Társalgó
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.02.05., 20:32No! Hát ennek örülök! Esmeralda forever! 🙂
Ő már a 4973. résznél tart, mikor Esmeraldát elrabolják.
No! Hát ennek örülök! Esmeralda forever! 🙂
Ő már a 4973. résznél tart, mikor Esmeraldát elrabolják.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.02.05., 20:24A kedvenc virága az a szömörce, szereti a mangó dzsúszt, van eg Mazda 323 F kocsija, s szereti a thai masszázst. Szokott koktélokat keverni, gördeszkázni, hideg váltó fürdőt a Balatonban, és kedvenc TV sorozata az Esmeralda.
Örülök hogy segíthettem. 🙂
A kedvenc virága az a szömörce, szereti a mangó dzsúszt, van eg Mazda 323 F kocsija, s szereti a thai masszázst. Szokott koktélokat keverni, gördeszkázni, hideg váltó fürdőt a Balatonban, és kedvenc TV sorozata az Esmeralda.
Örülök hogy segíthettem. 🙂
Idézet tőle: Boniboni ekkor: 2013.02.05., 20:20Akkor meglepem egy szép verssel addig is. Ő csak este van itt,nem tudod? Mi a kedvenc virága?Segíts nekem...
Akkor meglepem egy szép verssel addig is. Ő csak este van itt,nem tudod? Mi a kedvenc virága?Segíts nekem...
Idézet tőle: Boniboni ekkor: 2013.02.05., 19:57Másé sem? Majd meglátjuk.Csak akad itt valaki rajtad kívül is.Lehet bepróbálkozom lolánál..mit szólsz?
Másé sem? Majd meglátjuk.Csak akad itt valaki rajtad kívül is.Lehet bepróbálkozom lolánál..mit szólsz?
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.02.05., 19:38A pókokat szeretem, csak a pókálarcot utálom.
Itt beszélgetek bizonyos keretek között, de nem privizek, az a "csatorna" csa a kedvesemé!
A pókokat szeretem, csak a pókálarcot utálom.
Itt beszélgetek bizonyos keretek között, de nem privizek, az a "csatorna" csa a kedvesemé!
Idézet tőle: Boniboni ekkor: 2013.02.05., 19:32Szia Brendon! Nagyon tetszenek a verseid..van kedved velem privizni esetleg?Nem tudom ,jelent -e neked valamit az a nő,akinek írod ezeket.szívesen megismernélek!
Szia Brendon! Nagyon tetszenek a verseid..van kedved velem privizni esetleg?Nem tudom ,jelent -e neked valamit az a nő,akinek írod ezeket.szívesen megismernélek!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 16:35jól van lola neked mindent szabad
pedig nekem még hiányoztál is, épp dicsérni akartam hogy versirással próbálkozol, csak gyakorlni kell, de hát igy elment a kedvem attól hogy veled beszélgessek, ha neked tényleg ott jó, hát legyen, byebye
jól van lola neked mindent szabad
pedig nekem még hiányoztál is, épp dicsérni akartam hogy versirással próbálkozol, csak gyakorlni kell, de hát igy elment a kedvem attól hogy veled beszélgessek, ha neked tényleg ott jó, hát legyen, byebye
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 16:21mert te nem pedoként mit keresel a pedo topicban azt magyarázd már el,,mert nem a pedofiliárol mész oda beszélgetni??
mert te nem pedoként mit keresel a pedo topicban azt magyarázd már el,,mert nem a pedofiliárol mész oda beszélgetni??
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.13., 14:31
lola első ujévi fogadalma nem csinálok kacsasültet a barátaimból
Brendon szerint én hápgtam, bevallom néha itthon lola miatt, utánozva néha én is hápogtam.Azthittem ugy könnyebb barátkozni.De egy kékcápa az hogy beszél?
Ezt pl a pedo topicba írtad Spell....ott volt a helye?? Szerintem meg se szólalj,ki hová irogasson és mit.
lola első ujévi fogadalma nem csinálok kacsasültet a barátaimból
Brendon szerint én hápgtam, bevallom néha itthon lola miatt, utánozva néha én is hápogtam.Azthittem ugy könnyebb barátkozni.De egy kékcápa az hogy beszél?
Ezt pl a pedo topicba írtad Spell....ott volt a helye?? Szerintem meg se szólalj,ki hová irogasson és mit.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 11:42lehet beszélgetni itt az alakoholizmusról és a nárcisztikus kapcsolatokról és bármi egyébről, de ne más topic legyen off
lehet beszélgetni itt az alakoholizmusról és a nárcisztikus kapcsolatokról és bármi egyébről, de ne más topic legyen off
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.05.27., 16:22ah, én beírtam google fordítóba lashout.. japánról tudta lefordítani.. vmi vírus lehet.. mert nagyon reklámnak tűnik...
reméljük mderátor is észrevette már, hétvége ide vagy oda..
ah, én beírtam google fordítóba lashout.. japánról tudta lefordítani.. vmi vírus lehet.. mert nagyon reklámnak tűnik...
reméljük mderátor is észrevette már, hétvége ide vagy oda..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.05.25., 08:32volt a simplex, de ez most paranoidra lett módositva
volt a simplex, de ez most paranoidra lett módositva
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2012.05.25., 07:56én a legtöbb gyógyszerleírásban pont azt találtam, hogy a bipolárra nem alkalmazható. mert nem javítanak,c sak amellékhatások jönnek. És ezek a hivatalos tájékoztatókban, gyógyszertári oldalakon...
mondjuk sok doki is atmondja, hogy csak tünetelfedőek, ténylegese javulást nemhoznak.
az tény, hogy a betegek egyharmadának skizoban használ a gyógyszer... no de mi van a kétharmaddal?? aze gyharmad reziztenssel, meg az egyharmaddal akiknéál jönnek a durva mellékhatások (és a hízás a legkevesebb...)
