Társalgó
Idézet tőle: Anita ekkor: 2011.03.21., 12:27Az az ágyba húzna 😀 De akkor most, hogy érezzem magam fontosnak kicsit, a nap fénypontjaként felöltözök, kicsípem magam és elmegyek a postára feladom a Cv-m (10perc kerülővel). Aztán magamba szívom a napsütést. Egyenlőre ennyi telik. Mindenkinek nagyonszéééép délutánt 🙂
Az az ágyba húzna 😀 De akkor most, hogy érezzem magam fontosnak kicsit, a nap fénypontjaként felöltözök, kicsípem magam és elmegyek a postára feladom a Cv-m (10perc kerülővel). Aztán magamba szívom a napsütést. Egyenlőre ennyi telik. Mindenkinek nagyonszéééép délutánt 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.21., 12:24hm?:)
hm?:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.21., 12:18Miért nem?:)
Miért nem?:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.21., 12:18Hát amerre a szíved húz!:)
Hát amerre a szíved húz!:)
Idézet tőle: Anita ekkor: 2011.03.21., 12:17Sportolni... És itt ki is merült 🙁 Már beiktattam a családlátogatást, minden régi baráttal felvettem a kapcsolatot. Regisztráltam egy rakat állásportálon, jelentkeztem önkéntesnek, társkeresőn hüjéskedek naponta (persze randi már necces) túl sokat foglalkozom a külsőmmel- tudom. Újra elkezdtem templomba járni. A lehetőségek tárháza végtelen és mégsem tudom merre...
Sportolni... És itt ki is merült 🙁 Már beiktattam a családlátogatást, minden régi baráttal felvettem a kapcsolatot. Regisztráltam egy rakat állásportálon, jelentkeztem önkéntesnek, társkeresőn hüjéskedek naponta (persze randi már necces) túl sokat foglalkozom a külsőmmel- tudom. Újra elkezdtem templomba járni. A lehetőségek tárháza végtelen és mégsem tudom merre...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.21., 12:17hm
hm
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.21., 12:13hm?:)
hm?:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.21., 12:09?:)
?:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.21., 12:04Mondj dolgokat amiket tenned kellene magad szerint!
Mondj dolgokat amiket tenned kellene magad szerint!
Idézet tőle: Anita ekkor: 2011.03.21., 12:02Volt már olyan érzésetek, hogy őrületbe kerget a túl sok szabadidő? Olvastam valahol, hogy a szegény embert a gazdagtól, az idő felhasználása különbözteti meg. Melo híjján csak pocsékolom a drága időt. Mennyi mindenre használhatnám...Kiakaszt,és ez a lustaság egyre elhatalmosodik.Más, hogy örülne ennek a semminek. Ki kellene találni valamit. De már arra sincs kedvem és ez egyre rosszabb lesz, ahogy jön a jó idő.Haszontalan lusta dögnek érzem magam, közben azt sem tudom hol kezdjem...
Volt már olyan érzésetek, hogy őrületbe kerget a túl sok szabadidő? Olvastam valahol, hogy a szegény embert a gazdagtól, az idő felhasználása különbözteti meg. Melo híjján csak pocsékolom a drága időt. Mennyi mindenre használhatnám...Kiakaszt,és ez a lustaság egyre elhatalmosodik.Más, hogy örülne ennek a semminek. Ki kellene találni valamit. De már arra sincs kedvem és ez egyre rosszabb lesz, ahogy jön a jó idő.Haszontalan lusta dögnek érzem magam, közben azt sem tudom hol kezdjem...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.21., 04:24Elnézést kérek mindenkitől akinek kérés nélkül osztottam az észt. Rájöttem túl erőszakos vagyok és ez nem így működik. Szóval sorry. (De attól még igazam van:D)
Elnézést kérek mindenkitől akinek kérés nélkül osztottam az észt. Rájöttem túl erőszakos vagyok és ez nem így működik. Szóval sorry. (De attól még igazam van:D)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.20., 03:44http://videoklinika.hu/tema/drcsernus 🙂
Elég sok jó és használható videó van ezen az oldalon, gondoltam megosztom veletek is:)
http://videoklinika.hu/tema/drcsernus 🙂
Elég sok jó és használható videó van ezen az oldalon, gondoltam megosztom veletek is:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.19., 21:08Velem is beszélgetnél?
