Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Társalgó

Aranyos Sri Chinmoy, olyan spirituális, emberközeli, úgy érzem könnyű lehetett vele kapcsolatot teremteni, tetszik, őszintén. Nekem is mesterem, valahogy még mielőtt írtál róla az volt az érzésem, hogy én rákerestem, mert olvastam tőle valamit, valahol véletlenül, de ez amolyan dejavu érzés féle volt, meg még most is, hogy mintha amit írtál azt én gondolnám vagy gondoltam egy időben. Ez gyakran előfordul velem, de másokkal kapcsolatban ritkán, nálad éreztem ezt, többször, erőteljesen. Gondolom, Te tudsz sokmindent rólam, olyan dolgokat is amiket én nem veszek észre magamban, ez gyakran zavarbaejtő, de máskor kellemes.

A türelemről az idézet nagyon jó, és hiszek benne. illetve én ebbben hiszek. Türelmes vagyok, hosszútávon, van egy cél amit nem mindig tudok megfogalmazni, vagy megfogni, de a tudatomban mélyen bele van ágyazódva, mint egy esszencia, ami megédesíti a mindennapokat és értelmet ad nekik. A fogalmazással gondjaim vannak, hullámzó hogyan fogom meg amit érzek és gondolok. De szabaddá tesz az hogy vannak szabad emberek és én felnézek rájuk, és igyekszem tanulni tőlük, pl tőled, tetszik, hogy spontán vagy, máskor meg nagyon figyelmes, azt hiszem te is néha ingadozol, de ez nem biztos, csak egy elképzelés részemről. Bevallom egy rejtély vagy nekem. 🙂

és motiválsz, szabaddá teszel.... a gondolataink azt hittem rejtély, hogy nem létezik igazi szó szerinti telepátia, de valami van.

😉

Kedves harmony

Itt beszélgessünk, tetszik a dal amit nekem küldtél.

Sri Chinmoy (Chimoy Kumar Ghose) - Early pictures of Sri Chinmoy

ahogy a cim is mondja fiatal kori képek róla, belinkelem, érdemes látni.

http://www.youtube.com/watch?v=UVRIAVfOpuQ

A türelem az egyetlen mely szét tudja tépni a lehetelenség büszkeségét.(Nekem itthon- a szüleimnél- még mindig, sajnos- kint van egy képen felirva) - by Sri Chinmoy

Szia

Nekem nincs bankszámlám, se pénzem, szüleim ahogy Babarczy modnja ő meg van velük elégedve , én nem, nem tudok tőlük mindennap öszintén boldog lenni.Más feladatom nincsen.Apu mondja hogy ő is skizofrén , akkor kezeltesse magát, a pszichológussal s ierre jutotttunk.ee.Agressziv, ostoba..., Anyu nem ad pénzt semmire, leginkább terápiára., talán mlg atz sem amit tesó küldött. Vagy most eladjuk a telket és lesz kb 6 millio a szebemben és elköltözök(tanultam adásvételi szerződést.) vagy soha. HA valaki tud küldjön nekem postára pénzt, megyek ki mamámhoz +1 nap piacolni ruhákkal könyvekkel.

Szolgálatot. Kölcsönt. Elfogadok.

Roadsurfers

Lotusz Ryu Ju-Jitsu

Hegyi Péter ide irhatsz nekem.(Esteban Gonda- Gonda István- Bipoláris- Klinika augusztus)

Fontos a kenyér Márta. Én eszek sok gabonát, főleg télen, és sok hüvelyest.

Anti Pszichiátria.((Kare More Kares)) Titkos összesküvés- sok pénz- joker.

Ozzy Osbournek még saját farmja is van, akkor nekünk is lesz egy.Csak a művészet.Magaskultura.Hozza a pénzt.

Yngwie J. Malmsteen- War to end all wars.

Erik Truffaz - Sweet Mercy

white- metal- stella artois

jelentkezésket várom

aktualitásokat.