én végül örülökhogy anyukám sose szedett gyógyszert. akkor is, ha nehéz volt vele.
én a legtöbb gyógyszerleírásban pont azt találtam, hogy a bipolárra nem alkalmazható. mert nem javítanak,c sak amellékhatások jönnek. És ezek a hivatalos tájékoztatókban, gyógyszertári oldalakon...
mondjuk sok doki is atmondja, hogy csak tünetelfedőek, ténylegese javulást nemhoznak.
az tény, hogy a betegek egyharmadának skizoban használ a gyógyszer... no de mi van a kétharmaddal?? aze gyharmad reziztenssel, meg az egyharmaddal akiknéál jönnek a durva mellékhatások (és a hízás a legkevesebb...)
én végül örülökhogy anyukám sose szedett gyógyszert. akkor is, ha nehéz volt vele.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.05.25., 07:49Kiscsillag
Nem, nem féelk egyáltalán hogy visszajönne bármi is.Nekem gátoltság volt(érzelmi) és a beszédességem csökkent le és egy depressziós állapotom volt akkor és akkor csak hébe hóba szedtem be gyógyszert.Én szépen lassan megerősödtem, próbáltam normális életet éni és elmúlt.Persze nekem segitett a spiritualizmus.Tudok két három könyvet ajánlani kezdésképpen ha érdekel neked vagy a barátnődnek.
Az csak egy hipotézis hogy a dopaminnel nincs rendben valami, de bizonyitani nem tudják.És ha még valami eltérés lenne a dopamin háztatással akkor se tudják bizonyitani hogy az káros lenne vagy okozna mentális dolgokat.Egy dopamin termelődéstől sztem nem hiszi senki hogy ufók irányitják a világot, mert ez kultura függő tünet.Egy gondolkodási módot lehet örökölni, de mást nem.Én nem hiszek ebben a mai pszichiátriában én antipszichiátriában hiszek.A dopamin blokkolókkal vagy megszünik a tünet vagy nem, de magától is elmúlhat vagy nem.Nem sok különbség van a kettő között, csak a gyógyszereknek vannak mellékhatásuk és esetenként még romolhat is az állapota töle.Én inkább magamtól gyógyulok meg.Igaz nekem nincsenek most se bipoláris se skizofrén tüneteim. Tavaly november közepétől , idén március nyolcig voltam korházba, de ezt tudnod kéne.Gyógyszerekkel együtt is visszatérhet, és mivel nem ismerik a dopamin termelődésnek az eltérést hogy az okozna valamit is és azért blokkolni kéne ,ezért még mivel olyanba nyúlnak bele amit nem értenek még akár okozhatja is a tüneteket még ha ez nincs is ráirva a papirra.Ha abbahagyod a gyógyszert az már magába okozhat tüneteket.Ez viszont tény.Én nem vagyok hülye hogy még rosszabb helyzetbe hozzam magam mikor semmi bajom.Mert aki megelőzésképpen szedi és abbahagyja annak okozhat tünetet, mikor előtte nem is volt.Én haragszom a gyógyszerekre.
Kiscsillag
Nem, nem féelk egyáltalán hogy visszajönne bármi is.Nekem gátoltság volt(érzelmi) és a beszédességem csökkent le és egy depressziós állapotom volt akkor és akkor csak hébe hóba szedtem be gyógyszert.Én szépen lassan megerősödtem, próbáltam normális életet éni és elmúlt.Persze nekem segitett a spiritualizmus.Tudok két három könyvet ajánlani kezdésképpen ha érdekel neked vagy a barátnődnek.