Velem is beszélgetnél?
Idézet tőle: patricia1968 ekkor: 2011.03.19., 15:30?irok akárkinek aki akar beszélgettni?
?irok akárkinek aki akar beszélgettni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.18., 15:50Idézet tőle: ronnie88hogy többet tudjak meg erről a betegségről, amit depressziónak hivnak és, hogy ezáltal kilábalhassak belőle.
Bocs, de ez így butuskaság. 1.) Senki nem lábal ki a depresszióból, mert többet tud róla. 2.) Nem hiszem, h olyan sok mindent meg lehetne itt tudni a depresszióról. 3.) Kötve hiszem, h depressziós lennél. 4.) Nincs olyan betegség, hogy depresszió, ez csak kollektív tévedés, amiből a pszichológusok fényesen megélnek.
Amúgy, mi az a nyakadban?
Idézet tőle: ronnie88hogy többet tudjak meg erről a betegségről, amit depressziónak hivnak és, hogy ezáltal kilábalhassak belőle.
Bocs, de ez így butuskaság. 1.) Senki nem lábal ki a depresszióból, mert többet tud róla. 2.) Nem hiszem, h olyan sok mindent meg lehetne itt tudni a depresszióról. 3.) Kötve hiszem, h depressziós lennél. 4.) Nincs olyan betegség, hogy depresszió, ez csak kollektív tévedés, amiből a pszichológusok fényesen megélnek.
Amúgy, mi az a nyakadban?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.18., 15:06Harmony megnézted azt az oldalt amit linkeltem?
Harmony megnézted azt az oldalt amit linkeltem?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.17., 20:20Szia Brigi!
Sok sikert!:)
Szia Brigi!
Sok sikert!:)
Idézet tőle: ronnie88 ekkor: 2011.03.17., 11:47Üdv mindenkinek!
Brigi vagyok, 23 éves. Eléggé magam alatt vagyok az utóbbi időben. Azért regisztráltam fel, hogy többet tudjak meg erről a betegségről, amit depressziónak hivnak és, hogy ezáltal kilábalhassak belőle.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.17., 10:59Azt se felejtsd majd el megtanulni, hogy hogyan ne nézz levegőnek embereket, amikor épp nem áll érdekedben szóba elegyedni velük:D
Azt se felejtsd majd el megtanulni, hogy hogyan ne nézz levegőnek embereket, amikor épp nem áll érdekedben szóba elegyedni velük:D
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.17., 10:56Kiscsillag köszi a választ.
Kiscsillag köszi a választ.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.17., 02:57Jó éjt mindenkinek!
Jó éjt mindenkinek!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.17., 02:34Kiscsillag:
"A 10 alkalom viszont , ha tényleg vannak problémái, valószínüleg mindenképpen kevés lesz"
Ezt szerintem úgy érti a doktornő, hogy nem ismeri a problémáid, nem?
(S hogy lehetne véleményt alkotni arról, amit nem ismersz? Bizalom ide vagy oda.)
Kiscsillag:
"A 10 alkalom viszont , ha tényleg vannak problémái, valószínüleg mindenképpen kevés lesz"
Ezt szerintem úgy érti a doktornő, hogy nem ismeri a problémáid, nem?
(S hogy lehetne véleményt alkotni arról, amit nem ismersz? Bizalom ide vagy oda.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2011.03.17., 02:17Kiscsillag:
Többször elmented egy-egy hozzászólásod vagy folyamatosan változtatod?
Kiscsillag:
Többször elmented egy-egy hozzászólásod vagy folyamatosan változtatod?