Friss hozzászólások

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   1 óra 15 perc óta

  mostmerre írta:

  akkor tovább mantrázok. túlélem túlélem túlélem, lesz jobb jobb lesz... stb.. szép estét nektek!

   és szép vagy jobb holnapot..

  Így van;túléled,lesz jobb is!Kitartás!

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   21 óra 3 perc óta

  akkor tovább mantrázok. túlélem túlélem túlélem, lesz jobb jobb lesz... stb.. szép estét nektek!

   és szép vagy jobb holnapot..

 • DÜHÖNGŐ 2   21 óra 16 perc óta

  A pszichiáter szerint ne ismételgessem ugyanazt, mert unalmas.

  Egyetlen lógus se vállal, mert egyiket éjjel sokat hívtam 2012-ben, és elmondta összes többinek egész megyeszékhelyen, amúgy is borderline meg bipoláris maga a téboly, terror, sok cikk szerint sok öngyilkos lesz - hahahhaa, vajon miért?

  Mert piciátria (direkt írtam így) semmire nem jó, csak tömik gyógyszerrel embert, mint kenyérrel a kacsákat, mielőtt levágják őket barbár módon. Így van...

  A piciáterek legtöbbje beteg, és ostoba és semmisem tudnak! És beszarnak ha igazán dolgozni kell valakivel! Hozzám jár szociális nőci, aki nagyon szaki, és sajnso mindazt amit írsz, ő pontosan igazolja! Most épp tanulmányt ír arról, hogy a borderek pl. mennyire kivannak taszítva az átereknél, mennyire megvagyunk bélyegezve, és magunkra vagyunk hagyva. Meg vagyunk bélyegezve az áterek által!!!! Ezvan. fasza.

   

  A Tündérhegy vezetősége kicserélődött, háááát meghallgattam sok új szakember nyilatkozát neten, nem szimpik!Amúgy is tudjuk, hogy szegény lány, aki nemrég öngyilkos lett  és volt vőlegénye (biztos mindenki ismeri sztorit, mivel szép lány volt, hatalmas hírverés és döbbenet volt belőle), azért tette, mert Thegy nem vette fel bizonyos okok miatt.... ez nem nyilvános, de volt ismije, aki közölte velem....

  Amikor elmentem az úúúj TH-ra, felvételre, még éreztem az erőt akaratot magamban, hogy hajráááá!!  pont ott volt a régi TH-ás lógusom, és drukkolt, cuki volt, de pont az egyik régi th-s nagyonpöcskalap nárci (fiatal de p a kiráály) piciáterrel kezdtem beszélgetni, hogy felvegyen, és bazz, mióta nem ittam? mondom már több mint 3 hónapja. Az neki nem elég. Ott  omlottam össze. hogy az ilyen szarrágó szak(r)emeberek miatt pusztulunk meg!!!! Hogy szo....n le a f..mat.. rohadt geci nárci geci. ááááááááááááá!

  Lelki segély mindig leráz, mert úgyse jutunk előre.... meg is fenyegettem őket, hogy állapotom rosszabbodása és esetleges pszichózis részben az ő lelkükön szárad majd..... nah ezt már többször írtam, ismerős.. idióta baromálllat banda.

  Ugye sok fizikai bajom van és emberek nem szeretik szomorú, depis, szorongó embereket, a borderek meg bipolárisok emberek  többsége szerint meg dögöljenek meg sorra, jobbra-balra. Erre írtam, hogy igen, sajnos a normál segítők áterek, lógusok akikből kevés van, pontosan tudják, hogy likvidálva vagyunk!

  Az emberek való világban kegyetlenek, könyörtelenek, szívtelenek, utolsó mocskos véglények - tisztelet kivételnek. Igaz Sad

  Összegezve: aki borderline, bipoláris mielőbb dögöljön meg társadalom szerint, még szakemberek se szeretik, és agyő, úgyhogy fogják be szájukat, ne legyenek energiavámpírok, negatívak, panaszkodóak stb. Így van! pusztuljunk!