We are not alone- saxofon bass.

besy- puszi

sp.

mintahal

Kedves vega58

itt a helyed. kommunikáció

én is félig algériás aurtistta bipoláris.

karamalz sör sin alciohol

Frank Zappa - Tink walks amok

olvass fordits tanulj. Dangerous kitchens - The man from utopia

akkor beszéljnk áááosama Bin Ladenről. Kinek mi a vléeménye. Mit tud róla, ilyesmi. Talán aktuális is.

dewalt

http.terebess.hu-

Ha az élvezet puszta álom, akkor a fájdalom is álom, merő álom.

Mindaddig, amíg a testben vagyunk, ha a tudatunk állandóan a testben van, akkor van fájdalom. De ha tudatunkat ki bírjuk vonni a fizikai testből, akkor nem létezhet fájdalom. Ha tudatosan be tudsz hatolni a fájdalomba, és képes vagy ott maradni néhány percig, akkor a fájdalom nem kínoz mint fájdalom, mivel ha a birtokosává válunk, örömmé alakíthatjuk át ezt a bizonyos fájdalmat. Ha belépsz a fájdalomba, a fájdalom birtokosává válsz. Most a fájdalom birtokol téged. Az áldozata vagy a fájdalomnak, és az szüntelenül gyötör. De ha a fájdalom birtokosává válsz, akkor tulajdonképp bármit, amit akarsz, befecskendezhetsz a fájdalomba. Tudatos erőddel belefecskendezhetsz gyönyört, örömöt, vagy amit akarsz.

Ha olimpikon keresőnek

Tartod magad,

Hogy hajolhatsz meg a fájdalom előtt,

Hogy?

Hihetetlen!

Lehetetlen!

Ahogy Behringer mondja ez a Tolle is lelki nem elme betewg lesz lesz.egye értek valae. wsoros válság- lényeg a eat your beets- Devin Townsned- fóllia sátor vagy üveház, a keet marad

Na maradok,Babarczy zo anyuka mert ő meg sajnos ez a szomorú, meg engedi hogy játzson a gépennekem még a netezést sem.lyberty mondja,értem ,értjük.

ahogy az hüle kiba yoko ono sikongat a felvételen inkább aponrnó mint aszámitógépes játékok, gondolom a gyereke sem neten GO-t jétszik, emberekkel, annak pl. lenne értelme,csak regelni kell hozzá ,géped van,nekemnincs

ahoyg halacska mondja(alias Pák Atilla), a homlokon gyönyörő virág a közepén tetovlással, még ez a babarczy meg senki sem érti Talán Tibi bbácsi igen.FEldmár nem mert som ,meg csernussal társul tetováló könyv amik erröl szólnak:.:Pák Blnka az unokahga, nagyon aarnaoy lehet.pssszz

mondja a nyelvedre is huz--gumit, tudjátk trpper aids. folyós fasz. ez ilyen dal a kocsmában, értem miért nem jár vackor kocsmába, itthon 2x 120 watt quadral hangfal. Értitek?azaz, 4 utas, egyik részén javiott ragasztott.yamaha 300 wattig erősitő, csak hasznáétam volt rá pénzünk, ez a gyerekkorom, én napi sok órában tanulás melett helyet a zenét hallgattam

yngwie y malmsteen- pl-adagio jeff scott soto, cozy powell. ilyenkkel szerepeltPaganin nagy kedvence, orszországba jártak át komolyzenét hallgatni svédből, a zenészcsalád.apu gitár,anyu ének, nővére ugyszintén és szeti a ferarit, az ujjainak ki van faragva a gitár nyaka- leengedhtetlen kellél.csak mint jimi hendrix fender stratocaster-szokott rajta gitározni is

Szeretném törölni a felhasználónevem, valaki meg tudná nekem mondani hogyan lehetséges?

Idézet tőle: c3po

Idézet tőle: jelenlét

c3po nem tudsz valami professzionális programot audio szerkesztéshez?

Konkrétan összeilleszteni szeretnék több mp3-at.

Átmeneti megoldást tuti találok, csak hátha jártasabb vagy a témában.

