Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Társalgó

Oldal 1 / 9Következő

Én ezt a dalt nagyon kedvelem, sokat lehet rajta sírni is. Nekem ez a feldolgozása is tetszik.

Idézet tőle: palack

elnézését kérem tribute78

Engem itt ne magázzon senki! ? ez egy anonim fórum .

nem nézek el sehova,késő van már szaladgálni

kérdeztem a bicikli témát,ahhoz még értelmesen hozzá tudnék szólni ,de nem jött rá válasz,drogozni nem szoktam , inni nem iszom már 18 éves korom óta, buráról egy embert sem ismerek,hiszen itt nincsenek is emberek,azt sem tudom mi ez ami itt van,csak a szemem sárgállik, 50 nickemből csak ez az egy maradt. A többivel meg úgyis mindenkit megbántottam..

Na csá!

elnézését kérem tribute78

a cigányok nem vasimádók.

valóban a vas és a réz értékes önnel ellentétben.

nekem nincs közöm cigányokhoz, de ön nem tud semmit a cigányokról, de ajánlhatok könyvet róla, önnek úgy is olvasnia kellene, mert önnek nem megy a szövegértés. Menjek a kábítószeres alkoholizáló életével az ital drogok topicba ha nem értene.

palack neked olyan szinten tévesek az információid rólam,hogy kár belekezdeni helyretenni a dolgokat az elmédben....

biztos,hogy keversz valakivel! 

Az,hogy ki értékes,azt pl. megint csak nem ide tartozik megítélni.A "vasazás" szót először igenis cigányoktól hallottam,és ezzel foglalkoztak,és most is sokan ebből próbálnak megélni közülük.Jópárat ismertem,és emiatt még nekem volt károm,hogy szóba álltam velük,mert a magyar emberek engem vetettek meg,hogy magyar létemre leállok a romákkal.Szóval én végig jártam ezt az "iskolát",nem kell könyvekből tanulnom,de kössz,rendes vagy, te vagy csárli a filmgyárból,azt írsz amit akarsz,de velem még 1x mondom,ne kötekedj .

a cigányok nem vasimádók.

valóban a vas és a réz értékes önnel ellentétben.

nekem nincs közöm cigányokhoz, de ön nem tud semmit a cigányokról, de ajánlhatok könyvet róla, önnek úgy is olvasnia kellene, mert önnek nem megy a szövegértés. Menjek a kábítószeres alkoholizáló életével az ital drogok topicba ha nem értene.

nem kedves nem tiszteletre méltó kábítószeres hagyja el a kb. 50 hamis nickjével ezt a topicot és mivel bőven iszik is csak az ital drogok topicba menjen, önnek sajnos borderline személyiségzavart nem írtak fel a klinikán és kár hogy azóta ami 6 éve lassan még orvost nem látott. Hiába, de dög unalmasak a 2015 óta írt hazugságai a honlapon. és az ön ismerősei ki Kórházat sose láttak még unalmasabbak a rádió zh-n. Kár hogy a lószart se érdekli a maga és kábszeres társaságának haudozásai. Gondolom munkanélküliségükben nincsen jobb dolguk.

menjél vasazni,mint a romák itt vidéken ahol élek...ők a vasimádók.Meg a réz ,az még jobb! 🙂

🙂

azért adtam meg a bura.hu elérhetőségét, hog az ital drogokba betaláljon. önnek ott van beszélni valója önmagával.

én a drogos ismerőseimmel interneten vagy személyesen egy ideig tartom a kapcsolatot, hogy tudjam hogy vannak, de önnel én erre nem vagyok hajlandó, ezért van itt csak a ital,drogok topic önnek, hogy másokkal jót beszélhessen nélkülem.

nem kedves nem tiszteletre méltó kábítószeres hagyja el a kb. 50 hamis nickjével ezt a topicot és mivel bőven iszik is csak az ital drogok topicba menjen, önnek sajnos borderline személyiségzavart nem írtak fel a klinikán és kár hogy azóta ami 6 éve lassan még orvost nem látott. Hiába, de dög unalmasak a 2015 óta írt hazugságai a honlapon. és az ön ismerősei ki Kórházat sose láttak még unalmasabbak a rádió zh-n. Kár hogy a lószart se érdekli a maga és kábszeres társaságának haudozásai. Gondolom munkanélküliségükben nincsen jobb dolguk.

