Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Társalgó

Idézet tőle: senki

Szia Nofretete ! Nem szabad, hogy a dohányzásról leszokás már téma legyen ! Több alkalmazással is megtudják oldani , az egy kezeléssel való végleges leszoktatást. És ez pillanatnyilag véglegesnek tünik. Remélem a dohánygyárak nem vetnek be valami piszkos fegyvert, hogy ne így legyen !  senki, akit tul hivatalosnak tartasz, szerintem nem vagyok...

Szia Senki!

Ezt most nem értem ...Én már rég leszoktam és túlvagyok rajta ...Gond h felhoztam itt ezt a témát? Ma írtak fel nekem Arixent napi 1 kapszula de én nem merem szedni ezt...

Szia Nofretete ! Nem szabad, hogy a dohányzásról leszokás már téma legyen ! Több alkalmazással is megtudják oldani , az egy kezeléssel való végleges leszoktatást. És ez pillanatnyilag véglegesnek tünik. Remélem a dohánygyárak nem vetnek be valami piszkos fegyvert, hogy ne így legyen !  senki, akit tul hivatalosnak tartasz, szerintem nem vagyok...

Fáradtan. Most megyek aludni, mert éjjel nem bírtam.

Asszem mai program - nappali alvás.

Szia Harmony ! Hogy érzed magad ?

igen nagyon sokszor rágyújtanék még most is . igen miatta sokmindenről lemondtam már.

Én meg nem nagyon mertem szedni sose a rivit .eleinte sokáig eltórtem darabokra lehet sokszor ezért nem hatott amúgy 15éves koromtól bagóztam 3éve ahogy pasimmal összeköltöztem egy az egybe lerakatta velem, azóta 1szálat se szívtam lopiba se gondolhatod min mentem keresztül

Napi fél ha szar nagyon a helyzet akkor 1 vagy 2. 05ből Kevés gyógyszert szedtem mindig félek a gyógyszerektól , csak akkor nem félek eléggé mikor elborul az agyam és begyógyszerezem magam. de eddig túléltem mindig. 

És most hogy vagy ? szedsz rá vagy most nem kell?

Ábrándnak én is gyakran írok szakemberek segítók címszó alatt sokat segített ő is:)

Kiscsilag nekem is pont ez a bajom hetente 2éjszakát végig ébren vagyok.. De én ezt dokimnak nem is mondtam , azt hittem an pánikolásaim miatt van így ,Mit szedsz rá?

K.Csillag !

Miből áll az alvászavarod?

Én a terhesség 5ik hónapjáig melóztam, 2gyereke van azt hangoztatja őket se tudja eltartani , ez hazugság gyerektartást fizet meg a ex kocsijának a törlesztójét. Mikor januárba megszültem még benn a kórházban begyógyszereztem , majd hazakerültem és nagyon mélyre belehuztam magam a depibe, azóta pokol az életem.

Igazából a családja semmit se tud az egészról ez is fájó pont nekem... az annyjának azt hazudta h elvetettük:(((és mikor már látszott a hasam elzárkózott mindenkitől és ha hozzánk jöttek elbújtatott

Mikor kiment 5ig melózott 6tól videótelefonon volunk még éjjel is, felhívott napi 2x. Kezdte azzal h a szálláson nincs net jó elfogadtam. Majd nem hív fel jó elfogadtam ,Mostmár ott tartunk egésznap se hív előbb dobot 1 smst h még dolgozik , na persze dolgozik hol mikor már sötét van????1sms per nap .késó este 5perc a telón és Skyperól is eltúnt:( Miért nem mondja ki egyenesen h vége ??? amikor bezzeg hazakészül akkor meg mézesmázas velem .Nem értem én már ezt. ....Nagyon szeretem nem tudom megéri e , nem tehetek róla szeretem. Amúgy szerinte nem olyan súlyos a betegségem..