Audacity professzionális és ingyenes. Szerintem jó lesz erre, bár még nem csináltam ilyet vele.

Köszi

Idézet tőle: jelenlét

Audacity professzionális és ingyenes. Szerintem jó lesz erre, bár még nem csináltam ilyet vele.

🙂

Jót tett neki az is, bár nem jutott túl messzire, mert korán abbahagyta.

Aztán megjárta tündérhegyet, de eljött onnan, abbahagyta a gyógyszereket, mert kicsinálták.

Utána rákattant erre a Belső Utazásra, azt csinálta egy darabig, aztán Tolle-re, most pedig buddhizmussal foglalkozik:)

De már jele sincs a régi önmagának.:)

Pozitív értelemben.

Kiegyensúlyozottabnak és boldogabbnak látom. Az önsértés és az öngyilkossági szándék elhagyásáról nem is beszélve.

Teljesen megváltozott a világnézete jó irányban, gyógyszerek nélkül.

Pedig régen nagyon durván pszichotikus volt sokszor.

Főleg amikor risperdalon meg rivotrilon élt.

Jó ilyet hallani, így ismeretlenül is

🙂

Kedves Jelenlét!

Írtad, hogy a párod részt vett hipnoterápiában. Milyen tapasztalatai voltak, hogy kell elképzelni a kezeléseket? Igen, persze, örömmel veszem az anyagot, még nem hallottam róla, köszönöm szépen.

Gerda, az én volt párom járt hipnoterápiára (szintén border),

mellette megismerkedett ezzel a Brandon Bays féle okfeltáró meditációval is, sokat segített neki.

Kipróbáltam én is, nálam is működött.

A szorongások feloldásához nagyon jó módszernek tartom.

Amennyiben érdekel hamarosan feltöltöm valahova.

Adobe Audition jónak tűnik

?várom a sorstársaimat?

?

Idézet tőle: Spellbound

Maradok.Jelenleg bolond vagyok vagy beteg, ha már máshol kérdezték.Szedek gyógyszert(400mg Seroquel  XR, előtte 200mg), hogy használ-e azt nem tudom.

Kedves jelenlét

Te férfi vagy nő vagy?

Van egy eposza Sri Chinmoynak Buddháról, ha érdekel itt el tudod olvasni:

http://www.terebess.hu/keletkultinfo/sri_chinmoy/Sziddhartha_Buddhava_valik.html

Burnnek ajánlanám Sri Chinmoytól a Bátoritás(Encouragement) cimű könyvet.

Itt lehet olvasni:

http://www.terebess.hu/keletkultinfo/sri_chinmoy/Batoritas.html

Férfi, köszi.

Maradok.Jelenleg bolond vagyok vagy beteg, ha már máshol kérdezték.Szedek gyógyszert(400mg Seroquel  XR, előtte 200mg), hogy használ-e azt nem tudom.

Kedves jelenlét

Te férfi vagy nő vagy?

Van egy eposza Sri Chinmoynak Buddháról, ha érdekel itt el tudod olvasni:

http://www.terebess.hu/keletkultinfo/sri_chinmoy/Sziddhartha_Buddhava_valik.html

Burnnek ajánlanám Sri Chinmoytól a Bátoritás(Encouragement) cimű könyvet.

Itt lehet olvasni:

http://www.terebess.hu/keletkultinfo/sri_chinmoy/Batoritas.html

Most akkor két forintért törlődik vagy marad?:D (egyenlőre, tehát 2 forinttal marad:D)

Vagy egyelőre marad?:)

Uhh, ez olyan c3po-s volt:D

Csak viccnek(meg kicsit tükörnek:D) szántam, meg ne sértődj nekem!:)

Akkor egyenlőre maradsz! :-}

Fogok majd kapni bérpótlékot.Abból ki fog telni.

Két Forintért megmondom!

Hogy tudom törölni a felhasználónevem?

?5678 válaszoljál?

?

?5678 válaszoljál?

?

Idézet tőle: lipuszandi

sziasztok!

