OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 13:20baszod... sztem..hát a vvizet én ismerem mostanában..mióta úgy kelek fel, h szomja vok :DD
baszod... sztem..hát a vvizet én ismerem mostanában..mióta úgy kelek fel, h szomja vok :DD
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.09.12., 13:06Rendes alkeszek vagyunk...
Az tény, hogy ketten együtt járunk: én meg a balhé.
És ne izgasd magad, zod, a szívecskéd... :DDD
Rendes alkeszek vagyunk...
Az tény, hogy ketten együtt járunk: én meg a balhé.
És ne izgasd magad, zod, a szívecskéd... :DDD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 12:59mii? ezt nem értem :DD lehet csak most...
mii? ezt nem értem :DD lehet csak most...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 12:49én meg egy fél lépést sem lépek előre...ink hátra
én meg egy fél lépést sem lépek előre...ink hátra
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 12:49basszus...az milyen car...
basszus...az milyen car...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 12:33valaki kimondta? én biztos nem 😀 jah az lehet bár nálam már nem tom mi a mennyiség.. a tegnapi vodka..az minőségteelen volt...az tuti alig ettem ittam :DD
de reggel renbe hozott a bor 😀 házi 🙂
valaki kimondta? én biztos nem 😀 jah az lehet bár nálam már nem tom mi a mennyiség.. a tegnapi vodka..az minőségteelen volt...az tuti alig ettem ittam :DD
de reggel renbe hozott a bor 😀 házi 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.09.12., 12:27"magam magam"
nekem se gyakran, de ez nem volt minőségi, ellenben mennyiségi
egyetem alatt folyton migrénem volt, és ha kimondják a "tanulás" szót, most is rám jön...
"magam magam"
nekem se gyakran, de ez nem volt minőségi, ellenben mennyiségi
egyetem alatt folyton migrénem volt, és ha kimondják a "tanulás" szót, most is rám jön...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 12:23magadnaak? h h?
magadnaak? h h?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 12:23az a baj, h nekem nem fáj...pár napja 😀 sőt ritka h fájjon..főleg a jóvélétől
az a baj, h nekem nem fáj...pár napja 😀 sőt ritka h fájjon..főleg a jóvélétől
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 12:20francba..lehet ebbe halok bele? a z elég szörnyű lenne
francba..lehet ebbe halok bele? a z elég szörnyű lenne
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 12:20:DD
:DD
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.09.12., 12:18Idézet tőle: Kleó... és érdekes, ahányszor jött egy új főnök, uagyanaz a slepp rohant versenybe benyalni, ráadásul mindig ugyanaz a személy ért elsőnek a lyukhoz
olyasféle... na meg magamnak kapcsolhattam be a gépemet
Idézet tőle: Kleó... és érdekes, ahányszor jött egy új főnök, uagyanaz a slepp rohant versenybe benyalni, ráadásul mindig ugyanaz a személy ért elsőnek a lyukhoz
olyasféle... na meg magamnak kapcsolhattam be a gépemet
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 12:18megint zombivá ittam magam..
megint zombivá ittam magam..
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.09.12., 12:17... és érdekes, ahányszor jött egy új főnök, uagyanaz a slepp rohant versenybe benyalni, ráadásul mindig ugyanaz a személy ért elsőnek a lyukhoz
... és érdekes, ahányszor jött egy új főnök, uagyanaz a slepp rohant versenybe benyalni, ráadásul mindig ugyanaz a személy ért elsőnek a lyukhoz
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.12., 12:16basszua meg vagy... csak nem hívtak?
basszua meg vagy... csak nem hívtak?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.09.12., 12:14nem szereted, h anyám, meséld el, hogy csináltatok???
túl vagyok terhelve pasival és járulékaival
nem szereted, h anyám, meséld el, hogy csináltatok???
túl vagyok terhelve pasival és járulékaival
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.11., 10:14oké 🙂 de már elég nehéz nem felülni 😀 bár mostanában ne is panaszkodjak....
oké 🙂 de már elég nehéz nem felülni 😀 bár mostanában ne is panaszkodjak....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.11., 09:58én beszéltem be magamnak...:D vagy is furi volt a helyzet, én meg para.....
én beszéltem be magamnak...:D vagy is furi volt a helyzet, én meg para.....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.11., 06:05
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.11., 05:57mentalistákkal tele az élet...:DD
mentalistákkal tele az élet...:DD
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.11., 05:47semmi Atti...
semmi Atti...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.10., 19:36Attiii...
Attiii...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.10., 19:35basszátok meg...és különben is... ijesztgessétke anyátok...mi a valóság már?
basszátok meg...és különben is... ijesztgessétke anyátok...mi a valóság már?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.08., 17:06
Idézet tőle: Aurora-M ekkor: 2013.09.08., 10:25Mert csak felírna valami gyógyszert. Soha nem éltem bogyókkal, soha nem szedek semmit, kivéve mikor menstruálok az az egyetlen ....
soha nem volt régebben panasz a fejemmel mondjuk most már két hete előjött minden ami a fejemmel kapcsolatos, de most a napokban kezdett el fájni is reggel ahogy kinyitottam a szemem már fájt, nem múlik el, nem használ neki se az alvás, se a csokoládé, se a gyógytea, se a masszázs, se a torna, se a nyújtógyakorlatok, se a friss levegő, se a koffein, se a forró zuhany, se a hideg zuhany, se a hideg-meleg váltózuhany, se a citromlé, se a magnézium, de ez most nálam ilyen "elegem van fázis" ezután jön a beletörődés fázis, és akkor már nem fog érdekelni.
