Társalgó
Idézet tőle: megintzsivany ekkor: 2012.03.21., 03:44Ja, ehsegsztrajk jol jonne, de meg egy fogyokura is jol jonne.
-))) nem vagyok vekony. Bar voltam mar koverebb is. Voltam 115 kg testsulyu 174 cm magassaggal. Az eletveszelyesen kovernek szamit.
Igazandibol az evesi rendellenessegek topikba kellene irnom. Ott az en hazam.
Szia;
Ja, ehsegsztrajk jol jonne, de meg egy fogyokura is jol jonne.
-))) nem vagyok vekony. Bar voltam mar koverebb is. Voltam 115 kg testsulyu 174 cm magassaggal. Az eletveszelyesen kovernek szamit.
Igazandibol az evesi rendellenessegek topikba kellene irnom. Ott az en hazam.
Szia;
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.20., 14:15Ma voltam TB-t intézni, társadalombiztosásnak utána nézni, mert a gép azt jelezte ki a korházban hogy nem vagyok rá jogosult, mi közben fizettem havonta a csekkett. Kiderült mikor nem jelentkeztem közmunkára egyuttal ki is köröztettek, igy ujra be kellett volna köröznöm, amit most utólag megtettem. 3 hónapig kaptam társadlami juttatást munkanélküliség miatt, igy most az idő alatt nem kellet volna fizetni azt és még utána 45 napig voltam a fizetése alól mentes amit ha igénylem visszafizetnek, igy most lesz pénzem könyvekre.
Meg levágattam a hajamat ma, és igy legalább már kilátszik az arcom a hajam alól. Egyébként most félhosszúra növesztem.
Ma voltam TB-t intézni, társadalombiztosásnak utána nézni, mert a gép azt jelezte ki a korházban hogy nem vagyok rá jogosult, mi közben fizettem havonta a csekkett. Kiderült mikor nem jelentkeztem közmunkára egyuttal ki is köröztettek, igy ujra be kellett volna köröznöm, amit most utólag megtettem. 3 hónapig kaptam társadlami juttatást munkanélküliség miatt, igy most az idő alatt nem kellet volna fizetni azt és még utána 45 napig voltam a fizetése alól mentes amit ha igénylem visszafizetnek, igy most lesz pénzem könyvekre.
Meg levágattam a hajamat ma, és igy legalább már kilátszik az arcom a hajam alól. Egyébként most félhosszúra növesztem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.20., 13:52Schubert Mass No 6 Es-Dur
http://www.youtube.com/watch?v=R8weZOb_-Lg
zsivany
Arra gondoltam hogy tudásod nélkül még a fa alatt elkezdenéd az aszketikus életformát. Ha nem kapnál enni a fa alatt, azaz senki nem szánna meg téged egy kis élelemmel akkor ez már egybe lenne kötve éhségsztrájkkal is. Szóval a hibák elkerülése miatt szükségeltetik a tudás. Nem gondolom hogy neked nem lenne meg ez a tudásod. Hiába a pénz ha nincs tudás.Gondolom tovább ezt nem kell magyaráznom, jelezd ha érted. Mint mondtam nekem csak 3 lépses programom van. 1 . lehetőség, ez magába foglalja a tudást, 2. a pénz, 3. a segitőtársak (személyes tanács Tibortól) ,felesleges dolgok lehetőségét kizárja ivel én nekem ebben nincs tapasztalatom. Segiteni és jónak lenni mindig kell időt szánni. Ezt hiányalom például az üzemeltetőtöl, főleg abban amibn személyesen ő a felelős. A testvérénél is próáltam reklamálni, de ő seem ragált, pedig elég részletesen leirtam nagyjából, de el se olvasta a levelemet, pedig olyan kis tündérien mosolyog a fotoján.
Járok sörözni, csak ritkábban. Jelneleg nem értem rá menni csak néhány alkalommal, de az jó volt.Aztán mostanság szerintem heti rendszerességel lefogok járni csak nem tudom hova mert nincs pénzem és drága helyre nem tudok. Sörhöz már nincs kedvem, megteszi nekem a szóda is. Sokat szódáztam, főleg mert ingyen volt ,tavaly ősszel és nyáron, ahol meg pénzbe került ott meg keveset.Kávéztam mellette és cigi, igaz nem került sokba. Régen nagy sörös voltam , amit csak lehetett kapni azt mind megkóstoltam, apukám részben szakmában dolgozott egy ideig igy ebbe belenőttem. De csak kuturáltan. Nem bántam meg még se a pénzt amit rá költöttem, sem az időt, inkább néha a társaságot. A drogot egyáltalán nem szeretem.Most már tilos nálunk a cigi az intézményekbe és a szórakozó helyeken.Egyébként nem szivesen sörözök, mert nagy az éhinség a világban és felesleges dolgokra nincs szükség, akkor nem fogyasztom őket. Egyébként sivesen megiszok egy sört, inkább sör mint bor, mert most jót tesz gátlásáoságomat oldani, ami régen nem volt, meg ha üldögélek akkor legyen valami amit iszok, de ezt csak azért, mert hiányzik a társasági élet számomra és szivesen eljárok most bárhaova. Mondjuk a betegség kezelésére alkalmas eszköz számomra. Én ugy tervezem hogy veszek egy Go táblát és egy kocsmába ha nincs más hely, mert Debrecenben nincsenek parkok asztallal ahová le lehet ülni , ott játszani és beszélgetni. Egyébként társaság miatt jó a kocsma ,mert ott lehet találkozni nagyobb baráti köröknek. Debrecenben még egy jazz kávézó sem tud működni, ha jól tudom nincsen, de már próbálkoztak vele.
Schubert Mass No 6 Es-Dur
http://www.youtube.com/watch?v=R8weZOb_-Lg
zsivany
Arra gondoltam hogy tudásod nélkül még a fa alatt elkezdenéd az aszketikus életformát. Ha nem kapnál enni a fa alatt, azaz senki nem szánna meg téged egy kis élelemmel akkor ez már egybe lenne kötve éhségsztrájkkal is. Szóval a hibák elkerülése miatt szükségeltetik a tudás. Nem gondolom hogy neked nem lenne meg ez a tudásod. Hiába a pénz ha nincs tudás.Gondolom tovább ezt nem kell magyaráznom, jelezd ha érted. Mint mondtam nekem csak 3 lépses programom van. 1 . lehetőség, ez magába foglalja a tudást, 2. a pénz, 3. a segitőtársak (személyes tanács Tibortól) ,felesleges dolgok lehetőségét kizárja ivel én nekem ebben nincs tapasztalatom. Segiteni és jónak lenni mindig kell időt szánni. Ezt hiányalom például az üzemeltetőtöl, főleg abban amibn személyesen ő a felelős. A testvérénél is próáltam reklamálni, de ő seem ragált, pedig elég részletesen leirtam nagyjából, de el se olvasta a levelemet, pedig olyan kis tündérien mosolyog a fotoján.
Járok sörözni, csak ritkábban. Jelneleg nem értem rá menni csak néhány alkalommal, de az jó volt.Aztán mostanság szerintem heti rendszerességel lefogok járni csak nem tudom hova mert nincs pénzem és drága helyre nem tudok. Sörhöz már nincs kedvem, megteszi nekem a szóda is. Sokat szódáztam, főleg mert ingyen volt ,tavaly ősszel és nyáron, ahol meg pénzbe került ott meg keveset.Kávéztam mellette és cigi, igaz nem került sokba. Régen nagy sörös voltam , amit csak lehetett kapni azt mind megkóstoltam, apukám részben szakmában dolgozott egy ideig igy ebbe belenőttem. De csak kuturáltan. Nem bántam meg még se a pénzt amit rá költöttem, sem az időt, inkább néha a társaságot. A drogot egyáltalán nem szeretem.Most már tilos nálunk a cigi az intézményekbe és a szórakozó helyeken.Egyébként nem szivesen sörözök, mert nagy az éhinség a világban és felesleges dolgokra nincs szükség, akkor nem fogyasztom őket. Egyébként sivesen megiszok egy sört, inkább sör mint bor, mert most jót tesz gátlásáoságomat oldani, ami régen nem volt, meg ha üldögélek akkor legyen valami amit iszok, de ezt csak azért, mert hiányzik a társasági élet számomra és szivesen eljárok most bárhaova. Mondjuk a betegség kezelésére alkalmas eszköz számomra. Én ugy tervezem hogy veszek egy Go táblát és egy kocsmába ha nincs más hely, mert Debrecenben nincsenek parkok asztallal ahová le lehet ülni , ott játszani és beszélgetni. Egyébként társaság miatt jó a kocsma ,mert ott lehet találkozni nagyobb baráti köröknek. Debrecenben még egy jazz kávézó sem tud működni, ha jól tudom nincsen, de már próbálkoztak vele.
Idézet tőle: Vippa ekkor: 2012.03.20., 04:54Szia Zsivány kedves!
Nekem is úgy tűnik, haldoklik ez a fórum. Nagy erőkkel lett reklámozva a TV-ben meg mindenhol, aztán az üzemeltető erre+arra hivakozva be se néz ide. Még csak bántani se lehet, mert hirtelen előbukkannak olyanok, akik megértésre buzdítanak, Eszter ilyen+olyan beteg. Akkor minek csináltatta ezt a fórumot?
Szia Zsivány kedves!
Nekem is úgy tűnik, haldoklik ez a fórum. Nagy erőkkel lett reklámozva a TV-ben meg mindenhol, aztán az üzemeltető erre+arra hivakozva be se néz ide. Még csak bántani se lehet, mert hirtelen előbukkannak olyanok, akik megértésre buzdítanak, Eszter ilyen+olyan beteg. Akkor minek csináltatta ezt a fórumot?
Idézet tőle: megintzsivany ekkor: 2012.03.19., 23:29En ertem, hogy MO-n nehez.
Hajnal, szoktal meg sorozni?
En ertem, hogy MO-n nehez.
Hajnal, szoktal meg sorozni?
Idézet tőle: megintzsivany ekkor: 2012.03.19., 23:14Szia Hajnal;
En nem vitatkozok. En megirtam az en tapasztalatomat, es hogy mi tortent velem. Milyen volt, es most milyen. Nem adok tanacsot sem. Nem teszek fel olyan kerdeseket amik mint egy feleemelkedo szemely tenne.
Ugye, mire mennel tudasod nelkul a fa alatt?
Hat ez mit jelent? nem ertem. Ezt tolem kerdezed? Miert? Mi a celja ilyen kerdesnek? Ez egy informacios kerdes, vagy tan kerdes? Na fiam, mire mennel?
Ez MO, Az USA. Koszonom a kioktatast.
Tisztelettel;
zsivany
Szia Hajnal;
En nem vitatkozok. En megirtam az en tapasztalatomat, es hogy mi tortent velem. Milyen volt, es most milyen. Nem adok tanacsot sem. Nem teszek fel olyan kerdeseket amik mint egy feleemelkedo szemely tenne.
Ugye, mire mennel tudasod nelkul a fa alatt?
Hat ez mit jelent? nem ertem. Ezt tolem kerdezed? Miert? Mi a celja ilyen kerdesnek? Ez egy informacios kerdes, vagy tan kerdes? Na fiam, mire mennel?
Ez MO, Az USA. Koszonom a kioktatast.
Tisztelettel;
zsivany
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.19., 17:37Kedves zsivany
Lehet hogy elalaszol a fa alatt ülve, viszont teljesen jóllakva.Ugye mire mennél a tudásod nélkül a fa alatt?
Én azonban akárhogyan nem akartam elaludni, a halál még várhat rám. Az utcán sokidjejü nem alvás után még meg is vertek és nem aludtam ne hogy bántalmazás érjen(talán ez volt a 60 vagy a 20 órás nem alvás...nem emlékszek mindre , kicsit talán pörögtem- lazitottam - facebookon próbáltam követni magam, ha tudom ellenörzöm). Viszont beszélgettem emberekkel, kértem enni, inni, pénzt.Igen keveset kaptam. DVD-t senki nem akart tőlem venni, de egyet eljándékoztam, bedobva a kassza mellé finoman, hogy köszönöm amit vettem, ami egy tasak porkávé volt, amit csak otthon ittam meg.Azért volt nálam DVD, mert nekem egy forintom sem volt, csak ezek.
Én is elalasok bárhol, csak legyen meg a nyugalmam, lsd Krisna-vögy vagy egyéb.Szóval neki kellett volna vágnom a helyi szervezetület felkeresni, de egy kicsit elhamarkodotank találnám ezt utólag ha akkor ép ez nem jutott volna eszembe. Ez MO. az USA. Itt nincs semmi pénzed.Tudom ott is kevés van.:)
Kedves zsivany
Lehet hogy elalaszol a fa alatt ülve, viszont teljesen jóllakva.Ugye mire mennél a tudásod nélkül a fa alatt?