Én új vagyok itt, de a témában régi. 14 éve vagyok depis. Van 3 fiam, a legkisebb autista kicsi fiúcska . Ő 8 éves. Imádom. Nem adnám semmiért, de ha lehetne az élettől egy kívánságom, akkor az lenn, hogy lehessen csak úgy simán "normális". Ő 24 órás. Ez azt jelenti, hogy 24 órában kell mellette lenni, nics vészélyérzete, stb. Okos. nagyon.

Én meg fáradt vagyok, nagyon. Ő minimális alvásigénnyel bír, nekem egyre több kellene a túléléshez. Nem igaz, hogy egy sérült gyerek többé tesz. Abban az értelemben talán igen, hogy sokkal többet kibírsz, mert bírnod kell. De magadből már egyre kevesebb marad. Megtanulod, hogy neked ez jutott, csak ennyi. És nem magadat sajnálod már, hanem őt. Az elveszett lehetőséget. És lassan beletanulsz az autista világába, és észrevétlenül egy kicsit te is az leszel. Már természetessé válik a depressziód, mert amúgy is anyira különbözik az életed a többiekétől, miért pont ebben ne lenne másként? Szeedem a gyógyszeremet, már nem várom a megváltást tőle, csak a túléléshez adja a segítséget. Nincs fény az alagút végén, mert a vége ugyanaz: Te elmész egyszer, és őt idegenek gondjaira kell bíznod. Akik nem szeretik majd úgy, ahogy te, akik nem értik majd meg, akiknek örökké kiszolgáltatott lesz. És ebbe bele kell őrülni! Harcolsz a világgal egy életen át valamiért, aminek a vége zsákutca. KÖzben kimardsz az életből, közben a 2 másik gyereked nélkülözni kényszerül anyai mivoltodat, - közben ők is sérülnek- és ez még inkább aggaszt téged. Mondjátok, mi ebből a kiút? Belefáradtam. Már feladtam a reményeimet. Nincsenek csodák. Higyjétek el, amíg csak a magatok problémájával kell szembenéznetek, addig nincs akkora baj! Sosem kívánom, hogy érsétek meg, mit élek át nap mint nap. Külön világ a miénk. Van valaki, ak érdekesnek találta a mondanivalómat?

Megragadnek egyetlen mondatot ami a felemidet fejezi ki "akik nem szereti kmajd ugy, ahogy te , akik nem ertik majd meg akiknek orokke kiszolgaltatott lesz"

Van egy 11 eves fiucska  nem ismerosnek neveznem hanem baratnak. Szoval van 11 eves kis baratom akinek az eletet es a fejlodeset kisebb megszakitasokkal nyomon kovettem 5 eves kora ota. Az autizmus nem parosul nala szellemi fogyatekossaggal  megsem beszel.

Mikor ramnez azt erzem o az egyetlen ember aki megert . Megfogja a kezemet es vezet , neha a szemevel is int merre menjunk . Letelepedunk valhova es mindig talalunk valami erdekes jatekot, pl;;;szappanbuborekokokat fujunk , vagy szejjel szedunk egy jatekot es visszarakjuk, rajzolgatunk stb.Mikor fel akarok allni akkor mindig segit , segit felhuzni a cipomet ram adja a kabatot meg ilyenek. Mikor egy ajton ki vagy bemgyunk a kezemet fogja es csak en mehetek elore  a masik kezevel mindig int , hogy enyem az elsobbseg.

Imadom az o vilagat es azt amit megmutat nekem belole . O annyira magabiztos es en biztonsagban erzem magam mellette, nem kulomos?pedig o az autista es nem en

boldog lennek ha lenne egy ilyen gyerekem mint o , az osszes megprobaltatas ellenere ami ezzel jar (bar en nem vagyok ebben a helyzetben benne mint a szulok)

a szuloknek is elmondtam ugyanezt , es szinte lattam ahogy ragyognak a boldogsagtol mert ilyen velemnnyel vagyok a gyermekukrol

szerintem mindig lesz olyan szemely a gyermeked eleteben aki ot szeretni es megerteni fogja bar nem ugy mint egy anya , mert az anyai szeretetet nem lehet semmivel potolni

Sok helyzet van, amikor én el szoktam szégyelni magam azért, hogy problémáim vannak, az egyik az, amikor olyan szülőt látok, aki olyan gyereket nevel, aki eltér az átlagtól. És én mindig azt szoktam érzni, hogy én nem lennék erre képes.Vagy megrémülök  a gondolattól is, hogy én hogy tudnék helytállni.