Ez a fickó....na ő...tud táncolni!

I can dance!

Vannak akik jókat táncoltak mostanság?

Vannak akik sokat ültek csendben mostanság?

http://www.vegzetur.hu/

Én kipróbálom ezt a játékot, gondolom ingyenes, azt írja.

Valakinek van kedve ilyet játszani?

Régen meghallgatamm több albumát, ez a két dal pl. tetszik tőle. Insane ISM Super Music

Valakinek tetszik?

Egy kicsit lazulni erre a zenére :

Nyáron napokig pihnni a fürdőkádban.

PhilC

Ez a munka és a dűlő, olyan néha hogy ha női személlyel kell megismerkednem, hogy valamit közösen megcsináljunk, mikor haza viszem, tudom, hogy ezt a női ügyet meg kell csinálnom, de egyszerűen tudom, hogy nem megy mert fáradt vagyok. Fontos emberi kapcsolatokat kiépíteni a munka során, egy szép nő, hogy több pénzed legyen.

A férfiakhoz egyszerűen állok hozzá, vagy érti mi a szem fülesség, miközbe dohányzok vagy nem. Az értetlenségben van rejtelmesség, de én a tiszta érthető mozdulatokat és beszédet nyílvánítom annak ami elfogadható. Ha autóban üllünk godolom akkor is lehet dohányozni.

A nő olyan hogy olcsó autógumira sose adj ki pénzt. Én traktorral, mint sportkocsi felszántottam volna az egész univerzumot, hogy a kaszások búzát arathassanak. Tehát csak minőségi autóba érdemes beszállni, nehogy veszélyben ne tudj mit mondani. Olyan a nő, mint egy szép használati eszközöd amitől sose válnál meg. Egyszerűen muszály a párkapcsolatokkal foglalkozni, nekem mivel férfi vagyok nőkkel.

A szerelem meg olyan nekem, hogy rögtön lelövöm benne a poént is, csak bosszantani van az ember mellet valaki, meg hogy ne unatkozzak egész életemben, ezért gondolja, hogy ő szép és gyönyörű, mikor inkább az van hogy olyat választottam/választok akinél el tudom viselni, hogy egész életemben nézzem az arcát.

Igen, a pamut nekem nagyon divat dédpapámtól, nem szeretem a bőr ruhadarabokat.

a->b->a majd a->a deduktív matematikai eljárás ?? követhető írást próbálok létrehozni

Ha a The prodigy eljön még egyszer Magyarországra, megpróbálok elmenni a koncertjükre. :

Facebookon velük próbálok commentelni: Migos

Féltestvérem sokat élt Franciaországban. Dolgozott és kirándult, de minden pénzét újabb utazásra és a bulikra elköltötte. 9 éven keresztül , 17 éves korátol 26 éves koráig külföldön élt és csak a pénzét felvenni jött haza,(néha dolgozni is) mert a kis ilyen garzonszerű kertesháza ki volt adva albérletbe, illetve nagyszülei adtak neki pénzt. Egyszer Spanyolországban bekerült a pszichiátriára, de megszökött onnan és hazajött magától. Kaptunk képeslapott és telefonhívást egy ott dolgozó spanyol önkéntestől. Féltestvérem nagyon szerette a külföldi gazdagságot, jómodot és a luxus és antik helyeket nézte, látogatta kizárólag. Az utazás meg neki egy hóbortja volt. Ma már nem tudom hol járt eddig, majd megpróbálom a nagybátyát megtalálni hátha ő tudja.

Van itt valaki aki szereti Kodály Zoltánt? Én most ezt hallgatom tőle:

Ha lesz egy kis pénzem beakarok szerezni Bartók Bélát, Kodály Zoltánt, Ligeti Györgyöt. Most hogy telefonr fel lehet rakni zenét, jól jönne, mert azt mindenhová viszem magammal.

