Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Társalgó

Idézet tőle: Trigonometria

Sziasztok! Íme az egyik Versem:

Nagy Mária Gréta:

Megbocsájtva 

Minek Írjak?

S kinek.

...csak Néked!

Egész Lényed Bennem Lakozik,

S Ragyogó Versek formájában Testesülsz meg...

Lelkünk már erősen összefonódott,

Réges-Régen...

Te már korábban Érezted

Én meg Élveztem

Végtelen Mivoltodat...

Behatárolja Végtelen Lényedet a félelmed,

Bensőd Rejtélyekkel teli Élelmem-

-Alkotásom! 

Köszönöm, az Ösztönöd! 

Vonyarcvashegy, 2011.05.18. /szerda/, 10h.46min.

Várom a kritikákat!

Üdvözlettel: Gréti

Sziasztok! Íme az egyik Versem:

Nagy Mária Gréta:

Megbocsájtva

Minek Írjak?

S kinek.

...csak Néked!

Egész Lényed Bennem Lakozik,

S Ragyogó Versek formájában Testesülsz meg...

Lelkünk már erősen összefonódott,

Réges-Régen...

Te már korábban Érezted

Én meg Élveztem

Végtelen Mivoltodat...

Behatárolja Végtelen Lényedet a félelmed,

Bensőd Rejtélyekkel teli Élelmem-

-Alkotásom!

Köszönöm, az Ösztönöd!

Vonyarcvashegy, 2011.05.18. /szerda/, 10h.46min.

Várom a kritikákat!

Üdvözlettel: Gréti

Szia, én bírom a hideget, a meleget is. Illetve a meleget jobban, de egyszer egy osztálytársam azt mondta ő hidegpárti. Hát ezen csodálkoztam. 

Általában várom a Tavaszt és a nyarat, most a Valentin nap jó volt, 2 mondatnak örültem. Fura hogy télen van valentin nap. Mondjuk ha már télen akkor a decemberre voksolnék, de inkább lehetne májusban (Tavasz - szerelmesek évszaka).

Rmélem Mindenki boldog lesz! 

Sziasztok! A tartalmak még nincsenek meg teljesen, viszont elég sok címem van. Egy könyvet megírni nagyon sok időbe telik, ami nekem jelenleg nincs. De sok címet írtam már. Valószínű, hogy inkább cikkeket publikálok a közeljövőben. Nincs kizárva a könyvírás sem, már dolgozom azon, hogy legyen időm hozzájuk.

És Ti hogy vagytok? Hogy bírjátok a téli hideget és a lelki fájdalmakat?

Remélem, egyszer Elmúlik Mindenki Fájdalma!

Egyébként félrekezelés miatt jelentettek már fel pszichiáter szakorvosokat?

Azt olvastam, ma Magyarországon több, mint 300 per folyik. A kórházaknak 5.5 milliárdos veszteségük lehet a perek miatt.

Írjak könyvet én is?

ha havas írja meg a benedek könyvet most, ugyanugy 8 millió ft.-ot keresne vele, mint a khm. kúrvákról szóló, évezredek óta most is aktuális örök témáról. vagy un. emberi devienciákról szóló és soha el nem múló témát.

benedek istván  aranyketrec  cimü könyvét érdemes elolvasni, vagy nézd meg a neten.

a félresikerült kategória bomba ötlet, nehogy ellopja kende csaba.lehet, hogy van már.havas henrik is pályázó lehet, ugyhogy csak maradjon a burán belül. senki

Korházban, de most búcsúznom kell.(nappali korház)

Csokit kaptam régen mert én voltam a csoportban a leggyorsabb trigonométer hahahahHAHA.

Szia Hajnal21 !

Most jelenleg hol vagy?