Az csak egy hipotézis hogy a dopaminnel nincs rendben valami, de bizonyitani nem tudják.És ha még valami eltérés lenne a dopamin háztatással akkor se tudják bizonyitani hogy az káros lenne vagy okozna mentális dolgokat.Egy dopamin termelődéstől sztem nem hiszi senki hogy ufók irányitják a világot, mert ez kultura függő tünet.Egy gondolkodási módot lehet örökölni, de mást nem.Én nem hiszek ebben a mai pszichiátriában én antipszichiátriában hiszek.A dopamin blokkolókkal vagy megszünik a tünet vagy nem, de magától is elmúlhat vagy nem.Nem sok különbség van a kettő között, csak a gyógyszereknek vannak mellékhatásuk és esetenként még romolhat is az állapota töle.Én inkább magamtól gyógyulok meg.Igaz nekem nincsenek most se bipoláris se skizofrén tüneteim. Tavaly november közepétől , idén március nyolcig voltam korházba, de ezt tudnod kéne.Gyógyszerekkel együtt is visszatérhet, és mivel nem ismerik a dopamin termelődésnek az eltérést hogy az okozna valamit is és azért blokkolni kéne ,ezért még mivel olyanba nyúlnak bele amit nem értenek még akár okozhatja is a tüneteket még ha ez nincs is ráirva a papirra.Ha abbahagyod a gyógyszert az már magába okozhat tüneteket.Ez viszont tény.Én nem vagyok hülye hogy még rosszabb helyzetbe hozzam magam mikor semmi bajom.Mert aki megelőzésképpen szedi és abbahagyja annak okozhat tünetet, mikor előtte nem is volt.Én haragszom a gyógyszerekre.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.05.10., 07:10Most fogom abbahagyni a depot, rsiperdal, a korházból csak azzal engedtek ki.Eddig adaptációs szabadságon voltam korház után és most kaptam meg a végleges zárómat.Széttéptem a depo receptjét hogy senki ki ne váltsa.Nagyon nem örültem neki, 2 és fél hónapig kaptam.Most itthon vagyok és leginkább a meleg miatt lustálkodásssal töltöm az időmet, aztán tanulás lesz.Kaptam egy ecdl csomagot az egyesülettől ahova járok és a 7 füzetecskéből van 3 ami elmélet, most azt tanulgatom magam.Ilyen önképzős csomag, nagyon örültem neki.Igazából jót tesz az irás, csak nincs mit irnom.Legalábbis élvezem.Szivesen örültem volna ha találkoztunk volna, kiváncsi vagyok rád.Örülök hogy nem szedsz gyógyszert és jól is vagy mellette, mégis mi bajod is lehetne, itt nem úgy nézz ki mintha bármi komolyabb bajod lenne, nem is gondolom hogy kellene szedned rá valamit, de egy jó terapeuta elférne.Próbálj megegyezni a szüleiddel hogy fizessenek ki vagy járj el ingyenesen trápiára is hátha mellette nem akarják annyira a gyógyszert.Mostanság nem irsz semmi különöset, teljesen átlagember módjára éled meg napjaidat még ha kicsit beteg is vagy.Én széttépem a receptet hogy ne lehessen kiváltani, az is egy taktika, vagy nem mész el az orvoshoz ha enélkül is beadják az injekciót, nálam azt is vényre irják ki.Gyógyszert meg nem váltod ki és nem szeded be.Szedjél mondjuk béres cseppet meg vitaminokat a jobb közérzet kedvéért.Nekem úgy is jó ha én utazhatnék el hozzátok pár napra, az is megoldható, nem nagy a távolság, van sátram is.Egy picit el vagyo hizvam de nem nagyon.1 hónap múlva fogok eljárni spanyolra hetente kétszer 5 órára és megtanulom a spanyol nyelv alapjait.utána ilyen otthon tanulósként szeretném folytani a tanulásást ,mert pénzem sincs,meg nem is fogok ráérni iskola miatt.web-programozónak fogok beiratkozni jövőévre.Ha sikerülne valahogy elvégezni, mert nem sok affinitásom van az informatikához akkor ugyanaz lenne a sakmám mint a tiéd, azthiszem most már ilyen néven képzik.
Engem most már nem a skizofrénia érdekel hanem a bipoláris, azthiszem az előbbiből végleg kijöttem, csak a mostani orvosom volt hülye és felületes a korházban hogy paranoid skizofréniát állapitott meg, nem nagyon érdekel, viszont a bipolaritástól félek egy picit, mert msot az elmúlt hetekben nagyon leengedtem ami az aktivitásomat illeti, de én nem vagyok az a depressziós fajta.Lehet nyitok rá egy topicot amit régóta hiányolok, mert erről nincs emlékezetem szerint.Megkaptma ezt a diagnózist is.Azért gyújtsd az erődet hátha szivesen találkoznál velem, kedves gyerek vagyok.Október első hétvégéjén szokott lenni Less Nándor emléktúra, arra is elmehetünk együtt.A bükkben rendezik és nagyon kellemes.
Most fogom abbahagyni a depot, rsiperdal, a korházból csak azzal engedtek ki.Eddig adaptációs szabadságon voltam korház után és most kaptam meg a végleges zárómat.Széttéptem a depo receptjét hogy senki ki ne váltsa.Nagyon nem örültem neki, 2 és fél hónapig kaptam.Most itthon vagyok és leginkább a meleg miatt lustálkodásssal töltöm az időmet, aztán tanulás lesz.Kaptam egy ecdl csomagot az egyesülettől ahova járok és a 7 füzetecskéből van 3 ami elmélet, most azt tanulgatom magam.Ilyen önképzős csomag, nagyon örültem neki.Igazából jót tesz az irás, csak nincs mit irnom.Legalábbis élvezem.Szivesen örültem volna ha találkoztunk volna, kiváncsi vagyok rád.Örülök hogy nem szedsz gyógyszert és jól is vagy mellette, mégis mi bajod is lehetne, itt nem úgy nézz ki mintha bármi komolyabb bajod lenne, nem is gondolom hogy kellene szedned rá valamit, de egy jó terapeuta elférne.Próbálj megegyezni a szüleiddel hogy fizessenek ki vagy járj el ingyenesen trápiára is hátha mellette nem akarják annyira a gyógyszert.Mostanság nem irsz semmi különöset, teljesen átlagember módjára éled meg napjaidat még ha kicsit beteg is vagy.Én széttépem a receptet hogy ne lehessen kiváltani, az is egy taktika, vagy nem mész el az orvoshoz ha enélkül is beadják az injekciót, nálam azt is vényre irják ki.Gyógyszert meg nem váltod ki és nem szeded be.Szedjél mondjuk béres cseppet meg vitaminokat a jobb közérzet kedvéért.Nekem úgy is jó ha én utazhatnék el hozzátok pár napra, az is megoldható, nem nagy a távolság, van sátram is.Egy picit el vagyo hizvam de nem nagyon.1 hónap múlva fogok eljárni spanyolra hetente kétszer 5 órára és megtanulom a spanyol nyelv alapjait.utána ilyen otthon tanulósként szeretném folytani a tanulásást ,mert pénzem sincs,meg nem is fogok ráérni iskola miatt.web-programozónak fogok beiratkozni jövőévre.Ha sikerülne valahogy elvégezni, mert nem sok affinitásom van az informatikához akkor ugyanaz lenne a sakmám mint a tiéd, azthiszem most már ilyen néven képzik.
