Érettségi helyzetjelentés

Engem talán még semmi sem viselt meg testileg lelkileg ennyire mint az elmúlt 4 nap… vasárnap már alig tudtam aludni, a matekra meg jól ráaludtam, törire megint nem, angol előtt megint aludtam mint a bunda. 😀 Arról nem is beszélve, hogy magyarra még lázasan mentem be, matekon még szerintem mindig volt hőemelkedésem.. de mindent túléltem! Ezért hogy betegen mentem, minimum +5% járna 😀

helyzetjelentés:

Magyar: nem lett meg a három oldal, de szerintem tartalmilag nem lett rossz, műelemzést választottam. 🙂 A szövegértés viszonylag könnyű volt.

Matek: ebből sosem voltam jó, de nem lett rossz, bukás nem lesz belőle, az biztos 😀 Hány kiló 35 dkg szalámi ha 2800 kilója?

Töri: Szerintem az idei nehéz volt, nagyon elcsesztem…Na mindegy, erről többet nem is kívánok beszélni 😀

Ma pedig az angol EMELT… nem volt vészes, nem volt könnyű, de nem is volt nehéz sem… 

Na meglátjuk mi lesz… most 2 hétig hibernálom magam, annyira kimerültem… sziasztok! 🙂

Szerző:

Belépett: 5 év

wannabefixed

Blog kommentek: 691Blog bejegyzések: 15Regisztráció: 29-08-2015

7 gondolat erről: “Érettségi helyzetjelentés”

  1. Szia! Pihenj csak, megérdemled! 🙂 Tök jó, hogy túl vagy rajta! 

    (Nekem anno a matek írásbeli előtti éjjel olyan migrénem volt, hogy kb. semmit sem aludtam, hanem mentem az ügyeletre gyógyszerért… hát az isegy jó kaland volt :D)

  2. Az első migrénes rohamom az írásbeli magyar érettségin kapott el. Iszonyú fejfájás,kettős látás…..stb.Szerencsére volt nálam gyógyszer( mintha megéreztem volna) így túléltem. De életem legszarabb helyesírási jegyét kaptam.  

Írj megjegyzést