OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 15:25jó zene 🙂
jó zene 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 12:27.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.11., 13:12-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.11., 13:12-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.11., 13:11-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.10., 18:20Nagyon nehéz itt eligazodni kedves Atti, Te ezt kinek írtad?
Nagyon nehéz itt eligazodni kedves Atti, Te ezt kinek írtad?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.10., 16:32Idézet tőle: nememberhttp://ezfasza.hu/2013/06/eszbontok-3-resz-melyik-nehezebb-1kg-vas-vagy-1kg-pihe/
Én nem akarok dönteni, mert én azt láttam, hogy mind a két teljesen hülye, majdnem életképtelennek látszó embernek tökéletes volt a fogsora. Ez azért fontos, mert én majdnem húsz évet tanultam, és rettegek attól, hogy leesik a korona a felső fogsoromról, és akkor elől foghíjas leszek, és ha szemben állok Gézával, a vállalkozóval, és Géza, akinek szintén tökéletes a fogsora, de fingja sincs mi az, hogy egy kiló, ha választani kell köztem, és ezek között a hülyék között, hogy ki pucolja ki a WC-jét, akkor ezeket az elmebeteg, retardált hülyéket választaná, mert ezeknek nincs foghíjuk. Ami már egy státusz, ha képes egy ilyen idióta egy fogsorra valót összehozni, csak jobban pucol WC-t, mint az, aki foghíja van. Hát ennyit erről a gondolatébresztő videóról.
Idézet tőle: nememberhttp://ezfasza.hu/2013/06/eszbontok-3-resz-melyik-nehezebb-1kg-vas-vagy-1kg-pihe/
Én nem akarok dönteni, mert én azt láttam, hogy mind a két teljesen hülye, majdnem életképtelennek látszó embernek tökéletes volt a fogsora. Ez azért fontos, mert én majdnem húsz évet tanultam, és rettegek attól, hogy leesik a korona a felső fogsoromról, és akkor elől foghíjas leszek, és ha szemben állok Gézával, a vállalkozóval, és Géza, akinek szintén tökéletes a fogsora, de fingja sincs mi az, hogy egy kiló, ha választani kell köztem, és ezek között a hülyék között, hogy ki pucolja ki a WC-jét, akkor ezeket az elmebeteg, retardált hülyéket választaná, mert ezeknek nincs foghíjuk. Ami már egy státusz, ha képes egy ilyen idióta egy fogsorra valót összehozni, csak jobban pucol WC-t, mint az, aki foghíja van. Hát ennyit erről a gondolatébresztő videóról.
Idézet tőle: nemember ekkor: 2013.06.10., 15:32http://ezfasza.hu/2013/06/eszbontok-3-resz-melyik-nehezebb-1kg-vas-vagy-1kg-pihe/
http://ezfasza.hu/2013/06/eszbontok-3-resz-melyik-nehezebb-1kg-vas-vagy-1kg-pihe/
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.06.09., 18:17Egyszer az életben mindenkinek eljön a pillanat,és választani kell.Sajnos előre nem tudjuk megjósolni,hogy melyik döntés a jó,nem látjuk az út végét.Nem hagyatkozhatunk másra,nem dönthet senki helyettünk.Akarnánk,hogy más döntsön,hisz akkor legalább lehetne okolni valakit,ha valami nem jól sül el.Mi lenne ha csak egy pillanatig,de beleláthatnánk a jövőbe?Azt hiszem,sajnos örök álmodozó maradok,örök romantikus,aki azt hiszi,egyszer majd ott áll,a bizonyos "guns'n roses féle" ruhában,és akkor majd megáll az idő,és arra az egy pillanatra talán minden tökéletes lesz.
