OFF
Idézet tőle: hopeful ekkor: 2013.05.24., 22:12Profilom-ban prifil fül ott az oldal alján "Kérek email értesítést a bejövő személyes üzenetekről" pipa ki
Profilom-ban prifil fül ott az oldal alján "Kérek email értesítést a bejövő személyes üzenetekről" pipa ki
Idézet tőle: Aurora-M ekkor: 2013.05.24., 21:53Valahogy be lehet állítani, hogy a Búra ne értesítsen e-mailben minden alkalomkor, amikor itt üzenetet kapok?
Valahogy be lehet állítani, hogy a Búra ne értesítsen e-mailben minden alkalomkor, amikor itt üzenetet kapok?
Idézet tőle: hopeful ekkor: 2013.05.24., 21:39mondjuk ez is beteg :DDDD
A pszichiáternél új beteg jelentkezik be.-Doktor úr,állandóan kutyának képzelem magam.Többnyire bernáthegyinek.-Hm,feküdjön a kanapéra. -Na,de doktór úr,nekem nem szabad felmenni a kanapéra.
mondjuk ez is beteg :DDDD
A pszichiáternél új beteg jelentkezik be.-Doktor úr,állandóan kutyának képzelem magam.Többnyire bernáthegyinek.-Hm,feküdjön a kanapéra. -Na,de doktór úr,nekem nem szabad felmenni a kanapéra.
Idézet tőle: hopeful ekkor: 2013.05.24., 21:38Két pszichiáter biciklizik. Egyikük elesik, össze-vissza töri magát. A kollégája halálra rémülten:
-Vérzel, kék-zöld vagy! Nagyon fáj?
-Jaj, rettenetesen fáj!
-És? AKARSZ BESZÉLNI RÓLA?!?
Két pszichiáter biciklizik. Egyikük elesik, össze-vissza töri magát. A kollégája halálra rémülten:
-Vérzel, kék-zöld vagy! Nagyon fáj?
-Jaj, rettenetesen fáj!
-És? AKARSZ BESZÉLNI RÓLA?!?
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2013.05.22., 18:28Idézet tőle: Norikapersze nem kell sajnálni narkós picsaaa
Ilyet senki nem mondott, szerintem nem is gondolt. Miért nem íratod föl? Ész nélkül osztogatják, mint a cukrot.
Idézet tőle: Norikapersze nem kell sajnálni narkós picsaaa
Ilyet senki nem mondott, szerintem nem is gondolt. Miért nem íratod föl? Ész nélkül osztogatják, mint a cukrot.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2013.05.22., 18:08Idézet tőle: Norikafrontinra ....úgy h megettem az összeset 😀
És mikor tudsz szerezni? Nincs ott vmi patika?
Idézet tőle: Norikafrontinra ....úgy h megettem az összeset 😀
És mikor tudsz szerezni? Nincs ott vmi patika?
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.05.22., 17:25persze barátom is pont ilyenkor nem jön hogy még hullámozzon jobban a szar......a hasam is görcsöl sztem az idegtől.......
persze barátom is pont ilyenkor nem jön hogy még hullámozzon jobban a szar......a hasam is görcsöl sztem az idegtől.......
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.05.22., 17:24olyan hangulatingadozásaim vannak ....anyukám meg szegény nem tudja hova tenni h mitől vagyok ilyen feszült....ha holnap se lesz nyugtató a piacon én felkötöm magam
olyan hangulatingadozásaim vannak ....anyukám meg szegény nem tudja hova tenni h mitől vagyok ilyen feszült....ha holnap se lesz nyugtató a piacon én felkötöm magam
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.05.22., 17:21Idézet tőle: Norikanincs nyugtatom gorcsolok,szorongok:(
próbálj ne gondolni rá, hogy nincs...
Idézet tőle: Norikanincs nyugtatom gorcsolok,szorongok:(
próbálj ne gondolni rá, hogy nincs...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.05.22., 17:20Amellett nem biztos, h Istvánka volt a jó választás, h benyalt a Vatikánnak meg Európának...
