Friss hozzászólások

 • Zeneterápia   17 perc 40 másodperc óta

   

 • szétcsaptam magam, hurrá utcazene   1 óra 14 perc óta

  Örvendek ha kerek . smiley Hajnali 3-ig ziziztem az ágyban kiment az alkohol, negyed 4 fele sima tiszta ásványvízzel bevettem a Frontint és du. 1-ig aludtam. Ma este folytatom. Ha dolgozó van, úgyse engedhetem magam elszállni semerre, sose.

  Azon gondolkoztam, mit mondok a dokinőnek (nincs ehhez tőlem hozzászokva Smile ) : Ha nagyon őszintén, akkor kisebb nagyobb megszakításokkal, egész szabim alatt iszok. Ha túl sok napig vagyok magamnál, 2-3 nap elég is és már fullasztó, akkor teszek, cselekszek, ha van program, főleg, magányosan is. Mennyire fog vajon kiakadni? ... és a vicc az, hogy így se vagyok feltétlen jobban csak a világ tompul el köröttem. az a rengeteg ember, le kell tompítani, el kell érni azt, hogy van a zene és én. (más meg ezeken a zenés utcabulikon pia nélkül is jól érzi magát, de asszem azokban egy a közös, nem egyedül vannak!)

  de idővel már nem gondolkodok, hogy van a rozé és én .... és fáj e bármi .. vagy csak alapvetően kell, mert a tömegben ennyire magányosan csak így lehet bírni ... és akkor rám borul az éjszaka , valahogy haza jutok és valahogy újra másnap lesz ... 

 • Skizofrénia 3.5   1 óra 47 perc óta

  Sziasztok!

  kérlek segítsetek,1 hónapja szedem az olanzapint 10mg ot,az orvos szabadságon van augusztus közepéig és nemtudok vele beszélni,nemgond ha megemelem 20 mg ra?? elég hatástalannak érzem a 10mg ot

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   4 óra 58 perc óta

  Anyámon ezerrel kitört a hisztéria meg a b@szogathatnék. Idegrohamot kapott, hogy megyek a kutya-tetkómat felfrissíttetni (ilyenre pénzt kiadni?!); sőt a múlt péntekért is most kaptam meg a magamét. Meg mindenki törölje fel maga után a fürdőszobát (ez rám vonatkozik, mert apám mint hülye fel van mentve; bocs, de én is hülye vagyok), mert ő tud úgy zuhanyozni (kádban, zuhanyfüggöny nélkül), hogy nem locsolja ki a vizet. Apám meg ismét eltépett valami ruhaneműt (ez az ötéves kori bosszúja), erre anyám visszament a tanítóképzőbe: legközelebb nem vesz neki süteményt (büntiből), sőt, már ma sem kap csokoládét!
  Úgyhogy kénytelen leszek hozni magamnak egy tojáslikőrt...

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   5 óra 7 perc óta

 • Csend   5 óra 50 perc óta

   

 • Zeneterápia   8 óra 26 perc óta

   

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   8 óra 34 perc óta

  Kleó írta:

  Az "elég ennyi"-t arra értettem, hogy magyarázatnak. NEM a 7 évre...

  Értem hogy értetted, de szándékosan ködösítek,valami más fórumban az illetékesek talán folytathatnák a vitát, én kiszállok ebből...

 • Kényszeres bőr tépkedés CSP Compulsive skin picking   8 óra 39 perc óta

  Én meg a lányomra. Sad 9 éves.

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   8 óra 40 perc óta

  Az "elég ennyi"-t arra értettem, hogy magyarázatnak. NEM a 7 évre...