És én nem tudok semmi okosat mondani, épp azért mert azt érzem, hogy az aki ilyen helyzetben van, az többet tud mint én. De én nem vagyok pszichológus, aki tudja mit kell ilyenkor mondani, ami segít. Mert bitzosan van, mint ahogy már más írt is ilyet. Én csak azt tudom, hogy nagyra becsülöm azokat akik ilyen sorsot hordoznak.

Üdv a fórumon,remélem barátokra lelsz és erőt kapsz!!!!!

Jobb felső sarok Profil,aztán harmadik fül szürke megint kiválasztod,hogy profil ott lesz egy kis kép mellette tallóz gomb,arra rámész és a gépedről beszúrod amit szeretnél:)

Szia!

Én nagyon érdekesnek találtam,nagyon megfogott talán ez a legjobb szó rá.

Apukám testvére sérült gyerekekkel foglalkozik,de neki ez a mindene,nem csak gyerekekkel.Volt olyan,,hülye",hogy 40 évesen ment főiskolára csakhogy az állásában maradhasson.

Az autistákat nagyon különleges emberkéknek tartom  és tudom furcsa és bosszantó lesz amit írok,de irigylem azokat az embereket,akik a közelükben lehetnek,tisztában vagyok vele,mégha átélni nem is tudom,hogy édesanyaként ezt más megélni,mert ahogy írtad bár erőssé tesz és nagyon sokat kapsz,de fáj is,mert a véred,mert nem ilyen életet képzeltél neki .

Szerintem a másik két gyerkőcöd miatt még plusszba ne őröld magad,mert biztos tudják mennyire szereted őket és látják,hogy ez mivel jár,ha nagyobbak biztosan,de én úgy gondolom a gyerekek akkor sem buták,ha kicsik és nagyon is érzik a dolgok súlyát.Nagyon tiszteletreméltó,hogy te egy ilyen szülő vagy!Mások eldobják még az egészséges gyereket is.Teljesen érthető,hogy ebbe belefáradtál .Nem tudom van-e párod és kapsz-e tőle támogatást,mert az fontos lenne.A családukban van egy sérült ember,Krsiztike,már harminc múlt,de mindig is 24 órás felügyeletre szorult és szorul,még kicsi voltam sokat jártunk hozzájuk,sajnos már nem,pedig nekem nagyon hiányzik.

Egyet tudok ,ha nekem egy ilyen testvérem volna és már nem élne egyik szülő sem,aki gondját viselné,valahogy megoldanám,hogy ne intézetbe kerüljön,tudom ez írtó nehéz,mert 24 órás és olyan körülmény kell,de ne felejtsd el két testvére is van és nem hiszem,hogy valaha is cserbe hagynák és olyan helyre kerülne,ahol nem szeretik úgy,mint te.

Sokszor hallom azt felnőttektől is,hogy én,ha lebetegszek és ápolni kell,nem engedem meg a gyerekeimnek,hogy ápoljanak,mert nem akarom őket tönkretenni,csak azt felejtik el,hogy a szív szavát nem lehet elhallgattatni.SOHA!

Nem tudom, hogyan kell a profil képemet feltölteni! Tud segíteni valaki?

sziasztok!

Én új vagyok itt, de a témában régi. 14 éve vagyok depis. Van 3 fiam, a legkisebb autista kicsi fiúcska . Ő 8 éves. Imádom. Nem adnám semmiért, de ha lehetne az élettől egy kívánságom, akkor az lenn, hogy lehessen csak úgy simán "normális". Ő 24 órás. Ez azt jelenti, hogy 24 órában kell mellette lenni, nics vészélyérzete, stb. Okos. nagyon.