Sőt, még az is lehet, h a buta történelemtanárnak volt igaza: – Tetszettek volna forradalmat csinálni!
Amellett nem biztos, h Istvánka volt a jó választás, h benyalt a Vatikánnak meg Európának...
Sőt, még az is lehet, h a buta történelemtanárnak volt igaza: – Tetszettek volna forradalmat csinálni!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.05.22., 17:13Ez a "nem érdekel a politika" eleve sült baromság, ugyanis ha érdekli, ha úgymond nem, benne él...
Én meg maradok Odüsszeusznál (Szkülla v Karübdisz) meg a sportnál: GYŐZZÖN A JOBBIK!
Ez a "nem érdekel a politika" eleve sült baromság, ugyanis ha érdekli, ha úgymond nem, benne él...
Én meg maradok Odüsszeusznál (Szkülla v Karübdisz) meg a sportnál: GYŐZZÖN A JOBBIK!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.22., 12:27igen, csak sztem ezt már elintézzték .... túl sok esély nincs, valljuk meg 🙁 azon kívül h kihúzol innen a jó frászba ...
igen, csak sztem ezt már elintézzték .... túl sok esély nincs, valljuk meg 🙁 azon kívül h kihúzol innen a jó frászba ...
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2013.05.22., 10:35Dávid, a legjobb olyan országban élni, ahol azt se tudod, hogy ki kormányoz éppen, mert az azt jelenti, hogy rendben mennek a dolgok. Én is hülyét kapok már az információdömpingtől, de valahogy úgy érzem, hogy most muszáj ezzel foglalkoznom, mert óriási a tét. Nem mindegy, hogy az elkövetkező évtizedekben egy Európától leszakadó, magában is megosztott aljas diktatúrában kell élni, vagy egy szép lassan erősödő, nyugodt országban.
Dávid, a legjobb olyan országban élni, ahol azt se tudod, hogy ki kormányoz éppen, mert az azt jelenti, hogy rendben mennek a dolgok. Én is hülyét kapok már az információdömpingtől, de valahogy úgy érzem, hogy most muszáj ezzel foglalkoznom, mert óriási a tét. Nem mindegy, hogy az elkövetkező évtizedekben egy Európától leszakadó, magában is megosztott aljas diktatúrában kell élni, vagy egy szép lassan erősödő, nyugodt országban.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.22., 06:17igazad van Zsolt, csak az ember egy idő után sztem belefárad a hülyeségekbe, és ezért gondolkodnak így rengetegeten ...
igazad van Zsolt, csak az ember egy idő után sztem belefárad a hülyeségekbe, és ezért gondolkodnak így rengetegeten ...
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2013.05.22., 06:11Idézet tőle: Hans[quote]Az "egyik kutya, másik eb" hozzáállással sem tudok mit kezdeni, hiszen vannak a palettán tiszta múltú, és nagyon értelmesen gondolkodó szereplők is, az is egy alternatíva.
Rájuk gondoltál? 🙂
:)))))
Nem egészen.
http://lehetmas.hu/
http://parbeszedmagyarorszagert.hu/
EMBERI hang, jó ötletek, szakértelem, éleslátás.
Idézet tőle: Hans[quote]Az "egyik kutya, másik eb" hozzáállással sem tudok mit kezdeni, hiszen vannak a palettán tiszta múltú, és nagyon értelmesen gondolkodó szereplők is, az is egy alternatíva.
Rájuk gondoltál? 🙂
Hivatalosan is párttá alakul a Kétfarkú Kutya Párt.
:)))))
Nem egészen.
http://parbeszedmagyarorszagert.hu/
EMBERI hang, jó ötletek, szakértelem, éleslátás.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2013.05.22., 05:35Idézet tőle: RakétaMár 1994-ben a második fordulóban szavazhattam volna, de még egyszer sem voltam.
Torkon csapás vagy farba rúgás közt én nem választok.