Egyszer az életben mindenkinek eljön a pillanat,és választani kell.Sajnos előre nem tudjuk megjósolni,hogy melyik döntés a jó,nem látjuk az út végét.Nem hagyatkozhatunk másra,nem dönthet senki helyettünk.Akarnánk,hogy más döntsön,hisz akkor legalább lehetne okolni valakit,ha valami nem jól sül el.Mi lenne ha csak egy pillanatig,de beleláthatnánk a jövőbe?Azt hiszem,sajnos örök álmodozó maradok,örök romantikus,aki azt hiszi,egyszer majd ott áll,a bizonyos "guns'n roses féle" ruhában,és akkor majd megáll az idő,és arra az egy pillanatra talán minden tökéletes lesz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.08., 09:19annyira nincs értelme semminek.
annyira nincs értelme semminek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.07., 16:34
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.07., 16:12Csak addig menj haza..Csak addig menj haza, amíg haza várnak,
Amíg örülni tudsz a suttogó fáknak,
Amíg könnyes szemmel várnak haza téged,
Amíg nem kopognak üresen a léptek...Csak addig menj haza, amíg haza mehetsz,
Amíg neked suttognak a hazai szelek.
Hajad felborzolják, ruhád alá kapnak,
Nem engednek tovább, vissza - vissza tartanak!Két karod kitárva - ahogy a szél is neki fut a fáknak - Vállára borulhatsz az édesanyádnak!
Elmondhatod neki a JÓT, de a rosszat el Ne MONDD!
Ne tetézd azzal nagy kazlát a gondnak!S ha majd az a ház már nem vár haza téged,
Mikor üresen kopognak a léptek,
Amikor a nyárfa sem súgja, hogy várnak,
Akkor is majd vissza, haza visz a vágyad...Amíg azt a kaput sarkig tárják érted,
Amíg nem kopognak üresen a léptek,
Csak addig menj haza, amíg haza várnak,
Míg vállára borulhatsz az... ÉDESANYÁDNAK !♥
Amíg örülni tudsz a suttogó fáknak,
Amíg könnyes szemmel várnak haza téged,
Amíg nem kopognak üresen a léptek...
Csak addig menj haza, amíg haza mehetsz,
Amíg neked suttognak a hazai szelek.
Hajad felborzolják, ruhád alá kapnak,
Nem engednek tovább, vissza - vissza tartanak!
Két karod kitárva - ahogy a szél is neki fut a fáknak - Vállára borulhatsz az édesanyádnak!
Elmondhatod neki a JÓT, de a rosszat el Ne MONDD!
Ne tetézd azzal nagy kazlát a gondnak!
S ha majd az a ház már nem vár haza téged,
Mikor üresen kopognak a léptek,
Amikor a nyárfa sem súgja, hogy várnak,
Akkor is majd vissza, haza visz a vágyad...
Amíg azt a kaput sarkig tárják érted,
Amíg nem kopognak üresen a léptek,
Míg vállára borulhatsz az... ÉDESANYÁDNAK !♥
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.01., 09:46nem tudok JÓ lenni.
nem tudok JÓ lenni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.01., 09:33az én éveimről nem is beszélve...
a CÉL, szentesítí az ESZKÖZT ennyi
az én éveimről nem is beszélve...
a CÉL, szentesítí az ESZKÖZT ennyi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.01., 09:29Csak azért mert maguk olyan emberek akiknek az ideje pénz, méghozzá nagyon sok pénz úgy gondolják ha ingyen rászánják egy ember kínzására annak még hálásnak is kéne lenni. Elvettek tőlem egy évet. Egy munkanélküli öten éves embernek az életet jelenthet ennyi idő, hogy felépüljön, hogy embernek nézzen ki hogy legyen fellépése, és ne úgy kullogjon be egy irodába mint egy felmosórongy, akinek ráadásul a fejében azt mondogatják úgyis megdöglesz. Az ilyen embernek semmi esélye, maguk megöltek engem és itt még azt is gerjesztették hogy még a közmunkát sem sikerül, mert majd maguk elintézik, mert még látni akarják tudományosan hogy hal éhen vagy hogy akassza fel magát egy ötvenegy éves két éve munkanélküli, magányos és két éve kísérleti patkánynak használt ember, akivel már mindent kipróbáltak, a megalázástól a rémisztgetésig, az agymosáson át, a közömbös gyilkolásig.