Pánikbetegség, aggórafóba

A párom régebben mikor együtt éltünk igyekezett kirángatni a depimból max 2ig melózott én 6ig vacsival várt kedves volt eljártunk itthonról.Teherbe estem ekkor jőttek a bajok nem akarta és mivel 3hónapig megvolt szóval az abortuszról is lecsúsztam .Szerencsétlen helyzetbe kerültem , rávett az örökbeadásra igen szörnyen hangzik de ha megtartottam volna elhagyott volna nem lett volna hova mennem és kidobott volna. szóval januárban megszültem és ahogy megegyeztünk örökbe is adtam , egyébként úgy volt én is megyek de 2héttel a szülés előtt lelépett egyedül. Igen neki volt 1hosszú házassága ahol több évig csalta az ex. Szerintem vagyis néha úgy érzem azért nem akarja igazán h meggyógyuljak mert így rávagyok utalva , tudja itt vagyok nem lépek le stb..Csakhogy én szeretem és akkor is szeretném ha jól lennék. 

A doki tök rendes volt még a nemierőszakról is tudtam beszélni, még sose beszéltem senkivel erről. A pasim viszont néha bekattan vagy mi. szerintem én megyek a gyógyulásom útján és ő is ahová akar. 2napja azt játsza h 10ig dolgozik üveges 10ig melózik na pe4rsze mikor már sötét van .....Már nem skypeozunk nem hív napi 2x este hív max 5percre..Mikor meg arról van szó h hazajön akkor mézesmázas velem nem értem én már ezt!

Szia senki! Én írtam, hogy 18 .-) éves vagyok, mert a nők csak addig tudnak számolni.

Köszönöm szépen, hasonló jókat kívánok én is neked!

Igen elmondtam a panaszaimat azt mondta erre a pár napra nem ír semmit majd TH .en megmondják mire van szükségem hisz nyugtatóm az van a többi meg  ott kiderül

Szia Kcsillag!

Ma elég jó volt egésznap mászkáltam még a piacra is kimentem.megkaptam a beutalót is.Csak a párom dühít fel naponta nem értem miért csinálja ezt velem.

Szia Fanni ! Valaki azt állitotta Rólad, hogy 18 éves vagy . Vitába száltam vele, mert hozzászólásaid mértékletes, emberismerő , mértéktartó szellemiséged szerint, én egy egy 18 évesnél, min.5-10-évvel idősebb, az életet ismerő, azt már esetleg keserűen is átélő, akár már  elvált hölgyet ismerek meg és a sorok között olvasva, még valami mást is. Te biztos tudod, hogy korábbi írásaidra alapozva, mire gondolhatok ! A hosszászólásaidból lehet " olvasni " !         légy jó !     senki ....

Nem igazán. Bár most hamarabb elaludtam.

Volt itt háziorvos. Mondtam, hogy nem tudok aludni de a betegségre fogtam mert sokan voltunk ott, így nem akartam előjönni az igazi okokkal. Azt mondta altatót nem kéne, mert még fiatal vagyok. Nyugtató teákat mondott, meleg zuhanyt meg valami liliomos vagy milyen sprét a párnára. Nem tudom beválik e, vagy a pszichológus mit mond.

Szia senki! Nem tudom. Régebben sokat olvastam, biztos onnan, meg van egy-két szárat alkoholista ismerősöm, ők is szoktak beszélni a betegségükről, és ők mondják, hogy nekik kifejezetten jót tesz.

Idézet tőle: Fanni

Aha, van ilyen. A száraz alkoholbetegek is azért foglalkoznak a témájukkal, mert megerősíti őket szárazságukban.

A nem-magyarokkal nem tudsz barátkozni? Vagy a magyarokkal más fórumokon?

Fanni ! Honnan tudsz Te ilyeneket ? A kérdés félig költői, mert erre max. 3-4  magyarázat van.                                                                                                                                          Elnézést, hogy írásaid ( nem csak a Tied ) elolvastam, magamban értékeltem, próbáltam mögé látni, a sorok között olvasni. Hangsúlyozom, nem csak a Te megnyilatkozásaidat , hanem az általam " érdekesnek " vélt sorsokat is, és úgy vélem senki nem maradt ki, mert egyébként, meg pláne itt, nem mindennapi emberek, nem mindennapi dolgairól értesülök. Megérint ez a világ, mert én is részese vagyok, ha elborít a feneketlen, már pedig mindíg elkap, sajnos most is érzem közeledtét. A fene egye meg !

Aludni kéne menni... de már belegondolni is rossz, hogy vajon ma is meddig fogok fordolódni :S

Már csak azért is muszáj lesz elmenni dokihoz, hogy alvásra felírjon valamit.

Ha ez vígasztaló, akkor jó tudni, hogy ez minden emberre igaz. Jó esetben mindenki, bárki csak a 4-ből 1. A barátod is neked, de te is a barátodnak.

