Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 138 / 202Következő
Idézet tőle: atti

http://www.youtube.com/watch?v=oggifupgIOY

🙂 Tök jó:) Derég hallottam ezt!

Profilom-ban prifil fül ott az oldal alján "Kérek email értesítést a bejövő személyes üzenetekről"  pipa ki

Valahogy be lehet állítani, hogy a Búra ne értesítsen e-mailben minden alkalomkor, amikor itt üzenetet kapok?

mondjuk ez is beteg :DDDD

A pszichiáternél új beteg jelentkezik be.-Doktor úr,állandóan kutyának képzelem magam.Többnyire bernáthegyinek.-Hm,feküdjön a kanapéra. -Na,de doktór úr,nekem nem szabad felmenni a kanapéra.

Két pszichiáter biciklizik. Egyikük elesik, össze-vissza töri magát. A kollégája halálra rémülten: 
-Vérzel, kék-zöld vagy! Nagyon fáj? 
-Jaj, rettenetesen fáj! 
-És? AKARSZ BESZÉLNI RÓLA?!?

köszi, tulajdonképp akár azt is mondhatnám, h jól...

pusz.

:)))))))))))

Szijjja Kleóóó hogy vagy 🙂 ?

több orvossal kell íratni... (nem szólottam)

Egy jó adag nyugtató gyógytea? (Bocs, ha ez hülyeség!)

én tom magamrol h az vagyok de nem is szégyenlem 😀

nekem már nem...:D

Idézet tőle: Norika

persze nem kell sajnálni narkós picsaaa

Ilyet senki nem mondott, szerintem nem is gondolt. Miért nem íratod föl? Ész nélkül osztogatják, mint a cukrot.

persze nem kell sajnálni narkós picsaaa

az meg csak 5 ig volt nyitvA

hát kezdjük ott h receptem sincs 😀 piacrol veszem már 😀

frontinra ....úgy h megettem az összeset 😀

És mikor tudsz szerezni? Nincs ott vmi patika?

frontinra ....úgy h megettem az összeset 😀

Nórika, pontosan mire volna szükséged, és hogy fogytál így ki belőle??

David dehogy drog a nyugtató semmi köze hozzá

találtam egy negyedet a fiókomba :Dde az lófasz 😀

pedig chill zenét hallgatok

mindjárt bőgök

persze barátom is pont ilyenkor nem jön hogy még hullámozzon jobban a szar......a hasam is görcsöl sztem az idegtől.......

olyan hangulatingadozásaim vannak ....anyukám meg szegény nem tudja hova tenni h mitől vagyok ilyen feszült....ha holnap se lesz nyugtató a piacon én felkötöm magam

nincs nyugtatom gorcsolok,szorongok:(

próbálj ne gondolni rá, hogy nincs...

Amellett nem biztos, h Istvánka volt a jó választás, h benyalt a Vatikánnak meg Európának...

Sőt, még az is lehet, h a buta történelemtanárnak volt igaza: – Tetszettek volna forradalmat csinálni!

Ez a "nem érdekel a politika" eleve sült baromság, ugyanis ha érdekli, ha úgymond nem, benne él...

Én meg maradok Odüsszeusznál (Szkülla v Karübdisz) meg a sportnál: GYŐZZÖN A JOBBIK!

nincs nyugtatom gorcsolok,szorongok:(

igen, csak sztem ezt már elintézzték .... túl sok esély nincs, valljuk meg 🙁 azon kívül h kihúzol innen a jó frászba ...

Dávid, a legjobb olyan országban élni, ahol azt se tudod, hogy ki kormányoz éppen, mert az azt jelenti, hogy rendben mennek a dolgok. Én is hülyét kapok már az információdömpingtől, de valahogy úgy érzem, hogy most muszáj ezzel foglalkoznom, mert óriási a tét. Nem mindegy, hogy az elkövetkező évtizedekben egy Európától leszakadó, magában is megosztott aljas diktatúrában kell élni, vagy egy szép lassan erősödő, nyugodt országban.

igazad van Zsolt, csak az ember egy idő után sztem belefárad a hülyeségekbe, és ezért gondolkodnak így rengetegeten ...

Idézet tőle: Hans

[quote]Az "egyik kutya, másik eb" hozzáállással sem tudok mit kezdeni, hiszen vannak a palettán tiszta múltú, és nagyon értelmesen gondolkodó szereplők is, az is egy alternatíva.

Rájuk gondoltál? 🙂

Hivatalosan is párttá alakul a Kétfarkú Kutya Párt.

:)))))

Nem egészen.

http://lehetmas.hu/

http://parbeszedmagyarorszagert.hu/

EMBERI hang, jó ötletek, szakértelem, éleslátás.

