első próbálkozás

Megint egy éjszaka, amikor nem csak, hogy nem megy az alvás, hanem annyira rossz nézni a plafont, és hallgatni a gondolataimat, hogy fél4kor felkeltem, főztem kávét, és elhatároztam, hogy ébren maradok reggelig. Ez nem más, mint a kis(nagy?) ördög maga bennem, mert ha valamit tilos, akkor éjszakázni nagyon nem szabad, mégis néha nagyon erősen rámtör, hogy olyant csináljak, amit nem szabad és játszom a tűzzel mint most is.

Reggel 9kor találkozom a vasútállomáson egy fiúval, aki csak miattam utazik tíz órát, terv szerint délutánig együtt töltjük az időt. Kíváncsi vagyok, milyen lesz ez az egész a fáradtságommal fűszerezve, mert addigra ki leszek akadva.

Kb 35 napja nem gyújtottam rá, és a masszív álmatlanság is azóta van. Szerencsére rendszeres időközönként pótolok, akár tíz óra alvásokkal, vagy délutáni mély alvás, plussz éjszaka szóval nem 1 hónapja megy ez folyamatosan, hanem időnként korrigál a szervezetem.

9 éve szedek gyógyszereket, így alkoholt azóta nem iszom egy kortyot se, drog sem volt, bár a teraputám szerint amiken keresztül mentem, nem csodálkozott volna, ha belecsúszok, viszont masszív dohányos vagyok. (még jelenidő, de remélem múlt idő lesz belőle szép lassan 🙂

Nagyon büszke vagyok magamra, hogy leszoktam a cigiről, legalábbis jó úton járok. Már nem kívánom, csak érzelmileg visel meg az ügy nagyon, főleg hangulat ingadozás van, és néha 5-6 órás mély depresszió szerű állapotok. 

Tavalyi pszichózis után meghíztam az antipszichotikumoktól, abból sikerült a tavasz folyamán lefogyni 5öt, de hajlamos vagyok visszapakolni magamra a kilókat mióta nem gyújtottam rá. Pedig van még fogynivaló bőven.

Próbálok továbbra is futni meg tornászni, de nem megy rendszeresen, szinte bármi, amit szeretnék módszeresen csinálni csak kampányszerűen működik. Csinálom egy darabig, leállok, vagy azonnal túlzásba esek, ha nekifogok, utána két hétig semmi.

Szinte mindennel ez van.

(sejtésem szerint blogbejegyzés is így lesz 🙂

Szerző:

Belépett: 2 nap

bartika

Blog kommentek: 736Blog bejegyzések: 3Regisztráció: 2011. 02. 27.

Írj megjegyzést