál úgysincs gond.. A filmekben sem szeretem a 2, 3 , több részeket mert az már csak valami erőltettett és ritkán üti meg az 1 szinvonalát.

Néha előfordul h nincs már új dolog amiről írni lehetne nincs mindig történet , csak az ember megszokja ezt a közösséget , szereti a másikat , gondol rá... sokszor nem azért jövök h én írkáljak inkább azért h olvassak rólatok:) Kivel mi ujsi ilyesmi így kicsit enyhül a mérhetetlen magány amit sokszor érzek:)

Csodás napot neked!!:)

akkor jó bulizást nektek!

Ez is nagyon szép Nofretete, este  jövök fészre :))

Idézet tőle: atti

Mivan életem? Balhézgatunk a másikon?Különben rájuk is fér! Inkább tanulnának meg helyesen írni.Ha árnyékban vagy,hallgass egy kis Piramist! A tegnapi koncertjük le a kalappal.Sajnáltuk ,hogy nem a Sanyi énekelt,hanem a volt Manhettenes ,Csoki,de egész türhető volt.Teljes nosztalgiába vagyok,és slagozom az udvart,egyszál szalmaszálba kapaszkodva. atti

Atti, te felérsz egy kedélyjavítóval..:D 😀

És tényleg bulira készülök 😀 bár ez a meleg kikészít 🙁

http://www.youtube.com/watch?v=PkBHMadSN3o&feature=related

Idézet tőle: delia0

Szia Delia!

Nagyon nagyon szeretem ezeket a dalokat:))

Hogy vagy mi ujsi veled , h bírod a hőséget?? Ha lesz kis időd leszek facen és dumcsizhatok valamikor.

kihagytam azt, hogy nem. tehát NEM fog lecsúszni. szerintem,

igen, értem mire gondolsz, nekem eszembe se jutott. de ha nem vigyáz, lecsúszhat, bár szerintem fog. az irásaiból az derül ki, elég ügyesen kezeli. és nagyon önálló.

Kiscsillagnak írtam, mert nála opció most a gyógyszercsökkentés, de örülök, hogy te is válaszoltál.

Te eldoglalod  magad januártól a gyerekkel, tehát ki lesz töltve a napod, neki nem - ráadásul a depressziója miatt hajlamos elcsúszni a tevékenységeivel(nappal alvás, ápolatlanság, házimunka-remélem, jól emlékszem, hogy ő említette ezeket :D) és munka nélkül ezekbe szerintem egyre jobban belebonyolódik az ember.

Avana, nem tudom engem kérdezel-e, de válaszolok.

Én elég komoly téveszmés voltam. Pluszba hangokat is hallottam. 3éve komolyan bántottam magam a hangok miatt és az érzések miatt. nem uraltam a testem, csak mentem neki teljes eröböl a garázsnak és nagyon fájt. utána sirtam, hogy még mindig nem múlnak a hangok, amik fenyegettek is. aztán a gyógyszer segitett. ugyanaz az az adag, ami akkor teljesen elnyomott, ma kell. akkor csökkentettünk végül teljesen elhagytam a gyógyszert. vissza is estem... de persze nem hittem el, hogy beteg vagyok.

enem is kiborit, hogy nem dolgozom. egész nap itthon. persze ahogy irod is, próbálok programokat cisnálni. de egy hete hagyott el a barátom, nélküle rosszabb. vele minden nap csináltunk valamit, nagyon sokat segitett. folyamatosan mentünk valahova. igy most megint magányos vagyok és sajnos még mindig szerelmes... ez most halmozottan nehéz helyzet. elkezdtem nyilvános blogot irni megint, amolyan skizofréneset, a mindennapokról. de maradt nekem a heti 3kondi, a havi babalátogatás, a szomszédok, rokonok, fórumok, házimunka, fözés, ilyenek. néha meg úszás is, meg bpre mené ilyen olyan okból kifolyólag. hosszú szabadságnak fogom fel, amikor lehet feltöltödni. januárban teljesen le leszek kötve, jöna fiam, addig meg csak kibirom.

atti, ezt nekem irtad? 🙂

elmennék dolgozni a helyedben... pont ahogy irod.

ha nem lenne fiam, én sem százalékoltattam volna le magam, hanem elmentem volna dolgozni, birom ameddig birom.

nekem elég nagy adósságom volt még a télen... dolgoztam is. csak utána voltam a vizsgálaton és megkaptam a járadékot. nagyon megkönnyebbültem. redneztem az adósságot.

persze most sincs megkötve a kezem. tehát elmehetek most is dolgozni, és ha a kiszabott összegnél többet keresnék, megszünne a járadék. ennyire egyszerü. ez a vésztervem mikor a gyerek ovis lesz. hogy annyira jól leszek, hogy dolgozom és nem járadékos vagyok. amúgy is itthon lennék vele most is, ha velem lenne, igy nélküle is itthon vagyok.

Kiscsillag, én nem merem a doki nélkül csökkenteni, nem merek kockáztatni semmilyen formában visszaesést. még fél év és utána még jobban kell lennem... mert fel kell nöni a feladathoz, ami a gyereknevelés. és topon kell lenni. mintha munkám lenne, lehet hogy fura hasonlat, de szerintem találó.

Kiscsillag, a problémádon gondolkodtam és nem jutottam semmire.

Ha nem lehet a gyógyszereden csökkenteni, akkor esetleg kávé helyett javaslom az energiaitalokat. Egy idöben én is ittam elég sokat, jobb, mint a kávé, nem zavarja annyira a gyomrot és erösebb is. Én jelenleg olyan 10órákat alszom és du is alszom egy órát, de nem vagyok egyelöre idöhöz kötve. Fél év múlva már igen, mert akkor együtt fogok kelni feküdni a gyerekemmel... de az még odébb van egy kicsit.

Mit?? :O :PP

Unalom......:PP

lehet más se tud, én nem fogok üzenni az adminnak

nem tudok irni egy topicba

köszi Pöttöm 🙂 neked is szép napot.:)

delila jó ez a szám. miután meghallgattam a linked, utána leadták a rádióban is:)  szép napot! és vidámabbat, mint ez a szöveg a zenében.

ElőzőOldal 200 / 202Következő