Én aztán nem örülök hogy kezelnek(hátha még ha félre kezelnének), de mostanság olyan rosszul vagyok néha, már 3 hónapja korházban, hogy kénytelen vagyok beszedni a gyógyszert.Régen a 'problémáimat' igy ugy de megoldani, későbbre halasztani mlég sikerült bulizással, most is azt választanám, illetve egy normális önálló életet élni valamennyire ami megadta a napi örömömet, amit itt nem tudok megkapni.Tegnap egész este végig járattam a fejemben a gondolatokat, majd megnyugodva elaludtam.Aztán reggel nagyon nehezen keltem ki az ágyból, ott próbáltam összeszedni magam.Most a fazekas műhelyben vagyok, épp festetegetek,aztán lehet jön korong.Szóval a mákos bejgli az nem szerencsés, csak velem a pszichiáterem talán a nevemen kivül annyit tud hogy szeretek főzni ,mint a hobbim, semmit nem tud, de viszonylag normális, 2, 3 havonta találkoztam vele mindig 5-10 percre, amiből csak annyi derült ki hogy rosszul vagyok, és ez ment 1,5 évig.Aztán a családom állandó stresszforrás amit nem tudok kezelni, csak menekültem eddig.Főleg hogy még ki is dobtak, ha ott vagyok stb, megalázás... és akkor éljek velük, mert nincs egy normális jellmes rokonom akiknél ellakhatnék, pedig helyük és pénzük is van.Próbálom majd  leirni a 1,5 2 év semmittevést, amikor még zenét ssem hallgattam semmit, csak feküdtem hónapokig, meg mantráztam, se olvasni,se irni, se főzni se tv, semmi. És nem érdekelt semmi, várni meg hiába vártam hogy megment az Eszter, inkább még márc 23.án, nem is tudtam belépni ,mert nem volt feltehetően elérhető miattam aki ép segitséget kért vagy csak közölni hogy bajba vagyok.Nem jött el hozzám mikor nem ettem, pedig akkor ha főzött volna nekem ettem volna rendesen, és én is elkezdtem volna főzni, rendberakni éltem.Emailemen sem keresett.Nem örültem neki.Aztán meg hozzám se szól, itt nem segit senki nekem.Még mialőtt szkizofréniát diagnosztizáltak, már akkor nem tudtam rendesen enni, illetve kihánytam az ételt.Na ez nem fontos, csak már akkor sem voltam jól.Most megpróbálnám összeszedeni magam, csak segitség kell, amit ideben nem kapok meg.Éltem lenne, de nem az amit itt nekem kinálnak.Rohadjon meg az összes akinek része volt benne, majd az kapjon halálfélelemet.

Idézet tőle: Trigonometria

Sziasztok! Olyan kategória miért nincs, hogy félrekezelt?

Szerintem jó ötlet.Nyissál egy ilyen fórumtémát. Lesz miről írni jó pár embernek.

Szia,

a hivatalos orvoslásban? Hááát ha van is, oda valószínűleg jóval kevesebb "esetet" sorolnak, mint ahány valójában oda sorolandó lenne... Ha a búrán gondolod, itt csinálhatsz ilyen topic-ot, biztos van miről írni.

Üdv

h

Sziasztok! Olyan kategória miért nincs, hogy félrekezelt?

vega58

La ruda salska - Tant D'argent Dans Le Monde(nem tudom mit jelenthet)