Én meg fáradt vagyok, nagyon. Ő minimális alvásigénnyel bír, nekem egyre több kellene a túléléshez. Nem igaz, hogy egy sérült gyerek többé tesz. Abban az értelemben talán igen, hogy sokkal többet kibírsz, mert bírnod kell. De magadből már egyre kevesebb marad. Megtanulod, hogy neked ez jutott, csak ennyi. És nem magadat sajnálod már, hanem őt. Az elveszett lehetőséget. És lassan beletanulsz az autista világába, és észrevétlenül egy kicsit te is az leszel. Már természetessé válik a depressziód, mert amúgy is anyira különbözik az életed a többiekétől, miért pont ebben ne lenne másként? Szeedem a gyógyszeremet, már nem várom a megváltást tőle, csak a túléléshez adja a segítséget. Nincs fény az alagút végén, mert a vége ugyanaz: Te elmész egyszer, és őt idegenek gondjaira kell bíznod. Akik nem szeretik majd úgy, ahogy te, akik nem értik majd meg, akiknek örökké kiszolgáltatott lesz. És ebbe bele kell őrülni! Harcolsz a világgal egy életen át valamiért, aminek a vége zsákutca. KÖzben kimardsz az életből, közben a 2 másik gyereked nélkülözni kényszerül anyai mivoltodat, - közben ők is sérülnek- és ez még inkább aggaszt téged. Mondjátok, mi ebből a kiút? Belefáradtam. Már feladtam a reményeimet. Nincsenek csodák. Higyjétek el, amíg csak a magatok problémájával kell szembenéznetek, addig nincs akkora baj! Sosem kívánom, hogy érsétek meg, mit élek át nap mint nap. Külön világ a miénk. Van valaki, ak érdekesnek találta a mondanivalómat?

szia, de korán Jelen Vagy !;)

anita nagyon tetszik az idézeted, köszi:)

És c3po!:) Meg mindenkinek, aki épp láthatatlan:)

Szia Zoli!

Jó reggelt!

"Egyetlen esélye tehát arra, hogy mély és teljes szeretetet kapjon, az, ha mindenét odaadja. S még ha ezt meg is teszi, gyakran tudomásul kell vennie, hogy semmit vagy csak keveset kap viszonzásul. Tudja, hogy bíznia és hinnie kell a szeretetben, mert ez az egyetlen helyes magatartás. Ha azonban kifejezi eme hitét és bizalmát, a társadalom egy része gondolkodás nélkül kihasználja vagy bolondnak nézi.... Ha viszont nem keresi buzgón a szeretetet, érzéketlennek és közönyösnek könyvelik el." - Buscaglia: A szeretet

🙂

Nálam az amarilisz virít az ablakban 🙂 És ma testi kapcsolatba léptem egy méhecskével 😀 Nem sokál jönnek a szitakötőőőőőőőőőők is 😀 Csak hogy legyen mit várni... 

Idézet tőle: pipacs

eszméletlenül süt a naaaaaaaaaaaap:)))

ilyen nőtt a kertembe végre:

Hogy te milyen egy édes vagy! Te kis tavasztündér,  csupa mosoly lett itt minden! 

Már ezért érdemes volt regisztrálni!

És ahogy elképzellek,  hogy setálgatsz a kertecskédben és egyszercsak nini, meglátod eme szép kis virágot, és mint a csítosztigris berohansz, és ezt azonnal megosztod. Azért vannak még szép dolgok a világon, és szerető emberek. Köszönöm. Bearanyoztad a napotmat te kis kedves. Biztos az életben is ilyen kis vidámka vagy, én meg azt hittem csupa búvalbaszott embert fogok itt találni, de kellemesen csalódtam, és ezt neked köszönhetem, még egyszer köszönöm, és eme kis virág fog előttem virulni egész nap.

eszméletlenül süt a naaaaaaaaaaaap:)))

ilyen nőtt a kertembe végre:

Kellemes napfürdőzést!:)

Neked is szépet:)