Én azonban akárhogyan nem akartam elaludni, a halál még várhat rám. Az utcán sokidjejü nem alvás után még meg is vertek és nem aludtam ne hogy bántalmazás érjen(talán ez volt a 60 vagy a 20 órás nem alvás...nem emlékszek mindre , kicsit talán pörögtem- lazitottam - facebookon próbáltam követni magam, ha tudom ellenörzöm). Viszont beszélgettem emberekkel, kértem enni, inni, pénzt.Igen keveset kaptam. DVD-t senki nem akart tőlem venni, de egyet eljándékoztam, bedobva a kassza mellé finoman, hogy köszönöm amit vettem, ami egy tasak porkávé volt, amit csak otthon ittam meg.Azért volt nálam DVD, mert nekem egy forintom sem volt, csak ezek.
Én is elalasok bárhol, csak legyen meg a nyugalmam, lsd Krisna-vögy vagy egyéb.Szóval neki kellett volna vágnom a helyi szervezetület felkeresni, de egy kicsit elhamarkodotank találnám ezt utólag ha akkor ép ez nem jutott volna eszembe. Ez MO. az USA. Itt nincs semmi pénzed.Tudom ott is kevés van.:)
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.03.17., 18:54Köszönöm és köszöntöm, akik leveleikkel privátban megkerestek. Jól esett, némileg meglepett. Remélem válaszaimmal nem okoztam nagy csalódást. Sok szépet Nektek !
Köszönöm és köszöntöm, akik leveleikkel privátban megkerestek. Jól esett, némileg meglepett. Remélem válaszaimmal nem okoztam nagy csalódást. Sok szépet Nektek !
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.03.17., 03:19töröltem.
töröltem.
Idézet tőle: megintzsivany ekkor: 2012.03.17., 00:49De gondolom ha csak 10 dollár volt, csak tudtál hol aludni.
Mibol gondolod?
Egyebkent elobb-utobb alszik az ember akar hogyan is.
Aztan mostmar akar csak egy fa alatt ulve is.
Es igen, talalnom kellett egy helyet hol aludnom amikor megerkeztem, mert December 15 volt es Del-Dakotaban a homerseklet minusz 40 fok celziusz volt.
De gondolom ha csak 10 dollár volt, csak tudtál hol aludni.
Mibol gondolod?
Egyebkent elobb-utobb alszik az ember akar hogyan is.
Aztan mostmar akar csak egy fa alatt ulve is.
Es igen, talalnom kellett egy helyet hol aludnom amikor megerkeztem, mert December 15 volt es Del-Dakotaban a homerseklet minusz 40 fok celziusz volt.
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.03.16., 19:49Kedves Hajnal21 !
Én nem emlékszem hogy regisztrált tag lettem volna valamikor ezen a weboldalon.
20 esztendős vagyok.
A költözésről részletesebben később beszéljünk, most eléggé fáradt vagyok. Sokat dolgoztam a hegyen.
Szép álmokat kívánok Neked!
Kedves Hajnal21 !
Én nem emlékszem hogy regisztrált tag lettem volna valamikor ezen a weboldalon.
20 esztendős vagyok.
A költözésről részletesebben később beszéljünk, most eléggé fáradt vagyok. Sokat dolgoztam a hegyen.
Szép álmokat kívánok Neked!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.16., 19:47na pl. egy cim mivel trigonometria emlitette, én kiváncsi vagyok a cimekre, most harmony meg akar tanulni irni, nem értem miért nem dolgozni akar elmenni, de az hát időt el kell tölteni, ma is eszembe jutott a Szentjánosbogarak az égbolton cim. Engem mondjuk kicsit zavarnak, de hát van ilyen. El kell fogadni őket is, de nem ilyen mennyiségben,szerencsére én senkit sem bántok, sem embert sem állatot.
Kedves trigonometria és te hány esztendős vagy? nem sokan beszélgetünk ma már. meg ugy egyáltalán ezen a helyen, főleg ami negem ugy érdekelne is.
na pl. egy cim mivel trigonometria emlitette, én kiváncsi vagyok a cimekre, most harmony meg akar tanulni irni, nem értem miért nem dolgozni akar elmenni, de az hát időt el kell tölteni, ma is eszembe jutott a Szentjánosbogarak az égbolton cim. Engem mondjuk kicsit zavarnak, de hát van ilyen. El kell fogadni őket is, de nem ilyen mennyiségben,szerencsére én senkit sem bántok, sem embert sem állatot.
Kedves trigonometria és te hány esztendős vagy? nem sokan beszélgetünk ma már. meg ugy egyáltalán ezen a helyen, főleg ami negem ugy érdekelne is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.16., 19:15szeretném megemliteni hogy van saját vasalóm, étkészletem, evőeszközök, edényeim... szóval félig be vagyok rendezkedve, még van saját konyhám is.De a nyugalom...
szeretném megemliteni hogy van saját vasalóm, étkészletem, evőeszközök, edényeim... szóval félig be vagyok rendezkedve, még van saját konyhám is.De a nyugalom...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.16., 19:12Hmm, hát kettőnk között csak 9 év van, ami megengedett vagy még szokás talán Magyarországon ennyi korkülönbségnél házasságot kötni. Én még csak 23 vagyok. Korban nálam fiatalbbak is szóba jöhetnek , de nem szoktak, illetve már előfordult de az sem úgy alakult ahogy gondoltam, talán ha őt is meglelem még egy barástság lehet belőle.
Mondjuk ugy szivesen ismerkednék vele szivesen és ha közelednénk egymáshoz az nem lenne számomra gond. Egyébként azzal a lánnyal is jó lenne akivel csak 1 alkalommal találkoztam. Közös hogy nagymamáink egy hyelyen laknak, igy kerültünk fel a buszra, és ahol ő tanul az ahol én lakok, és amit tanul az majdnem ugyan az amit anyukám szakmérnökin tanult ls számomra is érdekes, és ismeri neves barátomat is akit sokan szeretnek (kevesek meg nem szimpatizálnak vele), igy ha ráér el tudunk menni együtt pl. bulizni.
Egyidőben felhagytam a baráti társaságommal, részben gyógyszer, később betegség miatt.Aztán a baráti körömet nehéz újjá szervezni és mostanság nem tudtam velük találkozni és már nem olyan gyakran vagy egyáltalán nem is látom őket együtt csak szétszóródva.Igy aztán velük nem találkozok, közkedvelt kocsmáinkban ritkább lett a látogatás, interneten(facebook) szoktam őket követni.
Elzárkózásommal és a betegégem részeként nálam a beszéd(önmagammal), beszélgetés is lecsökkent, aztán most normális, de mindig megkapom hogy logorheás vagyok, azaz bőbeszédű, meg pörög és sokat beszél és injekciót is kaptam már emiatt, pedig nálam az a normális, olyan mintha mindig gyógyszr kéne mert beszélk.Aztán nekem ami egyik legjobban hiányzik az a beszélgetés.Nem kivánom senkinek sem.
A régi burán csak annyira emlékszek belőled már ha te vagy az a Gréta, hogy bonival összevesztél valami miatt.Nem tudom ki és mi vagy , meg itt most szerveznél egy kiruccanást a Balatonhoz.Nekem most nincs pénzem, de ha akkora mikor lesz lenne pénzem akkor szivesen mennék.Szivesen ismerked bárkivel.
Közel laksz a Balatonhoz?
Hát most még nem kell segitség vagy 2 hétig tuti, anyukám jó volt matekból, de az már régen volt, én meg csak a kezdeteknél.Szeptemberben akarnék ha sikerülne jeletkezni és el is indulni informatikával kapcsolatos képzésre, ahol igazából nem kell sok matek, de az a kevést is elég lesz megtanulni.Igy ha nem lesz segitőtársam,mert a közeli barátaim lekoptak, /utólagosan sajnálom, ők gondolták igy/ szivesen igénybe veszem a segitségedet.Interneten gondolom megoldható valamilyen formában. De ha van egy üres ágy netán egy egész szoba is van ahová költözhetnék még jobb lenne.A családom kicsit zűrös és vágyom a harmonikus, békés életre, a konfliktus kerülésre, aminek a legbiztosabb kezelése ha nem találkozom a rokonaimmal.Nagymamám meg beteg és nem mehetek, meg a gyerekei nem nézik már jó szemmel és nemigen engedik.Egyébként nagyon jól főzök,bár kezdő vega vagyok, szeretek takaritani, és jóképünek is találom magam.Rendes ember vagyok. Mint mindig ugy általában , ahogy 3 éve is volt szivesen kölztem volna bárkihez, tudtam hogy még bajok lesznek a családdal, hülye akkor sem voltam.A családomnak kicsit része van a korházi kezeléseimnek , illetve hogy nem tudtam élni életem.Pszichológusi ellátásom internetes.köszönöm hogy ezügyben is szólhattam,Szivesen beszélgetek bármiről, olvasom verseidet, majd elemzem ha tudom.
Hmm, hát kettőnk között csak 9 év van, ami megengedett vagy még szokás talán Magyarországon ennyi korkülönbségnél házasságot kötni. Én még csak 23 vagyok. Korban nálam fiatalbbak is szóba jöhetnek , de nem szoktak, illetve már előfordult de az sem úgy alakult ahogy gondoltam, talán ha őt is meglelem még egy barástság lehet belőle.
Mondjuk ugy szivesen ismerkednék vele szivesen és ha közelednénk egymáshoz az nem lenne számomra gond. Egyébként azzal a lánnyal is jó lenne akivel csak 1 alkalommal találkoztam. Közös hogy nagymamáink egy hyelyen laknak, igy kerültünk fel a buszra, és ahol ő tanul az ahol én lakok, és amit tanul az majdnem ugyan az amit anyukám szakmérnökin tanult ls számomra is érdekes, és ismeri neves barátomat is akit sokan szeretnek (kevesek meg nem szimpatizálnak vele), igy ha ráér el tudunk menni együtt pl. bulizni.
Egyidőben felhagytam a baráti társaságommal, részben gyógyszer, később betegség miatt.Aztán a baráti körömet nehéz újjá szervezni és mostanság nem tudtam velük találkozni és már nem olyan gyakran vagy egyáltalán nem is látom őket együtt csak szétszóródva.Igy aztán velük nem találkozok, közkedvelt kocsmáinkban ritkább lett a látogatás, interneten(facebook) szoktam őket követni.
Elzárkózásommal és a betegégem részeként nálam a beszéd(önmagammal), beszélgetés is lecsökkent, aztán most normális, de mindig megkapom hogy logorheás vagyok, azaz bőbeszédű, meg pörög és sokat beszél és injekciót is kaptam már emiatt, pedig nálam az a normális, olyan mintha mindig gyógyszr kéne mert beszélk.Aztán nekem ami egyik legjobban hiányzik az a beszélgetés.Nem kivánom senkinek sem.
A régi burán csak annyira emlékszek belőled már ha te vagy az a Gréta, hogy bonival összevesztél valami miatt.Nem tudom ki és mi vagy , meg itt most szerveznél egy kiruccanást a Balatonhoz.Nekem most nincs pénzem, de ha akkora mikor lesz lenne pénzem akkor szivesen mennék.Szivesen ismerked bárkivel.
Közel laksz a Balatonhoz?
Hát most még nem kell segitség vagy 2 hétig tuti, anyukám jó volt matekból, de az már régen volt, én meg csak a kezdeteknél.Szeptemberben akarnék ha sikerülne jeletkezni és el is indulni informatikával kapcsolatos képzésre, ahol igazából nem kell sok matek, de az a kevést is elég lesz megtanulni.Igy ha nem lesz segitőtársam,mert a közeli barátaim lekoptak, /utólagosan sajnálom, ők gondolták igy/ szivesen igénybe veszem a segitségedet.Interneten gondolom megoldható valamilyen formában. De ha van egy üres ágy netán egy egész szoba is van ahová költözhetnék még jobb lenne.A családom kicsit zűrös és vágyom a harmonikus, békés életre, a konfliktus kerülésre, aminek a legbiztosabb kezelése ha nem találkozom a rokonaimmal.Nagymamám meg beteg és nem mehetek, meg a gyerekei nem nézik már jó szemmel és nemigen engedik.Egyébként nagyon jól főzök,bár kezdő vega vagyok, szeretek takaritani, és jóképünek is találom magam.Rendes ember vagyok. Mint mindig ugy általában , ahogy 3 éve is volt szivesen kölztem volna bárkihez, tudtam hogy még bajok lesznek a családdal, hülye akkor sem voltam.A családomnak kicsit része van a korházi kezeléseimnek , illetve hogy nem tudtam élni életem.Pszichológusi ellátásom internetes.köszönöm hogy ezügyben is szólhattam,Szivesen beszélgetek bármiről, olvasom verseidet, majd elemzem ha tudom.
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.03.16., 18:41Kedves Hajnal21 !
Életkorban mennyi az a nagyon fiatal?
A pszichológusnőre vágysz?
Ha akarod, akkor szívesen segítek a matematika elsajátításában.
Üdvözlettel: Trigonometria
Kedves Hajnal21 !
Életkorban mennyi az a nagyon fiatal?
A pszichológusnőre vágysz?
Ha akarod, akkor szívesen segítek a matematika elsajátításában.
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.03.16., 18:24Kedves Hajnal21 !
Kivel illenél egészen jól össze?
Kedves Hajnal21 !