http://www.youtube.com/watch?v=TzwLmPjNFeE

Nem vagyok jól.Megyek ma is vissza a korházba.Még mindig ugyanazok a problémák amire nem tudok megoldást találni.Mamámtól hazaköltöztettek ami rossz, mert a szüleimmel. nem lehet gyütt lenni, nagyon stresszes, hanem szinte már teljesen figyelmen kivól hagyják egészségemet, na meg beleszólnak mindinbe amihez nem értenek, és ezt nem kedvesen teszik, az agresszió mindig jellemző volt a családomra.Igy most nem vagyok mamámnál ami nekem egy megfelelő környezet lenne felépülésre.Ugy volt ha bejárok a nappali korházba akkor és szedek mellé gyógyszert, én mondtam nekik hogy visszautasitom a... az antipszichotikumokat,a többit elfogadom, azthiszem skizoaffektivvel kezelnek,akkor már már most itthon lehetnék.Úgy próbáltam ezt megbeszélni, hogy 2-3 nap járnék be nappali korházba, a többit mamámnál tölteném, de mivel visszautasitom a gyógyszert igy nem engedtek.Most azzal szeretnék próbálkozni hogy mert igy ha nappaliba megyek akkor nem kell gondozóba menni, hogy én mégis csak a gondozóba szeretnék járni, a gyógyszert is beveszem, egyébként meg tanulni szerettem volna, vagy szeretnék, már ha megoldodnának problémáim és nem nappaliba bejárni.Múlt héten, azelőtti héten is, és most is nagyon mélyhangulati állapotban voltam a hétvégi napfolyamán.Itthon sokat alszok.10-12 óra.Ha nagyon mélyen voltam akkor Black Sabbath-ot halgattam, meg mostanság Frank Zappa-tól 2 albumot (és még sok mindent ,azokat talán feleslegesen)ami talán egy kicsit segitett.Nem tudok itthon tanuni, általában hideg van, másrészt nincs kedvem hozzá.Mostanság történelmet vettem a kezembe, másrészt most hétvégén szerettem volna csak idő hiányában, illetve rosszul érzem magam összeirni a betegségem történetét amiből még nem mindent dolgoztam fel.Itthon nincs velem túl nagy törödés, se az egészségem irányába se hogy iskolába tudjak járni.Abbahagytam ma az irást, ami sintén nem volt könnyű arról beszélni, és akkor még nem is beszéltem a 2010-től lévő szkizofrénia diagnózistól sok mindent, nem igen megyeget nálam a normális gondolkodás, és akorház nagyon kikészit, és leromlott a korházon kivüli életem, már olyanná vált hogy ott érzem jobban magam ,mint itthon.Lefeküdtem , sajnos azt se tudom miről goodnolkodjak, kezdtem arra gondolni hogy keveset vagy semmit sem tudok és ha lehunyom a szempilláim végleg elalszok.Féltem , félek. Talán 'üresjáratnak' lehetne nevezni(?).Próbálom most összeszedni magam, fekeltem az ágyból.Pénteken voltam bulizni, az jó volt.(utólag már 2-szer is megijjedtem)Ha haza engednek akkor mennék emberek közé minél többet, megirnám a történetem és a hibáimat amiket vétettem hogy ide kerültem.Ettől függetlenül olyan átlagosan véve mindent megtesz a közeli rokonságom.Tudom hogy buta vagyok mostanság, utóbbi 2 évem sokat tehet ez ügyben(ülés, álás, semmittevés...), nem szeretnék belehallni.Arról nem is beszélve hogy lehet van egy nagy probléma az életembe, mintha nekem semmi jót  nem adnának, mákosbeigli.befejeztem.Cheers beer. non alcoholic.(féltem)

Black Sabbath - Black sabbath

http://www.youtube.com/watch?v=akt3awj_Ah8

Nme szeretek itthon lenni(szuleimnel), korhazbol meg nem engedtek haza, nem tudok semmit sem csinalni es nem vagyok jol.visszaakartam menni delben vagy delutan aztan lefekudtem, Lehetoleg  holnap reggel szeretnek visszamenni a khba mert itthon nagyon nem jo, es nem csak a futes miatt amitol csak delre van meleg a hazban. ennyi.Itthon semmilyen bajomat nem tudom megoldani csak meg rosszabbul erzem magam.Remelem fogok tudni aludni rendesen.