 • Skizofrénia 3.5   8 óra 49 perc óta

  Miért, az együtt alvás nagyon egészséges: az oviban is csinálják. Aztán ott vannak az idősebb nők, az óvónénik. Nekik a szoknyájuk alá lehet nézni, amikor járkálnak a fektetők között. Egyébként mintha némi elégedetlenséget vélnék kiérezni soraidból. Na, de ki elégedett közülünk? Már rég nem itt tartanánk, ha nincs ez az úgynevezett betegség. Persze, a legtöbb munkatársam elégedett a sorsával, vagyis inkább megbékélt vele. Mostanában én sem panaszkodom annyira. Bemegyek, néha fellökök egy bejegyzést a Facebookra, megnézek néhány okostelefont (érdekes, hogy azt a tevékenységemet értékelik a legjobban a kollégaim, hogy értek valamennyire az okostelefonokhoz, holott nekem nincs is), bütykölök valamit valamelyik honlapon, és már mehetek is haza. Vár a pihe-puha ágyikó, meg az idősebb barátnő, akivel együtt alszom. Igazából a ponthatárokat várom, meg a szeptembert, addig néha honlapozom, vagy olvasok valamit, igaz, egyre kevesebbet, általában akkor olvasok csak, ha valami hasznot remélek tőle (pl.: felvesznek valahova, írhatok róla egy jó kis blogbejegyzést, megsimogatják érte a buksimat, stb.). Amúgy kis hülye játékokkal játszom, meg a számítóget baszkurálom, amit néha a munkahelyen kamatoztatok. Nekem nincs szomszéd néni egyik munkahelyem közelében sem, pontosabban van, csak vagyok annyira antiszoc, hogy nem hordozgatom fel a cekkereiket a lépcsőn, az állatok iránt sem érzek különösebb vonzalmat (pl.: "Jaj, de aranyos!"), és amúgy elég mizantróp természetem van. Fiatalabb vagy idősebb nők kivételével, a velem egykorúak nem érdekelnek, na meg még érdekelnek az alacsony és a magas nők, meg a középmagasak. Nyilván nem mind, csak amelyik valamiért megtetszik. Viszont nem kell ettől megijeni, általában sosem teszek lépéseket ezirányban, tehát ez meg is marad elméleti síkon. Eddig néha együtt piáltam a többi embergyűlölővel a kocsmában (Fehér Egér), de rájöttem, hogy az csak olyan, mint egy negatív Noé bárkája, azt mossa el először az özönvíz, és az ember csak kívül-belül elázik. Persze, amúgy a sorstársiasság sem veszett még ki belőlem, mindig is mondtam, hogy a mentális betegeket pozitívan diszkriminálom - egy darabig, de ha valaki nagyon hülye, ez átcsaphat negatívba. Már megint jó sokat írtam, persze a lényeget makacsul elhallgatva, addig nem is teszek róla említést, amíg valamilyen módon konkréttá nem válik. Mindenkinek további kellemes napot, hajnal óta beájultam, és sikerült egyhuzamban aludnom 4 órát, ami ritka, cserébe azért voltam ilyen bőbeszédű.

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   8 óra 53 perc óta

  Kleó írta:

  Tudod, én láttam élőben pedofilt. Kettőt is, az egyik ült is 7 évet. Elég ennyi?

  A Fekete Delfin-ből már nem szoktak visszajönni az emberek.Válaszom: nem elég.

 • szétcsaptam magam, hurrá utcazene   9 óra 51 perc óta

  De, még így is kerek. Smile

  "Nem tudom, az ember azért iszik mer fáj valami a lélekben?" – S. Freud azt írja: "Szabadnap az Éntől."

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   10 óra 3 perc óta

  Tudod, én láttam élőben pedofilt. Kettőt is, az egyik ült is 7 évet. Elég ennyi?

 • Vidám halottmosó kocsma és kávéház :)   13 óra 2 perc óta

  Miért foglalkoztat ez téged Kleó! Azt olvastam,hogy az orvosi kasztrációval oldódnának a problémák.Meg,hogy mohamed próféta egy 9 éves kislánnyal hált.De őszintén szólva én a strucc politikát folytatom ebben a témában.De mondjuk ha valaki homoszexuális ,azt kb. 100 ember közül kiszúrom.Nem láttam még élőben pedofilt.Vagyis ha láttam nem tudtam,hogy az .Szerintem golyó a fejbe, hátulról,ha elkövet valamit.Vagy fekete delfin. Ha én megyek az IMEI-be ha csinálok valamit, akkor ezt miért kéne hagyni?

Megosztás Viberen