A farbarúgást fél perc alatt el lehet felejteni, a torkon csapásba bele lehet halni. ha te a kettő közt nem érzel különbséget, a te dolgod. 🙂
Meglepően sok ember áll hozzá úgy, hogy őt nem érdekli a politika, és még valami úri-dzsentri gőggel hangoztatja is ezt. Az a meglepő a dologban, hogy csak az engedheti meg magának, hogy nem foglalkozzon a politikával, a kinek sziklaszilárd az egzisztenciája, és független mindentől. Ezzel szemben olyan embereknél tapasztalható ez a beállítódás, akinek hajszálon függ az élete. A legutóbbi választáson is sokan mondták, hogy "á, nem megyek el, nem az én egy szem szabvazatomon fog múlni" - igen ám, de milliók gondolták így, és ezzel kerültünk ebbe a helyzetbe.
Az választási törvény átalakításával a jelenlegi hatalom huszonvalahány százalékkal is újra 2/3-os lehet, és ha így lesz, akkor jön a pokol! Ezek egy elitista diktatúrát építenek, ahol akinek van, koma-sógor, az hülyére gazdagodik, az elesettek, köztük a betgek pedig állati sorba süllyednek.
Nem beszélve arról, hogy a gazdaságot módszeresen lerombolják, és ezt a legrosszabb helyzetben élők sínylik meg legeleőbb, de talán az sem túlzás, ha azt mondom, hogy bele is döglenek.
Az "egyik kutya, másik eb" hozzáállással sem tudok mit kezdeni, hiszen vannak a palettán tiszta múltú, és nagyon értelmesen gondolkodó szereplők is, az is egy alternatíva.
Idézet tőle: RakétaMár 1994-ben a második fordulóban szavazhattam volna, de még egyszer sem voltam.
A farbarúgást fél perc alatt el lehet felejteni, a torkon csapásba bele lehet halni. ha te a kettő közt nem érzel különbséget, a te dolgod. 🙂
Meglepően sok ember áll hozzá úgy, hogy őt nem érdekli a politika, és még valami úri-dzsentri gőggel hangoztatja is ezt. Az a meglepő a dologban, hogy csak az engedheti meg magának, hogy nem foglalkozzon a politikával, a kinek sziklaszilárd az egzisztenciája, és független mindentől. Ezzel szemben olyan embereknél tapasztalható ez a beállítódás, akinek hajszálon függ az élete. A legutóbbi választáson is sokan mondták, hogy "á, nem megyek el, nem az én egy szem szabvazatomon fog múlni" - igen ám, de milliók gondolták így, és ezzel kerültünk ebbe a helyzetbe.
Az választási törvény átalakításával a jelenlegi hatalom huszonvalahány százalékkal is újra 2/3-os lehet, és ha így lesz, akkor jön a pokol! Ezek egy elitista diktatúrát építenek, ahol akinek van, koma-sógor, az hülyére gazdagodik, az elesettek, köztük a betgek pedig állati sorba süllyednek.
Nem beszélve arról, hogy a gazdaságot módszeresen lerombolják, és ezt a legrosszabb helyzetben élők sínylik meg legeleőbb, de talán az sem túlzás, ha azt mondom, hogy bele is döglenek.
Az "egyik kutya, másik eb" hozzáállással sem tudok mit kezdeni, hiszen vannak a palettán tiszta múltú, és nagyon értelmesen gondolkodó szereplők is, az is egy alternatíva.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.05.21., 20:10Már 1994-ben a második fordulóban szavazhattam volna, de még egyszer sem voltam.
Amúgy Fidesz most "jól meg csinálta" az új választási törvénnyel a szavazók 32%-val már 52% mandátumot kapnak 2014-ben a parlamentben.
A legnagyobbak közül két közvélemény kutatócég megnézte visszamenőleg és 1994 óta - azért azóta, mert előtte nem volt az embereknek a párokról képük - mindig a bizonytalanok, és (végül) a saját érdekükkel szemben döntötték el a válsztásokat. Hát ez remek, nagyon kellet a demokrácica. Ja és amúgy én politikai emigránsként akartam elhagyni a módszerváltás előtti rendszert. Mert a többségnek jó 1984-ig volt, de nekem nem.
