Friss hozzászólások

 • Szomorkodó hely   36 perc 22 másodperc óta

  A rohadt jó életbe, úgy tűnik, hogy ennyi volt a munkahelyemnek. Nem tartott sokáig.

   

 • fck   1 óra 18 perc óta

  Én úgy értelmeztem a másik bekezdést,hogy szarsz a világra,és élvezed azt.

 • El is felejtettem, mennyire hiányzot már...   1 óra 47 perc óta

  Kedves Eszter!

  Most jól megvagyok így, ha így maradna minden nem volna semmi baj. Hú mit meg nem tennék, hogy így maradjon... Smile

 • OFF   2 óra 9 perc óta

  A cset elérhető a chat.bura.hu oldalon továbbra is, HA ide bevagy lépve, ÉS megnyitod a bura.hu -t IS, egy azon böngészőmenetben. Üdv.

 • OFF   2 óra 13 perc óta

  Azt álmodtam, hogy egy hatalmas kutya (ami tulajdonképpen ló is) telepedik fölém. Nem bánt, de én nagyon félek tőle. Mivel folyton szemkontaktust teremt velem, nagyon nehéz segítséget kérni. Azért elfordítom a fejem és kiabálok, hogy "Fiúk! Fiúk!". De ők persze nem hallják.

   

 • Szerkesztőségi üzenetek   2 óra 16 perc óta

  És miért jelenik meg minden hozzászólásod kétszer? (Csak kérdezem.)

 • Szerkesztőségi üzenetek   3 óra 23 perc óta

  Kedves Búrások!

  A mai naptól a fórum hozzászólások csak moderátori jóváhagyás után jelennek meg az oldalon, mivel egy újabb és újabb neveken visszatérő régi felhasználó rombolja a Búrát, és elijeszt információt kereső új regisztrálókat.

  Megértésetek kérjük.

 • Szerkesztőségi üzenetek   3 óra 23 perc óta

  Kedves Búrások!

  A mai naptól a fórum hozzászólások csak moderátori jóváhagyás után jelennek meg az oldalon, mivel egy újabb és újabb neveken visszatérő régi felhasználó rombolja a Búrát, és elijeszt információt kereső új regisztrálókat.

  Megértésetek kérjük.

 • fck   3 óra 47 perc óta

  Hát veszélyes. Szerintem az időzítés miatt. Én pl rengeteget "várok", ezért inkább csak felrobbanok, hogy kitörjek, aztán abban a pillanatban szét is hullok. Gondolom ismerős? Laughing out loud Ebből is sokat lehet tanulni, bár mittudomén. Én annyit tanultam belőle, hogy az emberi kapcsolatokat inkább nem erőltetem. xD Így sok fölösleges hirtelen megbolondulástól kímélem meg magam.

  Hűha, a rám se merjenek néznit én nem úgy értettem, hogy féljenek tőlem. Csak valami olyasmire gondoltam, hogy tiszteljenek annyira, hogy nem kezdenek ki ott, ahol csak érnek. 

 • fck   4 óra 3 perc óta

  Egy üveg bor után írtam ezt a bejegyzést, de amúgy igen, néha szokott sikerülni, és nagyon élvezem. Laughing out loud Sőt, legboldogabb időszakaim is ilyen hosszabb megbolondulások voltak. Átvezetni viszonylag könnyű: csak elengedi magát az ember és kész. De úgy igazán, őszintén, cél és félelmek nélkül. Ideig-óráig nagyon jól tud működni, és nagyon inspiráló, termékeny időszak, de aztán a félelmek, az önbizalomhiány, a megfelelési kényszer meg a végtelenségig lehetne sorolni, hogy mennyi minden, szép lassan ugyanúgy ezt is tönkreteszi. Lehet, hogy ez nem is baj, csak kurva fájdalmas, mert amúgy nagyon sokat tud tanulni belőle az ember. Az ilyen mentálnyomorultak szerintem nem is nagyon tudnak másképp működni. Vannak a felemelő megbolondulós időszakok, aztán egyszercsak jön a széthullás. Persze jó magasról, hogy az ember megint a semmiből építse fel magát. Ha viszont van hozzá erő, akkor remélhetőleg egyre jobb "verziók" születnek. Vagyis én most épp ebben hiszek rendíthetetlenül. :D 

 • Skizofrénia 3.5   4 óra 5 perc óta

  fú, de komoly

 • fck   4 óra 9 perc óta

  Jogos. Én mondjuk sosem határoztam el ilyesmit, de nem kevesen félnek/tartanak tőlem. Vagyis éppen elhatároztam, de annak pszichiátria lett a vége. Kényszerbeszállítás. Akkor határoztam el, hogy nem határozok el soha többé ilyesmit, de lám, a végeredmény ua.

 • fck   4 óra 50 perc óta

  Annyira,de annyira tetszik a második bekezdésed. Nemtudom,hogy ezt te már "átvezetted-e" az agyadba,és tényleg így létezel,mész,élsz,vagy még csak ösztönzöd magad,de én is ilyet akarok.! Ilyen gondolkodásmódot magamnak.!!

   

 • Coaxil, Aneptinex (tianeptin)   5 óra 54 perc óta

  Még létezik egy Tialera nevű is.

 • DÜHÖNGŐ 2   5 óra 55 perc óta

  Szia,
  Mirzatent próbáltam, semmi hatása, ami miatt jó lehetett volna (evés. alvás), viszont első nap bedurrant tőle a torkom, ami már vagy 5 éve nem fájt...
  Triptofánt még nem próbáltam, csak csirkében Smile
  Tudom, hogy testépítő boltokban is lehet kapni, régebben gondolkodtam rajta, csak most már megint annyiféle bogyóm van, vagyis nem olyan sokféle, de többször napjában, hogy egyszerűen irtózom egy újabbtól.
  Azért majd a dokit megkérdezem, kösz'.

//