Én most lenézek a kisboltba üdítőért vagy gyümölcsléért. És a bor vízzé változott.

Dédpapám gyakran aludt a földjénél a szekér alatt. Mikor felébredt csak annyit mondott vámpír és vissza aludt. Feltehetően vámpír vér lehetett benne. Neki és Lugosi Bélának ugyanaz a baja volt. Eisenhower zaklatta őket. Eisenhower mondta nekik, hogy paradicsom föld lesz. Dédapám mondta neki, hogy nem és hogy nem eszik paradicsomot. Dédapám nagyon menő volt, mert míg a többieknek kommondor szekere volt, dédapának ibm szekere volt. Dédapámat többször látni vélték hogy áll és csak annyit mond a semmibe, hogy nincs. Ő azt állította, hogy ezt a mexikói bulizó közönségnek mondta, hogy nincs buli.

A pihenés fontos.

szörpi aranyos camisole mikor ráhúzza magát a Földre és megöleli, hogy szeressen mindenkit, de mikor kezei szabadon vannak és nem megfeszül, akkor táncol és azt nem mindenki szereti. T

Emlékszem szörpivel bementem a kocsmába és kidobtak. Amikor meg szörpit rendeltam akkor is kidobtak. Szörpi a kedvenc gépíróm, egy vasalt camisole ami imád táncolni. Mindig azt mondja, írja, hogy fekete fehér pantomim.

Minden korházban van egy szekrény amibe el van zárva 6 üveg whiskey. Nem szeretem ha a kulcsot elakarják lopni.

Nekem a levegő az alkholom és mindig vigyázok a minőségre.

mystical potato head in my stomach.

Inkább hagyjuk...

Nekem nagyon tetszik ebben a klippeben való táncolás. Megpróbálom utánozni. Van aki szeret táncolni?

Én az első 8 iskolai évet végig táncoltam. Néptáncot tanultam. % dicséretes voltam belőle. Volt hozzá néprajz oktatás is. 4-szer voltam külföldön fellépni. Meg a szülővárosomban léptem még fel.

Nagymamának van két 56 ban külföldre utazott rokona, unokatestvérei neki. Az egyik család Svédországban a másik Svájcban él. Néha kaptam svájci csokit és kaptam svájci frankot. Egyszer ha lenne pénzem akkor meglátogatnám őket. A két unokatestvére be lett fogadva hozzánk a 10 gyerekhez, mert az apjuk nem akarta elviselni őket, így dédszüleim 12 gyereket neveltek.

Bár dédpapám csak feküdni szeretet kint a földjén.

Anyukám legkedvesebb unokatestvére eladta a Chevrolette autószalonját és most csinált egy könyvkiadó céget. Az egyetemekkel próbál kapcsolatot teremteni és üzletet kötni a könyv kiadásokkal kapcsolatban. Tehát az egyetemek részére készülő könyvekkel foglalkozik most. Nem rég indította ezt az új cégét és még itt tart vele. Közbe eddig egy labor gépeket áruló cégnél is dolgozott amit most befejezett. Egyébb kisebb válalkozásával nem tudom mi van.

Valakinek tetszik ez a zene, klipp?

Kinek tetszik ez a klipp?

Én szertem ezt a zenészt.

Ott a pont!...

Itt ha valaki beszélni akar a másikkal, akkor a másik nem akar vele. Tisztára, mint az életben.

.

Sziasztok! Valaki nem ismer egy jó (lehetőleg nem fizetős) pszichiátert/pszichológust Miskolcon vagy Miskolc környékén?