Kivel illenél egészen jól össze?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.16., 16:05kedves trigonometria
Nálam a szerelem nem az elsőhelyen van, nálam az "Istenszerető" élet van az első helyen, azaz Isten az egyetlen akire szükségem van és senki másra nincs az életben, ez nem azt jelenti hogy nem szükségesek emberi kapcsolatok csak másképp(persze rosszul esett mikor szinte senki nem volt mellettem , és/vagy nem folyamatosan) vagy nevezzük hogy amifelé haladok, vagy szeretnék haladni, mert nem tudom pontosan hol is vagyok és hogy kerültem ide,ilyen 'rossz-jó' helyzetbe, valamilyen olyan úton ahogy nem kellet volna, az Istenmegvalósitás egyszerü nevén, felismerni önmagunkban az istenit és azt megvalósitani(kezdő vagyok). Az emberi viselkedés birtokláson alapul, az isteni a megvilágusultságon keresztűl. Én nekem nincs rá szükségem, de szivesen gondoltam rá és az atmoszférára ami körülvett, és akkor illetlenségből nem megyünk bele az illatokba, ami maradandó pl., azthiszem. Konkrét olyan nagy élményem nem volt vele amire visszaemlékezhetnék.Most irok ettől a témától függetlenül hogy egyébként sincsenek vagy nem maradtak sok szép élmény az életembe amire szivesen emlékszek, miután több mint két éve vagyok itthon és korházba a nagy semmivel.Van egy kevés amire szivesen emlékszek és próbáltam is valahogy fenntartani azzal a pár emberrel a kapcsolatot ami mostanság nem jött össze.Volt több ember is, de később kiderült hogy nekik már nincs szükségük rám vagy nem érdekelem már őket, visszaléptek egy kevés idő után.Kiderült hogy mig én semmittevően éltem a házban addig átjártak Debrecen külterületére(Ondód) sörözni.Szóval később megértettem a problémájukat.
Szóval én ebben a témában kezdő vagyok, még csak most próbálom kezdeni megérteni a világot, igy nincs rálátásom sem tapasztalatom.Nekem jót tesz ha letudok ülni és próbálok meditálni.Mostanság nem fordittottam erre időt, de ilyenkor engem kevésbé vagy nem érdekel a szexualitás.Szerelmes nem voltam még igazán, vagy egyáltalán sem és komolyabb kapcsolataim sem voltak, igy mondom nem vagyok bben jártas, sem szakkönyveket nem olvastam erről.Engem amugy is vonzanak a keleti vallások, ahol csinyján(?) bánnak ezzel.Az érzéseknek ettől függetlenül szivesen átadom magam ami ehhez kötődik. idézek- szórólap. "...a zazen nem extázis, érzések felébresztése, vagy a test , illetve a tudat valamilyen állapota.A zazem tökéletes visszatérés a tiszta, természetes emberi állapothoz.Ez nem a nagy mestereknek vagy szenteknek fenntartott titokzatos dolog, hanem mindenki által megvalósitható állapot. A zazen azt jelenti hogy bensőséges kapcsolatba kerülsz saját magaddal, rálelsz a belső egység pontos izére, és harmóniába kerülsz az egyetemes léttel" Taisen Deshimaru http://www.debrezen.hu.
Most ott tartok hogy szivesen gondolok rá, elbűvölt amennyire szükséges, és akár egy baráti vagy szerelmes kapcsolatot is el tudnék képzelni, de hát még ott van hogy nincs egy ideje életem, "beteg" is vagyok, aztán a szimpátia lehet meg van visszafelé is,de nem párkapcsolati és baráti téren.Háromféleképpen zajlódhat le, 1. a betegségem miatt kapcsolatot tudnék kialakitani vele, 2. nem tudnék vele kapcsolatot kialakitani sehogy 3. betegségemtől, nem paciensi vagy félig ugy egy kapcsolatot.Hát ha irok naplót, verset, rajzolok festek, talán akkor lehet szivesen ismerkedne velem és sokmindnben nem járatos még igy vannak érdekes témák, életvitelek amire beszélgetéseket lehet alapozni.. Nekem ettől függetlenül lenne/ lesz terápiám, csak nekem nehéz összeszedni a múltamról a hibákat , rossz állapotokat és feldolgozni, most még +ba 4 hónap korházat is dolgozzak fel amikor rosszabul lettem tőle és semmi komoly dolgot nem csináltam.
De vágyok rá hogy lássam, halljam..., talán elkezdek neki irni valamiről.Pénzem nincs, korkülönbség(engem nem zavar),viszont úgy gondolom hogy az átéagtól érdekesebb vagyok és egész jól összeillenénk.
Egyébként van egy lány akivel egyszer találkoztam és bezsélgettem és még egyszer nem sikerült még találkoznom ki nagyon felkeltette érdeklődésemet, és akorház miatt azóta nem, talán most ha megtalálom beszélgetünk, ismerkedünk.A vol középiskolá osztálytársaim is szépek lettek a fiatalkorunkhoz képest, és talán jobban dominál egy hosszabbtávú kapcsolat.Kocsmáákban csak bulizok mostanság nem szoktam ismerkedni lányokkal, nem tudom hogyan kezdjek hozzá, meg nincs is olyan aki ép érdekelt volna eddig.
A matek érdekel régen jó matekos voltam, de átraktak infora amivel mind a kettővel egyszerre leépüültem, és rágondolva igencsak nehéz lesz ráállitani az agyam, de muszály lesz, egy kevés 5 hónapnyi időm van rá.Köszönöm a szurkolást hozzá, mostanság a matek körül fog forogni az agyam, mert szinte semmit nem tudok belőle, új rendszer volt és már a könyv is elég volt nem kellett képleteket egy idő után megtanulni.Régen nagyon élveztem.Én most szinte mindent előről fogok kezdeni tanulás terén aztán bizok.És ha megbeszélem problémáim akkor talán jobb lesz.
A verseden van mit gondolkodni, mert nekem ez értelmetllenk tűnik, nem értem, sztem keress hozzá egy csillagászati könyvet- talán 2 okból is, de ehhez vega talán ért vmit.
később többet, most talán egy kicsit már kezd zavaros lenni.
kedves trigonometria
Nálam a szerelem nem az elsőhelyen van, nálam az "Istenszerető" élet van az első helyen, azaz Isten az egyetlen akire szükségem van és senki másra nincs az életben, ez nem azt jelenti hogy nem szükségesek emberi kapcsolatok csak másképp(persze rosszul esett mikor szinte senki nem volt mellettem , és/vagy nem folyamatosan) vagy nevezzük hogy amifelé haladok, vagy szeretnék haladni, mert nem tudom pontosan hol is vagyok és hogy kerültem ide,ilyen 'rossz-jó' helyzetbe, valamilyen olyan úton ahogy nem kellet volna, az Istenmegvalósitás egyszerü nevén, felismerni önmagunkban az istenit és azt megvalósitani(kezdő vagyok). Az emberi viselkedés birtokláson alapul, az isteni a megvilágusultságon keresztűl. Én nekem nincs rá szükségem, de szivesen gondoltam rá és az atmoszférára ami körülvett, és akkor illetlenségből nem megyünk bele az illatokba, ami maradandó pl., azthiszem. Konkrét olyan nagy élményem nem volt vele amire visszaemlékezhetnék.Most irok ettől a témától függetlenül hogy egyébként sincsenek vagy nem maradtak sok szép élmény az életembe amire szivesen emlékszek, miután több mint két éve vagyok itthon és korházba a nagy semmivel.Van egy kevés amire szivesen emlékszek és próbáltam is valahogy fenntartani azzal a pár emberrel a kapcsolatot ami mostanság nem jött össze.Volt több ember is, de később kiderült hogy nekik már nincs szükségük rám vagy nem érdekelem már őket, visszaléptek egy kevés idő után.Kiderült hogy mig én semmittevően éltem a házban addig átjártak Debrecen külterületére(Ondód) sörözni.Szóval később megértettem a problémájukat.
Szóval én ebben a témában kezdő vagyok, még csak most próbálom kezdeni megérteni a világot, igy nincs rálátásom sem tapasztalatom.Nekem jót tesz ha letudok ülni és próbálok meditálni.Mostanság nem fordittottam erre időt, de ilyenkor engem kevésbé vagy nem érdekel a szexualitás.Szerelmes nem voltam még igazán, vagy egyáltalán sem és komolyabb kapcsolataim sem voltak, igy mondom nem vagyok bben jártas, sem szakkönyveket nem olvastam erről.Engem amugy is vonzanak a keleti vallások, ahol csinyján(?) bánnak ezzel.Az érzéseknek ettől függetlenül szivesen átadom magam ami ehhez kötődik. idézek- szórólap. "...a zazen nem extázis, érzések felébresztése, vagy a test , illetve a tudat valamilyen állapota.A zazem tökéletes visszatérés a tiszta, természetes emberi állapothoz.Ez nem a nagy mestereknek vagy szenteknek fenntartott titokzatos dolog, hanem mindenki által megvalósitható állapot. A zazen azt jelenti hogy bensőséges kapcsolatba kerülsz saját magaddal, rálelsz a belső egység pontos izére, és harmóniába kerülsz az egyetemes léttel" Taisen Deshimaru http://http://www.debrezen.hu.
Most ott tartok hogy szivesen gondolok rá, elbűvölt amennyire szükséges, és akár egy baráti vagy szerelmes kapcsolatot is el tudnék képzelni, de hát még ott van hogy nincs egy ideje életem, "beteg" is vagyok, aztán a szimpátia lehet meg van visszafelé is,de nem párkapcsolati és baráti téren.Háromféleképpen zajlódhat le, 1. a betegségem miatt kapcsolatot tudnék kialakitani vele, 2. nem tudnék vele kapcsolatot kialakitani sehogy 3. betegségemtől, nem paciensi vagy félig ugy egy kapcsolatot.Hát ha irok naplót, verset, rajzolok festek, talán akkor lehet szivesen ismerkedne velem és sokmindnben nem járatos még igy vannak érdekes témák, életvitelek amire beszélgetéseket lehet alapozni.. Nekem ettől függetlenül lenne/ lesz terápiám, csak nekem nehéz összeszedni a múltamról a hibákat , rossz állapotokat és feldolgozni, most még +ba 4 hónap korházat is dolgozzak fel amikor rosszabul lettem tőle és semmi komoly dolgot nem csináltam.
De vágyok rá hogy lássam, halljam..., talán elkezdek neki irni valamiről.Pénzem nincs, korkülönbség(engem nem zavar),viszont úgy gondolom hogy az átéagtól érdekesebb vagyok és egész jól összeillenénk.
Egyébként van egy lány akivel egyszer találkoztam és bezsélgettem és még egyszer nem sikerült még találkoznom ki nagyon felkeltette érdeklődésemet, és akorház miatt azóta nem, talán most ha megtalálom beszélgetünk, ismerkedünk.A vol középiskolá osztálytársaim is szépek lettek a fiatalkorunkhoz képest, és talán jobban dominál egy hosszabbtávú kapcsolat.Kocsmáákban csak bulizok mostanság nem szoktam ismerkedni lányokkal, nem tudom hogyan kezdjek hozzá, meg nincs is olyan aki ép érdekelt volna eddig.
A matek érdekel régen jó matekos voltam, de átraktak infora amivel mind a kettővel egyszerre leépüültem, és rágondolva igencsak nehéz lesz ráállitani az agyam, de muszály lesz, egy kevés 5 hónapnyi időm van rá.Köszönöm a szurkolást hozzá, mostanság a matek körül fog forogni az agyam, mert szinte semmit nem tudok belőle, új rendszer volt és már a könyv is elég volt nem kellett képleteket egy idő után megtanulni.Régen nagyon élveztem.Én most szinte mindent előről fogok kezdeni tanulás terén aztán bizok.És ha megbeszélem problémáim akkor talán jobb lesz.