  Az emberiség megérett a pusztulásra szerintem - ha együttérzés és empátia nincs, akkor nincs értelme az egésznek. Igazad van:( és ez végtelenül ellkeserítő. Sad

  Szóval pusztuljunk, hisz csak az emberiség szemete vagyunk?? Sad mélységeen szomorú. És küzdünk.. demeddig? Sad

   

   

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   23 óra 9 perc óta

  Sziasztok!

  tényleg nem tudom melyik topikba kéne írnom, valahogy erre "szoktam" rá, mintha ez a fő topik lenne.

  Idegösszeomlottam. nem csak kiborultam, az szokott lenni, idegösszeomlotam. Már "viszonylag" rég volt ilyen, de most megtörtént. Naivan azt hiszem, hogy nem lesz ilyen, és egyzser csak paff. Megküzdeni vele tök egyedül, mint mondjuk mindennel, ez nagyon kemény:( nem tudom, nektek szokott e ilen lenni, és hogy küzdötök meg vele. Hogy élitek túl. Mondogatom a amantrát magmban, fulladozva zokogva, nyugi jobb lesz nyugi jobb lesz nyugi jobb lesz.... kegyetlen:( Én nem tudom, nektek vannak-e barátaitok, vagy támogató a környezetetetkben, nekem nincs. full egyedül, a család, az nálam bukta, szal tök egyedül. baszki kegyetlen Sad jó lenne ha valakim lenne, akivel tudnék beszélni de nincs. ez kemény padló. nem adom fel, nem adom fel....

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   23 óra 22 perc óta

  ElijahShade írta:

  Én ha elkerülhető, nem szedek gyógyszert, az urológiai problémákra homeopátiát használok, a bőrre csak természetes krémeket.

  Egyedül csak bélfekélyre nyomatom gyógyszert, de az súlyos és kell is, illetve alvászavarra, derealizációra, szorongásra, bipolaritásra.

  Egyébként mostani áter normális, mert áter és neurológus is, és azt mondja, ha jó így nekem, akkor jó.

  Én tapasztalatom alapján 10-ből 1 jó TB-s pszichiáter van és 10-ből 6 rossz, 3 átlagos, 1 jó lógus van.  

   

   

  Megértem, én már gyűlölöm a gyógyszereket, amiket szedek most is minimális adag állítólag, de pl. ha fáj a fejem vagy valamim nagyon, beáll a hátam vagy térdem stb. durrván, akkor már csak akkor veszek be max fájdalomcsillapítót, ha már végképp pusztulatban vagyok. A bőrömre énis kizárólag természetes szappant és stb. használok. Kiborítanak a kemikáliák már..

   

 • Gyógyszer   4 nap 13 óra óta

  Sziasztok!

  Letezik olyan gyogyszer ami visszaforditja az alapgyogyszerek izomlazito hatasat? Rispaerdal consta 50mg-ra lettem beallitva fenysebesseggel es baromira szedal. Minel hamarabb vissza kell mennem dolgozni, mert mar nem kapok tappenzt, de jelenleg annyira ki vagyok lazulva, hogy orulok ha ki tudok menni az ajton. 

  Peace

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   4 nap 17 óra óta

  Én ha elkerülhető, nem szedek gyógyszert, az urológiai problémákra homeopátiát használok, a bőrre csak természetes krémeket.

  Egyedül csak bélfekélyre nyomatom gyógyszert, de az súlyos és kell is, illetve alvászavarra, derealizációra, szorongásra, bipolaritásra.

  Egyébként mostani áter normális, mert áter és neurológus is, és azt mondja, ha jó így nekem, akkor jó.

  Én tapasztalatom alapján 10-ből 1 jó TB-s pszichiáter van és 10-ből 6 rossz, 3 átlagos, 1 jó lógus van.  

   

   

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   4 nap 23 óra óta

  A magyar lógusok és áterek sokszor elavult tudással rendelkeznek és még lekezelőek is, továbbá félnek, rettegnek öngyilkossági gondolatos, önsértő, alvászavaros, fizikai tünetes, disszociáló emberektől. ----ebben teljesen igazad van.