Nyitottnak kell lenni.

A bezártság, az tényleg nem jó. Legalább 4 lábon kell állni, mert ha az egyik bedől, három még mindig megtart stabilan. Ügyelj erre, és szerintem jó, ha a párod is tudja, hogy ő csak 1 a legalább 4-ből.

Ez egészen addig nem fog megváltozni, amíg valaki el nem kezdi megszervezni az "ismerjük meg egymás kedvenc kajáját" című mozgalmat, mondjuk. Sokat éltem külföldön, mindig mi kezdtünk el barátkozni másokkal. Ajánlom neked is, jó bulik szoktak kijönni belőle.

Sose tudhatod, hogy a másik mennyire "egészséges". Előfordulhat, hogy ő ezt nem osztja meg magáról és később nagyot csodálkozhatsz.

Aha, van ilyen. A száraz alkoholbetegek is azért foglalkoznak a témájukkal, mert megerősíti őket szárazságukban.

A nem-magyarokkal nem tudsz barátkozni? Vagy a magyarokkal más fórumokon?

Hol laksz most?

Nem szeretem a gyógyszereket.

A honvágyat értem. De ha itt szomrú vagy, mert a betegségtudatod jut az eszedbe, akkor miért nem fórumozol más helyen? Van egy csomó külföldön dolgozó magyar mindenhol másutt is.

Ezen a szomorúságon nincs mit megváltoztatni az élethelyzetem. Bárhogy változtatnék, ugyanígy maradna.

Kiscsillag, te hogy vagy?

Én vélem úgy 🙂 És az a helyzet, hogy ha én úgy vélem, akkor az orvosok is. Úgyhogy ezért teljesen felesleges odamenni.

Én néha mondom, de nem szeretem, ha "kötelező". Meg minden nap mondani sem szeretem. Még elkopna. Mindegy, én úgyse ő vagyok.

Kiscsillag !

Nem sajnos sokmindent nem merek neki mondani nem tudom miért.

Szomorú vagyok és a világot hibáztatom 🙂

Idézet tőle: Fanni

Nofretete, fogalmam nincs. Én van amikor azért nem mondom, mert ha a másik nem érzi, akkor minek mondjam. Ha pedig érzi, akkor minek mondjam.

Ő is pont így van ezzel, de néha olyan jól esne nekem.Az ismerkedésünk neten kezdődött akkoribban olyan sokszor mondta

Nofretete, fogalmam nincs. Én van amikor azért nem mondom, mert ha a másik nem érzi, akkor minek mondjam. Ha pedig érzi, akkor minek mondjam.

Igen, miért?

Neked hogy telt?

Figyeljetek,lenne 1 problémám a párom szeret ,gondoskodik rólam ,de 1x se mondja ki h "szeretlek,,ha én mondom neki megcsókol de sose mondja ,h tudnám ezt megváltoztatni ?a szeretetét  érzem de hiányzik ez a szó az életemből.....Nagyon hülye vagyok igaz?

Kiscsillag, igen, ilyen nekem is rengetegszer van, hogy közbejön valami.

Jól, kicsit fáradt vagyok. Vasalnom nekem is kell 🙂

Mondjuk  kezdek pánikolni a barátom ilyenkor már szokott hívni és ilyenkor  már javában chatelünk ,Hol lehet?

Szia Fanni!

Köszi szépen megvagyok ,csak a fejem fáj .mondjuk egésznap alig csináltam valamit vasalnom kellett volna de nem volt kedvem. Te hogy vagy?

Sziasztok!

Milyen napotok volt?

Kár hogy nem írnak már régóta a TH topikba ,jó lenne tudni ,h lehet e benn netezni van e wifi volna pár kérdésem csak kinek tegyem fel?

Úristen !

Sose mondd , h engem irigyelsz 10éve szenvedek már és őszintén szólva nem hiszem h teljesen felépülök.

4oldalas beutaló az nem semmi.. elmondom az egész bajomat .Thalassaba egyébként volt wifi 😕 

Nekem a fejem fáj mióta ilyen szar lett az idő.

Sziasztok !

Én is nagyon rosszul alszom 3ig forgolódtam , néha még a rivi sem nyugtat le .Kiscsillag te mit szedsz alászavarodra?

Megint pörgött az agyam mindenen és nem tudtam kikapcsolni.