A verseden van mit gondolkodni, mert nekem ez értelmetllenk tűnik, nem értem, sztem keress hozzá egy csillagászati könyvet- talán 2 okból is, de ehhez vega talán ért vmit.
később többet, most talán egy kicsit már kezd zavaros lenni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.11., 09:58Igen, én csak az impozáns tulajdondonságait ismerem és kedveltem meg emiatt pár beszélgetés alatt. Nem tudom milyen lehet ő a kinti életben és milyen életet él, csak a beszélgetésekből derült ki hogy milyen is lehet körül-berül. Kétlem hogy érdekelné a jóval fiatalabb korosztály. Én mondtam neki ha pszichológushoz járnék akkor nekem az fontos lenne, illetve nekem erre lenne szükségem hogy egy személyes kapcsolatot ki tudjak vele alakitani, amit nem szokás ebben aszakmában, de nekem ez segitene alapvetően, a személytől függetlenül. Szexualitás fel sem merült vele kapcsolatban, de a külleme nagyon tetszik. Ettől függetlenül nem érdekelt mielőtt beszélgettem volna vele. Sajnos ő is egy kicsit benne van a szakmai ártalomba, amit tanultak és amivel foglalkoznak és ami tőlem távol áll, de legalább azt jól csinálja.Okosságom meg van hozzá nekem is, igaz sokat kellene fejlődnöm és lexikális tudásra szert tennem, de egymással meg tudjuk találni a szót ha akarjuk. A pszichológusi tudása nem nélkülözhetetlen, de nélküle sem jó, mert talán igy lehetne is eredményeket elérni , talán addig hogy az összes problémám megoldódna, persze egyéb segitségek mellett.Ez lenne az ideális és ezalatt meg tudnám ismerni őt, és ő engem. Hozzá talán akkor járhatnék ha lenne magánpraxisa, többször kérdezte milyen lenne egy jó terápia, mit várnék el vagy mire lenne az jó nekem. Nekem ez a személyes kapcsolat lenne fontos pl. hogy ne értsük félre egymást és jobban bele lásson az életembe és ne csak felületes ismeretek alapján állitana fel diagnozisokat vagy hogy milyen is vagyok, mikor nem is olyan vagyok.Szerelem is lehetne, ilyen barátkozós, aminek a külsőnek is van szerepe és a közös hangnak ami lehetne közöttünk. Ha lenne rendelése én szivesen járnék hozzá, ezt többször emlitettem, de ő úgy látszik az én elképzeléseim mellett már nemigen fogadna.Egyéb előnyös tulajdonsága hogy volt egyidőben vegetáriánus. Szerientem ha már szerelemről lenne szó akkor nagyon könnyen ellenénk egymással és egy nem átlagos életet élnénk amihez inkább neki kellene hozzám igazodnia, ami számára nem lenne jó, mert korára tekintve már valószinüleg megtalálta ami számára fontos , és amit élni szertne.Ellentétben velem aki még keres de próbálok járni egy úton ami eltér az övétől, és nem lehetne a kettőt összekötni, talán csak egy barátsággalDe mondjuk szivesen eljárnék vele táncot tanulni, de ebben a helyzetben nem biztos hogy olyan jól mutatnánk egymás mellett,egy picit magasabb mint én és látszik talán a korkülönbség is jobban látszódik köztünk, ettől függetlenül el tudnánk lenni egymással.Mindenki addig alszik ameddig akar.Zoknikötésről később.
Los de baajo - Matame amor (nem valami jó minőségben, de a hangulata megteszi)
Igen, én csak az impozáns tulajdondonságait ismerem és kedveltem meg emiatt pár beszélgetés alatt. Nem tudom milyen lehet ő a kinti életben és milyen életet él, csak a beszélgetésekből derült ki hogy milyen is lehet körül-berül. Kétlem hogy érdekelné a jóval fiatalabb korosztály. Én mondtam neki ha pszichológushoz járnék akkor nekem az fontos lenne, illetve nekem erre lenne szükségem hogy egy személyes kapcsolatot ki tudjak vele alakitani, amit nem szokás ebben aszakmában, de nekem ez segitene alapvetően, a személytől függetlenül. Szexualitás fel sem merült vele kapcsolatban, de a külleme nagyon tetszik. Ettől függetlenül nem érdekelt mielőtt beszélgettem volna vele. Sajnos ő is egy kicsit benne van a szakmai ártalomba, amit tanultak és amivel foglalkoznak és ami tőlem távol áll, de legalább azt jól csinálja.Okosságom meg van hozzá nekem is, igaz sokat kellene fejlődnöm és lexikális tudásra szert tennem, de egymással meg tudjuk találni a szót ha akarjuk. A pszichológusi tudása nem nélkülözhetetlen, de nélküle sem jó, mert talán igy lehetne is eredményeket elérni , talán addig hogy az összes problémám megoldódna, persze egyéb segitségek mellett.Ez lenne az ideális és ezalatt meg tudnám ismerni őt, és ő engem. Hozzá talán akkor járhatnék ha lenne magánpraxisa, többször kérdezte milyen lenne egy jó terápia, mit várnék el vagy mire lenne az jó nekem. Nekem ez a személyes kapcsolat lenne fontos pl. hogy ne értsük félre egymást és jobban bele lásson az életembe és ne csak felületes ismeretek alapján állitana fel diagnozisokat vagy hogy milyen is vagyok, mikor nem is olyan vagyok.Szerelem is lehetne, ilyen barátkozós, aminek a külsőnek is van szerepe és a közös hangnak ami lehetne közöttünk. Ha lenne rendelése én szivesen járnék hozzá, ezt többször emlitettem, de ő úgy látszik az én elképzeléseim mellett már nemigen fogadna.Egyéb előnyös tulajdonsága hogy volt egyidőben vegetáriánus. Szerientem ha már szerelemről lenne szó akkor nagyon könnyen ellenénk egymással és egy nem átlagos életet élnénk amihez inkább neki kellene hozzám igazodnia, ami számára nem lenne jó, mert korára tekintve már valószinüleg megtalálta ami számára fontos , és amit élni szertne.Ellentétben velem aki még keres de próbálok járni egy úton ami eltér az övétől, és nem lehetne a kettőt összekötni, talán csak egy barátsággalDe mondjuk szivesen eljárnék vele táncot tanulni, de ebben a helyzetben nem biztos hogy olyan jól mutatnánk egymás mellett,egy picit magasabb mint én és látszik talán a korkülönbség is jobban látszódik köztünk, ettől függetlenül el tudnánk lenni egymással.Mindenki addig alszik ameddig akar.Zoknikötésről később.
Los de baajo - Matame amor (nem valami jó minőségben, de a hangulata megteszi)
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.03.11., 09:40Kedves Szenvedők!
Ahogy látom, a krajcár a legtöbbségnél elfogy. Amikor majd rendelkezem elegendő tőkével, akkor nyitok Számotokra egy Alapítványt; és én is segítek egy szebb élet kialakításában! Addig is fel a fejjel /ezt könnyű mondani, tudom!/; tanuljatok matematikát, Írjatok, Fessetek és adjátok át magatokat a kedvenc dallamaitoknak.
Szeretne valaki trigonometriát és elektrokardiográfiát tanulni? Esetleg fekvőtámasz verseny?
Én svácji stílusú pulóvert szeretnék kötni. Remélem, minimum ugyanolyan jól fog sikerülni, mint a versírás.
Az álláskeresés valóban nehéz dolog! Tapasztalom én is.
Kedves Szenvedők!
Ahogy látom, a krajcár a legtöbbségnél elfogy. Amikor majd rendelkezem elegendő tőkével, akkor nyitok Számotokra egy Alapítványt; és én is segítek egy szebb élet kialakításában! Addig is fel a fejjel /ezt könnyű mondani, tudom!/; tanuljatok matematikát, Írjatok, Fessetek és adjátok át magatokat a kedvenc dallamaitoknak.
Szeretne valaki trigonometriát és elektrokardiográfiát tanulni? Esetleg fekvőtámasz verseny?
Én svácji stílusú pulóvert szeretnék kötni. Remélem, minimum ugyanolyan jól fog sikerülni, mint a versírás.
Az álláskeresés valóban nehéz dolog! Tapasztalom én is.
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.03.10., 23:55Abban az esetben, mikor megtörténik a teljes egészében létrejött beleszeretés, egyazon pillanatban megtörténik a beleszeretés "tragédiája" is, azaz a kiszolgáltatottá válás. És akkor, ha a másik fél nem kezeli helyénvalóan a felé irányuló érzést, akkor van a baj... ugyanis, én nem hiszek abban, hogy egy viszonzatlan szerelem rossz lehet. A probléma viszont az, hogy a lehetetlenben próbálok hinni.
Belém voltak szerelmesek, de nem tudtam számukra nyújtani szinte semmit, mert akkor is ez az asszony volt az én "Nagy Szerelmem" .
És most is nagyon szeret egy férfi, de nem tudom számára azt nyújtani, amit a Hölgynek tudnék adni.
Bonyolult... és Fájdalmas!
Szép napot kívánok! /tanuljatok matematikát!/
Trigonometria
Abban az esetben, mikor megtörténik a teljes egészében létrejött beleszeretés, egyazon pillanatban megtörténik a beleszeretés "tragédiája" is, azaz a kiszolgáltatottá válás. És akkor, ha a másik fél nem kezeli helyénvalóan a felé irányuló érzést, akkor van a baj... ugyanis, én nem hiszek abban, hogy egy viszonzatlan szerelem rossz lehet. A probléma viszont az, hogy a lehetetlenben próbálok hinni.
Belém voltak szerelmesek, de nem tudtam számukra nyújtani szinte semmit, mert akkor is ez az asszony volt az én "Nagy Szerelmem" .
És most is nagyon szeret egy férfi, de nem tudom számára azt nyújtani, amit a Hölgynek tudnék adni.
Bonyolult... és Fájdalmas!
Szép napot kívánok! /tanuljatok matematikát!/
Trigonometria
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.03.10., 23:29Szerintem beleszeretésről, beleszerelmesedésről akkor van szó, amikor már nem az a domináns nézet, hogy milyen ő, hanem az, hogy ott van, és teljesen mindegy, hogy mely tulajdonságaiban van ott, a lényeg, hogy ott van. Mindegy, hogy dohányos-e, hogy hogyan öltözködik, hogy nyugtatófüggő-e, ilyenkor már számít a kinézet és az sem ha fájdalmat okozott, vagy nagyokat hibázott.
Ilyenkor Ő számít, minden hibájával, minden feszültségével, minden részecskéjével együtt.
Folytatás következik.
Üdvözlettel: Nagy M. Gréta
Szerintem beleszeretésről, beleszerelmesedésről akkor van szó, amikor már nem az a domináns nézet, hogy milyen ő, hanem az, hogy ott van, és teljesen mindegy, hogy mely tulajdonságaiban van ott, a lényeg, hogy ott van. Mindegy, hogy dohányos-e, hogy hogyan öltözködik, hogy nyugtatófüggő-e, ilyenkor már számít a kinézet és az sem ha fájdalmat okozott, vagy nagyokat hibázott.
Ilyenkor Ő számít, minden hibájával, minden feszültségével, minden részecskéjével együtt.
Folytatás következik.
Üdvözlettel: Nagy M. Gréta
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.03.10., 20:47Kedves Hajnal21 !
Mi akadályozza azt, hogy találkozzatok? És mennyire mély ez a szeretet? Mert nyilván más valakit egy-egy vonzó tulajdonsága miatt kedvelni, és más az, amikor valaki teljes egészében beleszeret valakibe.
Lényegében nekem az a kérdésem, hogy:
Az impozáns tulajdonságai miatt kedvelted meg, és maradt ezen a szinten az érzés; vagy az egész lénye megfogott, és beleszerettél? Ha nem lett volna ilyen bájos akkor is megkedvelted volna? Például: ha együtt élnétek és adódnának "átlagos", szürke napok, melyek át vannak szőve szinte lényegtelennek látszó problémákkal; és kiderülne, hogy ő ezeket nem tudja helyénvalóan kezelni, és így már nem tűnne olyan ragyogónak, akkor is kedvelnéd?
Tegyük fel, hogy ő a kórházban ilyen, de amikor már pl. hivatalos ügyeket intéztek együtt, vagy éppen csőtörés van akkor nem tud olyan klassz légkört teremteni. Ilyenkor is szeretnéd?
Zoknit kötni nem tudok de, ha valaki megtanít, akkor szívesen belekezdek.
Kedves Hajnal21 !
Mi akadályozza azt, hogy találkozzatok? És mennyire mély ez a szeretet? Mert nyilván más valakit egy-egy vonzó tulajdonsága miatt kedvelni, és más az, amikor valaki teljes egészében beleszeret valakibe.
Lényegében nekem az a kérdésem, hogy:
Az impozáns tulajdonságai miatt kedvelted meg, és maradt ezen a szinten az érzés; vagy az egész lénye megfogott, és beleszerettél? Ha nem lett volna ilyen bájos akkor is megkedvelted volna? Például: ha együtt élnétek és adódnának "átlagos", szürke napok, melyek át vannak szőve szinte lényegtelennek látszó problémákkal; és kiderülne, hogy ő ezeket nem tudja helyénvalóan kezelni, és így már nem tűnne olyan ragyogónak, akkor is kedvelnéd?
Tegyük fel, hogy ő a kórházban ilyen, de amikor már pl. hivatalos ügyeket intéztek együtt, vagy éppen csőtörés van akkor nem tud olyan klassz légkört teremteni. Ilyenkor is szeretnéd?
Zoknit kötni nem tudok de, ha valaki megtanít, akkor szívesen belekezdek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.08., 20:33Én a pszichológusnak akinek én magyaráztam a sexualitást, illetve pár moondtatot váltottunk erről a témáról és mélyebben ahogy senki is megjegyezte hogy kemény dió ez a téma, nem folytunk bele.Azóta hogy kijöttem nem találkozok vele sőt még egy találkozóm volt vele az utolsó hivatalos beszélgetésünk alatt.A légkör adott volt, ők nm értenek hozzá és idióták akiket én messziről kerülnék és csak a sok gyógyszer lenyeletéséhez értenek.Ellentétben a szakképzett pszichológus ki aranyos és okosnak is találtam mindig üde pillanatokat adott hozzá a korházi ét egyhanguságához és megszerettem/kedveltem őt.