  Ezeknek a betegségeknek, azaz ez a terület nagyon gyerekcipőben jár, és a áterek csak lövöldöznek a gyógyszerekkel amiktől kikészülünk, és a terápiák is nagyon gyengék ha ilyen halmozott gond van. Nem tudnak mit kezdeni vele, velük, de a sok lóvét elteszik, és igen sajnos, lekezelőek és ez ami hibánk, mér nem teszünk ellene? Csak szedd össze magad! kösziiiiiiiiiii áááááááá. Azért írom ezt most neked, mert nem csak terápiarezisztens vagyok, hanem gyógyszer rezisztens is, pontosan úgy ahogy leírod. Most megszámoltam hányféle gyógyszert adtak nekem, dokumentálva van, miután full lemondtak rólam. 44-ig jutottam, és van még egy kettő amire nem emlékszem, mert véletlenül nem írtam fel. Nem kevés....Sad Szóval nagyonis megértelek. És ebben a legrosszabb az, hogy egyből érzem a mellékhatásokat, mindig mondtam is, de ráfogták, hogy csak kamuzok, vagy ilyesmi... De én veszem be, én érzem, tapasztalom! Úgy beadnék nekik ilyen bogyikat, tapasztalják meg ők is. Nálam is volt minden, dühroham, ágybaviezlés és stb..

  Nah így haltam meg majdnem....de bevettem egy szem új gyogyit, és már éreztem, hogy nagyon durrva öngyilkossági késztetésem lett, előtte nem volt (node ezek bele is vannak írva a mellékhatások közé, semmi baj! ugye? :(  )  felhívtam az áteremet, megkérdeztem, de vegyem be még próbáljam vegyem beee, oké mondom ő a doki... másnap bevettem újra, apám mondott valami csúnya dolgot nekem, tökmindegy mit, és szakadás... sosem csináltam előtte ennyire durrván!!! MInden gyógyszer bevettem, mindent!

  Az intenzíven zacher bácsinál ébredtem....pelenkában, gépeken..

  Azóta sem hallgatok az okos áterre, ha szarul vagyok az új gyogyitól, magamra hallgatok! És amúgyis lemondtak rólam.Tudom nem vígasztal, engem sem, de sajnos vannak ennyire érzékeny emberek. úgy érzem, extrán megszívtam ezt az életet.

  ennyit szerettem volna, nem kell válaszolnod eskü, csak leírtam. Szia!

   

 • Üzenetek Neked   5 nap 3 óra óta

  Kincskereső kisködmönnek avagy mittudoménmárkinek:

  Úgy tűnik,hogy nagyon a tilosban jártál,de ha tévednék(tudod,emberi dolog) akkor meg nagyon durván hibádzik az a kép amit magadról próbáltál előadni!Magad elől úgysem tudsz elfutni!

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   5 nap 3 óra óta

  ElijahShade írta:

  A bajom az, hogy legtöbb átriai gyógyszert nem szedhetem terápiás adagban, csak kis adagban, vagy nagyon rossz mellékhatások vannak, minden volt próbálva:

  - Frontin - hidegrázás, vizelési fájdalom, alvás egész nap, bágyadtság

  - Coaxil - remegés

  - Cipralex, Citapram, Brintellix - emésztési zavarok, véres széklet

  - Valdoxan - májszint emelkedése, mely májcirózishoz vezetett volna - am nem volt mellékhatása, csak meghalt volna májam, de ez volt legjobb és elvették - legalább röhögve dögöltem volna meg - mert egész nap röhögtem tőle

  - Trittico - önkéntelen merevedés 3 órán át vonaton, roppant kínos volt

  - Risperidal, Risperidon, többi erős szedáló antipszichó - ágybavizelés 

  - Prozac, Zolfot, Aurorix, Xanax - agresszivitás, kiabálás másokkal, és anyámhoz kövek vágása

  egyedüli jó szerek, melyek használnak Latrigil 200 mg (1x200), Tiapridal 200 mg (2 x 100), Rivotril 0,75 mg (0,25 reggel, 0,5 este). kvetiapin legkisebb adag este (25 mg) - ennél nagyobb mennyiségben mellékhatások elviselhetetlenek lennének

  Mint láthatod, szedáló szerektől magam alá tennék, rossz mellékhatások lennének, azaz halál ezer órája - pszichiátrián sem tudnak így mit tenni

  A magyar lógusok és áterek sokszor elavult tudással rendelkeznek és még lekezelőek is, továbbá félnek, rettegnek öngyilkossági gondolatos, önsértő, alvászavaros, fizikai tünetes, disszociáló emberektől.