ÉN NEM JÁRTAM DE TUTI, HOGY NEKED NEM FOGJÁK A FEJEDBEN AZT MONDOGATNI KEZELÉSILEG HOGY MEG FOGSZ DÖGLENI, HOGY ELVÁGJÁK A TORKOD, HOGY ÉHEN FOGSZ HALNI ÉJSZAKA NEM RÉMISZTGETNEK HOGY JÖN A BALTÁS GYILKOS, ÉS HOGY ÁTMENNEK RAJTAD EGY TEHERJÁRÓVAL HA KIMÉSZ A LAKÁSBÓL, AZ ILYEN KLIENSEKKEL EZT NEM CSINÁLJÁK. MEG NEM KELL FOLYAMATOS ZÚGÁSBAN ÉLNED AMI OLYAN ÉRDEKES, AMIRE EMBER NEM KÉPES HOGY KÉPES VAGYOK AKÁR EGY ÓRÁN ÁT IS NÉZNI MAGAM ELÉ ÉS EGY KIBASZOT GONDOLAT DE MÉG EGY ROHADT KI GONDOLATCSÍRA SEM JELENIK MEG, MINTHA KÖDBE NÉZNÉL ÉS KÖZBEN MEG ÁRAMLIK AZ ÉLETELLENES DUMA,

NAHÁT A LÉNYEG A LÉNYEG A DOKINŐ ÓRÁNKÉN TÖBB EZERÉRT MAJD SZÉPEN MOSOLYOG RÁD MIND A NEGYVEN FOGÁVAL, ÁT NEM HARAPJA TORKOD ESETLEG AZ ÓRÁJÁT NÉZI, MERT AZ IDŐ PÉNZ, CSAK AZ ILYEN MUNKANÉLKÜLIEKÉ MINT ÉN AZOKNAK ANNYI VAN MINT A TENGER ÉS LEHET BENNE LUBICKLONI ÉS AZT ÚGY HÍVJÁK TUDOMÁNY. MIKÖZBEN EGY CSEREPES FIKUSZ IS GAZDAGABB SZELLEMI ÉS LELKI ÉLETET ÉL, ÉS MÉG KI IS MOZDUL HA KIVISZIK NAPOZNI A BALKONRA.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: járt valaki közületek a Pszichocentrum magánrendelőben? Esetleg éppen Mihály Ivett pszichológus páciense volt vagy most is az? Megosztanátok velem a tapasztalatokat? Előre is köszi! Üdv mindenkinek

A fimből vett jelenet a kompromisszum.

A kékróka a paradoxon.

Kedves Dióhéjban, rendben.

Akkor, ha valakinek van ötlete, elmondhatná, már ha látta a filmet vagy olvasta a könyvet.

Szia Dióhéjban!

köszönöm kérdésed megvagyunk.

Kérdeznék Tőled valamit, mert nekem Te vagy itt a legszimpatikusabb. A blogomban van egy vers és egy filmrészlet és egy idézet a kompromisszumról és a paradoxonról. Az a kérdésem, hogy melyik helyzet a kettő közül a paradoxon és melyik a kompromisszum. Persze csak akkor válaszolj, ha van kedved. És bárki válaszolhat.

Remélem Te is jól vagy.

Vad Fruttik - Nekem senkim sincsen és ez baromira látszani tudd, és akkor taszítóbb tulajdonság nincs. Mert hát miért is nincsen neki senkije? Ja amúgy azért mert max. csak a 17-20 éves lányok buknak rám, ja meg az ilyen korú fiúk, jó ugyan ez a kettő 50+ban is meg van. (Volt hogy már utcán követtek, és felakartak szedni mind, és a négy kategóriából.)

Én sz@rul, de nem bűszkén, bár derüsen, de kiégve. - kielégítő válasz?

Semmi. És veled?

nekem épp nincs jó kedvem, és nem vagyok mániás sem....

jó ha valakinek ennyi ideje, vagy egy kissé mániás mostanság, eléggé beteg!

kösz a képet a két nevem alá, Spell igazán nagy bunkó

lola hol van?

hát, ha ijedős vagy, akkor jobb is :))

Nekem nem nyitott meg semmit. Lehet, jobb is? 🙂

Ez a tiéd:

http://topike.eu/hw.html

Brendon, ez borzasztó!!!! Hogy lehet annyi eszed hogy ilyennel rémisztgeted az embereket? Tudod te, rám hogyan hat egy ilyen?? 

Boniboninak...vagy neked? oszd be!

Az életben udorítóbb vagy,mint a képen?Úgy néz ki..

Hiszi a piszi!

Oldal 1 / 9Következő