Ő nekem azt mondta, mivel mondtam hogy irok néha vagy ha nem irok akkor is szivesen irnék, hogy mutassam meg neki amiket irok.Irtam neki egyet,t alán több változata is létezik neki, mert sosem volt teljes az a pár sor amit irtam és még a jövő zenéje lesz hogy mi sül ki belőle, de én odaadtam neki, de már valószinű hogy többet nem látom.Én adtam neki könyvet és zenét is a megfelelő használatra, aminek örült, de érződött hogy az én művészeti beállitottságomtól el van maradva.Legalább valami előnyös tualjdonságom legyen.Viszont ő nagyon jól öltözködött és szép is.Kérdeztem lehet e hozzá menni, azt közölte hogy alakulóban van a magánpraxisa.Okosnak is találtam.Ezügyben és egyebekben is pl. ha nem nekem hanem valamelyik ismerősmnek lenne szüksége őt hol lehet elérni, de ő ezt végig se hallgatta, csak közölte hogy küldjem őket a korházba. Nagyon szép ajkai vannak amiket szeret megérinteni és szép hosszú haja, és közvetlenül el lehet vele beszélgetni.Megmutattam neki pár családi fényképemet is és tartottunk egy búcsúbeszédet.
Lehet csak engem nem zavarnak az idősebb hölgyek, bár ő még fiatal hozzám másokhoz képest.Volt aki a korházban kötött vagy horgolt , nem értek hozzá.
Netán valakivel el lehetne itt kezdeni zoknikat kötni?
Már csak tisztátázni kellene a nemeket, talán senki férfi, trigo meg lány.
Hiányzik mint a mosthalgatott Shakti John Mclaughlinnal.
Én a pszichológusnak akinek én magyaráztam a sexualitást, illetve pár moondtatot váltottunk erről a témáról és mélyebben ahogy senki is megjegyezte hogy kemény dió ez a téma, nem folytunk bele.Azóta hogy kijöttem nem találkozok vele sőt még egy találkozóm volt vele az utolsó hivatalos beszélgetésünk alatt.A légkör adott volt, ők nm értenek hozzá és idióták akiket én messziről kerülnék és csak a sok gyógyszer lenyeletéséhez értenek.Ellentétben a szakképzett pszichológus ki aranyos és okosnak is találtam mindig üde pillanatokat adott hozzá a korházi ét egyhanguságához és megszerettem/kedveltem őt.
Ő nekem azt mondta, mivel mondtam hogy irok néha vagy ha nem irok akkor is szivesen irnék, hogy mutassam meg neki amiket irok.Irtam neki egyet,t alán több változata is létezik neki, mert sosem volt teljes az a pár sor amit irtam és még a jövő zenéje lesz hogy mi sül ki belőle, de én odaadtam neki, de már valószinű hogy többet nem látom.Én adtam neki könyvet és zenét is a megfelelő használatra, aminek örült, de érződött hogy az én művészeti beállitottságomtól el van maradva.Legalább valami előnyös tualjdonságom legyen.Viszont ő nagyon jól öltözködött és szép is.Kérdeztem lehet e hozzá menni, azt közölte hogy alakulóban van a magánpraxisa.Okosnak is találtam.Ezügyben és egyebekben is pl. ha nem nekem hanem valamelyik ismerősmnek lenne szüksége őt hol lehet elérni, de ő ezt végig se hallgatta, csak közölte hogy küldjem őket a korházba. Nagyon szép ajkai vannak amiket szeret megérinteni és szép hosszú haja, és közvetlenül el lehet vele beszélgetni.Megmutattam neki pár családi fényképemet is és tartottunk egy búcsúbeszédet.
Lehet csak engem nem zavarnak az idősebb hölgyek, bár ő még fiatal hozzám másokhoz képest.Volt aki a korházban kötött vagy horgolt , nem értek hozzá.
Netán valakivel el lehetne itt kezdeni zoknikat kötni?
Már csak tisztátázni kellene a nemeket, talán senki férfi, trigo meg lány.
Hiányzik mint a mosthalgatott Shakti John Mclaughlinnal.
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.03.08., 02:47Kedves senki!
Mögöttes szándék? Én jelenleg egy mögöttes szándékot vélek felfedni ebben a történetben:
Egyértelműen azt, hogy Kényszerkezelés, ha szeretem, ahogy mondta. Azaz, ha odamegyek és ajándékokat viszek, Verseket Írok Róla-Neki és személyesen át akarom adni, akkor lehívja az ápolókat és nagy valószínűséggel elrángatnak kényszerkezelésre.
Képzeld el, az a különös a történetben, hogy akkor reagált így, amikor már számonkértem rajta mindent, és komolyabban szóba került az ügyvédi felszólító levél, a több milliós kártérítési összeg, a Bíróság, és a feljelentés.
De előtte szemmel láthatóan tetszett Neki minden, velem együtt:
"Ilyen érdekes emberrel még nem találkoztam, hogy lehet valaki ilyen érdekes?!"
"Maradj még csak 10 percet, csak 1:20-ig maradj még!"
"Ne, ne hétfőn gyere, gyere inkább holnap, mert én már nem bírok tovább várni, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz veled!"
vagy:
"Olyan kis ... vagy te." - mondta.
"Jó a kabátod!" - az intim zónámba behatolva, ugyanis olyan közel lépett.
Édesanyámmal telefonon keresztül megüzente:
"Mondja meg a lányának hogy puszilom és üdvözlöm!" - mindezt kb. 2 hónapos ismeretség után.
"Jöhetsz délelőtt, délután, akár reggel is, az iskolának tudunk igazolást adni. Már ha csak visszajösz." - az első konzultáció végén mondta.
És még van nagyon sok jelenet, amelyet majd leírok.
Nos, hát Kedves senki, mi lehett itt a mögöttes szándék?? Nekem van még egy feltevésem:
Lehetséges, hogy az volt a cél, hogy magába szerettet, és amikor folyamatosan megjelenek Nála a Szakambulancián, akkor pedig azt mondja, hogy ez nem normális, hisz nagyon kötődöm hozzá, és ezt ki kell kezelni belőlem?! És így szépen bezárnak egy szobába...?! Most már csak az a kérdés, hogy ez a mögöttes szándék meglehetett-e?
Amúgy már a Megyei Rendőr-Főkapitányságon elrendelték a független szakértői vizsgálatot ebben az ügyben.
Nekem még mindig kérdés maradt:
Vajon mit érezhetett irántam ez a nő, ha egyáltalán érzett is valamit?
Szép napot kíván Mindenkinek:
Trigonometria
Kedves senki!
Mögöttes szándék? Én jelenleg egy mögöttes szándékot vélek felfedni ebben a történetben:
Egyértelműen azt, hogy Kényszerkezelés, ha szeretem, ahogy mondta. Azaz, ha odamegyek és ajándékokat viszek, Verseket Írok Róla-Neki és személyesen át akarom adni, akkor lehívja az ápolókat és nagy valószínűséggel elrángatnak kényszerkezelésre.
Képzeld el, az a különös a történetben, hogy akkor reagált így, amikor már számonkértem rajta mindent, és komolyabban szóba került az ügyvédi felszólító levél, a több milliós kártérítési összeg, a Bíróság, és a feljelentés.
"Ne, ne hétfőn gyere, gyere inkább holnap, mert én már nem bírok tovább várni, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz veled!"
vagy:
"Mondja meg a lányának hogy puszilom és üdvözlöm!" - mindezt kb. 2 hónapos ismeretség után.
"Jöhetsz délelőtt, délután, akár reggel is, az iskolának tudunk igazolást adni. Már ha csak visszajösz." - az első konzultáció végén mondta.
Nos, hát Kedves senki, mi lehett itt a mögöttes szándék?? Nekem van még egy feltevésem:
Lehetséges, hogy az volt a cél, hogy magába szerettet, és amikor folyamatosan megjelenek Nála a Szakambulancián, akkor pedig azt mondja, hogy ez nem normális, hisz nagyon kötődöm hozzá, és ezt ki kell kezelni belőlem?! És így szépen bezárnak egy szobába...?! Most már csak az a kérdés, hogy ez a mögöttes szándék meglehetett-e?
Amúgy már a Megyei Rendőr-Főkapitányságon elrendelték a független szakértői vizsgálatot ebben az ügyben.
Trigonometria
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.03.08., 02:38Kedves senki!
vagy:
Trigonometria
Kedves senki!
vagy:
Trigonometria
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.03.07., 01:18Kedves Trigonometria ! Ne hamarkodd el, ki tudja mi a mögöttes szándék ? Tanácsom : kérd ki független szakértő véleményét. senki .
Kedves Trigonometria ! Ne hamarkodd el, ki tudja mi a mögöttes szándék ? Tanácsom : kérd ki független szakértő véleményét. senki .
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.03.05., 19:28Sziasztok!
Szerintetek milyen jellemre vall az a személy, aki így reagál egy erős és mély kötődésre, amelyet ő alakított ki bennem:
"Ha szeretsz, akkor kényszerkezelés!"
Üdv.:
A sértett
Sziasztok!
Szerintetek milyen jellemre vall az a személy, aki így reagál egy erős és mély kötődésre, amelyet ő alakított ki bennem:
"Ha szeretsz, akkor kényszerkezelés!"
Üdv.:
A sértett
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.03.03., 10:18kedves hajnal21. megtisztelsz, hogy rám gondoltál. megnéztem, kemény dió. sajnos nem vagyok sem áter, sem lógus. ártani meg nem szeretnék.
kedves hajnal21. megtisztelsz, hogy rám gondoltál. megnéztem, kemény dió. sajnos nem vagyok sem áter, sem lógus. ártani meg nem szeretnék.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.26., 16:18kedves senki
ajánlom neked a szkizofrénia topic 89. hsz-ét, irhatsz róla ha elolvasod mi a véleményed, mire tudsz ezzel jutni
sajnos az idő rendkivüli értékét még nem tudom megbecsülni, részben a mostani kezelés, a betegségem és gyógyulásomhoz vezető galibás utja miatt, mert magam sem tudom hogyan is csináljam, de próbálom jól csinálni, egyenlőre még van nem maximális a fordulat amivel haladnék, pl. a család miatt is.
kedves senki
ajánlom neked a szkizofrénia topic 89. hsz-ét, irhatsz róla ha elolvasod mi a véleményed, mire tudsz ezzel jutni
sajnos az idő rendkivüli értékét még nem tudom megbecsülni, részben a mostani kezelés, a betegségem és gyógyulásomhoz vezető galibás utja miatt, mert magam sem tudom hogyan is csináljam, de próbálom jól csinálni, egyenlőre még van nem maximális a fordulat amivel haladnék, pl. a család miatt is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.26., 11:48kedves zsivany
most olvastam leveledet,nem nézek gyakran emailt, Akkor ha jól értem te úgy érkeztél USA-ba mint leendő profi Magyar - USA Go-bajnok jelölt.Voltosztálytáram volt magyar bajnok is most nem nézem a palettát hol áll, de a történelmi hátterét ismerem, igaz több van belőle, hogyan is alakult ki.De gondolom ha csak 10 dollár volt, csak tudtál hol aludni.Nekem az iskolát fizetik(azt meg sem emlitettem), olyan rokonaim vannak, mert nálunk a tanulás hagyomány, nekem otthonom nincs, főleg olyan nem ahol békében és nyugalomban tölthetném el a napjaimat, és akkor még csak a szép oldalát vázoltam a lakhatásomnak.ent se kerültem volna a kh.-ba ha lett volna pénzem mamámhoz utazni, nincs rokonom aki hasonlóan hozzám ilyen önfeláldozó lenne, és befogadna, csak hülyitenek és hülyérevezsnek és az egészségem meg az életem érdekli őket leginkább, legalábbis elhitethetik magukkal az ellenkezőjét.Próbálom én tisztelni a szüleimet, de sajnos ha nincs bennük mit akkor még is hogyan lehet ez, pedig ezzel a tanitással nincs gond.Mi sose ülünk le közösen enni vagy beszélgetni, se normális ünnepek stb.Csak annyi hogy nagy hibáim voltak, lehet most is hibázok,de nem olyan mértéküeket,nem rombolom sehogysem magam, az életemet,én tudok normálisan élni,de a családomtól minél távolabb.Ettől fügetlenül meg kellene oldanom a (múltban elkövetett-ezeket én ismerem)hibákat amik gátolnak a normális életben(tanulás) és a másik a családomtól kiket nem érdeklek és úgy élnek hogy azt nem veszik figyelembe hogyan tudnék velük én is boldogan élni, csak magukkal vnnak elfoglalva,, nekem meg lopják az időmet és a nyugalmamat...