vega58nak irom

erdekelne mi is az a szerelem, Esztert kerdeztem mint jaratos ebben elkepzelesem szerint, de ugy nezz ki lehet hogy egy autista fogja nekem elmeselni

kuldok egy dalt neked

Dio - As long as it's not about love

http://www.youtube.com/watch?v=wmBbUQJbz9s

From the first time we touched with our eyes
Only magic could take away my heart
I am always afraid for my heart
So lay beside me now and tell me lies - sweet lies
As long as it's not about love

Shall we sail off the edge of the world
Fall forever and never look behind
But I must keep my heart from my mind
Lay beside me now and tell me lies

Oh the last time we touched with our eyes
And the magic was stronger than the heart
Oh, I can't run away with my heart
So, lay beside me now and tell me lies

Shall we sail off the edge of the world
Fall forever
Take my heart away but no
You can't say words about love
Ooh

If the magic comes between us
And we never meet again
Take a part of me away
'Cause maybe it's all above love
Love, ooh

Fáradt vagyok, lenyom a megfazas, meg a gyogyszerek, meg az eletemnek a teljes kuszasaga illetve letbiztonsaga, es akkor meg annit sem er az egeszsegem hogy tudjak dolgozni vagy tabulni, most pedig mar 2,5 honapja csak tovabb rontottak, aldozat vagyok, nem tudok mit tenni, aztan majd varom a csodat, mig ha itthon lettem volna vagy lennek kezdenek rendbejonni, nyugalomra vagyom.

Teljesen új vagyok ezen a weblapon.Sok kérdésem lenne, főleg azokhoz akik voltak már itt, vagy épp bennt vannak.

Csak néhány : 10 éve szedek többek közt 2 mg-os Rivotrilt ,elég sokat., sajnos függő lettem. 4x voltam az utobbí 6 évben a Balassa utcai Pszichiátriai Klinikán 4x1 hónapot gyógyszerelvonáson és a szorongások csökkentése céljából Szintén hasonló osztályon.

Mennyiben más ez, mint Unoka Zsolt osztálya, hány hónap a kezelés, hányan vannak 1 szobában.Mennyire "nehéz esetek" vannak itt, hányan vannak egy foglalkozáson, milyenek az orvosok, ápolónők, mennyire empatikusak, gyógyszercentrikus e, vagy alternatív segítséget adnak? Egyszóval mindent szeretnék tudni, mielött jelentkeznék. társalgó, büfé, internet van e, ki lehet e jönni sétálni, milyenek a körülmények?  

Ha tudtok segítsetek. Várom a válaszotokat, tapasztalataitokat. Köszönöm

Szia Harmony!

Köszi az aggódást, nem akartam neked rémületet okozni. Most is épp a kiakadás kellős közepén állok. És majd fel robbanok a dühtől, és nem tudok mit kezdeni vele. Legszívesebben megint bevennék egy rakás gyógyszert, hátha vége lesz végre. De még győzködöm magam, hogy miért is ne tegyem. Próbálkozom, nem tudom meddig birom. Üdv. Neked.

AZUR, remélem, hogy minden rendben van veled. Gondoltam rád. 🙂

puszi!

Idézet tőle: Hajnal21

kivekdugtaleddig??

Hajnal21! Hogy te milyen közönséges tudsz lenni!!!!!!

senkivel és nem is fogok. (nem vagyok szexuális)

kivekdugtaleddig??

Kedves Nemember, szerintem ha úgy érzed szükséged van kórházra, miért ne mehetnél be? Hiszen ha tudja a családod hogy jó helyen vagy és még segítene is akkor szerintem dönts nyugodtan úgy hogy bemész. Rosszabb az amikor már annyira rosszul van az ember, hogy nem tud önként dönteni, hanem be kell vinni valamelyik családtagjának. Szerintem beszéld meg otthon, én még mindig ezt tartom a legjobb megoldásnak 🙂

Luciann, nagyon bátor és erős vagy, hogy önként bemész saját érdeked miatt a kórházba! Én is gondolkozom rajta, hogy vissza kellene kerülnöm egy pár hétre... 🙁 De én nem merem, meg a családom is kikészülne tőle hogy ott vagyok.