Idézet tőle: Rakéta

Már 1994-ben a második fordulóban szavazhattam volna, de még egyszer sem voltam. 

Torkon csapás vagy farba rúgás közt én nem választok.

A farbarúgást fél perc alatt el lehet felejteni, a torkon csapásba bele lehet halni. ha te a kettő közt nem érzel különbséget, a te dolgod. 🙂

Meglepően sok ember áll hozzá úgy, hogy őt nem érdekli a politika, és még valami úri-dzsentri gőggel hangoztatja is ezt. Az a meglepő a dologban, hogy csak az engedheti meg magának, hogy nem foglalkozzon a politikával, a kinek sziklaszilárd az egzisztenciája, és független mindentől. Ezzel szemben olyan embereknél tapasztalható ez a beállítódás, akinek hajszálon függ az élete. A legutóbbi választáson is sokan mondták, hogy "á, nem megyek el, nem az én egy szem szabvazatomon fog múlni" - igen ám, de milliók gondolták így, és ezzel kerültünk ebbe a helyzetbe.

Az választási törvény átalakításával a jelenlegi hatalom huszonvalahány százalékkal is újra 2/3-os lehet, és ha így lesz, akkor jön a pokol! Ezek egy elitista diktatúrát építenek, ahol akinek van, koma-sógor, az hülyére gazdagodik, az elesettek, köztük a betgek pedig állati sorba süllyednek.

Nem beszélve arról, hogy a gazdaságot módszeresen lerombolják, és ezt a legrosszabb helyzetben élők sínylik meg legeleőbb, de talán az sem túlzás, ha azt mondom, hogy bele is döglenek.

Az "egyik kutya, másik eb" hozzáállással sem tudok mit kezdeni, hiszen vannak a palettán tiszta múltú, és nagyon értelmesen gondolkodó szereplők is, az is egy alternatíva.

Már 1994-ben a második fordulóban szavazhattam volna, de még egyszer sem voltam. 

Torkon csapás vagy farba rúgás közt én nem választok.

Amúgy Fidesz most "jól meg csinálta" az új választási törvénnyel a szavazók 32%-val már 52% mandátumot kapnak 2014-ben a parlamentben. 

A legnagyobbak közül két közvélemény kutatócég megnézte visszamenőleg és 1994 óta - azért azóta, mert előtte nem volt az embereknek a párokról képük - mindig a bizonytalanok, és (végül) a saját érdekükkel szemben döntötték el a válsztásokat. Hát ez remek, nagyon kellet a demokrácica. Ja és amúgy én politikai emigránsként akartam elhagyni a módszerváltás előtti rendszert. Mert a többségnek jó 1984-ig volt, de nekem nem.

Amúgy az emberek több mint két harmada megszavazna egy valódi rendszerváltást a felmérések szerint.

Ki? Én biztos nem... Ti, vagy ŐK... megválasztják.

Na, eddig nem tudtam pontosan, hogy mit takar a pszichopata, vagy antiszociális kifejezés, de most már biztosan nem fogom elfelejteni. Tényleg döbbenetes elemzés pár ismert emberről:

http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol

😀

Akarok írni, de mindig jön egy olyan visszatartó erő, hogy nem szabad. Mert azzal mindent elrontok. 🙁

Szia Atti. 🙂 Mindig felébredek éjjel ilyen tájban. Hogy vagy?

Lola gratula! 🙂

Jól vagyok köszönöm hogy azért eszedbe jutok néha...nemsokára menyasszony leszek:)

ez a max méret 🙁

makifejűűűűű

😀 jol nézel ki mostanában....ha te vagy a képen....:D

megvagyok koszonom csavargok munkat krresekk barataimmal vagyok altalaban v itthon.te miket?

🙂 sort szoktam inni multkor ittam palinkat is ...mak palinkat nagyon fini volt..:)koszi h aggodsz ertem sztem a"gyogyszerek" sem jobbak inkabb iszok megmondom oszinten.

szia!

en eppen hazafele tartok mar nagyon ehes vagyok,otthon var a finom lecso:)

szep ido van:)

Idézet tőle: diohejban

óhaj,sóhaj,kérés,kérdés,panasz,probléma?

Dióhéjban! ha ez nekem szólt, akkor köszi már túl vagyok rajta (egyébként nem az volt a baj, hogy mit ,hanem ahogyan mondta) ha nem nekem szólt akkor bejegyzés Delete...:)!

ez a nyári vééérus nem ritka, ellenben szar...

kösz. mi az a depi?

és a mania/depres ? főleg arra gondoltram.

nade ilyenkor influenza? hmmm, hát akkor jó gyógyulást!

ElőzőOldal 138 / 202Következő