kedves zsivany
most olvastam leveledet,nem nézek gyakran emailt, Akkor ha jól értem te úgy érkeztél USA-ba mint leendő profi Magyar - USA Go-bajnok jelölt.Voltosztálytáram volt magyar bajnok is most nem nézem a palettát hol áll, de a történelmi hátterét ismerem, igaz több van belőle, hogyan is alakult ki.De gondolom ha csak 10 dollár volt, csak tudtál hol aludni.Nekem az iskolát fizetik(azt meg sem emlitettem), olyan rokonaim vannak, mert nálunk a tanulás hagyomány, nekem otthonom nincs, főleg olyan nem ahol békében és nyugalomban tölthetném el a napjaimat, és akkor még csak a szép oldalát vázoltam a lakhatásomnak.ent se kerültem volna a kh.-ba ha lett volna pénzem mamámhoz utazni, nincs rokonom aki hasonlóan hozzám ilyen önfeláldozó lenne, és befogadna, csak hülyitenek és hülyérevezsnek és az egészségem meg az életem érdekli őket leginkább, legalábbis elhitethetik magukkal az ellenkezőjét.Próbálom én tisztelni a szüleimet, de sajnos ha nincs bennük mit akkor még is hogyan lehet ez, pedig ezzel a tanitással nincs gond.Mi sose ülünk le közösen enni vagy beszélgetni, se normális ünnepek stb.Csak annyi hogy nagy hibáim voltak, lehet most is hibázok,de nem olyan mértéküeket,nem rombolom sehogysem magam, az életemet,én tudok normálisan élni,de a családomtól minél távolabb.Ettől fügetlenül meg kellene oldanom a (múltban elkövetett-ezeket én ismerem)hibákat amik gátolnak a normális életben(tanulás) és a másik a családomtól kiket nem érdeklek és úgy élnek hogy azt nem veszik figyelembe hogyan tudnék velük én is boldogan élni, csak magukkal vnnak elfoglalva,, nekem meg lopják az időmet és a nyugalmamat...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.26., 11:36kedves senki, ez a dal lehetne a kedvenceink egy darabja amit szeretnénk hallgatni együtt a kanapén
Frank Zappa - I have been in you
http://www.youtube.com/watch?v=nVLcmaqgMA4
Az én barátaim nem tudom hova tüntek, biztos az tehet róla hogy nem járok most kocsmába.Nekem is kedvesek, ha nincs pénzem akkor előfordul hogy fizetnek nekem valamit, de az ellenkezője is megesik.
kedves senki, ez a dal lehetne a kedvenceink egy darabja amit szeretnénk hallgatni együtt a kanapén
Frank Zappa - I have been in you
http://www.youtube.com/watch?v=nVLcmaqgMA4
Az én barátaim nem tudom hova tüntek, biztos az tehet róla hogy nem járok most kocsmába.Nekem is kedvesek, ha nincs pénzem akkor előfordul hogy fizetnek nekem valamit, de az ellenkezője is megesik.
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.02.25., 21:10kedves hajnal21. szivesen leirnék pár dolgot, sajnos társaság van nálam, barátaim, kedvesek nekem és már reklamálják a visszatérésem. szép estét kivánok neked.
kedves hajnal21. szivesen leirnék pár dolgot, sajnos társaság van nálam, barátaim, kedvesek nekem és már reklamálják a visszatérésem. szép estét kivánok neked.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.25., 21:00Guy - J - High
http://www.youtube.com/watch?v=VUcipeR-SLw
Főzni és zenéthallgatni szeretek a legjobban.Most kell a félig, vagy harmadig felépitett uj életemet, amit leromboltak felépitenem ujra, csak nagyon nehéz.Egyre kevesebb segitséget kapok a környeztemből, a megértésről nem is beszélve.Vega vagyok és szeretek főzni és tanulni recepteket, ugy ahogy csinálom megjegyzem, sajnos eddig csak lakto, vegan szeretnék lenni.Most hétvégén főztem, mert ráértam, a korház miatt egyébként nem érek rá, na de ha majd itthon leszek, azért bizok a legjobbakban mindenrészről, ami tudom nem lesz meg. - gandalf(irásmódját nem ismerem, nem olvastam, csak gondolkodom).
kedves senki
te milyen táplálkozású vagy? Én gonsoltam ma rád, illetve nőként elképzeltelek, csak gondolom nem jó út, amit a közös történelmi múltunkra vezethető vissza.Én is a sörön nőttem fel és utána kezdődik csak igazán az élet!Szóval óvatosan kell közeledni, de jó lenne tudni a Te nemedet, netán a korodat és egyébról még nem is beszéltünk.Én magamat csak szupersztárnak hivom ki háremet tart közbe készül és lépseket tesz a szenvedélytelen élet útja felé és megakarja valósitani Istent.Boldognak lenni és örülni mindig igen kellemes, hozzá lehet akár szokni is.Mindenkibben ott van az isteni amit szép és jó ha felismerünk önmagunkban és meg is valósitjuk azt.
Guy - J - High
http://www.youtube.com/watch?v=VUcipeR-SLw
Főzni és zenéthallgatni szeretek a legjobban.Most kell a félig, vagy harmadig felépitett uj életemet, amit leromboltak felépitenem ujra, csak nagyon nehéz.Egyre kevesebb segitséget kapok a környeztemből, a megértésről nem is beszélve.Vega vagyok és szeretek főzni és tanulni recepteket, ugy ahogy csinálom megjegyzem, sajnos eddig csak lakto, vegan szeretnék lenni.Most hétvégén főztem, mert ráértam, a korház miatt egyébként nem érek rá, na de ha majd itthon leszek, azért bizok a legjobbakban mindenrészről, ami tudom nem lesz meg. - gandalf(irásmódját nem ismerem, nem olvastam, csak gondolkodom).
kedves senki
te milyen táplálkozású vagy? Én gonsoltam ma rád, illetve nőként elképzeltelek, csak gondolom nem jó út, amit a közös történelmi múltunkra vezethető vissza.Én is a sörön nőttem fel és utána kezdődik csak igazán az élet!Szóval óvatosan kell közeledni, de jó lenne tudni a Te nemedet, netán a korodat és egyébról még nem is beszéltünk.Én magamat csak szupersztárnak hivom ki háremet tart közbe készül és lépseket tesz a szenvedélytelen élet útja felé és megakarja valósitani Istent.Boldognak lenni és örülni mindig igen kellemes, hozzá lehet akár szokni is.Mindenkibben ott van az isteni amit szép és jó ha felismerünk önmagunkban és meg is valósitjuk azt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.25., 20:37kedves zsivany , és akár senkihez is szól, nem értem teljesen, hogy ő most alkoholista vagy alkohol és drog szenvedélybeteg
mennyire lehet, kell előre gondolkodni(hogyan) ha drogozól, mennyire értesz a drogokhoz? hogy lehet kiköszülni esetleges hibákat ha pl, skizofréniában való szenvedés előtt fogyasztott különböző drogokat és ezek élményben 'ütik' egymást,(főleg ha még gyógyszerezik is) ilyesmi jutott az eszembe, lehet hülyeség,fantázia és belemyagyrázás, de ha nem az élmény valós, és akkor nem szabad hibázni,(amugy sem) azért még megkérdezem. fontos lenne.
kedves zsivany , és akár senkihez is szól, nem értem teljesen, hogy ő most alkoholista vagy alkohol és drog szenvedélybeteg
mennyire lehet, kell előre gondolkodni(hogyan) ha drogozól, mennyire értesz a drogokhoz? hogy lehet kiköszülni esetleges hibákat ha pl, skizofréniában való szenvedés előtt fogyasztott különböző drogokat és ezek élményben 'ütik' egymást,(főleg ha még gyógyszerezik is) ilyesmi jutott az eszembe, lehet hülyeség,fantázia és belemyagyrázás, de ha nem az élmény valós, és akkor nem szabad hibázni,(amugy sem) azért még megkérdezem. fontos lenne.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.25., 13:06senkinek ide beirom hátha ő nem tud erről, nem tudom olvasott-e? Üzenetek Babarczy Eszternek topicból 400 hsz.
Szomorú hogy senki nem válaszolt nekem.
kedves minden nőnemű
Szeretnék az öszibaracknak és a csicsókának anyukát találni.Mindenféleképpen olyanra lenne szükségem aki ért , tud és szivesen vállal szoptatást.A picik még alig pár hónaposak, de szépek mint a papájuk.Az egéb technikai dolgokat képes vagyok megoldani.Ha valaki botfülű elmondanám, hogy az öszibarack a fiú és a csicsóka a lány.Ha valaki ruhát szeretne adományozni szivesen elfogadom, az öszöibarackomnak a rózsaszin mig a csicsókámnak a világoskék a kedvenc szine.Mindenféleképpen nagyon kell szeretni a gyerekeket és nem lehet az ellenkező nemüekhez vonzódnia.Nincs sex és szeretnie kell a zenét.Vegetáriánus táplálkozással nevelem őket, ha vki tud vegan szakácskönyvet kicsiknek nyugodtan ajánlja, vegye meg nekem.Ebbe és a skizofrénia topicba várom válaszotaikat.Akinek esetleg van háza ahol lakhatnék velük szivesen elfogadom örökbe és kölcsön egyaránt.Nincs bankszámlám igy pénzt nem fogadok el, de a csicsóka nagyon szereti már most a birsalmasajtot, az öszibarackot pedig bivalyjoghurttal etetem,nálunk ilyet is lehet kapni,Magam tanitom őket angolra, az öszibarack azt mondja (MotherFather), a csicsóka pedig azt hogy (FatherMother).Aki tud küldhet nekem nyelvkönyveket, látszik hogy gyorsan tanulnak és igen okosak.Mit meséljek róluk, imádják a hegyeket, most egy tatonka hátizsákra gyűjtök nekik amiben ellehet vinni őket túrázni.Vigyázni kell hogy nem szabad velük elesni.Van pelenka meg kakótartójuk is és belefér a pici ,igen drága.Szeretném még közölni hogy nem kérek babakocsit.Bármilyen segitséget elfogadok, gyerekenevelési tanácsokat, könyveket ezzel kapcsolatban és egyéb ötletket is várok.
Még fitalabb lettem.Szegény régi nickem ki lett törölve ami nem lett megindokolva, márpedig én olyat nem tettem ami szerintem nem illeszkedet volna erre a helyre, más irhat a székletüritésről, nekem meg nem szabad pornot ajánlani, mikor nekem is ezt tették a régin, meg zsidózhattak ott stb.Volt itt valami olyan is hogy szexuális trtalmak lehetnek, erre meg úgy néz ki itt mégsem lehet, mindjárt utána olvasok a szabályzatnak.És lehetne sorolni hogy itt egyeseket nem regisztrálnak, és ki tudja ép az életté forditaná jobbra, netán megmenkülne a legrosszabtól is, de mit lehet várni egy nem épelméjű üzemeltetőtől.
senkinek ide beirom hátha ő nem tud erről, nem tudom olvasott-e? Üzenetek Babarczy Eszternek topicból 400 hsz.
Szomorú hogy senki nem válaszolt nekem.
kedves minden nőnemű
Szeretnék az öszibaracknak és a csicsókának anyukát találni.Mindenféleképpen olyanra lenne szükségem aki ért , tud és szivesen vállal szoptatást.A picik még alig pár hónaposak, de szépek mint a papájuk.Az egéb technikai dolgokat képes vagyok megoldani.Ha valaki botfülű elmondanám, hogy az öszibarack a fiú és a csicsóka a lány.Ha valaki ruhát szeretne adományozni szivesen elfogadom, az öszöibarackomnak a rózsaszin mig a csicsókámnak a világoskék a kedvenc szine.Mindenféleképpen nagyon kell szeretni a gyerekeket és nem lehet az ellenkező nemüekhez vonzódnia.Nincs sex és szeretnie kell a zenét.Vegetáriánus táplálkozással nevelem őket, ha vki tud vegan szakácskönyvet kicsiknek nyugodtan ajánlja, vegye meg nekem.Ebbe és a skizofrénia topicba várom válaszotaikat.Akinek esetleg van háza ahol lakhatnék velük szivesen elfogadom örökbe és kölcsön egyaránt.Nincs bankszámlám igy pénzt nem fogadok el, de a csicsóka nagyon szereti már most a birsalmasajtot, az öszibarackot pedig bivalyjoghurttal etetem,nálunk ilyet is lehet kapni,Magam tanitom őket angolra, az öszibarack azt mondja (MotherFather), a csicsóka pedig azt hogy (FatherMother).Aki tud küldhet nekem nyelvkönyveket, látszik hogy gyorsan tanulnak és igen okosak.Mit meséljek róluk, imádják a hegyeket, most egy tatonka hátizsákra gyűjtök nekik amiben ellehet vinni őket túrázni.Vigyázni kell hogy nem szabad velük elesni.Van pelenka meg kakótartójuk is és belefér a pici ,igen drága.Szeretném még közölni hogy nem kérek babakocsit.Bármilyen segitséget elfogadok, gyerekenevelési tanácsokat, könyveket ezzel kapcsolatban és egyéb ötletket is várok.