Köszönöm, kedves névtelen! 🙂

Luciann, szorítunk érted.

Sziasztok! Kedden megyek beutalóval kórházba, pszychiátriai osztályra: depresszó, és gyógyszerfüggőséggel. Ma voltam az itteni dr-nőnél. Ő engem még nem is ismert eddig, mert mindig cserélődnek. Utoljára 2009. júniusban látott orvos, ő is csak azért, hogy műcsőre megírja a papíromat. Most ennek a dr-nőnek elmondtam mindent a jelen állapotomról-hangulatomról, és ő ajánlotta a kórházat. Amit nem mondtam el, h van már 650 db tablettám öngyilkosság céljára, amit fél év alatt gyűjtöttem össze úgy, h az altatóról leszoktam, de kiváltottam, és összegyűjtöttem. A kórházi papír-talán-jó lesz a műcsőre, ahova jövőre márc.-ban megyek a rokk. nyugdíjam miatt, amit akkor épp 19,5 éve lesz hogy kapok, és attól RETTEGEK, nehogy elvegyék, mert már szervi betegségeim is vannak. Ennyit akartam csak közölni Veletek. Üdv, Szép Napot! 🙂

megintzsivány kérdésére rákerestem a googléban, és találtam valamit. elhoztam a linket. holnap-talán-végig is olvasom. 🙂 Jó éjt!

http://www.ketezer.hu/menu4/2008_06/feld.html

Értem. Köszönöm.

Idézet tőle: Luciann

Kaptam két linket levélben, de egyik sem működik. Megpróbálom bemásolni ide:

http://bura.dev.netstandard.hu/csoportok/altalanos-csoport-mindenkinek/c...

http://bura.dev.netstandard.hu/user/155/notifications

Köszöntem. :-))

Ez viszont működik:

http://netstandard.hu/

Tehát reklám akart lenni? 😮  :-))

Szia Luciann!

Feliratkoztál értesítésre és ezért kaptad ezt az üzenetet.

Kaptam két linket levélben, de egyik sem működik. Megpróbálom bemásolni ide:

http://bura.dev.netstandard.hu/csoportok/altalanos-csoport-mindenkinek/c...

http://bura.dev.netstandard.hu/user/155/notifications

Köszöntem. :-))

Ez viszont működik:

http://netstandard.hu/

Tehát reklám akart lenni? 😮  :-))

Köszi, harmony! Szép napot! 🙂 Este még visszanéztem, és ismerkedtem a búrával, mert egy éve ugyan regiztem, de olyan "nehéz" helyzetben voltam, hogy arról írni képtelenség volt. Aztán ahányszor beléptem, mindig egy blog került a szemem elé, amibe bele is olvasgattam, és őszinte leszek:Nagyon rossz hatással volt rám. Az illető állandóan arról írt, hogy:"Haluzik". Szerencsétlen, nagyon beteg lehetett...:-( Én meg nem tudtam rájönni, hogyan indíthatnék blogot. 🙂

Tehát este itt olvasgattam még. Nagyon jók a témák. Az energia vámpírról, a megbocsátásról, stb,...Mindegyikről van véleményem, tapasztalatom egyaránt. 🙂 Sajnos!!!

Az idéb febr. 2-tól aug. végéig nem volt netem. Emiatt csak mostanában néztem be újra. 🙂

Amikor  beléptem, 3-4 levelem volt. Mindegyiket elolvastam. Megválaszoltam. Eszter olyasmit írt, hogy "az minden, amit a google kiad rólam", vagy valami hasonló, de én többet akartam tudni róla, és rákerestem a facebookon, youtuben. Pechemre meg is találtam, írtam is neki, válaszolt is röviden, de megbántam. Így már nem tudok annonym lenni őelötte. A többiek elött igen. Jó lenne egy új regi... Eszter, vagy Admin, vagy hogy is híják... Van rá lehetőség? Ezt pedig törölném. Köszi! 🙂

Neked is Jó Éjt Luciann! Örülök hogy megismerhettelek! Remélem még fogunk majd beszélgetni itt.... aludj jól!