Csak azért mert maguk olyan emberek akiknek az ideje pénz, méghozzá nagyon sok pénz úgy gondolják ha ingyen rászánják egy ember kínzására annak még hálásnak is kéne lenni. Elvettek tőlem egy évet. Egy munkanélküli öten éves embernek az életet jelenthet ennyi idő, hogy felépüljön, hogy embernek nézzen ki hogy legyen fellépése, és ne úgy kullogjon be egy irodába mint egy felmosórongy, akinek ráadásul a fejében azt mondogatják úgyis megdöglesz. Az ilyen embernek semmi esélye, maguk megöltek engem és itt még azt is gerjesztették hogy még a közmunkát sem sikerül, mert majd maguk elintézik, mert még látni akarják tudományosan hogy hal éhen vagy hogy akassza fel magát egy ötvenegy éves két éve munkanélküli, magányos és két éve kísérleti patkánynak használt ember, akivel már mindent kipróbáltak, a megalázástól a rémisztgetésig, az agymosáson át, a közömbös gyilkolásig.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.01., 09:00Idézet tőle: Mária2SEGÍTS ISTENEM MERT MEGHALOK
Istenem nem kell segíteni, majd segítenek itt a jó embrek, és azok akik lehetetlenné teszi, hogy normális életet élhessek.
Minden napom már hatodik hónapja azzal telik hgoy vagy a plafont nézem, vagy itt ezt a kibaszott számítógépet miközben szünet nélkülzúg a fejemben egy gép, ennyimár elég lenne az őrülethez hat hónap után. Gondolkozni nem tudok mert nem hagyják.
Munkát kersni nem tudok, mert olyna érdekes gépre kötöttek, hogy ha akarják hát összepisálom magam az utcán, ezt el is játszották velem. Volt már anginás rohamom, sztrókot utánzó görcs, és nemi zaklatás. Az már szinte megszokott hogy a nap huszonnégy órjában folyamatossan beszélnek, hogy egy értelmes gondolat nem tudjon megszületni a fjeembne. NINCS MÚLT, NINCS JELEN, ÉS NINCS JÖVŐ.
HALÁL VAN.
És én nem akarok így élni, kiszolgáltatva hogy a mocskos szakembe mikor unja meg egy proli kínzásáát, és aztán hagyja felfordulni, most kell meghalni amíg még tudom miért, és nem folyi össze taknyom nyálam és nem érzem magam kiszolgáltatottnak hogy képtelen vagyok tenni a jövőmért. Mások döntötték el hogy meg kell halni, és ezeket senki nem bünteti, meg, mert arcnélkülek. Rohadjanak meg mind, GYILKOSOK.
Idézet tőle: Mária2SEGÍTS ISTENEM MERT MEGHALOK
Istenem nem kell segíteni, majd segítenek itt a jó embrek, és azok akik lehetetlenné teszi, hogy normális életet élhessek.
Minden napom már hatodik hónapja azzal telik hgoy vagy a plafont nézem, vagy itt ezt a kibaszott számítógépet miközben szünet nélkülzúg a fejemben egy gép, ennyimár elég lenne az őrülethez hat hónap után. Gondolkozni nem tudok mert nem hagyják.
Munkát kersni nem tudok, mert olyna érdekes gépre kötöttek, hogy ha akarják hát összepisálom magam az utcán, ezt el is játszották velem. Volt már anginás rohamom, sztrókot utánzó görcs, és nemi zaklatás. Az már szinte megszokott hogy a nap huszonnégy órjában folyamatossan beszélnek, hogy egy értelmes gondolat nem tudjon megszületni a fjeembne. NINCS MÚLT, NINCS JELEN, ÉS NINCS JÖVŐ.
HALÁL VAN.