Engem most már nem a skizofrénia érdekel hanem a bipoláris, azthiszem az előbbiből végleg kijöttem, csak a mostani orvosom volt hülye és felületes a korházban hogy paranoid skizofréniát állapitott meg, nem nagyon érdekel, viszont a bipolaritástól félek egy picit, mert msot az elmúlt hetekben nagyon leengedtem ami az aktivitásomat illeti, de én nem vagyok az a depressziós fajta.Lehet nyitok rá egy topicot amit régóta hiányolok, mert erről nincs emlékezetem szerint.Megkaptma ezt a diagnózist is.Azért gyújtsd az erődet hátha szivesen találkoznál velem, kedves gyerek vagyok.Október első hétvégéjén szokott lenni Less Nándor emléktúra, arra is elmehetünk együtt.A bükkben rendezik és nagyon kellemes.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.05.09., 16:54Hajnal, én is sajnálom, hogy nem leszel. Mondjuk megértelek, ha nincs semmi olyan betegséged, amikről szól ez a fórum, hogy nem igazán tudsz mihez kapcsolódni. Én sokáig azért nem írtam ide, mert a gyógyszerek amiket belémerőszakolnak, szinte félzombivá tettek, és nem igen tudtam szavakba önteni a gondolataimat. Sokszor küzdök azzal, hogy nem fog az agyam, és nem tudom megfogalmazni amit érzek. Most már 4 napja nem szedek semmit, és teljesen jól vagyok. Leszámítva a szociális fóbiát. A skizot nem érzem magamon, meg hülyeségnek tartom hogy van olyan betegség. Én pl természetesnek veszem azokat a gondolatokat amik nem hétköznapiak, vagy merészek, de más szerint ez skizofrénia. Szerintem ez nem betegség, hanem látásmód. Vannak akik mások mint az átlag, de az átlag emberek ezért felcímkézik őket, merthogy ők nem illenek bele a társadalmi normába. Én sosem bántam a "skizofréniámat", sosem éltem meg hogy nekem ez most rossz vagy mi. Sokszor még élveztem is, hogy milyen színes világban élek, amit mások nem ismernek, és kivételezettnek éreztem magam, hogy nekem ilyen is van, és én mást is tudok mint az átlag. Pl amikor a tv-ből hozzám beszéltek, nekem az is jó volt és jókat derültem rajta. Úgy éreztem főszereplő vagyok és legalább történik valami. Ha jól tudom nálad is skizofréniát állapítottak meg. Érdekelne Te hogyan éled meg. Igaz most írtad, hogy egy időre elmész. Azért ha van kedved akkor írj. Emlékszem mikor olyan nagyon szokatlanul írtál, nekem az pl bejött, olyan érdekes volt. Persze így is kedvellek, bárhogy is írsz. De nekem az nagyon érdekes volt amikor olyan furcsákat írtál. Persze nekem az sem volt furcsa, csak egy átlag ember ezt nem értheti meg. Szerintem amugy aki "skizo", azok nagyon színes egyéniségek. Az autisták is igen érdekesek, van egy terület amiben kiemelkedőek. Szerintem mi géniuszok vagyunk. Főleg ha hagynak minket érvényesülni. És nem próbálják meg gyógyszerekkel elnyomni a különleges képességeinket.
Most örülök hogy végre abba tudtam hagyni a gyógyszereket. Csak sajnos anyuék pénteken el fognak cipelni dokihoz, (mondtam hogy nem megyek, de be fognak rakni a kocsiba és elvisznek - sajnos). Remélem a doki nem tart bent a kórházban. Vagy hogy nem állít rá injekcióra. Minden mást csak ezt a kettőt ne. Én élni akarok és dolgoznék is, ha hagynák hogy jól legyek. Meg szerintem tudnék dolgozni, ha egy ideig nem kéne gyógyszereket szednem. Sajnos a családom nagyon konzervatív felfogású. Nagyon befolyásolja őket mit mond a doki. És ha kell belémtömik erőszakkal a gyógyszert. Nem fogják fel hogy felnőtt ember vagyok. Gyerekként kezelnek, és azt gondolják nekik kell eldönteni helyettem hogyan éljek. Pedig tudnék önálló vagy önálóbb is lenni. Nem kell nekem senki segítsége, csak élni szeretnék.