   

  uhh abszolút megértem, velem is ez van! este benézek és írok erre.

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   5 nap 3 óra óta

  Köszönöm, hogy nem küldtetek el a nagyon csúnyába, hanem nagyon normálisan írtatok nekem, ez már jólesik, ez fontos!

 • Hányszor égetem még fel a házam   5 nap 4 óra óta

  Itt nem a szex a lényeg. Nem az ő vélemènye , hanem az érzèseim amit kiváltott belőlem. Mivel bátran mondhatom az előtte lévő számos ugyan olyan "munkát" végző sors társa nem tudta belőlem kiváltani. Aki még nem élt ilyet az nem is tudhatja nem is képzelheti el, hogy mit élek át.

 • Hányszor égetem még fel a házam   5 nap 5 óra óta

  Lehet megbotránkoztató lesz amit kérdezek,de mégis te miért adsz egy olyan nőnek a véleményére aki pénzért áruba bocsájtja a testét?Mennyire tisztelheti magát vagy mást?És azok a nők is akik nem pénzért de,ugyanezt teszik,hogy lefeküdnek fűvel fával azok is ide sorolhatók,mert azok sem különbek.

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   5 nap 5 óra óta

  mostmerre írta:

  És másoktól is elnézést kérek őszintén, belobbant aza kanóc és bumm. Ne haragudjatok:(

  Én is ilyen vagyok,ha elkap a hév aztán mondom vagy írom ami a csövön kifér,ha kell,ha nem,ha tetszik másoknak,ha nem is akkor is:) Sőt,ha nem tetszik és tudom,hogy igazam van akkor még inkább.Amúgy meg nagyon jól tetted,hogy kiírtad magadból,írd ki máskor is.

   

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   5 nap 5 óra óta

  A bajom az, hogy legtöbb átriai gyógyszert nem szedhetem terápiás adagban, csak kis adagban, vagy nagyon rossz mellékhatások vannak, minden volt próbálva:

  - Frontin - hidegrázás, vizelési fájdalom, alvás egész nap, bágyadtság

  - Coaxil - remegés

  - Cipralex, Citapram, Brintellix - emésztési zavarok, véres széklet

  - Valdoxan - májszint emelkedése, mely májcirózishoz vezetett volna - am nem volt mellékhatása, csak meghalt volna májam, de ez volt legjobb és elvették - legalább röhögve dögöltem volna meg - mert egész nap röhögtem tőle

  - Trittico - önkéntelen merevedés 3 órán át vonaton, roppant kínos volt

  - Risperidal, Risperidon, többi erős szedáló antipszichó - ágybavizelés 

  - Prozac, Zolfot, Aurorix, Xanax - agresszivitás, kiabálás másokkal, és anyámhoz kövek vágása

  egyedüli jó szerek, melyek használnak Latrigil 200 mg (1x200), Tiapridal 200 mg (2 x 100), Rivotril 0,75 mg (0,25 reggel, 0,5 este). kvetiapin legkisebb adag este (25 mg) - ennél nagyobb mennyiségben mellékhatások elviselhetetlenek lennének

  Mint láthatod, szedáló szerektől magam alá tennék, rossz mellékhatások lennének, azaz halál ezer órája - pszichiátrián sem tudnak így mit tenni

  A magyar lógusok és áterek sokszor elavult tudással rendelkeznek és még lekezelőek is, továbbá félnek, rettegnek öngyilkossági gondolatos, önsértő, alvászavaros, fizikai tünetes, disszociáló emberektől.

   

Megosztás Viberen