Na, idejöttem elköszönni. Nehezen igazodom még el ezen az oldalon. Kezd fájni a szemem. Szinte egész nap a net elött ültem. Jó éjt, Harmony! Látom, ketten vagyunk. 🙂 Mindenkinek JÓ ÉJSZAKÁT kívánok! 🙂

az iwiwes meghívót sehasználta fel, ami azért esett rosszul,  mert kicsit bepánikoltam, h "adatokat" szolgáltatok ki, végül is egy ismeretlennek...és még csak nem is élnek vele. mindegy, remélem, sb. jobban van, ha rosszabbul volt.

Spellbound, aggódtam érted, remélem jobban vagy. Kedvellek.

Hogy vagy vega? mesélhetnél mi történt veled az elmúlt 2 évben?Hogy állsz az informatikával, megy-e az angol, netán banki szakma?

- jav. , levander - email - szerintem szép virág a leander, kinek mi a kdvence, ki szokott kertészkedni?

VP

köszönöm a meghivást, leavnder20 [at] gmail [dot] com.Majd itt hátha megkapok egy lakcimet, megigérték, tudjuk ha betartja akkor szép szó ha nem akkor kap a pofájába.brrr

na, mindenre számítottam, de hogy egy ilyen mondatot olvassak 2011 őszén, ez mindent felülmúl. mondd, hogy nem komoly...(egyébként én meg tudlak hívni, sztem bárki meg tud most már, szólj, ha még szükséged van rá.)

Inkább itt folytatom a mondandót, nem Eszter topikjában, nem illendő oda írnom, mikor nem hozzá címzem, hanem csak válaszolok egy hozzászólásra. Tehát immár a "rendes" topikba írva, folytatnám...

Tehát ott tartottam hogy nem nyírnám ki magam. Több okból is. Az egyik: félek a haláltól, és valójában nem akarok meghalni, csak szeretnék egy normális életet (én élet párti vagyok, tök8 hogy mennyit szenvedek vagy szenvedtem már). A másik ok pedig hogy másokkal szemben sem helyes döntés lenne ha ki akarnám magam nyírni és meg is tenném. Mert itt maradnának úgy hogy egy nagy fájdalommal, persze nem az én elvesztésem miatt, csak a tény miatt hogy valaki meghalna a családban - nos senkinek nem akarom ezt az érzést okozni, de a fő ok, hogy én élni akarok, bár néha a nemlét felé hajlok, de mint írom a haláltól nagyon is félek, főleg a fájdalomtól vagy hogy nem tudnék "átmenni" könnyen, hanem kínlódás lenne. Ez hatalmas visszatartó erő, meg az hogy utána nem lehetne "visszacsinálni". Ez nem egy olyan dolog, hogy most ehhez van kedvem vagy mondjuk nagyon összejön minden - hát nyírjuk ki magunkat. NEM! Ez nem ilyen egyszerű - ez egy visszafordíthatatlan dolog, és lehet nem is lenne több életem. Akkor meg ugye eléggé gáz.... ha soha többé nem élhetsz már. Főleg mivel nem tudod azt hogy kapsz e lehetőséged a saját meggyilkolásod után az életre (Isten azt gondolhatja - hát ne adjunk ennek mégegy lehetőséget, ha csak így simán kinyírja magát). Szal ezek miatt.

Máskülönben nem mondom hogy nem vagyok ki sokszor, sajnos általában szenvedés van - alapállapot. De akkor is ÉLET. Minimum.

nincs valakinek egy iwiw meghivója számomra?

Ki hallott már idegrendszert védő vitaminról(Coaxil), nekem igy próbállták beadni, én pofátlanságnak hiszem, azt hittem hogy valami cukorka gyárban vagyok

??