Köszönöm Hajnal a felajánlásod hogy meglátogathatnálak. Szívesen tenném, ha nem lenne a szociális fóbiám. Egyszóval rettegek az élő találkozásoktól. Mások talán azt gondolják, ezt le lehet küzdeni, meg elhatározás kérdése. Persze, mindent le lehet küzdeni. De nekünk akik ilyen betegek, még triplán nehéz. Próbálok kitörni ebből az állapotból. És egyszer szívesen találkoznék veled, meg másokkal is innen. Talán egyszer öszejön. Addig is, így neten is barátkozhatunk. Nekem pl már ez is nagy segítség, hogy írhatok valakinek, és válaszolnak. Az lenne a szörnyű, ha még neten sem lennének kapcsolataim és sehol. Ez a netes barátság is kárpótol valamennyire.
Hajnal, én is sajnálom, hogy nem leszel. Mondjuk megértelek, ha nincs semmi olyan betegséged, amikről szól ez a fórum, hogy nem igazán tudsz mihez kapcsolódni. Én sokáig azért nem írtam ide, mert a gyógyszerek amiket belémerőszakolnak, szinte félzombivá tettek, és nem igen tudtam szavakba önteni a gondolataimat. Sokszor küzdök azzal, hogy nem fog az agyam, és nem tudom megfogalmazni amit érzek. Most már 4 napja nem szedek semmit, és teljesen jól vagyok. Leszámítva a szociális fóbiát. A skizot nem érzem magamon, meg hülyeségnek tartom hogy van olyan betegség. Én pl természetesnek veszem azokat a gondolatokat amik nem hétköznapiak, vagy merészek, de más szerint ez skizofrénia. Szerintem ez nem betegség, hanem látásmód. Vannak akik mások mint az átlag, de az átlag emberek ezért felcímkézik őket, merthogy ők nem illenek bele a társadalmi normába. Én sosem bántam a "skizofréniámat", sosem éltem meg hogy nekem ez most rossz vagy mi. Sokszor még élveztem is, hogy milyen színes világban élek, amit mások nem ismernek, és kivételezettnek éreztem magam, hogy nekem ilyen is van, és én mást is tudok mint az átlag. Pl amikor a tv-ből hozzám beszéltek, nekem az is jó volt és jókat derültem rajta. Úgy éreztem főszereplő vagyok és legalább történik valami. Ha jól tudom nálad is skizofréniát állapítottak meg. Érdekelne Te hogyan éled meg. Igaz most írtad, hogy egy időre elmész. Azért ha van kedved akkor írj. Emlékszem mikor olyan nagyon szokatlanul írtál, nekem az pl bejött, olyan érdekes volt. Persze így is kedvellek, bárhogy is írsz. De nekem az nagyon érdekes volt amikor olyan furcsákat írtál. Persze nekem az sem volt furcsa, csak egy átlag ember ezt nem értheti meg. Szerintem amugy aki "skizo", azok nagyon színes egyéniségek. Az autisták is igen érdekesek, van egy terület amiben kiemelkedőek. Szerintem mi géniuszok vagyunk. Főleg ha hagynak minket érvényesülni. És nem próbálják meg gyógyszerekkel elnyomni a különleges képességeinket.
Most örülök hogy végre abba tudtam hagyni a gyógyszereket. Csak sajnos anyuék pénteken el fognak cipelni dokihoz, (mondtam hogy nem megyek, de be fognak rakni a kocsiba és elvisznek - sajnos). Remélem a doki nem tart bent a kórházban. Vagy hogy nem állít rá injekcióra. Minden mást csak ezt a kettőt ne. Én élni akarok és dolgoznék is, ha hagynák hogy jól legyek. Meg szerintem tudnék dolgozni, ha egy ideig nem kéne gyógyszereket szednem. Sajnos a családom nagyon konzervatív felfogású. Nagyon befolyásolja őket mit mond a doki. És ha kell belémtömik erőszakkal a gyógyszert. Nem fogják fel hogy felnőtt ember vagyok. Gyerekként kezelnek, és azt gondolják nekik kell eldönteni helyettem hogyan éljek. Pedig tudnék önálló vagy önálóbb is lenni. Nem kell nekem senki segítsége, csak élni szeretnék.
