Friss hozzászólások

 • Rádió ZH - 2017. október 10. - Vásárhelyi Bea, Parrot, Krisz   2 óra 50 perc óta

  a halotól kissé padlót fogtam, de amúgy m'kay, a madarak meg tényleg csiripelnek ezt-azt

 • Moderációval kapcsolatos kérdések és moderátori üzenetek   4 óra 18 perc óta

  Eumate!

  Ezer bocsánat! Töröltem egy hsz-om, és ezzel automatikusan töröltem a tied. Azt hittem, hogy ha csak az enyémet törlöm, a tied maradni fog. Nem tudtam, hogy az arra érkező válaszok is eltűnnek. 

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   7 óra 35 perc óta

  Vegyél ki a pult alól második sor jobboldalt

 • Borderline teszt   7 óra 42 perc óta

  ...

 • Koncz Erzsébet (Zsike)   7 óra 48 perc óta

  Beleolvastam. Hihetetlenül emlékeztet a régi önmagamra.

  Arra az időszakra, amikor már nem csak azt nem értettem, hogy miért vagyok szarul, hanem azt sem, hogy aki normális életet él, hogyan tud boldog/jól lenni.

  Csak ültem a Vörösmarty téren (Thalassás szabad hétvégén), fél Zyprexával (a másik felét anyámmal etettem meg) kómásan, nyomtam magamba a kávét és néztem az embereket.

  Próbáltam elképzelni, megérteni, megfejteni, hogy nekik mi a jó a normális életben (azaz dolgozni, tanulni, nyaralni, szórakozni, megházasodni, gyereket szülni) és ettől, hogy a csudába nem lesznek boldogtalanok. Azt sem értettem, hogyan voltam képes valaha funkcionálni és közben jól lenni. Nem értettem miért vagyok szarul és azt sem, hogy miért voltam jól. Semmit. Féltem az élettől és a haláltól is. 

   

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   8 óra 3 perc óta

  Valaki kűűűgggyyyööön egy zyprexát. 

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   8 óra 4 perc óta
 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   8 óra 6 perc óta
 • Szexualitás   8 óra 39 perc óta

  Én egyre inkább azt érzem, hogy ez egy régi történet nálam, csak eddig nem mertem bevallani magamnak sem.

  20 éves voltam, az első súlyos depresszióm idején, még szűzen, akkor mondtam azt az orvosnak, hogy én annyira nem találom meg a hangot a fiúkkal, hogy lehet, hogy a lányokkal kéne próbálkoznom. Egy igen konzervatív pszichiáterem volt, aki azt mondta, hogy ilyen nincs, ha én meleg elnnék, akkor nem bírnám ki, hogy ne legyek nővel, ez egy genetikai nyomás. Akkor félreraktam ezt az ötletet. Aztán férfiakkal voltam, de valahogy sosem volt igazán jó (mondjuk ez nem biztos, hogy az orientációval függ össze). Volt, hogy megtetszett egy nő, de csak úgy feltünt, hogy szép, nem volt mögötte szexuális vágy. Álmomban szexeltem nőkkel, de azt hittem, hogy ez mindenkinél így van. Eddig mindig férfiakra vágytam, és férfiakba voltam szerelmes. És elkeserítőnek tartottam a sikertelen szexualitásomat. Sosem volt orgazmusom csak saját magammal (ezt szerintem írtam már), és hosszú ideig vaginizmusom volt, be sem bírtam fogadni semmit magamba. Elég sokféle nőgyógyászati problémám volt, általában pszichoszomatikusak (valószínűleg,  mert nem nagyon találtak konkrét problémát). Akkoriban is eszembe jutott, hogy nőkkel kéne próbálkozni, de inkább csak elkeseredettségből. Meg azért, mert elegem lett a férfiakból. Féltem tőlük sokszor.

  Kb. 10 éve találkoztam egy nagyon laza, nyitott, szabad lánnyal, akiről tudtam, hogy biszexuális, vele éreztem valami zsongást, szerintem ha én rábólintok, akkor összejöhettünk volna, de nem mertem. Utána egy ideig majdhogynem homofób lettem, idegesített a téma. Először ez a lány is, akit megláttam nyár elején és beleszerettem. Azóta kész vagyok. De még mindig lehet, hogy ez csak egy újabb kényszer. Vagy nem? 40 éves vagyok, és nem szeretném úgy befejezni a női karrieremet, hogy sosem éltem át igazi, felszabadult szexuális élményt. Persze ez nem olyasmi, ami mindenkinek kötelezően jár. Kezdem azt gondolni, hogy ez inkább egy ajándék, a szerencséseknek. Mármint hogy összejön együtt a szerelem és az örömteli szexualitás is. Hiányzik a szenvedély. "Büntetésben" érzem magam, mint aki nem érdemli meg. Az önbizalmam ebben a témában is a béka feneke alatt, márpedig önbizalom nélkül nem nagyon fog menni.

 • Koncz Erzsébet (Zsike)   8 óra 59 perc óta

  Köszönöm.

  Azt hittem, h én vagyok az egyetlen, akinek éjszakára nélkülözhetetlen a kávé.

   

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   9 óra 12 perc óta

  szép - fizetségül

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   9 óra 14 perc óta

   

  A kocsma nyitva áll, fogyasszatok bátran fizeccség egy szép szó laugh

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   9 óra 15 perc óta

  Ja, h Rejtő... tudtam én, h vhonnan ismerős.

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   9 óra 22 perc óta

  dopamin írta:

  Kiscsillag, Rejtő jenő ihlette a vidám halottmosó kocsmát  kicsit morbi de nekem belefér

  a pult alatti választék laugh

  Anyááááááááááám. Smile

 • Koncz Erzsébet (Zsike)   9 óra 23 perc óta

  Kiscsillag írta:

  Valaki el tudja nekem küldeni valamelyik könyvét?

  Csillag, fent van a MEK-en a Lélekhasadás és a Tükörcukor.

  http://mek.oszk.hu/02100/02175/02175.pdf

  http://mek.oszk.hu/03200/03200/03200.pdf

//