OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.16., 17:28mit nem adnék, ha nem tudnám... 🙁
mit nem adnék, ha nem tudnám... 🙁
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.06.16., 17:26Lehet néha jobb, nem tudni 😀
Lehet néha jobb, nem tudni 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.16., 17:25
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.16., 17:24ez igaz 🙂 🙁
ez igaz 🙂 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.16., 17:21sajnos, Mária sem képzeli be..
sajnos, Mária sem képzeli be..
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.06.16., 17:20Én sem vagyok, de az igaz, a múlt már elmúlt, a jövő pedig még nem jött el. A jelen a legfontosabb. 🙂
Én sem vagyok, de az igaz, a múlt már elmúlt, a jövő pedig még nem jött el. A jelen a legfontosabb. 🙂
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.06.16., 17:17Mária!
Nekem már tettek csőre töltött fegyvert a pofámba, és le is akart szúrni egy hatalmas konyhakéssel olyan illető, aki már ült börtönben gyilkosság miatt! Nem mostanában voltak ezek a dolgok, bő 10 évvel ezelőtt! És én nem csak beképzelem magamnak.
Mária!
Nekem már tettek csőre töltött fegyvert a pofámba, és le is akart szúrni egy hatalmas konyhakéssel olyan illető, aki már ült börtönben gyilkosság miatt! Nem mostanában voltak ezek a dolgok, bő 10 évvel ezelőtt! És én nem csak beképzelem magamnak.
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.06.16., 17:13Ez nagyon ott van. 🙂
Ez nagyon ott van. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.16., 17:06érdekes ez az idézet ha a falhoz állítanak és folyamatosan egy fegyvert fognak rád, sé akkor mondják akkor azt mondanám hogy egy mocskos perverz gyilkos aki ezt mondja mert még élvezi is a másik szenvedését.
tetü
érdekes ez az idézet ha a falhoz állítanak és folyamatosan egy fegyvert fognak rád, sé akkor mondják akkor azt mondanám hogy egy mocskos perverz gyilkos aki ezt mondja mert még élvezi is a másik szenvedését.
tetü
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.16., 10:57Nem a halál és a szenvedés a legrosszabb, hanem azok a mocskos közömbös aljas emberek akik röhögnek miközben egy embertásuk szenved és megdöglik a szemük láttára, sé véleménye van és ki is fejti sé a másik ott döglik meg előtte és ő mondj a véleményét és rohadjon meg minden tetü ócska szemét ember akinek vélemnye van és el is mondja egy agonizáló ember fölött
roahdt aljas tetvek, rohadt emberek, egy embert nem akarok soha többé látni az életben inkább megdölök itt a lakásban, és közhben mikor megdögök a fejemben is mondja egy rohadék a véleméynét.
aljasak
Nem a halál és a szenvedés a legrosszabb, hanem azok a mocskos közömbös aljas emberek akik röhögnek miközben egy embertásuk szenved és megdöglik a szemük láttára, sé véleménye van és ki is fejti sé a másik ott döglik meg előtte és ő mondj a véleményét és rohadjon meg minden tetü ócska szemét ember akinek vélemnye van és el is mondja egy agonizáló ember fölött
roahdt aljas tetvek, rohadt emberek, egy embert nem akarok soha többé látni az életben inkább megdölök itt a lakásban, és közhben mikor megdögök a fejemben is mondja egy rohadék a véleméynét.
aljasak
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.06.16., 10:13Nekem hálapénzhiánya miatt most egy TB tábogatásban lévő orvosom sincs, (HÁZIORVOS-osom sincs) pedig bent van nála akartonom. Ő most végleg kidobott, (kötelessége lett volna elátni törvényi szabályok szerint, de lesz@rta), mincs pénz a borítékban, ezért (Keressek másikat és attól kell vigyek átkérőlapot. Már egyideje érett a dolog). De ~12-15 helyi háziorvost hívtam fel, miután hárommal személyesen beszéltem, kívártam a sorom) és mind azt mondta telitett/"sajnos túlterhelt". (Jó egy TB-s orvosom van; hozzá meg kilométeres a várólista, a fogorvosom (és négytömést (széleik miatt) és egy új szuvas fogatt kellene elátnia). Már csak amúgy egy balesetti sebész ismerősöm van a Hondvédkórházban. - ennyi. Meg egy olcsó alapítványi pszichiáter infóm.
Annyám még két éve adott súlyos betegségnél 5 ezer Forint hálapénzt, egy lelet megnézésénél, de a doki visszaadta azzala a kommentel: "Hogy ma már kávézot." - ha az itt történik, elmegyek és kirugom a fogait a dokinak, csak sajnos Tatabányán történt. (Hogy nem súlytalan amit mondok, voltam már bíróság előtt nem egyszer, és eddig orvosi papírra való tekintettel mindig ejtették az ügyet a testisértéseim ellenére. (Most nem áll fent a ~bűn ismétlés veszélye~, a jó szakértői vélemény szerint, nem vagyok vissza eső, ha ejtik akkor nincs nyoma. - akkor miért csak ötször verekedtem, az elmúl 4-5 hónapban? Ja mert havi átlag két-háromszor megyek valahova) - soha nem én ütöttem előszőr, és nagyon nem vagyok trágár típus, az anyját senkinek nem szidnám például.