Köszönöm Hajnal a felajánlásod hogy meglátogathatnálak. Szívesen tenném, ha nem lenne a szociális fóbiám. Egyszóval rettegek az élő találkozásoktól. Mások talán azt gondolják, ezt le lehet küzdeni, meg elhatározás kérdése. Persze, mindent le lehet küzdeni. De nekünk akik ilyen betegek, még triplán nehéz. Próbálok kitörni ebből az állapotból. És egyszer szívesen találkoznék veled, meg másokkal is innen. Talán egyszer öszejön. Addig is, így neten is barátkozhatunk. Nekem pl már ez is nagy segítség, hogy írhatok valakinek, és válaszolnak. Az lenne a szörnyű, ha még neten sem lennének kapcsolataim és sehol. Ez a netes barátság is kárpótol valamennyire.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.05.09., 14:33Nincs kivel társalognom, meg nincs is mit társalognom és inkább nyitok az élő kapcsolatok felé.ha ,mégsem akkor többet tanulok.Van sok téma, de nekem nem sokmindenhez van közöm.Persze még visszajöhetek bármikor, lehet úgy lesz, annyira nem zárkózom el, egy kis nyári szünidő, de lehet hosszabb lesz, akit akarok azt elérem facebookon ha szükséges.Jónak jó a hely, de nekem még sincs miről irnom és olvasgatni sincs már sokminden ami engem érintene vagy érdekelne.Persze harmony az ajánlatom továbbra is fenn áll, mint egyszer régen irtam barátkozhatunk, felajánlottam neked is egy kis nyári pihenőt nagymamámnál ha te is úgy gondolod vagy forditva is jó, tudom elzárkozós tipus vagy.Vagy netán egy kis túrázást sátorozást a közelben.Nincs nagyon pénzem igy nem tudom mennyire oldható ez meg számomra.roboman is szeret túrázni, talán innen összejönne egy csapat rá.Én szoktam járni túrázni, Less Nándor emléktúra, hamahama.hu túra.Régen voltam már is szeretnék egyszer elmenni a közeljövőben.
Nincs kivel társalognom, meg nincs is mit társalognom és inkább nyitok az élő kapcsolatok felé.ha ,mégsem akkor többet tanulok.Van sok téma, de nekem nem sokmindenhez van közöm.Persze még visszajöhetek bármikor, lehet úgy lesz, annyira nem zárkózom el, egy kis nyári szünidő, de lehet hosszabb lesz, akit akarok azt elérem facebookon ha szükséges.Jónak jó a hely, de nekem még sincs miről irnom és olvasgatni sincs már sokminden ami engem érintene vagy érdekelne.Persze harmony az ajánlatom továbbra is fenn áll, mint egyszer régen irtam barátkozhatunk, felajánlottam neked is egy kis nyári pihenőt nagymamámnál ha te is úgy gondolod vagy forditva is jó, tudom elzárkozós tipus vagy.Vagy netán egy kis túrázást sátorozást a közelben.Nincs nagyon pénzem igy nem tudom mennyire oldható ez meg számomra.roboman is szeret túrázni, talán innen összejönne egy csapat rá.Én szoktam járni túrázni, Less Nándor emléktúra, hamahama.hu túra.Régen voltam már is szeretnék egyszer elmenni a közeljövőben.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.05.09., 12:11Hajnal, persze hogy bejelölhetsz, örülök neki. Miért hagyod itt a burát? Remélem nem végleg. Szerintem ez egy jó hely, meg jó hogy ilyen sok téma van. Persze lehet egy idő után az embernek már sok...
Hajnal, persze hogy bejelölhetsz, örülök neki. Miért hagyod itt a burát? Remélem nem végleg. Szerintem ez egy jó hely, meg jó hogy ilyen sok téma van. Persze lehet egy idő után az embernek már sok...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.05.09., 07:38Fanni, Kiscsillag és a többiek, én itthagyom ezt a helyet, sziasztok.
harmony remélem Téged bejelölhetlek facebookon(ismét)
Fanni, Kiscsillag és a többiek, én itthagyom ezt a helyet, sziasztok.
harmony remélem Téged bejelölhetlek facebookon(ismét)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.05.04., 09:09szivesen irosgatok ide, csak nincs nagyon miről, de azthiszem jót tesz nekem, most a melegtől kissé fáradtan állok mindenhez hozzá.Viszoont nem is mediterrán éghajlat, hoogy lenne sok finom gyümölcs és zöldség.De azért elégedett vagyok.Tesómék külföldről(Hollandia) mindig hoznak finom egzotikus gyümölcsöket,mert ott sok a bevándorló akik ilyeket esznek és olyan árban van mint a kiwi.