És én nem akarok így élni, kiszolgáltatva hogy a mocskos szakembe mikor unja meg egy proli kínzásáát, és aztán hagyja felfordulni, most kell meghalni amíg még tudom miért, és nem folyi össze taknyom nyálam és nem érzem magam kiszolgáltatottnak hogy képtelen vagyok tenni a jövőmért. Mások döntötték el hogy meg kell halni, és ezeket senki nem bünteti, meg, mert arcnélkülek. Rohadjanak meg mind, GYILKOSOK.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.01., 08:20SEGÍTS ISTENEM MERT MEGHALOK
SEGÍTS ISTENEM MERT MEGHALOK
Idézet tőle: Aurora-M ekkor: 2013.05.31., 16:44Egyszer nekiindulok egyedül a világnak. Ha valami erdőben megtalál egy vadász, vagy bárki.. Akkor majd úgy teszek, mint aki néma (egy néma külföldi :D), a morzejeleket nem ismerem. Iratok nem lesznek nálam. Mit fognak tudni akkor velem kezdeni? Nem tudja valaki, hogy ilyen esetben mit tesznek a hatóságok?
Egyszer nekiindulok egyedül a világnak. Ha valami erdőben megtalál egy vadász, vagy bárki.. Akkor majd úgy teszek, mint aki néma (egy néma külföldi :D), a morzejeleket nem ismerem. Iratok nem lesznek nálam. Mit fognak tudni akkor velem kezdeni? Nem tudja valaki, hogy ilyen esetben mit tesznek a hatóságok?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 11:46ebben van valami, akkor nekem azok a kis jó dolgok, vagy túl kicsik, vagy nem is látom őket... kéne egy nagyító 🙂 köszi Atti
ebben van valami, akkor nekem azok a kis jó dolgok, vagy túl kicsik, vagy nem is látom őket... kéne egy nagyító 🙂 köszi Atti
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 11:25a hit, h jobb lesz? nekem már nem lesz jobb, tudom. egyszerűen nem lehet jobb, mert nincs mitől...tök egyforma minden nap. mindig ugyn olyan. a kedvem is. néha még érzem a levegőben a szabadság illatát... 🙂 persze lehet csak engem emékeztet pont a szabadságra, pillanatnyi boldogság, aztán reménytelenség ismét, h semmi sem fog változni, bármit teszek is, vagy nem teszek. ez olyan mint a halál, az is biztos. nem találom a szépet, ami tartós lenne, bárki mondja, h az élet szép, én nem látom..mi a fene a szép benne?
a hit, h jobb lesz? nekem már nem lesz jobb, tudom. egyszerűen nem lehet jobb, mert nincs mitől...tök egyforma minden nap. mindig ugyn olyan. a kedvem is. néha még érzem a levegőben a szabadság illatát... 🙂 persze lehet csak engem emékeztet pont a szabadságra, pillanatnyi boldogság, aztán reménytelenség ismét, h semmi sem fog változni, bármit teszek is, vagy nem teszek. ez olyan mint a halál, az is biztos. nem találom a szépet, ami tartós lenne, bárki mondja, h az élet szép, én nem látom..mi a fene a szép benne?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 11:00szép..
szép..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 10:42:DD 😛
:DD 😛
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 10:36el?