Amúgy az emberek több mint két harmada megszavazna egy valódi rendszerváltást a felmérések szerint.
Már 1994-ben a második fordulóban szavazhattam volna, de még egyszer sem voltam.
Amúgy Fidesz most "jól meg csinálta" az új választási törvénnyel a szavazók 32%-val már 52% mandátumot kapnak 2014-ben a parlamentben.
A legnagyobbak közül két közvélemény kutatócég megnézte visszamenőleg és 1994 óta - azért azóta, mert előtte nem volt az embereknek a párokról képük - mindig a bizonytalanok, és (végül) a saját érdekükkel szemben döntötték el a válsztásokat. Hát ez remek, nagyon kellet a demokrácica. Ja és amúgy én politikai emigránsként akartam elhagyni a módszerváltás előtti rendszert. Mert a többségnek jó 1984-ig volt, de nekem nem.
Amúgy az emberek több mint két harmada megszavazna egy valódi rendszerváltást a felmérések szerint.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2013.05.21., 13:38Na, eddig nem tudtam pontosan, hogy mit takar a pszichopata, vagy antiszociális kifejezés, de most már biztosan nem fogom elfelejteni. Tényleg döbbenetes elemzés pár ismert emberről:
http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol
😀
Na, eddig nem tudtam pontosan, hogy mit takar a pszichopata, vagy antiszociális kifejezés, de most már biztosan nem fogom elfelejteni. Tényleg döbbenetes elemzés pár ismert emberről:
http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol
😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.05.21., 06:15Akarok írni, de mindig jön egy olyan visszatartó erő, hogy nem szabad. Mert azzal mindent elrontok. 🙁
Akarok írni, de mindig jön egy olyan visszatartó erő, hogy nem szabad. Mert azzal mindent elrontok. 🙁
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2013.05.20., 01:13Szia Atti. 🙂 Mindig felébredek éjjel ilyen tájban. Hogy vagy?
Szia Atti. 🙂 Mindig felébredek éjjel ilyen tájban. Hogy vagy?
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.05.17., 14:54megvagyok koszonom csavargok munkat krresekk barataimmal vagyok altalaban v itthon.te miket?
megvagyok koszonom csavargok munkat krresekk barataimmal vagyok altalaban v itthon.te miket?
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.05.17., 14:52🙂 sort szoktam inni multkor ittam palinkat is ...mak palinkat nagyon fini volt..:)koszi h aggodsz ertem sztem a"gyogyszerek" sem jobbak inkabb iszok megmondom oszinten.
🙂 sort szoktam inni multkor ittam palinkat is ...mak palinkat nagyon fini volt..:)koszi h aggodsz ertem sztem a"gyogyszerek" sem jobbak inkabb iszok megmondom oszinten.
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.05.17., 14:13szia!
en eppen hazafele tartok mar nagyon ehes vagyok,otthon var a finom lecso:)
szep ido van:)
szia!
en eppen hazafele tartok mar nagyon ehes vagyok,otthon var a finom lecso:)
szep ido van:)
Idézet tőle: resdi ekkor: 2013.05.16., 09:55Idézet tőle: diohejbanóhaj,sóhaj,kérés,kérdés,panasz,probléma?
Dióhéjban! ha ez nekem szólt, akkor köszi már túl vagyok rajta (egyébként nem az volt a baj, hogy mit ,hanem ahogyan mondta) ha nem nekem szólt akkor bejegyzés Delete...:)!
Idézet tőle: diohejbanóhaj,sóhaj,kérés,kérdés,panasz,probléma?
Dióhéjban! ha ez nekem szólt, akkor köszi már túl vagyok rajta (egyébként nem az volt a baj, hogy mit ,hanem ahogyan mondta) ha nem nekem szólt akkor bejegyzés Delete...:)!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.15., 10:50és a mania/depres ? főleg arra gondoltram.
nade ilyenkor influenza? hmmm, hát akkor jó gyógyulást!
és a mania/depres ? főleg arra gondoltram.
nade ilyenkor influenza? hmmm, hát akkor jó gyógyulást!