szivesen irosgatok ide, csak nincs nagyon miről, de azthiszem jót tesz nekem, most a melegtől kissé fáradtan állok mindenhez hozzá.Viszoont nem is mediterrán éghajlat, hoogy lenne sok finom gyümölcs és zöldség.De azért elégedett vagyok.Tesómék külföldről(Hollandia) mindig hoznak finom egzotikus gyümölcsöket,mert ott sok a bevándorló akik ilyeket esznek és olyan árban van mint a kiwi.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.05.04., 09:04Fanni
Szóval hogy Te is Isten vagy azt megpróbálom elmondani, részben szinte könyvből majdnem ugyan azt fogom mondani ,mert nem tudnám jobban megfogalmazni.Szóval az indiai hitvilágban, sokféleképpen ellehet képzelni Istent én most csak egyszerző könyveire tudok támaszkodni, igaz olvastam mást is , csak azt nem tartom annyira hitelesnek,meg nem olvastam benne erről.Lehet személyes, személytelen meg mindkettő egyszerre, ebben elég liberális a felfogás, mindenki úgy hisz benne ahogy akar.Isten és Te ugyannanak a tudatnak vagytok két különböző megjelenési formája, azaz mindenki egy.Van az Átman és A Paramátman. Az egyéni lélek és a Legfelsőbb.Isten lejönn a földre az egyéni lélekbe hogy az anyagi világban is meg tusjon nyilvánulni, Te pedig a fejlődésed során megvalósitod a Paramátmant.Ez sok idő kérdése, nem megy egyik pillanatról a másikra, akár több inkarnációba is beletelhet.Te és Isten egyek vagytok. Ismerd meg önmagad, megismered Istent és forditva.Az Isten megvalósitás önmegvalósitás és forditva.A hindu vallás ilyen spirituális vallás.Amikor Istenre gondolsz mint önmagad, akkor olyan aspektusaira kell gondolni, mint szeretet, alázat, tiisztaság, egyszerüség, hála,könyörület és végül is az összes emberben ha látod a tulajdonságait az mind Istennek a kölünféle aspektusai ami szinte végtelen, hanem végtelen, mivel Isten is végtelen.Isten véges és végtelen egyszerre, a két tudattól függ, hogy emberi vagy Isteni, én igy értelmezem.Bennünk van Isten, mint ahogy bennünk van a Mennyország is.Azt irja a könyv hogy minden ezoterikus tradicó azt mondja hogy az igazi tudás a belső keresésen alapul.Te vagy a Teremtő , Te vagy Brahman, pl. És ezzel a tudattal bármikor azonosulhatsz, de értelemszerüen, mivel miinden ember különböző, valami új, nem kell igy mindg gondolnod magadra, csak ha pl. valamilyen rossz gondolat kerit magába meditációkor, ilyesmi, pontosan nem tudom, még magam is most értelmezem.Végül eggyé válsz a mindenhatóval és te is megkapod ezt az aspektusát is, ami nem azt jelenti hogy konkrétan mindenható leszel, csak ha ehhez Isten megadja az erejét neked.A jóga az amivel hamarabb eljuthatsz az Istenmegvalósitáshoz, persze ha nem csak a torna részét gyakorlod ha nem az életstilust is ami benne van a Bhagavad- Gitá-ban.Azt még nem olvastam, de meg van, majd soron következik.Szóval ha gyorsabban akarsz futni a célod felé akkor jógázhatsz, meditálhatsz, mantrázhatsz és egyebek. Én egy időbeben szerettem mantrázni az is nagyon jó, mert békét, fényt, erőt tudsz lehezni magadba.
most hirtelen ennyi, majd összeszedem a hibázásról is a gondolataimat, de ahhoz olvasnom kell szintén.remélem nem magyaráztam félre semmit, kezdő vagyok.
Fanni
Szóval hogy Te is Isten vagy azt megpróbálom elmondani, részben szinte könyvből majdnem ugyan azt fogom mondani ,mert nem tudnám jobban megfogalmazni.Szóval az indiai hitvilágban, sokféleképpen ellehet képzelni Istent én most csak egyszerző könyveire tudok támaszkodni, igaz olvastam mást is , csak azt nem tartom annyira hitelesnek,meg nem olvastam benne erről.Lehet személyes, személytelen meg mindkettő egyszerre, ebben elég liberális a felfogás, mindenki úgy hisz benne ahogy akar.Isten és Te ugyannanak a tudatnak vagytok két különböző megjelenési formája, azaz mindenki egy.Van az Átman és A Paramátman. Az egyéni lélek és a Legfelsőbb.Isten lejönn a földre az egyéni lélekbe hogy az anyagi világban is meg tusjon nyilvánulni, Te pedig a fejlődésed során megvalósitod a Paramátmant.Ez sok idő kérdése, nem megy egyik pillanatról a másikra, akár több inkarnációba is beletelhet.Te és Isten egyek vagytok. Ismerd meg önmagad, megismered Istent és forditva.Az Isten megvalósitás önmegvalósitás és forditva.A hindu vallás ilyen spirituális vallás.Amikor Istenre gondolsz mint önmagad, akkor olyan aspektusaira kell gondolni, mint szeretet, alázat, tiisztaság, egyszerüség, hála,könyörület és végül is az összes emberben ha látod a tulajdonságait az mind Istennek a kölünféle aspektusai ami szinte végtelen, hanem végtelen, mivel Isten is végtelen.Isten véges és végtelen egyszerre, a két tudattól függ, hogy emberi vagy Isteni, én igy értelmezem.Bennünk van Isten, mint ahogy bennünk van a Mennyország is.Azt irja a könyv hogy minden ezoterikus tradicó azt mondja hogy az igazi tudás a belső keresésen alapul.Te vagy a Teremtő , Te vagy Brahman, pl. És ezzel a tudattal bármikor azonosulhatsz, de értelemszerüen, mivel miinden ember különböző, valami új, nem kell igy mindg gondolnod magadra, csak ha pl. valamilyen rossz gondolat kerit magába meditációkor, ilyesmi, pontosan nem tudom, még magam is most értelmezem.Végül eggyé válsz a mindenhatóval és te is megkapod ezt az aspektusát is, ami nem azt jelenti hogy konkrétan mindenható leszel, csak ha ehhez Isten megadja az erejét neked.A jóga az amivel hamarabb eljuthatsz az Istenmegvalósitáshoz, persze ha nem csak a torna részét gyakorlod ha nem az életstilust is ami benne van a Bhagavad- Gitá-ban.Azt még nem olvastam, de meg van, majd soron következik.Szóval ha gyorsabban akarsz futni a célod felé akkor jógázhatsz, meditálhatsz, mantrázhatsz és egyebek. Én egy időbeben szerettem mantrázni az is nagyon jó, mert békét, fényt, erőt tudsz lehezni magadba.
most hirtelen ennyi, majd összeszedem a hibázásról is a gondolataimat, de ahhoz olvasnom kell szintén.remélem nem magyaráztam félre semmit, kezdő vagyok.