Nekem hálapénzhiánya miatt most egy TB tábogatásban lévő orvosom sincs, (HÁZIORVOS-osom sincs) pedig bent van nála akartonom. Ő most végleg kidobott, (kötelessége lett volna elátni törvényi szabályok szerint, de lesz@rta), mincs pénz a borítékban, ezért (Keressek másikat és attól kell vigyek átkérőlapot. Már egyideje érett a dolog). De ~12-15 helyi háziorvost hívtam fel, miután hárommal személyesen beszéltem, kívártam a sorom) és mind azt mondta telitett/"sajnos túlterhelt". (Jó egy TB-s orvosom van; hozzá meg kilométeres a várólista, a fogorvosom (és négytömést (széleik miatt) és egy új szuvas fogatt kellene elátnia). Már csak amúgy egy balesetti sebész ismerősöm van a Hondvédkórházban. - ennyi. Meg egy olcsó alapítványi pszichiáter infóm.
Annyám még két éve adott súlyos betegségnél 5 ezer Forint hálapénzt, egy lelet megnézésénél, de a doki visszaadta azzala a kommentel: "Hogy ma már kávézot." - ha az itt történik, elmegyek és kirugom a fogait a dokinak, csak sajnos Tatabányán történt. (Hogy nem súlytalan amit mondok, voltam már bíróság előtt nem egyszer, és eddig orvosi papírra való tekintettel mindig ejtették az ügyet a testisértéseim ellenére. (Most nem áll fent a ~bűn ismétlés veszélye~, a jó szakértői vélemény szerint, nem vagyok vissza eső, ha ejtik akkor nincs nyoma. - akkor miért csak ötször verekedtem, az elmúl 4-5 hónapban? Ja mert havi átlag két-háromszor megyek valahova) - soha nem én ütöttem előszőr, és nagyon nem vagyok trágár típus, az anyját senkinek nem szidnám például.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.16., 09:38.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.16., 09:06
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.06.16., 00:01Ja ez a bura.hu helyet a gyilkosok.hu?
Amúgy a pszichiáterek többségre igaz amit mond, beképzelt, elvtelen pénzhajhász gyilkosok.
Ja ez a bura.hu helyet a gyilkosok.hu?
Amúgy a pszichiáterek többségre igaz amit mond, beképzelt, elvtelen pénzhajhász gyilkosok.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.06.15., 23:57Mindenki nő és férfi keveréke, én ~60% férfi és ~40% nő. Még jó, hogy empátiában és művésziérzékben (ez lehet kevert, hosszú ...), nem vislekedésben van a női rész, mert ott meg mscsó vagyok.
A többség saját ~80-90%/~10-20% a másik nem, a 20%-hoz közeli sokkal gyakoribb, mint az elég ritka ~10% másik nemi jegyek aránya.
Mindenki nő és férfi keveréke, én ~60% férfi és ~40% nő. Még jó, hogy empátiában és művésziérzékben (ez lehet kevert, hosszú ...), nem vislekedésben van a női rész, mert ott meg mscsó vagyok.
A többség saját ~80-90%/~10-20% a másik nem, a 20%-hoz közeli sokkal gyakoribb, mint az elég ritka ~10% másik nemi jegyek aránya.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.15., 21:39
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.15., 21:23köszi Raki, ez most jól jött 🙂
jó éjt mindenkinek.
köszi Raki, ez most jól jött 🙂
jó éjt mindenkinek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.15., 21:05😀
😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.15., 20:56http://www.youtube.com/watch?v=pBi0N890Bc4
http://www.youtube.com/watch?v=pBi0N890Bc4
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.15., 09:15GYILKOSOK
GYILKOSOK
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.14., 15:57jók a zhenék Atti 🙂
jók a zhenék Atti 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.06.13., 18:29a szerző jó
ez a "tudatos párkapcsolat" nekem olyan kifejezés, mint a kapcsolatápolás... mindenki szerint én közelítem meg rosszul, úgyh tuti így lehet
a szerző jó
ez a "tudatos párkapcsolat" nekem olyan kifejezés, mint a kapcsolatápolás... mindenki szerint én közelítem meg rosszul, úgyh tuti így lehet
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 18:21kicsit hosszú de jónak tűnik, bár még nem értem a végére 😀
kicsit hosszú de jónak tűnik, bár még nem értem a végére 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.06.13., 18:14Idézet tőle: attititu,tito,totu,tutu,tata...ratatata.ne kötekedjetek,mert kaptok.én most vacsorát
Tito tata ratatata
"én, beteg ember / csupáncsak várok" ... a vacsira
Idézet tőle: attititu,tito,totu,tutu,tata...ratatata.ne kötekedjetek,mert kaptok.én most vacsorát
Tito tata ratatata
"én, beteg ember / csupáncsak várok" ... a vacsira
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 18:09
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 18:07
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 18:05cukik 🙂
cukik 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 18:03:DD
:DD
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.06.13., 18:01Idézet tőle: attiNekem fóliám van,nem fóbiám.Viszont a matemmatikai lecsengést észre sem vettétek.
szép geometriai sorozat vala a folpakkban!
Idézet tőle: attiNekem fóliám van,nem fóbiám.Viszont a matemmatikai lecsengést észre sem vettétek.
szép geometriai sorozat vala a folpakkban!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 17:59
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 17:58jah 😀 matek.. pfff, olyankor rosszul látok.
jah 😀 matek.. pfff, olyankor rosszul látok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 17:57tuti..
tuti..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 17:41? jel undorod van?
? jel undorod van?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 17:27:DD
:DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 17:02nah, erre nem mondok semmit 😀
nah, erre nem mondok semmit 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 16:53Mária, egyel odébb vannak...már mondtam.
Mária, egyel odébb vannak...már mondtam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.06.13., 16:12ez tényleg nagyon jóó 🙂 illik hozzám, csak nem egy órára szeretnék...
ez tényleg nagyon jóó 🙂 illik hozzám, csak nem egy órára szeretnék...