Még fitalabb lettem.Szegény régi nickem ki lett törölve ami nem lett megindokolva, márpedig én olyat nem tettem ami szerintem nem illeszkedet volna erre a helyre, más irhat a székletüritésről, nekem meg nem szabad pornot ajánlani, mikor nekem is ezt tették a régin, meg zsidózhattak ott stb.Volt itt valami olyan is hogy szexuális trtalmak lehetnek, erre meg úgy néz ki itt mégsem lehet, mindjárt utána olvasok a szabályzatnak.És lehetne sorolni hogy itt egyeseket nem regisztrálnak, és ki tudja ép az életté forditaná jobbra, netán megmenkülne a legrosszabtól is, de mit lehet várni egy nem épelméjű üzemeltetőtől.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.25., 09:58igen előfordulnak jogszabálysértések , pedig illemtanból tudnunk kell néhányat, én is beleestem már ebbe a csapdába talán hasonlóan hozzád, hogy nem voltam biztos a jogszabályokban és rosszat tettem, de bűnt nem követtem el, kivéve régen mikor csoki miatt azt hazudtam hogy az oviban még is ettem.nem hiszek a bűnben, számomra ez nem létezik, de van morál és erkölcs helyette
néha manapság előfordul hogy ujabban is vétek de csak akkor ha szükségem van rá, de ilyenkor ezt megpróbálom jóvátenni amint lehet
nekem nincs kocsim, és a kresszen és a rutinon nincs is meg más, depressziós voltam mikor csináltam és nem akartam csak ezt is mint mindent a szüleim rámerőltették, nem szeretem a kocsikat, főleg azt mit kipufognak.A kocsikból amit szeretek az a dymler crysler, az alakja miatt, amit megyar emberek terveztek meg.
Az én alakom nem olyan szép, mert több hónap fekvéstől elhiztam,és most sem tudok eljárni kondizni, pénzem sosics, de korházból nem lehet, itthon még most a kényelemben élek, de nem vagyok túlsulyos , csak a kis pocakom lett nagyobb, majd a fekvés és evés után nem ettem semmit, akkor meg lefogytam, csak a hasamról keveset, a többi testrészemről többet, mert nem mozogtam, sokáig éltem nem normális állapotban, sokáig tettem az eészségem ellen, most tennék mellette,de a korház közbe lép és akadályoz
ma felkelve örültem a napnak, régen volt már ilyen velem, teljes biológiaia órám felborult, nem éreztem jól magam, kivéve nyáron és ősszel volt, amikor nem voltam korházban, nyáron is voltam egyszer egy ostobság miatt
nekem bátyám van de ő nem finansziroz nekem szinte vagy teljese smmit, a család se nagyon , félig az utcán vagyok, szivesen költöznék mshova, ahol megerősödhetnénk, jóképű vagyok, van egy fél ingatlanom, félek sokáig nem lesz eladva, mert ha mégis egy kis lakást tudnék belőle venni magamnak, mert itthon a családommal együttélni rossz, és néha megbetegitő
egészségi állapotom a körülményekhez mérten jónak mondható, csak a főorvosom szivat engem ott ahol csak tudd, igy a legrosszabb verziót hozták ki a bentfekvésemből
igen előfordulnak jogszabálysértések , pedig illemtanból tudnunk kell néhányat, én is beleestem már ebbe a csapdába talán hasonlóan hozzád, hogy nem voltam biztos a jogszabályokban és rosszat tettem, de bűnt nem követtem el, kivéve régen mikor csoki miatt azt hazudtam hogy az oviban még is ettem.nem hiszek a bűnben, számomra ez nem létezik, de van morál és erkölcs helyette
néha manapság előfordul hogy ujabban is vétek de csak akkor ha szükségem van rá, de ilyenkor ezt megpróbálom jóvátenni amint lehet
nekem nincs kocsim, és a kresszen és a rutinon nincs is meg más, depressziós voltam mikor csináltam és nem akartam csak ezt is mint mindent a szüleim rámerőltették, nem szeretem a kocsikat, főleg azt mit kipufognak.A kocsikból amit szeretek az a dymler crysler, az alakja miatt, amit megyar emberek terveztek meg.
Az én alakom nem olyan szép, mert több hónap fekvéstől elhiztam,és most sem tudok eljárni kondizni, pénzem sosics, de korházból nem lehet, itthon még most a kényelemben élek, de nem vagyok túlsulyos , csak a kis pocakom lett nagyobb, majd a fekvés és evés után nem ettem semmit, akkor meg lefogytam, csak a hasamról keveset, a többi testrészemről többet, mert nem mozogtam, sokáig éltem nem normális állapotban, sokáig tettem az eészségem ellen, most tennék mellette,de a korház közbe lép és akadályoz
ma felkelve örültem a napnak, régen volt már ilyen velem, teljes biológiaia órám felborult, nem éreztem jól magam, kivéve nyáron és ősszel volt, amikor nem voltam korházban, nyáron is voltam egyszer egy ostobság miatt
nekem bátyám van de ő nem finansziroz nekem szinte vagy teljese smmit, a család se nagyon , félig az utcán vagyok, szivesen költöznék mshova, ahol megerősödhetnénk, jóképű vagyok, van egy fél ingatlanom, félek sokáig nem lesz eladva, mert ha mégis egy kis lakást tudnék belőle venni magamnak, mert itthon a családommal együttélni rossz, és néha megbetegitő
egészségi állapotom a körülményekhez mérten jónak mondható, csak a főorvosom szivat engem ott ahol csak tudd, igy a legrosszabb verziót hozták ki a bentfekvésemből
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.02.25., 09:45tegnap bűnt követtem el. letéptem 5 szál hóvirágot a több százból. öcsém mondta dugjam el a kocsimban, mert ugy tudja a védettsége miatt 15.000 ft. szálja. az 5 szál 75 ezer. hazahoztam. vizbe tettem, isteni az illata, esztétikus az alakja, gyönyörü a szine. itt van mellettem, most is ránézek. jó érzés
tegnap bűnt követtem el. letéptem 5 szál hóvirágot a több százból. öcsém mondta dugjam el a kocsimban, mert ugy tudja a védettsége miatt 15.000 ft. szálja. az 5 szál 75 ezer. hazahoztam. vizbe tettem, isteni az illata, esztétikus az alakja, gyönyörü a szine. itt van mellettem, most is ránézek. jó érzés
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.02.25., 09:14törökbálint, sineor eleonóra az egyik legmenőbb itthoni addiktológus. előadás, rövid szoknya, mindent látni, nem zavarja, pedig látni rajta, hogy tudja. mi is őis felizgulunk, mert látni rajta, tudatosan akarja, de nem zavarja, vagy ez izgatja és visszagondolva talán sikerül egy óriási orgazmus.- valamikor éjjel - közlése szerint párjával nem jó a kontaktus. van még tiz mondatom, de itt abbahagyom. nem az történt, amit az előző mondataimmal sugalhattam volna, sajnos. benne lettem volna bármiben, de azért nálam vannak határok. nőkkel nem. de himneműek kizárva.
. ez van
törökbálint, sineor eleonóra az egyik legmenőbb itthoni addiktológus. előadás, rövid szoknya, mindent látni, nem zavarja, pedig látni rajta, hogy tudja. mi is őis felizgulunk, mert látni rajta, tudatosan akarja, de nem zavarja, vagy ez izgatja és visszagondolva talán sikerül egy óriási orgazmus.- valamikor éjjel - közlése szerint párjával nem jó a kontaktus. van még tiz mondatom, de itt abbahagyom. nem az történt, amit az előző mondataimmal sugalhattam volna, sajnos. benne lettem volna bármiben, de azért nálam vannak határok. nőkkel nem. de himneműek kizárva.
. ez van
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.25., 08:54Rosszul aludtam, hajnalig csak az ágyamban izzadtam, majd polot cseréltem és egy gyógyszerrel sikerült elaludnom, majd felkeltem.Cigivel kelek fel amit abba fogok hagyni mert nem esik jól.
Szeretnék kisbabát, szeretnék szerelmeskedni ha találok társat.Keveset tanultam eddig, és még kevesebet tudok, sirok emiatt , mert ha nem vagyok egészséges és nem tudom ellátni magam akkor nem tudok gyereket vállalni, mert keveset tanultam és igy nem tudok elmenni munkahelyre dolgozni, hogy ellásam magam.Keveset tanultam, egészségem sem teljes, ami miatt nehezen tanulok, igy nincs iskolai végzettségem ami miatt nem tudok munkát találni, igy gyereket vállalni, ami miatt sirok.Keresem páromat, addig egy élettárssal is bérem, aki később a párom is lehet.
A korház miatt, hogy bent kellett feküdni, itthon nem tudom olyan jól érezni magam mint azelőtt, elszoktam tőle, túl sok időt vett el tőlem,attól a helytől ahonnan hamarabb rendbejöhetnénk.Megromlottak a családi kapcsolatok jobban, mit helyre kell hoznom, a rosszaból még rosszabb lett.Nem mondom nincsenek hibáim, hiányosságaim,de azokat nem gyógyszerezéssel kell megoldani.Sirok ha arra gondolok, hogy ezzel tönkre tehetik az életem és nem élhetem a boldog életem.Hibáztatni nem hibáztatok senkit, ez intelligencia kérdése.
Szeretek bezélgetni, egyidőben nem beszéltem senkivel, most ujra szeretnék beszélgetni.Beszélgetek mással is ha van rá lehetősegem.Ők is feltehetően szeretnek beszlgetni, talán velem is beszélgetnek szivesen.A sziv útját követve egymáshoz találunk.Nagyon beteg voltam,senkihez nem találtam oda.
Rosszul aludtam, hajnalig csak az ágyamban izzadtam, majd polot cseréltem és egy gyógyszerrel sikerült elaludnom, majd felkeltem.Cigivel kelek fel amit abba fogok hagyni mert nem esik jól.
Szeretnék kisbabát, szeretnék szerelmeskedni ha találok társat.Keveset tanultam eddig, és még kevesebet tudok, sirok emiatt , mert ha nem vagyok egészséges és nem tudom ellátni magam akkor nem tudok gyereket vállalni, mert keveset tanultam és igy nem tudok elmenni munkahelyre dolgozni, hogy ellásam magam.Keveset tanultam, egészségem sem teljes, ami miatt nehezen tanulok, igy nincs iskolai végzettségem ami miatt nem tudok munkát találni, igy gyereket vállalni, ami miatt sirok.Keresem páromat, addig egy élettárssal is bérem, aki később a párom is lehet.
A korház miatt, hogy bent kellett feküdni, itthon nem tudom olyan jól érezni magam mint azelőtt, elszoktam tőle, túl sok időt vett el tőlem,attól a helytől ahonnan hamarabb rendbejöhetnénk.Megromlottak a családi kapcsolatok jobban, mit helyre kell hoznom, a rosszaból még rosszabb lett.Nem mondom nincsenek hibáim, hiányosságaim,de azokat nem gyógyszerezéssel kell megoldani.Sirok ha arra gondolok, hogy ezzel tönkre tehetik az életem és nem élhetem a boldog életem.Hibáztatni nem hibáztatok senkit, ez intelligencia kérdése.
Szeretek bezélgetni, egyidőben nem beszéltem senkivel, most ujra szeretnék beszélgetni.Beszélgetek mással is ha van rá lehetősegem.Ők is feltehetően szeretnek beszlgetni, talán velem is beszélgetnek szivesen.A sziv útját követve egymáshoz találunk.Nagyon beteg voltam,senkihez nem találtam oda.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.24., 20:08kedves senki, netan zsivanynak is mondanám, az önszeretet (és az öngyűlöletet) az Istenszeretet gyógyitja
kedves 5676 - (Parti Nagy Lajos) - bonus DVD- Sámán vs Ikarus (Pálfy György)
kedves senki, netan zsivanynak is mondanám, az önszeretet (és az öngyűlöletet) az Istenszeretet gyógyitja
kedves 5676 - (Parti Nagy Lajos) - bonus DVD- Sámán vs Ikarus (Pálfy György)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.24., 19:46senki és hajnal közös tv műsora RTL klub A sziv útja , egy gyönyörű török szappanopera, a cime magáért beszél, mi meg együtt, csak nem tudjuk melyikünknek mi a neme
ezért szeretném ha most a párom szólna hozzám pár szót, ha elindulunk egymásfelé, mindig találkozunk, ha elindulunk.szeretek megérkezni, hogy találkozzunk.
Szeretem a törököket és a magyarokat, és ők ketten is szeretik egymást, ez közös történelmi múltra vezethető vissza.
Ha nem birok odáig jutni ahol ő van, akkor elféradtam, félek, ő is elfáradt és akkor már senki sem tudja hova kell eljutnia.Ha eljutok valahova és ő nincs ott, akkor lehet nemet mondana nekem, ha megkérem, lehet nemet mond, vagy csak én irtam neki nemet, mig ő elindult felém.
senki és hajnal közös tv műsora RTL klub A sziv útja , egy gyönyörű török szappanopera, a cime magáért beszél, mi meg együtt, csak nem tudjuk melyikünknek mi a neme
ezért szeretném ha most a párom szólna hozzám pár szót, ha elindulunk egymásfelé, mindig találkozunk, ha elindulunk.szeretek megérkezni, hogy találkozzunk.
Szeretem a törököket és a magyarokat, és ők ketten is szeretik egymást, ez közös történelmi múltra vezethető vissza.