Idézet tőle: Nofretete ekkor: 2012.04.23., 12:53Leszoktam menni a földszintre ott lakik a kozmetikus csaj akivel néha dumálok néha dumálgatunk és ingyen szokta kiszedni a szemöldököm , ott voltam nála mikor feküdtem a kezelőágyon olyan rosszulét fogott el amit kiszedte a szemöldököm felszaladtam . Nagyon nehéz elviselni ezt a helyzetet néha úgy érzem megbénít engem , korlátoz és nem tudok önmagam lenni....
Leszoktam menni a földszintre ott lakik a kozmetikus csaj akivel néha dumálok néha dumálgatunk és ingyen szokta kiszedni a szemöldököm , ott voltam nála mikor feküdtem a kezelőágyon olyan rosszulét fogott el amit kiszedte a szemöldököm felszaladtam . Nagyon nehéz elviselni ezt a helyzetet néha úgy érzem megbénít engem , korlátoz és nem tudok önmagam lenni....
Idézet tőle: Nofretete ekkor: 2012.04.23., 12:45Elindulok ballasaiba is de pár napra szükségem van , h megerősödjek nagyon rossz volt a szombati út teljesen kikészültem.
Elindulok ballasaiba is de pár napra szükségem van , h megerősödjek nagyon rossz volt a szombati út teljesen kikészültem.
Idézet tőle: Nofretete ekkor: 2012.04.22., 17:11Szia Kiscsillag én leginkább magamat hoztam. Hát igen lehet 1 kis kórházi pihi kéne nekem elbambúltam a filmen
Szia Kiscsillag én leginkább magamat hoztam. Hát igen lehet 1 kis kórházi pihi kéne nekem elbambúltam a filmen
Idézet tőle: choice ekkor: 2012.04.21., 21:29Hát meglehetősen elcseszték az amúgy sem túl jó kedvem. Most csak bambulok ki a fejemből, és próbálom elűzni a gondolatokat a fejemből. Épp azon filóztam 2 perce hogy hol van a környékünkön valami jó magam, kb 15 emeletes ház, mert ha már ugrok biztosra mennék. Nagyon kimerültnek,és ásultnak érzem magam, miközben megbántottnak is. nagyon fáj a lelkem, nem tudok vele mit kezdeni.....és hogy mi lesz holnap? Meg mi lesz addig? Holnap el akartam menni a föld napja alkalmából kicsit kimozdulni a Pálvölgyi barlag kőfejtőjébe.... jó programok lesznek. De igy egy roncsként ilyen hangulatban hogy menjek oda??, Pedig nagyon vártam már. De az is lehet hogy fel sem ébredek.... majd kiderül. Be vagyok borultva, nem láőtok ki belőle, igy bármit is elhatározni nem a legjobb döntés.
Hát meglehetősen elcseszték az amúgy sem túl jó kedvem. Most csak bambulok ki a fejemből, és próbálom elűzni a gondolatokat a fejemből. Épp azon filóztam 2 perce hogy hol van a környékünkön valami jó magam, kb 15 emeletes ház, mert ha már ugrok biztosra mennék. Nagyon kimerültnek,és ásultnak érzem magam, miközben megbántottnak is. nagyon fáj a lelkem, nem tudok vele mit kezdeni.....és hogy mi lesz holnap? Meg mi lesz addig? Holnap el akartam menni a föld napja alkalmából kicsit kimozdulni a Pálvölgyi barlag kőfejtőjébe.... jó programok lesznek. De igy egy roncsként ilyen hangulatban hogy menjek oda??, Pedig nagyon vártam már. De az is lehet hogy fel sem ébredek.... majd kiderül. Be vagyok borultva, nem láőtok ki belőle, igy bármit is elhatározni nem a legjobb döntés.
Idézet tőle: Nofretete ekkor: 2012.04.21., 18:50Idézet tőle: NofreteteMindenkinek köszönöm a segítséget a kedves szavakat , tanácsokat amikor ide jöttem Ábrándnak írogattam , tőle kaptam megértés és némi vigaszt , de mivel már ő sem ér rá jönni én is törlöm innen magam! Örülök h megismertelek titeket!!! Puszi mindenkinek!
Tegnap elég szar napom volt , ha nem bánjátok maradnék:) Kedvellek Titeket!
Idézet tőle: NofreteteMindenkinek köszönöm a segítséget a kedves szavakat , tanácsokat amikor ide jöttem Ábrándnak írogattam , tőle kaptam megértés és némi vigaszt , de mivel már ő sem ér rá jönni én is törlöm innen magam! Örülök h megismertelek titeket!!! Puszi mindenkinek!
Tegnap elég szar napom volt , ha nem bánjátok maradnék:) Kedvellek Titeket!