Amugy nyugodtan légy önmagad, ne add fel soha aki vagy. Mindig azt nézd, te hogyan akarsz élni, ne azt hogy másoknak mi felene meg. Én nekem pl mindig azt sugallták valahonnan hogy fogjam vissza magam ha dühöngeni szeretnék, vagy ha valami negatívumot megélni.... és én elhittem, sőt komolyan vettem ezeket a sugallatokat. Pedig ki kell adni azt is ami feszélyez, meg kell szabadulni a kínzó érzésektől. Ez úgy tűnhet ego dolog, de ez az önmagunk megvalósításának a dolga. Addig nem lehetünk teljesen szabadok amig nincs bátorságunk teljesen megélni amit akarunk, vagy amit KELL. Fontos, hogy merjünk úgy élni ahogy kell, és a kell alatt azt értem, amit éppen érzünk. Ezt most teljesen független mindentől, most kis dühöt érzek, valaki iránt, aki felbosszantott, talán mert más hangsúllyal mondott valamit, vagy nem a megszokott módon van minden dolog, én nehezen viselem a változásokat. De a jó irányú változás kell. Kicsit kibillentem az előbb, ez nem jó, de szükségszerű néha, hogy ismét helyreállhasson egy még jobb egyensúly talán. kis feszültség van bennem. de majd rendbe jövök. A legkisebb változás is képes kibillenteni. Túl érzékeny vagyok. De ez nem itt történt hanem itthon a környezetemben. Csak a lényeg, hogy ne tagadjuk meg magunktól az érzést 😉

Kedves Spellbound,

én látok jobboldalt félig felül egy olyan panelt hogy új, és ott van egy olyan címszó hogy "Fórumtéma", szerintem arra kattintva tudsz új fórumtémát létrehozni. De ezt csak gondolom nem biztos. Én sem tudtam eddig, csak érted néztem meg, hogy tudjak segíteni 🙂 Remélem segíthettem.

Kedves harmony ,

hogyan tudok itt egy topicot létrehozni, mert kútfőmből nem sikerül?

nekem elegem van Sámánfy Nagy Zoltánból

Zene - Stanley Clarke: School Days(Kitartok)pssz.(a suliterv- már leirtam egyik topicba, max. 8év:Hihihihihi::):):):)

Joe Satriani - Flying in a blue dream- itt - communis-(Hegyi Péternek- beszélgethetünk bárkivel)

The Extremist by Joe Satriani(satch)

"Tugur egyre mélyebbre merült az álmok tengerében...Álom az álomban, amikor egyikből felébredt, már nem tudta, hogy a valóságban van-e, vagy csak az előző álomban."- Illúziócsapda

Szerintem mindennek van egy rezgése, embereknek, hangoknak, dolgoknak - mindennek. Ez segít eligazodni abban, hogy ki az akit követhetünk, ki az aki azért rendeltetett hogy mesterünk legyen. Persze nem csupán ennyi, ez jóval összetettebb. Mint egy térkép, amin különböző jelzések vannak. Mindent együttesen kell nézni, ami kialakít egy rezgést egy mintát, egy motívumot. Így lehet haladni az ösvényen, és mi magunknak tapossuk ki, nem a mások által járt ösvényen megyünk. De vannak nyomok, melyeket a duálok hagynak, vagy másképpen az előző életekből velünk lelki rokoni kapcsolatban lévő személyek. Ez öröm és minden esetben nagy boldogság, és időről időre visszatér. Mégha nem is folyamatos.

http://www.youtube.com/watch?v=RSXZ7ksJ8s0

ezt a videót én csináltam, de az álmaim motiválták. Dream within a dream (Álom az álomban). A fény és a ragyogás jelen van benne, a másik dimenzió. Összekapcsolódó lelkek. 🙂

a Ryu amugy eléggé megnyugtató hangzású név. Meg a Ryuk is.