el?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 10:35http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=R2ApOviGdrI&feature=endscreen
a "vigyázóimnak" :DD
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=R2ApOviGdrI&feature=endscreen
a "vigyázóimnak" :DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 10:30nem tudok pozítív lenni...ha jók történnek velem akkr sem, mert mindenre van magyarázatom miért történt. a vigyázóim bekaphatják. nem is tudom minek lehet őket nevezni, de mind1...nélkülük nem itt tartanék ahol tartok, amennyit vigyáznak annyit ártottak is már...fejben döntenék, ha tudnék. de nem megy. amúgy fáj a seggem! :DD de a szemüveg hozzám nőtt 🙁
nem tudok pozítív lenni...ha jók történnek velem akkr sem, mert mindenre van magyarázatom miért történt. a vigyázóim bekaphatják. nem is tudom minek lehet őket nevezni, de mind1...nélkülük nem itt tartanék ahol tartok, amennyit vigyáznak annyit ártottak is már...fejben döntenék, ha tudnék. de nem megy. amúgy fáj a seggem! :DD de a szemüveg hozzám nőtt 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 10:29MEGÖLÖM MAGAM, DE SOHA NEM ÜLÖK LE AZ ASZTAL MÁSIK OLDALÁRA
ÉLJENEK
MEGÖLÖM MAGAM, DE SOHA NEM ÜLÖK LE AZ ASZTAL MÁSIK OLDALÁRA
ÉLJENEK
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 10:13hát, igen, engem az élet máshol nem igazán hoz lázba...nekem itt van bajom magammal, és pont itt nem ér semit az életem. biztos, én fogom fel rosszul, dee mi változna azzal, ha tudnánk, h van élet a marson...persze az ilyen filmeket szívesen megnézem, de ezek a dolgok, ha van is, vagy kiderül vagy nem. nekem se jobb se rosszabb nem lesz, mintha ki sem derült volna. persze akit érdekel az ilyen hír biztos örül. én nem keresem a pozítív gondolatokat, változásokat. felesleges, nem fog változni semmi, mármint az én életemben.sorsvezetés? eddig sem én vezettem a sorsom, amerre a szél fújt arra haladtam. sajna életképtelen semmire való vok...és ezen még a pszichológus, vagy pszichiáterpáter sem változtathatna.tehát SELEJT vagyok!
hát, igen, engem az élet máshol nem igazán hoz lázba...nekem itt van bajom magammal, és pont itt nem ér semit az életem. biztos, én fogom fel rosszul, dee mi változna azzal, ha tudnánk, h van élet a marson...persze az ilyen filmeket szívesen megnézem, de ezek a dolgok, ha van is, vagy kiderül vagy nem. nekem se jobb se rosszabb nem lesz, mintha ki sem derült volna. persze akit érdekel az ilyen hír biztos örül. én nem keresem a pozítív gondolatokat, változásokat. felesleges, nem fog változni semmi, mármint az én életemben.sorsvezetés? eddig sem én vezettem a sorsom, amerre a szél fújt arra haladtam. sajna életképtelen semmire való vok...és ezen még a pszichológus, vagy pszichiáterpáter sem változtathatna.tehát SELEJT vagyok!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 09:58
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 09:57oké 🙂 itt esik <3
oké 🙂 itt esik <3
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 09:42mostanában nekem is sérült a látásom 😀 a hallásom is. elvagyok a saját fejemben...de nagyon. bocs
mostanában nekem is sérült a látásom 😀 a hallásom is. elvagyok a saját fejemben...de nagyon. bocs
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 09:38aranyos 🙂
aranyos 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.31., 09:37sztem is, meg nem olyan unalmas...még akkor sem,ha senki nem ír ..:D
sztem is, meg nem olyan unalmas...még akkor sem,ha senki nem ír ..:D
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.29., 19:01
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.29., 18:27
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.28., 13:38Feketerigó úr nyalja ki a seggem.
Feketerigó úr nyalja ki a seggem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.26., 09:04
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.25., 16:51Akkor lehet, hogy nagyon gonosz leszek. 🙁
Akkor lehet, hogy nagyon gonosz leszek. 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.25., 09:51Nyah, majd csak törölnek ellehetetlenítő magatartásért, mert különben folytatom majd 😀 Nem igaz, hogy nem törlik az embert, olyan nincs. 😛
Nyah, majd csak törölnek ellehetetlenítő magatartásért, mert különben folytatom majd 😀 Nem igaz, hogy nem törlik az embert, olyan nincs. 😛
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.25., 09:40Az szép. 😀
Az szép. 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.05.25., 08:45Hogy lehet itt törölni magam?
Hogy lehet itt törölni magam?