Mert csak felírna valami gyógyszert. Soha nem éltem bogyókkal, soha nem szedek semmit, kivéve mikor menstruálok az az egyetlen ....
soha nem volt régebben panasz a fejemmel mondjuk most már két hete előjött minden ami a fejemmel kapcsolatos, de most a napokban kezdett el fájni is reggel ahogy kinyitottam a szemem már fájt, nem múlik el, nem használ neki se az alvás, se a csokoládé, se a gyógytea, se a masszázs, se a torna, se a nyújtógyakorlatok, se a friss levegő, se a koffein, se a forró zuhany, se a hideg zuhany, se a hideg-meleg váltózuhany, se a citromlé, se a magnézium, de ez most nálam ilyen "elegem van fázis" ezután jön a beletörődés fázis, és akkor már nem fog érdekelni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.08., 09:54miért nem mész dokihoz vele
miért nem mész dokihoz vele
Idézet tőle: Aurora-M ekkor: 2013.09.08., 09:31MIÉRT lett zárolva az ábránd pszichológus topikja, meg akartam tőle kérdezni, hogy miért fáj a fejem!
MIÉRT lett zárolva az ábránd pszichológus topikja, meg akartam tőle kérdezni, hogy miért fáj a fejem!
Idézet tőle: bongocsery ekkor: 2013.09.08., 05:42Ez igaz Atti, de "mintak" nelkul nem lehet elni, mert mindent kitalalt mar valaki szinte. Legalabbis itt a fizikai valosagban. Viszont a mintakat ossze lehet gyurni, es sokkal egyedibbet letrehozni. En mondjuk nem partolom akkor a "termeszetes tulajdonsagokat" ha azok visszamaradottak, elavultak. Fejlodes van. Aztan van aki meg a gondolatokat is kihamozta, arrol nem tehetek 😉 Na de szerintem nem gaz egy-ket jo dolgot kovetni. De igaz, igaz a kep.
Ez igaz Atti, de "mintak" nelkul nem lehet elni, mert mindent kitalalt mar valaki szinte. Legalabbis itt a fizikai valosagban. Viszont a mintakat ossze lehet gyurni, es sokkal egyedibbet letrehozni. En mondjuk nem partolom akkor a "termeszetes tulajdonsagokat" ha azok visszamaradottak, elavultak. Fejlodes van. Aztan van aki meg a gondolatokat is kihamozta, arrol nem tehetek 😉 Na de szerintem nem gaz egy-ket jo dolgot kovetni. De igaz, igaz a kep.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.06., 16:41ez jóó 🙂
ez jóó 🙂
Idézet tőle: Misty Drako ekkor: 2013.09.05., 16:00Pontosan erre gondoltam, de jó köszi!
Pontosan erre gondoltam, de jó köszi!
Idézet tőle: Misty Drako ekkor: 2013.09.05., 14:33Idézet tőle: attiNem tudom,melyiket szeretnéd,de linkel rakom föl mind??!
Valami barbis cime volt es eleg vad 🙂
Idézet tőle: attiNem tudom,melyiket szeretnéd,de linkel rakom föl mind??!
Valami barbis cime volt es eleg vad 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.05., 12:42szívesen 🙂
szívesen 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.05., 09:59nah most nekem is máshogy jött be..
nah most nekem is máshogy jött be..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.05., 09:59Kedves Búralakók és látogatók!
Az elmúlt héten a Búra leállt, amiért elnézéseteket kérem. A honlapot át kellett költöztetnünk egy másik szerverre, de most egy önzetlen támogató, Papp Zoltán segítségével ismét működünk.
A Búrát változatlan formában másoltuk át, de ha valahol problémát tapasztaltok, írjatok az email címemre (az itteni leveleket nem nézem rendszeresen).
Mindenkinek szép, napos őszt kívánok-
Kedves Búralakók és látogatók!
Az elmúlt héten a Búra leállt, amiért elnézéseteket kérem. A honlapot át kellett költöztetnünk egy másik szerverre, de most egy önzetlen támogató, Papp Zoltán segítségével ismét működünk.
A Búrát változatlan formában másoltuk át, de ha valahol problémát tapasztaltok, írjatok az email címemre (az itteni leveleket nem nézem rendszeresen).
Mindenkinek szép, napos őszt kívánok-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.05., 09:36szóval a csoporttémáknál van leírva 🙂
szóval a csoporttémáknál van leírva 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.05., 09:35/csoportok/%C3%A1ltal%C3%A1nos-csoport-mindenkinek/csoporthir/%C3%A1t%C3%A1ll%C3%A1s
/csoportok/%C3%A1ltal%C3%A1nos-csoport-mindenkinek/csoporthir/%C3%A1t%C3%A1ll%C3%A1s
Idézet tőle: Misty Drako ekkor: 2013.09.04., 23:47Atti, volt egy jo szam, azt linkeld mar be legyszi
Atti, volt egy jo szam, azt linkeld mar be legyszi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.04., 16:11
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.04., 15:58
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.04., 15:32széép
széép
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.04., 15:29
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.04., 15:20vééégree 🙂
vééégree 🙂