Ha nem birok odáig jutni ahol ő van, akkor elféradtam, félek, ő is elfáradt és akkor már senki sem tudja hova kell eljutnia.Ha eljutok valahova és ő nincs ott, akkor lehet nemet mondana nekem, ha megkérem, lehet nemet mond, vagy csak én irtam neki nemet, mig ő elindult felém.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.24., 19:16kazincbarcikai leányzó
Zuboly - Másfélmillió tépés Magyarországon
http://www.youtube.com/watch?v=bWF3r5cWrSE
az ilyen irásokat ki kell pihenni, lehet mditációval lefeküdni, illetve felkelni, netán felkelés és lefekvés között is meditálni, akár csak napi 2 óra alvás, több mint 10 óra meditáció
lehet itthagyom ezt a helyet hamarosan, aki akar emailen illetve priviben el tud érni
kizárólag nőnemüekkel alszok, kelek fel és lefeküdni is vellük szoktam, bár fiatalságom , egészségem és felesleges korházi kezelések ezt nem teszik most elérhetővé, de mihelyt kikerülök a korházból, két hét múlva már mindenre rá fogok érni, szeretek boldog lenni
akik hasonlóan szeretnek boldogok lenni azokkal szivesen lefeküdnék, eddig nem találtam ilyen társat, nem is értem miért engem kezelnek korházban, reméltem régebben hogy itt találok hasonló embereket hozzám.
Eddig nem találtam.Türelmem fogytán egyes tézisekkel itt, ezért lehet nem fogo itt találni társat magamhoz.Amig itt elérhető vagyok addig meg van rá lehetőség, később már nem lesz rá lehetőség.
Jobb együtt mint külön.
kazincbarcikai leányzó
Zuboly - Másfélmillió tépés Magyarországon
http://www.youtube.com/watch?v=bWF3r5cWrSE
az ilyen irásokat ki kell pihenni, lehet mditációval lefeküdni, illetve felkelni, netán felkelés és lefekvés között is meditálni, akár csak napi 2 óra alvás, több mint 10 óra meditáció
lehet itthagyom ezt a helyet hamarosan, aki akar emailen illetve priviben el tud érni
kizárólag nőnemüekkel alszok, kelek fel és lefeküdni is vellük szoktam, bár fiatalságom , egészségem és felesleges korházi kezelések ezt nem teszik most elérhetővé, de mihelyt kikerülök a korházból, két hét múlva már mindenre rá fogok érni, szeretek boldog lenni
akik hasonlóan szeretnek boldogok lenni azokkal szivesen lefeküdnék, eddig nem találtam ilyen társat, nem is értem miért engem kezelnek korházban, reméltem régebben hogy itt találok hasonló embereket hozzám.
Eddig nem találtam.Türelmem fogytán egyes tézisekkel itt, ezért lehet nem fogo itt találni társat magamhoz.Amig itt elérhető vagyok addig meg van rá lehetőség, később már nem lesz rá lehetőség.
Jobb együtt mint külön.
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.02.24., 17:35kedves trigonometria. az élet szép. mindig ezzel áltattam magam, mert nem tudtam, hogy sorsom, életem már a születésem időpontjában eldőlt. nem vagyok fatalista, mindig én voltam a nagy ellenálló, a nagy ellenszegülő. sosem álltam be a sorba. aztán az ismert életkoreográfia következett sorozatosan. kaptam a pofonokat, padló, majd felálltam és ezt a sorrendet be lehet szorozni kb. 300-al. persze mindig egyre több sérüléssel álltam fel. átmenetileg néha fel is adtam. most minden reggel azzal ébredek, hogy már megint nem sikerült örökre elaludnom. beveszem a welbutrint, az éjszakai gyógyszerrel együtt már 3 boldogsághormon dolgozik bennem 2-3 agyfényesitő és visszafekszem fél órára. utána már bármire készen kelek fel. a munkám rendkivül stresszes, sok feszültséggel. talán ezt próbáltam az alkohollal, ezzel, azzal oldani. már nem vagyok annyira konfliktuskereső, de azért néha most is odacsapok ha nagyon kell. abbahagyom és átmegyek szurkolóba. nem focimeccsen szurkolok, hanem nektek és neked. ne feledd, az élet szép ........................is. de tényleg
kedves trigonometria. az élet szép. mindig ezzel áltattam magam, mert nem tudtam, hogy sorsom, életem már a születésem időpontjában eldőlt. nem vagyok fatalista, mindig én voltam a nagy ellenálló, a nagy ellenszegülő. sosem álltam be a sorba. aztán az ismert életkoreográfia következett sorozatosan. kaptam a pofonokat, padló, majd felálltam és ezt a sorrendet be lehet szorozni kb. 300-al. persze mindig egyre több sérüléssel álltam fel. átmenetileg néha fel is adtam. most minden reggel azzal ébredek, hogy már megint nem sikerült örökre elaludnom. beveszem a welbutrint, az éjszakai gyógyszerrel együtt már 3 boldogsághormon dolgozik bennem 2-3 agyfényesitő és visszafekszem fél órára. utána már bármire készen kelek fel. a munkám rendkivül stresszes, sok feszültséggel. talán ezt próbáltam az alkohollal, ezzel, azzal oldani. már nem vagyok annyira konfliktuskereső, de azért néha most is odacsapok ha nagyon kell. abbahagyom és átmegyek szurkolóba. nem focimeccsen szurkolok, hanem nektek és neked. ne feledd, az élet szép ........................is. de tényleg
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.02.24., 17:30törökbálint, sineor eleonóra az egyik lemenőbb itthoni addiktológus. előadás, rövid szoknya, mindent látni, nem zavarja, pedig látni rajta, hogy tudja. mi is őis felizgulunk, mert látni rajta, tudatosan akarja, de nem zavarja, vagy ez izgatja és visszagondolva talán sikerül egy óriási orgazmus.- valamikor éjjel - közlése szerint párjával nem jó a kontaktus. van még tiz mondatom, de itt abbahagyom. nem az történt, amit az előző mondataimmal sugalhattam volna, sajnos. benne lettem volna bármiben, de azért nálam vannak határok. nőkkel nem. de himneműek kizárva.
. ez van
törökbálint, sineor eleonóra az egyik lemenőbb itthoni addiktológus. előadás, rövid szoknya, mindent látni, nem zavarja, pedig látni rajta, hogy tudja. mi is őis felizgulunk, mert látni rajta, tudatosan akarja, de nem zavarja, vagy ez izgatja és visszagondolva talán sikerül egy óriási orgazmus.- valamikor éjjel - közlése szerint párjával nem jó a kontaktus. van még tiz mondatom, de itt abbahagyom. nem az történt, amit az előző mondataimmal sugalhattam volna, sajnos. benne lettem volna bármiben, de azért nálam vannak határok. nőkkel nem. de himneműek kizárva.
. ez van
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.24., 14:59kedves vega58 és zsivany, mert talán ő ebben szakértő lehet
Beszéltem pszichológussal, és megjegyeztem hogy nem térden aluli szoknyát hord(Főleg télen) és már előtti is emlittetem hogy a szexualitás állatias.Ő azt magyaráztam hogy képzeljem vagy fogjam fel úgy ezt mintha fejlett állatok lennénk. Persze én erre rögtön rávágtam hogy emberek vagyunk.És 'magyarázta' hogy az állatok milyen tiszták, és hogy akkor szeualitás nélkül nem szaporodnánk, azaz állatias dolognak igy nem érthetehő, mig én ugy gondolom régen meg volt és ma is meg van a szerepe a szexuális kapcsolatnak, ami viszont szép vagy gyönyörű, az a gyermekáldás, ellentétben pornolapok csemgezése(hümhümhihi)Biztos keresi a legerősebb him fajtársát a pszichológus akivel beszélgettem, hogy tudjon párzani, azért öltözködhet ugy, mint mondtam neki hogy nőként lehessen ránézni, szószerint.
zsivany továbbra is szomorú vagyok, sőt néha felhagy az életkedvem és akkor tudjuk mi van, nem jó még mindig valami
két tiszta kéz kell az emberiség szolgálatára és egy tiszta sziv kell Isten szolgálatára, talán lehetnél alázatosabb, ahogy olvasom hogy a 12 lépés sem mindig hasznos számodra, az enyém csak olyan 3
és akkor arról ne is beszéljünk mi van ha mély szomorúságba esek beele, azt még amagam sem tudom mi történne akkor
kedves vega58 és zsivany, mert talán ő ebben szakértő lehet
Beszéltem pszichológussal, és megjegyeztem hogy nem térden aluli szoknyát hord(Főleg télen) és már előtti is emlittetem hogy a szexualitás állatias.Ő azt magyaráztam hogy képzeljem vagy fogjam fel úgy ezt mintha fejlett állatok lennénk. Persze én erre rögtön rávágtam hogy emberek vagyunk.És 'magyarázta' hogy az állatok milyen tiszták, és hogy akkor szeualitás nélkül nem szaporodnánk, azaz állatias dolognak igy nem érthetehő, mig én ugy gondolom régen meg volt és ma is meg van a szerepe a szexuális kapcsolatnak, ami viszont szép vagy gyönyörű, az a gyermekáldás, ellentétben pornolapok csemgezése(hümhümhihi)Biztos keresi a legerősebb him fajtársát a pszichológus akivel beszélgettem, hogy tudjon párzani, azért öltözködhet ugy, mint mondtam neki hogy nőként lehessen ránézni, szószerint.
zsivany továbbra is szomorú vagyok, sőt néha felhagy az életkedvem és akkor tudjuk mi van, nem jó még mindig valami
két tiszta kéz kell az emberiség szolgálatára és egy tiszta sziv kell Isten szolgálatára, talán lehetnél alázatosabb, ahogy olvasom hogy a 12 lépés sem mindig hasznos számodra, az enyém csak olyan 3
és akkor arról ne is beszéljünk mi van ha mély szomorúságba esek beele, azt még amagam sem tudom mi történne akkor
Idézet tőle: Trigonometria ekkor: 2012.02.23., 11:00Szia senki!
Köszönöm!
Hogy vagy? Jól telnek napjaid? Te mivel küzdesz?
Szép napot kívánok! Trigonometria
Szia senki!
Köszönöm!
Hogy vagy? Jól telnek napjaid? Te mivel küzdesz?
Szép napot kívánok! Trigonometria
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.02.20., 16:14IMÁDOM A TAVASZT, DE LEGJOBBAN A MÁJUST. ÓCSKA, RÉGI GÉPEM ÖNÁLLÓ ÉLETET ÉL. A PC. DOKI SEM TUDJA A VÁLASZT, HOGY EZ MIÉRT VAN. LEHET, HOGY TUDTOM NÉLKÜL MESTERSÉGES BIO INTELLIGENCIÁVAL MŰKÖDIK. HARMONY, TRIGONOMETRIA, AZ ÉLETBEN A SZÉPET NÉZZÜK, NE A NEGATIVUMOKAT. AZ ÉLET SZÉP, NÉKED MAGYARÁZZAM ,,,,,,,,,........harmony, choice, trigometria, a meccs nincs elvesztve, ember küzdj és ............a folytatást mindenki ismeri,...nepálban, kambodzsában, thaiföldön senki nem ismerte szó szerint, de ott mindenki így él. mi se adjuk fel sosem.
IMÁDOM A TAVASZT, DE LEGJOBBAN A MÁJUST. ÓCSKA, RÉGI GÉPEM ÖNÁLLÓ ÉLETET ÉL. A PC. DOKI SEM TUDJA A VÁLASZT, HOGY EZ MIÉRT VAN. LEHET, HOGY TUDTOM NÉLKÜL MESTERSÉGES BIO INTELLIGENCIÁVAL MŰKÖDIK. HARMONY, TRIGONOMETRIA, AZ ÉLETBEN A SZÉPET NÉZZÜK, NE A NEGATIVUMOKAT. AZ ÉLET SZÉP, NÉKED MAGYARÁZZAM ,,,,,,,,,........harmony, choice, trigometria, a meccs nincs elvesztve, ember küzdj és ............a folytatást mindenki ismeri,...nepálban, kambodzsában, thaiföldön senki nem ismerte szó szerint, de ott mindenki így él. mi se adjuk fel sosem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.19., 13:32Frank Zappa - Dirty love
http://www.youtube.com/watch?v=3nQeYoYn03s&feature=related
dalszöveg: http://www.zappa.hu/?q=hu/node/1250#3
Frank Zappa - Dirty love
http://www.youtube.com/watch?v=3nQeYoYn03s&feature=related
dalszöveg: http://www.zappa.hu/?q=hu/node/1250#3
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.19., 12:18kedves zsivany
nekem van egy kevesebb lépésből álló gyógymódom, amitől most én is szomorú vagyok, mert bizonyos lépések nem valósulnak meg, igaz még ki sincsenek dolgozva, de nekem sietnem kell, remélem minden rendben lesz veled
kedves zsivany
nekem van egy kevesebb lépésből álló gyógymódom, amitől most én is szomorú vagyok, mert bizonyos lépések nem valósulnak meg, igaz még ki sincsenek dolgozva, de nekem sietnem kell, remélem minden rendben lesz veled